Page 1

Anton Serra i la seva

Nova Orquestra de Cambra Germans PlĂ


Guest Music és una plataforma de difusió musical amb una doble vessant: la promoció i la formació. La música en totes les seves expressions -des de la música clàssica a la música més contemporània, passant per tots els estils i gèneres- és la nostra raó de ser . Com a promotora, Guest Music pretén acompanyar al músic, en el desenvolupament i la projecció de la seva carrera. Amb il·lusió i ofici promou i gestiona esdeveniments musicals a on establir una relació simbiòtica entre artista i espectador. La música, a més de ser un art, és comunicació i lloc de troba. Des de Guest Music es proporciona el suport logístic que necessita la trajectòria d’un músic per ampliar les seves activitats promocionals i establir així nous reptes i compromisos.

De la mateixa manera; per a Guest Music mereix una especial atenció aquelles persones i entitats que porten a terme l’organització i producció d’esdeveniments musicals. En aquest sentit estudiem els projectes i demandes per adequar-nos a les seves necessitats i interessos. La nostra finalitat és acompanyar-los en la consecució dels seus objectius. Estem convençuts que aquest treball en equip amb la nostra selecció d’artistes i grups suposaran la millor opció i la clau de l’èxit de la seva proposta musical. La música necessita cura i ser acaronada, però sobretot necessita ser posada en actiu, fer-la realitat, apostar per ella en tots els seus aspectes i enfortir la seva presència com a forma d’expressió i forma de comunicació inherent a la nostra essència cultural.


Anton Serra i la seva

Nova Orquestra de Cambra Germans Plà “..La Musica comença a on s’acaba el llenguatge...” E.T.A. Hoffmann (Escritor, pintor y músico alemany)

Per què aquest nom? Es tracta d’una orquestra molt arrelada a la cultura catalana, i és per aquest motiu que adopta els cognoms d’uns compositors que per a molts amants de la música clàssica, no serien capaços d’ubicar en el panorama compositiu.

Què destaquem del seu repertori? Anton Serra és l’ encarregats de tirar en davant aquest projecte orquestral sempre girant i regirant partitures, per tal de descobrir o redescobrir petites peces oblidades que esperen pacients, tornades a ser escoltades, i interpretades per aquesta nova orquestra.

Qui acompanya amb la batuta? De manera puntual una persona serena i segura, amb l’esperit de treball i superació, Josep Maria Sauret.

Sense director és possible?

La nova orquestra està integrada per joves i experimentats intèrprets que posen el seu art i la seva tècnica al servei del seu solista Anton Serra. Ocasionalment, el nombre d’integrants varia en funció del repertori escollit, des de peces amb solistes obligats, fins a un repertori simfònic més nombrós i acolorit.

Per què Guest Music vol ajudar? Orquestres n’hi han moltes, però aquesta és capaç despertar els sentits més adormits amb la seva personalitat pròpia, basada en el treball i la confiança entre els integrants, sense pretendre més que..., fer música.


Nova Orquestra Germans Plà: Guest Music  
Nova Orquestra Germans Plà: Guest Music  
Advertisement