Page 1

Gossip girl is here.... Здравейте любими мои, сигурна съм, че сте изпитали липсса от факта, че отдавна не съм ви радвала с нещо ново, но ето ме сега тук и съм готова да изкарам на яве и най-добре прикритите ви тайни. И въпреки че вие се мъчите да се скриете от мен не забравяйте, че аз знам всичко и нищо не остава скрито покрито от моя поглед. Тук съм и нямам намерение да си тръгвам скоро, така че бъдете готови да съсипя животите ви или пък да ги преобърна на 180 градуса, защото едни от кралиците ще паднат на дъното, а тези от дъното имат възможността да се издигнат на трона. Не забравяйте, че каквото сами си направите никой друг не може да ви го направи.

Първото нещо, което ми прави впечатление е фактът, че между Блеър, Нейт и Серина се вее бял флаг. Не съм сигурна обаче колко дълго време ще отнеме, докато той се превърне в черен.

Тримцата са забелязани в едно от най-добрите кафенета в Манхатън, в една да кажем доста неловка ситуация. Е, аз лично ги разбирам, защо е неловко бившото гадже -влюбено в най-добрата приятелка и най-добрата приятелка макар и не признаваща, но очевадно залитаща по бившото гадже. На Би не изглежда да й е лесно в тази обстановка, но пък за сметка на това, 1


след всичко, което чух тя изобщо не си губи времето, ами се забавлява не с кой да е друг ами самият Чък Бас- който между другото е най-добрия приятел на Нейт ( иронично а?). Та вече ясно можем да видим от къде приближава бурята, въпросът е само кога ще ни връхлети, кой знае може би на Коледния бал, който Блеър ораганизира.

Всички разбрахме условията на бала и с нетърпение очакваме да видим, кой с кого ще се появи. Може би тогава най-сетне ще видим Блеър в компанията на Чък, а кой знае с кой ще се появи Ес или пък Нейт. Знаем само, че малката Джени е една от чакащите за кавалер, така че може би ще има война за вниманието на Нейт. Моите птички ми съобщиха, че са забелязали Джорджина Спаркс, отново в града, а това ме кара само да се радвам.. Всички знаем през какви трудности преминаха, нашите "кралици" Ес и Би, за да се отърват от нея, а сега дяволът се е завърнал.

Сигурна съм, че с присъствието на тази дама на бала, който целият елит така развълнувано очаква, нищо няма да е скучно. Даже напротив. Тя определно има за какво да си връща на някой от тези, които се смятат за висши, а всички знаем, че отмъщението 2


и е в кръвта. Аз лично нямам търпение да видя какво ще се случи, когато всичките ни познайници и не съвсем се сблъскат на едно място. Ще летят искри в това съм сигурна. Някой може би ще са любов и страст, но други ще бъдат от гняв и омраза, а аз толкова обичам да бъда горе долу в средата на тези така забавни чувтва и събития, които ни предстоят . Бъдете сигурни, че аз ще съм там и ще ви наблюдавам. Ще чакам само да сбъркате, за да го оповестя на всички. Една погрешна ваша стъпка, една единствена крачка в страни и всичко ще гори, бъдете сигурни в това. Готови ли сте?? Защото аз определено съм, дори бих казала, че нямам търпение.

AND WHO I AM? THAT IS ONE SECRET I WILL NEVER TELL!! YOU KNOW YOU LOVE ME!!! XOXO GOSSIP GIRL

3

Gossip girl is here...  

You know you love me! xoxo Gossip Girl

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you