Grafosign

Page 1

GRA FISK DE SIGN

&FO TOFAKTA OM GRAFOSIGN Personen bag er Jess Berner Nielsen. Det er mig, der tegner linjerne og alle aktiviteterne i firmaet. Jeg har mere end 30 års erfaring fra den grafiske branche og har løst opgaver af meget varierende karakter for mange forskellige kunder. Men altid med det for øje: At skabe høj kvalitet for enhver kunde. Jeg er med hele vejen i processen fra idé gennem fotografering til det færdige produkt. Filosofien bag mit design er: Enkle, stilrene og holdbare løsninger – uden at gøre tingene sværere, end de er. Min kundekreds tæller idag kunder fra stort set hele landet herunder små og mellemstore virksomheder, og der er selvfølgelig også plads til dig. Lad os tage en snak om, hvordan vi løfter dit markedsføringsmateriale et niveau op. Kontakt mig - og du vil blive overrasket.

”Grafosign er en sammentrækning af grafik og design”DET FÅR DU HOS GRAFOSIGN Er du træt af rod i din markedsføring – f.eks. i form af et logo, du ikke er stolt af eller billeder/elementer, der signalerer noget forskelligt og et utal af skrifttyper - ja, så har du brug for en grafisk designer. Dit design skal være gennemtænkt og hænge sammen, og der skal være en rød tråd. Det gælder alt lige fra visitkort og annoncer til bildesign mm. Der skal måske tages højde for en eksisterende designlinje, men jeg tilbyder også at lave en designmanual til dig. Den giver et overblik i brugen af logo og skrifttyper i din identitet og sikrer samtidig dit firma et ensartet udtryk. Jeg går langt for at løse dine grafiske opgaver - og jeg bestræber mig på at gøre det indenfor de aftalte rammer, både økonomisk og tidsmæssigt.


ET GODT LOGO SKABER VÆRDI Alle virksomheder har en visuel identitet, men ikke alle fremstår professionelt. Logoet er det ene visuelle element, som ses og bruges mest. Det er derfor vigtigt, at det understøtter firmaets brand og ikke mindst virksomhedens værdier. Et godt og brugbart logo er let genkendeligt. Dette gøres bedst, hvis det er enkelt og stilrent med symmetri og få farver. Jeg vedbliver med at arbejde og fremkomme med forslag, til både du som kunde og jeg som grafiker har den rigtige mavefornemmelse for det visuelle resultat. De bedste logoer er gennemtænkte og kan forklares. Det er ofte det, der gør forskellen. Et logo kan også være af ældre dato og derfor trænge til et ansigtsløft til noget mere nutidigt, hvilket jeg også gerne hjælper med. Måske er det bare en lille justering, der skal til for at gøre det professionelt. Se gerne mere på www.grafisklogodesign.dk


EFFEKTIVE OG ELEGANTE TRYKSAGER Tryksagen er IKKE død - tværtimod. I en tid, hvor næsten alt er digitaliseret, spiller tryksagen stadig en enorm rolle. Der ligger en stor værdi i at levere/ modtage et fysisk materiale. Det vil vække opsigt, hvis du er den, der leverer et materiale, som man stille og roligt kan bladre i, føle på og gemme. En tryksag viser, at du har gjort dig umage, og at du gør en indsats for dine kunder. Et professionelt design er gennemtænkt, så der går en målrettet grafisk linje gennem alt – lige fra virksomhedens brevpapir, visitkort og til websitet. Jeg er specialist i trykte medier. Alt fra de simple opgaver i små oplag til den elegante tryksag, hvor der er kælet ekstra meget for detaljen i layoutet og materialevalget. Jeg tilbyder bl.a. brevpapir, visitkort, konvolutter, brochurer, foldere, flyers, postkort, plakater, kalendere, fagblade, magasiner og meget meget mere ...”For mindre og nystartede virksomheder er en økonomisk og simpel løsning et stort ønske!”

DESIGN OG UDVIKLING AF WEBSITES Hvad er din virksomhed uden en online tilstedeværelse? En god måde, hvorpå du kan brande din virksomhed, er gennem et veldesignet website, som giver dine besøgende en god brugeroplevelse. Et website skal være i responsivt design, så det tilpasser sig smartphones, tablets og skærme i alle størrelser. Jeg laver professionelle websites til virksomheder i alle størrelser - og med alle typer af indhold - både de simple og de avancerede. Jeg får naturligvis dit website til at hænge sammen med din øvrige grafiske linje. I mit netværk har jeg alle de tekniske kompetencer, der skal til for at udvikle et flot, brugervenligt og seo-optimeret website. Jeg tilbyder også løbende vedligeholdelse af dit website. I fællesskab finder vi en løsning for, hvordan vedligeholdelsen skal foregå.


F

DIT BUDSKAB BLIVER STÆRKERE MED ET GODT BILLEDE

Billedet er en vigtig del af en visuelle identitet. Det understreger et budskab sekunder vise et produkt og forklare om tilhørende ydelser, værdier og særlige kompetencer. Med skarpe og præsentable fotos fremstår en virksomhed professionel og indbydende. Jeg er ikke professionel fotograf, ikke uddannet. Men jeg elsker at fotografere og har gjort det ”on and off” de sidste 30 år. Siden 2014 har det dog udviklet sig markant. Så meget, at jeg nu påtager mig at fotografere for mine kunder til deres trykte og digitale medier. Photoshop, billederedigering og billedbehandling er en del af mit daglige arbejde. Jeg har eget studie i Nykøbing Falster, men tilbyder også billeder taget on location. Se et udvalg af mine billeder på www.jbnfoto.dk

FOT

og er med til at styrke en igangværende markedsføring. Således kan du på få


TO SLÅ DIT BUDSKAB STORT OP Skilte, bannere og bilreklamer. Skab opmærksomhed og skilt med, hvem du er. Benyt de unikke muligheder der er til rådighed i storformat print, f.eks. selvklæbende folie, stof, pvc net og/eller pressenning. Jeg tilbyder produktion af skilte og bannere til alle formål og i alle størrelser, f.eks. til byggepladser, stadionskilte og udstillinger mm. Udnyt også firmabilens reklameplads. En rullende reklame og samtidig en god og billig måde at få dit budskab ud på. Uanset hvilket køretøj, der er tale om, kan du med enkle virkemidler skabe stor opmærksomhed omkring din virksomhed og, hvad du tilbyder. Jeg har masser af idéer til, hvordan din bil bliver synlig i bybilledet. Jeg træder også gerne til, når det gælder profil- og arbejdstøj.


WWW.GRAFOSIGN.DK

omfang og pris. Jeg har et stort og stærkt netværk, som jeg bruger til at

| | ENGLANDSVEJ 2 | JESS BERNER NIELSEN

kontakt mig endelig for pris - det er selvfølgelig helt uforpligtende.

|

Jeg tilbyder et møde omkring dine opgaver, og har du en konkret opgave, så

GRAFIKER & FOTOGRAF

Så ved du, hvor du står - og hvad du får ...

4800 NYKØBING FALSTER

|

sammensætte det helt rigtige tilbud til dig.

MAIL@GRAFOSIGN.DK

|

Som udgangspunkt får du altid et skriftligt tilbud med beskrivelse af opgavens

TLF 29 62 57 41

HVAD KOSTER PROFESSIONELT GRAFISK DESIGN?


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.