Page 1

Òpera i Sarsuela

Companyia Lírica


Guest Music és una plataforma de difusió musical amb una doble vessant: la promoció i la formació. La música en totes les seves expressions -des de la música clàssica a la música més contemporània, passant per tots els estils i gèneres- és la nostra raó de ser . Com a promotora, Guest Music pretén acompanyar al músic, en el desenvolupament i la projecció de la seva carrera. Amb il·lusió i ofici promou i gestiona esdeveniments musicals a on establir una relació simbiòtica entre artista i espectador. La música, a més de ser un art, és comunicació i lloc de troba. Des de Guest Music es proporciona el suport logístic que necessita la trajectòria d’un músic per ampliar les seves activitats promocionals i establir així nous reptes i compromisos.

De la mateixa manera; per a Guest Music mereix una especial atenció aquelles persones i entitats que porten a terme l’organització i producció d’esdeveniments musicals. En aquest sentit estudiem els projectes i demandes per adequar-nos a les seves necessitats i interessos. La nostra finalitat és acompanyar-los en la consecució dels seus objectius. Estem convençuts que aquest treball en equip amb la nostra selecció d’artistes i grups suposaran la millor opció i la clau de l’èxit de la seva proposta musical. La música necessita cura i ser acaronada, però sobretot necessita ser posada en actiu, fer-la realitat, apostar per ella en tots els seus aspectes i enfortir la seva presència com a forma d’expressió i forma de comunicació inherent a la nostra essència cultural.


Òpera i Sarsuela

Companyia Lírica “...La inspiració és un despertar, un reviure de totes les facultats de tot home i es manifesta en tot els grans assoliments artístics...” Giacomo Puccini.

Treball en equip Per poder portar a terme qualsevol producció lírica, ja sigui òpera o sarsuela, han de treballar en equip els diferents grups especialitzats, amb un mateix fi comú; fer gaudir al seu públic amb espectacles lírics de qualitat. Aquesta és la finalitat de la Companyia de Sarsuela Ciutat Comtal, l’Orquestra Aula Lírica i el Cor de Sant Andreu.

Més que qualitat, la nostra passió

Potser n’hi han poques coses que harien d’estar per sobre de la qualitat i la tècnica, però pensem que just en aquesta proposta musical la passió per aquest gènere ens deixa aixecar el teló, any darrera any. És el magnetisme de la lírica.

Projecte amb noms propis

A banda de les agrupacions que conjunten mestres musicals com a actors i directors de gran prestigi, contem amb solistes de primer nivell, no només del nostre país, sinó també artistes internacionals.

Guest Music aposta per la Lírica

Ens agraden els projectes interessants amb participació multitudinària que movilitzin molts artistes de diferents especialitats, apropant així la lírica de qualitat a qualsevol població que vulgui apostar per la cultura musical.


Òpera i Sarsuela: Guest Músic  
Òpera i Sarsuela: Guest Músic  
Advertisement