__MAIN_TEXT__

Page 1

…az egészséges kapcsolatokért! Gary Chapman, Ron Deal: Az öt szeretetnyelv – Mozaikcsaládok – Részekből egész 192 oldal, 135 × 205 mm, 3200 Ft – Hogyan működik a mozaikcsaládok sajátos belső dinamikája, és milyen érzékenységeket kell figyelembe venni ebben a komplex és bonyolult kapcsolatrendszerben? Hogyan erősíthetők a különböző típusú kapcsolatok a mozaikcsaládban, és milyen szerepet játszanak ebben a szeretetnyelvek? Gary Chapman a mozaikcsaládok szakértőjével, Ron Deallel közösen írt könyvében azokkal a különleges kihívásokkal foglalkozik, amelyekkel a mozaikcsaládok szembesülnek, gyakran készületlenül. A könyv számos kérdésben ad gyakorlati és megszívlelendő útmutatást a mozaikcsaládban élő vagy azt tervező pároknak, akár kisgyerekeik, akár már felnőtt gyerekeik vannak. Mihalec Gábor: Viharálló szerelem 248 oldal, 130 × 190 mm, 3500 Ft A közismert szerző ezúttal a páros reziliencia titkának nyomába ered. A koronavírus-járvány alatt készült felmérése során jól körülírható különbségeket talált a krízisen sikerrel túljutó és a kihívásban alulmaradó párok között. Ezek az értékes, mindennapi gyakorlatba is átültethető felismerések segítenek vihar­állóvá tenni a kapcsolatot.

Suzanne Stabile: Úton egymáshoz – Enneagramtérkép az egészséges kapcsolatokhoz 256 oldal, 135 × 205 mm, 3500 Ft – Az enneagram ábrája a kilenc eltérő, de egymással dinamikus kapcsolatban álló személyiségtípust ábrázolja. Suzanne Stabile könyvéből megismerhetjük a kilenc enneagramtípust a rájuk jellemző viselkedési és kapcsolati stílusokkal együtt, és miközben a róluk szóló történeteket olvassuk, szinte észrevétlenül empatikusabbá és türelmesebbé válunk a családtagjaink, a barátaink, a munkatársaink és talán még a szomszédaink iránt is. Ian Morgan Cron, Suzanne Stabile: Úton önmagunkhoz – Enneagram – Térkép az önismerethez 256 oldal, 135 × 205 mm, 3500 Ft – Az enneagram ősi személyiségtipológiai rendszer, amely hátborzongató pontossággal írja le, milyenek vagyunk, és hogyan működünk, melyek az erősségeink és a gyengéink, milyen a típusunk érett és kiteljesedett, illetve kevésbé érett formája, és mit tehetünk azért, hogy legjobb önmagunkká, bölcsebbé és együttérzőbbé váljunk.

Tapolyai Emőke: Gondolatok elvitelre – A pszichológus tanácsai nem csak karanténra 108 oldal, 124 × 183 mm, 2500 Ft Reményre, kipróbált bölcsességre és bátorításra mindig szükségünk van. A közismert pszichológus szerző egy-egy kép, emlék felidézése nyomán fogalmazza meg, hogy mindig – még a karantén vagy a járvány idején is – adódik alkalom fejlődésre, változtatásra, jóságra, örömre és szeretetre. Nagy gondolkodók örök tanításait kifejtve késztet a megújulásra.

•  Ingyenes kiszállítás 9000 Ft feletti megrendelés esetén  •  Akciók 20–70%-os kedvezménnyel! 

Révész Szilvia: Elég jó nő – Légy az, akinek Isten megálmodott 220 oldal, 124 × 183 mm, 2500 Ft Nehéz „elég jónak” lenni egy olyan világban, amely a fogyasztásra rendezkedett be, és ahol a teljesítményeink alapján ítélnek meg minket. Gyakran csak utólag látjuk, hogy az elismerésért az álmainkkal fizettünk. Révész Szilvia könyve arra bátorít, hogy éljünk akként a nőként, akinek Isten szánt minket, hogy végül hálával, örömmel és elégedetten tekinthessünk majd vissza a megtett útra.

www.harmat.hu


Biblia neked – 1584 oldal, 160 × 218 mm, 12 000 Ft A Biblia neked című kiadvány fiatalok közreműködésével jött létre, és rengeteg izgalmas dolgot tartalmaz: • 30 bibliai témát feldolgozó videó­link • Több száz interaktív, az elmélyülést segítő feladat a szövegrészek mellett • Szabad felületek, hogy írj vagy rajzolj • Egyoldalas bevezetés minden könyv elején, ami bemutatja, miről szól az adott könyv, és hogyan kapcsolódik a Biblia nagy történetébe • 32 színes oldal kulcsfontosságú információkkal a Bibliáról és a nehezebben érthető témákról. Ez a könyv neked szól függetlenül attól, hogy forgattad-e eddig a Bibliát, vagy éppen milyen közel érzed magad Istenhez.

Negyedévente megjelenő családi és párkapcsolati magazinunk vállaltan keresztény szellemiségű kiadvány. A boldog család alapja a jól működő, harmonikus házasság, ezért a Familyben hangsúlyos szerepet kapnak a párkapcsolati témájú írások.

Megújult külső, bővített tartalom… Fizessen elő a Family magazinra! www.family.hu

Istennel a diktatúrán át – Veressné Ady Annával beszélget Révész Szilvia 208 oldal, 148 × 210 mm, 2990 Ft – Veress Ernőné Ady Anna és férje élete bővelkedik a váratlan fordulatokban – különösen, miután megkezdik munkájukat lelkipásztorcsaládként az erdélyi gyülekezetekben. Révész Szilvia interjúkötetében egy nem mindennapi asszony szemszögéből követhetjük végig egy kegyetlen diktatúra tombolását és végnapjait, a romániai ébredést, s mindezek közepette egy nagycsalád örömeit és kihívásait. Cloud, Townsend, Carden, Henslin: Családfánk titkai – Hogyan változtassunk káros családi mintáinkon? 216 oldal, 142 × 197 mm, 3500 Ft – Hogyan ismerhetjük fel azokat a családunkban elsajátított viselkedési és kapcsolati mintákat, amelyek negatívan hatnak az életünkben, ha nem változtatunk rajtuk? Mit tehetünk azért, hogy a diszfunkcionális működési módokat átdolgozva egészséges mintákat alakítsunk ki és adjunk tovább az utánunk következő generációknak?

Francine Rivers: Híd a múltba 448 oldal, 153 × 225 mm, 4500 Ft – Lena Scott hollywoodi filmcsillag hatalmas árat fizetett azért, hogy végre valakinek érezze magát. Ezekiel Freeman tiszteletes és a fia, Joshua számára a lány mindig az a síró újszülött lesz, akit a Havenbe vezető híd pillérei alatt találtak, és aki felnőve mindent megtesz, hogy megvalósuljanak az álmai, most mégis egy dolgot szeretne: megtalálni a hazafelé vezető utat. Sodró lendületű történet kísértésről, kegyelemről és a feltétel nélküli szeretetről. Francine Rivers: A kegyelem vonala 544 oldal, 153 × 225 mm, 4990 Ft – Öt esendő asszony kiemelt szerepet játszott Isten tökéletes tervében, a Megváltó világra jöttében: Támár, a megalázott özvegy, aki a kitartásáért nem várt áldásban részesült; Ráháb, a feslett múltú nő, akinek Isten a bátorságáért jövőt ajándékozott; a moábi Ruth, aki hűségének köszönhetően új életet kezdhetett; a gyönyörű Betsabé, aki a bűnbánat közepette igazi megbocsátásra lelt; Mária, a fiatal parasztlány, akire engedelmes szíve miatt kivételes feladat várt.

•  Ingyenes kiszállítás 9000 Ft feletti megrendelés esetén  •  Akciók 20–70%-os kedvezménnyel! 

www.harmat.hu

Profile for Harmat kiadó

Újdonságok_Harmat Kiadó  

A Harmat Kiadó téli újdonságai.

Újdonságok_Harmat Kiadó  

A Harmat Kiadó téli újdonságai.