Page 1

Viola Voilà

4xDo


Guest Music és una plataforma de difusió musical amb una doble vessant: la promoció i la formació. La música en totes les seves expressions -des de la música clàssica a la música més contemporània, passant per tots els estils i gèneres- és la nostra raó de ser . Com a promotora, Guest Music pretén acompanyar al músic, en el desenvolupament i la projecció de la seva carrera. Amb il·lusió i ofici promou i gestiona esdeveniments musicals a on establir una relació simbiòtica entre artista i espectador. La música, a més de ser un art, és comunicació i lloc de troba. Des de Guest Music es proporciona el suport logístic que necessita la trajectòria d’un músic per ampliar les seves activitats promocionals i establir així nous reptes i compromisos.

De la mateixa manera; per a Guest Music mereix una especial atenció aquelles persones i entitats que porten a terme l’organització i producció d’esdeveniments musicals. En aquest sentit estudiem els projectes i demandes per adequar-nos a les seves necessitats i interessos. La nostra finalitat és acompanyar-los en la consecució dels seus objectius. Estem convençuts que aquest treball en equip amb la nostra selecció d’artistes i grups suposaran la millor opció i la clau de l’èxit de la seva proposta musical. La música necessita cura i ser acaronada, però sobretot necessita ser posada en actiu, fer-la realitat, apostar per ella en tots els seus aspectes i enfortir la seva presència com a forma d’expressió i forma de comunicació inherent a la nostra essència cultural.


Viola Voilà

4xDo “...La música pot donar nom a lo que no té nom i comunicar lo desconegut...” Leonard Bernstein

4 millor que 1 Tothom pot sentir amb certa facilitat un recital d’un quartet de Corda, però...I un quartet format per violes? Doncs 4xDo ens presenta el seu projecte “Viola Voilà”, emmarcat a dins d’un repertori purament romàntic perquè el públic pugui redescobrir la música de cambra des d’una nova perspectiva física, i com no, sonora.

Qui són els músics?

Josep Bracero, Albert  Romero, Laia  Martí i Maria  Juan són  violistes  professionals  que  treballen  en  diferents  formacions  catalanes orquestrals  i  de cambra de gran prestigi,  compaginant aquesta  tasca amb  la de la  pedagogia.  Tots  quatre  s’uneixen  amb  la  il·lusió  de  retre  homenatge a la viola,  i d’aquesta manera, gaudeixen de les possibilitats  de  jugar  amb  el  diàleg  equitatiu  que  es  crea  entre 

les quatre  veus,  degut  a  la  homogeneïtat  del  timbre  i  a  l’abolició  de  les  jerarquies  imposades  en  un  quartet  de  corda estrictament tradicional.

Per què Guest Music l’acompanya?

Ens proposem seguir i acompanyar a aquelles formacions que en els seus projectes són valents i arriscats, volent mostrar propostes diferents amb una càrrega d’il·lusió extra, apostant per la qualitat en cadascuna de les seves actuacions. Pensem que Guest Music és diferent com també creiem que ho és 4xDo.


4xdo: Guest Music  
4xdo: Guest Music  
Advertisement