Page 1

Dagbog TilfĂŚldige elleve dage af mit liv i ĂĽr 2005 Fra mandag den 31. januar til fredag den 11. februar

1 PDF created with pdfFactory Pro trial version www.pdffactory.com


Knud Erik Guldager Mandag den 31. januar 2005. Kl. 08.45: Står op. Læser Jyllandsposten til kl. 10. Hænger fastelavnstønden op i carporten. Vi holder Fastelavn en uge tidligere i år, da vi er på Samsø i den rigtige Fastelavn. Sætter ladeapparater på Ford V/8 og Corvetten, for at holde batterierne ved lige. Kl. 12.00: Henter Ulla i Vericentret. Kl. 14.00: Henter Iben og Magnus på Ydunsvej, og Amalie i børnehaven. Kl. 14.45:

Henter Peter i fritidshjemmet.

Kl. 15.30: Maler kat på fastelavnstønden og brænder med loddekolben: Tøndedræberen 2005 på køllen. Kl. 16.00: Alle vore tre børn med koner og mænd og syv børnebørn kommer. Vi slår katten af tønden. Ulla inviterer tre børn ovre fra naboen over. Lea bliver kattekonge og et af nabobørnene bliver kattedronning. ( I 2004 blev Tor kattekonge og Peter prins ).

2 PDF created with pdfFactory Pro trial version www.pdffactory.com


Magnus slår og Peter ser på.

Alle deltagerne. Kl. 18.00: Først hygge i Pejsestuen med ild i pejsen, derefter middag i spisestuen. Ulla havde lavet tærter, pizzaer, bagte kartofler, medister, frikadeller m.m. Kl. 20.00:

Ser tv. Rejseholdet + film. 3

PDF created with pdfFactory Pro trial version www.pdffactory.com


Kl. 23.30:

I seng.

Tirsdag den 1. februar 2005.

Solskin.

Kl. 08.45: Står op. Morgenmad. Gryn med mælk og en kop kaffe med mælk. Der er solskin. Henter havestol i skuret og en hynde i garagen. Læser avis i solen uden for køkkenvinduet til kl. 10.30. Nyder solen. Kl. 10.30: Posten er kommet. Går op på kontoret og ordner i telefon sag med Dansommer vedr. udleje for sommerhuset 2004. Kl. 11.00: Monterer nyt modem til Internet i computeren. Ulla tager til byen. Monterer to nye farvepatroner i den ene printer. Kl. 11.30: Går i garagen. Begge forhjul på Ford V/8 og bremsetromler afmonteres. Bremsebakker slibes. Tromler slibes og renses. Påmonteres igen. En smule slør fjernes. Samme tur til venstre baghjul. V/8 én skal synes i marts. Bremser har sidst været adskilt i 1972, men var meget fine og kun lidt slidt. Dog mest i den nederste del af bakkerne.

4 PDF created with pdfFactory Pro trial version www.pdffactory.com


Kl. 13.30: Ulla kommer hjem. Frokost og en halv time på ryggen på gulvet. Kl. 15.30: Går i garagen. Reparerer Peters plasticsværd, der knækkede i går. Sætter træ indvendig i håndtaget, så det bedre kan holde. Sætter ladeapparat til Ford T. Kl. 16.30: Går ind. Overspiller den videooptagede tøndeslagning til familievideobåndet. Kl.19.30: Aftensmad. Hjemmelavet pizza fra i går. Dejligt. Læser Århus Stiftstidende. Kl. 20 – 24.00: Ser tv. Spiser masser af frugt. Grape, æbler, pærer, dadler, tørrede abrikoser og 6 karameller. Kl. 00.15:

Går i seng.

Onsdag den 2. februar 2005. Kl. 08.00:

Står op. Morgenmad og Jyllandsposten.

Kl. 09.30: Tager ind til byen. Ulla tager med. Skal ordne briller og besøge Iben i Åbyhøj. – Jeg får lavet foto og forstørrelse af Ford T’en foran Flinchs hotel på Samsø Det skal være en gave til hotellet, da de har et stort maleri også med en gammel åben bil foran hotellet. 5 PDF created with pdfFactory Pro trial version www.pdffactory.com


Det er malet engang omkring 1920. Kl. 11.25: Hjemme igen. Ringer til ”Det Bedste” for at rykke for Finns julegave. Bladet er ikke begyndt at komme i år. – Ringer til tømrerfirma der skal komme og lave glasdøren mellem pejsestuen og spisestuen. Den revnede jeg selv juleaften med videokameraet. Der skal graveres irisblomstermotiv. Gravør bestilles. – Henter oliefilter og skifter olien på Mercedes’en. Starter Corvetten og lader motoren blive varm. Kl. 13.45: Kører ud for at hente Ulla hos Iben. Spiser frokost derude. Vi kører hjem. Drikker kaffe og jeg får en halv time på gulvet. Kl. 16.00: Sætter nylavede fotos ind i albummet og skriver tekst til. – Sætte breve fra forsikring og lign. på plads. Kl. 18.00: Spiser aftensmad. Kartoffelæggekage med gennemstegt bacon. Læser den anden avis. Kl. 19.15:

Ser tv. Natur og rejsebeskrivelser + film.

Kl. 23.45:

Går i seng.

Torsdag den 3. februar 2005.

Solskin.

Kl. 08.00: Står op. Spiser morgenmad. Gryn og mælk og kaffe. – Læser Jyllandsposten. – Finn og Peter kommer på 6 PDF created with pdfFactory Pro trial version www.pdffactory.com


kort besøg. Vi ser på en ny annonce Finn har lavet. Retter lidt. Jeg bruges til fejlkontrol og forslag til evt. ændringer. Kl. 10.00: Sætter mig ud i morgensolen. Læser resten af avisen. Hviler mig i solen til kl. 11.30. Kl. 11.30: Ulla tager til gymnastik og til butikken for at pakke småting til Samsø serviceturen fredag - lørdag – søndag. – Det er nu tolvte år i træk at firmaet tager til Samsø på salgs- og servicetur. – Jeg går op på kontoret og sætter post på plads og flytter penge i banken. – Jeg ringer til et firma i Silkeborg der retter fælge. (Den ene sommerfælg til Mercedes`en er skæv. – flytter billeder fra kamera ind i computeren. Kl. 13.30: Spiser frokost i solen på havetrappen. – En halv time på gulvet. – Henter Noah i vuggestuen. – Noah ser video fra juleaften med julemanden. – Vi sætter billeder ind i fotoalbum og skriver tekst. – Vi ser video fra fastelavn.

7 PDF created with pdfFactory Pro trial version www.pdffactory.com


Noah foran vuggestuen på Jellebakken. Kl. 16.30: Ulla kommer hjem. Ser TV rejsefilm + alm. film. – Steen henter Noah. Kl. 18.30:

Aftensmad. Læser Stiftstidende og ser tv.

Kl. 23.45:

Går i seng.

Fredag den 4. februar 2005.

Solskin.

Kl. 08.15: Står op. – Spiser gryn og mælk + kaffe. – Læser Jyllands Posten. – En halv time på gulvet. - Ulla er taget til byen 08.3o. Hun skal til damefrisør og have lyse striber i håret. Kl. 10.30: Går i garagen. – Starter V/8’en op. Kører den halvt ud af garagen. – Adskiller højre baghjul. Renser bremsebakker og tromle. – Samler det hele igen. Tager alle otte tændrør ud og sandblæser dem. Monterer dem igen. – Justerer blandingen (tændrørene var meget sorte) til en mere mager. – Motoren går ujævnt. Opdager at vacumrøret til vinduesviskeren er hoppet af. Det sættes igen i og tomgangen justeres. Motoren går nu jævnt. – Kontrollerer alt lys. – Det højre midterste blinklys repareres. – Alt er nu o.k. Kl. 13.30: Tove og Carsten kommer til frokost. – Ulla er lige kommet hjem fra byen. – Jeg vasker mig og går ind. – Vi spiser frokost. 8 PDF created with pdfFactory Pro trial version www.pdffactory.com


Kl. 15.30: Tove og Carsten kører igen. – Jeg læser Stiftstidende. Kl. 16.30: Kører ind til butikken i varevognen, som Finn stillede i morges. – Undervejs afleveres Job-blad til Lea. – I butikken fyldes varevognen med nye maskiner og småting til Samsø-turen i morgen. Kl. 18.00:

Aftensmad og derefter tv.

Kl. 23.00:

I seng.

Lørdag den 5. februar 2005.

Overskyet.

Kl. 06.30: Står op. - Spiser morgenmad. Læser Stiftstidende. (Jyllandsposten er ikke kommet endnu) Kl. 07.30: Kører hjemmefra mod Hou i varevognen læsset med nye symaskiner og småting. Kl. 08,45:

Færgen sejler mod Samsø.

Kl. 10.00: Ankomst til Samsø. – Jeg kører til Flinchs Hotel i Tranebjerg. – Læsser af og vi begynder at lave forretning i havestuen. – Et langt bord til alle de nye demomaskiner og et mindre til alt sytilbehøret. – Tråd, nåle, spoler o.s.v.

Salgslokalet i havestuen. 9 PDF created with pdfFactory Pro trial version www.pdffactory.com


Finn og Claus sidder i en anden sal og reparerer og laver eftersyn på de ca. 70 maskiner, der er indleveret på hotellet i ugens løb. – De har arbejdet siden fredag morgen, da de ankom. Alle disse maskiner afhentes i løbet af lørdag eftermiddag og søndag. Vi demonstrerer og sælger nye maskiner og giver undervisning til de der har købt de andre år. Kl. 13.00: Alle spiser frokost efter tur. Jeg får min traditionelle store hakkebøf med spejlæg, to halve rugbrød og masser af stegte løg. – Det har jeg nu fået i tolv år. Familien er jo med. Bente og Peter. – Claus kone Vivi og deres tre børn. Ulla er for første gang ikke med i år. Hun bliver hjemme, da Iben venter sig. Hun er sat til af føde den 3. februar. Kl. 18.00:

Vi lukker butikken og går op og hviler os.

Kl. 19.00: Vi spiser middag samlet. – fem voksne og fire børn. – Jeg drikker en stor fadøl, - nu efter lukketid. Kl. 21.00: Vi går op i opholdsstuen og ser James Bond i tv. – Vi spiser, som sædvanligt på Samsø, masser af slik til. Kl. 23.15: Jeg går ensom i seng.

Søndag den 6. februar 2005

Solskin.

10 PDF created with pdfFactory Pro trial version www.pdffactory.com


Kl. 08.30: Står op. Går ned i morgenmadsstuen. Jeg er den første af alle gæster på hotellet. Lidt efter lidt kommer de andre, medens jeg spiser morgenmad. Rundstykker bl. a., for det er jo søndag. – Jeg går en lang tur i det gode vejr. Der er ca. tre graders frost og klart solskin. Går bl. a. forbi gamle bygninger, et nedlagt mejeri og andre tidligere industribygninger. – Gamle gårde og huse. – Fotograferer og går videre op til kirken. – Her er der noget så usædvanligt som et gravsted for enkefru Nielsen med et stort aflangt guldfiskebassin foran stenen. I den ene ende af bassinet er der en brønd og en gammel pumpe og ca. midt på går en hvid gangbro i naturlig størrelse tværs over dammen. _ Det har jeg dog aldrig oplevet før på en kirkegård.

Specielt gravsted.

Kl. 10.00: Jeg er tilbage på hotellet og butikken åbner. Der er travlt og nu savner vi virkelig Ulla. Hun plejer at passe jobbet med alle småtingene og at tage imod betaling for reparationer og eftersyn. 11 PDF created with pdfFactory Pro trial version www.pdffactory.com


Kl. 13.00: Spiser en stor smørrebrød med fiskefilet og rejer. Drikker en cola til. - Jeg er jo på arbejde. Kl. 16.00: Vi har lukket, pakket bilerne og ryddet op efter os i de tre lokaler vi har benyttet til vor ekspedition til Samsø dette år. – Vi kører ned til færgen. Kl. 16.40: Færgen sejlet tilbage til Hou. Vi hygger os alle ni ombord og taler om turen. – I år er den knap så god som de foregående år. – Der er en stor arbejdsløshed på Samsø. Ca. 37 %. Turen giver selvfølgelig et rimeligt overskud, selvom vi bor på fire dobbeltværelser og er mange til forplejning. Kl. 17.50: Vi kører i land i Hou. - Jeg kører ind til butikken i Ryesgade og læsser af. Finn hjælper. Kl. 19.oo: Jeg er hjemme igen. – Ulla har dejlig varm mad parat. – Iben har endnu ikke født. – Læser aviser til kl. 21 og ser tv. Kl. 23.30:

Jeg går i seng.

Mandag den 7. februar 2005. Solskin m. skyer. Kl. 08.45: Står op. Jeg spiser morgenmad. Gryn og mælk, kaffe. – Læser Jyllandsposten. 12 PDF created with pdfFactory Pro trial version www.pdffactory.com


Kl. 10.00: Ulla rydder op i reolen ovenpå. – Jeg går op på kontoret og ordner regnskabet fra Samsø. Kl. 13.30: Spiser frokost sammen med Ulla. Rugbrød med spegesild. Det får jeg hver dag, samt en rugbrød med andet. Jeg bruger aldrig smør på brødet. - Jeg drikker et stort glas vand til. Kl. 14.00: Bente ringer om jeg vil hente Peter i fritidshjemmet nu. Han har haft det lidt svært ovenpå Samsø turen og trænger til lidt ro. – Jeg henter ham og får ham i godt humør. – Vi synger vor Bonanza-sang. Om ham der skal have buksevand og så skal han have tørre bukser på igen. Alle vores børnebørn kender den. De har selv digtet den. – Vi kører ind på ”Tanken” og får en sodavandsis og et ”Kinderæg”. – Hjemme kommer Peter i bad og Ulla læser i Finn Søborgs bog om vagabonden Alfred. - Det er den med ”Du gode gud, sagde tante Ida.” Peter sidder i badekarret og er ved at dø af grin. Kl. 15.45: Vi kører op til Jeanette og får kaffe. Ulla har bagt boller i formiddags. Dem tog hun med. – Peter spiller computerspil med Matti. – Lea, Ulla og Peter går over til en mark og ser på nogen køer. Kl. 16.30: Jeg kører hjem. Finn henter Ulla og Peter hos Jeanette kl. 18. Kl. 18.15: Ulla kommer hjem. Jeg spørger Peter, der sidder i bilen: Peter! – Hvordan har vi haft det i dag? – Han 13 PDF created with pdfFactory Pro trial version www.pdffactory.com


råber, medens han stikker armene i vejret: BRANDGODT. – Det er et fast ritual jeg har med alle børnebørnene. – Min filosofi er, at man ikke kun skal lægge mærke til, når man har det dårligt, men også skal glæde sig over, at man har det godt! - Vi spiser. Jeg læser Stiftstidende. – Jeg får besøg af en mekaniker der er ved at samle en Corvette 196o. Han ser hvordan min er samlet. Kl. 19.30:

Ser tv.

Kl. 23.15:

Går i seng.

Tirsdag den 8. februar 2005.

Sol/skyet

Kl. 08.10: Står op. Morgenmad. Gryn og mælk. Jeg læser Jyllandsposten. Kl.08.45:

Finn kommer og henter Ulla med ind på arbejde.

Kl. 09.15: Steen ringer og siger at Noah har feber i vuggestuen. – Jeg henter ham med det samme. Kl. 10.45: Kører Noah over til Steens hus på Solbakken, hvor Lea nu er kommet. – Det er heldigt for mig, for han skal have en ren ble. Han lugter fælt. Jeg kører hjem igen. – Jeg begynder at omredigere ”Skarpretteren fra Ribe” i computeren.

14 PDF created with pdfFactory Pro trial version www.pdffactory.com


Kl. 13.00:

Ulla kommer hjem. Vi spiser frokost.

Kl. 14.00: Iben ringer, at der ingen strøm er på hendes Ford KA, så hun kan ikke hente Amalie i børnehaven. Der er for langt at gå i hendes tilstand. Kl. 14.30: Vi kører op til Jellebakkeskolen og stemmer til folketingsvalget. – Ulla handler ind og jeg kører hende ned i butikken. – Hun arbejder til kl. 17.30. – Jeg kører ud til børnehaven i Åbyhøj og henter Amalie. – Vi kører hjem til Iben. Hun har bagt kanelsnegle. – Jeg får to. – Jeg har taget et ladeapparat med og sætter det på bilen, så den kan lade op til i morgen. Kl.16.45: Hjemme igen. Jeg finder en samlemanual for Corvette frem og ringer til ejeren af 1960 Corvetten. – Han må låne manualen til kopiering, så han kan give den til sin mekaniker. Kl. 18.45: Ulla er hjemme igen. - Vi spiser og jeg læser Stiftstidende. KL. 19.30:

Vi ser valg i tv til kl. 24. Går i seng kl.0.30

Onsdag den 9. februar.

Sol/diset. Ca.-3 gr.

Kl. 08.00: Står op. - Spiser mine gryn med mælk. Læser Jyllandsposten. 15 PDF created with pdfFactory Pro trial version www.pdffactory.com


Kl. 10.00: Går på kontoret. Der er kommet kontoudtog fra banken. Kontrollerer og arkiverer. – Redigerer igen på ”Skarpretteren fra Ribe” – Sætter flere billeder ind i historien. Kl. 14.00:

Iben kommer. Hun har ikke født endnu.

Kl. 14.45: Vi spiser frokost. – Ulla og Iben kører op i Vericentret for at handle. Kl. 15.15: Ulla ringer fra Veri-centret. Iben er kørt hjem. – Jeg kører op og henter hende og Lea, der er stødt til. Jeg sætter Ulla af på toppen af bakken på Grenåvej. Hun vil gerne spadsere hjem for motionens skyld. – Jeg tager varerne med hjem. Kl. 15.45:

Jeg redigerer igen.

Kl. 18.30: Vi spiser aftensmad. Kl. 20.00:

Ser tv.

Kl. 23.00: Heine ringer at Iben er begyndt at få veer. Kl. 23.15: Heine ringer, at nu er vandet gået, og at vi gerne må komme nu. - Vi kører straks. Kl. 23.35: Vi ankommer på Ydunsvej. Heine har startet Mondeo’en op så den er varm. – De står klar til at køre og de kører straks. – Vi har taget eget sengetøj med. Ulla dyne og K.E. sovepose. 16 PDF created with pdfFactory Pro trial version www.pdffactory.com


– Vi lægger os til at sove. Fødselen skal foregå på Skejby Sygehus, fødselsafdelingen. Den ligger i afd. 9 på første sal. Det er stue 12.

Torsdag den 10 februar 2005. Kl. 03.00: Heine ringer og fortæller at Iben har født en dreng og at alt er gået godt. Hun fødte i et badekar med nøjagtig 37 grader varmt vand. Fødselen varede ca. to og en halv time og Iben fik ros for en fin fødsel. – Vi ønsker tillykke. Kl. 04.00:

Vi vækker Amalie og Magnus og får dem i tøjet.

Vi har aftalt, at vi skal op på Skejby Sygehus kl. 05.00, for at børnene kan være med til at måle og veje deres nye lillebror. Kl. 05.00: Vi ankommer og går straks op på stue 12. Iben ser forbavsende frisk ud og går allerede rundt. Den nyfødte fotograferes nu af os og Heine. Han måles og vejes. Han er 53 centimeter lang. Han vejer fire kilo og 125 gram. 17 PDF created with pdfFactory Pro trial version www.pdffactory.com


Hans mål om hoved og bryst er det samme, nemlig 37 centimeter. Hans kravle- og gribeinstinkter er i orden.

Børnene tæller hans fingre og tæer. – Der er ti af hver.

18 PDF created with pdfFactory Pro trial version www.pdffactory.com


Kl. 05.45: Iben skal i bad og vi tager hjem på Ydunsvej med børnene. – Vi får morgenmad. Ulla har varmet boller og kanelsnegle. Vi får kaffe og børnene kakaomælk. Kl. 06.30:

Iben, baby og Heine kommer hjem.

Vi beundrer babyen. Han virker tilfreds og rolig og er en meget velskabt baby. Da han blev født i vand, er hans krop helt ren. Hans hår - som han har meget af – ligger dog stadig fladt, da det ikke er rørt ved.

Alle hviler sig. Ulla på en sofa og K.E. på ryggen på gulvet. Kl. 07.45 Magnus går i skole. - Det behøver han ikke, men han er meget pligtopfyldende, og vil helst ikke svigte. 19 PDF created with pdfFactory Pro trial version www.pdffactory.com


Amalie vækker K.E. på gulvet og siger at hun også gerne vil i børnehave og fortælle om sin nye lillebror. – Hun er jo nu storesøster. – Begge børn får et udprintet billede af Lillebror med. K. E. kører Amalie i børnehave og igen hjem på Ydunsvej. – Ulla handler ind til frokost. Kl. 09.30:

Jeg tager hjem. Redigerer igen på computeren.

Finn ringer om jeg kommer på arbejde i eftermiddag fra kl. 14.30. Kl. 12.30: Jeg kører ud på Ydunsvej. – Heines forældre fra Vestjylland kommer til frokost. Magnus ringer fra fritidshjemmet, at nu vil han gerne hjem. Jeg henter Magnus i skolen og Amalie i børnehaven. Kl. 13.30: Vi spiser alle frokost og alle er glade over den glædelige begivenhed, og over at alt er gået så godt. Kl. 14.30: Jeg kører ind på arbejde. – Jeg afleverer de nytagne digitalfotos og får dem igen en halv time senere. Kl. 17.45: Jeg tager hjem. – Jens, der hentede børnene, har kørt Ulla hjem. Kl. 18.30:

Vi spiser aftensmad og jeg læser Stiftstidende. 20

PDF created with pdfFactory Pro trial version www.pdffactory.com


Kl. 19.00:

Ser tv.

Kl. 21.00: Det har været en meget lang dag, så vi går tidligt i seng for vi er meget trætte nu. – Sidste nat sov vi jo kun ganske lidt og meget uroligt.

Fredag den 11. februar 2005.

Solskin.

Kl. 08.00: Står op. Jeg har nu sovet i elleve timer. Det er længe siden jeg har prøvet det. – Jeg må have været godt træt, men er nu udhvilet. Kl. 08.15: Jeg spiser morgenmad og læser diverse reklamer der er kommet med posten. – Jeg rykker reklamer for brændeovne ud af brochurerne. Vi skal have en ny og større, med gennemsigtig låge, op til sommerhuset. Jeg læser Jyllandsposten i en havestol udenfor i det gode solskin. Kl. 10.00: Jeg går op og skriver gårsdagens vigtige hændelser i denne bog. – Jeg redigerer derefter Skarpretteren færdig. Jeg sætter et billede af den nyfødte ind som baggrund i computeren. Det virker vældig hyggeligt.

21 PDF created with pdfFactory Pro trial version www.pdffactory.com


Ulla tager på arbejde fra kl. 11 til kl. 13. - Hun tager derefter ud til Iben. Jeg sætter de nye foto ind i computeren. Kl. 13.00: Jeg spiser min sildemad og læser Stiftstidende allerede nu, da det er fredag og jeg kommer sent hjem fra arbejde. Kl. 13.30: Jeg tager på arbejde i butikken. Kl. 19.30: Jeg er hjemme igen og vi spiser aftensmad oppe foran fjernsynet, medens vi ser Disney-show. Det er en meget gammel tradition vi har. – Ser tv. Kl. 23.30:

Jeg går i seng.

Foranstående, er beretningen om, hvordan mit liv formede sig i elleve tilfældigt valgte dage i mit liv i vinteren 2005. Helt tilfældigt var det nu ikke, for jeg vidste, at netop i de dage ville lillebror blive født, men de øvrige ting giver faktisk et autentisk billede af mit liv som pensionist, - så kom ikke og sig, at jeg går og keder mig.

Knud Erik Guldager 22 PDF created with pdfFactory Pro trial version www.pdffactory.com


Fra Alfreds barnedåb den 15. maj 2005. Goddag! Jeg hedder Alfred Guldager Nielsen. Jeg er desværre endnu ”Toolittle” til at kunne tale, men jeg kommunikerer med mit ansigt og det, jeg her prøver at fortælle er, at jeg har det godt og at jeg har styr på det hele. – Kan I ikke se det? Jeg tror, at jeg har arvet lidt af min fars intelligens og beskedne fremtræden, men også en del af min mors klogskab og iltre sind. - Så jeg skal nok klare mig. Mine forældre springer ved mit mindste hyl, om så det er midt om natten. – Det nyder jeg meget! Hvis morfar brøler for højt, lader jeg bare, som om jeg skal til at græde, så forsvinder ham straks. Jo, – som sagt: - Jeg har bare styr på det hele! 23 PDF created with pdfFactory Pro trial version www.pdffactory.com


Sang ved Alfreds barnedåb

Melodi: Omkvædet fra My Fair Lady. (Let modificeret) Alfred skal døbes nu til morgen, hvad enten han vil det eller ej. Kom kære gæster, for Alfred vi fester, imens vi følger ham på vej. Vi fejrer Alfred med fest og flag, Det er i sandhed en højtidsdag. For – Alfred skal døbes nu til morgen. Snart ringer klokkerne for ham. Vievand i håret, - så er Alfred kåret, Så os lad følge ham på vej. Supéen venter på Ydunsvej. Og vores Alfred, - ja han er sej. For Alfred blev døbt nu her til morgen. Fremtiden ligger lys for dig. Kom kære venner, vi navnet nu kender, for det er Alfreds dag. Tillykke skal han ha`, For Alfred svinger vi med vores flag.

Mormor og morfar.

24 PDF created with pdfFactory Pro trial version www.pdffactory.com

Dagbog tilfældige 11 dage i 2005  
Advertisement