Page 1

møder

firmarejser

konferencer

oplevelser

D i t n æ s t e va lg F æ r ø e r n e

ISLAND

Tórshav

n

FÆRØER

NE

SHETLA

ND

NORGE

SKOTLA ND

DANM

ARK

ENGLA

ND

w w w . g r e e n g at e . f o


2 3

Færøerne er stedet, hvor du finder kombinationen af naturoplevelser og ro. Her kan du sammen med dine kolleger effektivt fokusere på det, der er målet for din virksomhed. Naturen, roen og havet udgør en utraditionel ramme om virksomhedens arrangementer og møder. Smyril Line sejler fra Danmark, Norge, Skotland og Island. Atlantic Airways har flere daglige afgange fra Danmark, samt flere ugentlige afgange fra Island, Norge, Sverige og Storbritannien. På vores overnatningssteder og mødelokaliteter findes et hav af faciliteter, der muliggør jeres koncentration og oplevelser.

National Geographic Traveler har i 2007 udpeget Færøerne som de dejligste øer i verden, nummer 1 blandt 111 udvalgte rejsemål


w w w . g r e e n g at e . f o

Gør dit skib fordelagtigt, så det tiltrækker gode mænd og bliver godt bemandet. Kilde: Kongespejlet 1240

Om Kongespejlet – vikingernes guide til forretningssucces Kongespejlet er skrevet omkring 1240. Læresætningerne er baseret på vikingetidens erfaringer med, hvordan man skulle handle, investere og gebærde sig for at få succes.

Færøerne – Øerne i midten af alting


4 5

En oplagt mulighed er at kombinere fly og færge. Tag for eksempel på et afslappende atlanterhavscruise efterfulgt af et virksomhedsfokuseret forløb på Færøerne og flyrejse hjem. Afrejse fra Hanstholm lørdag eftermiddag. Stor buffet om aftenen med efterfølgende mulighed for cafe, bar og dans. Søndagen bruges til afslapning og intromøder i de konference­ faciliteter, der er til rådighed ombord. Ankomst til Tórshavn man­ dag morgen. De følgende dage går med møder og oplevelser. Om onsdagen sørger det nationale flyselskab Atlantic Airways for en hurtig og behagelig hjemrejse. Under turen nyder De et let måltid mad samt noget godt at drikke.


w w w . g r e e n g at e . f o

Efter måltidet skal du gå ud en stund for at more dig, og se efter hvad andre handelsmænd bedriver. Kilde: Kongespejlet 1240

Seyðisfjørður

island Reykjavík

Færøerne Tórshavn

norGe Færgeruter - Smyril Line

Færøerne – ud og hjem

Flyruter - Atlantic Airways

sveriGe Bergen Stockholm Stavanger

Scrabster

Aberdeen

sKotland

Hanstholm Billund

danmarK enGland London

Aalborg København


6 7

På Færøerne kan din virksomhed forene møder med arrangerede oplevelser. Vores overnatningssteder og møde­ lokaliteter har et højt niveau og stor erfaring i afvikling af arrangementer af enhver art og størrelse. Virksomhedsgæster, der besøger Færøerne, spænder fra mindre ledelsesgrupper til store internationale konferencer med ansatte, ledelse og konsulenter. Alle bruger de Færøerne som inspirationscentrum for fokusering og udvikling. Færøerne er også en oplagt ramme om en eventuel produktpræsentation. Kombinationen af rejse, atlantiske oplevelser og ro til fokusering i professionelle rammer er en særlig mulighed på Færøerne.


w w w . g r e e n g at e . f o

Skaf dig husly, der hvor ejeren er fredelig og vellidt af stedets beboere og Kongens mænd. Kilde: Kongespejlet 1240

Færøerne – rammer et højt niveau


8 9

Green Gate Incoming arrangerer unikke oplevelser. Den færøske natur byder på rammer, der vil inspirere og bidrage med nye perspektiver. Guidede gåture på fjeldene. Sightseeing. Helikopterture over 600 meter høje fuglefjelde. Sejlture langs fuglefjelde med kig ud over Atlanterhavet, hvor næste stop er Nordpolen, Island eller Norge. Dykning i verdens reneste hav­ vand. Sejlture på nyrestaureret skonnert med udsøgte kulina­riske oplevelser om bord. Nordens hus kan være en perfekt ramme omkring mange slags arrangementer som f. eks. konferencer, møder, kulturelle arrangementer, udstillinger m.m. Mulighederne er mange, og vi hjælper med at finde de oplevelser, der styrker og matcher din virksomhed.


w w w . g r e e n g at e . f o

Væn dig altid til at være så flittig som muligt, dog ikke sådan at det ødelægger dit helbred. Kilde: Kongespejlet 1240

Færøerne – det skal du opleve


Hotel Føroyar Arranger dit næste møde på et byhotel tæt på naturen. I fredelige omgivelser kan du samle dine tanker og fordybe dig i emnet. Hotel Føroyar er et moderne kursus- og konferencehotel med 7 fleksible møde­lokaler med plads til 2 - 400 personer. Hotellet har 106 værelser, alle med pano­rama udsigt over Tórshavn, den stor­slåede natur og Atlanterhavet. I restauranten »Glasstovan« kan du nyde en gastronomisk oplevelse med en enestående udsigt over Tórshavn.

Hotel Føroyar


w w w . g r e e n g at e . f o

Hotel Hafnia I det hyggelige bymiljø i hjertet af Tórshavn byder det stemnings­ fulde Hotel Hafnia folk fra nær og fjern velkommen til møder og konfe­rencer. Hotel Hafnia har møde- og konferencekapacitet op til 100 deltagere i velindrettede mødelokaler med moderne faciliteter. Nyd den fantastiske udsigt over byen, fjeldene og havet. Overlad intet til tilfældighederne. Lad vor professionelle personale tage sig af det praktiske på hotellet, så du kan koncentrere dig om dit indhold. Hotellet har en af Færøernes bedste restauranter. Værelserne er hyggelige og veludstyrede.

Hotel Hafnia


Din dør til Færøerne

Vi står klar til at tage os af jeres arrangementer

Marni

Rúna

Fríðun

Din samarbejdspartner på Færøerne

Hilda

Rakul

Thora

Kamilla

Barbara

Green Gate Incoming er specialister i rejser til Færøerne. Mød et engageret, professionelt og positivt team, som vil gøre alt for at turen til Færøerne skal blive en succes.

Nordens Hus

Nordens Hus Tel +298 350 520

|

Fa x + 2 9 8 3 5 0 5 2 1

|

info @ g r e e ngat e . fo

|

w w w . g r e e ngat e . fo

Layout: Grafikmaster, tel +298 227 000 | Tryk: Føroyaprent

Med vores lokale ekspertise og indgående kendskab til Færøerne kan vi tilbyde dig en oplevelse ud over det sædvanlige.

Green Gate faldari  

Faldari hjá Green Gate Incoming

Green Gate faldari  

Faldari hjá Green Gate Incoming

Advertisement