Page 1

Wie wordt de eerste in Mijn straat

BERINGEN

Kijk nu alvast op www.houtpark.be!

11 & 12 februari 2012

OPSTART VAN DE VERKOOP van 14u tot 17u

mijn huis dichtbij ‌


OPENDEURWEEKEND 11 & 12 februari 2012 TIJDIG INSCHRIJVEN!

H

outpark herademt, en daar willen we jullie graag over informeren. Gefaseerd wordt hier een volledig nieuwe woonzone gecreëerd. Niet zomaar wonen, maar wonen in een stukje geschiedenis, met een uitgebreid belevingaspect steeds dichtbij. Wonen dichtbij het groen, dichtbij cultuur, dichtbij recreatie. De verschillende woontypes spreken een breed publiek aan. Wij wensen u alvast een aangename kennismaking met Houtpark! Houtpark, het nieuwe woongedeelte van be-MINE op de oude mijnsite van Beringen. De naamgeving verwijst naar de zone waar vroeger de houten balken werden verzameld voor de onderstutting van de mijnschachten. In deze eerste bouwfase biedt Houtpark vier verschillende woontypologieën: urban villa’s, meesterwoningen, parkappartementen en stadsappartementen. Niet zomaar wonen, maar wonen in een stukje geschiedenis, met een uitgebreid belevingsaspect steeds dichtbij.

Wonen dichtbij het groen, dichtbij cultuur, dichtbij recreatie met een stedelijk zwembad op de site ... en dit aan zeer betaalbare prijzen.

be-MINE be-MINE wil de mijnterrils een interessante, nieuwe en zinvolle bestemming geven met respect voor de historische waarde. be-MINE staat voor een optimale beleving in en rond het Houtpark.

Mijn woning, mijn beleving Zwemmen in ‘mijn’ stedelijk zwembad, recreatie op ‘mijn’ site, fietsen op ‘mijn’ paden, wandelen op ‘mijn’ terrils, … be-MINE biedt het volledige gamma van een uitgebreide woonbeleving aan. Iedereen verdient een zwembad in eigen tuin, toch?

Een krachtig partnership Met een investering van meer dan 100 miljoen euro door de drie partners LRM, Van Roey Vastgoed en DMI Vastgoed kiest be-MINE voor degelijkheid en een lange termijn perspectief. Met zorgvuldigheid worden de verschillende deelprojecten beoordeeld en in weloverwogen fases krijgt be-MINE verder vorm.

Tijdens het opendeurweekend van 11 en 12 februari start de verkoop van de eerste woningen. Registreer je snel via www.houtpark.be en ontvang je persoonlijke uitnodiging voor de lanceringsavond op 10 februari 2012.


Meesterwoningen

Parkappartementen

HOUTPARK BERINGEN

HOUTPARK BERINGEN

Stadsappartementen

Urban Villa’s

HOUTPARK BERINGEN

HOUTPARK BERINGEN

Stadsappartementen

Meesterwoningen

·· ·· ·· ·· ·· ·· ··

·· ·· ·· ·· ·· ··

U-vormig bouwvolume aan de stationsstraat commerciële plint van circa 2100 m2 31 appartementen met opp. van 80 tot 113 m2 één tot drie slaapkamers ruim inpandig terras of een groot dakterras 34 bergruimtes en 84 autostaanplaatsen in de kelder 18 parkeerplaatsen bovengronds

12 Meesterwoningen 3 slaapkamers (mogelijkheid uitbreiding naar 5 slpk.) oppervlakte tussen de 156 en 187 m2 privé tuin en een autostaanplaats voor de deur ideaal voor grote gezinnen fijn en rustig gelegen

Urban Villa’s Parkappartementen ·· ·· ·· ·· ··

32 parkappartementen oppervlakte tussen 98 en 127 m2 twee of drie slaapkamers gelijkvloerse appartementen met een privétuin tot 140 m2 de appartementen op de verdiepingen beschikken over een terras van 17 m2 ·· een prachtig uitzicht op het Sporenpark ·· bovengronds zijn er 16 parkeerplaatsen en ondergronds 40 met nog eens 37 bergruimtes

·· ·· ·· ·· ·· ··

36 Urban Villa’s twee of drie slaapkamers (mogelijkheid eigen indeling) oppervlakte van circa 120 m2 inpandige terras van 10 m2 gelijkvloerse appartementen met een privétuin ondergrondse parkeermogelijkheid

VIP LANCERINGSAVOND

10 februari 2012

mijn huis dichtbij …

registreer je snel via www.houtpark.be


Stadsappartementen

Meesterwoningen Parkappartementen

Urban Villa’s

V.U. Be-Mine nv - Kempische Steenweg 555, 3500 Hasselt

GEEL

mijn huis dichtbij …

Vlot bereikbaar De centrale ligging van Beringen, dichtbij de E313 en de E314, en de nabijheid van Hasselt en Geel, maken van Beringen de ideale uitvalsbasis voor woon-werk verkeer.

mijn huis dichtbij …

BERINGEN

13

E3

E314

4

E31

13

E3

Populaire woonstad Met 43000 inwoners is Beringen één van de grote steden in Limburg. Tegen de trend van de vergrijzing in, is Beringen ook een jonge gemeente. Bovendien beschikt Beringen over ruime groengebieden en een belangrijk cultuur-historisch patrimonium. Wonen op een oude mijnsite heeft zo zijn charmes!

HASSELT

Groene longen Wonen bij de mijnterrils is een voorrecht. De groene longen van Beringen bieden uitgebreide ontspanningsmogelijkheden. Wandelen, fietsen, picknicken, … De heuvels en bossen wachten om verkend te worden. Wonen op een plaats waar zowel rust, natuur en recreatie vlak voor de deur ligt, dat is Houtpark!

Volg de laatste ontwikkelingen rk.be op onze website: www.houtpa ark utp of via facebook.com/Ho

be-MINE NV is een publiekprivate samenwerking tussen LRM, DMI Vastgoed, Van Roey Vastgoed en de Stad Beringen.

011 42 33 80

011 37 14 85

089 36 45 50

www.houtpark.be - facebook.com/Houtpark

Houtpark huis aan huis  
Houtpark huis aan huis  

Houtpark.be

Advertisement