Page 1

Oberon Trio


Guest Music és una plataforma de difusió musical amb una doble vessant: la promoció i la formació. La música en totes les seves expressions -des de la música clàssica a la música més contemporània, passant per tots els estils i gèneres- és la nostra raó de ser . Com a promotora, Guest Music pretén acompanyar al músic, en el desenvolupament i la projecció de la seva carrera. Amb il·lusió i ofici promou i gestiona esdeveniments musicals a on establir una relació simbiòtica entre artista i espectador. La música, a més de ser un art, és comunicació i lloc de troba. Des de Guest Music es proporciona el suport logístic que necessita la trajectòria d’un músic per ampliar les seves activitats promocionals i establir així nous reptes i compromisos.

De la mateixa manera; per a Guest Music mereix una especial atenció aquelles persones i entitats que porten a terme l’organització i producció d’esdeveniments musicals. En aquest sentit estudiem els projectes i demandes per adequar-nos a les seves necessitats i interessos. La nostra finalitat és acompanyar-los en la consecució dels seus objectius. Estem convençuts que aquest treball en equip amb la nostra selecció d’artistes i grups suposaran la millor opció i la clau de l’èxit de la seva proposta musical. La música necessita cura i ser acaronada, però sobretot necessita ser posada en actiu, fer-la realitat, apostar per ella en tots els seus aspectes i enfortir la seva presència com a forma d’expressió i forma de comunicació inherent a la nostra essència cultural.


Oberon Trio “...La melodia és l’essència de la música...” W.A.Mozart

Tres millor que dos

Nostra passió

Tothom pot sentir amb certa facilitat un recital de Flauta i Piano, però... i un trio amb el que hem afegit una trompa? Doncs Oberon trio ens mostra la peculiaritat tímbrica amb un repertori escollit a consciència perquè el públic pugui redescobrir la música de cambra.

A cada concert i fins i tot a cada assaig, aquest trio es mostra en simbiosi amb les notes deixades escrites de cada compositor, intentant tocar com si el mateix compositor estigués sentint-los darrera d’un amagatall improvisat abans de la seva estrena.

Qui són els músics?

Per què Guest Music l’acompanya?

Carlota Ruiz és l’encarregada de moure les seves enèrgiques mans pel teclat bicolor, Antón Serra serà el que posarà les notes més agudes i melodioses a les partitures i Luis Romo omplirà d’aire un dels instruments de metall més llargs que existeixen.

Ens proposem seguir i acompanyar a aquelles formacions que en els seus projectes són valents i arriscats, volent mostrar propostes diferents, apostant per la qualitat en cadasquina de les seves actuacions. Pensem que Guest Music és diferent com també creiem que ho és Oberon Trio.


Oberon Trio: Guest Music