Page 1

Promociรณ musical


Guest Music és una plataforma de difusió musical amb una doble vessant: la promoció i la formació. La música en totes les seves expressions -des de la música clàssica a la música més contemporània, passant per tots els estils i gèneres- és la nostra raó de ser . Com a promotora, Guest Music pretén acompanyar al músic, en el desenvolupament i la projecció de la seva carrera. Amb il·lusió i ofici promou i gestiona esdeveniments musicals a on establir una relació simbiòtica entre artista i espectador. La música, a més de ser un art, és comunicació i lloc de troba. Des de Guest Music es proporciona el suport logístic que necessita la trajectòria d’un músic per ampliar les seves activitats promocionals i establir així nous reptes i compromisos.

De la mateixa manera; per a Guest Music mereix una especial atenció aquelles persones i entitats que porten a terme l’organització i producció d’esdeveniments musicals. En aquest sentit estudiem els projectes i demandes per adequar-nos a les seves necessitats i interessos. La nostra finalitat és acompanyar-los en la consecució dels seus objectius. Estem convençuts que aquest treball en equip amb la nostra selecció d’artistes i grups suposaran la millor opció i la clau de l’èxit de la seva proposta musical. La música necessita cura i ser acaronada, però sobretot necessita ser posada en actiu, fer-la realitat, apostar per ella en tots els seus aspectes i enfortir la seva presència com a forma d’expressió i forma de comunicació inherent a la nostra essència cultural.


Cobla Orquestra Internacional

Montgrins “..La música pot donar nom a lo innombrable i comunicar lo que es desconeix...” Leonard Bernstein (1918-1990)

Qui són Montgrins?

Fan espectacle?

Es tracta de la Cobla-Orquestra més antiga de Catalunya, formada al 1884 a Torroella de Montgrí.

I tan que sí! Els seus concerts en sí, ja es denominen espectacle, però si a més sumem un repertori i uns arranjaments escollits a consciència per a cada concert, i afegim una posada en escena d’una orquestra molt nombrosa, si parlem del seu desplegament tecnològic audi-visuals, i per últim tenim un públic amb ganes de gaudir. No és un espectacle, és un Super espectacle.

Qui la formen? Actualment són 12 músics multinstrumentals i 4 cantants -2 veus masculines i 2 veus famenines-.

Quin és el seu repertori? Com indica el seu nom, al ser una cobla, interpreten obres pròpies de la cultura catalana, on destaquen les actuacions de sardanes. Però també són una orquestra, per tant convinen cançons del passat i d’avui, cançons d’aquí i d’altres indrets, per ser escoltades a una cadira o per gaudir-les ballant.

Per què treballen amb Guest Music? És una formació musical entregada al seu públic, on en les seves nombrossísimes actuacions demostren dia a dia, que la música no és la seva feina, sinó la seva passió.


Orquestra

Cimarron “..L’espectacle del que és bonic, en qualsevol forma que sigui presentada, aixeca la ment a nobles aspiracions...” Gustavo Adolfo Bécquer

Qui són Cimarron? Es tracta d’una orquestra que porta més de 5000 concerts al llarg dels seus 46 anys de vida, mostrant uns veritables espectacles musicals que no deixen indiferent al seu públic.

Orquestra guanyadora?

Poques orquestres del territori conten amb un curriculum de galardons com la formació que oferim, no només en quantia sinó amb diferents modalitats i, el que és més difícil encara, amb la regularitat amb la que se li concedeixen, deixant així constància, de la seva rigurossitat i el bon saber fer a sobre dels escenaris.

Música per a tothom? El seu repertori està ideat per agradar a tothom, no només al públic del territoi català, sinó de qualsevol indret que preciï la bona música.

Ball o Concert?

No són conceptes contraris en el dietari d’aquesta formació, ja que els seus espectacles s’enriqueixen d’aquests dos magnífics ingredients que no poden faltar en una bona festa. Els seus concerts en sí, són una molt bona dieta en qualsevol taula engalanada per les ocasions especials.

Per què treballen amb Guest Music? És una formació musical entregada als seus espectacle en directe, on necessiten, a l’igual que nosaltres, poder compartir bones estones plenes de música i alegria, amb la dossis necessària d’energia, disfrutant així, de la feina ben feta.


Orquestra

Pa d’Àngel “..A ningú l’importa si no pots ballar bé. Aixecat i balla. Els grans ballarins ho són per la seva passió...” Martha Graham

Qui són Pa d’Àngel? Es tracta d’una formació dinàmica, no només en el seu repertori, sinó en la interpretació de les peces escollides. Una orquestra sostinguda per quatre pilars de qualitat i una base de professionalitat.

Qui la formen?

Són 4 magnífics músics i cantants, on cal destacar les seves interpretacions a 4 veus, a l’hora que toquen els seus respectius instruments. Gemma s’encarrega de les tecles i les veus, Blanca ens canta les cançons amb la seva dolça veu, sincronitzada amb en Nelson, que també fa la percussió, i en Biel s’encarrega de la guitarra, la veu, i a estones, de la percussió,

Quin és el seu repertori? El seu variat repertori està ideat pel ball, escollint les seves peces a consciència, on a més, interpreten cançons pròpies amb el mateixa intenció. Disfrutar d’una molt bona estona, ballant!

Per què treballen amb Guest Music? És una formació musical entregada en les seves actuacions i al seu públic, on en els seus concerts demostren dia a dia, que la música és un combustible innesgotable de gran valor energètic.


Orquestra

New Marabú “..No vull gent que vulgui ballar, vull gent que hagi de ballar...” George Balanchine

La Saga continua? Es tracta d’una de les formacions hitòrica que ha viscut moments mítics, però ara, aquesta formació s’ha revifat, gràcies a la bona voluntat de dos dels seus membres actuals, renaixent així, l’esperit que s’havia quedat adormit.

Qui la formen?

Són 9 magnífics músics i cantants, controlats pel seu propi tècnic de so, on cal destacar les seves interpretacions acurades i carregades de la seva pròpia personalitat. Les seves seccions instrumetals estan ampliades per la varietat tímbrica aportada pels músic polinstrumenals, amb els nombrosos instrumetal que els hi acompanya en cadascuna de les seves actuacions.

Música per a cada lloc? El seu variat repertori està ideat pels diferents moments que es poden donar en una festa, ja sigui de Festa Major o de caràcter privat, sempre escollint les seves peces a consciència a partir del públic que tenen al seu davant o la sala que els hi dóna espai per poder portar la seva música allà on sigui menester.

Per què treballen amb Guest Music? Encara que els fonaments del grup són històricament sòlids, les ganes són totalment renovades, mostrant el seu entusiasme en cada un dels espectacles musicals al que tenim l’oportunitat d’assistir-hi, sent 100% música en viu.


Duo de jazz

Peter & Reevan Duo “..La Musica és la voluptuosidad de la imaginació...” Eugène Delacroix (1798-1863)

Un duo més? Si parlem d’un fabulós guitarrista de jazz de San Francisco appassionat pel Blues i una veu premiada mediàticament a Irlanda, amb una interessantíssima posada en escena, no podem estar parlant d’un duo més.

Qui són? Músics que porten carreres musicals ben diferents, però que conflueixen per interpretar, amb un estil propi i amb una energia renovada a cada actuació, obres capdals de gèneres musicals diversos, que formen part de la nostra memòria musical més íntima.

Per què treballem els directes? Pensem que el direct és la manera més personal i directe de poder transmetre la música, on seran les qualitats dels músics les encarregades de portar a l’oient al món interior de cada peça musical. Serà el directe el que marcarà l’aquí i l’ara, moments irrepetibles, on la música estarà viva mentres estigui en la memòria dels assistents.

Per què treballen amb Guest Music? Per a aquest duo, la música no és la seva feina, sinó una forma de veure el món des d’una alçada otorgada pel propi escenari, és la seva vocació.


Tòfol Martínez Blues Band “...Quin és el millor mètode per viatjar? La música...” Riley Ben King (B.B. King)

Blues Band amb caràcter

Més projectes

Tòfol Martínez lidera i impregna amb el seu característic so, el caràcter i la personalitat necessària per crear una banda de referència en el panorama jazzístic del nostre país, i concretament a dins del “blues”. Creant així, mai millor dit, una formació amb nom propi.

Combina la seva carrera com a músic, formant part de numerossísimes formacions, amb particularitats artístiques ben definides, demostrant així les seves ganes d’enriquir el panorama musical, tot això, mentres progama diferents events destinats a la música en directe i mentres que dirigeix una escola de música, per tal de intentar transmetre els seus coneixements als més joves, que de ben segur es convertiran en músics i un futur públic amb una gran sensibilitat sonora.

Escenari tras escenari Aquest polifacètic artista ha recorregut una llarga trajectòria, acompanyat de músics d’una gran importància i popularitat notòria, tant en l’ambit Nacional com Internacional, on conformarien una llista llarguíssima capaç d’omplir tot un grandiós document escrit, amb els qui ha compartit moltíssims escenaris, ja siguin en Festivals, Platós de TV o estudis d’enregistrament.

Per què treballen amb Guest Music? La seva posada en escena i la seva música captivaran a qualsevol persona que estigui al davant, com a nosaltres.


Flautista

Antón Serra “..La Musica és l’art més directe, entra per l’ oïda i va al cor...” Magdalena Martínez (Flautista)

Qui és Anton Serra? Es tracta d’un flautista d’una llarguíssima trajectòria musical, en la que ha estat capaç de combinar la seva exitosa carrera com a solista i com a músic en diverses formacions cambrístiques, a més d’exercir com a professor de conservatori i acadèmies de màxim prestigi.

Què destaquem del seu repertori? Sempre gira i regira partitures, per tal de descobrir o redescobrir petits caramels musicals amb els que obsequiar als assistents al seus concerts.

Passió per la flauta travessera? No només indaga en el repertori pròpi de la flauta travessera, sinó de qualsevol instrument o formació instrumental. Parlem d’un músic que viu per a la música en si.

Qui li acompanya? Quan no actua sól, sempre li agrada rodejar-se de músics fantàstics , amb els que compartir bones estones musicals, sense deixar de banda les seves relacions socials, amb les que el públic s’anadona ràpidament de les particularitats simbiòtiques que es generen a dalt de l’escenari, des del primer compàs.

Per què Guest Music li promociona? Músics n’hi han molts, però personantges com el nostre flautista, per desgràcia cada cop costen més de trobar, així que a nosaltres ens omple d’il·lusió poder cercar públic amb el que puguem compartir càlids moments musicals, carregats d’un pes humà sense més.


Concert Gastronòmic

Eudaimonia Ensemble “...Una recepta por sí mateixa no té ànima, és la teva feina donar-se-la”. Thomas Keller

Què vol dir Eudaimonia? El terme eudaimonia d’origen grec, significa literalment dimoni bo (eu-daimon), però tot sovint s’ha emprat per descriure l’estat de plenitud de l’ésser. Amb aquesta plenitud ens portaran les obres plàstiques d’Enric Servera i del trio cambrístic format per Meritxell Carbonell i Mayte Santos amb les flautes travesseres i Esteve Colomés al contrabaix.

Què destaquem del seu Concert Gastronòmic? Es tracta d’un concert en forma de menú on interpretem obres relacionades amb la gastronomia com la “Kleine Serenade” de Paul Breuer, on es resenyen els quatre humors d’Hipòcrates (flegmàtic, melancòlic, colèric i sanguini) que tant grecs com romans i les civilitzacions europees posteriors van adoptar i adaptar a la seva cuina.

Encara n’hi ha més? I molt més... ja que amb l’acompanyament de la lectura de diferents textos explicatius i la visualització de les imatges i fotografies de l’artista Enric Servera faran que els plats entrin per la vista abans que per l’oïda.

Per què Guest Music li promociona? Espectacles n’hi han molts, però propostes com la que presentem, pensem que tenen un caràcter especial i original, on no deixaran al públic amb la panxa buida. Aquest Concert Gastronòmic ens omple en tots els sentits, és per això que ho volem compartir amb el major públic possible.


Anton Serra i la seva

Nova Orquestra de Cambra Germans Plà “..La Musica comença a on s’acaba el llenguatge...” E.T.A. Hoffmann (Escritor, pintor y músico alemany)

Per què aquest nom? Es tracta d’una orquestra molt arrelada a la cultura catalana, i és per aquest motiu que adopta els cognoms d’uns compositors que per a molts amants de la música clàssica, no serien capaços d’ubicar en el panorama compositiu.

Què destaquem del seu repertori? Anton Serra és l’ encarregats de tirar en davant aquest projecte orquestral sempre girant i regirant partitures, per tal de descobrir o redescobrir petites peces oblidades que esperen pacients, tornades a ser escoltades, i interpretades per aquesta nova orquestra.

Qui acompanya amb la batuta? De manera puntaual una persona serena i segura, amb l’esperit de treball i superació, Josep Maria Sauret.

Sense director és possible?

La nova orquestra està integrada per joves i experimentats intèrprets que posen el seu art i la seva tècnica al servei del seu solista Anton Serra. Ocasionalment, el nombre d’integrants varia en funció del repertori escollit, des de peces amb solistes obligats, fins a un repertori simfònic més nombrós i acolorit.

Per què Guest Music vol ajudar? Orquestres n’hi han moltíssimes, però aquesta és capaç despertar els sentits més adormits amb la seva personalitat pròpia, basada en el treball i la confiança entre els integrants, sense pretendre més..., que fer música.


Associació Musical del Prat

Banda Simfònica “...El que escolta Música sent que la seva solitud, de sobte, es pobla...” Robert Browning (Poeta inglès)

Què és la Banda sinfònica? Es tracta de la formació més nombrosa de l’Associació Musical del Prat. Una agrupació instrumental integrada per diverses famílies instrumentals.

Què és l’Associació Musical del Prat?

Per què treballen amb Guest Music?

És una entitat socio-cultural pionera en la ciutat del Prat de Llobregat, que busca en tot moment, la propagació de la cultura musical, fomentant així, el gust i el gaudiment d’una de les arts més efímeres.

El propi ideari de l’Associació Musical del Prat, on pertany la Banda Sinfònica del Prat, és totalment equiparable a l’esperit inicial de Guest Music, ja que conflueixen les ganes de portar la música de qualitat arreu de tot el territori, allà on es vulgui apostar per una programació personal i viva, on els màxims beneficiaris siguin els assistents als nostres concerts, però sense oblidar-nos dels mateixos artistes, aquells que des de l’escenari gaudeixien de la seva pròpia activitat i fan gaudir als demés.

Quin és el seu repertori? És una formació polifacètica, ja que interpreten repertori en passacarrer, com asseguts en un escenari. El seu repertori serà tan variat com les seves pòpies actuacions, ja que sempre es monta un programa pensant en el lloc de l’actuació.


Pianista

Carlota Ruiz “...El geni es compon del dos per cent de talent i del noranta-vuit per cent perseverant aplicació...” Ludwig van Beethoven (1770-1827)

Toca, i et diré com ets... Un piano tocat per unes mans o unes altres pot semblar un instrument totalment diferent. No només intervenen aspectes acústic pròpis de la física, sinó intervé la personalitat i l’estat d’ànim que mai podran ser amagats pel concertista més mentider.

Com sona el seu piano?

Carlota és metall i fusta, és fred i calor, és sec i húmid, és relax i tensió.

Li agrada interpretar? No! Li agrada conversar. Per a ella, els títols i els compositors són paraules escrites en un programa de mà oblidat. Són els seus dits movent-se pel teclat un diàleg acalorat amb el propi compositor, sobre la visisó de com interpretar l’obra en qüestió.

Per què Guest Music l’acompanya? Per pur egoisme, ja que necessitem estar a prop d’artistes que emanin entusiasme i frescura, qualitat i personalitat, d’aquesta manera, ens agradaria pensar que nosaltres també podrien arribar a ser així.


Oberon Trio “...La melodia és l’essència de la música...” W.A.Mozart

Tres millor que dos Tothom pot sentir amb certa facilitat un recital de Flauta i Piano, però... i un trio amb el que hem afegit una trompa? Doncs Oberon trio ens mostra la peculiaritat tímbrica amb un repertori escollit a consciència perquè el públic pugui redescobrir la música de cambra.

Qui són els músics?

Carlota Ruiz és l’encarregada de moure les seves enèrgiques mans pel teclat bicolor, Antón Serra serà el que posarà les notes més agudes i melodioses a les partitures i Luis Romo omplirà d’aire un dels instruments de metall més llargs que existeixen.

La música una passió A cada concert i fins i tot a cada assaig, aquest trio es mostra en simbiosi amb les notes deixades escrites de cada compositor, intentant tocar com si el mateix compositor estigués sentint-los darrera d’un amagatall improvisat abans de la seva estrena.

Per què Guest Music l’acompanya?

Ens proposem seguir i acompanyar a aquelles formacions que en els seus projectes són valents i arriscats, volent mostrar propostes diferents, apostant per la qualitat en cadasquina de les seves actuacions. Pensem que Guest Music és diferent com també creiem que ho és Oberon Trio.


Viola Voilà

4xDo “...La música pot donar nom a lo que no té nom i comunicar lo desconegut...” Leonard Bernstein

4 millor que 1 Tothom pot sentir amb certa facilitat un recital d’un quartet de Corda, però...I un quartet format per violes? Doncs 4xDo ens presenta el seu projecte “Viola Voilà”, emmarcat a dins d’un repertori purament romàntic perquè el públic pugui redescobrir la música de cambra des d’una nova perspectiva física, i com no, sonora.

Qui són els músics?

Josep Bracero, Albert  Romero, Laia  Martí i Maria  Juan són  violistes  professionals  que  treballen  en  diferents  formacions  catalanes orquestrals  i  de cambra de gran prestigi,  compaginant aquesta  tasca amb  la de la  pedagogia.  Tots  quatre  s’uneixen  amb  la  il·lusió  de  retre  homenatge a la viola,  i d’aquesta manera, gaudeixen de les possibilitats  de  jugar  amb  el  diàleg  equitatiu  que  es  crea  entre 

les quatre  veus,  degut  a  la  homogeneïtat  del  timbre  i  a  l’abolició  de  les  jerarquies  imposades  en  un  quartet  de  corda estrictament tradicional.

Per què Guest Music l’acompanya?

Ens proposem seguir i acompanyar a aquelles formacions que en els seus projectes són valents i arriscats, volent mostrar propostes diferents amb una càrrega d’il·lusió extra, apostant per la qualitat en cadasquina de les seves actuacions. Pensem que Guest Music és diferent com també creiem que ho és 4xDo.


Black Sandwich “...Al cantar una cançó no la canto, sinó la sento...” Michael Jackson

La música de Black Sandwich “Black Sandwich” fusiona diferents gèneres musicals per crear el seu propi estil. Una música elegant i lletres acurades producte del treball i sensibilitat dels seus components. Joves músics capaços d’integrar elements del rock, el jazz, el blues o el fubk per crear temes molt personals i intensos.

Les peces del trencaclosques Fruit d’una forta amistat i necessitats espressives neix Balck Sandwich, on l’eix central d’aquesta banda són Pau Gil -cantant, guitarrista i compositor-, Sergi Murcia -baix, Guillem Salles -Bateria-, Pol Leiva -Percussió- i Sandra Tarrés -Teclats i veu-.

creixen... Destaquen en les seves interpretacions les col·laboracions amb personalitat pròpia. Una veu orquestrada amb guitarres, percussió, teclats o vents... a la recerca d’una conjunció que ens atrapi en cada espectacle.

Desde Guest Music Entenem que Black Sandwich captiva. La seva música parla per ella mateixa , i la seva honestedat, senzillesa i qualitat té la seva recompensa en oferir una proposta on l’emoció comparteix espai amb el talent i dedicació. Creiem estar davant d’un projecte estimulant que ens deixarà un bon llegat musical carregat de possibilitats expressives. Black Sandwich té veu, té so, té cançons.


LaTrup “...La música és sinònim de llibertat, de tocar el que volguis i com volguis, sempre que sigui bo i tingui passió, que la música sigui l’aliment de l’amor...” Kurt D. Cobain

Mestissatge festiu LaTrup ens porta música mediterrània de primer nivell amb ritmes que fusionen la rumba, el rock, el reggae, el rap i el blues. Grup de rumba pop format per Raimon Iglesias, Joan Escolano i Pau Gil representants del mestissatge festiu, de cançons que parteixen d’una història, d’una línia melòdica, però, embolcallades en aquests paisatges rítmics que t’atrapen per no deixar-te escapar.

El seu repertori Un repertori que convida a la festa. Cal buscar les seves arrels musicals en la seva capacitat d’observació, les seves ganes de canviar el món, de mantenir un esperit crític però també de viure el moment i mantenir una mirada alegre i optimista.

Pretenen que la seva música arribi des del primer moment, i que la gent la faci seva des del minut zero. Aposten per aquesta connexió amb el públic i la confien en un grapat de cançons on els ritmes creixen en bellesa i emoció, gràcies a melodies treballades, acurats arranjaments i una col•lecció de bones lletres plenes d’energia i qualitat que captiven i enganxen.

Desde Guest Music Deixar-se portar pel seu so, és inevitable: una proposta musical alhora madura i fresca, desenfadada i intensa, festiva i reflexiva. Lletres de qualitat en harmonia amb enganxoses melodies en un directe enèrgic carregat de música de fusió festiva i solvència sobre l’escenari.


Tramboliks “...No sóc rocker tot el dia: paro per dormir...” Lemmy Kilmister (Motörhead)

Una Banda de Rock Amb el seu potent directe Tramboliks capta l’essència d’aquestes peces imprescindibles del rock d’ara i de sempre. Cream, The Doors, The Who, Jimi Jendrix, The Hives, The Strives, The Libertines ... passen per les seves mans per integrar-se en la nostra memòria musical.

El seu estil

El seu so es caracteritza per ser un híbrid de blues-rock, amb arrels psicodèliques, sense perdre una perspectiva més punk o fins i tot pop.

La seva música

Rescaten temes que han sobreviscut al llarg del temps gràcies a la imaginació dels seus arranjaments, la fortalesa de

la seva composició i els seus desenvolupaments instrumentals. Peces llegendàries que s’amplifiquen en cada concert amb una sonoritat magnètica pròpia d’una gran banda de rock.

Desde Guest Music Guest Music aposta per la música en viu i Trambolicks reinventa el seu propi repertori quan ho interpreta en directe. És aquest el seu hàbitat natural; aquí es posa de manifest la destresa, compenetració i tècnica dels seus membres. Conscients i respectuosos, aporten la seva força i caràcter per apropar-nos a un llegat musical impressionant i imprescindible.


De Vellut “...Estic aquí fora, a mil milles de casa, caminant un camí on altres homes han sucumbit..” Bob Dylan

La música De Vellut

Moments

Aquest duo no fan música, sinó que als seus concet es comparteixen moments sonors, on els dos músics mostren un recull de peces amb les que senten una gran estima, des de deliciosos tangos, passant per una gran varietat de obres d’arreu del món, on es mesclen estils múltiples.

Aquest grup tan especial es caracterítza per crear moments únics i irrepetibles, on amb el seu treball constant i esforç incansable es poden permetre unes improvisacions màgiques que faran gaudir al seu públic, des del primer segon del concert.

Per què aquest nom Aquest duo té moltes particularitats, on cal destacar el so inconfusible d’un acordió ple de timbres ben amagats darrere de les seves tecles i botons, i un violí amb 5 cordes fet pel luthier Barry Doudley, que conjuntament conformen una textura suau i regular, uniforme i densa, igual que el vellut.

Amb Guest Music Entenem que de Vellut enganxa. La seva música captiva per ella mateixa, si amés és enriquida amb honestedat, senzillesa i varietat tímbrica, és un espectacle que ens encanta i que no volem que el públic s’ho perdi. Creiem estar davant d’un projecte estimulant i amb personalitat pròpia que ens deixarà un bon llegat a la nostra memòria.


En Clave de Son “...Penso en la música com en un menú, no puc menjar sempre el mateix...” Carlos Santana

Objectius del Projecte L’objectiu principal és la difusió de la música iberoamericana i de la seva evolució històrica, és per aquesta raó que el grup fa un introspecció en els ciments del folklore musical més autòcton, retornant a les peces els ritmes i les sonoritats originals d’on va ser inspirats.

Una gran varietat instrumental Per aconseguir l’objectiu principal, en Clave de Son han apostat per mostrar el seu domini en un gran nombre d’instruments com són el guitarron, la jarana, la guitarra de cop, la vihuela mexicana, el requint jarocho, diferents flautes i una gran varietat de instruments de percussió, sense deixar de costat els actuals com són la guitarra, el violí o les percussions més habituals.

Com treballen Els concerts són l’exposició d’un llarg treball previ en la transcripció i arranjaments de repertori originalment per a guitarra solista, de la mateixa manera que ho fan amb obres orquestrals o de càmara, afegint els ritmes, sonoritats i colors necessaris per a cada peça.

Amb Guest Music Ens agraden els projectes que emanen versalitat a la vegada que siguin originals, on són capaços de mostrar originalitat en cadascuna de les seves peces. On la recerca i el treball els porten a mostrar un treball sonor d’immensa qualitat musical, a la par que humana.


Möek “...Sense música la vida seria un error...” Friedrich Nietzsche

Què música fan Música molt antiga o molt llunyana que a la vegada sembla molt moderna i molt propera, això és una de les moltíssimes característiques dels projectes sonors de Möek.

Com ho aconsegueixen? Aquest trio de sonoritat molt personal treballa en la recerca constant de noves peces amb les que poder fer arribar al públic música amb una emprenta molt inconfusible, Möek.

Qui el forma

Aquest trio el conformen tres instruments i una veu. Elcontrabaix ens donarà les notes més greus plenes de profunditat, la guitarra ens omplirà amb acords i efecters sonors

donant pas al soxòfon soprà, que ens crearà melodies amb les que complimentarà els relats que sortiran de la hipnòtica veu de la cantant, històries que ens envolcallaran de la mà del grup Möek.

Amb Guest Music Ens agraden els projectes que no deixin indiferent, que ens facin gaudir a la vegada que redescobrim noves sensacions a partir de les diferents propostes sonores. Aquest grup és capaç de redimensionar històries i relats magnífics, posant sonoritats totalment actualitzades a l’abast de qualsevol públic.


Afro Alamuta “...La música Africana és capaç d’aixecar l’estat d’ànim, encara que expliqui una història trista...” Nelson Mandela

Lligams Mandinka Música i danses molt antigues i que semblen molt llunyanes, però que a la vegada et fan sentir ganes de participar-hi com si fos la múscia que t’ha vist crèixer. Aquest és un dels moltíssims secrets que ens porten des del Nord Oest Africà, sota l’atenta mirada artística d’en Paty Wulamassa de Ziguinchor.

Qui el forma

Com ho aconsegueixen?

Amb Guest Music

No basta amb l’especialització del coeixement i la pràctica d’aquest llegat cultura tradicional per part de Miriamba, directora de l’espectacle i carregada de vivències viscudes al llarg d’una consolidada carrera, sinó que aquesta forma d’expressar-se necessita ser viscuda per un públic actiu que quedaran seduïts des del primer toc de percussió.

Ens agraden els projectes en estat viu, on tu et sents partícep tan sól per la teva única presència i que no et deixin indiferent un cop acabada l’última peça. Aquest grup és capaç de fer moure parts del teu cos, que fins aleshores estaven adormides esperant sentir les paraules màgiques; “...Nosaltres som Afro Alamuta...”.

Aquest grup el formen 9 músics i 5 ballarines que fluirant en el mateix escenari, ensenyant-nos sonoritats riques al llarg del seu sonor i visual missatge en forma d’espectacle de música i dansa.


Emilio Remesal Project “...El Rock és una piscina, el Jazz és tot un Oceà...” Carlos Santana

Projecte personal El jove músic Emilio Remesal Weinbrecht, d’origen Hispano-germànic ens presenta un projecte íntim i minuciós, construit amb molta paciència, al que aconsegueix donar-li vida gràcies als músics i amics que l’ acompanyen en aquest viatge musical.

Com ho aconsegueixen? Aquest grup de sonoritat molt personal s’emmarca en l’estil del Jazz, deixant-se seduir per les influències subtils del Flamenc, la potència incombustible del Rock, la transaparència elegant de la música Llatina i l’exotisme ple de matissos de la World Music. En definitiva, un projecte d’autor únic i personal, ric en sensacions sonores.

Projecte amb noms

Aquest grup liderat, de manera singular, des de la bateria per Emilio Remesal el cosntitueixen Carolina Alabau posant la seva veu, Marino Garcimartin amb el saxòfon, Bernat Casares al piano, Pere Antoni Bujosa amb el contrabaix i Yehosuá Escobedo amb les mil i una percussions.

Amb Guest Music

Ens agraden els projectes singulars, que ens ofereixin paritcularits pròpies en cada projecte, que ens facin gaudir d’una manera més íntima i diferent, de com ens tenen acostumats les grans indústiries musicals del moment.


Dansa Clàssica

Marisa Yudes “...Ballar és com somiar amb els teus propis peus...” Constanze.

Projecte Consolidat Marisa Yudes, acompanyada del seu exigent equip de professionals ha estat l’encarregada de consolidar any darrera any la seva pròpia formació estable en el món de la Dansa Clàssica. Formació que porta més de 30 anys fent-nos disfrutar d’aquest meravellós art.

Moreno i Mireia Minguella, tots ells de reconeguda reputació, no només com a ballarins i formadors de futurs ballarins, sinó de continuadors d’ il·lusions renovades.

Més que equilibri

Guest Music aposta pel Ballet de qualitat

L’equilibri és un valor perseguit per la nostra formació de Ballet clàssic, acció fundamental entre la ment i el cos, la passió i la tècnica, les ganes i els nervis, l’esforç i el caprici.

Projecte amb noms propis

A Marisa Yudes li fan costat Ana Estela, Anna Torrente, Marta Ludevid, Maria Isabel, Kiril Radev, Jeanette

Ens agraden els projectes amb una personalitat ben definida, on el bon gust i el saber fer siguin carta de presentació inequívoca, on a més, movilitzin moltes persones de diferents àmbits i edats, però que independentment tots ells gaudeixen d’un mateix motor expressiu, propi de la connexió entre la música i la dansa, el Ballet.


Òpera i Sarsuela

Companyia Lírica “...La inspiració és un despertar, un reviure de totes les facultats de tot home i es manifesta en tot els grans assoliments artístics...” Giacomo Puccini.

Treball en equip Per poder portar a terme qualsevol producció lírica, ja sigui òpera o sarsuela, han de treballar en equip els diferents grups especialitzats, amb un mateix fi comú; fer gaudir al seu públic amb espectacles lírics de qualitat. Aquesta és la finalitat de la Companyia de Sarsuela Ciutat Comtal, l’Orquestra Aula Lírica i el Cor de Sant Andreu.

Més que qualitat, la nostra passió

Potser n’hi han poques coses que harien d’estar per sobre de la qualitat i la tècnica, però pensem que just en aquesta proposta musical la passió per aquest gènere ens deixa aixecar el teló, any darrera any. És el magnetisme de la lírica.

Projecte amb noms propis

A banda de les agrupacions que conjunten mestres musicals com a actors i directors de gran prestigi, contem amb solistes de primer nivell, no només del nostre país, sinó també artistes internacionals.

Guest Music aposta per la Lírica

Ens agraden els projectes interessants amb participació multitudinària que movilitzin molts artistes de diferents especialitats, apropant així la lírica de qualitat a qualsevol població que vulgui apostar per la cultura musical.


Book d'artistes: Guest Music  

Guest Music és una plataforma de difusió musical amb una doble vessant: la promoció i la formació. La música en totes les seves expressions...