__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

…az egészséges kapcsolatokért!

2021 tavasz

Internetes ár:

9600 Ft

Biblia neked – Interaktív kiadás fiataloknak 1584 oldal, 160 × 218 mm, 12 000 Ft A Biblia neked című kiadvány fiatalok közreműködésével jött létre, és rengeteg izgalmas dolgot tartalmaz: • 30 bibliai témát feldolgozó videó­link • Több száz interaktív, az elmélyülést segítő feladat a szövegrészek mellett • Szabad felületek, hogy írj vagy rajzolj • Egyoldalas bevezetés minden könyv elején, ami bemutatja, miről szól az adott könyv, és hogyan kapcsolódik a Biblia nagy történetébe • 32 színes oldal kulcsfontosságú információkkal a Bibliáról és a nehezebben érthető témákról. Ez a könyv neked szól függetlenül attól, hogy forgattad-e eddig a Bibliát, vagy éppen milyen közel érzed magad Istenhez.

Internetes ár:

2800 Ft

Internetes ár:

2800 Ft

Lackfi János: Hej, Sionról fúj a szél… – Zsoltárok népdalritmusra, CD-melléklettel 96 oldal, 140 × 180 mm, 3500 Ft – A kötet Lackfi János bibliai ihletettségű verseit, zsoltárátdolgozásait tartalmazza, amelyekből a CD-mellékleten Lackfi Johanna előadásában tízet jól ismert népi dallamokra írva, modern, világzenei formában is meghallgathatunk. A népdal-zsoltár különleges zenei élmény és dicsőítés is egyben. Lackfi János: #Jóéjtpuszi 256 oldal, 135 × 205 mm, 3500 Ft Istennek annyi dolga van, meghalni sem ér rá. Vagy mégis? És pont énértem? Akarunk moldvai zenére táncolni a Szentháromsággal? Vagy kitekerni a kegyelmeket Isten kezéből, ahogy az ovis küzd a kismotorért? Lackfi János „jóéjtpuszijai” tűzzel, szenvedéllyel szólnak a hitről, és szédítő száguldásra invitálnak Isten kalandparkjában. Internetes ár:

3120 Ft

Lee Strobel: A Csoda-dosszié 372 oldal, 142 x 197 mm, 3900 Ft Valóban létezik-e a csodatévő Isten, aki beavatkozik ma, a mi életünkbe is? Lehetséges meggyőző dossziét összeállítani a csodák mellett szóló érvekből, és racionális dolog-e hinni bennük? Vajon a csodákba vetett hit tévedésben, félreértésben, csalásban, legendákban, pletykákban, ábrándokban, a megerősítési torzításban gyökerezik-e, vagy a valóságban? A szerző a legnevesebb szaktekintélyekkel beszélget, hogy ezt kiderítse, de a végső döntés az olvasóra vár.

•  Ingyenes kiszállítás 9000 Ft feletti megrendelés esetén  •  Akciók 20–70%-os kedvezménnyel! 

Internetes ár:

3120 Ft

Lee Strobel: A Jézus-dosszié 372 oldal, 142 x 197 mm, 3900 Ft Alátámasztják-e a történelmi tények és bizonyítékok, hogy a názáreti Jézus valóban az volt, akinek vallotta magát, azaz Isten Fia? Lee Strobel interjúkötetében ezt a kérdést járja körül, amikor különböző tudományterületek jeles szakértőit faggatja az újszövetségi beszámolók hitelességének és megbízhatóságának kérdéséről. A könyv 2019-ben bővített, átdolgozott kiadásban jelent meg.

www.harmat.hu


Mihalec Gábor: Viharálló szerelem – 248 oldal, 130 × 190 mm, 3500 Ft A közismert szerző ezúttal a páros reziliencia titkának nyomába ered. A koronavírus-járvány alatt készült felmérése során jól körülírható különbségeket talált a krízisen sikerrel túljutó és a kihívásban alulmaradó párok között. Ezek az értékes, mindennapi gyakorlatba is átültethető felismerések segítenek vihar­állóvá tenni a kapcsolatot. Gary Chapman, Ron L. Deal: Az 5 szeretetnyelv – Mozaikcsaládok – Részekből egész 192 oldal, 135 × 205 mm, 3200 Ft – Gary Chapman a mozaikcsaládok szakértőjével, Ron Deallel közösen írt könyvében azokkal a különleges kihívásokkal foglalkozik, amelyekkel a mozaikcsaládok szembesülnek, gyakran készületlenül. A könyv számos kérdésben ad gyakorlati és megszívlelendő útmutatást a mozaikcsaládban élő vagy azt tervező pároknak, akár kisgyerekeik, akár már felnőtt gyerekeik vannak.

Internetes ár:

Internetes ár:

2800 Ft

2560 Ft

Internetes ár:

2560 Ft

Chapman, Barr, Shaw: Fakuló emlékek közt is szeretetben – Hogyan segít az 5 szeretetnyelv az Alzheimer-beteggel való kapcsolatban – 232 oldal, 135 × 205 mm, 3200 Ft Az életkor kitolódásával az Alzheimer-kór egyre gyakoribb betegség, és egyre több családot érint. A kötetből megismerhetjük a betegség főbb jellemzőit, lefolyásának szakaszait, és jobban megérthetjük, mit él át a beteg az egyre súlyosbodó szellemi és fizikai leépülés során. A szerzők gyakorlati tanácsokkal és kreatív megküzdési stratégiákkal segítenek a családtagoknak a tőlük érzelmileg egyre távolodó beteg gondozásában. Anélkül, hogy a veszteség valóságát alábecsülnék, reményt adnak, és megmutatják, hogy a szeretet képes áthatolni a demencia sűrű függönyén, és elviselhetőbbé teszi ezt a fájdalmas állapotot mind a hozzátartozók, mind a beteg számára.

Internetes ár:

2800 Ft

Henry Cloud, John Townsend: Játszmák nélkül – Hogyan kezdjünk hozzá a nehéz beszélgetésekhez? 312 oldal, 142 × 197 mm, 3500 Ft A kapcsolati problémák megoldásához szükséges készségek fejleszthetők, a konfliktuskezelés stratégiái tanulhatók. Ismerje meg a konfliktusok megoldásának eredményes és hatékony módjait, amelyek mindkét fél számára előnyösek és a kapcsolat fejlődését szolgálják! Gyakorlati javaslatokkal, illusztratív párbeszédekkel.

Internetes ár:

2800 Ft

Cloud, Townsend, Carden, Henslin: Családfánk titkai – Hogyan változtassunk káros családi mintáinkon? 216 oldal, 142 × 197 mm, 3500 Ft Hogyan ismerhetjük fel azokat a családunkban elsajátított viselkedési és kapcsolati mintákat, amelyek negatívan hatnak az életünkben, ha nem változtatunk rajtuk? Mit tehetünk azért, hogy a diszfunkcionális működési módokat átdolgozva egészséges mintákat alakítsunk ki és adjunk tovább az utánunk következő generációknak?

Várható megjelenés: 2021. ősz Internetes ár:

2800 Ft

Henry Cloud, John Townsend: Gyerekhatárok – Mikor mondjunk igent és mikor mondjunk nemet a gyermekeinknek? 264 oldal, 142 × 197 mm, 3500 Ft Hogyan tanítsuk meg gyermekeinket arra, hogy megismerjék önmagukat, megtapasztalják döntéseik következményeit, tiszteletben tartsák mások határait, helyes értékrenden alapuló döntéseket hozzanak, valamint bátran kezdeményezzenek? A szülőknek szóló kötet megmutatja, miként állíthatók a határok a jellemformálás szolgálatába.

Vásárolja meg könyveinket 20%-os kedvezménnyel a www.harmat.hu-n!

Internetes ár:

2800 Ft

Suzanne Stabile: Úton egymáshoz – Enneagramtérkép az egészséges kapcsolatokhoz 256 oldal, 135 × 205 mm, 3500 Ft Az enneagram ábrája a kilenc eltérő, de egymással dinamikus kapcsolatban álló személyiségtípust ábrázolja. Suzanne Stabile könyvéből megismerhetjük a kilenc enneagramtípust a rájuk jellemző viselkedési és kapcsolati stílusokkal együtt, és miközben a róluk szóló történeteket olvassuk, szinte észrevétlenül empatikusabbá és türelmesebbé válunk a családtagjaink, a barátaink, a munkatársaink és talán még a szomszédaink iránt is.


Internetes ár:

3992 Ft

Monique Bellersen, Inez Kohlmann: Intervízió – Az elakadástól a változáson át a kibontakozásig a csoportos akciótanulás tíz módszerével – 196 oldal, 168 × 238 mm, 4990 Ft Milyen kérdést hallottunk mostanában, amelyik előrevitte a munkánkat? Az intervízió a szakmai tudás fejlesztésének olyan módszere, amelyben egyenrangú, közelebbi vagy távolabbi kollégák segítenek egymásnak túljutni a munkájuk során felmerülő nehézségeken, elakadásokon, makacsul ismétlődő kudarcokon és kellemetlen helyzeteken. Egy 5–8 főből álló csoport sok-sok kérdés megfogalmazásával göngyölíti fel az éppen aktuális témagazda esetét. Könyvünk a 10 legjobb intervíziós módszert magyarázza el, melyek kevés tapasztalattal is megtanulhatóak, hamar eredményre vezetnek, és bármely fejlődni kívánó profitorientált vagy nonprofit szervezetben, csoportban használhatóak.

Vásárolja meg mindhárom könyvet egyszerre! 3 az 1-ben csomagár: 3990 Ft. Internetes ár: 3192 Ft

Negyedévente megjelenő családi és párkapcsolati magazinunk vállaltan keresztény szellemiségű kiadvány. A boldog család alapja a jól működő, harmonikus házasság, ezért a Familyben hangsúlyos szerepet kapnak a párkapcsolati témájú írások.

Megújult külső, bővített tartalom… Fizessen elő a Family magazinra! Internetes ár:

Internetes ár:

1400 Ft

1400 Ft

Internetes ár:

1400 Ft

www.family.hu

Timothy Keller: Születés; Timothy & Kathy Keller: Házasság; Timothy Keller: Halál Egyenként 100 oldal, 112 x 180 mm, 1750 Ft – A születés, a házasság és a halál olyan mérföldkövek földi utunkon, amikor megtapasztaljuk a legnagyobb boldogságot és a legmélyebb bánatot. A Találkozás Istennel sorozat rámutat, hogyan lehet e jelentőségteljes események által megérteni Isten szándékát az életünkkel. Timothy Keller amerikai lelkész, író és előadó. Művei különböző bestsellerlistákon szerepelnek.

Internetes ár:

2000 Ft

Tapolyai Emőke: Gondolatok elvitelre – A pszichológus tanácsai nem csak karanténra 108 oldal, 124 × 183 mm, 2500 Ft – Reményre, kipróbált bölcsességre és bátorításra mindig szükségünk van. A közismert pszichológus szerző egy-egy emlék felidézése nyomán fogalmazza meg, hogy mindig adódik alkalom fejlődésre, változtatásra, jóságra, örömre és szeretetre. Nagy gondolkodók örök tanításait kifejtve késztet a megújulásra.

Internetes ár:

2000 Ft

Révész Szilvia: Elég jó nő – Légy az, akinek Isten megálmodott 220 oldal, 124 × 183 mm, 2500 Ft Nehéz „elég jónak” lenni egy fogyasztásra berendezkedett világban, ahol a teljesítményeink alapján ítélnek meg minket. Gyakran csak utólag látjuk, hogy az elismerésért az álmainkkal fizettünk. Révész Szilvia könyve arra bátorít, hogy éljünk akként a nőként, akinek Isten szánt minket, hogy végül hálával és örömmel tekinthessünk majd vissza a megtett útra.

Ismerje meg webáruházunk kínálatát! www.harmat.hu

Magazin a reménység történeteivel: egyedülállóknak, akik teljes élet után vágynak; édesanyáknak, akik a nevelésről szívesen olvassák mások tapasztalatait; házasoknak, akik a kapcsolatukat akarják megerősíteni; középkorú és idős nőknek, hogy újragondolják céljaikat; szenvedőknek, akiknek bátorításra van szükségük; és mindazoknak, akik szeretnének Istenhez közelebb kerülni. Megrendelhető:

www.lydia.hu


Istennel a diktatúrán át – Veressné Ady Annával beszélget Révész Szilvia 208 oldal, 148 × 210 mm, 2990 Ft – Veress Ernőné Ady Anna és férje élete bővelkedik a váratlan fordulatokban – különösen, miután megkezdik munkájukat lelkipásztorcsaládként az erdélyi gyülekezetekben. Az interjúkötetben egy nem mindennapi asszony szemszögéből követhetjük végig egy kegyetlen diktatúra tombolását és végnapjait, a romániai ébredést, és egy nagycsalád örömeit és kihívásait.

Internetes ár:

Internetes ár:

2392 Ft

Internetes ár:

2560 Ft

C. S. Lewis: Csűrcsavar levelei 170 o., 135 × 205 mm, 3200 Ft Ez a mű a kísértésről és annak legyőzéséről szóló legizgalmasabb írások egyike. Az egyszerre kíméletlenül humoros és halálosan komoly szövegben a tapasztalt fő­ördög ad hasznos tanácsokat unokaöccsének: hogyan térítse le a jó útról a gondjaira bízott fiatalembert. Internetes ár:

3600 Ft

Andrew Brunson: Isten túsza – Üldöztetés, börtön, szabadulás 272 oldal, 142 × 197 mm, 3500 Ft – Andrew Brunson terrorizmus és kémkedés vádjával került börtönbe 2016-ban Törökországban. A két évig túszként fogva tartott lelkipásztor nevét hamarosan az egész világon megismerték: keresztények milliói imádkoztak érte, az amerikai kormány pedig példátlan lépéseket tett a szabadulásáért. A könyv Andrew bebörtönzésének, önmagával és Istennel vívott csatáinak, végül kiszabadulásának elképesztő, igaz története.

2800 Ft

Internetes ár:

Internetes ár:

3120 Ft

C. S. Lewis: Az öröm vonzásában 280 o., 135 × 205 mm, 3900 Ft Felejthetetlen önéletírásában C. S. Lewis a tünékeny, ám egyfolytában hívogató „Öröm” utáni kereséséről vall. Arról, hogy miképpen jutott el az ateizmustól a kereszténységig, a pogány istenektől Krisztusig, a kozmikus Logosztól a személyes Teremtőig. Internetes ár:

3992 Ft

3120 Ft

C. S. Lewis: Keresztény vagyok 244 o., 135 × 205 mm, 3900 Ft Lewis őszinte és sziporkázóan szellemes apologetikai művében lenyűgöző erővel vonultatja fel a keresztény eszméket, tudatosan mellőzve a felekezeteket elválasztó dogmatikai különbségeket.

Internetes ár:

2560 Ft

C. S. Lewis: A szeretet négy arca 164 o., 135 × 205 mm, 3200 Ft „Nincs biztos befektetés. Ha szeretsz, sebezhető vagy. Szeress bármit, és biztosra veheted, hogy megszakad a szíved, de legalábbis sebet kap.”

Internetes ár:

2000 Ft

C. S. Lewis: A bánatról 72 o., 135 × 205 mm, 2500 Ft A szerző együttműködésre invitálja mindazokat, akik elveszített szeretteik miatti gyászukkal és fájdalmukkal küzdenek. Egy olyan belső útra hív, amelyen értelmet nyerhet a veszteség és a bánat.

Francine Rivers: Híd a múltba 448 oldal, 153 × 225 mm, 4500 Ft – Lena Scott az egyik leggyorsabban emelkedő hollywoodi filmcsillag, ám kevesen tudják róla, hogy a valódi neve Abra, és hatalmas árat fizetett azért, hogy végre valakinek érezze magát. Ezekiel Freeman tiszteletes és a fia, Joshua számára a lány mindig az a síró újszülött lesz, akit a Havenbe vezető híd pillérei alatt találtak. Abra felnőve mindent megtesz, hogy megkapja azt, amire vágyott, most mégis egy dolgot szeretne: megtalálni a hazafelé vezető utat. Francine Rivers ebben a sodró lendületű történetben a kísértésről, a kegyelemről és a feltétel nélküli szeretetről mesél. Francine Rivers: A kegyelem vonala 544 oldal, 153 × 225 mm, 4990 Ft – Jézus felmenői között szerepel a Bibliában öt nem mindennapi nő: Támár, egy elárult és megalázott özvegy, aki a kitartásáért nem várt áldásban részesült; Ráháb, a feslett múltú nő, akinek Isten a bátorságáért jövőt ajándékozott; Ruth, egy idegen asszony, aki hűségének köszönhetően új életet kezdhetett; Betsabé, a királyság leggyönyörűbb asszonya, aki a bűnbánat közepette igazi megbocsátásra lelt; Mária, egy fiatal parasztlány, akire engedelmes szíve miatt kivételes feladat várt. Ezek az esendő asszonyok kiemelt szerepet játszottak Isten tökéletes tervében, a Megváltó világra jöttében.

•  Ingyenes kiszállítás 9000 Ft feletti megrendelés esetén  •  Akciók 20–70%-os kedvezménnyel! 

www.harmat.hu

Profile for Harmat kiadó

Tavaszi szórólap 2021_Harmat Kiadó  

A Harmat Kiadó 2021 tavaszi katalógusa.

Tavaszi szórólap 2021_Harmat Kiadó  

A Harmat Kiadó 2021 tavaszi katalógusa.

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded