Vikby Kennel Hotel

Page 1


YKSILÖLLISTÄ HOITOA KOIRILLE JA KISSOILLE YLI 20 VUODEN KOKEMUKSELLA INDIVIDUELL SKÖTSEL AV HUNDAR OCH KATTER MED 20 ÅRS ERFARENHET

HOITOLASSAMME on oma siipi | osasto PÅ PENSIONATET finns egen avdelning för Isoille koirille | Stora hundar Pienille koirille | Små hundar Kissoille | Katter Lemmikkien tuonti ja haku on tapahduttava klo 9.0011.00 tai 18.00-20.00 välille täsmällisesti sovittuna ajankohtana, lauantaisin vain klo 9.00-11.00 välillä. Meiltä voit ostaa lemmikillesi tarvikkeita ja purtavaa hoidon ajaksi. Valikoimistamme löytyy mm. kotimaisia siankorvia, paistiluita ja naudan kuivamahaa. Medförning och hämtning bör ske mellan kl. 9.00-11.00 eller kl. 18.00-20.00 punktlig enligt överenskommen tidpunkt, lördagar endast kl. 9.00-11.00. Tillbehör och nånting att tugga åt keldjur kan köpas från oss. I vårt urval finns bl.a. inhemska grisöron, stekben och torrmage.


ISOILLE KOIRILLE STORA HUNDAR

Ulkona on 6 suurta juoksutarhaa, johon kukin koira vuorollaan viedään ulkoilemaan vähintään 3 kertaa päivässä. Vaihtoehtoisesti hoidamme ulkoilutuksen hihnassa, jokaisen yksilöllisen tarpeen mukaan. Kaikki vieraat koirat ovat erikseen myös ulkoilun aikana. Ruokailu ja ulkoilu tapahtuvat päivittäin samalla aikataululla, se tuo hoidokeille turvallisuuden tunnetta ja auttaa sopeutumaan uuteen ympäristöön. Asiakkaita meillä on ”vauvasta vaariin”, heti kun pennun rokotukset ovat voimassa, voi sen hyvillä mielin tuoda hoitoon, me takaamme sen, että se saa ainoastaan hyviä kokemuksia ja sitä kautta itseluottamusta hoidon aikana. Ute finns 6 stora och säkra rastgårdar i vilka hundarna kan springa, minst 3 gånger om dagen. Som alternativ kan vi sköta rastningen i koppel enligt behov. Måltiden och utevistelsen sker dagligen på samma tid, det inger åt keldjur en trygghet och hjälper det att anpassa sig till den ny omgivningen. Våra kunder är från valpar till äldre hundar, genast när valpen är vaccinerad kan den hämtas för vård med gott samvete, vi garanterar att hunden får god erfarenhet och självförtroende under vistelsen.


PIENILLE KOIRILLE SMÅ HUNDAR

Koirilla on omat tilavat ja hygieeniset sisätarhat, jotka voi halutessa sisustaa omilla tavaroilla. Ruuan voi valita hoitolan valikoimasta tai tuoda kotoa mukanaan, hoidamme myös lääkityksen tarvittaessa. Ruokavalikoimaamme kuuluvat Eukanuba kuivamuonat ja Kennelpakasteen lihatuottet. Hoitolassamme on lattialämmitys ja ilmastointi, joten pikkukoirillakin on miellyttävää hoidon aikana. Hundarna har egna rymliga och hygienska innegårdar, vilka kan inredas med egna saker. Egen mat kan medtagas eller pensionatets maturval kan användas. Vid behov sköter vi också om medicinering. I vårt urval finns Eukanuba torrfoder och Kennelpakaste köttbrodukter. Pensionatet har golvvärme och luftkonditionering så att också småhundarna har det bekvämt under vården.


KISSOILLE | KATTER

Jokaisella kissalla on oma suuri sisätarha, jossa on kiipeilypuu, wc ja pehmeä makuupaikka, tilaa on myös omille tavaroille viihtyisyyttä lisäämään. Kissojen ruokavaihtoehtoihin kuuluu, niin kuiva, kuin märkäruokakin, voit myös halutessasi ottaa omat ruuat mukaan. Varje katt har egen stor innegård var det finns klätterträd, wc och en mjuk sovplats, det finns utrymme för egna saker för att öka trivsamheten. Åt katterna finns valbar föda såsom torr- eller burkmat, om önskas kan egen mat medtas.

KOIRALLA JA KISSALLA ON OLTAVA VOIMASSAOLEVA ROKOTUSTODISTUS MUKANA. HOITOLAMME TÄYTTÄÄ SUOMEN KENNELLIITON VAATIMUKSET JA ON SÄÄNNÖLLISESTI ELÄINLÄÄKÄRIN VALVONNASSA HUNDEN OCH KATTEN BÖR HA MED I KRAFTVARANDE VACCINERINGSINTYG. PENSIONATET UPPFYLLER FINSKA KENNELKLUBBENS FODRINGAR OCH ÄR REGELBUNDET UNDER VETERINÄRENS ÖVERVAKNING


VAASA

www.elainklinikkasaari.fi


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.