Härmän Kylpylä yleisesite

Page 1

KOKO POHJANMAAN MONIPUOLISIN KYLPYLÄHOTELLI

TERVETULOA HÄRMÄN KYLPYLÄÄN

Tule Pohjanmaan monipuolisimpaan lomaparatiisiin, jossa nautit olostasi rentouttavien hoitojen, liikunnan ja retkien sekä hyvän ruuan ja tanssimusiikin parissa.

Palvelemme vankalla kokemuksella, olemme toimineet vuodesta 1984 alkaen.

Talomme ja palvelumme kehittyvät jatkuvasti. Hotellissamme on 156 savutonta huonetta. Kylpylässä on mm. ihana keidasallas, kuntoallas ja kaksi lasten allasta. Ravintolamaailmamme tarjoaa jokaiselle herkkuja ja aktiviteettivalikoimamme on houkuttelevia lajeja pullollaan. Wellness-osastomme hemmotteluhoidot kruunaavat lomasi!

Kylpylässämme on neliratainen 25 m kuntouintiallas, 16 m uima-allas, kylmäallas ja keidasallas. Keidasaltaasta löydät rentouttavat elementit; poreet, vesiputouksen ja hierovan vesisienen. Perheen pienimmille on kaksi lämmintä lasten allasta, joista toisessa on pieni vesiliukumäki.

Kylpylässämme on suomalaisen saunan lisäksi turkkilainen yhteissauna. Tunnelmallisessa höyrysaunassa vaikuttavina elementteinä ovat värit, tuoksut, höyry ja miellyttävän kostea lämpö.

HUONEET

Hotellissamme on 156 savutonta huonetta, joista 20 superior-huonetta on uusittu vuonna 2020.

Tilavia perhehuoneita on 32 kpl ja sviittejä 2 kpl. Kaikki huoneet sijaitsevat hotellirakennuksessa. Kaikissa huoneissa on wc, suihku, tv, puhelin, hiustenkuivaaja ja kylpytakit.

KYLPYLÄ

Kylpylän käyttö sisältyy aina huoneen hintaan. Kylpylä on avoinna joka päivä aamusta iltaan.

LASTEN HÄRMÄ

Härmän Kylpylässä sijaitsevan Nippe Norsun Vekaraviidakossa vain mielikuvitus on rajana! Vekaraviidakossa on mm. liukumäki ja seikkailusilta. Myös kotileikit ja hauskat pelit vievät mukanaan. Vekaraviidakosta pääset näppärästi ulkoleikkialueellemme, joka onkin Kauhavan alueen monipuolisin leikkipuisto. Lakeudelle-perhematkailukohteet sijaitsevat ihan lähistöllä, esimerkiksi PowerParkin huvipuisto vain kivenheiton päässä!

RAVINTOLAMAAILMA

Buffetpöydästämme löydät monipuoliset salaatit, runsaat liha-, kalaja kasvisvaihtoehdot sekä tietenkin herkulliset jälkiruoat.

Upea tilausravintola palvelee niin pieniä, intiimejä tilaisuuksia, kuin myös erilaisten suurten juhlien ja kokousten pitopaikkana.

KOTIPIZZA JA ROLLS

Härmän Kylpylän aulabaarista saat myös Kotipizzan ja Rollsín tunnetut ja maistuvat tuotteet.

RIIHI on puitteiltaan moderni, hengeltään pohjalainen ja härmäläinen korostaen paikallista historiaa ja elämäntapaa.

A-oikeuksin toimiva kahvila, aulabaari ja matkamuistomyymälä.

CATERING

Onko juhlat tulossa ja tarjottavat aiheuttaa päänvaivaa? Catering-palvelumme ratkaisee ongelmasi!

BUFFET RIIHI A’LA CARTE BANKETTI KAHVILA JUNKI

WELLNESS-OSASTO

Perinteisten hierontahoitojen lisäksi tarjoamme aromahierontaa, intialaista päähierontaa, stressihoitoa, Hot Stone -kivihierontaa, hemmottelevia vartalohoitoja, ihania kylpyjä ja upeita elämyksiä hoitojen parissa.

Kosmetologien hoidoissa monipuoliset kasvo-, käsi- ja jalkahoidot, sokeroinnit sekä ylelliset vartalohoidot. Lapsille on oma käsihoito sekä Iloiset Varpaat - jalkahoito.

Meiltä voit myös ostaa korkealaatuisia hoitotuotteita. Tutustu laajaan hoitovalikoimaan kotisivuillamme.

LIIKUNNAN ILOA SISÄLLÄ JA ULKONA

ANSSIN JUSSIN AREENA

Liikunta ja vapaa-ajankeskus Anssin Jussin Areena tarjoaa laajan valikoiman liikuntalajeja. Olosuhteet ja suorituspaikat ovat korkealaatuiset ja monipuoliset. Tilat soveltuvat niin tavalliselle liikunnan harrastajalle kuin huippu-urheilijallekin. Henkilökuntamme opastaa sinut alkuun uusien lajien parissa. Katso monipuolinen tarjonta nettisivuiltamme.

SUURET TILAISUUDET

Areena soveltuu hyvin mm. salibandy-, lentopallo ja sulkapalloturnauksiin sekä liikunta- ja virkistyspäiviin suurillekin ryhmille. Myös suuria konsertteja, messuja ja muita tapahtumia voidaan järjestää Anssin Jussin Areenalla.

TESTAUKSET

Kuntotestiasema palvelee vaativaakin käyttäjää. Tarjolla erilaisia kuntotestipaketteja ja InBody kehon koostumusmittaus.

HÄRMÄ GOLF

Myös golfseura Härmä Golf & Academyn toimitilat sijaitsevat Areenassa, jonne keskittyvät viereisen golfkentän klubitoiminnot.

KUNTOSALI

Areenasta löytyy viihtyisä kuntosali. Henkilökuntamme opastaa sinua tarvittaessa.

HÄRMÄN KEILARATA

Tule pitämään hauskaa, kisailemaan ja nauttimaan yhdessäolosta kavereiden, perheen tai minkä tahansa porukan kanssa! Tilassamme on kaksi keilarataa. Keilaradalla voit keilata perinteisesti tai kokea jännittävän hohtokeilauksen.

LUONTOLIIKUNTA

Härmän lakeusmaisemiin voit tutustua omatoimisesti pyöräillen tai kävellen. Areenalla on vuokrattavana fatbikeja, polkupyöriä ja kävelysauvoja. Lähiliikunta-alueen täydentää leikki- ja liikuntapiha, jossa on mm. erilaisia leikkitelineitä, pelikenttiä, 9 väyläinen frisbeegolf- ja 6 väyläinen multigolfrata.

PERSONAL TRAINER

Henkilökohtainen valmentaja innostaa, valmentaa ja suunnittelee tavoitteesi mukaisen ohjelman. Omavalmennus sopii niin aloittelevalle liikkujalle, kuin tavoitteelliselle kuntoilijallekin.

LIIKUNNANOHJAUS

Varaa meiltä liikunnanohjaus omalle ryhmällesi! Lähdettäisiinkö porukalla vaikka lumikenkäilemään?

PIKKUUSEN PAREE KOKOUS HÄRMÄS

Vietä viihtyisä kokouspäivä Härmän Kylpylässä! Monipuoliset kokoustilamme maittavine tarjoiluineen luovat oivat puitteet painavienkin asioiden puintiin.

Härmän Kylpylän Kokousmaailmasta löydät jokaiselle kokoukselle sopivan teeman, oli sitten kyseessä hemmottelukokous tai perinteinen Pikkuusen Paree Kokous. Härmän Kylpylä on alueensa suurin ja monipuolisin kokouspalveluiden tarjoaja – miksi tyytyisit vähempään!

KOKOUSTILAT JA VÄLINEET

Kokoustilojamme löytyy sekä päärakennuksesta että liikuntahalli Anssin Jussin Areenasta. Kokoustiloissa on videotykki tai screen, valkokangas, tussitaulu, fläppitaulu sekä langaton nettiyhteys. Kannettava tietokone saatavissa tilauksesta.

• Seminaaritila 1300 henkilölle

Anssin Jussin Areenassa

• Lakeussali 250 henkilölle

• Auditorio 105 henkilölle

• Kokoustilat 50 ja 30 henkilölle

• Useita kokoustiloja 16 henkilölle

• Useita ryhmätyötiloja

HÄRMÄSSÄ VIIHDYT VARMASTI! Vaasantie 22, 62375 Ylihärmä Myyntipalvelu puh. (06) 483 1600 • myynti@harmankylpyla.fi www.harmankylpyla.fi

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.