Page 1

Trio Roma


Guest Music és una plataforma de difusió musical amb una doble vessant: la promoció i la formació. La música en totes les seves expressions -des de la música clàssica a la música més contemporània, passant per tots els estils i gèneres- és la nostra raó de ser . Com a promotora, Guest Music pretén acompanyar al músic, en el desenvolupament i la projecció de la seva carrera. Amb il·lusió i ofici promou i gestiona esdeveniments musicals a on establir una relació simbiòtica entre artista i espectador. La música, a més de ser un art, és comunicació i lloc de troba. Des de Guest Music es proporciona el suport logístic que necessita la trajectòria d’un músic per ampliar les seves activitats promocionals i establir així nous reptes i compromisos.

De la mateixa manera; per a Guest Music mereix una especial atenció aquelles persones i entitats que porten a terme l’organització i producció d’esdeveniments musicals. En aquest sentit estudiem els projectes i demandes per adequar-nos a les seves necessitats i interessos. La nostra finalitat és acompanyar-los en la consecució dels seus objectius. Estem convençuts que aquest treball en equip amb la nostra selecció d’artistes i grups suposaran la millor opció i la clau de l’èxit de la seva proposta musical. La música necessita cura i ser acaronada, però sobretot necessita ser posada en actiu, fer-la realitat, apostar per ella en tots els seus aspectes i enfortir la seva presència com a forma d’expressió i forma de comunicació inherent a la nostra essència cultural.


Trio Roma “...La música és l’únic camí cap a la transcendència....” Wolfgang Amadeus Mozart

3 millor que 2 Tothom pot sentir amb certa facilitat un trio format per cordes, però...I un duo de cordes més un instrument de vent? Trio Roma ens presenta la seva selecció d’obres que van des del Classicisme fins a arribar als nostres dies, desenvolupant el seu concert a partir de compositors coneguts, fins a donar la possibilitat de presentar d’altres amb menys menció. El Públic redescobrirà la música de cambra des d’una altra perspectiva sonora.

Qui són els músics?

El Trio està format per Salvador Francés Aparicio (clarinet), Elisabetta Renzi Mirabella (violoncel) i Xavier Pardo Sabartès (piano). Tots tres s’uneixen amb la il·lusió  de portar el seu repertori al màxim nivell, a qualsevol auditori que estigui disposat programar un grup de qualitat.

Els nostres compositors

En el repertori del Trio Roma consten autors clàssics i moderns com L.van Beethoven, J.Brahms, M.Glinka, P.Juon, Bassi-Verdi, G.Fauré, R.Schumann, W.A.Mozart, M.Bruch, A.Renzi, N.Rota, C.Garriga, J.B.Meseguer Llopis, A.Piazzolla…d’entre altres

Per què Guest Music l’acompanya? Volem mostrar propostes riques en d’il·lusió i un extra d’exigència musical i professional, apostant per la proximitat i la pedagogia en cadascuna de les seves actuacions. Pensem que Guest Music és rica en músics sobrats d’il·lusió, com ho és el mateix trio Roma.


Trio roma: Guest Music  
Trio roma: Guest Music  
Advertisement