Page 1

Dansa ClĂ ssica

Marisa Yudes


Guest Music és una plataforma de difusió musical amb una doble vessant: la promoció i la formació. La música en totes les seves expressions -des de la música clàssica a la música més contemporània, passant per tots els estils i gèneres- és la nostra raó de ser . Com a promotora, Guest Music pretén acompanyar al músic, en el desenvolupament i la projecció de la seva carrera. Amb il·lusió i ofici promou i gestiona esdeveniments musicals a on establir una relació simbiòtica entre artista i espectador. La música, a més de ser un art, és comunicació i lloc de troba. Des de Guest Music es proporciona el suport logístic que necessita la trajectòria d’un músic per ampliar les seves activitats promocionals i establir així nous reptes i compromisos.

De la mateixa manera; per a Guest Music mereix una especial atenció aquelles persones i entitats que porten a terme l’organització i producció d’esdeveniments musicals. En aquest sentit estudiem els projectes i demandes per adequar-nos a les seves necessitats i interessos. La nostra finalitat és acompanyar-los en la consecució dels seus objectius. Estem convençuts que aquest treball en equip amb la nostra selecció d’artistes i grups suposaran la millor opció i la clau de l’èxit de la seva proposta musical. La música necessita cura i ser acaronada, però sobretot necessita ser posada en actiu, fer-la realitat, apostar per ella en tots els seus aspectes i enfortir la seva presència com a forma d’expressió i forma de comunicació inherent a la nostra essència cultural.


Dansa Clàssica

Marisa Yudes “...Ballar és com somiar amb els teus propis peus...” Constanze.

Projecte Consolidat Marisa Yudes, acompanyada del seu exigent equip de professionals ha estat l’encarregada de consolidar any darrera any la seva pròpia formació estable en el món de la Dansa Clàssica. Formació que porta més de 30 anys fent-nos disfrutar d’aquest meravellós art.

Moreno i Mireia Minguella, tots ells de reconeguda reputació, no només com a ballarins i formadors de futurs ballarins, sinó de continuadors d’il·lusions renovades.

Més que equilibri

Guest Music aposta pel Ballet de qualitat

L’equilibri és un valor perseguit per la nostra formació de Ballet clàssic, acció fundamental entre la ment i el cos, la passió i la tècnica, les ganes i els nervis, l’esforç i el caprici.

Projecte amb noms propis

A Marisa Yudes li fan costat Ana Estela, Anna Torrente, Marta Ludevid, Maria Isabel, Kiril Radev, Jeanette

Ens agraden els projectes amb una personalitat ben definida, on el bon gust i el saber fer siguin carta de presentació inequívoca, on a més, mobilitzin moltes persones de diferents àmbits i edats, però que independentment tots ells gaudeixen d’un mateix motor expressiu, propi de la connexió entre la música i la dansa, el Ballet.


Marisa Yudes- Ballet Clàssic: Guest Music  

Guest Music aposta pel Ballet de qualitat Ens agraden els projectes amb una personalitat ben definida, on el bon gust i el saber fer siguin...

Marisa Yudes- Ballet Clàssic: Guest Music  

Guest Music aposta pel Ballet de qualitat Ens agraden els projectes amb una personalitat ben definida, on el bon gust i el saber fer siguin...

Advertisement