Heer van Beek - Appartementen & Penthouses

Page 1ted en s elijk nen in een wo

ne omg e o e gr

m

duurza g a n viInhouds Welkom in Beek Beek en omgeving Wonen in Beek Heer van Beek

4 6 8 10

Het plan Architect aan het woord

12 15

Planinhoud Totaalplattegronden per woonlaag

16 19

Appartementen Penthouses

24 44

Kwaliteit Levensloopbestendig wonen Wonen in het groen Keuken, sanitair en tegelwerk

54 56 57 58

Technische omschrijving Afwerkstaat

60 62

Contact verkoop en informatie

64


WELKOM

BEEK

Sint-Martinuskerk

De gemeente Beek is een samensmelting van zes karakteristieke dorpen en vormt de poort tot het aantrekkelijke Zuid-Limburg. De oude kernen van de dorpen zijn zorgvuldig bewaard gebleven, terwijl in de nieuwere uitbreidingen nadrukkelijk aandacht is geschonken aan ruimtelijke aspecten, selectieve bebouwing en royale groenvoorzieningen. Dankzij de nabijheid van snelle wegverbindingen, de aanwezigheid van een luchthaven en de ligging tussen Maastricht en het economische hart van Limburg heeft Beek een belangrijke regionale positie. Maar ondanks de stedelijke trekjes heeft het dorp zijn reputatie van gemoedelijke woongemeente weten te behouden. De authentieke dorpskernen en het groene buitengebied met molens, kastelen en populaire wandel- en fietsroutes maken Beek en omgeving tot een ideale woonregio voor liefhebbers van rust, natuur en historie. Scholen, horeca- en winkelvoorzieningen, een NS-station, zorgaanbieders , een rijk verenigingsleven en volop culturele dynamiek bieden bewoners nog extra perspectief.

4

St. Hubertusmolen


Huis Genbroek

Vervul uw woonwensen in ‘Heer van Beek’ Het woonproject omvat 21 luxe appartementen en 4 exclusieve penthouses en is centraal gelegen, omgeven door dorpse charme, maar op korte afstand van stedelijke voorzieningen, natuur en recreatie. ‘Heer van Beek’ is comfortabel wonen in het groen en met het oog op morgen. Klaar voor de toekomst, met uitgebreid comfort op het gebied van duurzaamheid, leefstijl en een prettige woonomgeving.

5


Hervormde Pastorie in Beek met op de voorgrond het Joods monument

Beek, gemeente met verleden en toekomst De gemeente Beek ontleent haar naam aan de Keutelbeek die door en onder het dorp stroomt. De eerste bewoning dateert van 5000 voor Christus. De oudste vermelding van Beek is een vermelding van het dorp Becca, te vinden in twee akten uit de jaren 1145 en 1152, waarin twee keizers van het Heilig Roomse Rijk uit het huis der Staufen, respectievelijk Koenraad III en Frederik Barbarossa worden genoemd. Vermoedelijk liep door het huidige grondgebied van Beek een Romeinse heerweg die van Maastricht naar Duitsland liep. De straatnaam Heirstraat suggereert waar deze ongeveer heeft gelopen. Het dorp vormde zich als een lintdorp voornamelijk langs deze oude verbindingsweg. Halverwege de 18e eeuw werd de postweg van Maastricht naar Roermond aangelegd, die ook Beek passeerde. Vanaf de 19e eeuw kwam het dorp aan de rijksweg Maastricht - Nijmegen

Nijmegen

te liggen (de huidige Maastrichterlaan/Prins Mauritslaan). Net zoals andere dorpen en steden in de regio begon Beek zich pas werkelijk te ontwikkelen met de toename van de mijnbouw, waarvoor in Beek een groot aantal woningen voor de mijnarbeiders werd gebouwd.

Eindhoven

Sint-Martinuskerk

Arcen

Roermond

België

Mijnwerkers

Mönchengladbach

Beek

Duitsland

Maastricht

Aachen

6

Düsseldorf


Dynamische woon- en werkregio De regio Beek is onderdeel van de Westelijke Mijnstreek die in het noorden vooral de gemeente Sittard-Geleen omvat en in het zuiden grenst aan universiteitsstad Maastricht. De regio wordt doorsneden door de A76 en de A2, snelwegen die de provincie Limburg verbinden met de Randstad, België en Duitsland. Een belangrijke bijdrage aan die internationale dynamiek leveren het omvangrijke industriecomplex Chemelot en de op Beeks grondgebied gevestigde luchthaven Maastricht-Aachen Airport, In de volksmond ook wel vliegveld Beek genoemd.

Sint Servaasbrug Maastricht

Station Beek-Elsloo Zwembad De Haamen

Ontspannen in het groen

7


Penthouse 25

in BEEK

Duurzaam en vooruitstrevend

De gemeente Beek beschikt over bijna 16.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 21,69 km². De huidige gemeente ontstond door een herindeling in 1982, waardoor Beek werd samengevoegd met het tot dan toe zelfstandige Spaubeek. De gemeente Beek telt nu vijf dorpen (Beek, Spaubeek, Neerbeek, Genhout en Geverik) en het gehucht Kelmond. Daarnaast liggen er in en rondom Spaubeek nog vier buurtschappen. Het behoud van natuur, landschap, cultureel erfgoed en basisvoorzieningen vormt voor Beek een belangrijke voorwaarde voor de leefbaarheid van de kernen. Tegelijkertijd staan klimaat, milieu en duurzaamheid stevig op de agenda. De gemeente neemt daarin zelf het voortouw. Gemeentelijk vastgoed en sportcomplexen worden maximaal verduurzaamd en particuliere initiatieven die bijdragen aan klimaatbewustzijn, duurzaamheid en energiebesparing worden ondersteund. Het Beekse woonbeleid is daarom naast vooruitstrevend ook zorgvuldig. Geheel in de lijn van de gemeente Beek vormt duurzaamheid het belangrijkste speerpunt bij de ontwikkeling van 'Heer van Beek'. Bij de planontwikkeling, architectonisch ontwerp, bouw, techniek en materiaalkeuze is rekening gehouden met de hoogste normen op het gebied van veiligheid, privacy, energiezuinigheid, warmte- en geluidisolatie, luchtdichtheid en ventilatie.

8


9


HEER

VAN

BEEK

‘Een nieuwe woonplek komt tot leven!’ Met een hoog voorzieningenniveau, een sterk verenigingsleven en veel sportfaciliteiten is er in Beek voor ieder wat wils. Beek kent een unieke ligging dicht bij het groen. En gaat u de gemeente uit? Ook de snelwegen zijn binnen enkele minuten te bereiken. Kortom, het is hier goed wonen! En de komende jaren gaan we als gemeente hard aan de slag om te zorgen dat dit zo blijft. Om te voldoen aan de behoefte op de woningmarkt stimuleren wij in het bijzonder de realisatie van levensloopbestendige woningen. Dit zorgt voor doorstroming op de woningmarkt. Zo willen we ervoor zorgen dat er voor iedereen een goede woonplek te vinden is. Dit woonplan levert daar een belangrijke bijdrage aan. De locatie van het voormalig Lampenpaleis in het centrum van Beek ligt er al een hele tijd verloren bij. Het woonplan zorgt ervoor dat deze plek weer tot leven komt. We kijken er naar uit om samen met de toekomstige bewoners te blijven bouwen aan een nog mooier ‘Baek’.

Ralph Diederen Wethouder Wonen gemeente Beek

10


‘Heer van Beek’ ontleent zijn naam aan de opeenvolgende bewindvoerders, ‘heren’, van Beek. In de jaren 1145 en 1152 wordt het dorp Beek onder de naam Becca voor het eerst genoemd in twee akten waarin twee Rooms-Duitse keizers de proosdij van Meerssen benoemden als hun bezit. Officiële grenzen waren er toen nog niet. Grondgebied ging van de een naar de ander over. Beek en het bijbehorende Spaubeek hebben daardoor steeds wisselende bewindvoerders gehad. De proost van Meersen was oorspronkelijk de ‘heer van Beek’, maar het gezag over Beek ging later over naar de heren van Valkenburg. Het land van Valkenburg en daarmee ook Beek, kwam in 1381 uiteindelijk zelfs in handen van de hertog van Brabant.

11


HET

PLAN

Een gevarieerd woonaanbod op een toplocatie Met het nieuwbouwproject ‘Heer van Beek’ wordt op een

‘Heer van Beek’ met als opvallende details de contrasterende bruin

aantrekkelijke locatie in Beek de top van de lokale woningmarkt

getinte gevels en de iets teruggeschoven gevel van de penthouses

gerealiseerd. Het woonproject omvat 21 luxe appartementen en

(setback gevel) wordt recht gedaan aan de prestigieuze en centraal

4 exclusieve penthouses, gerealiseerd op vier woonniveaus. Dankzij

gelegen locatie. Dat hoge niveau zet zich voort in het ontwerp en

de keuzemogelijkheid uit verschillende volumes en indelingen biedt

de indeling van de appartementen en de penthouses.

‘Heer van Beek’ een woonoplossing voor elke gezinssamenstelling.

Niet alleen hebben de appartementen en penthouses een eigentijds normen en zijn ze voorzien van duurzame en slimme details op

menten, samen met 25 inpandige bergingen. Vanuit de centrale hal

het gebied van energie-, klimaat- en luchtbeheersing. Daarnaast

Ma met beveiligde toegang kunnen de appartementen op de verdiepingen rij k

beschikken de penthouses over airconditioning. Het wooncomplex t

worden bereikt via de lift of het trappenhuis.raatOp de derde verdieping at

wordt omringd door een veelzijdige groene omgeving en heeft Elsmuseum

t

str aa

rk

Br

an

anala

t

eg

lo ui

te

ft

Mar

kt

t tr aa ts

n

nb roe kst raa t

ekS el be ut Ke en eg St

eg St

Klinkeberglaan Ba

ron

de

Ro sen laa

n

Baron

an

senla

de Ro

at tra er ga s rb

aa n

en

ric h as t Ma

M olenberg

Ge

la ich te r as tr Ma

Molenberg

spe l

Wi

te

ter

ge

laa

n

t ra a st He nd r

ik

t str aa ina lhe

lm

rk

lm i lhe Wi

2 Rijk swe gA

A2 swe g Rijk A2 sw eg Rijk

2

at ra st

cia

rg n be

Mole

Lu

eg A

t

a tra

le nb erg

as

Mo

n An

rg

inusstraat art

tM

be

t

aa str

ga er

rb

Ge

t

a ra

st

a rg

be

r Ge

Sin

len

t

at

Mo

Nederlands Oorlogsgraf Beek

at

an

ra sst

tra uss

eek

telb

Keu

aa str

tin

Mo

u rtin

ar

rg

be len

Gun

at

BP A2 Vossedal

ria Ma

Si

t raa

tra

at ra st

g

stee

Ma

t straa

ngen del fi

cia Lu

gen

Ste

gst

es

ra a

nt

t raa

Bru

nk

st

t

thuis

nst

Mole

Ki

12 12

at

c

tri

as

Ma

t

us

tM Sin

ra a

a

ijs t

ek

tM

als traat

Be

ad

enda

in

Gas

ep og

Siek

an

e ht

r de Achte

Sin

t raa

Mo

rla

sd

rt

k Achter de Bee

g Syn a

Pr oo

t aa str

len

To r

en

alstraat

gst Bru

rk

de

M

r de

k Bee

hte

Ac

t

n ole

pa

rk

pa

Siekenda

g

ck

A2

ee st er st

n ro

M

Sint-Martinuskerk

aa str

uis

oo

Sp

aat lstr

daa

Om

k

ar

isp

hu

ad

t

k Raadh

Ra

aa tr

e rg Bu

ar

Kl

or

ss

t

s aa

l

er

ht

ee

m

isp

k

ee

eB

rd

hte

Ac

k er

hu

ric

s

at

Ra ad

t

el

r te

eK

tr aa

t ra sta

en

ss

n Ja

es

Gemeentehuis Beek

t

rd

ra a

te

st

tra iss

as

hu

el

m

e of Pr

n Sieke

ee

h Ac

uv

Em

ad Ra

ng

He

t

si

m

ed Sm

aa tr

as

je

Bu

ra st

m Em

Or an

e

st

e rg

at ra

t

t

ra a

at

tra

cia

st

k ar

rix

a rJ

ns

se

ns

M

str aat

at

Lu

Be

st is hu ad

ma

Ma

na str aa

t

at

Ra

Em

t

es

a str

en

ss

an

J er

fts

lo

J uli

ui

tra

eg ste

me

e rg

Bu

Br

een eigen parkeerterrein.

Be bevinden zich de penthouses. Met het eigenzinnige ontwerp van at r ixs

Markt

Els

tra

t

Ma

Ber

es

trixs

Ma rkt

Rijks weg

Bea

rk

A2

nha

rds t

en ruimtelijk woon­comfort, ook voldoen ze aan de hoogste isolatie­

en de Proosdijstraat. Op de begane grond bevinden zich 5 apparte-

Ma

Het woongebouw is gesitueerd op de hoek van de Maastrichterlaan


13 13


14 14


ARCHITEECT Leefruimte, comfort, inspiratie De invulling van een markante plek in een kwetsbaar woongebied

aantrekkelijke accenten. Aan de binnenkant is ingezet op

vereiste uiteraard de nodige zorgvuldigheid. Onze grootste

een diversiteit aan woningtypes. Bijzondere accenten liggen

uitdaging was dan ook een gebouw te ontwerpen dat op een

op ruimtelijkheid, toegankelijkheid, duurzaamheid en

bijzondere manier eer bewijst aan de ligging, maar ook

kwaliteit van de technische en algemene voorzieningen.

een relatie aangaat met de directe omgeving. En natuurlijk moest het ook beantwoorden aan de lokale woonbehoefte en voldoen aan toekomstige kwaliteitsnormen. De Maastrichterlaan is altijd een statige woonstraat geweest. Dat beeld wilden we graag terugbrengen. Maar wel in een eigentijdse vorm, rekening houdend met de situering op de hoek van drie woonstraten. Het ontwerp van het gebouw is daarom zodanig dat er een alzijdig gebouw ontstaat, een gebouw zonder duidelijke voor- of achterkant of, zo je wilt, met twee gezichten. Vanuit de omliggende woonstraten levert dat een vriendelijker beeld op. Wel ligt er een duidelijk accent op de entree aan de Maastrichterlaan. De beperkte hoogte, klassieke bouwstenen en zachte kleuraccenten sluiten op een natuurlijke manier aan bij de groene laanstructuur. De aanplant van nieuwe bomen leidt nog tot extra vergroening.

Een hoofdrol is weggelegd voor de wat meer exclusieve hoekappartementen en penthouses. Maar wat elk appartement

Door de verstaffeling van het gebouw, de kleurnuances, de ruime

absoluut biedt: leefruimte, comfort en vooral inspiratie.

balkons en terrassen en de setback van de toplaag (de gevels van de penthouses zijn iets naar achter gesitueerd) ontstaan er

ir. Marco Weijers, CB5

15 15


P L A NINH O UD

GEVELAANZICHTEN dakvloer derde verdieping

tweede verdieping dakvloer eerste derde verdieping verdieping begane grond tweede verdieping eerste verdieping

Vooraanzicht

Rechterzija

begane grond

Vooraanzicht Maastrichterlaan

Vooraanzicht

dakvloer derde verdieping

tweede verdieping dakvloer eerste derde verdieping verdieping begane grond tweede verdieping eerste verdieping

16

begane grond

Achteraanzicht Siekendaalstraat

Achteraanzicht

Rechterzija


dakvloer derde verdieping

tweede verdieping

dakvloer

eerste verdieping

derde verdieping

begane grond

Rechterzijaanzicht

tweede verdieping eerste verdieping begane grond

Rechterzijaanzicht Proosdijstraat

Rechterzijaanzicht

dakvloer derde verdieping

tweede verdieping

dakvloer

eerste verdieping

derde verdieping

begane grond

Linkerzijaanzicht

Linkerzijaanzicht

tweede verdieping eerste verdieping begane grond

17


Het wooncomplex wordt omringd door een veelzijdige groene omgeving met unieke vergezichten én het heeft een eigen parkeerterrein.

18


TOTAALPLATTEGRONDEN PER WOONLAAG SITUAT IETEK ENING

20 28

21 27

22 26

19

23

1

24

18

2

25

17

3 4

16

5

15

6

14

7

13

8 12

9 11

10

N

W

O

Z

19


BEGANE GROND

Berging Pent. 23

Berging Pent. 24

20

Berging Pent. 22

Berging Pent. 25

Berging App. 20

Berging App. 21

Berging App. 19 Berging App. 16

Berging App. 18

Berging App. 13

Berging App. 15

Berging App.17

Berging App. 14

Berging App. 10

Berging App. 12

Berging App. 7

Berging App. 11

Berging App. 6

Berging App. 8

Berging App. 9

Berging App. 5

Berging App. 3 Berging App. 4

Berging App. 2

Berging App. 1


EERSTE VERDIEPING

21


TWEEDE VERDIEPING

22


DERDE VERDIEPING

23


24


Ruimtelijk & comfortabel wonen De appartementen zijn er in acht verschillende typen en hebben een woonoppervlakte van ca. 79 m2 tot 104 m2. Ieder appartement kent een praktische indeling en biedt diverse mogelijkheden. Daarnaast beschikken ze over een ruim balkon of een mooie tuin met terras (begane grond). Het is hier heerlijk en comfortabel wonen, met uitzicht op groen. Alle appartementen beschikken standaard over een toegangshal, royale living, eetkamer grenzend aan de open keuken, twee slaapkamers, forse badkamer met ligbad en een wastafel, toilet, berging en terras/balkon.

25


APPARTEMENT

NR. 1, 2 & 3 KENMERKEN

Ruim appartement voorzien van open keuken Woonkamer-keuken ca. 42 m2 2 slaapkamers van ca. 13 en 7,5 m2 1 badkamer v.v. wastafel, douche en bad Separaat toilet Inpandige bergruimte c.q. installatieruimte van ca 5 m2 Een eigen parkeerplaats op terrein v.v. slagboom Eigen berging op de begane grond van ca. 7 - 9 m2 Privéterras ca. 8 m2 aan de woonkamerzijde

Appartement: 87,4 m2

Terras-tuin Zuid-Oost: ca. 28 m2

• • • • • • • •

GBO

LOCATIE APPARTEMENTEN

1: 2: 3:

Begane grond Begane grond Begane grond

Siekendaalstraat Rechterzijaanzicht

Achteraanzicht

Linkerzijaanzicht

Proosdijstraat

Vooraanzicht

Maastrichterlaan

26


APPARTEMENT

NR. 1, 2 & 3

Appartement: 87,4 m2 Terras-tuin Zuid-Oost: ca. 28 m2

Appartement 1 is voorzien van een extra raampartij

27


APPARTEMENT

NR. 4 KENMERKEN

Mooi hoekappartement voorzien van open keuken Woonkamer-keuken ca. 33 m2 2 slaapkamers van ca. 14 en 9 m2 1 badkamer v.v. wastafel, douche en bad Separaat toilet Inpandige bergruimte c.q. installatieruimte van ca. 3 m2 Een eigen parkeerplaats op terrein v.v. slagboom Eigen berging op de begane grond van ca. 6 m2 Privéterras aan de woonkamerzijde ca. 7 m2

Appartement: 77,7 m2

Terras-tuin Noord-Oost: ca. 23 m2

• • • • • • • •

GBO

LOCATIE APPARTEMENT

Begane grond Siekendaalstraat

Proosdijstraat

Vooraanzicht

Rechterzijaanzicht

Achteraanzicht

Linkerzijaanzicht

Maastrichterlaan

28


APPARTEMENT

NR. 4

Appartement: 77,7 m2 Terras-tuin Noord-Oost: ca. 23 m2

29


APPARTEMENT

NR. 5 KENMERKEN

Ruim hoekappartement voorzien van open keuken Woonkamer-keuken ca. 45 m2 2 slaapkamers van ca. 13 en 7,5 m2 1 badkamer v.v. wastafel, douche en bad Separaat toilet Inpandige bergruimte van ruim 2 m2 Aparte installatieruimte van ruim 2 m2 Een eigen parkeerplaats op terrein v.v. slagboom Eigen berging op de begane grond van ca. 8 m2 Privéterras aan de woonkamerzijde ca. 8 m2

Appartement: 89,6 m2

Terras-tuin Noord-West: ca. 23 m2

• • • • • • • • •

GBO

LOCATIE APPARTEMENT

Begane grond Siekendaalstraat

Proosdijstraat

Vooraanzicht

Rechterzijaanzicht

Achteraanzicht

Linkerzijaanzicht

Maastrichterlaan

30


APPARTEMENT

NR. 5

Appartement: 89,6 m2 Terras-tuin Noord-West: ca. 23 m2

31


APPARTEMENT

NR. 6 & 14 KENMERKEN

Ruim hoek appartement voorzien van open keuken Woonkamer-keuken ca. 42 m2 2 slaapkamers van ca. 13 en 7,5 m2 1 badkamer v.v. wastafel, douche en bad Separaat toilet Inpandige bergruimte c.q. installatieruimte van ca. 5 m2 Een eigen parkeerplaats op terrein v.v. slagboom Eigen berging op de begane grond van ca. 6 – 8 m2 Balkon aan de woonkamerzijde

Appartement: 87,4 m2

Balkon: ca. 9 m2 Zuid-West / Zuid-Oost

• • • • • • • •

GBO

LOCATIE APPARTEMENTEN

6: 1e verdieping 14: 2e verdieping

Siekendaalstraat

Proosdijstraat

Vooraanzicht

Rechterzijaanzicht

Achteraanzicht

Linkerzijaanzicht

Maastrichterlaan

32


APPARTEMENT

NR. 6 & 14

Appartement: 87,4 m2 Balkon Zuid-West / Zuid-Oost: ca. 9 m2

33


APPARTEMENT

NR. 7, 8, 15 & 16 KENMERKEN

Ruim appartement voorzien van open keuken Woonkamer-keuken ca. 42 m2 2 slaapkamers van ca. 13 en 7,5 m2 1 badkamer v.v. wastafel, douche en bad Separaat toilet Inpandige bergruimte c.q. installatieruimte van ca. 5 m2 Een eigen parkeerplaats op terrein v.v. slagboom Eigen berging op de begane grond van ca. 6 – 8 m2 Balkon aan de woonkamerzijde

Appartement: 87,4 m2

Balkon: ca. 9 m2 Zuid-Oost

• • • • • • • •

GBO

LOCATIE APPARTEMENTEN

7: 1e verdieping 8: 1e verdieping

15: 2e verdieping 16: 2e verdieping

Siekendaalstraat Rechterzijaanzicht

Achteraanzicht

Linkerzijaanzicht

Proosdijstraat

Vooraanzicht

Maastrichterlaan

34


APPARTEMENT

NR. 7, 8, 15 & 16 Appartement: 87,4 m2 Balkon Zuid-Oost: ca. 9 m2

35


APPARTEMENT

NR. 9 & 17 KENMERKEN

Ruim hoekappartement voorzien van open keuken Woonkamer-keuken ca. 50 m2 2 slaapkamers van ca. 17 en 9,5 m2 1 badkamer v.v. wastafel, douche en bad Separaat toilet Inpandige bergruimte c.q. installatieruimte van ca. 5 m2 Een eigen parkeerplaats op terrein v.v. slagboom Eigen berging op de begane grond van ca. 9 m2 Balkon aan de zijkant van het appartement

Appartement: 104 m2

Balkon: ca. 9 m2 Noord-Oost

• • • • • • • •

GBO

LOCATIE APPARTEMENTEN

9: 1e verdieping 17: 2e verdieping Siekendaalstraat

Proosdijstraat

Vooraanzicht

Rechterzijaanzicht

Achteraanzicht

Linkerzijaanzicht

Maastrichterlaan

36


APPARTEMENT

NR. 9 & 17

Appartement: 104 m2 Balkon Noord-Oost: ca. 9 m2

37


APPARTEMENT

NR. 10 & 18 KENMERKEN

Ruim hoekappartement voorzien van open keuken Woonkamer-keuken ca. 45 m2 2 slaapkamers van ca. 13 en 7,5 m2 1 badkamer v.v. wastafel, douche en bad Separaat toilet Inpandige bergruimte van ruim 2 m2 Aparte installatieruimte van ruim 2 m2 Een eigen parkeerplaats op terrein v.v. slagboom Eigen berging op de begane grond van ca. 8 m2 Balkon aan de woonkamerzijde

Appartement: 89,6 m2

Balkon Noord-West: ca. 9 m2

• • • • • • • • •

GBO

LOCATIE APPARTEMENTEN

10: 1e verdieping 18: 2e verdieping Siekendaalstraat

Proosdijstraat

Vooraanzicht

Rechterzijaanzicht

Achteraanzicht

Linkerzijaanzicht

Maastrichterlaan

38


APPARTEMENT

NR. 10 & 18

Appartement: 89,6 m2 Balkon Noord-West: ca. 9 m2

39


APPARTEMENT

NR. 11, 12, 19 & 20 KENMERKEN

Ruim appartement voorzien van open keuken Woonkamer-keuken ca. 40 m2 2 slaapkamers van ca. 13 en 7,5 m2 1 badkamer v.v. wastafel, douche en bad Separaat toilet Inpandige bergruimte c.q. installatieruimte van ca. 5 m2 Een eigen parkeerplaats op terrein v.v. slagboom Eigen berging op de begane grond van ca. 6 – 9 m2 Balkon aan de woonkamerzijde

Appartement: 84,9 m2

Balkon Noord-West: ca. 9 m2

• • • • • • • •

GBO

LOCATIE APPARTEMENTEN

11: 1e verdieping 12: 1e verdieping

19: 2e verdieping 20: 2e verdieping Siekendaalstraat Rechterzijaanzicht

Achteraanzicht

Linkerzijaanzicht

Proosdijstraat

Vooraanzicht

Maastrichterlaan

40


APPARTEMENT

NR. 11, 12, 19 & 20 Appartement: 84,9 m2 Balkon Noord-West: ca. 9 m2

41


APPARTEMENT

NR. 13 & 21 KENMERKEN

Ruim hoekappartement voorzien van open keuken Woonkamer-keuken ca. 51 m2 2 slaapkamers van ca. 13 en 7,5 m2 1 badkamer v.v. wastafel, douche en bad Separaat toilet Inpandige bergruimte c.q. installatieruimte van ca. 5 m2 Een eigen parkeerplaats op terrein v.v. slagboom Eigen berging op de begane grond van ca. 7 m2 Balkon aan de woonkamerzijde

Appartement: 96,9 m2

Balkon Zuid-West, Noord-West: ca. 9 m2

• • • • • • • •

GBO

LOCATIE APPARTEMENTEN

13: 1e verdieping 21: 2e verdieping Siekendaalstraat

Proosdijstraat

Vooraanzicht

Rechterzijaanzicht

Achteraanzicht

Linkerzijaanzicht

Maastrichterlaan

42


APPARTEMENT

NR. 13 & 21

Appartement: 96,9 m2 Balkon Zuid-West, Noord-West: ca. 9 m2

43


44


Exclusief & royaal woongenot De vier penthouses in ‘Heer van Beek’ zijn het resultaat van creativiteit, samenwerking en vakmanschap. De woonoppervlakten van de penthouses variëren van ca. 114 m2 tot 172 m2 en ze beschikken over een bijzondere indeling met fraaie zichtlijnen en mooie ruimtes met veel licht. Bovendien zijn ze voorzien van airconditioning en worden ze aan alle zijden omringd door een geweldig terras met unieke vergezichten over Beek en de prachtige omliggende natuur.

45


PENTHOUSE

NR. 22 KENMERKEN

Ruim en mooi penthouse voorzien van ruime hal, ca. 16 m2, en open keuken Woonkamer-keuken ca. 48 m2 Airco in woon- en hoofdslaapkamer Hoofdslaapkamer met inloopgarderobe van ca. 24 m2 1 inloopbadkamer v.v. dubbele wastafel, toilet, douche en bad 2 slaapkamers van ca. 13 en 8 m2 2e badkamer met wastafel en douche Separaat toilet Inpandige bergruimte c.q. installatieruimte van ca. 5 m2 2 eigen parkeerplaatsen op terrein v.v. slagboom Eigen berging op de begane grond van ca. 9 m2 Tweezijdig dakterras

Penthouse: 135,4 m2

Dakterras 2-zijdig Zuid-West, Zuid-Oost: 52 m2

• • • • • • • • • • •

GBO

LOCATIE PENTHOUSE

3e verdieping Siekendaalstraat Proosdijstraat

Vooraanzicht

Rechterzijaanzicht

Achteraanzicht

Linkerzijaanzicht

Maastrichterlaan

46


PENTHOUSE

NR. 22

Appartement: 135,4 m2 Dakterras 2-zijdig Zuid-West, Zuid-Oost: 52 m2

47


PENTHOUSE

NR. 23 KENMERKEN

Ruim en mooi penthouse voorzien van ruime hal, ca. 10 m2, met open keuken Woonkamer-keuken ca. 89 m2 Airco in woon- en hoofdslaapkamer Keukenberging ca. 3 m2 Hoofdslaapkamer met inloopgarderobe van ca. 23 m2 1 inloopbadkamer v.v. dubbele wastafel, toilet, douche en bad 2 slaapkamers van elk ca. 7 m2 2e badkamer met wastafel en douche Separaat toilet Inpandige bergruimte c.q. installatieruimte van ca. 4 m2 2 eigen parkeerplaatsen op terrein v.v. slagboom Eigen berging op de begane grond van ca. 9 m2 Ruim dakterras Separaat balkon

Penthouse: 172 m2

Balkon: ca. 9 m2 Noord-Oost

• • • • • • • • • • • • •

GBO

Dakterras: 22 m2 Zuid-Oost

LOCATIE PENTHOUSE

3e verdieping Siekendaalstraat Proosdijstraat

Vooraanzicht

Rechterzijaanzicht

Achteraanzicht

Linkerzijaanzicht

Maastrichterlaan

48


PENTHOUSE

NR. 23

Penthouse: 172 m2 Dakterras Zuid-Oost: 22 m2 Balkon Noord-Oost: ca. 9 m2

49


PENTHOUSE

NR. 24 KENMERKEN

Ruim en mooi penthouse voorzien van ruime hal, ca. 17 m2, en open keuken Woonkamer-keuken ca. 37 m2 Airco in woon- en hoofdslaapkamer Hoofdslaapkamer met inloopgarderobe van ca. 23 m2 1 inloopbadkamer v.v. dubbele wastafel, toilet, douche en bad 1 slaapkamer met ca. 11,5 m2 2e badkamer met wastafel en douche Separaat toilet Inpandige bergruimte c.q. installatieruimte van ca. 5 m2 Een eigen parkeerplaats op terrein v.v. slagboom Eigen berging op de begane grond van ca. 9 m2 Tweezijdig dakterras

Penthouse: 114 m2

Dakterras 2-zijdig Noord-West, Noord-Oost: 66 m2

• • • • • • • • • • •

GBO

LOCATIE PENTHOUSE

3e verdieping Siekendaalstraat Proosdijstraat

Vooraanzicht

Rechterzijaanzicht

Achteraanzicht

Linkerzijaanzicht

Maastrichterlaan

50


PENTHOUSE

NR. 24

Penthouse: 114 m2 Dakterras 2-zijdig Noord-West, Noord-Oost: 66 m2

51


PENTHOUSE

NR. 25 KENMERKEN

Ruim en mooi penthouse voorzien van ruime hal, ca. 14 m2, en open keuken Woonkamer-keuken ca. 47 m2 Airco in woon- en hoofdslaapkamer Hoofdslaapkamer met inloopgarderobe van ca. 22 m2, 1 inloopbadkamer v.v. dubbele wastafel, toilet, douche en bad Slaapkamer met ca. 11,5 m2 2e badkamer met wastafel en douche Separaat toilet Inpandige bergruimte c.q. installatieruimte van ca. 4 m2 Een eigen parkeerplaats op terrein v.v. slagboom Eigen berging op de begane grond van ca. 9 m2 Tweezijdig dakterras

Penthouse: 116,4 m2

Dakterras 2-zijdig Zuid-West, Noord-West: 64 m2

• • • • • • • • • • •

GBO

LOCATIE PENTHOUSE

3e verdieping Siekendaalstraat Proosdijstraat

Vooraanzicht

Rechterzijaanzicht

Achteraanzicht

Linkerzijaanzicht

Maastrichterlaan

52


PENTHOUSE

NR. 25

Penthouse: 116,4 m2 Dakterras 2-zijdig Zuid-West, Noord-West: 64 m2

53


KWALITEIT

Niet alleen hebben de appartementen en penthouses

voor de appartementen op de daken geïnstalleerd.

een eigentijds en ruimtelijk woon­c omfort, ook voldoen

Daarnaast zijn de daken voorzien van zonnepanelen.

ze aan de hoogste isolatienormen en zijn ze voorzien

Samen met de hoge isolatiewaardes zorgt dat voor

van duurzame en slimme details op het gebied van

een forse besparing op uw energiekosten en minimale

energie-, klimaat- en luchtbeheersing.

belasting van het milieu. Alle appartementen zijn

Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt binnen

praktisch ingedeeld met veel oog voor detail.

het ontwerp van ‘Heer van Beek’. Er is daarom optimaal rekening gehouden met de meest recente normen

Door het gebruik van vloerverwarming als hoofdver-

op het gebied van energiezuinigheid.

warming en de hoge isolatiewaardes kan de thermostaat

Bij het ontwerp zijn diverse duurzame technieken

op een constante temperatuur worden ingesteld.

toegepast. U moet hierbij denken aan een wtw-

Het resultaat: een gezond en heerlijk binnenklimaat.

ventilatiesysteem gebaseerd op het terugwinnen

Daarnaast is vloerverwarming energiezuinig, bespaart

van warmte. Elk penthouse is extra voorzien van

het ruimte (er hoeven immers geen radiatoren

een CO2-meter, tevens zijn er luchtwarmtepompen

opgehangen te worden) en blijft de ruimte langer stofvrij.

54

07


Penthouse 22

55


Penthouse 24

Levensloopbestendig

WONEN Er is een groeiende aandacht voor levensloopbestendig wonen, niet voor niets is er een grote vraag naar luxe appartementen. Ze beschikken over een lift, zijn gelijkvloers, praktisch ingedeeld, onderhoudsarm, energiezuinig én beveiligd. Bovendien liggen ze dicht bij een stadscentrum met tal van winkels en gezelligheid. De toekomst laat zich moeilijk voorspellen, maar zorg dat uw woonambities op een natuurlijke manier meebewegen met de levensfase waarin u zich bevindt. Stel uzelf de vraag of uw huidige huis het huis is waarin u oud wilt (of kunt) worden. U kunt zich afvragen of de ruimtes in uw huis en/of uw mooie tuin over 10 of 20 jaar nog wel zo praktisch zijn? Een uitgelezen moment om eens na te denken over een modern en comfortabel appartement of penthouse.

56


‘Heer van Beek’: Wonen in het groen in het gezellige Beek. Hier voelt u de gezelligheid en gemoedelijkheid van het dorp onder je voeten. Geniet van de prachtige weidse uitzichten.

roen 57


met een eigentijdse uitstraling De appartementen en penthouses worden standaard opgeleverd met mooi sanitair en eigentijds tegelwerk. Na een drukke dag heerlijk tot rust komen kan bij uitstek in de badkamer. De badkamers en toiletten worden standaard opgeleverd met sanitair en tegelwerk. U kunt uiteraard het sanitair en tegelwerk laten aanpassen aan uw wensen. Een keuken wordt niet standaard voorzien. Indien gewenst kunt u via de aannemer d.m.v een keukencheque een keuken naar keuze laten plaatsen of deze na oplevering zelf laten plaatsen.

58


59


TECHNISCHE OMSCHRIJVING KOZIJNEN, RAMEN EN DEUREN

VLOERAFWERKINGEN

Conform de vigerende eisen en regelgeving waaronder

De kozijnen en deuren van de hoofdentree en de toegang naar

De vloeren van de badkamer en het toilet worden van vloertegels

het bouwbesluit. Het gebouw wordt gebouwd volgens

de algemene bergingsgang worden uitgevoerd in aluminium.

voorzien. De overige vloeren worden voorzien van een

de nieuwe eisen van de BENG methode (Bijna Energie Neutraal

De voordeurkozijnen en voordeuren van de appartementen

cementdekvloer. Plinten worden niet geleverd.

Gebouwd). Kleine wijzigingen voorbehouden

worden uitgevoerd in staal. De overige gevelopeningen van

APPARTEMENTEN

de appartementen zijn van kunststof.

PARKEERVOORZIENING

METAALWERKEN De traphekken en balustrades van de betontrappen in

Afgesloten parkeerterrein op eigen grond. Bereikbaar door middel

BINNENDEURKOZIJNEN

van een slagboom welke door een handzender wordt bediend.

De deurkozijnen van de bergingen in het souterrain zijn uitgevoerd

In het hoofdtrappenhuis wordt aan de muurzijde van de trappen

Uitgevoerd in een bestrating van betonstenen.

als houten kozijnen. De deuren als vlakke stompe deuren.

op de begane grond een muurleuning in staal aangebracht.

De binnendeurkozijnen in de woningen bestaan uit stompe deuren

Het noodtrappenhuis is uitgevoerd met een stalen trap, leuning en

in metalen nastelkozijnen zonder bovenlicht.

balustrades.

worden uitgevoerd met een op zand gestorte, geïsoleerde

ISOLATIE

BALUSTRADES

betonvloer. De verdiepingsvloeren worden als niet-geïsoleerde

De isolatie verloopt van het dak, via de spouw en de begane

De balustrades t.p.v. de balkons en de dakterrassen worden

betonvloeren uitgevoerd en alle vloeren worden voorzien van een

grondvloer. De beglazing van de buitengevelpuien bestaat uit

uitgevoerd in metselwerk en gedeeltelijk voorzien van een paneel

zwevende dekvloer. De vloer van de 3 verdieping, de penthouses,

HR++ glas. De raamopeningen in de zonbelaste gevels worden

van gelaagd glas als “geluidsscherm”.

wordt uitgevoerd in een betonvloer voorzien van een schuim-

voorzien van screens die middels draadloze handzenders

betonlaag met een zwevende dekvloer. De dakvloer van

aangestuurd worden.

VLOEREN EN DRAGENDE WANDEN De vloer van de begane grond en de vloer boven de bergingen

e

de appartementen wordt uitgevoerd als een geïsoleerde betonvloer volgens verleende vergunning.

DAKEN Het dak wordt voorzien van een bitumineuze dakbedekking waarop

GEVELS De geïsoleerde buitengevels worden uitgevoerd in metselwerk met voegwerk in platvolle uitvoering. De dragende binnenspouwbladen

de PV-panelen worden opgesteld. De buiten units van de warmtepompen voor de appartementen staan eveneens op het dak.

het hoofdtrappenhuis worden uitgevoerd in staal.

HOOFDTRAPPENHUIS De trappen in het hoofdtrappenhuis worden uitgevoerd in prefab beton. Nabij het hoofdtrappenhuis is een lift aanwezig, type brandcardlift, stopplaats op iedere verdieping en begane grond.

PREFAB BETON Naast de trappen in het hoofdtrappenhuis worden ook de balkons

worden uitgevoerd in kalkzandsteen. Plaatselijk wordt er prefab

PLAFONDAFWERKINGEN

beton toegepast. De buitengevels van de penthouses, bij nummer

De plafonds in de appartementen zijn van spuitwerk voorzien,

op de begane grond en de dakterrassen van de penthouses in

23 gedeeltelijk, worden uitgevoerd middels houtskeletbouw-

behoudens ter plaatse van de meterkast.

betontegels.

WANDAFWERKINGEN

SANITAIR

De wanden in het toilet worden tot 150 cm en in de badkamer tot

In het toilet wordt een hangend wandcloset met inbouwreservoir,

De niet-dragende binnenwanden worden met steenachtige

plafond boven de afgewerkte vloer met wandtegels afgewerkt.

bediening, zitting en deksel alsmede een fontein in de kleur wit

elementen vervaardigd. In de penthouses worden ook plaatselijk

Boven de betegelde wanden wordt spuitwerk aangebracht.

aangebracht. Wandcloset en fontein van keramisch materiaal

metal-stud-wanden toegepast.

De overige wanden worden behangklaar opgeleverd.

en voorzien van sifon. Op de fontein wordt een chromen kraan

systeem met aan de buitenzijde gevelstukwerk.

BINNENWANDEN

in prefab beton uitgevoerd. De terrassen van de appartementen

gemonteerd. Beiden gevoed door een koud waterpunt.

60 60


In de badkamer wordt een keramische wastafel (penthouse 22, 23,

verder voorzien van een videofooninstallatie. Iedere parkeerplaats

24 en 25 voorzien van 2 wastafels), douche en bad voorzien.

in de parkeervoorziening is voorzien van een bedrade leiding,

De wastafel met chromen mengkraan, de inloopdouche met drain,

niet aangesloten, naar de meterkast van betreffend appartement.

chromen mengkraan en slang inclusief glijstang. Bad in de kleur wit.

Hierdoor is het mogelijk om een oplaadpunt voor de elektrische

Allen gevoed door een koud en een warmwaterpunt.

auto aan te brengen.

Penthouse 22, 23, 24 en 25 worden voorzien van een 2e badkamer

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met RoyWorks,

voorzien van een keramische wastafel met chromen mengkraan,

telefoon 046 - 2060026 of kijk op: www.heervanbeek.nl

de inloopdouche met drain, chromen mengkraan en slang inclusief glijstang. Allen gevoed door een koud en een warmwaterpunt.

KEUKEN

WIJZIGINGEN VOORBEHOUDEN Aan de samenstellingen van deze brochure is de grootste zorg besteed door een zo nauwkeurig mogelijke verwerking van de

Voor de keuken wordt voorzien in een zogenaamde “keukencheque”

beschikbare informatie. De getoonde impressies, illustraties en

die inwisselbaar is bij de keukenshowroom met een waarde van

foto’s zijn slechts indicatief en kunnen afwijken van de definitieve

€ 7.500,00 incl. BTW. Voor de penthouses is een waarde van

uitvoering. Weergegeven interieurimpressies dienen ter inspiratie.

€ 10.000,00 incl. BTW beschikbaar. De aansluitpunten worden

Gevoerde afmetingen zijn circa maten. Aan de informatie in deze

gerealiseerd conform de nultekening van de keuken. Hiertoe

brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

behoren de voorzieningen voor de kraan/afvoer, de vaatwasser/ afvoer, elektrische oven/kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast/diepvries, reserve apparaat alsmede wandcontactdozen boven het aanrechtblad.

INSTALLATIES Het benodigde loodgieterswerk voor bovenvermelde voorzieningen is opgenomen alsmede de hemelwaterafvoeren. De ventilatie voorziening is mechanisch met afzuigventielen in de keuken, badkamer(s) en toilet. De verwarming wordt met een warmtepompinstallatie, vloerverwarming, in combinatie met een thermostaat gerealiseerd. De installatie biedt tevens de mogelijkheid om beperkt te koelen. De penthouses 22, 23 ,24 en 25 zijn daarnaast voorzien van een airco installatie. De elektrische installatie is volgens de NEN 1010 met daar waar mogelijk contactdozen ca. 30 cm en schakelmateriaal op ca. 105 cm boven de vloer (kunststof, kleur wit). De appartementen worden

61 61


62

Onderdeel

Materiaal

Kleur

Metselwerk, gevels, wildverband

Baksteen, schoonwerk, waalformaat

Hv mix grijs donker/grijs/grijs doorschijnend gecementeerd (voor positie zie geveltekening)

Metselwerk, plint, wildverband

Baksteen, schoonwerk, waalformaat

Hv extra wit gemêleerd (voor positie zie geveltekening)

Doorstrijkmortel gevel

Doorstrijkmortel, platvol / verdiepte gladde voeg

kleur lijkend op beamix 2772

Doorstrijkmortel, plint

Doorstrijkmortel, platvol / verdiepte gladde voeg

kleur lijkend op beamix 2771

Gevelstuc

Stucwerk

Steengrijs gelijkend RAL 7030

Voordeurkozijn hoofdentree

Aluminium

Zijdegrijs RAL 7044

Voordeur hoofdentree

Aluminium

Zijdegrijs RAL 7044

Overige buitendeurkozijnen algemeen

Aluminium

Zijdegrijs RAL 7044

Overige buitendeuren algemeen

Aluminium

Zijdegrijs RAL 7044

Roosters in buitendeur kozijnen algemeen

Aluminium

Zijdegrijs RAL 7044

Postkast

Corrossievast staal

Zijdegrijs RAL 7044

Screendoek

Screendoek

Antraciet (standaard pakket lev.)

Screenbak en geleiders (tpv metselwerk)

Aluminium

Zijdegrijs RAL 7044

Screenbak en geleiders (tpv gevelstuc)

Aluminium

Antracietgrijs RAL 7016

Raamkozijnen (tpv kozijnen in metselwerk)

Kunststof (binnenzijde wit)

Zijdegrijs RAL 7044

Raamvleugels (tpv kozijnen in metselwerk)

Kunststof (binnenzijde wit)

Zijdegrijs RAL 7044

Raamkozijnen (tpv kozijnen in gevelstucwerk)

Kunststof (binnenzijde wit)

Antracietgrijs RAL 7016

Raamvleugels (tpv kozijnen in gevelstucwerk)

Kunststof (binnenzijde wit)

Antracietgrijs RAL 7016

Raamdorpels

Prefab beton

Naturel

Stalen lateien (tpv “gemixt” metselwerk)

Verzinkt / gepoedercoat

Steengrijs RAL7030

Stalen lateien (tpv wit metselwerk/plint)

Verzinkt / gepoedercoat

Zijdegrijs RAL7044

Stalen kolommen balkons

Verzinkt / gepoedercoat

Zijdegrijs RAL 7044

Noodoverstorten in gevelmetselwerk

Zink

Naturel

Hemelwaterafvoeren (in zicht)

Zink

Naturel, grijs

Daktrim setback

Aluminium

Steengrijs RAL 7030

Dakbedekking platte daken

Bitumineus

Naturel

Balkons en loggia’s

Prefab beton

Naturel

Onderzijde dakvloer t.p.v. balkons

HWC-plaat met facet (fijne vezel)

Wit

Doorvalbeveiligingen

Aluminium of staal

Zijdegrijs RAL 7044

Balustrade / geluidsscherm

Gelaagd mat glas / aluminium kader

Ntb

Privacyschermen

Gelaagd mat glas / aluminium kader

Steengrijs RAL 7030

Tuinafscheiding vlgs plattegrond

Schanskorven / haag


Onderdeel

Materiaal

Kleur

Entreehal en trappenhuis begane grond

Vloertegels incl. tegelplint Mosa Terra Maestricht

Kleurcode 206, middengrijs

Schoonloopmat entreedeur

Vloermat

Antracietgrijs

Vloertrappenhuis + gangen overige verdiepingen (excl prefab bordes)

PVC Plint

NTB

Wandafwerking algemene ruimtes

Spuitwerk

Gebroken wit, RAL 9001

Buitenkozijnen algemene ruimtes, binnenzijde

Aluminium

Conform buitenzijde

Buitendeuren algemene ruimtes binnenzijde

Aluminium

Conform buitenzijde

Binnendeuren/kozijnen algemene ruimtes

Hout

Zijde grijs, RAL 7044

Binnendeurkozijnen

Hout

Zijde grijs, RAL 7044

Binnendeuren

Hout

Zijde grijs, RAL 7044

Entreehal en algemene ruimtes plafonds v.z.v. niet akoestisch bekleed

Spuitwerk

Wit

Entreehal en algemene ruimtes akoestisch plafond

Herakustik o.g.

Wit

Entreehal en algemene ruimtes wanden

Spuitwerk

Wit

Plafonds gegroepeerde bergingen, incl. gangen en stallingsruimte

Geïsoleerde h.w.c. plaat

Standaard kleur, niet afgewerkt

Trappen + bordes

Beton

Naturel

Traphekken

Staal gecoat

Zijde grijs, RAL 7044

Muurleuning

Staal gecoat

Zijde grijs, RAL 7044

Vluchttrap

Staal, rubber doppen

Zijde grijs, RAL 7044

Liftdeur + muurkopomkleding

Zincorplaat

Zijde grijs, RAL 7044

Voordeurkozijn appartement

Staal

RAL 7044 (binnen + buitenzijde)

Voordeur appartement

Staal

RAL 7044 (binnen + buitenzijde)

Dorpel voordeurkozijn

Composiet

Zwart

Binnendeurkozijnen

Gecoat staal

Fabrieksmatig, Wit, RAL 9010

Binnendeuren, stomp

Honingraat met 2-zijdig vezelplaat

Fabrieksmatig, Wit, RAL 9010

Vensterbanken

Bianco C.

Naturel – “wit”

Binnendorpels

Hardsteen

Antraciet

Ventilatierooster meterkast

Kunststof

Wit

Spuitwerk plafonds en wanden boven tegelwerk

Spuitwerk

Wit

Binnenafwerking kunststof kozijnen

Kunststof afwerkprofiel

Als kleur kozijn

ALGEMEEN

APPARTEMENTEN

Stalen kolom (in zicht)

Wit

63


Design:

& &

EIGENTIJDS EIGENTIJDS DUURZAAM DUURZAAM WONEN WONEN TW LN IG NTG BELOLI U O NOTNW I KIKKEKLEION & WER IN KEK A S I NW AGT: I& E:REALISATIE:

Hier wordt Hier wordt gerealiseerd: gerealiseerd: 21 luxe 21 appartementen luxe appartementen en 4 A R C H I T E C T : A R C H I T E C TV:E R K O O P M AVKEERLKAOAO RP : MAKELAAR:

T. 046-2060026 T. 046-2060026

info@royworks.nl info@royworks.nl • www.royworks.nl • www.royworks.nl Jongen B.V.

CB5 Maastricht

ROYWORKS - Woningmakelaardij

Hompertsweg 34

Wim Duisenbergplantsoen 21

Markt 5

6371 CX Landgraaf

6221 SE Maastricht

6161 GE Geleen

T. 088 186 1200

T. 043 325 3223

T. 046 206 0026

info@jongen.com

info@cb5.nl

info@royworks.nl

www.jongen.com

www.cb5.nl

www.royworks.nl

Deze brochure is bedoeld om een indruk te geven van aangeboden appartementen en penthouses. Er kunnen uitdrukkelijk geen rechten aan worden ontleend. De opgenomen plattegronden en gevelaanzichten zijn impressies. De inrichtingen zijn een vrije interpretatie van de architect en wijken af van het standaard afwerkingsniveau. Binneninrichting, keukens, vloerbedekking, stoffering, meubilair, planten e.d. zijn niet in de verkoopprijs inbegrepen. Hoewel enkele types dezelfde plattegrond hebben kunnen de posities van de gevelopeningen variëren van elkaar.

heheervanbeek.nl HEERVA NBEEK .NL


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.