Page 1

Pianista

Carlota Ruiz


Guest Music és una plataforma de difusió musical amb una doble vessant: la promoció i la formació. La música en totes les seves expressions -des de la música clàssica a la música més contemporània, passant per tots els estils i gèneres- és la nostra raó de ser . Com a promotora, Guest Music pretén acompanyar al músic, en el desenvolupament i la projecció de la seva carrera. Amb il·lusió i ofici promou i gestiona esdeveniments musicals a on establir una relació simbiòtica entre artista i espectador. La música, a més de ser un art, és comunicació i lloc de troba. Des de Guest Music es proporciona el suport logístic que necessita la trajectòria d’un músic per ampliar les seves activitats promocionals i establir així nous reptes i compromisos.

De la mateixa manera; per a Guest Music mereix una especial atenció aquelles persones i entitats que porten a terme l’organització i producció d’esdeveniments musicals. En aquest sentit estudiem els projectes i demandes per adequar-nos a les seves necessitats i interessos. La nostra finalitat és acompanyar-los en la consecució dels seus objectius. Estem convençuts que aquest treball en equip amb la nostra selecció d’artistes i grups suposaran la millor opció i la clau de l’èxit de la seva proposta musical. La música necessita cura i ser acaronada, però sobretot necessita ser posada en actiu, fer-la realitat, apostar per ella en tots els seus aspectes i enfortir la seva presència com a forma d’expressió i forma de comunicació inherent a la nostra essència cultural.


Pianista

Carlota Ruiz “...El geni es compon del dos per cent de talent i del noranta-vuit per cent perseverant aplicació...” Ludwig van Beethoven (1770-1827)

Toca, i et diré com ets... Un piano tocat per unes mans o unes altres pot semblar un instrument totalment diferent. No només intervenen aspectes acústic propis de la física, sinó intervé la personalitat i l’estat d’ànim que mai podran ser amagats pel concertista més mentider.

Com sona el seu piano?

Carlota és metall i fusta, és fred i calor, és sec i humit, és relax i tensió.

Li agrada interpretar? No! Li agrada conversar. Per a ella, els títols i els compositors són paraules escrites en un programa de mà oblidat. Són els seus dits movent-se pel teclat un diàleg acalorat amb el propi compositor, sobre la visió de com interpretar l’obra en qüestió.

Per què Guest Music l’acompanya? Per pur egoisme, ja que necessitem estar a prop d’artistes que emanin entusiasme i frescor, qualitat i personalitat, d’aquesta manera, ens agradaria pensar que nosaltres també podrien arribar a ser així.


Carlota Ruiz: Guest Music  

Guest Music és una plataforma de difusió musical amb una doble vessant: la promoció i la formació. La música en totes les seves expressions...

Carlota Ruiz: Guest Music  

Guest Music és una plataforma de difusió musical amb una doble vessant: la promoció i la formació. La música en totes les seves expressions...

Advertisement