Page 1

Berkengaarde 1 Waddinxveen

MAKELAAR NAAM TELEFOON EMAIL

Léon Wallaart 06 - 100 52 043 LEONWALLAART@GOUWESTADMAKELAARDIJ.NL

WWW.GOUWESTADMAKELAARDIJ.NL


KENMERKEN Object

Berkengaarde 1, 2742 TX Waddinxveen

Kadastrale gegevens

Gemeente Waddinxveen, sectie B nummer 5502

Bouwjaar

1971

Gebruiksoppervlakte

115 m ²

Inhoud

350 m ³

Perceel

189 m ²

Aanvaarding

In overleg

RUIME HOEKWONING MET GARAGE, VRAAGPRIJS € 215.000,Op een prima locatie in de ruim opgezette en groene woonwijk “De Groenswaard” bieden wij u deze sfeervolle 5-kamer HOEKwoning aan met vrijstaande stenen garage in de tuin. De vraagprijs van € 215.000,- is inclusief de garage. Het woonhuis is in 1971 gebouwd op een ruim perceel van 189 m² en heeft een inhoud van circa 350 m³. De woonoppervlakte van het huis bedraagt circa 115 m² en de garage heeft een oppervlakte van 19 m². Het woonhuis is ingedeeld met 4 ruime slaapkamers, aparte keuken en een doorzonwoonkamer met veel lichtinval. De tuinen zijn bijzonder keurig aangelegd met veel vaste planten en bomen, stenen plantenbakken, graszoden in de achtertuin en siergrind in de voortuin. De zijtuin biedt ruimte aan een kleine berging voor bijvoorbeeld de opslag van het haardhout. Globale indeling: Begane grond: In de hal bevindt zich de meterkast, toiletgroep, trapopgang naar de eerste verdieping en een praktische trapkast. De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van fontein, de hal is keurig afgewerkt en de wanden zijn voorzien van stucwerk. Vanuit deze hal is er toegang tot de afgesloten keuken en de zonnige woonkamer. De keuken heeft veel aflegruimte op het natuurstenen werkblad en is voorzien van veel inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser. De ruimte heeft aan beide zijden kasten, dus aan bergruimte ontbreekt het niet. Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin welke gelegen is op het oosten. De woonkamer heeft door zijn hoekligging een extra zijgevelvenster waardoor er veel daglicht inval is. De wand aan deze zijde is afgewerkt met spachtelputz en er is een fraaie vrijstaande houtkachel aanwezig. De vloer is voorzien van hardhouten planken. Naast de dubbele beglazing zijn de gevels in 2010 voorzien van spouwmuurisolatie. Gezamenlijk vloeroppervlak van woonkamer en keuken bedraagt circa 34 m². 1ste verdieping: Op deze verdieping zijn drie ruime slaapkamers aanwezig van respectievelijk 5,6 m², 13 m² en 11 m². De twee grootste slaapkamers zijn voorzien van een vaste inbouwkast en op de overloop is nog een extra vaste kast aanwezig. De trapopgang en overloop zijn beide voorzien van stucwerk. De 4,5 m² grote en eenvoudige badkamer is ingedeeld met een tweede toilet, douchehoek en comfortabel ligbad. Een venster zorgt hier voor daglicht en extra ventilatie.


2de verdieping: Wanneer u de trap naar de tweede verdieping op gaat komt u op de voorzolder. Hier bevindt zich rechts een aparte wasruimte met aansluitingen voor de wasmachine en droger en links een aparte bergruimte (of kleine hobbyruimte) met daarin de cvinstallatie (Remeha Calenta HR-combi, 2012). De slaapkamer op deze verdieping is voorzien van een dakkapel welke gedeeld is met de bovengenoemde hobby annex bergruimte. De kamer is verder afgewerkt met een Veluxvenster en laminaatvloer. Daarnaast is een schuine zijde van de slaapkamer keurig afgewerkt met bergkasten en legplanken. Tuin: De achtertuin is fraai aangelegd met sierbestrating, gazon, vaste planten, bomen en een mooie erfafscheiding tussen betonpalen. De aanleg en erfafscheiding dateren uit 2013 en de zon heeft er vrij spel. De tuin is door de ligging op een hoek extra breed en biedt daardoor ruimte voor een extra berging aan de zijkant van het huis. Er is een achterom aanwezig en een buitenkraan aan de achtergevel. Achterin de tuin bevindt zich de garage met een oppervlakte van ruim 18 m². De garage heeft een stalen kanteldeur en is tevens toegankelijk vanuit de tuin. De voortuin is eveneens mooi aangelegd met stenen bloembakken en siergrind met natuurstenen staptegels. Ligging: Op slechts enkele minuten lopen zijn diverse basisscholen aanwezig, ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Ook het voortgezet onderwijs is in slechts enkele minuten fietsen veilig bereikbaar. Supermarkt en diverse winkels zijn dichtbij. De woning ligt aan een rustige straat met vrij uitzicht aan voor- en achterzijde. Er is voldoende parkeerruimte voor de deur. De woonwijk bevindt zich nabij de uitvalswegen naar de snelwegen in de randstad. Zeer goede bus en treinverbindingen met omliggende plaatsen en de trein die een directe verbinding verzorgt met Gouda en Leiden. Bijzonderheden: Een hoek woning met garage is in deze prijsklasse uniek te noemen en biedt daarnaast extra voordelen zoals een groot perceel en een extra zijgevel venster in de woonkamer. De woning is verder voorzien van gevelisolatie en gedeeltelijke dubbele beglazing. De begane grondvloer is in 2002 geheel gerenoveerd. De oplevering van deze courante woning is medio december 2014, maar gekoppeld aan nieuwbouw.


AFMETINGEN Eetkamer

: 395 x 365 cm

14,4 m²

Woonkamer

: 365 x 335 cm

12,2 m²

Keuken

: 220 x 325 cm

07,2 m²

Badkamer

: 223 x 201 cm

04,5 m²

Slaapkamer 1

: 223 x 250 cm

05,6 m²

Slaapkamer 2

: 363 x 395 cm

14,3 m²

Slaapkamer 3

: 363 x 300 cm

10,9 m²

Zolderkamer 4

: 478/345 x 367 cm

13,0 m²

Garage

: 680 x 280 cm

19,0 m²

GEBRUIKSOPPERVLAK VOLGENS NEN 2580 Gebruiksoppervlak wonen

115,0 m²

Gebruiksoppervlak interne bergruimten

000,0 m²

Gebruiksoppervlak externe bergrumten

019,0 m²

Gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimten

000,0 m²

Totaal gebruiksoppervlak ( circa )

124,0 m²

LOCATIE


FOTOREPORTAGE


BEDANKT Namens de verkoper bedank ik u voor de getoonde belangstelling voor zijn/haar woning. Ook voor de verkoper is deze periode zeer spannend en hij/zij is uiteraard zeer benieuwd naar uw reactie. Ik verzoek u, mij uw mening (positief of negatief) te laten weten, zodat ik de verkoper daarover kan inlichten. Voorts stelt de verkoper dat het te koop aanbieden van zijn/haar woning, evenals alle documentatie, vrijblijvend is en een uitnodiging is tot het doen van een bod. De verkoop/koop komt niet eerder tot stand, dan nadat over alle hoofdzaken en details overeenstemming is bereikt.

Léon Wallaart 06-100 52 043

VERKOPEN U wilt uw woning verkopen? Neem dan zeker contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een gratis waardebepaling en het toelichten van ons verkoopplan.

AANKOOPADVIES Bij ons kunt u uiteraard terecht voor aankoopadvies van een woning. Aanbieding aankoopadvies.

TAXATIES Bij Gouwestad Makelaardij kunt u al een NWWI taxatie aanvragen voor € 295,- inclusief BTW. Voor een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 0182– 636021 of info@gouwestadmakelaardij.nl

GRATIS HYPOTHEEKADVIES U bent zich aan het oriënteren op de woningmarkt. Er komt erg veel kijken bij het kopen van een woning. Wij nemen u graag een zorg uit handen. Hierbij bieden wij u een gratis advies gesprek aan bij Gouwestad Financiële Diensten. Na dit gesprek bent u op de hoogte van uw financiële mogelijkheden, maar nog veel belangrijker, u krijgt inzicht u uw maandlasten bij de aankoop van een woning. Voor het plannen van een afspraak kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0182- 618908.

Brochure berkengaarde 1 waddinxveen  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you