Page 1

Tri-tò Brass Ensemble


Guest Music és una plataforma de difusió musical amb una doble vessant: la promoció i la formació. La música en totes les seves expressions -des de la música clàssica a la música més contemporània, passant per tots els estils i gèneres- és la nostra raó de ser . Com a promotora, Guest Music pretén acompanyar al músic, en el desenvolupament i la projecció de la seva carrera. Amb il·lusió i ofici promou i gestiona esdeveniments musicals a on establir una relació simbiòtica entre artista i espectador. La música, a més de ser un art, és comunicació i lloc de troba. Des de Guest Music es proporciona el suport logístic que necessita la trajectòria d’un músic per ampliar les seves activitats promocionals i establir així nous reptes i compromisos.

De la mateixa manera; per a Guest Music mereix una especial atenció aquelles persones i entitats que porten a terme l’organització i producció d’esdeveniments musicals. En aquest sentit estudiem els projectes i demandes per adequar-nos a les seves necessitats i interessos. La nostra finalitat és acompanyar-los en la consecució dels seus objectius. Estem convençuts que aquest treball en equip amb la nostra selecció d’artistes i grups suposaran la millor opció i la clau de l’èxit de la seva proposta musical. La música necessita cura i ser acaronada, però sobretot necessita ser posada en actiu, fer-la realitat, apostar per ella en tots els seus aspectes i enfortir la seva presència com a forma d’expressió i forma de comunicació inherent a la nostra essència cultural.


Tri-tò Brass Ensemble “...Love cannot express the idea of music, while music may give an idea of love.“ Héctor Berlioz

A cop de mall Us presentem una de les formacions més dinàmiques que existeixen, no només pel seu variat repertori, sinó per la seva sonoritat tan plena i rica, en aquest cas un grup format per 5 instruments de metall, tots ells forjats a cop de mall pels seus respectius luthiers, per donar les formes necessàries per expressar el seu timbre tant característic; brillant i potent, presentant-nos el seu eclèctic repertori.

Qui és qui?

Tri-tò Brass Ensemble està format regularment per Susana Marco Montero (trompeta), Natxo Jiménez Alvarez (trompeta), Sebastià Rio Serracarabasa (Trompa), Jordi Gomez Ramírez (trombó), Miquel Arrué Ingresa (Tuba) i Pierre Haessler (Bateria ). A aquest grup se li sumen percussions, ballarins o cantants segons l’espectacle a desenvolupar.

i a cop de peus

Amb Guest Music

Aquesta dinàmica formació ens mostra les ganes d’involucrar diferents manifestacions artístiques, com a banda de la música instrumental, apostant pel ball, i concretament a cops de peus del Claqué. Ens mostraran arranjaments d’estils i èpoques dispars per fer-nos gaudir d’un concert atractiu i divertit.

Ens agraden els projectes atractius, que cridin l’atenció de l’oient abans de començar l’espectacle musical, que ens facin sentir pessigolles al sentir timbres metàl·lics de diferents tessitures en la mateixa formació. Aquests artistes seran capaços d’això i molt més, sense regir-se pels cànon clàssics del que ha de ser una formació de cambra.


Tri-tò Brass Ensemble: Guest Music  
Tri-tò Brass Ensemble: Guest Music  
Advertisement