Page 1

Kickstart karrieren! Jobb i inntil tre ulike bedrifter p책 18 m책neder


g–

o

gs

rut k e r ste a e m sb en Glom n gio dre e r a i e Ne t l De ine Tra

in ter

in rdn


Bred kompetanse Trainee Nedre Glomma (TNG) er et tilbud til deg som er i ferd med å fullføre, eller akkurat er ferdig med, masteren din. Vi tilbyr en traineeordning som varer 18 måneder og omfatter inntil tre forskjellige virksomheter. Dette gir deg en unik og bred forståelse for fagområdet. Samtidig lærer du hvordan de ulike miljøene tenker, og hvilke forutsetninger som er avgjørende for at de lykkes. En meget etterspurt kompetanse blant ledere og rekrutterere. Kandidtatene blir ansatt i TNG og får tett faglig og sosial oppfølging.

En region i utvikling Nedre Glommaregionen består av Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler. Dette området er i voldsom utvikling og står foran endringer av historisk karakter. Nytt fylkessykehus i Sarpsborg, utbyggingen av gamle Fredrikstad Mekaniske Verksted samt dobbeltspor gjennom Østfold, er bare noen av de store prosjektene som skal gjennomføres. Et aktivt og variert næringsliv er motoren i området og industrielle tungvektere lever side om side med dynamiske og innovative nyetableringer. Sentralt og lettvint Nedre Glommaregionen ligger bare en drøy time sør for Oslo. Med rask forbindelse til utlandet og resten av Norge både via Moss Lufthavn Rygge og tog. Prisene på boliger er betydelig lavere enn i hovedstaden, og full barnehagedekning og et levende kultur,idretts- og friluftsliv er med på å gjøre levekårene gode.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til distriktet vårt og skal gjøre vårt ytterste for å sikre at du trives. Ta kontakt for mer informasjon: Tor Prøitz Mobil: +47 90 58 47 76 Kjell Arne Græsdal Mobil: +47 90 85 64 64


Kontaktinformasjon Trainee Nedre Glomma Tor Prøitz. Mobil: +47 90 58 47 76 Gamle Bedding vei 2b 1671 Kråkerøy Telefon: +47 90 58 47 76 tor@traineenedreglomma.no www.traineenedreglomma.no Trainee Nedre Glomma er et program som er initiert av Fredrikstad Næringsforening. (2013)

Kickstart karrieren! Trainee Nedre Glomma  

Jobb i inntil tre ulike bedrifter på 18 måneder.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you