Page 1

Kastanjelaan 61A

Waddinxveen

MAKELAAR NAAM TELEFOON EMAIL

Léon Wallaart 06 - 100 52 043 LEONWALLAART@GOUWESTADMAKELAARDIJ.NL

WWW.GOUWESTADMAKELAARDIJ.NL


KENMERKEN Object

Kastanjelaan 61A, 2743 BX Waddinxveen

Kadastrale gegevens

Gemeente Waddinxveen, sectie C nummer 3765

Bouwjaar

1993

Gebruiksoppervlakte

197 m ²

Inhoud

695 m ³

Perceel

329 m ²

Aanvaarding

In overleg

Deze geschakelde woning is ontworpen en gebouwd als een moderne villa. De villa beschikt over een eigen parkeerplaats voor de deur en een ruime inpandige garage. De ligging is voornamelijk rustig te noemen, maar toch ook maar op een paar honderd meter afstand van het nieuwe winkelcentrum. Kenmerkend zijn de kozijnen in de zijgevel, die ogenschijnlijk vrij verdeeld zijn over het vlak, maar binnen op de juiste plaats voor veel daglicht zorgen. Tevens is het lessenaar dak van deze woning een opvallend detail. De algemene binnen afwerking van het huis is van een zeer hoog niveau en de laatste jaren zijn er nog diverse verbouwingen uitgevoerd. Hierbij kunt u denken aan een compleet nieuwe keuken, nieuwe plavuizen vloer op de gehele begane grond, renovatie van het trappenhuis en een update van de zolder middels stuukwerk/glasvezelbehang op de wanden en een mooie praktische laminaatvloer. Zoals beschreven kunt u parkeren op het eigen perceel, maar ook voor de deur in de straat is voldoende parkeerruimte. Verder is de villa gunstig gelegen t.o.v. het centrum, dicht bij het in aanbouw zijnde nieuwe winkelcentrum en in de nabijheid van basisscholen, voortgezet onderwijs (Coenecoop College), kinderboerderij, sportmogelijkheden, openbaar vervoer en uitvalswegen naar Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Het woonhuis is in 1993/1994 onder architectuur gebouwd op 329 m² eigen grond en biedt een inhoud van circa 695 m³. Het gebruiksoppervlakte bedraagt circa 197 m² inclusief de garage. Indeling en verdere beschrijving: Via de eigen parkeerplaats komt u binnen in de woning. De hal is uitgevoerd met een hardhouten trap naar de eerste verdieping en de vloer is voorzien van een charmante tegelvloer. Deze vloer loopt geheel door tot in de woonkamer, keuken en bijkeuken. De meterkast in de hal is voorzien van een ruime groepenindeling inclusief een kookgroep en dubbele aardlekschakelaar. De toiletgroep is luxe uitgevoerd met een hangend closet en fonteintje en is geheel betegeld. Vanuit de hal is er toegang tot de garage. Het woongedeelte op de begane grond is voorzien van vloerverwarming en kent een gevoelsmatige driedeling waarbij we een voor/eetkamer, zitkamer en keuken onderscheiden. De voor/eetkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en heeft een afmeting van 511 x 245 cm. Deze ruimte is wellicht ook in te delen als werkkamer of studeerkamer.


Het tussengedeelte naar de woonkamer is voorzien van 4 smalle kozijnen, waardoor het daglicht hier een speels effect heeft. De woonkamer zelf heeft een licht karakter door de grote kozijnen en bestaat uit een oppervlakte van ruim 24 m². Alle ruimtes zijn perfect afgewerkt met spachtelputz wanden en diverse inbouwspots in het plafond. Het plafond is daarnaast geheel voorzien van schuurwerk wat de perfecte uitvoering heeft gecompleteerd. De totale oppervlakte van het woongedeelte beloopt ca. 46 m². De keuken is in 2009 geheel nieuw geplaatst waarbij ook de wanden en plafonds opnieuw zijn afgewerkt. De U-opgestelde keuken is voorzien van een prachtige natuurstenen werkblad en diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, een ceramische kookplaat, een koelkast, een vrieskast en een combimagnetron. Tegenover de keuken is ruimte voor een wat kleinere keukentafel voor een snel ontbijt. Naast de keuken is er een praktische bijkeuken aanwezig, welke toegang geeft tot de garage en achtertuin. De garage is geheel verwarmd en voorzien van een plavuizen vloer. Daarnaast is de garage middels een loopdeur in de stalen kanteldeur bereikbaar. De oppervlakte van de garage is circa 20 m² groot. De 1ste verdieping is ingedeeld met een tweede toilet, ruime badkamer en twee riante slaapkamers van 23.4 en 13.8 m². De badkamer is ingericht met een separate douche cabine, ligbad en badkamermeubel met dubbele wasbak. Op de overloop is ook het separate 2e toilet te vinden. De 2e verdieping is ook uitgevoerd met twee slaapkamers waardoor er totaal over 4 slaapkamers beschikt kan worden. Beide slaapkamers zijn opnieuw afgewerkt hebben en een vloeroppervlakte van 13.9 en 17.5 m². Op de voorzolder is de Nefit HR combiketel geïnstalleerd en alle drie de ruimtes zijn voorzien van veel bergruimte achter de knieschotten. Tuinen: De tuinen van deze woning zijn keurig aangelegd en er zijn meerdere terrassen gerealiseerd. De achtertuin is gesitueerd op het zuidoosten en grenst aan een kleine sloot. De voortuin is voorzien van prachtige vaste planten en bomen en gedeeltelijk in gebruik als privé parkeerplaats. Ook naast het huis is er een fijne tuin aanwezig en biedt tevens toegang (achterom) tot de achtertuin. Bijzonderheden: Naast de bovenstaand beschreven zaken is de woning ook nog eens voorzien van een volledige alarminstallatie en zijn verscheidene lichtpunten aangesloten op dimmers. De verlichting van de tuin is tevens geschakeld op een timer. Daarnaast zijn er zowel aan de achtergevel als de zijgevel zonneschermen gemonteerd, welke elektrisch bedienbaar zijn. In 2010 is al het bestaande voegwerk verwijderd, opnieuw aangebracht en zijn alle gevels gehydrofobeerd. Deze villa is voorzien van dubbele beglazing, muur-, vloer-, dakisolatie en ankerloze spouwmuren. De oplevering is in overleg en natuurlijk bent u welkom voor een uitgebreide bezichtiging van deze fraaie woning.


AFMETINGEN Woonkamer

511 x 478 cm

24.4 m²

Eetkamer

511 x 245 cm

12.5 m²

Keuken

350 x 225 cm

08.9 m²

Garage ca

400/274 x 603 cm

20.0 m²

Slaapkamer 1

520 x 452 cm

23.5 m²

Slaapkamer 2

285 x 484 cm

12.8 m²

Slaapkamer 3

387 x 453 cm

17.5 m²

Slaapkamer 4

387 x 358 cm

13.9 m²

GEBRUIKSOPPERVLAK VOLGENS NEN 2580 Gebruiksoppervlak wonen

177,00 m²

Gebruiksoppervlak interne bergruimten

034,00 m²

Gebruiksoppervlak externe bergruimten

000,00 m²

Gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimten

000,00 m²

Totaal gebruiksoppervlak ( circa )

211,00 m²

LOCATIE


FOTOREPORTAGE


BEGANE GROND


EERSTE VERDIEPING


TWEEDE VERDIEPING


KADASTRALE KAART


BEDANKT Namens de verkoper bedank ik u voor de getoonde belangstelling voor zijn/haar woning. Ook voor de verkoper is deze periode zeer spannend en hij/zij is uiteraard zeer benieuwd naar uw reactie. Ik verzoek u, mij uw mening (positief of negatief) te laten weten, zodat ik de verkoper daarover kan inlichten. Voorts stelt de verkoper dat het te koop aanbieden van zijn/haar woning, evenals alle documentatie, vrijblijvend is en een uitnodiging is tot het doen van een bod. De verkoop/koop komt niet eerder tot stand, dan nadat over alle hoofdzaken en details overeenstemming is bereikt.

Léon Wallaart 06-100 52 043

VERKOPEN U wilt uw woning verkopen? Neem dan zeker contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een gratis waardebepaling en het toelichten van ons verkoopplan.

AANKOOPADVIES Bij ons kunt u uiteraard terecht voor aankoopadvies van een woning. Aanbieding aankoopadvies.

TAXATIES Bij Gouwestad Makelaardij kunt u al een NWWI taxatie aanvragen voor € 285,- inclusief BTW. Voor een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 0182– 636021 of info@gouwestadmakelaardij.nl

GRATIS HYPOTHEEKADVIES U bent zich aan het oriënteren op de woningmarkt. Er komt erg veel kijken bij het kopen van een woning. Wij nemen u graag een zorg uit handen. Hierbij bieden wij u een gratis advies gesprek aan bij Gouwestad Financiële Diensten. Na dit gesprek bent u op de hoogte van uw financiële mogelijkheden, maar nog veel belangrijker, u krijgt inzicht u uw maandlasten bij de aankoop van een woning. Voor het plannen van een afspraak kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0182- 618908.


Brochure kastanjelaan 61a waddinxveen