Korall fargekart fra Happy Homes

Page 1

FA R G E K A RT FARGER SOM INSPIRERER –

PRODUSERT I NORGE


FARGER & MUSIKK KARRI

GULLKNAPP

Musikkens toner setter farger på tilværelsen. Varme toner i gult og rødt. Klangen blir komplett med grønne nyanser i paletten.

La deg inspirere av kunst, musikk, teater og film. Eller naturen selv med sine maleriske motiv. Kjenn i hjertet ditt hva du liker, og gå for magefølelsen. PALETT GUL: En varm basis og klangbunn av Kongle og Karri. Den gylne gløden forsterkes og krydres med Rose sin dybde på den ene siden, og Myntes friskhet på den andre.

KONGLE

ROSE

NYPEROSE

TULIPAN

VARME

PURPUR


FINN DINE FARGER Legg fargeprøver bak bildet og se hvordan rommets karakter endres. Lyse nyanser åpner opp, og rommet kan føles luftigere og arealet utvides visuelt.

Mørke farger omfavner interiøret, skaper lunhet og intimitet. Det er viktig å tilføre mørkere flater mer lys og lyssette hjørner for å «strekke ut» veggflatene.

Blå er fargen som skårer høyest i popularitet gjennom flere år. Kuling er dempet og behagelig, Flo har en liten dose rødt og Tyfon er kraftfull.

Her kan du legge gulvprøver og farger bak sofaen å prøve deg frem.

Her kan man finne en blå favoritt. Husk du kan kombinere med alle Happy Homes fargene, – spør om hjelp i butikken.

Er du glad i jordfarger og brente toner, da kan Kongle og Rose være en del av paletten. For den som ønsker å føre hagens harmoni inn, kan Mynte, Persille eller Trollskog være aktuell.

Lek med kontraster og nabofarger. Samme farge på alle flater? Eller en lysere ton i ton farge i taket? Valget er ditt!


USIKKER PÅ FARGEVALGET? Kjøp en liten boks med fargen du ønsker. Test fargen på veggen hjemme først, før du kjøper all malingen du trenger til rommet. Da slipper du å irritere deg over feil farge eller ikke riktig nyanse i etterkant. Fargene forandrer seg etter lysforhold og andre farger i rommet. Lik farge med ulik glansgrad kan også se forskjellig ut på veggen.


Jeg er Maja Olsen Berglund, 22 år gammel og jobber som kunstner. Jeg har elsket kunst hele mitt liv, og har drømt om å bli kunstner siden jeg gikk i barnehagen. Per i dag har jeg hatt 4 kunstutstillinger i Oslo, og stiller nå fast ut på galleri BL_NK. Videre har jeg planer om å satse alt på kunsten!


FARGER OG FØLELSER Blårøde toner spiller på mollstemte strenger. Farger med tonefølge for åndelighet, kreativitet og melankoli.

Bli inspirert av en bukett farger fra kystens flora nord til sør. PALETT RØD: Tulipan gir håp om vår og står godt til Karri sin lyse karakter. Mal et rom, kanskje flere, og frisk opp med Tyfon. Purpur sin fargesterke røst gjør det hele til en komplett palett.


FARGER & LYS Fargeblanding handler om å stokke kortene riktig. Noen par passer perfekt sammen. Andre kontrasterer hverandre og spenninger oppstår.

KULING

FLO

VESTAVIND

TYFON

MYNTE

Fargene endrer seg med lys, årstider, omgivelser og hverandre. Test derfor gjerne fargen du ønsker hjemme til ulike tider av døgnet.

PERSILLE

GRØNN PEPPER

PALETT BLÅ: Kuling og Tyfon i selskap med harmoniske Trollskog, trenger en sprudlende Gullknapp for å skape en komplett frisk palett.

TROLLSKOG


FARGER I FOKUS Vi ser farger raskere enn form. Varme farger kommer mot oss, kalde farger skaper avstand. Glansgrad er en del av fargen og påvirker hvor mye lys en flate kan reflektere. Den kan også skape spennende effekter mellom blanke og matte overflater.

PALETT GRØNN: Grønt, naturens farge kan skape en rolig, optimistisk, passiv eller så spennende stemning som du ønsker etter hvilke farger den blir satt sammen med. De røde kulørene er de mest intense og kan frembringe høy puls og kjærlige følelser, men også aggressivitet. Gul, solens farge, forbindes med optimisme og glede. Kongle og Rose er to slike farger. Som med balanse fra Grønn pepper og Trollskog skaper en spennende og personlig harmoni.

NYHETEN KORALL! Korall er en helt ny malingserie som du kun finner hos Happy Homes. Malingen er norsk og laget for å gi deg inspirasjon og fargeglede. Vårt lille symbol er en sjøhest. Den elsker farger og trives best i korallrevenes fantastiske verden. Det er her den finner inspirasjon og god hjemmefølelse. Sjekk ut vår KORALL-serie – norskproduserte malingsprodukter!

KORALL VEGG MATT Robust Vaskbar Flekkavvisende

KORALL TREVERK MATT/ SILKEMATT/HALVBLANK Slitesterk God utflyt Flott finish

KORALL TAK MATT Skjoldfri Luktsvak Dryppfri

KORALL FASADE VANNBASERT 12 - 16 år Farge-/glansgaranti Selvrensende

KORALL FASADE OLJEBASERT Værbestandig Ingen grunning nødvendig Glansfull


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.