Page 1

SAMOSTOJEĆI APAR ATI

201 2


VIZIJA BUDUĆNOSTI. ISKUSTVA PROŠLOSTI

KREATIVNA RJEŠENJA SADAŠNJOSTI.

Inovativnost pomiče granice. No, njezina is tinska vrije d n os t id e d a lje o d to g a: ona je u pronalaženju ravnoteže između očekivanja korisnika i mogućnosti moderne tehnologije. Izvrsnost potvrđuju napredni i pouzdani proizvodi odlične kvalitete izrade, čija učinkovitost će zadovoljiti čak i one s najzahtjevnijim standardima. Inovativnost je način našeg razmišljanja i temeljna smjernica razvoja visokokvalitetnih i trajnih proizvoda.

Bit dobrog dizajna je u punom razumijevanju oblika, koji oplemenjuje osnovnu uporabnu vrijednost proizvoda. Posebna pozornost posvećena je udobnosti i sigurnosti, uz istovremeno poštivanje smisla za estetiku svakog pojedinca. Vrhunska kvaliteta materijala izrade, ergonomija i estetski sklad sežu iznad svega znanog u prošlosti, spojeni u originalnim dizajnerskim rješenjima današnjice.

2

DIZAJN

INOVATIVNOST


R a z u m i j e v a n j e p o t r e b e ko r i s n i k a z a kvalitetnim načinom života središnja je nit vodilja razvoja. Praktična rješenja nadilaze osnovna očekivanja s iznimno jednostavnim izborom odgovarajućih programa i postavki.

JEDNOSTAVNOST

Najkraći mogući put do željenog rezultata je zajamčen, bez ograničavanja mogućnosti izbora i bez ikakvog napora. Težimo ka pristupačnim i praktičnim rješenjima koja čine život jednostavnijim.

EKOLOGIJA Kv a l i te t a ž i vo t a u s ko j e p ove z a n a s brigom za okoliš. Stoga smo potaknuti na korištenje ekološki prihvatljivih tehnologija i proizvodnih procesa. Proces proizvodnje uklju čuje sve ve ći broj mate rijala i ko m p o n e nti ko j e s e m o g u re ci k li r ati . Proizvode odlikuju funkcije koje pružaju značajne uštede električne energije i vode tijekom njihovog životnog vijeka. Zajedno s vama, čuvamo okoliš za buduće generacije.

3


O G RU PI

GORENJE

Gorenje slijedi viziju da postane najinovativniji, održivom razvoju i dizajnu orijentiran stvaratelj proizvoda za dom. G o r e n j e g r u p a j e d a n j e o d vo d e ć i h

p ostroje nja na svijetu , G ore nje G rupa

europskih proizvođača kućanskih aparata.

zap ošljava više o d 1 0.0 0 0 ljudi širom

Snabdijeva tehnološki usavršenim ,

svijeta. Bogata ponuda kućanskih aparata

vrhunski

energetski

zaokružena je ponudom vlastitog programa

učinkovitim kućanskim aparatima korisnike

kuhinjskog namje š taja i opreme za

u sedamdesetak zemalja diljem svijeta,

kupaonice. U posljednjih nekoliko godina

poboljšavajući k valitetu njihova života

ojačane su i aktivnosti u segmentu zaštite

već više od 60 godina. Sa sjedištem u

okoliša i gospodarenja energijom.

dizajniranim,

Sloveniji i jednim od najvećih i najmodernijih

DO K A ZI

ODLIČNOSTI U Gorenju, kvaliteta i vrhunski dizajn odraz su učinkovitosti moderne tehnologije koja daje brandu prepoznatljiv karakter izvrsnosti. Upravljanje tehnološkim procesima po principu 6 sigma, osiguranje kvalitete prema standardu ISO 9001 i poštivanje strogih standarda zaštite okoliša (ISO 14001 i EMAS), kao i učinkovite post-prodajne usluge, najbolji su dokaz kvalitete.Ugled Gorenja potvrđuju i mnoge prestižne međunarodne nagrade kao što su Red Dot Design Award, Plus X AwardTM, Grüner Stecker prize, Get Connected Product of the Year Award, Product Innovation Award, Trusted Brand, Superbrands, Icograda Excellence Design Award, ICSID Excellence Design Award i Innovation of the year; da imenujemo samo nekoliko. www.gorenje.com

4


KAZALO 6 6 20

Perilice i sušilice rublja Perilice rublja Perilice rublja - Slim

21

Perilice rublja s rezervoarom

24

Perilice rublja - Top load

26

Perilice-sušilice rublja

28

Sušilice rublja

40

Perilice posuđa

50

Hladnjaci i zamrzivači

50

Hladnjaci

76

Side by side

80

Pininfarina Steel

82

Ora-Ïto

84

Retro hladnjaci

92

Monarque

96

Ledenice

108

Štednjaci

108

Štednjaci

127

Mini kuhinje

128 128

Tehnički podaci Informacijski listovi

136

Legenda

139

Ovlašteni servisi

5


PERILICE RUBLJA

SENZACIJA U BIJELOM UltraWHITE

Inovativni program UltraWhite (Ultra bijelo), prilagođen tipu rublja, rezultat je znanja i iskustva stručnjaka iz Gorenja, koji u kombinaciji s pravim odabirom načina pranja SensoCARE dokazuje odlično razumijevanje suvremenih potreba korisnika. Učinkovitost perilica rublja temelji se na tehnologiji SensorIQ, koja automatski optimizira proces pranja i skrbi za sigurno djelovanje. Potpuna njega rublja osigurana je u najkraćem mogućem vremenu i uz minimalnu potrošnju električne energije. • • • • • •

6

Odlična energetska učinkovitost A+++ -20% Logičan odabir programa i ostalih namještanja SensoCARE – 4 načina pranja Posebni, rublju prilagođeni programi Promišljena ergonomska rješenja Kvalitetni i izdržljivi materijali, te komponente


PERILICE RUBLJA

7


PERILICE RUBLJA

S AV R Š E N O

BIJELO Učinkovita njega rublja Za potpunu njegu rublja značajna je prava

posebnim programom UltraWHITE (Ultra

kombinacija temperature vode, vremena

bijelo). Pravom kombinacijom gornjih 4

pranja, ritma okretanja i deterdženta

parametara osiguranja je potpuna bjelina

za pranje. Dugogodišnje iskustvo i

rublja čak i kod niskih temperatura pranja.

znanje stručnjaci iz Gorenja iskoristili

Učinkovitost Gorenje perilica rublja kod

su za stvaranje inovativnog rješenja

pranja bijelog rublja, još je povećana kod

za učinkovito pranje bijelog rublja s

pranja ostalih tipova rublja.

UltraWHITE program Sačuvat će bjelinu vašeg osjetljivog rublja. Program UltraWHITE (Ultra bijelo) namijenjen je njezi osjetljivog bijelog rublja, kao što su sintetika, svila, najlon, čipka, koje zbog posebnih svojstava tkanine nije preporučljivo prati na visokim temperaturama. Rublje je odlično njegovano već pri temperaturi 30°C uz prilagođen ritam okretanja i uz veću količinu vode. Bijelo rublje prano običnim načinom na tako niskim temperaturama posivi ili lagano požuti i izgubi svoj bijeli sjaj. Program UltraWHITE će se pobrinuti da bijelo rublje ostane uistinu bijelo.

Odlična energetska učinkovitost Mnoga inovativna rješenja kao što su učinkoviti programski algoritmi, bubanj OptiDrum, te optimalno namakanje rublja QuickWet u kombinaciji s inteligentom senzorskom tehnologijom SensorIQ omogućuju odlične energetske učinke. Najbolji modeli perilica rublja Gorenje uvrštavaju se u energetski razred A+++ -20% , što znači upola nižu potrošnju električne energije u usporedbi s A energetskim razredom.

8

9 kg XXL punjenje

Izuzetno prostrani bubanj omogućava optimalno pranje veće količine rublja, čak do 9 kg. Zahvaljujući otvoru vrata promjera 34 cm, koja se otvaraju do kuta 180°, punjenje i pražnjenje bubnja je uvelike pojednostavljeno, pogotovo kada želite oprati posteljno rublje ili kakve druge velike komade rublja. Kod boljih modela kod otvaranja vrata bubanj se osvijetli, što olakšava pregled nad rubljem u unutrašnjosti bubnja.


PERILICE RUBLJA

Rublju prilagođeni programi Pravi program za svaku vrstu rublja. Perilice rublja Gorenje imaju na izbor više programa pranja i mogućih namještanja temperature. Najčešće upotrebljavani programi: pamuk, mix/sintetika, osjetljivo rublje i vuna, te brzo pranje 17', nalaze se na desnoj strani gumba za odabir programa, dok su na lijevoj strani navedeni posebnom vrstu rublja prilagođeni programi. Pored inovativnog UltraWhite programa, nude se još PerfectBlack, BioWash, NightWash, Sport, te dva osobna programa MyFavorite, koja korisnik ima mogućnost samostalno kreirati na vrlo jednostavan način. • UltraWHITE (Ultra bijelo) – program za učinkovitu njegu osjetljivog bijelog rublja, koji pri pranju na temperaturi 30°C sačuva njegovu potpunu bjelinu. • PerfectBlack (Savršeno crno) – program, koji uz uporabu adekvatnog tekućeg deterženta, omogućava da vaše crno rublje ostane uistinu crno. • BioWash (Bio pranje) – program namijenjen svima koji za pranje rublja rado koriste prirodna sredstva za pranje, kao što su npr. kuglice za pranje BioBall ili specijalni prirodni sapuni za pranje rublja. • NightWash (Pranje noću) – program je namijenjen noćnom pranju, jer uz prilagođen ritam okretanja i centrifugiranja, omogućava tiši rad. • Sport (Sportska odjeća) - program namijenjen pranju lagano zaprljane sportske odjeće od pamuka, mikrovlakana i sintetike. • MyFavorite (Omiljeni program) – dva programska mjesta namijenjena su memoriranju vlastitih prilagođenih programa. Odaberite određen program, prilagodite namještanja i jednostavno ih pohranite.

TimeComfort

StainExpert

Rublje je oprano kada vi to želite. Većina

Pomoć kod otklanjanja najtvrdokornijih

mrlja kako bi bili sigurni da je vaše rublje

perilica rublja ima funkciju StartDelay koja nudi

mrlja. Mnogo puta se desi, da zbog

učinkovito oprano.

mogućnost odgode početka pranja do 24 sata

neadekvatnog načina pranja, tvrdokorne

• Voće/ Fruit: naranče, jagode, banane,

unaprijed. Bolji modeli nude ili funkciju End-

mrlje nehotice još dodatno utrljate

Delay s mogućnošću odgode završetka pranja

u tkaninu, što značajno smanjuje

do 24 sata unaprijed ili funkciju EndTime za

mogućnost otklanjanja mrlja u

određivanje vremena završetka pranja u stvar-

ponovljenim pranjima. Bolji modeli

nom vremenu. Na ovaj način možete iskoristiti

Gorenje perilica rublja nude i posebnu

povoljniju noćnu tarifu električne energije, kao

funkciju učinkovitog odstranjivanja

i biti sigurni da će rublje biti oprano točno na

najčešćih i najtvrdokornijih mrlja.

vrijeme kada ga želite staviti na sušenje.

Odaberite između 4 ponuđene skupine

sok od rajčice, voćne kašice, itd. • Kava/ Coffee: čaj, kava, kakao, čokolada, jogurt, tjestenine, ruž za usne, itd. • Vino/ Wine: crveno vino, tamni voćni sokovi, borovnice, cikla, tinta, itd. • Organsko/ Organic: masnoća, ulje, maslac, jaje, krv, trava, itd.

9


PERILICE RUBLJA

TEHNOLOGIJA U S LU Ž B I KO R I S N I K A OptiDrum: wellness za vaše rublje Odlično njegovano rublje. Inovativno oblikovana unutrašnjost bubnja od nehrđajućeg čelika potpuno je prilagođena učinkovitom gibanju rublja tijekom procesa pranja. Veliki volumen nudi udobnost i kod pranja veće količine rublja. Perforacija bubnja je promišljeno oblikovana, tako da veličina, oblik i broj otvora omogućava manju potrošnju vode i električne energije. 3D rebra u obliku vala nježno pomiču rublje prema zadnjem dijelu bubnja i dižu ga prema vrhu. Tome dodatno pripomaže posebni ukošeni oblik unutarnjeg stakla vrata. OptiDrum će se pobrinuti da je rublje sačuvano i njegovano na najbolji mogući način.

Senzorska tehnologija SensorIQ

SterilTub – čista perilica za istinski čisto rublje

Uvijek optimalna potrošnja energije,

Rješenje za prijatni miris opranog

vode i vremena. U Gorenje perilice rublja

rublja. Pranje na nižim temperaturama

ugrađeni su brojni senzori koj konstantno

i s neagresivnim sredstvima za pranje

prate proces pranja. Na osnovi skupljenih

prihvatljivo je za okoliš, ali predstavlja

podataka, inteligentna tehnologija

odličnu klimu za razvoj bakterija koje se

SensorIQ automatski prilagođava proces

zadržavaju u kadi perilice rublja. Zbog

pranja s obzirom na odabrani program,

toga rublje koje je normalno oprano

vrstu i težinu rublja. Osigurani su optimalni

i osušeno u prvom doticaju s vlagom

rezultati, uz značajne uštede energije, vode

počinje oslobađati neugodne mirise. S

i vremena.

programom SterilTub, koji djeluje kod

Automatsko prepoznavanje težine

praznog bubnja, pobrinut ćete se za

rublja TotalWeight kontrola – pomoću

potpunu higijenu unutrašnjosti perilice

senzora težine, perilica rublja automatski

rublja i time za odličnu njegu rublja.

prilagođava program pranja stvarnoj količini rublja u bubnju. Pored uštede perilice, te produljuje njen životni vijek.

1 Senzor težine rublja, 2 Senzor kontrole stabilnosti, 3 Senzor mjerenja okretaja centrifuge, 4 Senzor temperature motora, 5 Senzor sistema TotalAquaStop, 6 Senzor temperature vode, 7 Zaključavanje vrata, 8 Hidrostat, 9 Senzor razine vode

Učinkovito namakanje QuickWet sustavom

Potpuno iskorištenje deterdženta za pranje

Iznimno brzo namočeno rublje i kraće

Savršena njega rublja uz pravu količinu

trajanje programa. Sustav intenzivnog

deterdženta. Gorenje perilice rublja

namakanja rublja QuickWet omogućava

odlikuje poseban ekološko-štedljivi

dovođenje vode u bubanj, pomiješane

sustav, koji sprječava gubitak sredstva

sa sredstvom za pranje, istovremeno s

za pranje za vrijeme dovođenja vode.

dna i vrha bubnja. Na taj način voda brže

On omogućava do 20% manju potrošnju

namoči rublje, a proces pranja je stoga

deterdženta i time učinkovitiju zaštitu

kraći i energetski učinkovitiji.

okoliša.

energije i vode, omogućava i tihi i mirni rad

10

-20 %


PERILICE RUBLJA

SensoCARE načini pranja

Pranje po vaši mjeri. Gorenje perilice rublja nude mogućnost izbora najadekvatnijeg načina pranja. Ako koristite uobičajene programe pranja (pamuk, mix/sintetika, ručno pranje/ osjetljivo, vuna), možete odabrati između 4 moguća načina. NormalCARE, EcoCARE, TimeCARE i AllergyCARE su optimizirani tako da omogućavaju odlične rezultate pranja i potpuno njegovano rublje.

NormalCARE: prednamješten način pranja

TimeCARE: način koji povećanim

za uobičajenu svakodnevnu uporabu uz

intenzitetom djelovanja omogućava

optimalnu kombinaciju potrošnje el. energije

učinkovito oprano rublje u najkraćem

i vremena.

mogućem vremenu.

EcoCARE: njeguje rublje uz nisku

AllergyCARE: način prikladan za sve s

potrošnju vode i el. energije bez obzira na

osjetljivom kožom koji omogućava pranje

trajanje pranja.

većom količinom vode i u potpunosti ispranim rubljem.

Jednostavno upravljanje

SoftSound zvuk

U samo tri koraka do savršeno

u centralnom dijelu upravljačke ploče, a

Korisniku prihvatljivi zvučni signali.

njegovanog rublja. Ergonomski

njegovim okretanjem udesno odabirete

Pored iznimnog dizajna ugodnog oku,

oblikovana, nakošena upravljačka

najčešće upotrebljavane programe.

Gorenje perilice rublja prijatne su i uhu.

ploča omogućava odličnu preglednost

Kod boljih modela slijedi LCD zaslon s

Odlični zvučni signali i visokokvalitetni

nad procesom pranja i odabranim

mogućnosti odabira jednog od četiri

zvučnici pridonose još ugodnijem

postavkama. Ona omogućava jednostavan

različita načina pranja. Na izbor se nude

iskustvu korisnika. Posebno se pazilo i na

odabir adekvatnog programa, načina

i dodatne funkcije, a svoj konačni odabir

zvuk koji se proizvodi prilikom okretanja

pranja i ostalih posebnih namještanja.

potvrđujete pritiskom tipke Start. LCD

programatora i funkcijskih tipki, otvaranja

Koraci su raspoređeni u logičnom slijedu,

zaslon nudi mogućnost odabira vlastitog

posudice za deterdžent i vrata perilice

s lijeva na desno. Ergonomski oblikovan

jezika (između 33 jezične varijante).

rublja.

gumb za odabir programa smješten je

11


PERILICE RUBLJA

VRHUNSKA K VA L I T E TA Izdržljivi grijač DuraHeat

Smanjeno nakupljanje vodenog kamenca, dulji životni vijek. Perilice rublja s DuraHeat grijačem dugotrajnije su, učinkovitije i ekonomičnije. Primjenjenim sigurnosnim rješenjima sprječeno je pregrijavanje grijača dugotrajnije su, učinkovitije i ekonomičnije. Primjenjenim sigurnosnim rješenjima sprječeno je pregrijavanje grijača i omogućen dugotrajan rad perilice rublja. Ovo dodatno potvrđuje kvalitetu perilice rublja i produljuje njen životni vijek.

FiberTech kvalitetna kada

Kada perilice rublja izrađena od iznimno izdržljivog i dugotrajnog materijala. Perilice rublja s višim brzinama centrifugiranja i velikim punjenjem imaju kadu izrađenu od suvremenog FiberTech materijala. Materijal ima odlična mehanička svojstva, otporan je na visoke temperature i kemikalije, te nije podložan koroziji. U ostale modele ugrađena je kada izrađena od visokotehnološkog materijala CarboTech, kojeg odlikuje odlična izdržljivost kod modela do 1400 okretaja centrifuge u minuti.

Učinkovit i okolišu prihvatljiv PowerDrive motor

Pocinčano kućište CorrosionProtected

Super tihi rad

Kvalitetna zaštita za dug životni

Čak i za vrijeme najjačeg centrifugiranja

Sigurniji, tiši i učinkovitiji motor perilice

vijek. Gorenje perilice rublja su,

Gorenje modeli su, zahvaljujući

rublja. Generacija perilica rublja s 1400

kao i automobili, zaštićene okolišu

kvalitetnom motoru i učinkovitoj izolaciji

do 1600 okretaja centrifuge u minuti

prihvatljivom površinskom zaštitom.

kućišta, tako tihi da ne nadglašavaju

i punjenjem od 8 ili 9 kg ima ugrađen

Trajnost aparata i učinkovita zaštita od

normalni razgovor. Najbolje modele

izvanredno učinkovit elektronski

korozije su zajamčeni.

odlikuje posebno tihi rad Super Silent.

upravljan motor, koji je u svom radu u usporedbi sa standardnim kolektorskim motorom pouzdaniji i iznimno tih. Minimalna potrošnja električne energije i lakše preuzimanje većih opterećenja odražava se u njegovom dužem životnom vijeku. Motor je iznimno učinkovit, jer u najkraćem vremenu razvije najveću snagu djelovanja.

12


PERILICE RUBLJA

Učinkovita zaštita – AquaStop Sprječava mogućnosti poplave. Perilice

• AquaStop

rublja Gorenje opremljene su s različitim

Modeli su opremljeni posebnim

sigurnosnim sustavima koji sprječavaju

mehaničkim sustavom koji u slučaju

ikakvo izlijevanje vode.

oštećenja unutrašnje dovodne cijevi,

• Potpuni AquaStop Bolji modeli imaju na dnu perilice

prekine dovod vode u aparat. • Zaštita od izlijevanja

rublja poseban senzor, koji u slučaju

Ako ventil za dovod vode ne radi

ikakvog neželjenog curenja vode odmah

ispravno ili je količina vode u perilici

pokrene zatvaranje električnog ventila

prevelika ili je zbog ikojeg drugog

u dovodnoj cijevi i s tim prekida dovod

razloga nivo vode u perilici previsok,

vode u aparat.

uključi se crpka koja izbaci vodu iz kade. Izbacivanje vode traje sve dok se ne dosegne optimalni nivo vode za odabrani program.

Suvremena dozirna posuda

Jednostavno čišćenje filtera Zaštita od pregrijavanja motora

Jednostavno doziranje sredstava za

Lako dostupan filter bez istjecanja vode.

Siguran rad motora za besprijekoran

pranje. Trodijelna suvremena dozirna

Filter je smješten na donjem dijelu s

rad perilice rublja. Pregrijavanje motora

posuda funkcionalno je oblikovana i

prednje strane perilice rublja. Nježnim

zbog prevelike količine rublja ili vode

prikladna za jednostavno doziranje

pritiskom na poklopac vrata filtera se

može prouzročiti kvar. Da se to ne bi

svih vrsti sredstava za pranje i njegu

otvore. Dodan je i odvodni kanalić za

dogodilo, motori imaju mehaničku zaštitu

rublja. U posudu utisnute oznake sa

lakše otjecanje odvodne vode u posudu.

od pregrijavanja. Ako se motor pregrije,

simbolima prikazuju preporučenu količinu

Na unutrašnjoj strani poklopca su i upute

zaštita ga isključi i tako sprječi daljnje

deterdženta i omekšivača za puno ili

za čišćenje filtera.

pregrijavanje ili oštećenja.

polovično punjenje s obzirom na vrstu rublja. Dodatne oznake nalaze se i na brtvi

Dječja zaštita

bubnja. Sigurno i za male radoznalce. Vrata perilica rublja Gorenje tijekom pranja nije moguće otvoriti. Za dodatno osiguranje od znatiželjnih prstića, perilica se može i zaključati jednostavnim pritiskom

Pametna ergonomska rješenja

kombinacije tipki na upravljačkoj ploči. Kontrola stabilnosti

ukošena upravljačka ploča,

promišljeni i razumljivi simboli,

ergonomska ručka vrata,

logičan izbor postavki,

ravnomjerno raspodijeljeno rublje u

funkcionalna posuda

bubnju. Ako senzor raspodjele rublja

za doziranje s ugodnim

prepozna neravnotežu, zaustavit će

izvlačenjem,

vrtnju bubnja i tako iznova omogućiti

velik otvor vrata i ugodno

Stabilnost perilice tijekom rada. Sustav kontrole stabilnosti brine se za

ravnomjerno raspoređivanje rublja.

otvaranje, •

lako dostupan filter, jednostavan za čišćenje.

13


PERILICE RUBLJA

W 9865 E

Superior Line Perilica rublja - samostojeća

• Punjenje: do 9 kg • Maks. broj okretaja centrifuge: 1600 okr/min • LCD znakovni dvoredni zaslon s prikazom odabranih opcija, potrošnje vode, preostale vlage, faze pranja i preostalog vremena ciklusa pranja; odabir prikaza na hrvatskom (ukupno 32 jezika) • Zvučni signal • Servisna dijagnostika

W 9865 E

PREDNOSTI KOJE SE RAČUNAJU: A+++–20% energetska učinkovitost LogiControl dvoredni LCD zaslon SensoCARE, 4 načina pranja rublja EndTime, određivanje vremena završetka pranja UltraWHITE, program za savršeno bijelo rublje na 30 °C Posebni programi, PerfectBlack; BioWash; NightWash; MyFavorite; Sport

14

StainExpert, najučinkovitije odstranjivanje tvrdokornih mrlja SensorIQ, senzorska tehnologija TotalWeight kontrola, prilagodba ciklusa pranja težini rublja PowerDrive motor

DuraHeat, izdržljivi grijač

OptiDrum, inovativni oblik bubnja

• 31 program • Osnovni programi: Pamuk, Mix/Sintetika, Vuna, Ručno pranje, Brzo pranje 17 min • Posebni programi: BioWash, UltraWhite, PerfectBlack, NightWash, MyFavorite, Sport • Djelomični programi: Ispiranje, Omekšavanje, Centrifugiranje/Izbacivanje vode • Enzimska faza / Zaključavanje programa dječja zaštita (CDP) / Dodavanje vlastitih programa • SensoCARE odabir načina pranja • StainExpert funkcija • Namještanje temperature pranja / hladno pranje • Namještanje broja okretaja centrifuge / bez centrifuge / bez izbacivanja vode • Određivanje vremena završetka pranja EndTime • Dodatne funkcije: Predpranje / SterilTub / Povećana razina vode / Dodatno ispiranje • Sensor IQ tehnologija / Automatsko prepoznavanje težine punjenja TotalWeight / Intenzivno namakanje QuickWet / Automatska regulacija količine vode / Kontrola stabilnosti (SCS) / Sustav štedljive uporabe sredstva za pranje DSS / Senzorska kontrola pjenjenja / Senzor za nivo vode / Zaštita od izlijevanja / Potpuni AquaStop • PowerDrive motor • Izdržljiv grijač DuraHeat • Pocinčano i lakirano kućište; dizajn: bijeli • FiberTech kada • Bubanj: Inox / OptiDrum oblik/ Volumen 64 l / Osvjetljenje bubnja • Otvor vrata 34 cm; Kut otvaranja vrata 180° • Priključak na dovod tople i hladne vode • Super Silent+ tihi rad • Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 60 cm • EAN kod: 3838942819292 • Šifra: 392259


PERILICE RUBLJA

W 8844 I

Superior Line Perilica rublja - samostojeća

W 8665 K Advanced Line Perilica rublja - samostojeća

W 8624 H Advanced Line Perilica rublja - samostojeća

• Punjenje: do 8 kg • Maks. broj okretaja centrifuge: 1400 okr/min

• Punjenje: do 8 kg • Maks. broj okretaja centrifuge: 1600 okr/min

• Punjenje: do 8 kg • Maks. broj okretaja centrifuge: 1200 okr/min

• LCD znakovni dvoredni zaslon s prikazom odabranih opcija, potrošnje vode, preostale vlage, faze pranja i preostalog vremena ciklusa pranja; odabir prikaza na hrvatskom (ukupno 32 jezika) • Zvučni signal • Servisna dijagnostika

• LCD znakovni zaslon s prikazom odabranih opcija i preostalog vremena ciklusa pranja • Zvučni signal • Servisna dijagnostika

• LCD znakovni zaslon s prikazom odabranih opcija i preostalog vremena ciklusa pranja • Zvučni signal • Servisna dijagnostika

• 31 program • Osnovni programi: Pamuk, Mix/Sintetika, Vuna, Ručno pranje, Brzo pranje 17 min • Posebni programi: BioWash, UltraWhite, PerfectBlack, NightWash, MyFavorite, Sport • Djelomični programi: Ispiranje, Omekšavanje, Centrifugiranje/Izbacivanje vode • Enzimska faza / Zaključavanje programa dječja zaštita (CDP) / Dodavanje vlastitih programa

• 23 programa • Osnovni programi: Pamuk, Mix/Sintetika, Vuna, Ručno pranje, Brzo pranje 17 min • Posebni programi: BioWash, UltraWhite, PerfectBlack, NightWash, MyFavorite, Sport • Djelomični programi: Ispiranje, Omekšavanje, Centrifugiranje/Izbacivanje vode • Enzimska faza / Zaključavanje programa dječja zaštita (CDP) / Dodavanje vlastitih programa

• 23 programa • Osnovni programi: Pamuk, Mix/Sintetika, Vuna, Ručno pranje, Brzo pranje 17 min • Posebni programi: BioWash, UltraWhite, PerfectBlack, NightWash, MyFavorite, Sport • Djelomični programi: Ispiranje, Omekšavanje, Centrifugiranje/Izbacivanje vode • Enzimska faza / Zaključavanje programa dječja zaštita (CDP) / Dodavanje vlastitih programa

• SensoCARE odabir načina pranja • StainExpert funkcija • Namještanje temperature pranja / hladno pranje • Namještanje broja okretaja centrifuge / bez centrifuge / bez izbacivanja vode • Određivanje vremena završetka pranja EndTime • Dodatne funkcije: Predpranje / SterilTub / Povećana razina vode / Dodatno ispiranje

• SensoCARE odabir načina pranja • Namještanje temperature pranja / hladno pranje • Namještanje broja okretaja centrifuge / bez centrifuge / bez izbacivanja vode • Odgoda vremena završetka pranja do 24 h EndDelay • Dodatne funkcije: Predpranje / SterilTub / Povećana razina vode / Dodatno ispiranje

• SensoCARE odabir načina pranja • Namještanje temperature pranja / hladno pranje • Namještanje broja okretaja centrifuge / bez centrifuge / bez izbacivanja vode • Odgoda vremena završetka pranja do 24 h EndDelay • Dodatne funkcije: Predpranje / SterilTub / Povećana razina vode / Dodatno ispiranje

• Sensor IQ tehnologija / Automatsko prepoznavanje težine punjenja TotalWeight / Intenzivno namakanje QuickWet / Automatska regulacija količine vode / Kontrola stabilnosti (SCS) / Sustav štedljive uporabe sredstva za pranje DSS / Senzorska kontrola pjenjenja / Senzor za nivo vode / Zaštita od izlijevanja / Potpuni AquaStop

• Sensor IQ tehnologija / Automatsko prepoznavanje težine punjenja TotalWeight / Intenzivno namakanje QuickWet / Automatska regulacija količine vode / Kontrola stabilnosti (SCS) / Sustav štedljive uporabe sredstva za pranje DSS / Senzorska kontrola pjenjenja / Senzor za nivo vode / Zaštita od izlijevanja / Djelomični AquaStop

• Sensor IQ tehnologija / Automatsko prepoznavanje težine punjenja TotalWeight / Intenzivno namakanje QuickWet / Automatska regulacija količine vode / Kontrola stabilnosti (SCS) / Sustav štedljive uporabe sredstva za pranje DSS / Senzorska kontrola pjenjenja / Senzor za nivo vode / Zaštita od izlijevanja / Djelomični AquaStop

• PowerDrive motor • Izdržljiv grijač DuraHeat • Pocinčano i lakirano kućište; dizajn: bijeli • FiberTech kada • Bubanj: Inox / OptiDrum oblik/ Volumen 64 l / Osvjetljenje bubnja • Otvor vrata 34 cm; Kut otvaranja vrata 180° • Priključak na dovod hladne vode • Super Silent tihi rad

• PowerDrive motor • Izdržljiv grijač DuraHeat • Pocinčano i lakirano kućište; dizajn: bijeli • FiberTech kada • Bubanj: Inox / OptiDrum oblik/ Volumen 64 l / Osvjetljenje bubnja • Otvor vrata 34 cm; Kut otvaranja vrata 180° • Priključak na dovod hladne vode • Tihi rad

• Kolektorski motor • Izdržljiv grijač DuraHeat • Pocinčano i lakirano kućište; dizajn: bijeli • CarboTech kada • Bubanj: Inox / OptiDrum oblik/ Volumen 64 l / Osvjetljenje bubnja • Otvor vrata 34 cm; Kut otvaranja vrata 180° • Priključak na dovod hladne vode • Super Silent tihi rad

• Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 60 cm

• Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 60 cm

• Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 60 cm

• EAN kod: 3838942847714 • Šifra: 399538

• EAN kod: 3838942819407 • Šifra: 392261

• EAN kod: 3838942819001 • Šifra: 392283

15


PERILICE RUBLJA

W 7643 L Advanced Line Perilica rublja - samostojeća

W 7623 L Advanced Line Perilica rublja - samostojeća

W 7443 Essential Line Perilica rublja - samostojeća

• Punjenje: do 7 kg • Maks. broj okretaja centrifuge: 1400 okr/min

• Punjenje: do 7 kg • Maks. broj okretaja centrifuge: 1200 okr/min

• Punjenje: do 7 kg • Maks. broj okretaja centrifuge: 1400 okr/min

• LCD znakovni zaslon s prikazom odabranih opcija i preostalog vremena ciklusa pranja • Zvučni signal • Servisna dijagnostika

• LCD znakovni zaslon s prikazom odabranih opcija i preostalog vremena ciklusa pranja • Zvučni signal • Servisna dijagnostika

• LED zaslon s prikazom preostalog vremena ciklusa pranja • Zvučni signal • Servisna dijagnostika

• 23 programa • Osnovni programi: Pamuk, Mix/Sintetika, Vuna, Ručno pranje, Brzo pranje 17 min • Posebni programi: BioWash, UltraWhite, PerfectBlack, NightWash, MyFavorite, Sport • Djelomični programi: Ispiranje, Omekšavanje, Centrifugiranje/Izbacivanje vode • Enzimska faza / Zaključavanje programa dječja zaštita (CDP) / Dodavanje vlastitih programa

• 23 programa • Osnovni programi: Pamuk, Mix/Sintetika, Vuna, Ručno pranje, Brzo pranje 17 min • Posebni programi: BioWash, UltraWhite, PerfectBlack, NightWash, MyFavorite, Sport • Djelomični programi: Ispiranje, Omekšavanje, Centrifugiranje/Izbacivanje vode • Enzimska faza / Zaključavanje programa dječja zaštita (CDP) / Dodavanje vlastitih programa

• 23 programa • Osnovni programi: Pamuk, Mix/Sintetika, Vuna, Ručno pranje, Brzo pranje 17 min • Posebni programi: BioWash, UltraWhite, PerfectBlack, NightWash, MyFavorite, Sport • Djelomični programi: Ispiranje, Omekšavanje, Centrifugiranje/Izbacivanje vode • Enzimska faza / Zaključavanje programa dječja zaštita (CDP) / Dodavanje vlastitih programa

• SensoCARE odabir načina pranja • Namještanje temperature pranja / hladno pranje • Namještanje broja okretaja centrifuge / bez centrifuge / bez izbacivanja vode • Odgoda vremena završetka pranja do 24 h EndDelay • Dodatne funkcije: Predpranje / SterilTub / Povećana razina vode / Dodatno ispiranje

• SensoCARE odabir načina pranja • Namještanje temperature pranja / hladno pranje • Namještanje broja okretaja centrifuge / bez centrifuge / bez izbacivanja vode • Odgoda vremena završetka pranja do 24 h EndDelay • Dodatne funkcije: Predpranje / SterilTub / Povećana razina vode / Dodatno ispiranje

• SensoCARE odabir načina pranja • Namještanje temperature pranja / hladno pranje • Namještanje broja okretaja centrifuge / bez centrifuge / bez izbacivanja vode • StartDelay odgoda početka pranja do 24 h • Dodatne funkcije: Predpranje / SterilTub / Povećana razina vode / Dodatno ispiranje

• Sensor IQ tehnologija / Automatsko prepoznavanje težine punjenja TotalWeight / Automatska regulacija količine vode / Kontrola stabilnosti (SCS) / Sustav štedljive uporabe sredstva za pranje DSS / Senzorska kontrola pjenjenja / Senzor za nivo vode / Zaštita od izlijevanja / Djelomični AquaStop

• Sensor IQ tehnologija / Automatsko prepoznavanje težine punjenja TotalWeight / Automatska regulacija količine vode / Kontrola stabilnosti (SCS) / Sustav štedljive uporabe sredstva za pranje DSS / Senzorska kontrola pjenjenja / Senzor za nivo vode / Zaštita od izlijevanja / Djelomični AquaStop

• Sensor IQ tehnologija / Automatsko prepoznavanje težine punjenja TotalWeight / Automatska regulacija količine vode / Kontrola stabilnosti (SCS) / Sustav štedljive uporabe sredstva za pranje DSS / Senzorska kontrola pjenjenja / Senzor za nivo vode / Zaštita od izlijevanja

• Kolektorski motor • Izdržljiv grijač DuraHeat • Pocinčano i lakirano kućište; dizajn: bijeli • CarboTech kada • Bubanj: Inox / OptiDrum oblik/ Volumen 54 l • Otvor vrata 34 cm; Kut otvaranja vrata 180° • Priključak na dovod hladne vode • Super Silent tihi rad

• Kolektorski motor • Izdržljiv grijač DuraHeat • Pocinčano i lakirano kućište; dizajn: bijeli • CarboTech kada • Bubanj: Inox / OptiDrum oblik/ Volumen 54 l • Otvor vrata 34 cm; Kut otvaranja vrata 180° • Priključak na dovod hladne vode • Super Silent tihi rad

• Kolektorski motor • Izdržljiv grijač DuraHeat • Pocinčano i lakirano kućište; dizajn: bijeli • CarboTech kada • Bubanj: Inox / OptiDrum oblik/ Volumen 54 l • Otvor vrata 34 cm; Kut otvaranja vrata 180° • Priključak na dovod hladne vode • Tihi rad

• Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 60 cm

• Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 60 cm

• Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 60 cm

• EAN kod: 3838942816895 • Šifra: 392272

• EAN kod: 3838942816918 • Šifra: 392274

• EAN kod: 3838942829802 • Šifra: 403295

16


PERILICE RUBLJA

W 7423 Essential Line Perilica rublja - samostojeća

W 7403 Essential Line Perilica rublja - samostojeća

W 74 Y2 Essential Line Perilica rublja - samostojeća

• Punjenje: do 7 kg • Maks. broj okretaja centrifuge: 1200 okr/min

• Punjenje: do 7 kg • Maks. broj okretaja centrifuge: 1000 okr/min

• Punjenje: do 7 kg • Maks. broj okretaja centrifuge: 800 okr/min

• LED zaslon s prikazom preostalog vremena ciklusa pranja • Zvučni signal • Servisna dijagnostika

• LED zaslon s prikazom preostalog vremena ciklusa pranja • Zvučni signal • Servisna dijagnostika

• LED zaslon s prikazom preostalog vremena ciklusa pranja • Zvučni signal • Servisna dijagnostika

• 23 programa • Osnovni programi: Pamuk, Mix/Sintetika, Vuna, Ručno pranje, Brzo pranje 17 min • Posebni programi: BioWash, UltraWhite, PerfectBlack, NightWash, MyFavorite, Sport • Djelomični programi: Ispiranje, Omekšavanje, Centrifugiranje/Izbacivanje vode • Enzimska faza / Zaključavanje programa dječja zaštita (CDP) / Dodavanje vlastitih programa

• 23 programa • Osnovni programi: Pamuk, Mix/Sintetika, Vuna, Ručno pranje, Brzo pranje 17 min • Posebni programi: BioWash, UltraWhite, PerfectBlack, NightWash, MyFavorite, Sport • Djelomični programi: Ispiranje, Omekšavanje, Centrifugiranje/Izbacivanje vode • Enzimska faza / Zaključavanje programa dječja zaštita (CDP) / Dodavanje vlastitih programa

• 23 programa • Osnovni programi: Pamuk, Mix/Sintetika, Vuna, Ručno pranje, Brzo pranje 17 min • Posebni programi: BioWash, UltraWhite, PerfectBlack, NightWash, MyFavorite, Sport • Djelomični programi: Ispiranje, Omekšavanje, Centrifugiranje/Izbacivanje vode • Enzimska faza / Zaključavanje programa dječja zaštita (CDP) / Dodavanje vlastitih programa

• SensoCARE odabir načina pranja • Namještanje temperature pranja / hladno pranje • Namještanje broja okretaja centrifuge / bez centrifuge / bez izbacivanja vode • StartDelay odgoda početka pranja do 24 h • Dodatne funkcije: Predpranje / SterilTub / Povećana razina vode / Dodatno ispiranje

• SensoCARE odabir načina pranja • Namještanje temperature pranja / hladno pranje • Namještanje broja okretaja centrifuge / bez centrifuge / bez izbacivanja vode • StartDelay odgoda početka pranja do 24 h • Dodatne funkcije: Predpranje / SterilTub / Povećana razina vode / Dodatno ispiranje

• SensoCARE odabir načina pranja • Namještanje temperature pranja / hladno pranje • Namještanje broja okretaja centrifuge / bez centrifuge / bez izbacivanja vode • StartDelay odgoda početka pranja do 24 h • Dodatne funkcije: Predpranje / SterilTub / Povećana razina vode / Dodatno ispiranje

• Sensor IQ tehnologija / Automatsko prepoznavanje težine punjenja TotalWeight / Automatska regulacija količine vode / Kontrola stabilnosti (SCS) / Sustav štedljive uporabe sredstva za pranje DSS / Senzorska kontrola pjenjenja / Senzor za nivo vode / Zaštita od izlijevanja

• Sensor IQ tehnologija / Automatsko prepoznavanje težine punjenja TotalWeight / Automatska regulacija količine vode / Kontrola stabilnosti (SCS) / Sustav štedljive uporabe sredstva za pranje DSS / Senzorska kontrola pjenjenja / Senzor za nivo vode / Zaštita od izlijevanja

• Sensor IQ tehnologija / Automatsko prepoznavanje težine punjenja TotalWeight / Automatska regulacija količine vode / Kontrola stabilnosti (SCS) / Sustav štedljive uporabe sredstva za pranje DSS / Senzorska kontrola pjenjenja / Senzor za nivo vode / Zaštita od izlijevanja

• Kolektorski motor • Izdržljiv grijač DuraHeat • Pocinčano i lakirano kućište; dizajn: bijeli • CarboTech kada • Bubanj: Inox / OptiDrum oblik/ Volumen 54 l • Otvor vrata 34 cm; Kut otvaranja vrata 180° • Priključak na dovod hladne vode • Tihi rad

• Kolektorski motor • Izdržljiv grijač DuraHeat • Pocinčano i lakirano kućište; dizajn: bijeli • CarboTech kada • Bubanj: Inox / OptiDrum oblik/ Volumen 54 l • Otvor vrata 34 cm; Kut otvaranja vrata 180° • Priključak na dovod hladne vode • Tihi rad

• Kolektorski motor • Izdržljiv grijač DuraHeat • Pocinčano i lakirano kućište; dizajn: bijeli • CarboTech kada • Bubanj: Inox / OptiDrum oblik/ Volumen 54 l • Otvor vrata 34 cm; Kut otvaranja vrata 180° • Priključak na dovod hladne vode • Tihi rad

• Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 60 cm

• Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 60 cm

• Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 60 cm

• EAN kod: 3838942816871 • Šifra: 392190

• EAN kod: 3838942816864 • Šifra: 392189

• EAN kod: 3838942825040 • Šifra: 399494

17


PERILICE RUBLJA

W 7223

Primary Line Perilica rublja - samostojeća

W 7203

Primary Line Perilica rublja - samostojeća

W 72 Y2

Primary Line Perilica rublja - samostojeća

• Punjenje: do 7 kg • Maks. broj okretaja centrifuge: 1200 okr/min

• Punjenje: do 7 kg • Maks. broj okretaja centrifuge: 1000 okr/min

• Punjenje: do 7 kg • Maks. broj okretaja centrifuge: 800 okr/min

• LED pokazivač faze pranja • Servisna dijagnostika

• LED pokazivač faze pranja • Servisna dijagnostika

• LED pokazivač faze pranja • Servisna dijagnostika

• 18 programa • Osnovni programi: Pamuk, Mix/Sintetika, Vuna, Ručno pranje, Brzo pranje 17 min • Posebni programi: UltraWhite, PerfectBlack • Djelomični programi: Ispiranje, Omekšavanje, Centrifugiranje/Izbacivanje vode • Enzimska faza / Zaključavanje programa dječja zaštita (CDP)

• 18 programa • Osnovni programi: Pamuk, Mix/Sintetika, Vuna, Ručno pranje, Brzo pranje 17 min • Posebni programi: UltraWhite, PerfectBlack • Djelomični programi: Ispiranje, Omekšavanje, Centrifugiranje/Izbacivanje vode • Enzimska faza / Zaključavanje programa dječja zaštita (CDP)

• 18 programa • Osnovni programi: Pamuk, Mix/Sintetika, Vuna, Ručno pranje, Brzo pranje 17 min • Posebni programi: UltraWhite, PerfectBlack • Djelomični programi: Ispiranje, Omekšavanje, Centrifugiranje/Izbacivanje vode • Enzimska faza / Zaključavanje programa dječja zaštita (CDP)

• SensoCARE odabir načina pranja • Namještanje broja okretaja centrifuge / bez centrifuge / bez izbacivanja vode • Dodatne funkcije: Predpranje / SterilTub / Povećana razina vode / Dodatno ispiranje

• SensoCARE odabir načina pranja • Namještanje broja okretaja centrifuge / bez centrifuge / bez izbacivanja vode • Dodatne funkcije: Predpranje / SterilTub / Povećana razina vode / Dodatno ispiranje

• SensoCARE odabir načina pranja • Namještanje broja okretaja centrifuge / bez centrifuge / bez izbacivanja vode • Dodatne funkcije: Predpranje / SterilTub / Povećana razina vode / Dodatno ispiranje

• Sensor IQ tehnologija / Automatsko prepoznavanje težine punjenja TotalWeight / Automatska regulacija količine vode / Kontrola stabilnosti (SCS) / Sustav štedljive uporabe sredstva za pranje DSS / Senzorska kontrola pjenjenja / Senzor za nivo vode / Zaštita od izlijevanja

• Sensor IQ tehnologija / Automatsko prepoznavanje težine punjenja TotalWeight / Automatska regulacija količine vode / Kontrola stabilnosti (SCS) / Sustav štedljive uporabe sredstva za pranje DSS / Senzorska kontrola pjenjenja / Senzor za nivo vode / Zaštita od izlijevanja

• Sensor IQ tehnologija / Automatsko prepoznavanje težine punjenja TotalWeight / Automatska regulacija količine vode / Kontrola stabilnosti (SCS) / Sustav štedljive uporabe sredstva za pranje DSS / Senzorska kontrola pjenjenja / Senzor za nivo vode / Zaštita od izlijevanja

• Kolektorski motor • Izdržljiv grijač DuraHeat • Pocinčano i lakirano kućište; dizajn: bijeli • CarboTech kada • Bubanj: Inox / OptiDrum oblik/ Volumen 54 l • Otvor vrata 34 cm; Kut otvaranja vrata 180° • Priključak na dovod hladne vode • Tihi rad

• Kolektorski motor • Izdržljiv grijač DuraHeat • Pocinčano i lakirano kućište; dizajn: bijeli • CarboTech kada • Bubanj: Inox / OptiDrum oblik/ Volumen 54 l • Otvor vrata 34 cm; Kut otvaranja vrata 180° • Priključak na dovod hladne vode • Tihi rad

• Kolektorski motor • Izdržljiv grijač DuraHeat • Pocinčano i lakirano kućište; dizajn: bijeli • CarboTech kada • Bubanj: Inox / OptiDrum oblik/ Volumen 54 l • Otvor vrata 34 cm; Kut otvaranja vrata 180° • Priključak na dovod hladne vode • Tihi rad

• Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 60 cm

• Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 60 cm

• Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 60 cm

• EAN kod: 3838942826399 • Šifra: 399487

• EAN kod: 3838942816857 • Šifra: 392188

• EAN kod: 3838942816819 • Šifra: 392721 • Opcija: W 72 X2 / 600 okr/min / • EAN kod: 3838942816833 / Šifra: 392720

18


PERILICE RUBLJA

WA 614 SYW

Perilica rublja - samostojeća

WA 614 SYB

Perilica rublja - samostojeća

WA 610 SYW

Perilica rublja - samostojeća

• Punjenje: do 6 kg • Maks. broj okretaja centrifuge: 1400 okr/min

• Punjenje: do 6 kg • Maks. broj okretaja centrifuge: 1400 okr/min

• Punjenje: do 6 kg • Maks. broj okretaja centrifuge: 1000 okr/min

• LED zaslon • Pokazivač faze pranja i preostalog vremena ciklusa • Servisna dijagnostika

• LED zaslon • Pokazivač faze pranja i preostalog vremena ciklusa • Servisna dijagnostika

• LED zaslon • Pokazivač faze pranja i preostalog vremena ciklusa • Servisna dijagnostika / Odgoda pranja 24 h

• 15 programa • Osnovni programi: Pamuk, Vuna, Osjetljivo, Ručno pranje, Mix • Posebni programi: Predpranje na 95°, Brzo pranje 17 min • Djelomični programi: Omekšavanje, Centrifugiranje / Izbacivanje vode • Enzimska faza

• 15 programa • Osnovni programi: Pamuk, Vuna, Osjetljivo, Ručno pranje, Mix • Posebni programi: Predpranje na 95°, Brzo pranje 17 min • Djelomični programi: Omekšavanje, Centrifugiranje / Izbacivanje vode • Enzimska faza

• 15 programa • Osnovni programi: Pamuk, Vuna, Osjetljivo, Ručno pranje, Mix • Posebni programi: Predpranje na 95°, Brzo pranje 17 min • Djelomični programi: Omekšavanje, Centrifugiranje / Izbacivanje vode • Enzimska faza

• Odgoda početka pranja do 24 h • Namještanje broja okretaja centrifuge / bez centrifuge / bez izbacivanja vode (Lako glačanje) • Dodatne funkcije: Kratak program (Eco) / SterilTub / Povećana razina vode / Dodatno ispiranje

• Odgoda početka pranja do 24 h • Namještanje broja okretaja centrifuge / bez centrifuge / bez izbacivanja vode (Lako glačanje) • Dodatne funkcije: Kratak program (Eco) / SterilTub / Povećana razina vode / Dodatno ispiranje

• Odgoda početka pranja do 24 h • Namještanje broja okretaja centrifuge / bez centrifuge / bez izbacivanja vode (Lako glačanje) • Dodatne funkcije: Kratak program (Eco) / SterilTub / Povećana razina vode / Dodatno ispiranje

• UseLogic tehnologija / Automatska regulacija količine vode / Kontrola stabilnosti (SCS) / Sustav štedljive uporabe sredstva za pranje DSS / Senzorska kontrola pjenjenja / Zaštita od izlijevanja / Djelomični AquaStop

• UseLogic tehnologija / Automatska regulacija količine vode / Kontrola stabilnosti (SCS) / Sustav štedljive uporabe sredstva za pranje DSS / Senzorska kontrola pjenjenja / Zaštita od izlijevanja / Djelomični AquaStop

• UseLogic tehnologija / Automatska regulacija količine vode / Kontrola stabilnosti (SCS) / Sustav štedljive uporabe sredstva za pranje DSS / Senzorska kontrola pjenjenja / Zaštita od izlijevanja

• Kolektorski motor • Pocinčano i lakirano kućište; dizajn: bijeli • CarboTech kada • Bubanj: Inox / Volumen 54 l • Otvor vrata 33 cm; Kut otvaranja vrata 180° • Priključak na dovod hladne vode • Tihi rad

• Kolektorski motor • Pocinčano i lakirano kućište; dizajn: crni • CarboTech kada • Bubanj: Inox / Volumen 54 l • Otvor vrata 33 cm; Kut otvaranja vrata 180° • Priključak na dovod hladne vode • Tihi rad

• Kolektorski motor • Pocinčano i lakirano kućište; dizajn: bijeli • CarboTech kada • Bubanj: Inox / Volumen 54 l • Otvor vrata 33 cm; Kut otvaranja vrata 180° • Priključak na dovod hladne vode • Tihi rad

• Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 60 cm

• Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 60 cm

• Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 60 cm

• EAN kod: 3838942610639 • Šifra: 276297

• EAN kod: 3838942611339 • Šifra: 276327

• EAN kod: 3838942610653 • Šifra: 276321 • Opcija: WA 610 SYB / crna / EAN kod: 3838942611513 / Šifra: 276299

19


PERILICE RUBLJA

W 6823 L/S

Superior Line Perilica rublja - samostojeća

W 6623/S Advanced Line Perilica rublja - samostojeća

• Punjenje: do 6 kg • Maks. broj okretaja centrifuge: 1200 okr/min

• Punjenje: do 6 kg • Maks. broj okretaja centrifuge: 1200 okr/min

• LCD znakovni dvoredni zaslon s prikazom odabranih opcija, potrošnje vode, preostale vlage, faze pranja i preostalog vremena ciklusa pranja; odabir prikaza na hrvatskom (ukupno 32 jezika) • Zvučni signal • Servisna dijagnostika

• LCD znakovni zaslon s prikazom odabranih opcija i preostalog vremena ciklusa pranja • Zvučni signal • Servisna dijagnostik

• 31 program • Osnovni programi: Pamuk, Mix/Sintetika, Vuna, Ručno pranje, Brzo pranje 17 min • Posebni programi: BioWash, UltraWhite, PerfectBlack, NightWash, MyFavorite, Sport • Djelomični programi: Ispiranje, Omekšavanje, Centrifugiranje/Izbacivanje vode • Enzimska faza / Zaključavanje programa dječja zaštita (CDP) / Dodavanje vlastitih programa

• 23 programa • Osnovni programi: Pamuk, Mix/Sintetika, Vuna, Ručno pranje, Brzo pranje 17 min • Posebni programi: BioWash, UltraWhite, PerfectBlack, NightWash, MyFavorite, Sport • Djelomični programi: Ispiranje, Omekšavanje, Centrifugiranje/Izbacivanje vode • Enzimska faza / Zaključavanje programa dječja zaštita (CDP) / Dodavanje vlastitih programa

• SensoCARE odabir načina pranja • StainExpert funkcija • Namještanje temperature pranja / hladno pranje • Namještanje broja okretaja centrifuge / bez centrifuge / bez izbacivanja vode • Određivanje vremena završetka pranja EndTime • Dodatne funkcije: Predpranje / SterilTub / Povećana razina vode / Dodatno ispiranje

• SensoCARE odabir načina pranja • Namještanje temperature pranja / hladno pranje • Namještanje broja okretaja centrifuge / bez centrifuge / bez izbacivanja vode • Odgoda vremena završetka pranja do 24 h EndDelay • Dodatne funkcije: Predpranje / SterilTub / Povećana razina vode / Dodatno ispiranje

• Sensor IQ tehnologija / Automatsko prepoznavanje težine punjenja TotalWeight / Automatska regulacija količine vode / Kontrola stabilnosti (SCS) / Sustav štedljive uporabe sredstva za pranje DSS / Senzorska kontrola pjenjenja / Senzor za nivo vode / Zaštita od izlijevanja / Djelomični AquaStop

• Sensor IQ tehnologija / Automatsko prepoznavanje težine punjenja TotalWeight / Automatska regulacija količine vode / Kontrola stabilnosti (SCS) / Sustav štedljive uporabe sredstva za pranje DSS / Senzorska kontrola pjenjenja / Senzor za nivo vode / Zaštita od izlijevanja

• Kolektorski motor • Izdržljiv grijač DuraHeat • Pocinčano i lakirano kućište; dizajn: bijeli; plitka izvedba – dubina 44 cm • CarboTech kada • Bubanj: Inox / OptiDrum oblik/ Volumen 42 l • Otvor vrata 34 cm; Kut otvaranja vrata 180° • Priključak na dovod hladne vode • Super Silent tihi rad

• Kolektorski motor • Izdržljiv grijač DuraHeat • Pocinčano i lakirano kućište; dizajn: bijeli; plitka izvedba – dubina 44 cm • CarboTech kada • Bubanj: Inox / OptiDrum oblik/ Volumen 42 l • Otvor vrata 34 cm; Kut otvaranja vrata 180° • Priključak na dovod hladne vode • Tihi rad

• Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 44 cm

• Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 44 cm

• EAN kod: 3838942766183 • Šifra: 362365

• EAN kod: 3838942765070 • Šifra: 362228

20


PERILICE RUBLJA

W 6423/S Essential Line Perilica rublja - samostojeća

W 6403/S Essential Line Perilica rublja - samostojeća

W 6402/SRI Essential Line Perilica rublja s rezervoarom

• Punjenje: do 6 kg • Maks. broj okretaja centrifuge: 1200 okr/min

• Punjenje: do 6 kg • Maks. broj okretaja centrifuge: 1000 okr/min

• Punjenje: do 6 kg • Maks. broj okretaja centrifuge: 1000 okr/min

• LED zaslon s prikazom preostalog vremena ciklusa pranja • Zvučni signal • Servisna dijagnostika

• LED zaslon s prikazom preostalog vremena ciklusa pranja • Zvučni signal • Servisna dijagnostika

• LED zaslon s prikazom preostalog vremena ciklusa pranja • Zvučni signal • Servisna dijagnostika

• 23 programa • Osnovni programi: Pamuk, Mix/Sintetika, Vuna, Ručno pranje, Brzo pranje 17 min • Posebni programi: BioWash, UltraWhite, PerfectBlack, NightWash, MyFavorite, Sport • Djelomični programi: Ispiranje, Omekšavanje, Centrifugiranje/Izbacivanje vode • Enzimska faza / Zaključavanje programa dječja zaštita (CDP) / Dodavanje vlastitih programa

• 23 programa • Osnovni programi: Pamuk, Mix/Sintetika, Vuna, Ručno pranje, Brzo pranje 17 min • Posebni programi: BioWash, UltraWhite, PerfectBlack, NightWash, MyFavorite, Sport • Djelomični programi: Ispiranje, Omekšavanje, Centrifugiranje/Izbacivanje vode • Enzimska faza / Zaključavanje programa dječja zaštita (CDP) / Dodavanje vlastitih programa

• 23 programa • Osnovni programi: Pamuk, Mix/Sintetika, Vuna, Ručno pranje, Brzo pranje 17 min • Posebni programi: BioWash, UltraWhite, PerfectBlack, NightWash, MyFavorite, Sport • Djelomični programi: Ispiranje, Omekšavanje, Centrifugiranje/Izbacivanje vode • Enzimska faza / Zaključavanje programa dječja zaštita (CDP) / Dodavanje vlastitih programa

• SensoCARE odabir načina pranja • Namještanje temperature pranja / hladno pranje • Namještanje broja okretaja centrifuge / bez centrifuge / bez izbacivanja vode • StartDelay odgoda početka pranja do 24 h • Dodatne funkcije: Predpranje / SterilTub / Povećana razina vode / Dodatno ispiranje

• SensoCARE odabir načina pranja • Namještanje temperature pranja / hladno pranje • Namještanje broja okretaja centrifuge / bez centrifuge / bez izbacivanja vode • StartDelay odgoda početka pranja do 24 h • Dodatne funkcije: Predpranje / SterilTub / Povećana razina vode / Dodatno ispiranje

• SensoCARE odabir načina pranja • Namještanje temperature pranja / hladno pranje • Namještanje broja okretaja centrifuge / bez centrifuge / bez izbacivanja vode • StartDelay odgoda početka pranja do 24 h • Dodatne funkcije: Predpranje / SterilTub / Povećana razina vode / Dodatno ispiranje

• Sensor IQ tehnologija / Automatsko prepoznavanje težine punjenja TotalWeight / Automatska regulacija količine vode / Kontrola stabilnosti (SCS) / Sustav štedljive uporabe sredstva za pranje DSS / Senzorska kontrola pjenjenja / Senzor za nivo vode / Zaštita od izlijevanja

• Sensor IQ tehnologija / Automatsko prepoznavanje težine punjenja TotalWeight / Automatska regulacija količine vode / Kontrola stabilnosti (SCS) / Sustav štedljive uporabe sredstva za pranje DSS / Senzorska kontrola pjenjenja / Senzor za nivo vode / Zaštita od izlijevanja

• Sensor IQ tehnologija / Automatsko prepoznavanje težine punjenja TotalWeight / Automatska regulacija količine vode / Kontrola stabilnosti (SCS) / Sustav štedljive uporabe sredstva za pranje DSS / Senzorska kontrola pjenjenja / Senzor za nivo vode / Zaštita od izlijevanja

• Kolektorski motor • Izdržljiv grijač DuraHeat • Pocinčano i lakirano kućište; dizajn: bijeli; plitka izvedba – dubina 44 cm • CarboTech kada • Bubanj: Inox / OptiDrum oblik/ Volumen 42 l • Otvor vrata 34 cm; Kut otvaranja vrata 180° • Priključak na dovod hladne vode • Tihi rad

• Kolektorski motor • Izdržljiv grijač DuraHeat • Pocinčano i lakirano kućište; dizajn: bijeli; plitka izvedba – dubina 44 cm • CarboTech kada • Bubanj: Inox / OptiDrum oblik/ Volumen 42 l • Otvor vrata 34 cm; Kut otvaranja vrata 180° • Priključak na dovod hladne vode • Tihi rad

• Kolektorski motor • Izdržljiv grijač DuraHeat • Pocinčano i lakirano kućište; dizajn: bijeli • CarboTech kada • Bubanj: Inox / OptiDrum oblik/ Volumen 42 l • Otvor vrata 34 cm; Kut otvaranja vrata 180° • Tihi rad

• Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 44 cm

• Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 44 cm

• Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 87,5 × 65 cm

• EAN kod: 3838942765698 • Šifra: 362008

• EAN kod: 3838942772016 • Šifra: 367024

• EAN kod: 3838942764363 • Šifra: 362010

21


PERILICE RUBLJA

W 6202/S

Primary Line Perilica rublja - samostojeća

W 62Y2/S

Primary Line Perilica rublja - samostojeća

• Punjenje: do 6 kg • Maks. broj okretaja centrifuge: 1000 okr/min

• Punjenje: do 6 kg • Maks. broj okretaja centrifuge: 800 okr/min

• LED pokazivač faze pranja • Servisna dijagnostika

• LED pokazivač faze pranja • Servisna dijagnostika

• 18 programa • Osnovni programi: Pamuk, Mix/Sintetika, Vuna, Ručno pranje, Brzo pranje 17 min • Posebni programi: UltraWhite, PerfectBlack • Djelomični programi: Ispiranje, Omekšavanje, Centrifugiranje/Izbacivanje vode • Enzimska faza / Zaključavanje programa dječja zaštita (CDP)

• 18 programa • Osnovni programi: Pamuk, Mix/Sintetika, Vuna, Ručno pranje, Brzo pranje 17 min • Posebni programi: UltraWhite, PerfectBlack • Djelomični programi: Ispiranje, Omekšavanje, Centrifugiranje/Izbacivanje vode • Enzimska faza / Zaključavanje programa dječja zaštita (CDP)

• SensoCARE odabir načina pranja • Namještanje broja okretaja centrifuge / bez centrifuge / bez izbacivanja vode • Dodatne funkcije: Predpranje / SterilTub / Povećana razina vode / Dodatno ispiranje

• SensoCARE odabir načina pranja • Namještanje broja okretaja centrifuge / bez centrifuge / bez izbacivanja vode • Dodatne funkcije: Predpranje / SterilTub / Povećana razina vode / Dodatno ispiranje

• Sensor IQ tehnologija / Automatsko prepoznavanje težine punjenja TotalWeight / Automatska regulacija količine vode / Kontrola stabilnosti (SCS) / Sustav štedljive uporabe sredstva za pranje DSS / Senzorska kontrola pjenjenja / Senzor za nivo vode / Zaštita od izlijevanja

• Sensor IQ tehnologija / Automatsko prepoznavanje težine punjenja TotalWeight / Automatska regulacija količine vode / Kontrola stabilnosti (SCS) / Sustav štedljive uporabe sredstva za pranje DSS / Senzorska kontrola pjenjenja / Senzor za nivo vode / Zaštita od izlijevanja

• Kolektorski motor • Izdržljiv grijač DuraHeat • Pocinčano i lakirano kućište; dizajn: bijeli; plitka izvedba – dubina 44 cm • CarboTech kada • Bubanj: Inox / OptiDrum oblik/ Volumen 42 l • Otvor vrata 34 cm; Kut otvaranja vrata 180° • Priključak na dovod hladne vode • Tihi rad

• Kolektorski motor • Izdržljiv grijač DuraHeat • Pocinčano i lakirano kućište; dizajn: bijeli; plitka izvedba – dubina 44 cm • CarboTech kada • Bubanj: Inox / OptiDrum oblik/ Volumen 42 l • Otvor vrata 34 cm; Kut otvaranja vrata 180° • Priključak na dovod hladne vode • Tihi rad

• Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 44 cm

• Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 44 cm

• EAN kod: 3838942766114 • Šifra: 362022

• EAN kod: 3838942766107 • Šifra: 362023

22


PERILICE RUBLJA

WS 512 SYW

Perilica rublja - samostojeća

WS 512 SYB

Perilica rublja - samostojeća

• Punjenje: do 5 kg • Maks. broj okretaja centrifuge: 1200 okr/min

• Punjenje: do 5 kg • Maks. broj okretaja centrifuge: 1200 okr/min

• LED zaslon • Pokazivač faze pranja i preostalog vremena ciklusa • Servisna dijagnostika

• LED zaslon • Pokazivač faze pranja i preostalog vremena ciklusa • Servisna dijagnostika

• 15 programa • Osnovni programi: Pamuk, Vuna, Osjetljivo, Ručno pranje, Mix • Posebni programi: Predpranje na 95°, Brzo pranje 17 min • Djelomični programi: Omekšavanje, Centrifugiranje / Izbacivanje vode • Enzimska faza

• 15 programa • Osnovni programi: Pamuk, Vuna, Osjetljivo, Ručno pranje, Mix • Posebni programi: Predpranje na 95°, Brzo pranje 17 min • Djelomični programi: Omekšavanje, Centrifugiranje / Izbacivanje vode • Enzimska faza

• Odgoda početka pranja do 24 h • Namještanje broja okretaja centrifuge / bez centrifuge / bez izbacivanja vode (Lako glačanje) • Dodatne funkcije: Kratak program (Eco) / SterilTub / Povećana razina vode / Dodatno ispiranje

• Odgoda početka pranja do 24 h • Namještanje broja okretaja centrifuge / bez centrifuge / bez izbacivanja vode (Lako glačanje) • Dodatne funkcije: Kratak program (Eco) / SterilTub / Povećana razina vode / Dodatno ispiranje

• UseLogic tehnologija / Automatska regulacija količine vode / Kontrola stabilnosti (SCS) / Sustav štedljive uporabe sredstva za pranje DSS / Senzorska kontrola pjenjenja / Zaštita od izlijevanja

• UseLogic tehnologija / Automatska regulacija količine vode / Kontrola stabilnosti (SCS) / Sustav štedljive uporabe sredstva za pranje DSS / Senzorska kontrola pjenjenja / Zaštita od izlijevanja

• Kolektorski motor • Pocinčano i lakirano kućište; dizajn: bijeli; plitka izvedba – dubina 44 cm • CarboTech kada • Bubanj: Inox / Volumen 36 l • Otvor vrata 33 cm; Kut otvaranja vrata 180° • Priključak na dovod hladne vode • Tihi rad

• Kolektorski motor • Pocinčano i lakirano kućište; dizajn: crni; plitka izvedba – dubina 44 cm • CarboTech kada • Bubanj: Inox / Volumen 36 l • Otvor vrata 33 cm; Kut otvaranja vrata 180° • Priključak na dovod hladne vode • Tihi rad

• Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 44 cm

• Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 44 cm

• EAN kod: 3838942610660 • Šifra: 276323

• EAN kod: 3838942611520 • Šifra: 276322

23


PERILICE RUBLJA

24


PERILICE RUBLJA

WT 63110

Perilica rublja - samostojeća

WT 62080

Perilica rublja - samostojeća

WT 61060

Perilica rublja - samostojeća

• Punjenje: do 6 kg • Maks. broj okretaja centrifuge: 1100 okr/min

• Punjenje: do 6 kg • Maks. broj okretaja centrifuge: 800 okr/min

• Punjenje: do 6 kg • Maks. broj okretaja centrifuge: 600 okr/min

• LCD zaslon • Pokazivač preostalog vremena ciklusa • Zvučni signal / Servisna dijagnostika

• Pokazivač faze pranja • Zvučni signal / Servisna dijagnostika

• Pokazivač faze pranja • Zvučni signal / Servisna dijagnostika

• 15 programa • Osnovni programi: Pamuk, Mix/Sintetika, Vuna, Osjetljivo • Posebni programi: Ručno pranje, Brzo pranje 30 min • Djelomični programi: Ispiranje, Centrifugiranje

• 15 programa • Osnovni programi: Pamuk, Mix/Sintetika, Vuna, Osjetljivo • Posebni programi: Ručno pranje, Brzo pranje 30 min • Djelomični programi: Ispiranje, Centrifugiranje

• 15 programa • Osnovni programi: Pamuk, Mix/Sintetika, Vuna, Osjetljivo • Posebni programi: Ručno pranje, Brzo pranje 30 min • Djelomični programi: Ispiranje, Centrifugiranje

• Odgoda početka pranja • Namještanje broja okretaja centrifuge • Dodatne funkcije: Predpranje / Protiv gužvanja / Dodatno ispiranje / Mokro za vješanje / Bez izbacivanja vode

• Odgoda početka pranja • Namještanje broja okretaja centrifuge • Dodatne funkcije: Predpranje / Protiv gužvanja / Dodatno ispiranje / Mokro za vješanje / Bez izbacivanja vode

• Dodatne funkcije: Predpranje / Protiv gužvanja / Dodatno ispiranje / Mokro za vješanje / Bez izbacivanja vode

• UseLogic tehnologija / Automatska regulacija količine vode / Kontrola stabilnosti (SCS) / Senzorska kontrola pjenjenja / Zaštita od izlijevanja

• UseLogic tehnologija / Automatska regulacija količine vode / Kontrola stabilnosti (SCS) / Senzorska kontrola pjenjenja / Zaštita od izlijevanja

• UseLogic tehnologija / Automatska regulacija količine vode / Kontrola stabilnosti (SCS) / Senzorska kontrola pjenjenja / Zaštita od izlijevanja

• Pocinčano i lakirano kućište; dizajn: bijeli • CarboTech kada • Bubanj: Inox / Volumen 42 l / Ready to open zaustavljanje bubnja • Gornje punjenje; Otvor vrata 20 cm; Kut otvaranja vrata 110° • Priključak na dovod hladne vode

• Pocinčano i lakirano kućište; dizajn: bijeli • CarboTech kada • Bubanj: Inox / Volumen 42 l • Gornje punjenje; Otvor vrata 20 cm; Kut otvaranja vrata 110° • Priključak na dovod hladne vode

• Pocinčano i lakirano kućište; dizajn: bijeli • CarboTech kada • Bubanj: Inox / Volumen 42 l • Gornje punjenje; Otvor vrata 20 cm; Kut otvaranja vrata 110° • Priključak na dovod hladne vode

• Dimenzije aparata (š×v×d): 40 × 85 × 60 cm

• Dimenzije aparata (š×v×d): 40 × 85 × 60 cm

• Dimenzije aparata (š×v×d): 40 × 85 × 60 cm

• EAN kod: 3838942516054 • Šifra: 242709

• EAN kod: 3838942516030 • Šifra: 242707

• EAN kod: 3838942516023 • Šifra: 242706

25


PERILICE-SUŠILICE RUBLJA

26


PERILICE-SUŠILICE RUBLJA

WD 95140

Perilica-sušilica rublja

WD 63110

Perilica-sušilica rublja

WTD 63111

Perilica-sušilica rublja

• Punjenje: do 9 kg (pranje) / do 7 kg (sušenje) • Maks. broj okretaja centrifuge: 1400 okr/min • AirBubble generator zračnih mjehurića • Monolitni sustav kondenzacijskog sušenja

• Punjenje: do 6 kg (pranje) / do 4 kg (sušenje) • Maks. broj okretaja centrifuge: 1100 okr/min

• Punjenje: do 6 kg (pranje) / do 4 kg (sušenje) • Maks. broj okretaja centrifuge: 1100 okr/min

• LED zaslon • Pokazivač faze pranja i digitalni pokazivač preostalog vremena ciklusa • Odgoda početka pranja 12 h • Servisna dijagnostika

• LED zaslon • Pokazivač faze rada i digitalni pokazivač preostalog vremena ciklusa • Servisna dijagnostika

• LED zaslon • Pokazivač faze rada i digitalni pokazivač preostalog vremena ciklusa • Odgoda početka pranja

• 8 programa pranja • Osnovni programi: Pamuk, Sintetika, Osjetljivo /Ručno pranje • Posebni programi: Brzo 20 / Intenzivno / Sportska odjeća / Čišćenje bubnja / Izbacivanje vode • Namještanje temperature pranja / hladno pranje • Namještanje broja okretaja centrifuge • SteamTech pranje u pari • Predpranje / Namakanje / Dodatno ispiranje / Povećana razina vode / bez izbacivanja vode • Zaključavanje programa - dječja zaštita (CDP)

• 13 programa pranja • Osnovni programi: Pamuk, Sintetika/Mix, Vuna • Posebni programi: Brzo 30 / Pamuk s predpranjem • Djelomični programi: Ispiranje, Centrifugiranje • Namještanje temperature pranja / hladno pranje • Namještanje broja okretaja centrifuge/bez centrifuge • Intenzivno / Bez izbacivanja vode / Dodatno ispiranje

• 13 programa pranja • Osnovni programi: Pamuk, Sintetika/Mix, Osjetljivo, Ručno pranje • Posebni programi: Brzo pranje • Namještanje temperature pranja / hladno pranje • Namještanje broja okretaja centrifuge/bez centrifuge • Predpranje / Bez izbacivanja vode / Dodatno ispiranje

• 6 programa sušenja • Senzorski (2 programa) i vremenski (4 programa) način sušenja • Funkcije: Niža temperatura / Funkcija smanjenja gužvanja

• 2 programa sušenja • Vremensko sušenje • Normalno sušenje, sušenje na nižoj temperaturi

• 2 programa sušenja

• 4 D namakanje / Automatska regulacija količine vode / Kontrola stabilnosti (SCS) / Senzorska kontrola pjenjenja / Zaštita od izlijevanja

• Automatska regulacija količine vode / Kontrola stabilnosti (SCS) / Senzorska kontrola pjenjenja

• Automatska regulacija količine vode / Kontrola stabilnosti (SCS) / Zaštita od izlijevanja

• Dizajn: bijeli • Direct Drive motor • CarboTech kada • Bubanj: Inox / Volumen 59 l / dijamantna konstrukcija • Otvor vrata 33,6 cm; Kut otvaranja vrata 140° • Priključak na dovod hladne vode

• Dizajn: bijeli • CarboTech kada • Bubanj: Inox / Volumen 48 l • Otvor vrata 32 cm; Kut otvaranja vrata 160° • Priključak na dovod hladne vode

• Dizajn: bijeli • Inox kada • Bubanj: Inox / Volumen 50 l • Gornje punjenje; Otvor vrata 20 cm; Kut otvaranja vrata 110° • Priključak na dovod hladne vode

• Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 64,5 cm

• Dimenzije aparata (š×v×d): 59 × 85 × 55 cm

• Dimenzije aparata (š×v×d): 45 × 85 × 60 cm

• EAN kod: 3838942664304 • Šifra: 305435

• EAN kod: 3838942401268 • Šifra: 182985

• EAN kod: 3838942706530 • Šifra: 329059

27


SUŠILICE RUBLJA

28


SUŠILICE RUBLJA

SENZACIJA MEKOĆE UltraSOFT

Sušilice rublja odlikuju najsuvremeniji postupci sušenja i sprječavanja gužvanja rublja. Inteligentna senzorska tehnologija SensorIQ optimizira proces sušenja i na taj način omogućava odličnu njegu rublja uz istovremeno nisku potrošnju el. energije. Na raspolaganju vam je uobičajen način sušenja NormalCARE i temperaturno prilagođen način GentleCARE. Programi, prilagođeni suvremenom načinu života i dodatna namještanja pobrinut će se za siguran rad i odlično njegovano rublje. • • • • • •

Tehnologija sušenja parom SteamTech IonTech zaglađivanje vlakana uz pomoć ionizatora zraka Dvosmjerno upuhivanje zraka TwinAir SensoCARE prilagođen način sušenja Kondenzacijska sušilica s toplinskom pumpom A–40% Iznimno velik volumen bubnja 9 kg, 120 l

29


SUŠILICE RUBLJA

IZVANREDNI UČINCI

Vlakna tkanine osušene klasičnom tehnologijom

Vlakna tkanine osušene IonTech tehnologijom.

sušenja rublja.

Jedinstveno zaglađivanje vlakana uz tehnologiju IonTech

Kondenzacijska sušilica s toplinskom pompom

Još mekanije i zaglađenije rublje. Bolji

akumuliran tijekom procesa sušenja.

Iznimno štedljivo sušenje. Kondenzacijska

modeli sušilica rublja imaju ugrađen

Učinkovito odstranjuje neprijatne mirise

sušilica s toplinskom pumpom suši rublje

jedinstven ionizator zraka, koji dodatno

hrane i dima iz rublja, te ga osvježi.

pri nižoj temperaturi nego standardni

zagladi i poravna vlakna, smanjujući

Zahvaljujući ionizatoru zraka, rublje će biti

modeli, zato je rublje bolje očuvano.

izgužvanost rublja i statički naboj

još mekanije.

Ona je jedini kućanski aparat koji u svom radu upotrebljava i rashladni i grijaći dio toplinske pumpe. Potpuno iskorištenje znači do 40% manju potrošnju električne energije u usporedbi s aparatima u A energetskom razredu.

TwinAir - učinkovito sušenje rublja Ravnomjerno osušeno rublje. Kondenzacijske sušilice s toplinskom pumpom odlikuje jedinstven sistem upuhivanja zraka u bubanj, koji pri dvosmjernom gibanju omogućava ravnomjeran i intenzivan dovod toplog suhog zraka kroz oba zračna kanala. Put zraka prilagođava se smjeru vrtnje bubnja, stoga je rublje tijekom cijelog ciklusa sušenja podvrgnuto konstantnom intenzitetu sušenja. Ravnomjerna raspoređenost znači i manje međusobno zaplitanje rublja, a konačni učinak sušenja je savršen.

30


SUŠILICE RUBLJA

SteamTech – suho rublje i manje glačanja Odlično zaglađeno i osvježeno rublje.

SteamTech funkcija Košulje

Za sušenje do 5 opranih košulja, koje nakon završenog procesa sušenja i djelovanja pare odmah možete spremiti u ormar.

Pamuk

Za osvježenje i zaglađivanje nabora kod sušenja pamučnog rublja.

Mix

Za osvježenje i zaglađivanje nabora kod sušenja rublja od miješanih tkanina.

Sintetika

Za osvježenje i zaglađivanje kod sušenja rublja od sintetike.

Posteljina

Za osvježenje i zaglađivanje kod sušenja posteljnog rublja.

Para

Samostalni program za osvježenje rublja koje nije prljavo, već ga je potrebno samo prozračiti i osvježiti parom (npr. za sezonsku odjeću koja je duže vrijeme bila spremljena u ormaru).

Nova tehnologija njege pamučnog i rublja od miješanih tkanina pomoću pare SteamTech u velikoj će mjeri olakšati glačanje ili ono uopće više neće biti potrebno. Rublje je razrahljeno i gotovo

Opis programa

bez nabora, što je naročito praktično kod sušenja košulja. Sušilica uz pomoć funkcije SteamTech, aktivirane kod programa Košulje, osuši do 5 opranih košulja u samo 20 minuta, a na kraju uz pomoć pare zagladi sve nabore. Dodatna prednost bez prethodnog pranja je SteamTech program osvježenja parom, koji omogućava odstranjivanje neprijatnih mirisa ili zaglađivanje rublja koje ste već nosili ili je duže vrijeme bilo spremljeno u ormaru.

31


SUŠILICE RUBLJA

MEKO I N J E G OVA N O Jednostavnost upravljanja

U samo tri koraka do željenog rezultata. Ergonomski oblikovana upravljačka ploča omogućava jednostavno upravljanje i nadzor nad sušenjem rublja; koraci slijede s desna na lijevo. Najčešće upotrebljavani programi sušenja nalaze se na lijevoj strani upravljačkog gumba. Slijede dodatna namještanja, kao što su prednamještanje vremena početka sušenja ili sušenje pri niskoj temperaturi, te LED pokazivač ili LCD zaslon. Na samom lijevom kraju upravljačke ploče nalazi se tipka Start/Pauza. Tako oblikovana upravljačka ploča omogućava korisniku ugodno i jednostavno iskustvo sušenja.

Prednamještanje početka sušenja Posušeno kada vi to želite. Početak sušenja možete namjestiti do 24 h unaprijed. Odjeća će biti osušena do željenog stupnja vlažnosti i pripremljena za odlaganje ili glačanje, u vrijeme koje vama najviše odgovara.

SensoCARE tehnologija

SensorIQ tehnologija

Sušenje po vašoj mjeri. Kod Gorenje

Ravnomjerno osušeno rublje. Inteligentna

sušilica rublja možete odabrati vama

tehnologija SensorIQ automatski

najprikladniji način sušenja. NormalCARE

prilagođava proces sušenja odabranom

predstavlja optimizirane programe

programu, vrsti rublja i željenom stupnju

sušenja za sve vrste rublja. Za još nježniju

suhoće. Senzor vlažnosti vrijeme sušenja

njegu rublja možete odabrati način

prilagođava stupnju vlage u rublju. Kada

GentleCARE, koji osigurava sušenje rublja

senzor opazi dostignut željeni stupanj

na nižoj temperaturi i tako ga još dodatno

suhoće, sušilica rublja automatski

čuva.

prestane s radom. S obzirom na željeni stupanj suhoće, osušeno rublje može biti baš suho za glačanje, suho, suho za spremanje u ormar ili vrlo suho.

1 Toplinski osigurač*, 2 Zaštitni termostat*, 3 Senzor temperature na izmjenjivaču topline**, 4 Senzor temperature motora, 5 Senzor temperature zraka, 6 Senzor temperature kompresora**, 7 Senzor vlažnosti, 8 Senzor za vrata, 9 Senzor razine vode u kondenzacijskoj posudi*** * s amo kod standardne ventilacijske ili kondenzacijske sušilice rublja ** s amo kod kondenzacijske sušilice rublja s toplinskom pumpom *** samo kod kondenzacijskih sušilica rublja

32


SUŠILICE RUBLJA

Njega rublja s tkaninama prilagođenim programima sušenja Ako koristite sušilicu rublja, kod procesa

Programi sušenja Pamuk

Za sušenje svih tkanina od pamuka (frotir, ogrtači za kupanje, ručnici, krpe, majice i hlače od pamuka, lanena odjeća).

Mix

Omogućava sigurno sušenje rublja različitih boja, ali sličnog sastava tkanine.

Sintetika

Za sušenje rublja od sintetičkih vlakana.

Osjetljivo

Komade rublja koji su osjetljivi na temperaturu kao što su fine košulje ili donje rublje, možete bez brige prepustiti njezi sušilice za rublje. Poseban program omogućit će sušenje na odabranom stupnju suhoće pri nižoj temperaturi sušenja.

Vuna

Za nježno sušenje rublja od vune ili rublja iz miješanih vunenih vlakana (šalovi, kape, puloveri,…).

Košulje

Za nježno sušenje košulja do najviše 2kg.

XL program

Najučinkovitiji način sušenja većih komada rublja, primjerice posteljine! Poseban program s reverzibilnim dvosmjernim gibanjem bubnja sprječava zaplitanje i gužvanje rublja.

Vremensko sušenje (odredite željeno vrijeme sušenja)

Za veće količine rublja, koje je potrebno do kraja osušiti ili manje količine rublja kojima je potrebno kratko sušenje od samo nekoliko minuta.

pranja nije potrebno koristiti posebne omekšivače rublja, jer je rublje sušenjem u sušilici odlično razrahljeno i mekano.

Opis programa

Da bi rublje bilo odlično osušeno, vodi se računa o svojstvima različitih tkanina, kojima je potrebna odgovarajuća njega i način sušenja. Pored uobičajenog programa sušenja tkanina od pamuka i sličnih neosjetljivih materijala, te rublja od miješanih tkanina, Gorenje sušilice rublja omogućavaju i optimalno sušenje svih vrsta osjetljivih tkanina.

Sušenje manjih količina

Učinkovito sušenje pojedinačnih komada rublja. Gorenje sušilice rublja omogućavaju ravnomjerno i optimalno sušenje vrlo malih količina, pa čak i pojedinačnih komada osjetljivog rublja. Omogućeno je sušenje željene odjeće bez nepotrebnog čekanja na dovoljno veliku količinu punjenja.

Posebna košara za vunenu odjeću ili sportsku obuću Nježno sušenje vunenih pulovera. U bubanj sušilice možete fiksirati posebnu košaru za sušenje osjetljivih tkanina od vune. Pulover jednostavno položite u košaru i na taj način vunena tkanina ostat će meka i rahla. Košara se može koristiti i za sušenje sportske obuće, jer sprječava njihovo prevrtanje po bubnju. Takvo sušenje je i osjetno brže od sušenja na zraku.

33


SUŠILICE RUBLJA

UDOBNO I SIGURNO Velik volumen i punjenje do 9 kg Više posušenog rublja odjednom. Gorenje sušilice s punjenjem do 9 kg i jednim od najvećih volumena na tržištu (120 l) omogućava optimalno sušenje većih količina rublja. Olakšano umetanje čak i većih komada rublja kao što su

120 l

deke, zavjese ili posteljina, omogućava otvor vrata od čak 35 cm promjera. Širok kut otvaranja od 180 stupnjeva i LED osvjetljenje bubnja osiguravaju odličnu preglednost i lakše pražnjenje po završetku ciklusa sušenja.

AutoDrain - direktni odvod kondenzata Bez ručnog pražnjenja posude za

kondenzacijskoj posudi zapremine gotovo

kondenzat. Ako umjesto ventilacijske

5 litara, koju nakon završenog sušenja

odaberete kondenzacijsku sušilicu rublja,

jednostavno ispraznite. Ako posudu za

otvor za odvod vlage iz prostora nije

kondenzat odvodnom cijevi AutoDrain

potreban. Kod ove vrste sušilica vlaga

povežete s odvodom, ručno pražnjenje

se u obliku vode nakuplja u posebnoj

posude više neće biti potrebno.

Jednostavno čišćenje filtera Lako dostupan. Filter je prikladno smješten u vratima. Oblikovan je tako, da ga jednostavno očistimo mokrom krpom ili ga izvadimo i isperemo ispod tekuće vode. Redovitim čišćenjem filtera i pražnjenjem kondenzacijske posude osiguravamo optimalne učinke narednog ciklusa sušenja.

34


SUŠILICE RUBLJA

Sigurno od prelijevanja Kondenzacijske sušilice rublja Gorenje opremljene su senzorom, koji neprestano provjerava razinu vode sakupljene u kondenzacijskoj posudi. Ukoliko je posuda puna, djelovanje sušilice će se automatski prekinuti i moći nastaviti tek nakon pražnjenja posude, a o potrebi pražnjenja posude obavijestit će vas i LED pokazivač na upravljačkoj ploči sušilice.. Bez pregrijavanja Sušilice rublja Gorenje opremljene su posebnim senzorom koji sprječava pregrijavanje. U slučaju da senzori spoznaju previsoku temperaturu, prekida se rad aparata. Sušenje će se nastaviti tek kad se elektromotor ohladi na normalnu radnu temperaturu. Dječja zaštita Za dodatnu sigurnost od radoznalih prstiju moguće je zaključati upravljanje sušilice rublja jednostavnim pritiskom na gumb ili kombinaciju gumba.

Pametna ergonomska rješenja •

ukošena upravljačka ploča za bolju preglednost,

inovativno oblikovana upravljačka ploča s odličnom preglednošću nad postavkama,

jednostavno otvaranje vrata mehanizmom push-push,

velik otvor vrata za jednostavno umetanje većih komada rublja,

funkcionalna kondenzacijska posuda,

jednostavno čišćenje filtera.

35


SUŠILICE RUBLJA

D 9864 E

Superior Line Sušilica rublja - kondenzacijska

• Punjenje: do 9 kg • Toplinska pumpa • TwinAir dvosmjerno upuhivanje zraka • SteamTech sušenje parom • IonTech ionizator zraka

D 9864 E

• LCD znakovni zaslon s prikazom načina sušenja i odgode početka sušenja, te preostalim vremenom sušenja; LED pokazivači odabranih dodatnih funkcija • Svjetla upozorenja za čišćenje filtera, pražnjenje posude za kondenzat i uključene dječje zaštite • Servisna dijagnostika • Zvučni signal

PREDNOSTI KOJE SE RAČUNAJU: A energetska učinkovitost

SensoCARE, 2 načina sušenja

Kondenzacijska sušilica s toplinskom pumpom

SensorIQ, senzorska kontrola sušenja

SteamTech, sušenje parom

StartDelay, odgoda početka sušenja

IonTech, jedinstveno zaglađivanje vlakana

Velik volumen bubnja 120 l

TwinAir, ravnomjerno sušenje rublja

Osvjetljenje bubnja od nehrđajućeg čelika

–40%

• 27 programa • Senzorski i vremenski način sušenja • Programi: Pamuk (4 stupnja vlažnosti), Sintetika (2 stupnja vlažnosti), Osjetljivo rublje, Mix (2 stupnja vlažnosti), Vuna, Para, Košulje, XL program, Vremenski programi (30', 90') • Zaključavanje programa - dječja zaštita (CDP) • SensoCARE odabir načina sušenja • Odgoda početka sušenja do 24 h • Funkcije: Intenzivno sušenje / SteamTech sušenje parom / Funkcija smanjenja gužvanja • Sensor IQ tehnologija / Senzor vlažnosti • Automatsko isključivanje: u slučaju pregrijavanja, kada se vrata otvore, puna posuda za kondenzat • Dizajn: bijeli • Bubanj: Inox / Volumen 120 l / Osvjetljenje bubnja / Reverzibilno gibanje • Otvor vrata 35 cm; Kut otvaranja vrata 180° • Posuda za kondenzat 4,95 l • AutoDrain, opcija direktnog odvoda kondenzata • Jednostavno čišćenje filtera • Vakuumske noge za postavljanje na perilicu rublja • Košara za sušenje • Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 60 cm • EAN kod: 3838942748875 • Šifra: 347375

36


SUŠILICE RUBLJA

D 8664 N Advanced Line Sušilica rublja - kondenzacijska

D 844 BH Essential Line Sušilica rublja - kondenzacijska

D 744 BJ Essential Line Sušilica rublja - kondenzacijska

• Punjenje: do 8 kg • Toplinska pumpa • TwinAir dvosmjerno upuhivanje zraka • IonTech ionizator zraka

• Punjenje: do 8 kg • SteamTech sušenje parom

• Punjenje: do 7 kg

• LCD znakovni zaslon s prikazom načina sušenja i odgode početka sušenja, te preostalim vremenom sušenja; LED pokazivači odabranih dodatnih funkcija • Svjetla upozorenja za čišćenje filtera, pražnjenje posude za kondenzat i uključene dječje zaštite • Servisna dijagnostika • Zvučni signal

• LED zaslon s prikazom odgode početka sušenja, te preostalim vremenom sušenja; LED pokazivači odabranih dodatnih funkcija • Svjetla upozorenja za čišćenje filtera, pražnjenje posude za kondenzat i uključene dječje zaštite • Servisna dijagnostika • Zvučni signal

• LED zaslon s prikazom odgode početka sušenja, te preostalim vremenom sušenja; LED pokazivači odabranih dodatnih funkcija • Svjetla upozorenja za čišćenje filtera, pražnjenje posude za kondenzat i uključene dječje zaštite • Servisna dijagnostika • Zvučni signal

• 27 programa • Senzorski i vremenski način sušenja • Programi: Pamuk (4 stupnja vlažnosti), Sintetika (2 stupnja vlažnosti), Osjetljivo rublje, Mix (2 stupnja vlažnosti), Vuna, Košulje, XL program, Vremenski programi (30', 60', 90') • Zaključavanje programa - dječja zaštita (CDP)

• 15 programa • Senzorski i vremenski način sušenja • Programi: Pamuk (4 stupnja vlažnosti), Sintetika (2 stupnja vlažnosti), Osjetljivo rublje, Mix (2 stupnja vlažnosti), Vuna, Para, Košulje, XL program, Vremenski programi (30', 90') • Zaključavanje programa - dječja zaštita (CDP)

• 15 programa • Senzorski i vremenski način sušenja • Programi: Pamuk (4 stupnja vlažnosti), Sintetika (2 stupnja vlažnosti), Osjetljivo rublje, Mix (2 stupnja vlažnosti), Vuna, Košulje, XL program, Vremenski programi (30', 60', 90') • Zaključavanje programa - dječja zaštita (CDP)

• SensoCARE odabir načina sušenja • Odgoda početka sušenja do 24 h • Funkcije: Intenzivno sušenje / Osvježavanje / Funkcija smanjenja gužvanja

• Odgoda početka sušenja do 24 h • Funkcije: Intenzivno sušenje / SteamTech sušenje parom / Niža temperatura

• Odgoda početka sušenja do 24 h • Funkcije: Intenzivno sušenje / Funkcija smanjenja gužvanja / Niža temperatura

• Sensor IQ tehnologija / Senzor vlažnosti • Automatsko isključivanje: u slučaju pregrijavanja, kada se vrata otvore, puna posuda za kondenzat

• Sensor IQ tehnologija / Senzor vlažnosti • Automatsko isključivanje: u slučaju pregrijavanja, kada se vrata otvore, puna posuda za kondenzat

• Sensor IQ tehnologija / Senzor vlažnosti • Automatsko isključivanje: u slučaju pregrijavanja, kada se vrata otvore, puna posuda za kondenzat

• Dizajn: bijeli • Bubanj: Inox / Volumen 120 l / Osvjetljenje bubnja / Reverzibilno gibanje • Otvor vrata 35 cm; Kut otvaranja vrata 180° • Posuda za kondenzat 4,95 l • AutoDrain, opcija direktnog odvoda kondenzata • Jednostavno čišćenje filtera • Vakuumske noge za postavljanje na perilicu rublja

• Dizajn: bijeli • Bubanj: Inox / Volumen 120 l / Osvjetljenje bubnja / Reverzibilno gibanje • Otvor vrata 35 cm; Kut otvaranja vrata 180° • Posuda za kondenzat 4,95 l • AutoDrain, opcija direktnog odvoda kondenzata • Jednostavno čišćenje filtera • Vakuumske noge za postavljanje na perilicu rublja

• Dizajn: bijeli • Bubanj: Inox / Volumen 117 l / Osvjetljenje bubnja / Reverzibilno gibanje • Otvor vrata 35 cm; Kut otvaranja vrata 180° • Posuda za kondenzat 4,2 l • AutoDrain, opcija direktnog odvoda kondenzata • Jednostavno čišćenje filtera • Vakuumske noge za postavljanje na perilicu rublja

• Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 60 cm

• Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 60 cm

• Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 60 cm

• EAN kod: 3838942748899 • Šifra: 347377

• EAN kod: 3838942748837 • Šifra: 346523

• EAN kod: 3838942748868 • Šifra: 346604

37


SUŠILICE RUBLJA

D 724 BL

Primary Line Sušilica rublja - kondenzacijska

D 622 CM

Primary Line Sušilica rublja - ventilacijska

• Punjenje: do 7 kg

• Punjenje: do 6 kg

• LED pokazivači odabranih dodatnih funkcija i faze sušenja • Svjetla upozorenja za čišćenje filtera, pražnjenje posude za kondenzat i uključene dječje zaštite • Servisna dijagnostika

• LED pokazivači odabranih dodatnih funkcija i faze sušenja • Svjetla upozorenja za čišćenje filtera i uključene dječje zaštite • Servisna dijagnostika

• 15 programa • Senzorski i vremenski način sušenja • Programi: Pamuk (4 stupnja vlažnosti), Sintetika (2 stupnja vlažnosti), Osjetljivo rublje, Mix (2 stupnja vlažnosti), Vuna, Košulje, XL program, Vremenski programi (30', 60', 90') • Zaključavanje programa - dječja zaštita (CDP)

• 15 programa • Senzorski i vremenski način sušenja • Programi: Pamuk (4 stupnja vlažnosti), Sintetika (2 stupnja vlažnosti), Osjetljivo rublje, Mix (2 stupnja vlažnosti), Vuna, Košulje, XL program, Vremenski programi (30', 60', 90') • Zaključavanje programa - dječja zaštita (CDP)

• Odgoda početka sušenja 2 / 4 / 12 h • Funkcije: Intenzivno sušenje / Niža temperatura

• Odgoda početka sušenja 2 / 4 / 12 h • Funkcije: Intenzivno sušenje / Niža temperatura

• Sensor IQ tehnologija / Senzor vlažnosti • Automatsko isključivanje: u slučaju pregrijavanja, kada se vrata otvore, puna posuda za kondenzat

• Sensor IQ tehnologija / Senzor vlažnosti • Automatsko isključivanje: u slučaju pregrijavanja, kada se vrata otvore

• Dizajn: bijeli • Bubanj: Inox / Volumen 117 l / Reverzibilno gibanje • Otvor vrata 35 cm; Kut otvaranja vrata 180° • Posuda za kondenzat 4,2 l • AutoDrain, opcija direktnog odvoda kondenzata • Jednostavno čišćenje filtera • Vakuumske noge za postavljanje na perilicu rublja

• Dizajn: bijeli • Bubanj: Inox / Volumen 117 l / Reverzibilno gibanje • Otvor vrata 35 cm; Kut otvaranja vrata 180° • Jednostavno čišćenje filtera

• Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 60 cm

• Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 60 cm

• EAN kod: 3838942748813 • Šifra: 345985

• EAN kod: 3838942748820 • Šifra: 345983

38


SUŠILICE RUBLJA

D 6 SYW

Sušilica rublja - kondenzacijska

D 6 SYB

Sušilica rublja - kondenzacijska

• Punjenje: do 6 kg

• Punjenje: do 6 kg

• LED pokazivač • Pokazivač faze sušenja • Svjetla upozorenja za čišćenje filtera i pražnjenje posude za kondenzat • Servisna dijagnostika • Zvučni signal

• LED pokazivač • Pokazivač faze sušenja • Svjetla upozorenja za čišćenje filtera i pražnjenje posude za kondenzat • Servisna dijagnostika • Zvučni signal

• 12 programa • Senzorski i vremenski način sušenja • Programi: Pamuk (5 stupnjeva vlažnosti), Sintetika (3 stupnja vlažnosti), Mix, XL program, Osvježavanje, Vremenski programi

• 12 programa • Senzorski i vremenski način sušenja • Programi: Pamuk (5 stupnjeva vlažnosti), Sintetika (3 stupnja vlažnosti), Mix, XL program, Osvježavanje, Vremenski programi

• Odgoda početka sušenja 2/4/6/8/12 h • Funkcije: Niža temperatura

• Odgoda početka sušenja 2/4/6/8/12 h • Funkcije: Niža temperatura

• UseLogic tehnologija / Senzor vlažnosti • Automatsko isključivanje: u slučaju pregrijavanja, kada se vrata otvore, puna posuda za kondenzat

• UseLogic tehnologija / Senzor vlažnosti • Automatsko isključivanje: u slučaju pregrijavanja, kada se vrata otvore, puna posuda za kondenzat

• Dizajn: bijeli • Bubanj: Inox / Volumen 117 l / Osvjetljenje bubnja / Reverzibilno gibanje • Otvor vrata 34 cm; Kut otvaranja vrata 180° • Posuda za kondenzat 4,2 l • AutoDrain, opcija direktnog odvoda kondenzata • Jednostavno čišćenje filtera • Vakuumske noge za postavljanje na perilicu rublja

• Dizajn: crni • Bubanj: Inox / Volumen 117 l / Osvjetljenje bubnja / Reverzibilno gibanje • Otvor vrata 34 cm; Kut otvaranja vrata 180° • Posuda za kondenzat 4,2 l • AutoDrain, opcija direktnog odvoda kondenzata • Jednostavno čišćenje filtera • Vakuumske noge za postavljanje na perilicu rublja

• Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 62 cm

• Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 62 cm

• EAN kod: 3838942614934 • Šifra: 278179

• EAN kod: 3838942614927 • Šifra: 278178

39


PERILICE POSUĐA

40


PERILICE POSUĐA

UČINKOVITO DO BLISTAVO ČISTOG POSUĐA

Optimalna potrošnja vode i visoka energetska učinkovitost glavne su odlike Gorenje perilica posuđa. Prikladni, korisniku prilagođeni programi i funkcije nadograđuju mogućnost pranja do 14 kompleta posuđa istovremeno. Inovativna unutrašnjost iz nehrđajućeg čelika omogućava odličnu fleksibilnost prilikom raspoređivanja posuđa. • • • •

Visoka energetska učinkovitost: A++ Optimalni učinci pranja i sušenja AA Prikladni programi pranja Prostrana unutrašnjost i raznolika ponuda

41


PERILICE POSUĐA

UČINKOVITOST P R A N JA Automatski program

Najsuvremeniji modeli nude automatski program koji s obzirom na vrstu posuđa nudi pranje u 2 različita temperaturna područja (krhko staklo ili fini porculan na nižoj i ostalo, manje osjetljivo posuđe, na višoj temperaturi). Senzori kontinuirano motre čistoću vode, otkrivaju nečistoće i prilagođavaju ciklus pranja, brinući da posuđe bude odlično oprano uz optimalnu potrošnju vode, električne energije i vremena.

Funkcija polovičnog punjenja

Kratak intenzivni program – QuickIntensive

U slučaju manje količine zaprljanog

Izabrani program optimiziranjem faza

posuđa, odaberite HalfLoad funkciju.

ciklusa pranja omogućava značajno

HalfLoad funkcija prikladna je za pranje

skraćivanje vremena pranja. Željeni učinak

manje zaprljanog posuđa ili za polovično

pranja postiže se i kod punog opterećenja

punjenje perilice. Zaprljanim posuđem

perilice posuđa, a posuđe je brže i odlično

možete napuniti donju košaru, gornju

oprano.

košaru ili obje, a perilica će kod korištenja

Samočistivi filter Automatski sustav čišćenja filtera ispire ostatke hrane i čuva njegovu prohodnost. Time se sprječavaju moguće poteškoće i nepravilnosti u radu perilice. Unutrašnjost iz nehrđajućeg čelika Unutrašnjost perilice posuđa izrađena je od nehrđajućeg čelika koji omogućava dugi životni vijek i lako čišćenje.

ove funkcije smanjiti potrošnju električne energije i vode za približno 30%.

Informativna tabela programa PROGRAM PRANJA

VRSTA POSUĐA

TEMPERATURA

AUTOMATSKI PROGRAM

Normalno zaprljano posuđe sa sasušenim ostacima hrane.

Pranje na 42-62 ili 50-60°C

INTENZIVNI PROGRAM

Jako zaprljani lonci i tave sa sasušenim ostacima hrane.

Pranje na 62 ili 65°C

NORMALNI PROGRAM

Normalno zaprljano posuđe.

Pranje na 50 ili 55°C

PROGRAM ZA OSJETLJIVO

Manje zaprljano i osjetljivo posuđe.

Pranje na 40 ili 42°C

POSUĐE (STAKLO)

42

ECO PROGRAM

Standardni dnevni program pranja za normalno zaprljano posuđe.

Pranje na 50°C

BRZI PROGRAM

Kratki program za manje zaprljano posuđe.

Pranje na 40 ili 42°C

ISPIRANJE I SUŠENJE

Za manje zaprljano posuđe.

Pranje na 62°C

NAMAKANJE

Za ispiranje posuđa kojeg namjeravate oprati kasnije istog dana.

Predpranje


PERILICE POSUĐA

Odgoda početka pranja

Određeni modeli perilica posuđa Gorenje nude funkciju odgode početka pranja, čime omogućuju prednamještanje početka pranja i do 24 sata unaprijed. Ova funkcija omogućava dodatne uštede kod pranja za vrijeme jeftinije tarife električne energije.

Funkcija ExtraDrying Funkcija ExtraDrying omogućava odlične rezultate sušenja posuđa. Aktiviranjem ove funkcije, temperatura tijekom zadnjeg ispiranja povećana je za 3°C, što omogućava odlično sušenje čak i problematičnog plastičnog posuđa.

Prilagođene pranju tabletama Rad perilica posuđa prilagođen je i korištenju višekomponentnih deterdženata za pranje. Kod korištenja 3u1 ili 2u1 tableta nije potrebno odabrati posebnu funkciju. Gorenje samostojeće perilice posuđa omogućavaju savršene učinke pranja i sušenja bez obzira na odabir sredstva za pranje.

Ekonomični i kod potrošnje vode

Osvjetljenje unutrašnjosti

Visoka učinkovitost

Perilice posuđa Gorenje ističu se izuzetno

Unutrašnjost Gorenje samostojeće

malom potrošnjom vode! Osjetno

perilice posuđa odlikuje i štedljivo

najviše energetske razrede A++,

smanjenom potrošnjom vode do čak 41 %,

LED osvjetljenje. Promišljeno odabran

te omogućavaju iznimnu energetsku

aktivno ćete doprinositi odgovornom

smještaj svjetla elegantno osvjetljava

učinkovitost i uštede. Nadalje, njihova

korištenju prirodnih izvora. Najbolji

cijelu unutrašnjost perilice posuđa i tako

učinkovitost pranja i sušenja je u najvišem

modeli ponose se potrošnjom od samo 10

omogućava lakše rukovanje posuđem.

razredu A. Od sada, pranje vašeg posuđa

litara vode*.

LED osvjetljenje je vrlo energetski

bit će iznimno odgovorno i brižno prema

učinkovito i ima značajno duži životni

okolišu, jer Gorenje perilice posuđa u

vijek.

cijelosti ispunjavaju stroge europske

*prilikom uporabe Eco programa.

Perilice posuđa visoke kvalitete spadaju u

smjernice na području štednje energije.

43


PERILICE POSUĐA

PRILAGODLJIVA UNUTR AŠNJOST SpaceDelux, iznimna prostornost Prikladna treća košara dodatno povećava kapacitet perilice za pranje posuđa do 14 servisa! Jednostavno u nju možete staviti pribor za jelo, kao i duži pribor i odvojeno šalice za kavu. Ovakav raspored daje bolje rezultate pranja te omogućava vrlo jednostavnu uporabu i optimalno korištenje prostora za pranje.

Click-Clack sistem

Praktično rješenje pranja većih lonaca, tava, tanjura i čaša! Gorenje perilice posuđa oduševljavaju dvorazinskim sustavom podešavanja visine gornje košare. Podizanje košara od sada će biti još jednostavnije jer je sustav namješten s obje strane košare, obojen crveno za bolju vidljivost i omogućava lakše rukovanje. Sa sustavom Click-Clack dobit ćete više mjesta za pranje posuđa različitih veličina.

Senzor čistoće vode

Košare po mjeri Gornja i donja košara su prilagodljive

veće tanjure. Poseban stalak u gornjoj

Senzor čistoće vode nadzire bistrinu

veličinama i oblicima vašeg posuđa. U

košari namijenjen je za pranje osjetljivih

vode sve dok voda nije potpuno čista. To

donjoj košari može se sklopiti nosač za

čaša na visokom dršku. U većoj, donjoj

rezultira znatno smanjenom potrošnjom

tanjure i tako stvoriti više prostora za

košari, osigurano je mjesto za pribor za

vode kod pranja manje zaprljanog posuđa

pranje većeg posuđa. Gornja se košara

jelo koji se može optimalno složiti u za to

i istovremenim savršenim rezultatima pra-

može podignuti i tako stvoriti prostor za

prilagođenu košaricu.

nja i potpuno čistim posuđem.

44


PERILICE POSUĐA

Touch Free inox vrata Dodatni estetski element kod pojedinih modela nove generacije samostojećih perilica posuđa Gorenje je TouchFree inox finish, koji sprječava vidljivost otisaka prstiju na površini i pojednostavljuje čišćenje.

Nove upravljačke ploče

ChildLock dječja zaštita

AquaStop sigurnosni sistem

Novu generaciju samostojećih perilica

Za dodatnu sigurnost djece, perilica

Perilica posuđa može se bez straha od

posuđa Gorenje odlikuje i novi oblik

posuđa može se zaključati jednostavnim

izlijevanja vode pustiti da radi i po noći ili

upravljačke ploče. Čiste linije i osvjetljeni

pritiskom kombinacije tipki na

za vrijeme vaše odsutnosti. U slučaju

simboli, te tipke, čine perilice posuđa

upravljačkoj ploči.

izlijevanja vode sigurnosni sustav

još privlačnijima i sofisticiranijima. Za

AquaStop automatski spriječi daljnji

korisnike koji cijene savršenstvo oblika.

dovod vode a istovremeno crpka izbaci preostalu vodu iz kade perilice posuđa. AquaStop djeluje cijelo vrijeme tijekom životnog vijeka aparata.

Crvena košarica za pribor

Posebna ručka na gornjoj košari

Kod modela bez treće košare, pribor

Na gornjoj košari nalazi se ergonomski

za jelo stavlja se u veću donju košaru.

oblikovana ručka s Gorenje logotipom

Pribor za jelo možete optimalno položiti u

koja omogućava jednostavnije izvlačenje

posebno oblikovanu crvenu košaricu koja

gornje košare.

osigurava savršeno iskorištenje prostora.

45


PERILICE POSUĐA

GS 64314 XS

Samostojeća perilica posuđa

• Dizajn: Inox • Vrata Touch Free nehrđajući čelik • Kapacitet punjenja: 14 servisa • 8 programa: Normalni program; Automatski programi; Program za osjetljivo posuđe; Eco program; Intenzivni program; Brzi program; Namakanje; Ispiranje i sušenje • Temperature pranja: 40, 50, 60, 62, 65 °C

GS 64314 XS

• Odgoda početka pranja do 24 h • Sigurnosno zaključavanje Child Lock • Funkcija Extra sušenje

PREDNOSTI KOJE SE RAČUNAJU:

SpaceDelux iskoristiva unutrašnjost s 3 košare

A++ energetska učinkovitost

Kapacitet punjenja: 14 servisa

Ekonomična potrošnja vode

Vrata od Touch Free nehrđajućeg čelika

Extra tihi rad

Automatski programi

Potpuni AquaStop

Funkcija Extra sušenja – učinkovito sušenje predmeta od plastike

46

• Broj košara: 3 (SpaceDelux) • Sistem podešavanja visine gornje košare: Click Clack • Složivi držači za tanjure u donjoj košari (SpaceComfort) • 3 ruke za pranje/ispiranje • 5 razina prskanja

• Pokazivač preostalog vremena pranja • Zvučni i svjetlosni signal završetka programa • Signalno svjetlo: Pokazivač odabranog programa; Pokazivač soli za mekšanje; Pokazivač sredstva za sjaj • Servisna dijagnostika • Inox kada • Osvjetljenje unutrašnjosti • Sakriveni grijač • Samočisteći filter • Automatsko doziranje soli za mekšanje vode • Senzor čistoće vode / Potpuni AquaStop • Potrošnja energije: 0,93 kWh • Potrošnja vode: 11 l • Razina buke: 47 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 85 × 58 cm • EAN kod: 3838942773150 • Šifra: 369311


PERILICE POSUĐA

GS 63314 XS

GS 63314 W

GS 63324 X

• Dizajn: Inox • Vrata Touch Free nehrđajući čelik

• Dizajn: Bijela

• Dizajn: Inox

• Kapacitet punjenja: 14 servisa

• Kapacitet punjenja: 14 servisa

• Kapacitet punjenja: 13 servisa

• 8 programa: Normalni program; Automatski program; Program za osjetljivo posuđe; Eco program; Intenzivni program; Brzi program; Namakanje; Ispiranje i sušenje • Temperature pranja: 40, 50, 60, 62, 65 °C

• 8 programa: Normalni program; Automatski program; Program za osjetljivo posuđe; Eco program; Intenzivni program; Brzi program; Namakanje; Ispiranje i sušenje • Temperature pranja: 40, 50, 60, 62, 65 °C

• 10 programa: Automatski programi; Program za osjetljivo posuđe; Bio programi; Eco program; Brzi intenzivni program; Brzi program; Program Higijena;Namakanje; • Temperature pranja: 45, 55, 65, 70 °C

• Odgoda početka pranja do 24 h • Sigurnosno zaključavanje Child Lock • Funkcija pranja polovičnog punjenja

• Odgoda početka pranja do 24 h • Sigurnosno zaključavanje Child Lock • Funkcija pranja polovičnog punjenja

• Odgoda početka pranja do 24 h • Funkcija 3 u 1

• Broj košara: 3 (SpaceDelux) • Sistem podešavanja visine gornje košare: Click Clack • Složivi držači za tanjure u donjoj košari (SpaceComfort) • 3 ruke za pranje/ispiranje • 5 razina prskanja

• Broj košara: 3 (SpaceDelux) • Sistem podešavanja visine gornje košare: Click Clack • Složivi držači za tanjure u donjoj košari (SpaceComfort) • 3 ruke za pranje/ispiranje • 5 razina prskanja

• Broj košara: 2 • Sistem podešavanja visine gornje košare: MultiClack • Nastavak za duži pribor • Složivi držači za tanjure u donjoj košari (SpaceComfort) • 3 ruke za pranje/ispiranje • 5 razina prskanja

• Pokazivač preostalog vremena pranja • Zvučni i svjetlosni signal završetka programa • Signalno svjetlo: Pokazivač odabranog programa; Pokazivač soli za mekšanje; Pokazivač sredstva za sjaj • Servisna dijagnostika

• Pokazivač preostalog vremena pranja • Zvučni i svjetlosni signal završetka programa • Signalno svjetlo: Pokazivač odabranog programa; Pokazivač soli za mekšanje; Pokazivač sredstva za sjaj • Servisna dijagnostika

• Pokazivač preostalog vremena pranja • Zvučni i svjetlosni signal završetka programa • Signalno svjetlo: Pokazivač odabranog programa; Pokazivač soli za mekšanje; Pokazivač sredstva za sjaj • Servisna dijagnostika

• Inox kada • Sakriveni grijač • Samočisteći filter • Automatsko doziranje soli za mekšanje vode • Senzor čistoće vode • Potpuni AquaStop

• Inox kada • Sakriveni grijač • Samočisteći filter • Automatsko doziranje soli za mekšanje vode • Senzor čistoće vode • Potpuni AquaStop

• Inox kada • Sakriveni grijač • Samočisteći filter • Automatsko doziranje soli za mekšanje vode • Senzor čistoće vode • Potpuni AquaStop

• Potrošnja energije: 1,05 kWh • Potrošnja vode: 12 l • Razina buke: 49 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 85 × 58 cm

• Potrošnja energije: 1,05 kWh • Potrošnja vode: 12 l • Razina buke: 49 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 85 × 58 cm

• Potrošnja energije: 1,11 kWh • Potrošnja vode: 12 l • Razina buke: 48 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 85 × 60 cm

• EAN kod: 3838942773143 • Šifra: 369310

• EAN kod: 3838942749827 • Šifra: 352696

• EAN kod: 3838942689710 • Šifra: 316953

Samostojeća perilica posuđa

Samostojeća perilica posuđa

Samostojeća perilica posuđa

• Opcija: GS 63324 W / bijela / šifra: 294319 / EAN kod: 3838942644368

47


PERILICE POSUĐA

GS 62224 W

GS 62214 W

GS 610 SYW

• Dizajn: Bijela

• Dizajn: Bijela

• Dizajn: Bijela

• Kapacitet punjenja: 12 servisa

• Kapacitet punjenja: 12 servisa

• Kapacitet punjenja: 12 servisa

• 5 programa: Normalni program; Program za osjetljivo posuđe; Bio programi; Namakanje; • Temperature pranja: 45, 55, 65, 70 °C

• 7 programa: Normalni program; Program za osjetljivo posuđe; Eco program; Intenzivni program; Brzi program; Namakanje; Ispiranje i sušenje • Temperature pranja: 40, 50, 62, 65 °C

• 5 programa: Program za osjetljivo posuđe; Program za staklo; Intenzivno pranje; Eco program; Ispiranje i sušenje • Temperature pranja: 40, 50, 70 °C

• Odgoda početka pranja 2/4/6/8 h • Funkcija pranja polovičnog punjenja

• Odgoda početka pranja 2/4/6/8 h

• Broj košara: 2 • Podesiva visina gornje košare • Nastavak za duži pribor • 2 ruke za pranje/ispiranje • 4 razine prskanja

• Broj košara: 2 • Podesiva visina gornje košare • 2 ruke za pranje/ispiranje • 4 razina prskanja

• Broj košara: 2 • Podesiva visina gornje košare • Složivi držači za tanjure u donjoj košari (SpaceComfort) • 2 ruke za pranje/ispiranje

• Zvučni i svjetlosni signal završetka programa • Signalno svjetlo: Pokazivač odabranog programa; Pokazivač soli za mekšanje; Pokazivač sredstva za sjaj • Servisna dijagnostika

• Zvučni i svjetlosni signal završetka programa • Signalno svjetlo: Pokazivač odabranog programa; Pokazivač soli za mekšanje; Pokazivač sredstva za sjaj • Servisna dijagnostika

• Zvučni i svjetlosni signal završetka programa • Signalno svjetlo: Pokazivač soli za mekšanje; Pokazivač sredstva za sjaj • Servisna dijagnostika

• Inox kada • Sakriveni grijač • Samočisteći filter • Automatsko doziranje soli za mekšanje vode • Potpuni AquaStop

• Inox kada • Sakriveni grijač • Samočisteći filter • Automatsko doziranje soli za mekšanje vode • Potpuni AquaStop

• Inox kada • Sakriveni grijač • Samočisteći filter • Automatsko doziranje soli za mekšanje vode • Djelomični AquaStop

• Potrošnja energije: 1,1 kWh • Potrošnja vode: 12 l • Razina buke: 50 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 85 × 60 cm

• Potrošnja energije: 1,02 kWh • Potrošnja vode: 12 l • Razina buke: 52 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 85 × 58 cm

• Potrošnja energije: 1,05 kWh • Potrošnja vode: 16 l • Razina buke: 49 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 85 × 58 cm

• EAN kod: 3838942644375 • Šifra: 294320

• EAN kod: 3838942749810 • Šifra: 352677

• EAN kod: 3838942689758 • Šifra: 316961

Samostojeća perilica posuđa

48

Samostojeća perilica posuđa

Samostojeća perilica posuđa


PERILICE POSUĐA

GS 53314 XS

GS 53314 W

GS 52214 W

• Dizajn: Inox • Vrata Touch Free nehrđajući čelik

• Dizajn: Bijela

• Dizajn: Bijela

• Kapacitet punjenja: 10 servisa

• Kapacitet punjenja: 10 servisa

• Kapacitet punjenja: 9 servisa

• 8 programa: Normalni program; Automatski program; Program za osjetljivo posuđe; Eco program; Intenzivni program; Brzi program; Namakanje; Ispiranje i sušenje • Temperature pranja: 40, 50, 60, 62, 65 °C

• 8 programa: Normalni program; Automatski program; Program za osjetljivo posuđe; Eco program; Intenzivni program; Brzi program; Namakanje; Ispiranje i sušenje • Temperature pranja: 40, 50, 60, 62, 65 °C

• 7 programa: Normalni program; Program za osjetljivo posuđe; Eco program; Intenzivni program; Brzi program; Namakanje; Ispiranje i sušenje • Temperature pranja: 40, 50, 55, 62, 65 °C

• Odgoda početka pranja do 24 h • Sigurnosno zaključavanje Child Lock • Funkcija pranja polovičnog punjenja

• Odgoda početka pranja do 24 h • Sigurnosno zaključavanje Child Lock • Funkcija pranja polovičnog punjenja

• Odgoda početka pranja 2/4/6/8 h • Funkcija pranja polovičnog punjenja

• Broj košara: 3 (SpaceDelux) • Sistem podešavanja visine gornje košare: Click Clack • 3 ruke za pranje/ispiranje • 5 razina prskanja

• Broj košara: 3 (SpaceDelux) • Sistem podešavanja visine gornje košare: Click Clack • 3 ruke za pranje/ispiranje • 5 razina prskanja

• Broj košara: 2 • Podesiva visina gornje košare • 2 ruke za pranje/ispiranje • 4 razine prskanja

• Pokazivač preostalog vremena pranja • Zvučni i svjetlosni signal završetka programa • Signalno svjetlo: Pokazivač odabranog programa; Pokazivač soli za mekšanje; Pokazivač sredstva za sjaj • Servisna dijagnostika

• Pokazivač preostalog vremena pranja • Zvučni i svjetlosni signal završetka programa • Signalno svjetlo: Pokazivač odabranog programa; Pokazivač soli za mekšanje; Pokazivač sredstva za sjaj • Servisna dijagnostika

• Zvučni i svjetlosni signal završetka programa • Signalno svjetlo: Pokazivač odabranog programa; Pokazivač soli za mekšanje; Pokazivač sredstva za sjaj • Servisna dijagnostika

• Inox kada • Sakriveni grijač • Samočisteći filter • Automatsko doziranje soli za mekšanje vode • Senzor čistoće vode • Potpuni AquaStop

• Inox kada • Sakriveni grijač • Samočisteći filter • Automatsko doziranje soli za mekšanje vode • Senzor čistoće vode • Potpuni AquaStop

• Inox kada • Sakriveni grijač • Samočisteći filter • Automatsko doziranje soli za mekšanje vode • Potpuni AquaStop

• Potrošnja energije: 0,83 kWh • Potrošnja vode: 9 l • Razina buke: 49 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 44,8 × 84,5 × 60 cm

• Potrošnja energije: 0,83 kWh • Potrošnja vode: 9 l • Razina buke: 49 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 44,8 × 84,5 × 60 cm

• Potrošnja energije: 0,77 kWh • Potrošnja vode: 9 l • Razina buke: 52 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 44,8 × 84,5 × 60 cm

• EAN kod: 3838942773174 • Šifra: 369313

• EAN kod: 3838942749926 • Šifra: 352706

• EAN kod: 3838942749889 • Šifra: 352702

Samostojeća perilica posuđa

Samostojeća perilica posuđa

Samostojeća perilica posuđa

49


HLADNJACI

DUGOTRAJNO OČUVANJE SVJEŽINE

Generaciju učinkovitih rashladno-zamrzivačkih aparata odlikuje promišljeno oblikovana unutrašnjost u novoj »VitroLook« estetici, koja osim što pruža odličan pregled i pristup pohranjenim namirnicama, s jednostavnim i razumljivim ikonama diskretno predlaže najprimjerenije mjesto za pohranjivanje određenih tipova namirnica. • • • • •

50

A+ energetska učinkovitost Precizna regulacija temperature SensoTech Funkcionalno oblikovana unutrašnjost Inovativna rješenja za produljenu svježinu namirnica Raznolika ponuda modela po mjeri korisnika


HLADNJACI

51


HLADNJACI

NAJUČINKOVITIJE P O H R A N J I VA N J E

LED osvjetljenje Određeni modeli opremljeni su energetski učinkovitim LED osvjetljenjem koje ima dulji životni vijek i troši manje električne energije. LED osvjetljenje iznimno je snažno, do 10 puta učinkovitije i traje do 30 puta dulje od standardnog osvjetljenja.

Standardno osvjetljenje Za odličnu preglednost pohranjenih namirnica. Promišljeno odabran smještaj osvjetljenja odlično osvjetljava cijelu unutrašnjost, bez obzira na to koliko je pun hladnjak. U isto vrijeme, ovo rješenje omogućava maksimalnu iskoristivost gornje police.

A+ energetska učinkovitost

PowerPlus kompresor s ventilom

TwinPower – 2 kompresora za veću energetsku učinkovitost

Veći volumen ne znači nužno veću

Jednokompresorski modeli s ventilom

potrošnju električne energije. Hladnjaci

imaju značajnu prednost u usporedbi

Kombinirani hladnjaci s 2 kompresora

imaju, pored odlične toplinske izolacije,

s klasičnim jednokompresorskim

omogućavaju odvojeno upravljanje ras-

poboljšano brtvljenje vrata, ugrađene

kombiniranim hladnjacima. Kod takvih

hladnog i zamrzivačkog dijela, te veoma

najsuvremenije komponente rashladnog

modela omogućeno je odvojeno

precizno namještanje odgovarajuće tem-

sustava i elektronsku regulaciju koja

namještanje temperature rashladnog i

perature hlađenja i zamrzavanja. Namirni-

potrošnju smanjuje na minimum. Izaberite

zamrzivačkog dijela. Kompresor s ventilom

ce su pohranjenje u optimalnim uvjetima

između najštedljivijih aparata energetske

omogućava da se isključi rad rashladnog

uz značajne uštede električne energije.

učinkovitosti A++ ili A+, te uštedite i do

dijela neovisno o zamrzivačkom dijelu koji

Dodatnu prednost predstavlja mogućnost

40 % električne energije u usporedbi s

nesmetano radi. Isključivanjem rashladnog

odvojenog isključivanja pojedinačnog

razredom A. 15 i više godina stari aparati

dijela za vrijeme npr. godišnjeg odmora

dijela aparata pa stoga npr. isključivanje

potroše i do tri puta više energije od novih.

dodatno štedite električnu energiju, dok

zbog čišćenja zamrzivača ne utječe na

su zamrznute namirnice na sigurnom.

rad hladnjaka i obrnuto.

Ovi aparati također imaju i veći kapacitet

* kod kombiniranog hladnjaka NRK 6 P2X

zamrzavanja u 24h.

52


HLADNJACI

+8°C

+8°C

+8°C

+5°C +5°C +5°C +5°C

0°C

+5°C

0°C -12°C -18°C

-12°C

Idealna klima za pohranjivanje namirnical Za različite namirnice različiti optimalni

svježinu pojedinih vrsta namirnica bez

uvjeti! Kombinirani hladnjaci Gorenje nude

gubitka dragocjenih hranjivih tvari.

5 temperaturnih područja za dugotrajnu

-18°C

8 °C: Kruh, pecivo, maslac, marmelada, trajni mesni proizvodi, konzervirana hrana i egzotično voće. 5 °C: Mliječni proizvodi, sokovi, već pripremljene kuhane namirnice, deserti, sirevi, delikatesni proizvodi, slastice, jaja, jogurti i određene vrste voća (npr. dinje, lubenice). 0 °C: Posebna ladica ZeroZone za svježe meso, ribu i plodove mora, školjke, svježe

tijesto (npr. tijesto za pizzu), te neke vrste voća i povrća (jagodičasto voće, trešnje, borovnice, šparoge, lisnato povrće, salata, zelje, luk, gljive...). - 12 °C: Idealno mjesto za pohranjivanje manjih pakiranja, sitnog zamrznutog povrća, sladoleda u kornetu, kocki leda. - 18 °C: Optimalna temperatura za pohranjivanje zamrznutih namirnica u ladicama zamrzivača.

53


HLADNJACI

SAVRŠENA KLIMA SensoTech napredno elektronsko upravljanje Elektronsko upravljanje omogućava precizno namještanje temperature hlađenja i zamrzavanja, te konstantnu kontrolu nad njima, posve neovisno od temperature okoliša. Bolji modeli imaju odvojenu regulaciju temperature za rashladni i zamrzivački dio. Pored osnovne funkcionalnosti, ovi modeli nude i funkciju intenzivnog i brzog zamrzavanja FastFreeze, te funkciju SuperCool koja je naročito prikladna za hlađenje svježih namirnica kod većih kupovina. Posebno signalno svjetlo, zajedno s zvučnim signalom, upozorit će na povećanje temperature u aparatu. Većina modela uključuje i štedljivi Eco program. Ovaj će se program i u vašoj odsutnosti pobrinuti za primjereno pohranjene namirnice i štednju električne energije.

Štedljivi Eco program Za vrijeme perioda manje česte upotrebe (otvaranje vrata) ili odsustva od kuće, kao za vrijeme godišnjeg odmora, Eco program osigurat će optimalnu temperaturu u aparatu, istovremeno štedeći električnu energiju. Eco temperature u kombiniranom hladnjaku: rashladni dio: 5°C zamrzivački dio: -18°C

FastFreeze – brzo zamrzavanje namirnica

SuperCool - funkcija brzog hlađenja većih količina namirnica

Dinamičko hlađenje ventilatorom

Održavanje kvalitete zamrznutih

Aktiviranjem funkcije intenzivnog

Za održavanje ravnomjerne temperature

namirnica u najvećoj mjeri ovisi o brzini

hlađenja SuperCool hladnjak djeluje

rashladnog dijela zadužen je i ventilator

zamrzavanja. Bržim zamrzavanjem

intenzivnije na temperaturi do 3 °C, koja

koji potiče kruženje zraka i utječe na

nastaju manji kristali, koji ne oštećuju

je skoro duplo niža od uobičajene. Niska

bolje hlađenje. Namirnice i već gotova

stanice u namirnicama i stoga se na

temperatura u kombinaciji s velikom

jela na taj način ostaju svježe dulje

dulje vrijeme sačuvaju vitamini, minerali i

prostornošću hladnjaka idealna je za

vremena neovisno o tome na kojoj polici

hranjive tvari. Za intenzivno zamrzavanje

brzo hlađenje namirnica nakon većih

su pohranjene. Kruženje zraka sprječava

odaberite modele s funkcijom brzog

kupovina. Nakon šest sati ova funkcija

skupljanje kondenzata ispod staklenih

zamrzavanja FastFreeze, koja djeluje pri

se automatski isključi, a temperatura

polica i na stražnjem zidu aparata. Time je

iznimno niskoj temperaturi od -24 °C. U

rashladnog dijela vrati na prvotno

stvoren primjereni okoliš za pohranjivanje

slučaju da funkciju ne isključite ručno,

namještenu.

svih vrsta namirnica i njihovu dugotrajnu

proces brzog zamrzavanja se nakon određenog vremena automatski vrati na prvotno namještenu temperaturu.

54

svježinu.


HLADNJACI

Vrsta namirnice

Trajanje

VOĆE • • • • • • •

jabuke kruške, kivi grožđe, dunje breskve ogrozd, crveni ribiz, šljive marelice, borovnice, trešnje maline, jagode

do 180 dana do 120 dana do 90 dana do 30 dana do 21 dan do 14 dana 3-5 dana

MESO

MultiFlow tehnologija

ZeroZone, ladica s temperaturom 0°C

• kobasice, govedina, svinjetina, teletina • perad • ribe

do 7 dana do 5 dana do 4 dana

POVRĆE • kupus, češnjak, mrkva • celer i zelenje • salata, cvjetača, radič, rabarbara • kelj pupčar, šparoge, kelj, kineski kupus, rotkvica • luk, gljive, špinat, grah

do 180 dana do 30 dana di 21 dan

Tehnologija ubrzanog kruženja zraka

U izvlačivoj ladici ZeroZone temperatura,

MultiFlow omogućava konstantnu

senzorski regulirana oko 0°C, omogućava

temperaturu u svim razinama rashladnog

idealan okoliš za pohranjivanje svježih

dijela, osim u ZeroZone ladici u kojoj

namirnica* koje ostaju dulje vremena

je temperatura uvijek oko 0°C. Ova

svježe. Tehnologija kruženja hladnog

tehnologija djeluje na principu upuhivanja

zraka MultiFlow osigurava konstantu

hladnoga zraka kroz proreze na stražnjem

temperature, dok Cold Shower sistem

zidu hladnjaka, te direktno u ZeroZone

(CSSTM) na principu hladnog tuša

ladicu. U usporedbi s klasičnim sustavima

održava tu temperaturu oko 0°C. Hladni

hlađenja, MultiFlow omogućava

zrak upuhuje se direktno na namirnice

ZeroZone ladica na izvlačnim vodilicama

najučinkovitije hlađenje namirnica,

kroz otvore iznad ZeroZone ladice.

opremljena je i sa dvije posudice koje

zadržavajući svježinu, aromu i hranjive

Hlađenje je brže i učinkovitije nego kod

omogućavaju odvajanje namirnica

vrijednosti voća, povrća i mesa puno

klasičnih sistema hlađenja. Povrće, voće

pohranjenih u ladici.

duže.

i mesni proizvodi sačuvaju vitamine i

* kod kombiniranog hladnjaka NRK 6 P2X

* kod kombiniranog hladnjaka NRK 6 P2X

aromu te ostanu svježi i do tri puta dulje.

FreshZone – ladica za kvalitetnije pohranjivanje svježih namirnica

do 14 dana do 7 dana

MLIJEČNI PROIZVODI • mlijeko • maslac • sir

do 7 dana do 30 dana do 30 dana

Ubrzano hlađenje pića

FreshZone ladica zadržava svježinu

Namješteno intenzivno hlađenje, zajedno

pohranjenih namirnica. Smještena je u

s Multiflow sistemom koji upuhuje

donjem, najhladnijem dijelu hladnjaka,

hladan zrak kroz proreze na stražnjem

gdje je temperatura za 2-3 °C niža

zidu hladjaka, omogućava znatno brže

od temperature u preostalom dijelu

hlađenje boca s pićima.

hladnjaka. Voće, povrće i meso tako

* kod kombiniranog hladnjaka NRK 6 P2X

sačuvaju svježinu, miris, boju i kvaliteru i do dva puta dulje.

55


HLADNJACI

UDOBNOST P O H R A N J I VA N JA

Zamrznuto u klasičnom zamrzivaču

Zamrznuto u zamrzivaču s NoFrost DualAdvance tehnologijom

NoFrost DualAdvance, sistem optimalnog dvostrukog kruženja zraka (kombinirani hladnjaci) Suvremena tehnologija NoFrost

S druge strane, u rashladnom dijelu

DualAdvance pomoću intenzivnog

osigurani su optimalni uvjeti pohranjivanja

kruženja hladnoga zraka uklanja vlagu

svježih namirnica s obzirom na potpuno

iz zamrzivačkog dijela kombiniranog

odvojene proces hlađenja između

hladnjaka i time sprječava stvaranje inja na

rashladnog i zamrzivačkog dijela.

namirnicama i leda u unutrašnjosti aparata. • •

Zamorno odleđivanje i čišćenje nije

zamrzivačkog i rashladnog dijela

potrebno, • • •

zamrznute namirnice međusobno se

aparata, •

u rashladnom dijelu vodi se briga o

ne lijepe,

optimalnoj vlazi, svježe namirnice se

sačuva se kakvoća, boja i aroma

stoga ne isuše, što njihovu kakvoću

zamrznutih namirnica,

sačuva dulje vremena.

veće je iskorištenje prostora i preglednost zamrznutih namirnica.

56

nema miješanja mirisa između


HLADNJACI

XXL GreenZone - velika posuda za povrće

XtraCare polica

Big'n'Freeze – ladica na teleskopskim vodilicama

Gorenje hladnjaci osiguravaju optimalne

Plitka polica u vratima hladnjaka,

uvjete pohranjivanja voća i povrća. Pored

omogućava pohranjivanje kozmetike,

Posebna izvlačna ladica na teleskopskim

održavanja prave temperature i vlage,

začina i manjih staklenki i tuba na

vodilicama oduševit će vas sa svoja

određeni modeli nude i iznimno veliku

optimalnoj temperaturi. Na taj način su

2 svojstva: iznimne prostornosti od

posudu, koja znatno produljuje svježinu i

manje namirnice još lakše i brže dostupne.

čak 38 litara i jednostavne dostupnosti

sačuva vitamine, te ostale hranjive tvari.

pohranjenih zamrznutih namirnica.

Više nego odlično rješenje za vaše tjedne

Praktične izvlačne teleskopske vodilice

nabavke.

omogućavaju jednostavno izvlačenje ladice bez opasnosti od ispadanja na tlo. * kod kombiniranog hladnjaka NRK 6 P2X

Raznolika ponuda posuda i ladica za svježe namirnice

DoubleSpace – duboka razdijeljena polica za boce

Nosač boca

Prostrana polica omogućava sustavno i

U hladnjacima Gorenje boce ne oduzimaju

Gorenje hladnjaci nude optimalne uvjete

pregledno odlaganje namirnica za kojima

prostor drugim namirnicama na unutarnjoj

za pohranjivanje voća i povrća. U različitim

često posežete: okomite tetrapake i

strani vrata ili na staklenim policama, jer

modelima nude se različite kombinacije

2-litarske boce postavite na udubljenu

je njima namijenjen poseban nosač. S njim

ladica i posuda za pohranjivanje svježih

policu straga, a manje namirnice i posudice

je iskorištenje prostora optimalno i stoga

namirnica, koje vam omogućavaju pravi

na pliću, manju policu sprijeda. Za posebne

što on ima blagi nagib koji omogućava

odabir ovisno o vašim potrebama. Pored

XXL boce ili vrčeve odstranite srednji dio i

sigurno odlaganje čak i već otvorenih

održavanja prave temperature i vlage,

udružite razdijeljenu policu u jednu veliku.

boca.

određeni modeli nude i iznimno veliku

Polica je smještena na najpreglednijem i

posudu, koja znatno produljuje svježinu i

najdostupnijem mjestu, te je tako na dohvat

sačuva vitamine, te ostale hranjive tvari.

i djeci.

57


HLADNJACI

NRK 6201 MX

Kombinirani hladnjak/zamrzivač

• Dizajn: Inox • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: SN/ST/N/T

NRK 6201 MX

PREDNOSTI KOJE SE RAČUNAJU:

• Elektronsko upravljanje SensoTech • Veliki vanjski LED zaslon • Kompresor s ventilom: mogućnost isključivanja rashladnog dijela • Digitalni pokazivač temperature rashladnog i zamrzivačkog dijela • Zvučni i svjetlosni signal previsoke temperature rashladnog i zamrzivačkog dijela; Zvučni signal za predugo otvorena vrata • Štedljivi programi: Eco RASHLADNI DIO

A+

energetska učinkovitost No Frost – bez zamornog odleđivanja zamrzivača SensoTech napredno elektronsko upravljanje preko velikog vanjskog LED zaslona PowerPlus kompresor s ventilom – mogućnost isključivanja rashladnog dijela ECO štedljivi program za dodatne uštede el. energije

58

Dinamičko hlađenje - ventilator osigurava cirkulaciju hladnog zraka i ravnomjernu temperaturu unutar hladnjaka FreshZone ladica za očuvanje svježine lako pokvarljivih namirnica SuperCool funkcija intenzivnog hlađenja FastFreeze brzo zamrzavanje namirnica Štedljivo i dugotrajno LED osvjetljenje rashladnog dijela

• Neto obujam: 278 l • Dinamičko hlađenje (ventilator u hladnjaku) • Funkcija brzog hlađenja SuperCool • FreshZone ladica sa staklenom policom • 3 staklene police • 2 posude za povrće sa staklenom policom • Nosač boca • 1 posuda za jaja (12×) • 4 police u vratima hladnjaka; dvodijelna polica za boce • LED osvjetljenje • Automatsko odleđivanje ZAMRZIVAČKI DIO • Neto obujam: 75 l • No Frost • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 10 kg/24h • 3 ladice za pohranjivanje duboko smrznutih namirnica • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 18 h • Ukupni bruto/neto obujam: 377 / 353 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,893 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 326 kWh • Razina buke: 41 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 200 × 64 cm • EAN kod: 3838942724619 • Šifra: 335064


HLADNJACI

NRK 6200 KX

Kombinirani hladnjak/zamrzivač

RK 6200 FX

Kombinirani hladnjak/zamrzivač

RK 6200 FW

Kombinirani hladnjak/zamrzivač

• Dizajn: Inox • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: SN/ST/N

• Dizajn: Inox • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: SN/ST/N/T

• Dizajn: Bijeli • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: SN/ST/N/T

• Elektronsko upravljanje • LED zaslon • 1 kompresor • Digitalni pokazivač temperature rashladnog dijela • Zvučni i svjetlosni signal previsoke temperature rashladnog dijela • Štedljivi programi: Eco

• Mehaničko upravljanje • 1 kompresor

• Mehaničko upravljanje • 1 kompresor

RASHLADNI DIO

RASHLADNI DIO

RASHLADNI DIO

• Neto obujam: 278 l • Dinamičko hlađenje (ventilator u hladnjaku) • Funkcija brzog hlađenja SuperCool • FreshZone ladica sa staklenom policom • 3 staklene police • 1 posuda za povrće sa staklenom policom • Nosač boca • 1 posuda za jaja (8×) • 3 police u vratima hladnjaka; Dvodijelna polica za boce • LED osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

• Neto obujam: 278 l • Dinamičko hlađenje (ventilator u hladnjaku) • Funkcija brzog hlađenja SuperCool • FreshZone ladica sa staklenom policom • 3 staklene police • 1 posuda za povrće sa staklenom policom • Nosač boca • 1 posuda za jaja (8×) • 4 police u vratima hladnjaka • Standardno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

• Neto obujam: 278 l • Dinamičko hlađenje (ventilator u hladnjaku) • Funkcija brzog hlađenja SuperCool • FreshZone ladica sa staklenom policom • 3 staklene police • 1 posuda za povrće sa staklenom policom • Nosač boca • 1 posuda za jaja (8×) • 4 police u vratima hladnjaka • Standardno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

ZAMRZIVAČKI DIO

ZAMRZIVAČKI DIO

ZAMRZIVAČKI DIO

• Neto obujam: 75 l • No Frost • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 4 kg/24h • 3 ladice za pohranjivanje duboko smrznutih namirnica • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 18 h

• Neto obujam: 92 l • Ručno odleđivanje • Kapacitet zamrzavanja: 4 kg/24h • 3 ladice za pohranjivanje duboko smrznutih namirnica • 1 polica u vratima • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 18 h

• Neto obujam: 92 l • Ručno odleđivanje • Kapacitet zamrzavanja: 4 kg/24h • 3 ladice za pohranjivanje duboko smrznutih namirnica • 1 polica u vratima • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 18 h

• Ukupni bruto/neto obujam: 377 / 353 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 1,061 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 387 kWh • Razina buke: 41 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 200 × 64 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 391 / 370 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 1,117 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 408 kWh • Razina buke: 40 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 200 × 64 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 391 / 370 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 1,117 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 408 kWh • Razina buke: 40 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 200 × 64 cm

• EAN kod: 3838942799976 • Šifra: 379725

• EAN kod: 3838942799693 • Šifra: 379727

• EAN kod: 3838942799655 • Šifra: 379726

59


HLADNJACI

NRK 6181 MX

Kombinirani hladnjak/zamrzivač

NRK 6181 JX

Kombinirani hladnjak/zamrzivač

• Dizajn: Inox • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: SN/ST/N/T

• Dizajn: Inox • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: ST/N

• Elektronsko upravljanje SensoTech • Veliki vanjski LED zaslon • Kompresor s ventilom: mogućnost isključivanja rashladnog dijela • Digitalni pokazivač temperature rashladnog i zamrzivačkog dijela • Zvučni i svjetlosni signal previsoke temperature rashladnog i zamrzivačkog dijela; Zvučni signal za predugo otvorena vrata • Štedljivi programi: Eco

• Elektronsko upravljanje • LED zaslon • 1 kompresor • Digitalni pokazivač temperature rashladnog dijela • Svjetlosni signal previsoke temperature rashladnog dijela • Štedljivi programi: Eco

RASHLADNI DIO

RASHLADNI DIO

• Neto obujam: 229 l • Dinamičko hlađenje (ventilator u hladnjaku) • Funkcija brzog hlađenja SuperCool • FreshZone ladica sa staklenom policom • 2 staklene police • 2 posude za povrće sa staklenom policom • Nosač boca • 1 posuda za jaja (12×) • 3 police u vratima hladnjaka; Dvodijelna polica za boce • LED osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

• Neto obujam: 230 l • FreshZone ladica sa staklenom policom • 2 staklene police • 1 posuda za povrće sa staklenom policom • Nosač boca • 1 posuda za jaja (8×) • 3 police u vratima hladnjaka; Dvodijelna polica za boce • LED osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

ZAMRZIVAČKI DIO

ZAMRZIVAČKI DIO

• Neto obujam: 75 l • No Frost • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 10 kg/24h • 3 ladice za pohranjivanje duboko smrznutih namirnica • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 18 h

• Neto obujam: 75 l • No Frost • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 4 kg/24h • 3 ladice za pohranjivanje duboko smrznutih namirnica • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 18 h

• Ukupni bruto/neto obujam: 328 / 304 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,838 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 306 kWh • Razina buke: 41 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 180 × 64 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 328 / 305 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,799 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 292 kWh • Razina buke: 41 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 180 × 64 cm

• EAN kod: 3838942724602 • Šifra: 335063

• EAN kod: 3838942787829 • Šifra: 376035

60


HLADNJACI

NRK 68 SYB

Kombinirani hladnjak/zamrzivač

NRK 68 SYW

Kombinirani hladnjak/zamrzivač

• Dizajn: Crni • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: ST/N

• Dizajn: Bijeli • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: ST/N

• Elektronsko upravljanje • 1 kompresor • Štedljivi programi: Eco

• Elektronsko upravljanje • 1 kompresor • Štedljivi programi: Eco

RASHLADNI DIO

RASHLADNI DIO

• Neto obujam: 230 l • FreshZone ladica sa staklenom policom • 2 staklene police • 2 posude za povrće sa staklenom policom • Nosač boca • 1 posuda za jaja (12×) • 3 police u vratima hladnjaka; Dvodijelna polica za boce • Standardno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

• Neto obujam: 230 l • FreshZone ladica sa staklenom policom • 2 staklene police • 2 posude za povrće sa staklenom policom • Nosač boca • 1 posuda za jaja (12×) • 3 police u vratima hladnjaka; Dvodijelna polica za boce • Standardno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

ZAMRZIVAČKI DIO

ZAMRZIVAČKI DIO

• Neto obujam: 75 l • No Frost • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 4 kg/24h • 3 ladice za pohranjivanje duboko smrznutih namirnica • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 18 h

• Neto obujam: 75 l • No Frost • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 4 kg/24h • 3 ladice za pohranjivanje duboko smrznutih namirnica • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 18 h

• Ukupni bruto/neto obujam: 328 / 305 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,799 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 292 kWh • Razina buke: 41 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 180 × 64 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 328 / 305 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,799 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 292 kWh • Razina buke: 41 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 180 × 64 cm

• EAN kod: 3838942608803 • Šifra: 276232

• EAN kod: 3838942608698 • Šifra: 276231

61


HLADNJACI

NRK 6181 GX

Kombinirani hladnjak/zamrzivač

NRK 6181 GW

Kombinirani hladnjak/zamrzivač

• Dizajn: Inox • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: ST/N

• Dizajn: Bijeli • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: ST/N

• Elektronsko upravljanje • 1 kompresor • Svjetlosni signal previsoke temperature rashladnog dijela • Štedljivi programi: Eco

• Elektronsko upravljanje • 1 kompresor • Svjetlosni signal previsoke temperature rashladnog dijela • Štedljivi programi: Eco

RASHLADNI DIO

RASHLADNI DIO

• Neto obujam: 230 l • FreshZone ladica sa staklenom policom • 2 staklene police • 1 posuda za povrće sa staklenom policom • Nosač boca • 1 posuda za jaja (8×) • 4 police u vratima hladnjaka • Standardno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

• Neto obujam: 230 l • FreshZone ladica sa staklenom policom • 2 staklene police • 1 posuda za povrće sa staklenom policom • Nosač boca • 1 posuda za jaja (8×) • 4 police u vratima hladnjaka • Standardno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

ZAMRZIVAČKI DIO

ZAMRZIVAČKI DIO

• Neto obujam: 75 l • No Frost • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 4 kg/24h • 3 ladice za pohranjivanje duboko smrznutih namirnica • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 18 h

• Neto obujam: 75 l • No Frost • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 4 kg/24h • 3 ladice za pohranjivanje duboko smrznutih namirnica • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 18 h

• Ukupni bruto/neto obujam: 328 / 305 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,799 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 292 kWh • Razina buke: 41 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 180 × 64 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 328 / 305 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,799 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 292 kWh • Razina buke: 41 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 180 × 64 cm

• EAN kod: 3838942787805 • Šifra: 376033

• EAN kod: 3838942786693 • Šifra: 376032

62


HLADNJACI

NRK 61801 X

Kombinirani hladnjak/zamrzivač

NRK 61801 W

Kombinirani hladnjak/zamrzivač

• Dizajn: Inox • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: ST/N

• Dizajn: Bijeli • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: ST/N

• Elektronsko upravljanje • 1 kompresor • Svjetlosni signal previsoke temperature rashladnog dijela • Štedljivi programi: Eco

• Elektronsko upravljanje • 1 kompresor • Svjetlosni signal previsoke temperature rashladnog dijela • Štedljivi programi: Eco

RASHLADNI DIO

RASHLADNI DIO

• Neto obujam: 230 l • FreshZone ladica sa staklenom policom • 2 staklene police • 2 posude za povrće sa staklenom policom • 1 posuda za jaja (8×) • 3 police u vratima hladnjaka • Standardno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

• Neto obujam: 230 l • FreshZone ladica sa staklenom policom • 2 staklene police • 2 posude za povrće sa staklenom policom • 1 posuda za jaja (8×) • 3 police u vratima hladnjaka • Standardno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

ZAMRZIVAČKI DIO

ZAMRZIVAČKI DIO

• Neto obujam: 75 l • No Frost • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 4 kg/24h • 2 ladice i 1 prostor s vratima za pohranjivanje duboko smrznutih namirnica • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 18 h

• Neto obujam: 75 l • No Frost • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 4 kg/24h • 2 ladice i 1 prostor s vratima za pohranjivanje duboko smrznutih namirnica • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 18 h

• Ukupni bruto/neto obujam: 328 / 305 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 1 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 365 kWh • Razina buke: 41 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 180 × 64 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 328 / 305 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 1 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 365 kWh • Razina buke: 41 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 180 × 64 cm

• EAN kod: 3838942791550 • Šifra: 381513

• EAN kod: 3838942791543 • Šifra: 381512

63


HLADNJACI

RK 68 SYA

Kombinirani hladnjak/zamrzivač

RK 68 SYB

Kombinirani hladnjak/zamrzivač

RK 68 SYW

Kombinirani hladnjak/zamrzivač

• Dizajn: Boja aluminija • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: SN/ST/N

• Dizajn: Crni • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: SN/ST/N

• Dizajn: Bijeli • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: SN/ST/N

• Mehaničko upravljanje • 1 kompresor

• Mehaničko upravljanje • 1 kompresor

• Mehaničko upravljanje • 1 kompresor

RASHLADNI DIO

RASHLADNI DIO

RASHLADNI DIO

• Neto obujam: 230 l • FreshZone ladica sa staklenom policom • 2 staklene police • 2 posude za povrće sa staklenom policom • Nosač boca • 1 posuda za jaja (12×) • 3 police u vratima hladnjaka; Dvodijelna polica za boce • Standardno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

• Neto obujam: 230 l • FreshZone ladica sa staklenom policom • 2 staklene police • 2 posude za povrće sa staklenom policom • Nosač boca • 1 posuda za jaja (12×) • 3 police u vratima hladnjaka; Dvodijelna polica za boce • Standardno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

• Neto obujam: 230 l • FreshZone ladica sa staklenom policom • 2 staklene police • 2 posude za povrće sa staklenom policom • Nosač boca • 1 posuda za jaja (12×) • 3 police u vratima hladnjaka; Dvodijelna polica za boce • Standardno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

ZAMRZIVAČKI DIO

ZAMRZIVAČKI DIO

ZAMRZIVAČKI DIO

• Neto obujam: 92 l • Ručno odleđivanje • Kapacitet zamrzavanja: 4 kg/24h • 3 ladice za pohranjivanje duboko smrznutih namirnica • 1 polica u vratima zamrzivača • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 21 h

• Neto obujam: 92 l • Ručno odleđivanje • Kapacitet zamrzavanja: 4 kg/24h • 3 ladice za pohranjivanje duboko smrznutih namirnica • 1 polica u vratima zamrzivača • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 21 h

• Neto obujam: 92 l • Ručno odleđivanje • Kapacitet zamrzavanja: 4 kg/24h • 3 ladice za pohranjivanje duboko smrznutih namirnica • 1 polica u vratima zamrzivača • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 21 h

• Ukupni bruto/neto obujam: 342 / 322 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,8 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 292 kWh • Razina buke: 40 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 180 × 64 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 342 / 322 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,8 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 292 kWh • Razina buke: 40 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 180 × 64 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 342 / 322 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,8 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 292 kWh • Razina buke: 40 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 180 × 64 cm

• EAN kod: 3838942642500 • Šifra: 292797

• EAN kod: 3838942608674 • Šifra: 276219

• EAN kod: 3838942608667 • Šifra: 276218

64


HLADNJACI

RK 6181 EX

Kombinirani hladnjak/zamrzivač

RK 6181 EW

Kombinirani hladnjak/zamrzivač

• Dizajn: Inox • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: SN/ST/N

• Dizajn: Bijeli • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: SN/ST/N

• Mehaničko upravljanje • 1 kompresor

• Mehaničko upravljanje • 1 kompresor

RASHLADNI DIO

RASHLADNI DIO

• Neto obujam: 230 l • FreshZone ladica sa staklenom policom • 2 staklene police • 1 posuda za povrće sa staklenom policom • Nosač boca • 1 posuda za jaja (8×) • 4 police u vratima hladnjaka • Standardno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

• Neto obujam: 230 l • FreshZone ladica sa staklenom policom • 2 staklene police • 1 posuda za povrće sa staklenom policom • Nosač boca • 1 posuda za jaja (8×) • 4 police u vratima hladnjaka • Standardno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

ZAMRZIVAČKI DIO

ZAMRZIVAČKI DIO

• Neto obujam: 92 l • Ručno odleđivanje • Kapacitet zamrzavanja: 4 kg/24h • 3 ladice za pohranjivanje duboko smrznutih namirnica • 1 polica u vratima zamrzivača • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 21 h

• Neto obujam: 92 l • Ručno odleđivanje • Kapacitet zamrzavanja: 4 kg/24h • 3 ladice za pohranjivanje duboko smrznutih namirnica • 1 polica u vratima zamrzivača • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 21 h

• Ukupni bruto/neto obujam: 342 / 322 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,8 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 292 kWh • Razina buke: 40 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 180 × 64 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 342 / 322 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,8 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 292 kWh • Razina buke: 40 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 180 × 64 cm

• EAN kod: 3838942787607 • Šifra: 376019

• EAN kod: 3838942786594 • Šifra: 376018

65


HLADNJACI

RK 61811 C

Kombinirani hladnjak/zamrzivač

RK 61811 X

Kombinirani hladnjak/zamrzivač

RK 61811 W

Kombinirani hladnjak/zamrzivač

• Dizajn: Boja šampanjca (Champagne) • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: SN/ST/N

• Dizajn: Inox • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: SN/ST/N

• Dizajn: Bijeli • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: SN/ST/N

• Mehaničko upravljanje • 1 kompresor

• Mehaničko upravljanje • 1 kompresor

• Mehaničko upravljanje • 1 kompresor

RASHLADNI DIO

RASHLADNI DIO

RASHLADNI DIO

• Neto obujam: 230 l • FreshZone ladica sa staklenom policom • 2 staklene police • 2 posude za povrće sa staklenom policom • Nosač boca • 1 posuda za jaja (8×) • 3 police u vratima hladnjaka • Standardno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

• Neto obujam: 230 l • FreshZone ladica sa staklenom policom • 2 staklene police • 2 posude za povrće sa staklenom policom • Nosač boca • 1 posuda za jaja (8×) • 3 police u vratima hladnjaka • Standardno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

• Neto obujam: 230 l • FreshZone ladica sa staklenom policom • 2 staklene police • 2 posude za povrće sa staklenom policom • 1 posuda za jaja (8×) • 3 police u vratima hladnjaka • Standardno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

ZAMRZIVAČKI DIO

ZAMRZIVAČKI DIO

ZAMRZIVAČKI DIO

• Neto obujam: 92 l • Ručno odleđivanje • Kapacitet zamrzavanja: 4 kg/24h • 2 ladice i 1 prostor s vratima za pohranjivanje duboko smrznutih namirnica • 1 polica u vratima zamrzivača • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 21 h

• Neto obujam: 92 l • Ručno odleđivanje • Kapacitet zamrzavanja: 4 kg/24h • 2 ladice i 1 prostor s vratima za pohranjivanje duboko smrznutih namirnica • 1 polica u vratima zamrzivača • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 21 h

• Neto obujam: 92 l • Ručno odleđivanje • Kapacitet zamrzavanja: 4 kg/24h • 2 ladice i 1 prostor s vratima za pohranjivanje duboko smrznutih namirnica • 1 polica u vratima zamrzivača • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 21 h

• Ukupni bruto/neto obujam: 342 / 322 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,8 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 292 kWh • Razina buke: 40dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 180 × 64 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 342 / 322 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,8 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 292 kWh • Razina buke: 40 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 180 × 64 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 342 / 322 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,8 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 292 kWh • Razina buke: 40 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 180 × 64 cm

• EAN kod: 3838942829673 • Šifra: 402236

• EAN kod: 3838942720345 • Šifra: 335556

• EAN kod: 3838942720321 • Šifra: 335553

66


HLADNJACI

RK 6160 AX

Kombinirani hladnjak/zamrzivač

RC 4180 AW

Kombinirani hladnjak/zamrzivač

RK 4150 AW

Kombinirani hladnjak/zamrzivač

• Dizajn: Inox • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: ST/N

• Dizajn: Bijeli • Lijevo/desno otvaranje vrata • Samozatvarajući pant vrata • Klimatski razred: ST/N

• Dizajn: Bijeli • Lijevo/desno otvaranje vrata • Samozatvarajući pant vrata • Klimatski razred: N

• Mehaničko upravljanje • 1 kompresor

• Mehaničko upravljanje • 1 kompresor

• Mehaničko upravljanje • 1 kompresor

RASHLADNI DIO

RASHLADNI DIO

RASHLADNI DIO

• Neto obujam: 232 l • 3 staklene police • 2 posude za povrće sa staklenom policom • Nosač boca • 1 posuda za jaja (8×) • 3 police u vratima hladnjaka • Standardno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

• Neto obujam: 203 l • 4 staklene police • 2 posude za povrće sa staklenom policom • Nosač boca • 2 posude za jaja (6×) • 3 police i polica za maslac i sir u vratima hladnjaka • Standardno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

• Neto obujam: 164 l • 3 staklene police • 2 posude za povrće sa staklenom policom • Nosač boca • 2 posude za jaja (6×) • 3 police i polica za maslac i sir u vratima hladnjaka • Standardno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

ZAMRZIVAČKI DIO

ZAMRZIVAČKI DIO

ZAMRZIVAČKI DIO

• Neto obujam: 53 l • Ručno odleđivanje • Kapacitet zamrzavanja: 3 kg/24h • 2 ladice za pohranjivanje duboko smrznutih namirnica • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 20 h

• Neto obujam: 69 l • Ručno odleđivanje • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 9 kg/24h • 3 ladice za pohranjivanje duboko smrznutih namirnica • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 15 h

• Neto obujam: 50 l • Ručno odleđivanje • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 9 kg/24h • 2 ladice za pohranjivanje duboko smrznutih namirnica • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 14 h

• Ukupni bruto/neto obujam: 304 / 285 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,9 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 329 kWh • Razina buke: 42 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 162 × 64 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 286 / 272 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,907 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 331 kWh • Razina buke: 40 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 54 × 179,1 × 60 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 224 / 214 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,773 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 282 kWh • Razina buke: 39 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 54 × 146,1 × 60 cm

• EAN kod: 3838942732645 • Šifra: 340116

• EAN kod: 3838942715808 • Šifra: 330214

• EAN kod: 3838942715815 • Šifra: 330215

• Opcija: RK 6160 AW / bijeli / šifra: 340118 / EAN kod: 3838942732652

67


HLADNJACI

NRF 7181 CX

Hladnjak sa zamrzivačem gore

NRF 7181 AW

Hladnjak sa zamrzivačem gore

• Dizajn: Inox • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: N/T

• Dizajn: Bijeli • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: N/T

• Elektronsko upravljanje SensoTech • Veliki vanjski LCD zaslon • 1 kompresor • Zvučni signal za predugo otvorena vrata • Štedljivi programi: Go'n'Save / Eco

• Mehaničko upravljanje • 1 kompresor

RASHLADNI DIO

RASHLADNI DIO

• Neto obujam: 324 l • NoFrost • Dinamičko hlađenje (ventilator u hladnjaku) • Funkcija brzog hlađenja SuperCool • 3 staklene police • 2 posude za povrće sa policom • 2 ChilledRoom ladice za svježe namirnice • 5 polica i polica za maslac i sir u vratima hladnjaka • Standardno osvjetljenje na zadnjoj stijeni • Filter za uklanjanje mirisa u hladnjaku

• Neto obujam: 324 l • NoFrost • Dinamičko hlađenje (ventilator u hladnjaku) • 3 staklene police • 2 posude za povrće sa policom • 2 ChilledRoom ladice za svježe namirnice • 5 polica i polica za maslac i sir u vratima hladnjaka • Standardno osvjetljenje na zadnjoj stijeni

ZAMRZIVAČKI DIO

ZAMRZIVAČKI DIO

• Neto obujam: 99 l • No Frost • Funkcija brzog zamrzavanja SuperFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 5 kg/24h • 1 ladica za brzo zamrzavanje / 1 polica • 2 police u vratima zamrzivačkog dijela • Ručni ledomat • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 8 h

• Neto obujam: 99 l • No Frost • Kapacitet zamrzavanja: 5 kg/24h • 1 ladica za zamrzavanje / 1 polica • 2 police u vratima zamrzivačkog dijela • Ručni ledomat • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 8 h

• Ukupni bruto/neto obujam: 435 / 423 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 1,1 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 402 kWh • Razina buke: 43 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 70 × 182 × 68 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 435 / 423 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 1,1 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 402 kWh • Razina buke: 43 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 70 × 182 × 68 cm

• EAN kod: 3838942788697 • Šifra: 378915

• EAN kod: 3838942789694 • Šifra: 380208

68


HLADNJACI

RF 6151 BW

Hladnjak sa zamrzivačem gore

RF 6275 W

Hladnjak sa zamrzivačem gore

• Dizajn: Bijeli • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: ST/N/T

• Dizajn: Bijeli • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: ST/N/T

• Mehaničko upravljanje • 1 kompresor

• Mehaničko upravljanje • 1 kompresor

RASHLADNI DIO

RASHLADNI DIO

• Neto obujam: 200 l • Dinamičko hlađenje (ventilator u hladnjaku) • Funkcija brzog hlađenja SuperCool • 2 staklene police • 1 posuda za povrće sa staklenom policom • Nosač boca • 1 posuda za jaja (8×) • 3 police u vratima hladnjaka • Standardno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

• Neto obujam: 190 l • 3 staklene police • 1 posuda za povrće sa staklenom policom • 2 posude za jaja (6×) • 2 police i polica za maslac i sir u vratima hladnjaka • Standardno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

ZAMRZIVAČKI DIO

ZAMRZIVAČKI DIO

• Neto obujam: 64 l • Ručno odleđivanje • Kapacitet zamrzavanja: 3 kg/24h • 1 mrežasta polica • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 15 h

• Neto obujam: 68 l • Ručno odleđivanje • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 3,5 kg/24h • 1 mrežasta polica • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 16 h

• Ukupni bruto/neto obujam: 266 / 264 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,743 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 271 kWh • Razina buke: 42 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 145 × 64 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 259 / 258 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,887 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 324 kWh • Razina buke: 41 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 143,5 × 62,5 cm

• EAN kod: 3838942702389 • Šifra: 320851

• EAN kod: 3838942768095 • Šifra: 363721

69


HLADNJACI

RF 4160 AW

Hladnjak sa zamrzivačem gore

RF 4140 AW

Hladnjak sa zamrzivačem gore

RF 4120 AW

Hladnjak sa zamrzivačem gore

• Dizajn: Bijeli • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: ST/N

• Dizajn: Bijeli • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: ST/N

• Dizajn: Bijeli • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: ST/N

• Mehaničko upravljanje • 1 kompresor

• Mehaničko upravljanje • 1 kompresor

• Mehaničko upravljanje • 1 kompresor

RASHLADNI DIO

RASHLADNI DIO

RASHLADNI DIO

• Neto obujam: 214 l • 3 staklene police • 2 posude za povrće sa staklenom policom • 2 posude za jaja (6×) • 6 polica i 2 police za maslac i sir u vratima hladnjaka • Standardno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

• Neto obujam: 183 l • 2 staklene police • 2 posude za povrće sa staklenom policom • 1 posuda za jaja (6×) • 3 police u vratima hladnjaka • Standardno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

• Neto obujam: 145 l • 3 staklene police • 2 posude za povrće sa staklenom policom • 2 posude za jaja (6×) • 5 polica i 2 police za maslac i sir u vratima hladnjaka • Standardno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

ZAMRZIVAČKI DIO

ZAMRZIVAČKI DIO

ZAMRZIVAČKI DIO

• Neto obujam: 48 l • Ručno odleđivanje • Kapacitet zamrzavanja: 2,5 kg/24h • 1 mrežasta polica • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 16 h

• Neto obujam: 49 l • Ručno odleđivanje • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 2,5 kg/24h • 1 mrežasta polica • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 16 h

• Neto obujam: 48 l • Ručno odleđivanje • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 2,5 kg/24h • 1 mrežasta polica • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 16 h

• Ukupni bruto/neto obujam: 264 / 262 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,863 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 315 kWh • Razina buke: 42 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 54 x 162,1 x 60 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 234 / 232 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,826 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 301 kWh • Razina buke: 41 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 54 x 146,5 x 56,5 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 195 / 193 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,774 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 283 kWh • Razina buke: 40 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 54 x 125,5 x 58 cm

• EAN kod: 3838942803598 • Šifra: 385334

• EAN kod: 3838942820526 • Šifra: 395925

• EAN kod: 3838942820533 • Šifra: 395928

70


HLADNJACI

R 6181 EX Hladnjak

R 6181 BW Hladnjak

• Dizajn: Inox • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: SN/ST/N/T

• Dizajn: Bijeli • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: SN/ST/N/T

• Mehaničko upravljanje • 1 kompresor

• Mehaničko upravljanje • 1 kompresor

RASHLADNI DIO

RASHLADNI DIO

• Neto obujam: 388 l • FreshZone ladica sa staklenom policom • 4 staklene police • 1 velika XXL ladica za povrće na teleskopskim vodilicama sa staklenom policom • Nosač boca • 1 posuda za jaja (8×) • 5 polica u vratima hladnjaka • Standardno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

• Neto obujam: 388 l • Dinamičko hlađenje (ventilator u hladnjaku) • Funkcija brzog hlađenja SuperCool • 5 staklenih polica • 1 velika XXL ladica za povrće na teleskopskim vodilicama sa staklenom policom • Nosač boca • 1 posuda za jaja (8×) • 5 polica u vratima hladnjaka • Standardno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

• Ukupni bruto/neto obujam: 390 / 388 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,425 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 155 kWh • Razina buke: 38 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 180 × 64 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 390 / 388 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,425 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 155 kWh • Razina buke: 38 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 180 × 64 cm

• EAN kod: 3838942734236 • Šifra: 340106

• EAN kod: 3838942734243 • Šifra: 340107

71


HLADNJACI

RB 6151 BW

Hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje

RB 6285 W

Hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje

R 6150 BW Hladnjak

• Dizajn: Bijeli • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: SN/ST/N/T

• Dizajn: Bijeli • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: SN/ST/N

• Dizajn: Bijeli • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: SN/ST/N/T

• Mehaničko upravljanje • 1 kompresor

• Mehaničko upravljanje • 1 kompresor

• Mehaničko upravljanje • 1 kompresor

RASHLADNI DIO

RASHLADNI DIO

RASHLADNI DIO

• Neto obujam: 255 l • Dinamičko hlađenje (ventilator u hladnjaku) • Funkcija brzog hlađenja SuperCool • 3 staklene police • 1 posuda za povrće sa staklenom policom • Nosač boca • 1 posuda za jaja (8×) • 4 police u vratima hladnjaka • Standardno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

• Neto obujam: 247 l • 3 staklene police • 1 posuda za povrće sa staklenom policom • 2 posude za jaja (6×) • 4 police i polica za maslac i sir u vratima hladnjaka • Standardno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

• Neto obujam: 302 l • Dinamičko hlađenje (ventilator u hladnjaku) • Funkcija brzog hlađenja SuperCool • 4 staklene police • 1 posuda za povrće sa staklenom policom • Nosač boca • 1 posuda za jaja (8×) • 4 police u vratima hladnjaka • Standardno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

ZAMRZIVAČKI DIO

ZAMRZIVAČKI DIO

• Neto obujam: 26 l • Ručno odleđivanje • Kapacitet zamrzavanja: 2 kg/24h • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 18 h

• Neto obujam: 21 l • Ručno odleđivanje • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 2 kg/24h • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 12 h

• Ukupni bruto/neto obujam: 288 / 281 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,714 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 261 kWh • Razina buke: 42 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 145 × 64 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 271 / 268 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,831 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 303 kWh • Razina buke: 41 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 143,5 × 62,5 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 305 / 302 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,495 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 181 kWh • Razina buke: 42 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 145 × 64 cm

• EAN kod: 3838942702372 • Šifra: 320840

• EAN kod: 3838942767098 • Šifra: 363652

• EAN kod: 3838942732294 • Šifra: 340108

72


HLADNJACI

R 6295 W Hladnjak

RB 4130 AW

Hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje

R 4120 AW Hladnjak

• Dizajn: Bijeli • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: SN/ST/N/T

• Dizajn: Bijeli • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: ST/N

• Dizajn: Bijeli • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: ST/N

• Mehaničko upravljanje • 1 kompresor

• Mehaničko upravljanje • 1 kompresor

• Mehaničko upravljanje • 1 kompresor

RASHLADNI DIO

RASHLADNI DIO

RASHLADNI DIO

• Neto obujam: 284 l • 4 staklene police • 1 posuda za povrće sa staklenom policom • 2 posude za jaja (6×) • 4 police i polica za maslac i sir u vratima hladnjaka • Standardno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

• Neto obujam: 185 l • 3 staklene police • 1 posuda za povrće sa staklenom policom • Nosač boca • 2 posude za jaja (6×) • 4 police i polica za maslac i sir u vratima hladnjaka • Standardno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

• Neto obujam: 213 l • 4 staklene police • 2 posude za povrće sa staklenom policom • 2 posude za jaja (6×) • 6 polica i 2 police za maslac i sir u vratima hladnjaka • Standardno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

ZAMRZIVAČKI DIO • Neto obujam: 17 l • Ručno odleđivanje • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 2 kg/24h • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 12 h

• Ukupni bruto/neto obujam: 285 / 284 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,487 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 178 kWh • Razina buke: 40 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 143,5 × 62,5 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 205 / 202 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,74 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 270 kWh • Razina buke: 41 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 54 x 125,5 x 60 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 214 / 213 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,45 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 164 kWh • Razina buke: 41 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 54 x 125,5 x 58 cm

• EAN kod: 3838942767050 • Šifra: 363629

• EAN kod: 3838942804427 • Šifra: 385523

• EAN kod: 3838942820557 • Šifra: 395935

73


HLADNJACI

RB 4091 AW

Hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje

R 4090 AW Hladnjak

RB 4061 AW Hladnjak

• Dizajn: Bijeli • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: ST/N

• Dizajn: Bijeli • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: ST/N

• Dizajn: Bijeli • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: ST/N

• Mehaničko upravljanje • 1 kompresor

• Mehaničko upravljanje • 1 kompresor

• Mehaničko upravljanje • 1 kompresor

RASHLADNI DIO

RASHLADNI DIO

RASHLADNI DIO

• Neto obujam: 103 l • 2 staklene police • 1 posuda za povrće sa staklenom policom • 1 posuda za jaja (6×) • 2 police i polica za maslac i sir u vratima hladnjaka • Standardno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

• Neto obujam: 134 l • 3 staklene police • 1 posuda za povrće sa staklenom policom • 1 posuda za jaja (6×) • 2 police i polica za maslac i sir u vratima hladnjaka • Standardno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

• Neto obujam: 88 l • 1 staklena polica • 1 posuda za jaja (6×) • 3 police u vratima hladnjaka • Ručno odleđivanje

ZAMRZIVAČKI DIO

ZAMRZIVAČKI DIO

• Neto obujam: 17 l • Ručno odleđivanje • Kapacitet zamrzavanja: 2 kg/24h • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 12 h

• Prostor niske temperature

• Ukupni bruto/neto obujam: 123 / 120 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,507 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 185 kWh • Razina buke: 40 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 54 x 85 x 60 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 135 / 134 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,42 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 153 kWh • Razina buke: 38 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 54 x 85 x 60 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 90 / 88 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,322 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 118 kWh • Razina buke: 38 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 54 x 60,5 x 58 cm

• EAN kod: 3838942774614 • Šifra: 367191

• EAN kod: 3838942804410 • Šifra: 385522

• EAN kod: 3838942774607 • Šifra: 367180

74


HLADNJACI

RB 3090 AW

Hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje

R 3090 AW Hladnjak

• Dizajn: Bijeli • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: N

• Dizajn: Bijeli • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: ST/N

• Mehaničko upravljanje • 1 kompresor

• Mehaničko upravljanje • 1 kompresor

RASHLADNI DIO

RASHLADNI DIO

• Neto obujam: 103 l • 2 staklene police • 1 posuda za povrće sa staklenom policom • 3 police u vratima hladnjaka • Standardno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

• Neto obujam: 134 l • 2 staklene police • 1 posuda za povrće sa staklenom policom • 3 police u vratima hladnjaka • Standardno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje

ZAMRZIVAČKI DIO • Neto obujam: 17 l • Ručno odleđivanje

• Ukupni bruto/neto obujam: 123 / 120 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,459 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 168 kWh • Razina buke: 40 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 50 x 85 x 60 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 135 / 134 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,42 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 153 kWh • Razina buke: 40 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 50 x 85 x 60 cm

• EAN kod: 3838942800337 • Šifra: 382817

• EAN kod: 3838942800344 • Šifra: 382818

75


SIDE BI SYDE HLADNJACI

UČINKOVIT I MOĆAN S I D E BY S I D E Raskoš svježine Raskoš svježine, praktično dvostruko otvaranje, atraktivan dizajn i okolišu prihvatljiva potrošnja električne energije. Side by Side hladnjak iznimno velikog neto volumena od čak 559 litara, odličan je izbor za pohranjivanje većih količina namirnica. Pored iznimne prostornosti, nove modele odlikuje i inovativni koncept unutrašnjosti sa staklenim policama i velikim ladicama za pohranjivanje, te praktičnim dubokim policama na unutarnjoj strani vrata.

A+ energetska učinkovitost Veći volumen ne znači nužno veću potrošnju električne energije. Hladnjaci imaju, pored odlične toplinske izolacije, poboljšano brtvljenje vrata, ugrađene najsuvremenije komponente rashladnog sustava i elektronsku regulaciju koja potrošnju smanjuje na minimum.

Atraktivan oblik Novi model Gorenje Side by Side hladnjaka dostupan je u inox, bijeloj

NoFrost tehnologija Sistem optimalnog kruženja zraka i u rashladnom i u zamrzivačkom dijelu

i crnoj boji, a prepoznatljiv je i po ergonomskoj ručki koja omogućava

Suvremena NoFrost tehnologija

lakše otvaranje, dizajniranoj u skladu s

pomoću intenzivnog kruženja hladnoga

Pure linijom aparata. Elegantan izgled

zraka uklanja vlagu iz zamrzivačkog i

nadopunjen je interaktivnim LCD

rashladnog dijela Side by Side hladnjaka.

zaslonom s upravljanjem na dodir, koji

Time se sprječava stvaranje inja na

omogućava jednostavno upravljanje

namirnicama i leda u unutrašnjosti

i stalni nadzor nad temperaturom

aparata. Prostor je optimalno iskorišten,

rashladnog i zamrzivačkog dijela.

a zamorno odleđivanje i čišćenje više nije potrebno. Zamrznute namirnice međusobno se ne lijepe. što povećava urednost i preglednost zamrznutih namirnica.

76


SIDE BY SIDE HLADNJACI

Prostrane transparentne ladice Gorenje Side by Side hladnjaci pružaju optimalne uvjete za pohranjivanje većih količina voća i povrća, u tri iznimno velike posude izrađene iz kvalitetne transparentne plastike. Više nego odlično rješenje za kvalitetno pohranjivanje namirnica iz vaše tjedne kupovine. Prednosti staklenih polica Staklene police Gorenje hladnjaka izrađene

Elektronsko upravljanje preko LCD zaslona

su od sigurnosnog stakla i vrlo su otporne. U slučaju prolijevanja, tekućina ne istječe na donju policu. Kompaktne staklene

Elektronsko upravljanje omogućava

police odlična su površina za stabilno

precizno podešavanje temperature

pohranjivanje i manjih i užih pakiranja. A i

hlađenja i zamrzavanja neovisno o

vrlo su jednostavne za čišćenje.

temperaturi okoline. Model nudi osim ChildLock dječje zaštite i mogućnost

Duboke police u vratima zamrzivača

intenzivnog zamrzavanja FastFreeze, te

Duboke police i posude u vratima

Go'n'Save program, odnosno način rada

zamrzivačkog dijela idealno su rješenje

primjeren za korištenje tijekom dulje

koje omogućava veću preglednost i

odsutnosti, pri kojem je temperatura

urednost zamrznutih namirnica, pogotovo

rashladnog dijela 7°C, a zamrzivačkog

manjih pakiranja za kojima često posežete.

-15°C. Na taj način pohranjene namirnice

U praktičnim policama uvijek nadohvat

su u optimalnim uvjetima, a bez trošenja

ruke svoje mjesto će naći već otvorena

prevelike količine električne energije.

pakiranja zamrznutog povrća, pizze i sladoledi.

LED osvjetljenje rashladnog i zamrzivačkog dijela

FreshLight osvjetljenje za dužu svježinu voća i povrća

Ručni ledomat

Gorenje Side by Side model sa

Ladica s posebnim LED osvjetljenjem

Određeni modeli Side by Side hladnjaka

sofisticiranim i štedljivim LED

FreshLight, koje emitira svjetlosni spektar

opremljeni su s praktičnim ručnim

unutrašnjim osvjetljenjem omogućava

sličan onom Sunčeve svjetlosti, omogućava

ledomatom i dodatnom ladicom za

bolju preglednost nad pohranjenim

produljavanje prirodnog procesa fotosinteze

pohranjivanje kockica leda. Okretnu

namirnicama kako u rashladnom, tako i u

u svježem povrću i voću. Namirnice

posudu za led napunite vodom i ostavite

zamrzivačkom dijelu. Promišljeno odabran

pohranjene u ladici ProFresh očuvaju

da se zamrzne. Jednim okretom gumba

smještaj osvjetljenja elegantno osvjetljava

svježinu, prirodne boje i vitamine, pogotovo

kocke leda stresite u posudu za led i njime

cijelu unutrašnjost, bez obzira na to

vitamin C, te ostale hranjive tvari puno dulje.

osvježite svoje napitke. Savršen domaćin u

koliko je pun hladnjak, dok u isto vrijeme

Najnapredniji i istovremeno prirodan način

svakom trenutku!

dopušta maksimalnu iskoristivost polica.

očuvanja svježine namirnica u hladnjaku!

77


SIDE BY SIDE HLADNJACI

NRS 9181 CXB

Kombinirani hladnjak/zamrzivač

• Dizajn: Inox • Klimatski razred: SN/T • Automatski ledomat, dozator za vodu, minibar, filter za vodu, priključenje na vodovod • Elektronsko upravljanje SensoTech • Veliki vanjski LCD zaslon • 1 kompresor • Digitalni pokazivač temperature rashladnog i zamrzivačkog dijela • Zvučni signal za predugo otvorena vrata

RASHLADNI DIO • Neto obujam: 380 l • No Frost • Funkcija brzog hlađenja SuperCool • 3 staklene police • 2 posude za povrće sa staklenom policom • 1 posuda za jaja • 3 police, polica za maslac i sir, te minibar prostor u vratima hladnjaka • LED osvjetljenje

ZAMRZIVAČKI DIO • Neto obujam: 179 l • No Frost • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 13 kg/24h • 2 ladice za pohranjivanje duboko smrznutih namirnica • 2 police u zamrzivačkom dijelu • 4 police u vratima zamrzivačkog dijela • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 3 h • LED osvjetljenje

• Ukupni bruto/neto obujam: 608 / 559 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 1,22 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 445 kWh • Razina buke: 41 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 90,6 × 177 × 73,5 cm • EAN kod: 3838942798801 • Šifra: 382310

78


SIDE BY SIDE HLADNJACI

NRS 85725 BK

Kombinirani hladnjak/zamrzivač

NRS 85725 E

Kombinirani hladnjak/zamrzivač

NRS 85725 W

Kombinirani hladnjak/zamrzivač

• Dizajn: Crni • Klimatski razred: ST/N • Ručni ledomat

• Dizajn: Inox • Klimatski razred: ST/N • Ručni ledomat

• Dizajn: Bijeli • Klimatski razred: ST/N • Ručni ledomat

• Elektronsko upravljanje SensoTech • Veliki vanjski LCD zaslon • 1 kompresor • Zvučni signal za predugo otvorena vrata • ChildLock dječja zaštita • Štedljivi programi: Go'n'Save • FreshLight postupak fotosinteze u svrhu očuvanja kvalitete namirnica

• Elektronsko upravljanje SensoTech • Veliki vanjski LCD zaslon • 1 kompresor • Zvučni signal za predugo otvorena vrata • ChildLock dječja zaštita • Štedljivi programi: Go'n'Save • FreshLight postupak fotosinteze u svrhu očuvanja kvalitete namirnica

• Elektronsko upravljanje SensoTech • Veliki vanjski LCD zaslon • 1 kompresor • Zvučni signal za predugo otvorena vrata • ChildLock dječja zaštita • Štedljivi programi: Go'n'Save • FreshLight postupak fotosinteze u svrhu očuvanja kvalitete namirnica

RASHLADNI DIO

RASHLADNI DIO

RASHLADNI DIO

• Neto obujam: 348 l • No Frost • Funkcija brzog hlađenja • 2 staklene police • 3 ladice za povrće • Manja ladica za čuvanje mliječnih proizvoda • 1 posuda za jaja • 4 police i polica za maslac i sir u vratima hladnjaka • LED osvjetljenje

• Neto obujam: 348 l • No Frost • Funkcija brzog hlađenja • 2 staklene police • 3 ladice za povrće • Manja ladica za čuvanje mliječnih proizvoda • 1 posuda za jaja • 4 police i polica za maslac i sir u vratima hladnjaka • LED osvjetljenje

• Neto obujam: 348 l • No Frost • Funkcija brzog hlađenja • 2 staklene police • 3 ladice za povrće • Manja ladica za čuvanje mliječnih proizvoda • 1 posuda za jaja • 4 police i polica za maslac i sir u vratima hladnjaka • LED osvjetljenje

ZAMRZIVAČKI DIO

ZAMRZIVAČKI DIO

ZAMRZIVAČKI DIO

• Neto obujam: 192 l • No Frost • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 10 kg/24h • 2 ladice za pohranjivanje duboko smrznutih namirnica • 2 police u zamrzivačkom dijelu • 5 polica u vratima zamrzivačkog dijela • Ručni ledomat s ladicom za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 5 h • LED osvjetljenje

• Neto obujam: 192 l • No Frost • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 10 kg/24h • 2 ladice za pohranjivanje duboko smrznutih namirnica • 2 police u zamrzivačkom dijelu • 5 polica u vratima zamrzivačkog dijela • Ručni ledomat s ladicom za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 5 h • LED osvjetljenje

• Neto obujam: 192 l • No Frost • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 10 kg/24h • 2 ladice za pohranjivanje duboko smrznutih namirnica • 2 police u zamrzivačkom dijelu • 5 polica u vratima zamrzivačkog dijela • Ručni ledomat s ladicom za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 5 h • LED osvjetljenje

• Ukupni bruto/neto obujam: 710 / 540 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 1,51 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 562 kWh • Razina buke: 47 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 89,2 × 175,7 × 73,6 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 710 / 540 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 1,51 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 562 kWh • Razina buke: 47 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 89,2 × 175,7 × 73,6 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 710 / 540 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 1,51 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 562 kWh • Razina buke: 47 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 89,2 × 175,7 × 73,6 cm

• EAN kod: 3838942684128 • Šifra: 309344

• EAN kod: 3838942684135 • Šifra: 309536

• EAN kod: 3838942684142 • Šifra: 309585

79


GORENJE PININFARINA STEEL

Zaslon na dodir U elegantnu siluetu hladnjaka integrirana je vertikalna traka od crnog stakla s interaktivnim zaslonom na dodir. Interaktivni zaslon, koji je izvanredno prihvatljiv za uporabu, širi listu funkcionalnosti hladnjaka i mijenja ga u komunikacijsko središte kuhinje. Pored upravljanja osnovnih funkcija hladnjaka omogućava snimanje i slušanje zvučnih poruka, pregledavanje preporuka za pohranjivanje namirnica i pretragu recepata ukusnih jela.

QuickView Ploča crnog stakla okomito prolazi vratima hladnjaka. Jednostavnim dodirom interaktivnog ekrana, dio do tada zatamnjene površine u sredini pretvori se u transparentno okno kroz koje se nudi praktičan i istovremeno uzbudljiv pogled u unutrašnjost hladnjaka.

ServeTray pladanj

Razdijeljena polica za boce

Kozmetički ormarići

Kombinacija tamnog drva, izdržljivog

Između mnogih promišljenih funkcionalnih

Kako pažljivo! Sa svake strane prozirnog

aluminija i meko zaobljenih oblika izražava

detalja kojima obiluje hladnjak Pininfarina

okna nalazi se mali bijeli ormarić koji

poštovanje prema prošlosti uvažavajući

Steel, pogled privlači i metalna razdijelna

je odlično mjesto za pohranjivanje

budućnost. Višenamjenska izvlačiva

pregrada, koja omogućava fleksibilno

kozmetike i lijekova. Udubljene ručke

polica može se upotrijebiti kao pladanj za

pohranjivanje boca različitih veličina.

na malim vratima omogućavaju lako

serviranje.

80

otvaranje ormarića.


GORENJE PININFARINA STEEL

NRK 6 P2X

Kombinirani hladnjak/zamrzivač

• Ukupni bruto/neto obujam: 352 / 320 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,925 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 338 kWh • Razina buke: 42 dB(A) • Klimatski razred: SN/ST/N/T • Desno otvaranje vrata / Samozatvarajući pant vrata • Boja opreme u unutrašnjosti: Bijela • Elektronsko upravljanje SensoTech • Upravljanje preko zaslona na dodir - Touch Screen • Twinpower - 2 kompresora - odvojeno upravljanje hladnjaka i zamrzivača • Digitalni pokazivač temperature rashladnog i zamrzivačkog dijela • Govorno ili zvučno upozorenje kod smetnji / Kuharski recepti / Savjeti • Štedljivi programi: program za odmor Go'n'Save / Eco RASHLADNI DIO • Neto obujam: 245 l • Multiflow tehnologija hlađenja • Funkcija brzog hlađenja SuperCool • Brzo hlađenje boca • 0° C ZeroZone – ladica na teleskopskim vodilicama (33 l) • 3 staklene police • 2 posude za povrće • Izvlačivi pladanj za serviranje • Prenosivi nosač boca • 1 posuda za jaja (12×) • 2 police i kozmetički ormarići u vratima hladnjaka • Polica za boce sa stabilizatorom u vratima hladnjaka • Držač za tube u vratima hladnjaka • Halogeno osvjetljenje • Automatsko odleđivanje • Filter za uklanjanje mirisa u hladnjaku ZAMRZIVAČKI DIO • Neto obujam: 75 l • No Frost • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 10 kg/24h • Big'n'Freeze ladica na teleskopskim vodilicama (38 litara) • 2 ladice za pohranjivanje duboko smrznutih namirnica • 2 posudice za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 18 h • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 200 × 64,5 cm • EAN kod: 3838942686092 • Šifra: 310856

81


GORENJE ORA-ÏTO

Kako bi suvremenom potrošaču ponudilo suvremeno dizajnirane aparate po razumnoj cijeni, koje bi si mogla priuštiti i šira populacija, Gorenje se udružilo s Ora-Itoom, svjetski poznatim francuskim dizajnerom mlađe generacije. Njegove neustrašive ideje lansirale su ga u sam vrh svjetskog dizajna. Njegovi su koncepti futuristički i provokativni. Rezultat ove suradnje je trendovska linija tehnološki usavršenih kućanskih aparata - kolekcija Gorenje Ora-Ïto koja se nudi u crnoj i bijeloj boji. Ora-Ito opisuje svoj prepoznatljivi stil kao simplexity: jednostavan, a ipak kompleksan. Kada oduzmemo sve suvišno, preostanu samo čiste linije dizajna.

Staklene površine za jedinstven dojam luksuza Elegantne crne ili bijele površine, koje prekrivaju cijelu prednju stranu aparata, potpuno su usklađene sa širokim ručkama od četkanog aluminija.

NoFrost DualAdvance, sistem optimalnog dvostrukog kruženja zraka (kombinirani hladnjaci) Suvremena tehnologija NoFrost

S druge strane, u rashladnom dijelu

DualAdvance pomoću intenzivnog

osigurani su optimalni uvjeti pohranjivanja

kruženja hladnoga zraka uklanja vlagu

svježih namirnica s obzirom na potpuno

iz zamrzivačkog dijela kombiniranog

odvojene proces hlađenja između

hladnjaka i time sprječava stvaranje inja na

rashladnog i zamrzivačkog dijela.

namirnicama i leda u unutrašnjosti aparata. • •

Zamorno odleđivanje i čišćenje nije

zamrzivačkog i rashladnog dijela

potrebno, • • •

zamrznute namirnice međusobno se

aparata, •

u rashladnom dijelu vodi se briga o

ne lijepe,

optimalnoj vlazi, svježe namirnice se

sačuva se kakvoća, boja i aroma

stoga ne isuše, što njihovu kakvoću

zamrznutih namirnica,

sačuva dulje vremena.

veće je iskorištenje prostora i preglednost zamrznutih namirnica.

82

nema miješanja mirisa između


GORENJE ORA-ÏTO

RK2-ORA-E

Kombinirani hladnjak/zamrzivač

RK2-ORA-S

Kombinirani hladnjak/zamrzivač

NRK-ORA-W

Kombinirani hladnjak/zamrzivač

• Ukupni bruto/neto obujam: 285 / 273 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,727 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 265 kWh • Razina buke: 41 dB(A) • Klimatski razred: SN/ST/N • Desno otvaranje vrata • Boja opreme u unutrašnjosti: prozirna sivosmeđa

• Ukupni bruto/neto obujam: 285 / 273 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,727 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 265 kWh • Razina buke: 41 dB(A) • Klimatski razred: SN/ST/N • Desno otvaranje vrata • Boja opreme u unutrašnjosti: prozirna sivosmeđa

• Ukupni bruto/neto obujam: 278 / 262 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,768 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 280 kWh • Razina buke: 42 dB(A) • Klimatski razred: SN/ST/N/T • Desno otvaranje vrata • Boja opreme u unutrašnjosti: prozirna

• Elektronsko upravljanje • 1 kompresor • Digitalni pokazivač temperature rashladnog dijela • Štedljivi programi: Eco

• Elektronsko upravljanje • 1 kompresor • Digitalni pokazivač temperature rashladnog dijela • Štedljivi programi: Eco

• Elektronsko upravljanje SensoTech • Kompresor s ventilom: mogućnost isključivanja rashladnog dijela • Digitalni pokazivač temperature rashladnog i zamrzivačkog dijela • Štedljivi programi: Eco

RASHLADNI DIO

RASHLADNI DIO

RASHLADNI DIO

• Neto obujam: 203 l • Dinamičko hlađenje (ventilator u hladnjaku) • Funkcija brzog hlađenja SuperCool • FreshZone ladica sa staklenom policom • 1 staklena polica • 1 staklena djeljiva polica • 1 posuda za povrće sa staklenom policom • Nosač boca • 1 posuda za jaja (12×) • 4 police i polica za maslac i sir u vratima • LED osvjetljenje • Automatsko odleđivanje • Zvučni signal za predugo otvorena vrata

• Neto obujam: 203 l • Dinamičko hlađenje (ventilator u hladnjaku) • Funkcija brzog hlađenja SuperCool • FreshZone ladica sa staklenom policom • 1 staklena polica • 1 staklena djeljiva polica • 1 posuda za povrće sa staklenom policom • Nosač boca • 1 posuda za jaja (12×) • 4 police i polica za maslac i sir u vratima • LED osvjetljenje • Automatsko odleđivanje • Zvučni signal za predugo otvorena vrata

• Neto obujam: 200 l • Dinamičko hlađenje (ventilator u hladnjaku) • Funkcija brzog hlađenja SuperCool • FreshZone ladica sa staklenom policom • 1 staklena polica • 1 staklena djeljiva polica • 1 posuda za povrće sa staklenom policom • Nosač boca • 1 posuda za jaja (12×) • 3 police i polica za maslac i sir u vratima • LED osvjetljenje • Automatsko odleđivanje • Zvučni signal za predugo otvorena vrata

ZAMRZIVAČKI DIO

ZAMRZIVAČKI DIO

ZAMRZIVAČKI DIO

• Neto obujam: 70 l • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 5 kg/24h • 3 ladice za pohranjivanje duboko smrznutih namirnica • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 15 h

• Neto obujam: 70 l • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 5 kg/24h • 3 ladice za pohranjivanje duboko smrznutih namirnica • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 15 h

• Neto obujam: 62 l • No Frost • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 7,5 kg/24h • 3 ladice za pohranjivanje duboko smrznutih namirnica • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 13 h • Zvučni alarm i upozoravajuće svjetlo previsoke temperature

• Dimenzije aparata (Š×V×D): 54 × 179,5 × 60 cm

• Dimenzije aparata (Š×V×D): 54 × 179,5 × 60 cm

• Dimenzije aparata (Š×V×D): 54 × 179,5 × 54,5 cm

• EAN kod: 3838942670688 • Šifra: 306450

• EAN kod: 3838942670695 • Šifra: 306463

• EAN kod: 3838942521591 • Šifra: 243849

83


GORENJE RETRO KOLEKCIJA

JEDNOSTAVNO HLADAN. NEIZMJERNO COOL.

Vrhunska tehnologija koja očarava daškom nostalgije. Znak prepoznavanja cijele kolekcije je zaobljeni konveksni dizajn oblikovno i tehnološki dorađenih, štedljivih i okolišu prihvatljivih aparata. Otkrijte svoj retro stil. Chic, Vintage ili Funky. Koji je baš za vas? DESIGNED BY Gorenje Design Studio www.gorenje.com/retro/hr 84


GORENJE RETRO KOLEKCIJA

85


GORENJE RETRO KOLEKCIJA

Chic

Vintage

Funky

Gorenje Retro Chic kolekcija oduševit će

Gorenje Retro Vintage kolekcija

Gorenje Retro Funky kolekcija

prije svega suvremene klasičare, ljubitelje

posebno će privući nostalgičare, vječne

namijenjena je svim razigranim ljubiteljima

minimalizma s izabranim komadima

romantičare i ljubitelje prirodnih nijansa.

slobode, vječnim optimistima i radoznalim

elegantnog namještaja. Odlučne vizionare

Namijenjena je svima koji se znaju

putnicima. Svim ljubiteljima adrenalina

koji se zaklinju u »manje je više« i potpunu

razmaziti, uživati u klasičnoj umjetnosti i

kojima je beskonačno nebo jedina granica.

usklađenost.

koji vole nove oblike sa starim značajem.

Energetska učinkovitost A++ Veća zapremnina ne znači nužno i veću potrošnju električne energije. Aparati imaju pored odlične toplinske izolacije poboljšano brtvljenje vrata, ugrađene najsuvremenije komponente rashladnog sustava i elektronsku regulaciju koja potrošnju smanjuje na minimum. Izaberite između najštedljivijih aparata energetske učinkovitosti A++ ili A+ i uštedite i do 25 %

Velika posuda za povrće

Dinamičko hlađenje (ventilator u hladnjaku)

električne energije. 15 i više godina stari aparati potroše i do tri puta više energije od novih.

Hladnjaci Gorenje nude optimalne uvjete

Kako bi osigurali ravnomjernu

za pohranjivanje voća i povrća. Pored

temperaturu po cijelom hladnjaku, ugradili

pravilne temperature i vlage, određeni

smo u unutrašnjost aparata ventilator koji

modeli nude i izuzetno veliku posudu koja

podstiče kruženje zraka i time poboljšava

znatno produljuje svježinu i čuva vitamine

hlađenje. Takav sustav čuva namirnice

te ostale hranjive tvari. Više nego li

i pripremljena jela u hladnjaku dulje

odlično rješenje za vaše tjedne nabavke.

vremena svježima, neovisno o tome na

Kod rashladno-zamrzivačkih aparata

kojoj su polici pohranjene. Sprječava

sa zamrzivačkim dijelom gore, velika

i nakupljanje vlage ili kondenzata

je posuda za povrće na teleskopskim

na staklenim policama i unutrašnjim

vodilicama.

stijenama aparata.

86


GORENJE RETRO KOLEKCIJA

Nosač boca U hladnjacima Gorenje boce ne oduzimaju prostor drugim namirnicama na unutrašnjoj strani vrata hladnjaka ili na staklenim policama, jer je za njih predviđen poseban nosač. S njime je iskorištenje prostora za pohranjivanje optimalno i stoga što on ima blagi nagib koji omogućava sigurno odlaganje i već otvorenih boca

Police na vratima zamrzivačkog dijela Police na vratima zamrzivača idealne su za pohranjivanje manjih zamrznutih namirnica za kojima češće posežete. Otvorena ambalaža sa sitnim povrćem, pizze, sladoledi na štapiću ili u kornetu, biti će uvijek na vidiku i odmah dostupni!

Prostrana razdijeljena polica za boce Polica omogućava sustavno i pregledno odlaganje namirnica za kojima najčešće posežete: okomite tetrapake i 2-litrene boce postavite na dublju policu straga a manje namirnice i lončiće na pliću policu sprijeda! Polica je smještena na

Prednosti staklenih polica

najpreglednijem i najdostupnijem mjestu, na dohvat i djeci.

Staklene police u Gorenje hladnjacima izrađene su od sigurnosnog stakla. Vrlo su otporne i podnose težinu do 40 kilograma. Hladnije su od mrežastih polica. Kod mogućeg prolijevanja, tekućina neće oteći na donju policu. Kompaktne staklene police pružaju odličnu podlogu i namirnicama u manjoj i užoj ambalaži. Čišćenje staklenih polica je vrlo jednostavno.

87


GORENJE RETRO KOLEKCIJA

NRK 60328 OC

NRK 60328 OR

NRK 60328 OBK

NRK 60328 OCO

NRK 60328 OA

Kombinirani hladnjak/zamrzivač

• Boja: Srebrna (Silver) • Ukupni bruto/neto obujam: 328 / 304 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,798 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 291 kWh • Razina buke: 41 dB(A) • Klimatski razred: ST/N • Desno otvaranje vrata • Boja opreme u unutrašnjosti: prozirna • Elektronsko upravljanje • 1 kompresor • Štedljivi programi: Eco RASHLADNI DIO • Neto obujam: 229 l • Dinamičko hlađenje (ventilator u hladnjaku) • Funkcija brzog hlađenja SuperCool • 3 staklene police • 1 posuda za povrće sa staklenom policom • Nosač boca • 1 posuda za jaja (12×) • 2 police i polica za maslac i sir u vratima • Dvodijelna polica za boce • Osvjetljenje unutrašnjosti • Automatsko odleđivanje

88

ZAMRZIVAČKI DIO

• Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 188,7 × 64 cm

• Neto obujam: 75 l • No Frost • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 4 kg/24h • 3 ladice za pohranjivanje duboko smrznutih namirnica • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 18 h

• EAN kod: 3838942718298 • Šifra: 332741 • O pcije: NRK 60328 OC / Boja šampanjca (Champagne) / EAN kod: 3838942718250 / Šifra: 332738 NRK 60328 OBK / Boja crna (Black) / EAN kod: 3838942718304 / Šifra: 332743 NRK 60328 OR / Boja bordo (Bordeaux) / EAN kod: 3838942718281 / Šifra: 332739 NRK 60328 OCO / Boja kave (Royal Coffee) / EAN kod: 3838942718311 / Šifra: 333773

* Modeli imaju desno otvaranje vrata. Moguće naručiti modele s lijevim otvaranjem vrata.


GORENJE RETRO KOLEKCIJA

RF 60309 OR

RF 60309 OBK

RF 60309 OA

RF 60309 OCO

RF 60309 OCH

RF 60309 OC

Hladnjak/zamrzivač

• Boja: Boja šampanjca (Champagne) • Ukupni bruto/neto obujam: 296 / 294 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,583 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 213 kWh • Razina buke: 39 dB(A) • Klimatski razred: SN/ST/N/T • Desno otvaranje vrata / Samozatvarajući pant vrata • Boja opreme u unutrašnjosti: prozirna • Mehaničko upravljanje • 1 kompresor RASHLADNI DIO • Neto obujam: 229 l • Dinamičko hlađenje (ventilator u hladnjaku) • Funkcija brzog hlađenja SuperCool • 3 staklene police • 1 posuda za povrće sa staklenom policom • Nosač boca • 1 posuda za jaja (12×) • 2 police i polica za maslac i sir u vratima • Dvodijelna polica za boce • Osvjetljenje unutrašnjosti • Automatsko odleđivanje

• ZAMRZIVAČKI DIO

• Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 173,7 × 64 cm

• Neto obujam: 65 l • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 4,5 kg/24h • 1 mrežasta polica • 1 polica u vratima zamrzivača • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 22 h

• EAN kod: 3838942615153 • Šifra: 278703 • O pcije: RF 60309 OR / Boja bordo (Bordeaux) / EAN kod: 3838942615146 / Šifra: 278702 RF 60309 OA / Boja srebrna (Silver) / EAN kod: 3838942615115 / Šifra: 278701 RF 60309 OBK / Boja crna (Black) / EAN kod: 3838942615108 / Šifra: 278707 RF 60309 OCO / Boja kave (Royal Coffee) / EAN kod: 3838942615368 / Šifra: 278706 RF 60309 OCH / Boja tamne čokolade (Dark Chocolate) / EAN kod: 3838942615351 / Šifra: 278705

* Modeli imaju desno otvaranje vrata. Moguće naručiti modele s lijevim otvaranjem vrata.

89


GORENJE RETRO KOLEKCIJA

RB 60299 OC

RB 60299 OP

RB 60299 OCO

RB 60299 OR

RB 60299 OO

RB 60299 OCH

RB 60299 OA

RB 60299 OBK

RB 60299 OGR

Hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje

• Boja: Boja limete (Lime Green) • Ukupni bruto/neto obujam: 288 / 281 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,536 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 196 kWh • Razina buke: 42 dB(A) • Klimatski razred: SN/ST/N/T • Desno otvaranje vrata / Samozatvarajući pant vrata • Boja opreme u unutrašnjosti: prozirna • Mehaničko upravljanje • 1 kompresor RASHLADNI DIO • Neto obujam: 255 l • Dinamičko hlađenje (ventilator u hladnjaku) • Funkcija brzog hlađenja SuperCool • 3 staklene police • 1 posuda za povrće sa staklenom policom • Nosač boca • 1 posuda za jaja (12×) • 2 police i polica za maslac i sir u vratima • Dvodijelna polica za boce • Osvjetljenje unutrašnjosti • Automatsko odleđivanje

90

ZAMRZIVAČKI DIO

• Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 154 × 64 cm

• Neto obujam: 26 l • Kapacitet zamrzavanja: 2 kg/24h • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 18 h

• EAN kod: 3838942705359 • Šifra: 322267 • O pcije: RB 60299 OC / Boja šampanjca (Champagne) / EAN kod: 3838942704987 / Šifra: 322227 RB 60299 OR / Boja bordo (Bordeaux) / EAN kod: 3838942705335 / Šifra: 322258 RB 60299 OA / Boja srebrna (Silver)/ EAN kod: 3838942705373 / Šifra: 322270 RB 60299 OP / Boja maline (Raspberry Pink) / EAN kod: 3838942705342 / Šifra: 322265 RB 60299 OO / Boja naranče (Juicy Orange) / EAN kod: 3838942705366 / Šifra: 322269 RB 60299 OBK / Boja crna (Black) / EAN kod: 3838942705380 / Šifra: 322597 RB 60299 OCO / Boja kave (Royal Coffee) / EAN kod: 3838942718236 / Šifra: 332736 RB 60299 OCH / Boja tamne čokolade (Dark Chocolate) / EAN kod: 3838942718243 / Šifra: 332737 * Modeli imaju desno otvaranje vrata. Moguće naručiti modele s lijevim otvaranjem vrata.


GORENJE RETRO KOLEKCIJA

RB 60299 ORD

Hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje

RB 60299 OW

Hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje

• Boja: Plamenocrvena • Ukupni bruto/neto obujam: 288 / 281 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,536 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 196 kWh • Razina buke: 42 dB(A) • Klimatski razred: SN/ST/N/T • Desno otvaranje vrata / Samozatvarajući pant vrata • Boja opreme u unutrašnjosti: prozirna

• Boja: Bijela • Ukupni bruto/neto obujam: 288 / 281 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,536 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 196 kWh • Razina buke: 42 dB(A) • Klimatski razred: SN/ST/N/T • Desno otvaranje vrata / Samozatvarajući pant vrata • Boja opreme u unutrašnjosti: prozirna

• Mehaničko upravljanje • 1 kompresor

• Mehaničko upravljanje • 1 kompresor

RASHLADNI DIO

RASHLADNI DIO

• Neto obujam: 255 l • Dinamičko hlađenje (ventilator u hladnjaku) • Funkcija brzog hlađenja SuperCool • 3 staklene police • 1 posuda za povrće sa staklenom policom • Nosač boca • 1 posuda za jaja (12×) • 2 police i polica za maslac i sir u vratima • Dvodijelna polica za boce • Osvjetljenje unutrašnjosti • Automatsko odleđivanje

• Neto obujam: 255 l • Dinamičko hlađenje (ventilator u hladnjaku) • Funkcija brzog hlađenja SuperCool • 3 staklene police • 1 posuda za povrće sa staklenom policom • Nosač boca • 1 posuda za jaja (12×) • 2 police i polica za maslac i sir u vratima • Dvodijelna polica za boce • Osvjetljenje unutrašnjosti • Automatsko odleđivanje

ZAMRZIVAČKI DIO

ZAMRZIVAČKI DIO

• Neto obujam: 26 l • Kapacitet zamrzavanja: 2 kg/24h • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 18 h

• Neto obujam: 26 l • Kapacitet zamrzavanja: 2 kg/24h • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 18 h

• Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 154 × 64 cm

• Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 154 × 64 cm

• EAN kod: 3838942732164 • Šifra: 339212

• EAN kod: 3838942754333 • Šifra: 354205

* Modeli imaju desno otvaranje vrata. Moguće naručiti modele s lijevim otvaranjem vrata.

* Modeli imaju desno otvaranje vrata. Moguće naručiti modele s lijevim otvaranjem vrata.

91


GORENJE MONARQUE

92


GORENJE MONARQUE

S VREMENOM, IZUZETNE STVARI POSTAJU DRAGOCJENOSTI

Izgled vitrine za pohranjivanje i hlađenje vina zrači kvalitetom i svrsishodnošću; dizajn je ergonomski, a aparat je jednostavan za korištenje. Jednostavna elegancija oblika odražava se u glatkim metalnim i staklenim površinama, dodatno naglašenog ukošenim rubovima. Klasična elegancija, diskretan i sofisticiran dizajn aparata, združene u harmoničnu cjelinu koja odražava opuštenu atmosferu modernog načina života.

93


GORENJE MONARQUE

Vrhunski uvjeti pohranjivanja vina Vitrina za pohranjivanje vina nudi vrhunske uvjete za jednostavno pohranjivanje čak 48 boca vaših najdražih vina. Područje radne temperature omogućava kako bijelom tako i crnom vinu da se razvije u idealnim temperaturnim uvjetima. Visoka razina vlage sprječava da čepovi izgube svoj pravi oblik, a pažljivo projektiran dizajn čuva boce od neželjenih vibracija.

Zaštita i uporabivost

Savršenstvo oblika

Staklena vrata s posebnom presvlakom štite vino od štetnih ultraljubičastih zraka, a

Površine od brušenog aluminija elegantno

elegantne klizne police omogućavaju lako biranje bilo koje od boca bez premještanja

će se uklopiti u dizajn svakog kuhinjskog

ostalih.

namještaja, a vaš život osvježiti

Jedna od brojnih prednosti vitrine za pohranjivanje vina je i rashladna jedinica s

dobrodošlim i prije svega kvalitetnim

ventilatorskim hlađenjem kojoj nije potrebno dodatno prozračivanje i koja omogućava

promjenama.

ugradnju ispod standardnog radnog pulta.

94


GORENJE MONARQUE

XWC 660 EF

Hladnjak za vino - samostojeći

XWC 660 E

Hladnjak za vino - ugradbeni

• Monarque linija • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: SN/ST/N/T

• Monarque linija • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: SN/ST/N/T

• Elektronsko upravljanje / LED zaslon • 1 kompresor • Memoriranje definiranih postavki u slučaju nestanka struje • Digitalni pokazivač temperature

• Elektronsko upravljanje • 1 kompresor • Memoriranje definiranih postavki u slučaju nestanka struje • Digitalni pokazivač temperature

RASHLADNI DIO

RASHLADNI DIO

• Neto obujam: 155 l • Kapacitet: 48 boca (0,75 l) • Dinamičko hlađenje (rashladni ventilator) • 5 teleskopskih kliznih polica (velikih) • 2 teleskopske klizne police (male) • Osvjetljenje unutrašnjosti • Mogućnost aktiviranja osvjetljenja kod zatvorenih vrata

• Neto obujam: 155 l • Kapacitet: 48 boca (0,75 l) • Dinamičko hlađenje (rashladni ventilator) • 5 teleskopskih kliznih polica (velikih) • 2 teleskopske klizne police (male) • Osvjetljenje unutrašnjosti • Mogućnost aktiviranja osvjetljenja kod zatvorenih vrata

• Ukupni bruto/neto obujam: 156 / 155 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,556 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 203 kWh • Razina buke: 42 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 x 90 x 60 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 156 / 155 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,556 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 203 kWh • Razina buke: 42 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 x 87 x 60 cm

• EAN kod: 3838942788352 • Šifra: 374135

• EAN kod: 3838942788345 • Šifra: 374134

95


LEDENICE

KVALITETNO ZAMRZAVANJE NAMIRNICA

Inovativni sistem hlađenja, učinkoviti kompresori i odlična toplinska izolacija omogućavaju visoku energetsku učinkovitost. Unutrašnjost u novoj »VitroLook« estetici, premjestive košare, izvlačne ladice i elektronska regulacija temperature pružaju najbolje uvjete za pohranjivanje zamrznutih namirnica. • • • • •

96

odlična energetska učinkovitost A+ inovativni sustav hlađenja brzo zamrzavanje većih količina namirnica FastFreeze optimalno očuvane hranjive tvari, minerali i vitamini mogućnost kombiniranja ormara za zamrzavanje i hladnjaka (SideBySide)


LEDENICE

97


LEDENICE

OČUVANJE H R A N J I V I H S A S TO JA K A

FastFreeze brzo zamrzavanje namirnica Očuvanje kakvoće zamrznutih namirnica u najvećoj mjeri ovisi o brzini zamrzavanja. Kod veće brzine zamrzavanja, formirani kristali su manji i ne oštećuju stanice u namirnicama. Na taj način vitamini, minerali i hrajive tvari u namirnicama su očuvane na duži rok. Za intenzivno zamrzavanje odaberite modele s funkcijom brzog zamrzavanja FastFreeze, koja djeluje na iznimno niskoj temperaturi od -24°C.

Pohranjivanje zamrznutih namirnica

NoFrost tehnologija

Preporučeno vrijeme pohranjivanja

Suvremena tehnologija NoFrost pomoću

zamrznutih namirnica ovisi o vrsti

intenzivnog kruženja hladnoga zraka

namirnice, kvaliteti, roku uporabe i sl.

uklanja vlagu iz ormara za zamrzavanje

Visok udio masnoće u namirnicama

i time sprječava stvaranje inja na

dodatno skraćuje rok pohranjivanja.

namirnicama i leda u unutrašnjosti aparata.

Primjerice crveno meso s malo masnoće

Postiže se optimalna iskoristivost prostora

može biti pohranjeno u zamrzivaču do 12

za pohranjivanje, a zamorno odleđivanje i

mjeseci, dok masnije komade mesa možete

čišćenje zamrzivača više nnije potrebno.

čuvati od 4 do 6 mjeseci. Namirnice

Zamrznute namirnice međusobno se ne

pohranjujte u zatvorenim posudama ili

lijepe, čime je osigurana i bolja preglednost

prikladnoj ambalaži za zamrzavanje.

nad pohranjenim namirnicama.

Preporučeno vrijeme pohranjivanja u zamrzivaču

Pregledna unutrašnjost Ormari za zamrzavanje imaju ladice u

NAMIRNICA

VRIJEME

• voće, govedina

od 10 do 12 mjeseci

pregled nad pohranjenim namirnicama.

• povrće, teletina, perad

od 8 do 10 mjeseci

Pohranjivanje i pretraživanje pohranjenih

• divljač

od 8 do 10 mjeseci

funkcionalnim smještajem osvjetljenja u

• svinjetina

od 4 do 6 mjeseci

unutrašnjosti ormara za zamrzavanje s

• mljeveno meso

4 mjeseca

• kruh, pecivo, gotova jela, posna riba

3 mjeseca

namirnica u ormaru dodatno je olakšano

• iznutrice

2 mjeseca

• dimljene kobasice, masna riba

1 mjesec

98

VitroLook dizajnu, koje pružaju odličan

elektronskim upravljanjem.


LEDENICE

Vrhunska učinkovitost u A+ energetskom razredu Poboljšani sustav hlađenja kojeg omogućava nova AWPE tehnologija, osigurava zajedno sa sakrivenim kondenzatorom, odlične uvjete za postizanje najboljih energetskih razreda.

Sakriveni kondenzator

Udobno rukovanje i izdržljivost

Upravljanje i sigurnost

Umjesto na stražnjoj vanjskoj stijeni

Promišljeno postavljeno svjetlo u

Upravljačka jedinica nalazi se na prednjoj

škrinje za zamrzavanje, kondenzator je

poklopcu škrinje za zamrzavanje

donjoj strani škrinje za zamrzavanje.

inovativno ugrađen između unutrašnje

vodi brigu o odličnoj preglednosti i u

Gumb za namještanje odgovarajuće

stijene aparata i izolacijske pjene. Pored

uvjetima kada se aparat nalazi u slabije

temperature, te za uključivanje ili

tišeg rada sprječava stvaranje kondenzata

osvjetljenom prostoru. Premjestive košare

isključivanje funkcije intenzivnog

i olakšava čišćenje vanjskih stranica

dodatno olakšavaju pristup zamrznutim

zamrzavanja FastFreeze dopunjavaju

aparata. Važna prednost je i u tome što se

namirnicama. Masivni i izdržljivi metalni

još i svjetla za pokazivanje rada aparata

škrinja sa skrivenim kondenzatorom može

pant za otvaranje vrata osigurava dug

koja uključuju svjetlo intenzivnog

smjestiti što bliže zidu.

životni vijek.

zamrzavanja kao i sigurnosno svjetlo kod previsoke temperature (veće od -18°C). Funkciju FastFreeze uključite 24 sata prije zamrzavanja veće količine svježih namirnica. Na taj način ćete sačuvati najviše hranjivih tvari.

99


LEDENICE

FN 6181 CX

Uspravni zamrzivač

• Dizajn: Inox • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: SN/ST/N/T • Elektronsko upravljanje • Namjestiva temperatura u zamrzivaču • 1 kompresor • Zvučni i svjetlosni signal previsoke temperature • Štedljivi programi: Eco • Neto obujam: 217 l • No Frost • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 18 kg/24h • 1 ladica za brzo zamrzavanje • 6 ladica za pohranjivanje duboko zamrznutih namirnica • 1 prostor s vratima za zamrznutu hranu • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 15 h

FN 6181 CX

PREDNOSTI KOJE SE RAČUNAJU:

• Ukupni bruto/neto obujam: 231 / 217 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,814 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 297 kWh • Razina buke: 42 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 180 × 64 cm • EAN kod: 3838942715389 • Šifra: 331925

A+ energetska učinkovitost

FastFreeze brzo zamrzavanje namirnica

NoFrost – bez zamornog odleđivanja zamrzivača

2 kotačića i 2 podesive nogice omogućuju lakše rukovanje

ECO štedljivi program za dodatne uštede el. energije

100


LEDENICE

FN 6181 CW

Uspravni zamrzivač

F 6181 AW

Uspravni zamrzivač

• Dizajn: Bijeli • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: SN/ST/N/T

• Dizajn: Bijeli • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: SN/ST/N/T

• Elektronsko upravljanje • Namjestiva temperatura u zamrzivaču • 1 kompresor • Zvučni i svjetlosni signal previsoke temperature • Štedljivi programi: Eco

• Mehaničko upravljanje • Namjestiva temperatura u zamrzivaču • 1 kompresor • Svjetlosni signal previsoke temperature

• Neto obujam: 217 l • No Frost • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 18 kg/24h • 1 ladica za brzo zamrzavanje • 6 ladica za pohranjivanje duboko zamrznutih namirnica • 1 prostor s vratima za zamrznutu hranu • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 15 h

• Neto obujam: 261 l • Ručno odleđivanje • Kapacitet zamrzavanja: 25 kg/24h • 6 ladica za pohranjivanje duboko zamrznutih namirnica • 2 prostora s vratima za zamrznutu hranu • 1 posudica za led • 2 akumulatora hladnoće • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 28 h

• Ukupni bruto/neto obujam: 231 / 217 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,814 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 297 kWh • Razina buke: 42 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 180 × 64 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 309 / 261 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,815 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 297 kWh • Razina buke: 42 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 180 × 64 cm

• EAN kod: 3838942694738 • Šifra: 315983

• EAN kod: 3838942694714 • Šifra: 315982

101


LEDENICE

F 6151 AW

Uspravni zamrzivač

F 6245 W

Uspravni zamrzivač

• Dizajn: Bijeli • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: SN/ST/N/T

• Dizajn: Bijeli • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: SN/ST/N/T

• Mehaničko upravljanje • Namjestiva temperatura u zamrzivaču • 1 kompresor • Svjetlosni signal previsoke temperature

• Mehaničko upravljanje • Namjestiva temperatura u zamrzivaču • Analogni termometar • 1 kompresor • Zvučni i svjetlosni signal previsoke temperature

• Neto obujam: 206 l • Ručno odleđivanje • Kapacitet zamrzavanja: 18 kg/24h • 5 ladica za pohranjivanje duboko zamrznutih namirnica • 1 prostor s vratima za zamrznutu hranu • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 21 h

• Neto obujam: 208 l • Ručno odleđivanje • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 15 kg/24h • 4 ladice za pohranjivanje duboko zamrznutih namirnica • 2 prostora s vratima za zamrznutu hranu • 2 akumulatora hladnoće • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 20 h • Osvjetljenje unutrašnjosti

• Ukupni bruto/neto obujam: 230 / 206 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,725 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 265 kWh • Razina buke: 40 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 145 × 64 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 238 / 208 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,908 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 331 kWh • Razina buke: 42 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 60 × 143,5 × 62,5 cm

• EAN kod: 3838942702396 • Šifra: 320852

• EAN kod: 3838942768026 • Šifra: 363654

102


LEDENICE

F 4090 AW

Uspravni zamrzivač

F 3090 AW

Uspravni zamrzivač

F 4060 AW

Uspravni zamrzivač

• Dizajn: Bijeli • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: ST/N

• Dizajn: Bijeli • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: N

• Dizajn: Bijeli • Lijevo/desno otvaranje vrata • Klimatski razred: SN/ST/N

• Mehaničko upravljanje • Namjestiva temperatura u zamrzivaču • 1 kompresor • Svjetlosni signal previsoke temperature

• Mehaničko upravljanje • Namjestiva temperatura u zamrzivaču • 1 kompresor • Svjetlosni signal previsoke temperature

• Mehaničko upravljanje • Namjestiva temperatura u zamrzivaču • 1 kompresor • Svjetlosni signal previsoke temperature

• Neto obujam: 85 l • Ručno odleđivanje • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 7 kg/24h • 2 ladice i 1 košara za pohranjivanje duboko zamrznutih namirnica • 1 posudica za led • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 14 h

• Neto obujam: 86 l • Ručno odleđivanje • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 9 kg/24h • 2 ladice i 1 košara za pohranjivanje duboko zamrznutih namirnica • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 19 h

• Neto obujam: 53 l • Ručno odleđivanje • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 4 kg/24h • 1 ladica i 1 košara za pohranjivanje duboko zamrznutih namirnica • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 16 h

• Ukupni bruto/neto obujam: 100 / 85 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,636 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 232 kWh • Razina buke: 42 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 54 × 85 × 60 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 106 / 86 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,623 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 227 kWh • Razina buke: 40 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 50 x 85 x 60 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 64 / 53 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,573 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 209 kWh • Razina buke: 41 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 54 x 60,5 x 58 cm

• EAN kod: 3838942805677 • Šifra: 387655

• EAN kod: 3838942804854 • Šifra: 387653

• EAN kod: 3838942820564 • Šifra: 395937

103


LEDENICE

FH 331 IW

Škrinja za zamrzavanje

FH 331 IW • Dizajn: Bijeli • Klimatski razred: ST/SN/N/T

• Elektronsko upravljanje SensoTech • LED zaslon s digitalnim pokazivačem temperature • Namjestiva temperatura u zamrzivaču • 1 kompresor • Zvučni i svjetlosni signal previsoke temperature • Neto obujam: 307 l • Ručno odleđivanje • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 19 kg/24h • 2 košare za brzo zamrzavanje namirnica • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 35 h • Osvjetljenje unutrašnjosti

• Ukupni bruto/neto obujam: 325 / 307 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,793 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 289 kWh • Razina buke: 42 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 110 × 85 × 70 cm • EAN kod: 3838942789540 • Šifra: 376247

PREDNOSTI KOJE SE RAČUNAJU:

104

A+ energetska učinkovitost

Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze

Elektronsko upravljanje SensoTech

LED zaslon na poklopcu škrinje


LEDENICE

FH 401 W

Škrinja za zamrzavanje

FH 331 W

Škrinja za zamrzavanje

FHE 241 W

Škrinja za zamrzavanje

• Dizajn: Bijeli • Klimatski razred: ST/SN/N/T

• Dizajn: Bijeli • Klimatski razred: ST/SN/N/T

• Dizajn: Bijeli • Klimatski razred: ST/SN/N/T

• Mehaničko upravljanje • Namjestiva temperatura u zamrzivaču • 1 kompresor • Svjetlosni signal previsoke temperature

• Mehaničko upravljanje • Namjestiva temperatura u zamrzivaču • 1 kompresor • Svjetlosni signal previsoke temperature

• Mehaničko upravljanje • Namjestiva temperatura u zamrzivaču • 1 kompresor • Svjetlosni signal previsoke temperature • Skriveni kondenzator

• Neto obujam: 380 l • Ručno odleđivanje • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 26 kg/24h • 2 košare za brzo zamrzavanje namirnica • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 38 h • Osvjetljenje unutrašnjosti

• Neto obujam: 307 l • Ručno odleđivanje • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 19 kg/24h • 2 košare za brzo zamrzavanje namirnica • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 35 h • Osvjetljenje unutrašnjosti

• Neto obujam: 230 l • Ručno odleđivanje • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 20 kg/24h • 2 košare za brzo zamrzavanje namirnica • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 55 h • Osvjetljenje unutrašnjosti

• Ukupni bruto/neto obujam: 400 / 380 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,9 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 329 kWh • Razina buke: 43 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 130 × 85 × 70 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 325 / 307 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,793 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 289 kWh • Razina buke: 42 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 110 × 85 × 70 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 240 / 230 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,68 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 248 kWh • Razina buke: 42 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 110 × 85 × 70 cm

• EAN kod: 3838942732058 • Šifra: 335100

• EAN kod: 3838942732041 • Šifra: 335099

• EAN kod: 3838942728204 • Šifra: 335101

105


LEDENICE

FH 211 W

Škrinja za zamrzavanje

FH 400 W

Škrinja za zamrzavanje

FH 330 W

Škrinja za zamrzavanje

• Dizajn: Bijeli • Klimatski razred: ST/SN/N/T

• Dizajn: Bijeli • Klimatski razred: ST/SN/N/T

• Dizajn: Bijeli • Klimatski razred: ST/SN/N/T

• Mehaničko upravljanje • Namjestiva temperatura u zamrzivaču • 1 kompresor • Svjetlosni signal previsoke temperature

• Mehaničko upravljanje • Namjestiva temperatura u zamrzivaču • 1 kompresor • Svjetlosni signal previsoke temperature • Skriveni kondenzator

• Mehaničko upravljanje • Namjestiva temperatura u zamrzivaču • 1 kompresor • Svjetlosni signal previsoke temperature • Skriveni kondenzator

• Neto obujam: 198 l • Ručno odleđivanje • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 14 kg/24h • 1 košara za brzo zamrzavanje namirnica • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 34 h • Osvjetljenje unutrašnjosti

• Neto obujam: 380 l • Ručno odleđivanje • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 26 kg/24h • 2 košare za brzo zamrzavanje namirnica • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 38 h • Osvjetljenje unutrašnjosti

• Neto obujam: 307 l • Ručno odleđivanje • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 19 kg/24h • 2 košare za brzo zamrzavanje namirnica • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 35 h • Osvjetljenje unutrašnjosti

• Ukupni bruto/neto obujam: 210 / 198 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,633 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 231 kWh • Razina buke: 41 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 80 × 85 × 70 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 400 / 380 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 1,126 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 411 kWh • Razina buke: 43 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 130 × 85 × 70 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 325 / 307 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,992 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 362 kWh • Razina buke: 42 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 110 × 85 × 70 cm

• EAN kod: 3838942731501 • Šifra: 335514

• EAN kod: 3838942789656 • Šifra: 379798

• EAN kod: 3838942789649 • Šifra: 379797

106


LEDENICE

FH 210 W

Škrinja za zamrzavanje

FHE 151 W

Škrinja za zamrzavanje

FH 130 W

Škrinja za zamrzavanje

• Dizajn: Bijeli • Klimatski razred: ST/SN/N/T

• Dizajn: Bijeli • Klimatski razred: ST/SN/N/T

• Dizajn: Bijeli • Klimatski razred: ST/SN/N/T

• Mehaničko upravljanje • Namjestiva temperatura u zamrzivaču • 1 kompresor • Svjetlosni signal previsoke temperature • Skriveni kondenzator

• Mehaničko upravljanje • Namjestiva temperatura u zamrzivaču • 1 kompresor • Svjetlosni signal previsoke temperature • Skriveni kondenzator

• Mehaničko upravljanje • Namjestiva temperatura u zamrzivaču • 1 kompresor • Svjetlosni signal previsoke temperature

• Neto obujam: 198 l • Ručno odleđivanje • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 14 kg/24h • 1 košara za brzo zamrzavanje namirnica • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 34 h • Osvjetljenje unutrašnjosti

• Neto obujam: 141 l • Ručno odleđivanje • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 12 kg/24h • 1 košara za brzo zamrzavanje namirnica • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 46 h • Osvjetljenje unutrašnjosti

• Neto obujam: 124 l • Ručno odleđivanje • Funkcija brzog zamrzavanja FastFreeze • Kapacitet zamrzavanja: 9 kg/24h • 1 košara za brzo zamrzavanje namirnica • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 23 h

• Ukupni bruto/neto obujam: 210 / 198 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,792 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 289 kWh • Razina buke: 41 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 80 × 85 × 70 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 150 / 141 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,55 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 201 kWh • Razina buke: 42 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 80 × 85 × 70 cm

• Ukupni bruto/neto obujam: 130 / 124 l • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,657 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 240 kWh • Razina buke: 40 dB(A) • Dimenzije aparata (Š×V×D): 50 × 85 × 70 cm

• EAN kod: 3838942789632 • Šifra: 379796

• EAN kod: 3838942731990 • Šifra: 335079

• EAN kod: 3838942820595 • Šifra: 395860

107


ŠTEDNJACI

108


ŠTEDNJACI

ODLIČNI UČINCI KUHANJA

Inovativna rješenja uvrštavaju Gorenje štednjake u sam vrh evropske ponude. Brojne kombinacije ploča za kuhanje i učinkovit oblik pećnice HomeMADE osiguravaju odlične kulinarske rezultate. Posebna, korisniku prilagođena svojstva te ergonomski oblik dodatno olakšavaju proces kuhanja i pečenja. • • • • • • •

širok izbor modela učinkovit oblik pećnice po uzoru na krušne peći HomeMADE optimalna kombinacija funkcija pečenja i posebne funkcije za optimni rezultat pečenja Pizza program StayWarm funkcija za održavanje jela toplima u pećnici energetska učinkovitost u razredu A-20 % kvalitetni materijali izrade i ergonomija za jednostavno rukovanje, održavanje i sigurnost

109


ŠTEDNJACI

RAZNOLIKOST P LO Č A Z A K U H A N J E Struja, plin ili kombinacija – štednjaci po mjeri Odlične kulinarske užitke omogućava široka paleta Gorenje štednjaka. Možete birati između električnih, plinskih ili kombiniranih, u širini od 50 ili 60 cm. Upravljanje je iznimno jednostavno, omogućeno zbog promišljeno oblikovanih gumbiju i elektronskog programskog sata. Bolji modeli nude i upravljanje na dodir, što dodatno pojednostavljuje kuhanje ili pečenje.

Wok plinski plamenik

Kuhanje s plinom Plamenike plinskih štednjaka odlikuje

Poseban plinski plamenim s 3-kružnim

bolje iskorištenje direktnog plamena i

plamenom zagrijava posudu većom

time veća snaga termičke obrade jela.

snagom, što omogućava pripremu jela u

Hrana se brže stvrdne i time zadrži većinu

samo nekoliko minuta. Povrće će ostati

hranjivih tvari te sačuva vlastiti okus.

hrskavo i istovremeno kuhano baš kako

Plamenici su oblikovani iz tri dijela koji se

treba, te zadržati više vitamina, minerala i

mogu jednostavno rastaviti i očistiti.

ostalih hranjivih sastojaka.

110


ŠTEDNJACI

Staklokeramička ploča za kuhanje Izvanredno učinkovita HiLight područja kuhanja različitih veličina i oblika – jednostruki, dvokružni i ovalna raširena zona, omogućavaju savršeno prilagođavanje različitim oblicima i veličinama korištenih posuda. Raširena ovalna zona prikladna je za pečenje većih komada mesa ili ribe.

Plin ili kombinacija na staklokeramici U širokoj ponudi Gorenje štednjaka svoje mjesto pronalazi i štednjak sa staklokeramičkom pločom i kombinacijom plinskim plamenika i HiLight grijača. Pored dojma i užitaka profesionalnog kuhanja, ova kombinacija dodatno omogućava i jednostavno čišćenje te privlačan izgled.

Nosive rešetke od lijevanog željeza Nosači posuda od lijevanog željeza skrbe za veću stabilnost i poboljšavaju estetski dojam plinskih ploča. Zbog materijala od kojeg su izrađene, vrlo su trajne i otporne na najviše temperature.

Termička zaštita za automatsko isključivanje plina Ako se dogodi da se za vrijeme samog rada plamenika plamen ugasi, istovremeno se isključi i dovod plina. Za veću sigurnost u vašoj kuhinji!

111


ŠTEDNJACI

INOVATIVNA Home MADE PEĆNIC A HomeMADE pećnica. Jedinstvena novost po uzoru krušnih peći! Izuzetni oblik unutrašnjosti pećnice sa zaobljenim stropom i zaobljenim rubovima stranica omogućava iznenađujuće učinke krušne peći! Inovativno konstrukcijsko rješenje pećnica Gorenje s promišljenim smještajem grijača provjereno omogućava vrhunske rezultate pečenja. Zaobljene linije rubova na zadnjoj stijeni i zaokruženi strop omogućavaju najučinkovitije usmjeravanje vrućeg zraka po cijeloj pećnici, a time i ravnomjernu zapečenost. Zato su jela istovremeno sočna i hrskava, kruh mekan s odgovarajuće zapečenom koricom a mnoga najomiljenija jela onakva kakva smo oduvijek željeli. Novi pristup gurmanskim užitcima plod je višegodišnjih istraživanja i ispitivanja razvojnih inženjera Gorenja i suradnje s uglednim institutima. Jedinstvena novost s blagom primjesom drevne mudrosti!

Energetska učinkovitost A-20 % Procjena ušteda kod nove generacije štednjaka u usporedbi sa starim modelima pokazala je čak 25%-tne uštede kod potrošnje električne energije. Gorenje aparati za kuhanje izrađeni su od materijala koje je moguće više od 90% reciklirati.

Uzorno oblikovani gumbi i ručke

BigSpace, velika zapremina pećnice

Ergonomski oblikovani gumbi odlični su

Čak 65-litreni upotrebljivi obujam

za primanje i omogućavaju jednostavno i

uvrštava pećnice Gorenje među najveće

pregledno upravljanje. Bolji modeli nude

na tržištu! U pećnici takve zapremine

potisne gumbe. U isključenom stanju,

možete bez problema pripremiti i

gumbi su potisnuti u upravljačku ploču

7-kilogramskog purana. Unatoč izuzetnoj

što omogućava jednostavno čišćenje i

veličini, pećnica se, zbog svojeg

sigurnost a glatka staklena ploča daje

učinkovitog konstrukcijskog rješenja,

cijelom aparatu izrazitiji estetski izgled.

uvrštava u energetski razred A i tako

Ručke na vratima pećnice ergonomski su

spada među najštedljivije na tržištu. Za

oblikovane i nude odlično primanje.

još više ukusno spravljenih jela i za još veća obiteljska i prijateljska druženja u vašem domu!

112


ŠTEDNJACI

Elektronski programski satovi upravljani na dodir Štednjake Gorenje odlikuju inovativni elektronski satovi sa senzorima. Upravljanjem na dodir možete odrediti vrijeme pečenja, možete izabrati temperaturu te ju na preglednom zaslonu

Svojstva kojima upravljamo preko

Svojstva kojima upravljamo preko

EPT-a:

EPT+TD-a:

• elektronski sat

• elektronski sat

zvučnim signalom. Površina inovativnog

• trajanje

• trajanje

elektronskog sata je potpuno glatka

• završetak kuhanja/pečenja

• završetak kuhanja/pečenja

i stoga jednostavna za čišćenje. Novi

• minutni podsjetnik

• minutni podsjetnik

• zvučni signal

• zvučni signal

• Child Lock dječja zaštita

• Child Lock dječja zaštita

pratiti tijekom cijelog procesa pečenja. Po završetku pečenja oglasi se sat

elektronski programski satovi su inovacija prihvatljivog upravljanja! Dostupni u 2

• pokazivač temperature

varijante (EPT i EPT+TD).

• odabir temperature

S najviše funkcija do sada S novim, odlično oblikovanim štednjacima Gorenje - širine 50 cm - koje odlikuju brojna inteligentna rješenja i najviše funkcija pečenja do sada, kuhanje je dobilo novo značenje. Mijenja ga u doživljaj pun užitaka s posve novim prednamještenim programom za pečenje pizze i funkcijom StayWarm za održavanje toplih jela u pećnici.

Osvjetljenje

Aqua Clean

Donji grijač

Gornji grijač

Donji i gornji grijač

Mali infra grijač

Veliki infra grijač

Otapanje

Donji grijač i ventilator

Donji grijač, gornji grijač i ventilator

Veliki infra grijač i ventilator

Ventilator i kružni grijač

Donji grijač, kružni grijač i ventilator

Plin

Plinski infra grijač

Ražanj

Pizza

Stay Warm

Sustav ExpertCook i SmartCook Obično 50 cm-ski štednjaci nemaju uključene posebne funkcije. Međutim, Gorenje je odlučilo učiniti baš to. Uvedeni su novi sustavi grijanja pećnice, sustav ExpertCook i sustav SmartCook. Sustav ExpertCook uključuje, pored postojećeg multifunkcionalnog sustava, dvije nove funkcije – funkciju Pizza i StayWarm. U sustavu SmartCook, pored postojećeg gornjeg/donjeg grijača, velikog infra grijača, infragrijača i ventilatora, donjeg/gornjeg grijača i ventilatora, te funkcije AquaClean, također su dodane funkcije Pizza i StayWarm. Pizza program Sa samo jednim okretom gumba na program pizza ostvarit ćete najprije predgrijavanje i potom pečenje. Predgrijavanje pećnice do 200 °C traje 8 minuta. Po završetku predgrijavanja položite pizzu na plitku posudu za pečenje ili na poseban kamen namijenjen za pečenje pizza. Za pizzu od 400 g predviđeno je vrijeme pečenja od 10 minuta. StayWarm, održavanje toplih jela u pećnici Mogućnost namještanja temperature između 30 do 95 °C omogućava i do dva sata održavanja prave temperature hrane. Već kuhana jela sačuvaju svoj okus i ostanu topla za kasnije posluživanje. Nova StayWarm funkcija održavanja prave temperature pojednostavnjuje vremensko planiranje jelovnika s više jela odjednom i sprječava neprilike kod mogućeg kašnjenja pozvanih gostiju. Ova funkcija, osim što omogućava stvaranje dojma pravog domaćina, prikladna je i za sušenje voća, povrća i gljiva.

113


ŠTEDNJACI

UČINKOVITOST P E Č E N JA PerfectGrill za ravnomjernu zapečenost Promišljeni smještaj velikog gornjeg i manjeg infra grijača u udubljeni strop pećnice sigurno skriva oba grijaća elementa, a njihov različiti položaj po visini vodi brigu o ravnomjernoj zapečenosti jela. Rezultati pečenja su odlični! Zbog mogućnosti jednostavnog spuštanja gornjeg grijača kod nekih modela i čišćenje je jednostavnije!

Pečenje u više razina Izborom štednjaka Gorenje koji svojim funkcijama omogućava višerazinsko pečenje, moći ćete kod pečenja sitnog peciva istovremeno upotrebljavati tri razine. Za ravnomjerno i brzo raspoređivanje topline vodi brigu ventilator na stražnjoj 46 cm

stijeni pećnice. Učinkovitije kruženje toplog zraka omogućava odlične rezultate pečenja i istovremeno štedi vrijeme i energiju.

Najveća upotrebljiva površina pečenja

Duboka XXL posuda za pečenje

Pećnica širine 46 cm nudi čak 15 %

Za sladokusce koji rado peku kruh,

povećanu površinu pečenja koju je

pripremaju lazanje, musaku i slična jela,

omogućila novo osmišljena konstrukcija

izradili smo posebnu, 5 cm duboku posudu

unutrašnjosti pećnice. Bolje iskorištenje

za pečenje presvučenu EcoClean emajlom,

širine znači mogućnost pečenja većih

koji omogućuje vrlo lako čišćenje. Više

količina odjednom, kako u pojedinačnoj

stranice sprječavaju izlazak masnoća

posudi za pečenje tako i kod pečenja

na stijene pećnice i njihovo neugodno

u više razina odjednom. S učinkovito

zapecanje. Iz široke palete posuda

projektiranim gornjim grijačem vodila se

za pečenje možete birati još između

briga o ravnomjernoj zapečenosti jela po

emajliranih plitkih i staklenih posuda za

cijeloj površini posude za pečenje.

pečenje (dodatna oprema). Posljednje možete upotrijebiti i kao pladanj za serviranje.

ChildLock dječja zaštita Funkcija ChildLock omogućava zaključavanje upravljačkog dijela pećnice. Takvo blokiranje postavaka pećnice sprječava nenadzirano upravljanje i štiti djecu od neočekivanog uključivanja i rada pećnice. Hladna vrata pećnice, bez opasnosti od opeklina Određeni modeli Gorenje pećnica ponose se sigurnim i energetski učinkovitim vratima CoolDoor (CD). Odlična izolacija vrata, zajedno s posebnim reflektirajućim slojevima na staklu, povećava učinkovitost pećnice uz prilično manju potrošnju energije. U slučaju dodira, niska temperatura na vanjskoj strani vrata štiti od opeklina. Sigurnosni prekidač Sigurnosni prekidač na vratima pećnice sprječava nezgode i opekline i čini gotovo nemogućim djeci otvoriti vrata pećnice za vrijeme pečenja.

114


ŠTEDNJACI

AquaClean čišćenje vodom Gotovo svi modeli štednjaka Gorenje nude funkciju jednostavnog čišćenja AquaClean. Ulijte u posudu za pečenje pola litre vode i zagrijavajte ju pola sata na 70 °C. Vlaga, nastala automatskim zagrijavanjem, omekša prljavštinu na stijenama pećnice tako da ju po završenom postupku možete jednostavno obrisati mekom krpom. Bez uporabe sredstava za čišćenje, učinak čišćenja više je nego odličan i prihvatljiv za okoliš.

Visokokvalitetni EcoClean emajl u pećnicama i na posudama za pečenje Unutrašnjost pećnica presvučena je visokokvalitetnim EcoClean emajlom koji zbog svoje glatkosti i neprepustnosti odbija toplinu u središte pećnice. Inovativno rješenje omogućava odlične učinke pečenja uz manju potrošnju energije. Glatka prevlaka od EcoClean emajla sprječava hvatanje i zapecanje masnoće na stijenama pećnice ili posudi

Glatka vrata pećnice

Praktična ladica za pohranjivanje

za pečenje pa je stoga čišćenje izvanredno jednostavno.

Vrata pećnice, koja se mogu jednostavno skinuti, izrađena su bez utora ili rubova

Većina Gorenje štednjaka uključuje

gdje se obično nakuplja nečistoća i zato ih

posebno praktičnu i iskoristivu ladicu u

se može očistiti brzo i jednostavno.

kojoj je dovoljno prostora za pohranjivanje posuda za pečenje i ostalih pomagala koja koristimo kod pečenja.

115


ŠTEDNJACI

EC 67333 AX

Električni štednjak

• Dizajn: Inox / Staklena upravljačka ploča / Potisni gumbi / Ergonomski gumbi i ručka / Jednostavno odvojivo staklo vrata EC 67333 AX

• Staklokeramička ploča za kuhanje • 4 HiLight zone za kuhanje • lijevo sprijeda: Ø dvokružni grijač 21/12 cm, 2,2 kW • desno sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,2 kW • lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1,2 kW • desno straga: Ø rašireno 26,5×17 cm, 2,4 kW • Signalizacija preostale topline

PREDNOSTI KOJE SE RAČUNAJU: A-20% energetska učinkovitost

Preklopni gornji grijač za olakšano čišćenje

Staklokeramička ploča s 4 HiLight zone za kuhanje

HomeMADE oblik pećnice, po uzoru na krušne peći

Multifunkcionalna pećnica s 8 načina zagrijavanja

BigSpace velika zapremina pećnice od čak 65 litara

Hladna vrata pećnice CoolDoor – sigurnost i energetska učinkovitost

Potisni gumbi na staklenoj upravljačkoj ploči – jednostavno upravljanje i čišćenje

Čišćenje pećnice funkcijom AquaClean

116

Elektronski programski sat upravljan na dodir

• Multifunkcionalna pećnica BigSpace - 65 l • Elektronski programski sat upravljan na dodir • Mehaničko upravljanje temperature

• HomeMade® oblik pećnice, oblikovan po uzoru na krušne peći • Najveća upotrebljiva površina pečenja • Istovremeno pečenje u više razina • PerfectGrill – varijabilni gril • CoolDoor – 3-struka staklena vrata pećnice s 1-strukom temperaturnom refleksijom • Mehanička blokada otvaranja vrata • Unutrašnjost pećnice i posuda presvučena EcoClean emajlom • Čišćenje pećnice funkcijom AquaClean • Preklopni gornji grijač za olakšano čišćenje • Standardna oprema: Duboka emajlirana posuda za pečenje / Plitka emajlirana posuda za pečenje / Filter za masnoću / Rešetka pećnice / Žičane vodilice • Priključna snaga: 10,3 kW • Potrošnja ovisno o načinu zagrijavanja: 0,79 kWh (ventilatorsko) 0,87 kWh (konvencionalno) • Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 60 cm • EAN kod: 3838942591358 • Šifra: 265952


ŠTEDNJACI

EC 65320 AX

Električni štednjak

KC 67433 AX

Kombinirani štednjak

K 67430 AX

Kombinirani štednjak

• Dizajn: Inox / Inox upravljačka ploča / Ergonomski gumbi i ručka / Vrata na skidanje

• Dizajn: Inox / Inox upravljačka ploča / Ergonomski gumbi i ručka / Vrata na skidanje

• Dizajn: Inox / Inox upravljačka ploča / Ergonomski gumbi i ručka / Jednostavno odvojivo staklo vrata / Stakleni poklopac

• Staklokeramička ploča za kuhanje • 4 HiLight zone za kuhanje • lijevo sprijeda: Ø dvokružni grijač 21/12 cm, 2,2 kW • desno sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,2 kW • lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1,2 kW • desno straga: Ø 18 cm, 1,8 kW • Signalizacija preostale topline

• Staklokeramička kombinirana plinsko/ električna ploča • 1 mali i 1 veliki plamenik, 2 HiLight zone za kuhanje • lijevo sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,2 kW • desno sprijeda: Ø 5 cm, 1 kW • lijevo straga: Ø 18 cm, 1,8 kW • desno straga: Ø 9 cm, 3 kW • Električno paljenje plinskih plamenika • Nosive rešetke od lijevanog željeza • Signalizacija preostale topline

• Kombinirana ploča za kuhanje • 1 mali, 1 srednji i 1 wok plamenik, 1 električna brzogrijuća ploča • lijevo sprijeda: Ø 6,9 cm, 1,9 kW • desno sprijeda: Ø 13,2 cm, 3,5 kW • lijevo straga: Ø 18 cm, 2 kW • desno straga: Ø 4,6 cm, 1 kW • Električno paljenje plinskih plamenika • Sigurnosni plinski plamenici • Nosive rešetke od lijevanog željeza

• Ventilatorska pećnica BigSpace - 65 l • Elektronski programski sat upravljan na dodir • Mehaničko upravljanje temperature

• Multifunkcionalna pećnica BigSpace - 65 l • Elektronski programski sat upravljan na dodir – s pokazivanjem temperature • Elektronsko upravljanje temperature

• Multifunkcionalna pećnica BigSpace - 65 l • Elektronski programski sat upravljan na dodir – s pokazivanjem temperature • Elektronsko upravljanje temperature

• HomeMade® oblik pećnice, oblikovan po uzoru na krušne peći • Najveća upotrebljiva površina pečenja • Istovremeno pečenje u više razina • PerfectGrill – varijabilni gril

• HomeMade® oblik pećnice, oblikovan po uzoru na krušne peći • Najveća upotrebljiva površina pečenja • Istovremeno pečenje u više razina • PerfectGrill – varijabilni gril

• Dvostruka staklena vrata pećnice s 1-strukom temperaturnom refleksijom

• Dvostruka staklena vrata pećnice s 1-strukom temperaturnom refleksijom

• CoolDoor – 3-struka staklena vrata pećnice s 1-strukom temperaturnom refleksijom • Mehanička blokada otvaranja vrata

• Unutrašnjost pećnice i posuda presvučena EcoClean emajlom • Čišćenje pećnice funkcijom AquaClean

• Unutrašnjost pećnice i posuda presvučena EcoClean emajlom • Čišćenje pećnice funkcijom AquaClean

• Unutrašnjost pećnice i posuda presvučena EcoClean emajlom • Čišćenje pećnice funkcijom AquaClean

• Standardna oprema: Duboka emajlirana posuda za pečenje / Plitka emajlirana posuda za pečenje / Rešetka pećnice / Žičane vodilice

• Standardna oprema: Duboka emajlirana posuda za pečenje / Plitka emajlirana posuda za pečenje / Rešetka pećnice / Žičane vodilice

• Standardna oprema: Duboka emajlirana posuda za pečenje / Plitka emajlirana posuda za pečenje / Filter za masnoću / Rešetka pećnice / Žičane vodilice

• Priključna snaga: 9,1 kW • Potrošnja ovisno o načinu zagrijavanja: 0,79 kWh (ventilatorsko) 0,87 kWh (konvencionalno) • Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 60 cm

• Priključna snaga: 6,3 kW • Potrošnja ovisno o načinu zagrijavanja: 0,79 kWh (ventilatorsko) 0,87 kWh (konvencionalno) • Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 60 cm

• Priključna snaga: 5,3 kW • Potrošnja ovisno o načinu zagrijavanja: 0,79 kWh (ventilatorsko) 0,87 kWh (konvencionalno) • Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 60 cm

• EAN kod: 3838942806391 • Šifra: 387810

• EAN kod: 3838942817045 • Šifra: 387811

• EAN kod: 3838942817052 • Šifra: 387812

• HomeMade® oblik pećnice, oblikovan po uzoru na krušne peći • Najveća upotrebljiva površina pečenja

117


ŠTEDNJACI

K 65333 AX0

Kombinirani štednjak

K 63202 AX0

Kombinirani štednjak

K 63202 AW0

Kombinirani štednjak

• Dizajn: Inox / Inox upravljačka ploča / Ergonomski gumbi i ručka / Vrata na skidanje / Stakleni poklopac

• Dizajn: Inox / Inox upravljačka ploča / Ergonomski gumbi i ručka / Vrata na skidanje / Stakleni poklopac

• Dizajn: Bijeli / Upravljačka ploča: bijeli lakirani metal / Ergonomski gumbi i ručka / Vrata na skidanje / Lakirani poklopac

• Kombinirana ploča za kuhanje • 1 mali, 1 srednji i 1 veliki plamenik, 1 električna brzogrijuća ploča • lijevo sprijeda: Ø 6,9 cm, 1,9 kW • desno sprijeda: Ø 9,4 cm, 3 kW • lijevo straga: Ø 18 cm, 2 kW • desno straga: Ø 4,6 cm, 1 kW • Električno paljenje plinskih plamenika • Sigurnosni plinski plamenici • Nosive rešetke od lijevanog željeza

• Kombinirana ploča za kuhanje • 1 mali, 1 srednji i 1 veliki plamenik, 1 električna brzogrijuća ploča • lijevo sprijeda: Ø 6,9 cm, 1,9 kW • desno sprijeda: Ø 9,4 cm, 3 kW • lijevo straga: Ø 18 cm, 2 kW • desno straga: Ø 4,6 cm, 1 kW • Električno paljenje plinskih plamenika • Sigurnosni plinski plamenici

• Kombinirana ploča za kuhanje • 1 mali, 1 srednji i 1 veliki plamenik, 1 električna brzogrijuća ploča • lijevo sprijeda: Ø 6,9 cm, 1,9 kW • desno sprijeda: Ø 9,4 cm, 3 kW • lijevo straga: Ø 18 cm, 2 kW • desno straga: Ø 4,6 cm, 1 kW • Električno paljenje plinskih plamenika • Sigurnosni plinski plamenici

• Ventilatorska pećnica BigSpace - 65 l • Elektronski programski sat upravljan na dodir • Mehaničko upravljanje temperature

• Konvencionalna pećnica BigSpace - 67 l • Mehanički isklopni minutni sat • Mehaničko upravljanje temperature

• Konvencionalna pećnica BigSpace - 67 l • Mehanički isklopni minutni sat • Mehaničko upravljanje temperature

• HomeMade® oblik pećnice, oblikovan po uzoru na krušne peći • Najveća upotrebljiva površina pečenja

• HomeMade® oblik pećnice, oblikovan po uzoru na krušne peći • Najveća upotrebljiva površina pečenja • PerfectGrill – varijabilni gril

• HomeMade® oblik pećnice, oblikovan po uzoru na krušne peći • Najveća upotrebljiva površina pečenja • PerfectGrill – varijabilni gril

• Dvostruka staklena vrata pećnice s 1-strukom temperaturnom refleksijom • Mehanička blokada otvaranja vrata

• Dvostruka staklena vrata pećnice s 1-strukom temperaturnom refleksijom

• Dvostruka staklena vrata pećnice s 1-strukom temperaturnom refleksijom

• Unutrašnjost pećnice i posuda presvučena EcoClean emajlom • Čišćenje pećnice funkcijom AquaClean • Preklopni gornji grijač za olakšano čišćenje

• Unutrašnjost pećnice i posuda presvučena EcoClean emajlom

• Unutrašnjost pećnice i posuda presvučena EcoClean emajlom

• Standardna oprema: Duboka emajlirana posuda za pečenje / Plitka emajlirana posuda za pečenje / Filter za masnoću / Rešetka pećnice / Žičane vodilice

• Standardna oprema: Duboka emajlirana posuda za pečenje / Rešetka pećnice / Rebraste vodilice

• Standardna oprema: Duboka emajlirana posuda za pečenje / Rešetka pećnice / Rebraste vodilice

• Priključna snaga: 4,7 kW • Potrošnja ovisno o načinu zagrijavanja: 0,79 kWh (ventilatorsko) 0,87 kWh (konvencionalno) • Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 60 cm

• Priključna snaga: 4,7 kW • Potrošnja ovisno o načinu zagrijavanja: 0,87 kWh (konvencionalno) • Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 60 cm

• Priključna snaga: 4,7 kW • Potrošnja ovisno o načinu zagrijavanja: 0,87 kWh (konvencionalno) • Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 60 cm

• EAN kod: 3838942716966 • Šifra: 330925

• EAN kod: 3838942817069 • Šifra: 387813

• EAN kod: 3838942817076 • Šifra: 389553

• Opcija: K 65333 AW0 / Bijeli / Lakirani poklopac / EAN kod: 3838942716980 / šifra: 330926

118


ŠTEDNJACI

K 63160 AX

Kombinirani štednjak

E 63103 AW

Električni štednjak

G 61123 AW

Plinski štednjak

• Dizajn: Inox / Inox upravljačka ploča / Ergonomski gumbi i ručka / Jednostavno odvojivo staklo vrata / Stakleni poklopac

• Dizajn: Bijeli / Upravljačka ploča: bijeli lakirani metal / Ergonomski gumbi i ručka / Vrata na skidanje / Lakirani poklopac

• Dizajn: Bijeli / Upravljačka ploča: bijeli lakirani metal / Ergonomski gumbi i ručka / Vrata na skidanje / Lakirani poklopac

• Kombinirana ploča za kuhanje • 1 mali i 1 veliki plamenik, 2 električne brzogrijuće ploče • lijevo sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,5 kW • desno sprijeda: Ø 9,4 cm, 3 kW • lijevo straga: Ø 18 cm, 2 kW • desno straga: Ø 4,6 cm, 1 kW • Električno paljenje plinskih plamenika • Sigurnosni plinski plamenici

• Električna ploča za kuhanje • 2 električne brzogrijuće i 2 električne standardne ploče • lijevo sprijeda: Ø 18 cm, 2 kW • desno sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,5 kW • lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1 kW • desno straga: Ø 18 cm, 1,5 kW

• Plinska ploča za kuhanje • 1 mali, 1 veliki i 2 srednja plamenika • lijevo sprijeda: Ø 6,9 cm, 1,9 kW • desno sprijeda: Ø 9,4 cm, 3 kW • lijevo straga: Ø 6,9 cm, 1,9 kW • desno straga: Ø 4,6 cm, 1 kW • Električno paljenje plinskih plamenika • Sigurnosni plinski plamenici

• Konvencionalna pećnica BigSpace - 67 l • Mehaničko upravljanje temperature

• Konvencionalna pećnica BigSpace - 67 l • Mehaničko upravljanje temperature

• Plinska pećnica - 55 l • Mehaničko upravljanje temperature

• HomeMade® oblik pećnice, oblikovan po uzoru na krušne peći • Najveća upotrebljiva površina pečenja • PerfectGrill – varijabilni gril

• HomeMade® oblik pećnice, oblikovan po uzoru na krušne peći • Najveća upotrebljiva površina pečenja • PerfectGrill – varijabilni gril

• Dvostruka staklena vrata pećnice s 1-strukom temperaturnom refleksijom

• Dvostruka staklena vrata pećnice s 1-strukom temperaturnom refleksijom

• Dvostruka staklena vrata pećnice s 1-strukom temperaturnom refleksijom

• Unutrašnjost pećnice i posuda presvučena EcoClean emajlom

• Unutrašnjost pećnice i posuda presvučena EcoClean emajlom

• Unutrašnjost pećnice i posuda presvučena EcoClean emajlom

• Standardna oprema: Duboka emajlirana posuda za pečenje / Plitka emajlirana posuda za pečenje / Rešetka pećnice / Rebraste vodilice / Motorni ražanj

• Standardna oprema: Duboka emajlirana posuda za pečenje / Plitka emajlirana posuda za pečenje / Rešetka pećnice / Rebraste vodilice

• Standardna oprema: Duboka emajlirana posuda za pečenje / Aluminijska posuda za pečenje / Rešetka pećnice / Rebraste vodilice

• Priključna snaga: 6,2 kW • Potrošnja ovisno o načinu zagrijavanja: 0,87 kWh (konvencionalno) • Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 60 cm

• Priključna snaga: 8,7 kW • Potrošnja ovisno o načinu zagrijavanja: 0,87 kWh (konvencionalno) • Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 60 cm

• Dimenzije aparata (š×v×d): 60 × 85 × 60 cm

• EAN kod: 3838942590795 • Šifra: 264580

• EAN kod: 3838942515064 • Šifra: 236861

• EAN kod: 3838942590818 • Šifra: 264582

• Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Opcija: K 63160 AW / Bijeli / Lakirani poklopac / EAN kod: 3838942590801 / šifra: 264581

119


ŠTEDNJACI

EC 57335 AX

Električni štednjak

• Dizajn: Inox / Inox upravljačka ploča / Ergonomski gumbi i ručka / Vrata na skidanje EC 57335 AX

• Staklokeramička ploča za kuhanje • 4 HiLight zone za kuhanje • lijevo sprijeda: Ø dvokružni grijač 18 /12 cm, 1,7 kW • desno sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,2 kW • lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1,2 kW • desno straga: Ø 18 cm, 1,8 kW • Signalizacija preostale topline

• Multifunkcionalna pećnica - 53 l • Elektronski programski sat • Mehaničko upravljanje temperature

PREDNOSTI KOJE SE RAČUNAJU:

120

Staklokeramička ploča s 4 HiLight zone za kuhanje

Funkcija StayWarm održava hranu toplom i do 3 sata

Multifunkcionalna pećnica s 10 načina zagrijavanja

Kada se koristi Pizza funkcija, rade najsnažniji grijači

Sustav ExpertCook uključuje pored postojećeg multifunkcionalnog sustava i 2 nove funkcije, Pizza i StayWarm

Čišćenje pećnice funkcijom AquaClean – bez uporabe agresivnih sredstava za čišćenje

• Istovremeno pečenje u više razina • ExpertCook sustav s 2 dodatne funkcije; Staywarm i Pizza

• CoolDoor – 3-struka staklena vrata pećnice s 1-strukom temperaturnom refleksijom • Unutrašnjost pećnice i posuda presvučena EcoClean emajlom • Čišćenje pećnice funkcijom AquaClean • Standardna oprema: Duboka emajlirana posuda za pečenje / Plitka emajlirana posuda za pečenje / Filter za masnoću / Rešetka pećnice / Žičane vodilice • Priključna snaga: 9,3 kW • Potrošnja ovisno o načinu zagrijavanja: 0,79 kWh (ventilatorsko) 0,9 kWh (konvencionalno) • Dimenzije aparata (š×v×d): 50 × 85 × 60 cm • EAN kod: 3838942717352 • Šifra: 330924


ŠTEDNJACI

EC 55203 AX

Električni štednjak

EC 55203 AW

Električni štednjak

EC 51102 AX

Električni štednjak

• Dizajn: Metalik siva / Emajlirana upravljačka ploča / Ergonomski gumbi i ručka / Vrata na skidanje

• Dizajn: Bijeli / Emajlirana upravljačka ploča / Ergonomski gumbi i ručka / Vrata na skidanje

• Dizajn: Metalik siva / Emajlirana upravljačka ploča / Ergonomski gumbi i ručka / Vrata na skidanje

• Staklokeramička ploča za kuhanje • 4 HiLight zone za kuhanje • lijevo sprijeda: Ø 18 cm, 1,7 kW • desno sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,2 kW • lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1,2 kW • desno straga: Ø 18 cm, 1,7 kW • Signalizacija preostale topline

• Staklokeramička ploča za kuhanje • 4 HiLight zone za kuhanje • lijevo sprijeda: Ø 18 cm, 1,7 kW • desno sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,2 kW • lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1,2 kW • desno straga: Ø 18 cm, 1,7 kW • Signalizacija preostale topline

• Staklokeramička ploča za kuhanje • 4 HiLight zone za kuhanje • lijevo sprijeda: Ø 18 cm, 1,7 kW • desno sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,2 kW • lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1,2 kW • desno straga: Ø 18 cm, 1,7 kW • Signalizacija preostale topline

• Ventilatorska pećnica - 46 l • Mehanički isklopni minutni sat • Mehaničko upravljanje temperature

• Ventilatorska pećnica - 46 l • Mehanički isklopni minutni sat • Mehaničko upravljanje temperature

• Konvencionalna pećnica - 49 l • Mehaničko upravljanje temperature

• Dvostruka staklena vrata pećnice s 1-strukom temperaturnom refleksijom

• Dvostruka staklena vrata pećnice s 1-strukom temperaturnom refleksijom

• Dvostruka staklena vrata pećnice s 1-strukom temperaturnom refleksijom

• Unutrašnjost pećnice i posuda presvučena EcoClean emajlom • Čišćenje pećnice funkcijom AquaClean

• Unutrašnjost pećnice i posuda presvučena EcoClean emajlom • Čišćenje pećnice funkcijom AquaClean

• Unutrašnjost pećnice i posuda presvučena EcoClean emajlom

• Standardna oprema: Duboka emajlirana posuda za pečenje / Plitka emajlirana posuda za pečenje / Rešetka pećnice / Rebraste vodilice

• Standardna oprema: Duboka emajlirana posuda za pečenje / Plitka emajlirana posuda za pečenje / Rešetka pećnice / Rebraste vodilice

• Standardna oprema: Duboka emajlirana posuda za pečenje / Rešetka pećnice / Rebraste vodilice

• Priključna snaga: 7,8 kW • Potrošnja ovisno o načinu zagrijavanja: 0,79 kWh (ventilatorsko) 0,79 kWh (konvencionalno) • Dimenzije aparata (š×v×d): 50 × 85 × 60,5 cm

• Priključna snaga: 7,8 kW • Potrošnja ovisno o načinu zagrijavanja: 0,79 kWh (ventilatorsko) 0,79 kWh (konvencionalno) • Dimenzije aparata (š×v×d): 50 × 85 × 60,5 cm

• Priključna snaga: 7,7 kW • Potrošnja ovisno o načinu zagrijavanja: 0,94 kWh (konvencionalno) • Dimenzije aparata (š×v×d): 50 × 85 × 60,5 cm

• EAN kod: 3838942649493 • Šifra: 241435

• EAN kod: 3838942649486 • Šifra: 241434

• EAN kod: 3838942627231 • Šifra: 241359

121


ŠTEDNJACI

K 55220 AX1

Kombinirani štednjak

K 55220 AW1

Kombinirani štednjak

K 55220 ABR1

Kombinirani štednjak

• Dizajn: Inox / Inox upravljačka ploča / Ergonomski gumbi i ručka / Vrata na skidanje / Stakleni poklopac

• Dizajn: Bijeli / Upravljačka ploča: bijeli lakirani metal / Ergonomski gumbi i ručka / Vrata na skidanje / Lakirani poklopac

• Dizajn: Tamnosmeđi / Upravljačka ploča: tamnosmeđe lakirani metal / Ergonomski gumbi i ručka / Vrata na skidanje / Lakirani poklopac

• Kombinirana ploča za kuhanje • 1 mali, 1 srednji i 1 veliki plamenik, 1 električna brzogrijuća ploča • lijevo sprijeda: Ø 6,9 cm, 1,9 kW • desno sprijeda: Ø 9,4 cm, 3 kW • lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1,5 kW • desno straga: Ø 4,6 cm, 1 kW • Električno paljenje plinskih plamenika • Sigurnosni plinski plamenici

• Kombinirana ploča za kuhanje • 1 mali, 1 srednji i 1 veliki plamenik, 1 električna brzogrijuća ploča • lijevo sprijeda: Ø 6,9 cm, 1,9 kW • desno sprijeda: Ø 9,4 cm, 3 kW • lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1,5 kW • desno straga: Ø 4,6 cm, 1 kW • Električno paljenje plinskih plamenika • Sigurnosni plinski plamenici

• Kombinirana ploča za kuhanje • 1 mali, 1 srednji i 1 veliki plamenik, 1 električna brzogrijuća ploča • lijevo sprijeda: Ø 6,9 cm, 1,9 kW • desno sprijeda: Ø 9,4 cm, 3 kW • lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1,5 kW • desno straga: Ø 4,6 cm, 1 kW • Električno paljenje plinskih plamenika • Sigurnosni plinski plamenici

• Ventilatorska pećnica - 53 l • Mehanički isklopni minutni sat • Mehaničko upravljanje temperature

• Ventilatorska pećnica - 53 l • Mehanički isklopni minutni sat • Mehaničko upravljanje temperature

• Ventilatorska pećnica - 53 l • Mehanički isklopni minutni sat • Mehaničko upravljanje temperature

• SmartCook sustav s 2 dodatne funkcije; Staywarm i Pizza

• SmartCook sustav s 2 dodatne funkcije; Staywarm i Pizza

• SmartCook sustav s 2 dodatne funkcije; Staywarm i Pizza

• CoolDoor – 3-struka staklena vrata pećnice s 1-strukom temperaturnom refleksijom

• Dvostruka staklena vrata pećnice s 1-strukom temperaturnom refleksijom

• Dvostruka staklena vrata pećnice s 1-strukom temperaturnom refleksijom

• Unutrašnjost pećnice i posuda presvučena EcoClean emajlom • Čišćenje pećnice funkcijom AquaClean

• Unutrašnjost pećnice i posuda presvučena EcoClean emajlom • Čišćenje pećnice funkcijom AquaClean

• Unutrašnjost pećnice i posuda presvučena EcoClean emajlom • Čišćenje pećnice funkcijom AquaClean

• Standardna oprema: Duboka emajlirana posuda za pečenje / Plitka emajlirana posuda za pečenje / Rešetka pećnice / Žičane vodilice

• Standardna oprema: Duboka emajlirana posuda za pečenje / Plitka emajlirana posuda za pečenje / Rešetka pećnice / Žičane vodilice

• Standardna oprema: Duboka emajlirana posuda za pečenje / Plitka emajlirana posuda za pečenje / Rešetka pećnice / Žičane vodilice

• Priključna snaga: 3,5 kW • Potrošnja ovisno o načinu zagrijavanja: 0,79 kWh (ventilatorsko) 0,9 kWh (konvencionalno) • Dimenzije aparata (š×v×d): 50 × 85 × 60 cm

• Priključna snaga: 3,5 kW • Potrošnja ovisno o načinu zagrijavanja: 0,79 kWh (ventilatorsko) 0,9 kWh (konvencionalno) • Dimenzije aparata (š×v×d): 50 × 85 × 60 cm

• Priključna snaga: 3,5 kW • Potrošnja ovisno o načinu zagrijavanja: 0,79 kWh (ventilatorsko) 0,9 kWh (konvencionalno) • Dimenzije aparata (š×v×d): 50 × 85 × 60 cm

• EAN kod: 3838942717376 • Šifra: 331025

• EAN kod: 3838942717383 • Šifra: 331026

• EAN kod: 3838942717390 • Šifra: 330970

122


ŠTEDNJACI

K 51102 AW1

Kombinirani štednjak

K 51102 ABR1

Kombinirani štednjak

• Dizajn: Bijeli / Emajlirana upravljačka ploča / Ergonomski gumbi i ručka / Vrata na skidanje / Lakirani poklopac

• Dizajn: Tamnosmeđi / Upravljačka ploča: tamnosmeđe lakirani metal / Ergonomski gumbi i ručka / Vrata na skidanje / Lakirani poklopac

• Kombinirana ploča za kuhanje • 1 mali, 1 srednji i 1 veliki plamenik, 1 električna standardna ploča • lijevo sprijeda: Ø 5,5 cm, 1 kW • desno sprijeda: Ø 7,5 cm, 1,75 kW • lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1 kW • desno straga: Ø 10 cm, 2,7 kW • Električno paljenje plinskih plamenika • Sigurnosni plinski plamenici

• Kombinirana ploča za kuhanje • 1 mali, 1 srednji i 1 veliki plamenik, 1 električna standardna ploča • lijevo sprijeda: Ø 5,5 cm, 1 kW • desno sprijeda: Ø 7,5 cm, 1,75 kW • lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1 kW • desno straga: Ø 10 cm, 2,7 kW • Električno paljenje plinskih plamenika • Sigurnosni plinski plamenici

• Konvencionalna pećnica - 49 l • Mehaničko upravljanje temperature

• Konvencionalna pećnica - 49 l • Mehaničko upravljanje temperature

• Dvostruka staklena vrata pećnice s 1-strukom temperaturnom refleksijom

• Dvostruka staklena vrata pećnice s 1-strukom temperaturnom refleksijom

• Unutrašnjost pećnice i posuda presvučena EcoClean emajlom

• Unutrašnjost pećnice i posuda presvučena EcoClean emajlom

• Standardna oprema: Duboka emajlirana posuda za pečenje / Rešetka pećnice / Rebraste vodilice

• Standardna oprema: Duboka emajlirana posuda za pečenje / Rešetka pećnice / Rebraste vodilice

• Priključna snaga: 2,9 kW • Potrošnja ovisno o načinu zagrijavanja: 0,94 kWh (konvencionalno) • Dimenzije aparata (š×v×d): 50 × 85 × 60,5 cm

• Priključna snaga: 2,9 kW • Potrošnja ovisno o načinu zagrijavanja: 0,94 kWh (konvencionalno) • Dimenzije aparata (š×v×d): 50 × 85 × 60,5 cm

• EAN kod: 3838942708787 • Šifra: 241528

• EAN kod: 3838942708770 • Šifra: 241527

• Opcija: NOVO / K 51102 AX1 / dizajn: metalik siva

123


ŠTEDNJACI

K 55220 AX2

Kombinirani štednjak

K 55220 AW2

Kombinirani štednjak

K 51102 AX

Kombinirani štednjak

• Dizajn: Inox / Inox upravljačka ploča / Ergonomski gumbi i ručka / Vrata na skidanje / Stakleni poklopac

• Dizajn: Bijeli / Upravljačka ploča: bijeli lakirani metal / Ergonomski gumbi i ručka / Vrata na skidanje / Lakirani poklopac

• Dizajn: Metalik siva / Emajlirana upravljačka ploča / Ergonomski gumbi i ručka / Vrata na skidanje / Stakleni poklopac

• Kombinirana ploča za kuhanje • 1 mali i 1 veliki plamenik, 1 električna brzogrijuća i 1 električna standardna ploča • lijevo sprijeda: Ø 14,5 cm, 1 kW • desno sprijeda: Ø 9,4 cm, 3 kW • lijevo straga: Ø 18 cm, 2 kW • desno straga: Ø 4,6 cm, 1 kW • Električno paljenje plinskih plamenika • Sigurnosni plinski plamenici

• Kombinirana ploča za kuhanje • 1 mali i 1 veliki plamenik, 1 električna brzogrijuća i 1 električna standardna ploča • lijevo sprijeda: Ø 14,5 cm, 1 kW • desno sprijeda: Ø 9,4 cm, 3 kW • lijevo straga: Ø 18 cm, 2 kW • desno straga: Ø 4,6 cm, 1 kW • Električno paljenje plinskih plamenika • Sigurnosni plinski plamenici

• Kombinirana ploča za kuhanje • 1 veliki i 1 srednji plamenik, 1 električna brzogrijuća i 1 električna standardna ploča • lijevo sprijeda: Ø 18 cm, 1,5 kW • desno sprijeda: Ø 7,5 cm, 1,75 kW • lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1 kW • desno straga: Ø 10 cm, 2,7 kW • Električno paljenje plinskih plamenika • Sigurnosni plinski plamenici

• Ventilatorska pećnica - 53 l • Mehanički isklopni minutni sat • Mehaničko upravljanje temperature

• Ventilatorska pećnica - 53 l • Mehanički isklopni minutni sat • Mehaničko upravljanje temperature

• Konvencionalna pećnica - 49 l • Mehaničko upravljanje temperature

• SmartCook sustav s 2 dodatne funkcije; Staywarm i Pizza

• SmartCook sustav s 2 dodatne funkcije; Staywarm i Pizza

• CoolDoor – 3-struka staklena vrata pećnice s 1-strukom temperaturnom refleksijom

• Dvostruka staklena vrata pećnice s 1-strukom temperaturnom refleksijom

• Dvostruka staklena vrata pećnice s 1-strukom temperaturnom refleksijom

• Unutrašnjost pećnice i posuda presvučena EcoClean emajlom • Čišćenje pećnice funkcijom AquaClean

• Unutrašnjost pećnice i posuda presvučena EcoClean emajlom • Čišćenje pećnice funkcijom AquaClean

• Unutrašnjost pećnice i posuda presvučena EcoClean emajlom

• Standardna oprema: Duboka emajlirana posuda za pečenje / Plitka emajlirana posuda za pečenje / Rešetka pećnice / Žičane vodilice

• Standardna oprema: Duboka emajlirana posuda za pečenje / Plitka emajlirana posuda za pečenje / Rešetka pećnice / Žičane vodilice

• Standardna oprema: Duboka emajlirana posuda za pečenje / Rešetka pećnice / Rebraste vodilice

• Priključna snaga: 5 kW • Potrošnja ovisno o načinu zagrijavanja: 0,79 kWh (ventilatorsko) 0,9 kWh (konvencionalno) • Dimenzije aparata (š×v×d): 50 × 85 × 60 cm

• Priključna snaga: 5 kW • Potrošnja ovisno o načinu zagrijavanja: 0,79 kWh (ventilatorsko) 0,9 kWh (konvencionalno) • Dimenzije aparata (š×v×d): 50 × 85 × 60 cm

• Priključna snaga: 4,4 kW • Potrošnja ovisno o načinu zagrijavanja: 0,94 kWh (konvencionalno) • Dimenzije aparata (š×v×d): 50 × 85 × 60,5 cm

• EAN kod: 3838942717406 • Šifra: 330980

• EAN kod: 3838942717413 • Šifra: 330969

• EAN kod: 3838942627293 • Šifra: 241358 • Opcija: K 51102 AW / Bijeli / Lakirani poklopac / EAN kod: 3838942487354 / šifra: 186427

124


ŠTEDNJACI

K 51102 ABR2

Kombinirani štednjak

E 52290 AW

Električni štednjak

E 51102 AW

Električni štednjak

• Dizajn: Tamnosmeđi / Upravljačka ploča: tamnosmeđe lakirani metal / Ergonomski gumbi i ručka / Vrata na skidanje / Lakirani poklopac

• Dizajn: Bijeli / Emajlirana upravljačka ploča / Ergonomski gumbi i ručka / Vrata na skidanje / Lakirani poklopac

• Dizajn: Bijeli / Emajlirana upravljačka ploča / Ergonomski gumbi i ručka / Vrata na skidanje / Lakirani poklopac

• Kombinirana ploča za kuhanje • 1 veliki i 1 srednji plamenik, 1 električna brzogrijuća i 1 električna standardna ploča • lijevo sprijeda: Ø 18 cm, 1,5 kW • desno sprijeda: Ø 7,5 cm, 1,75 kW • lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1 kW • desno straga: Ø 10 cm, 2,7 kW • Električno paljenje plinskih plamenika • Sigurnosni plinski plamenici

• Električna ploča za kuhanje • 1 električna brzogrijuća, 2 električne standardne i 1 el. standardna ploča s ograničivačem temperature • lijevo sprijeda: Ø 18 cm, 2 kW • desno sprijeda: Ø 14,5 cm, 1 kW • lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1 kW • desno straga: Ø 18 cm, 1,5 kW

• Električna ploča za kuhanje • 1 električna brzogrijuća, 2 električne standardne i 1 el. standardna ploča s ograničivačem temperature • lijevo sprijeda: Ø 18 cm, 2 kW • desno sprijeda: Ø 14,5 cm, 1 kW • lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1 kW • desno straga: Ø 18 cm, 1,5 kW

• Konvencionalna pećnica - 49 l • Mehaničko upravljanje temperature

• Konvencionalna pećnica - 49 l • Mehanički isklopni minutni sat • Mehaničko upravljanje temperature

• Konvencionalna pećnica - 49 l • Mehaničko upravljanje temperature

• Dvostruka staklena vrata pećnice s 1-strukom temperaturnom refleksijom

• Dvostruka staklena vrata pećnice s 1-strukom temperaturnom refleksijom

• Dvostruka staklena vrata pećnice s 1-strukom temperaturnom refleksijom

• Unutrašnjost pećnice i posuda presvučena EcoClean emajlom

• Unutrašnjost pećnice i posuda presvučena EcoClean emajlom

• Unutrašnjost pećnice i posuda presvučena EcoClean emajlom

• Standardna oprema: Duboka emajlirana posuda za pečenje / Rešetka pećnice / Rebraste vodilice

• Standardna oprema: Plitka emajlirana posuda za pečenje / Rešetka pećnice / Rebraste vodilice / Motorni ražanj

• Standardna oprema: Duboka emajlirana posuda za pečenje / Rešetka pećnice / Rebraste vodilice

• Priključna snaga: 4,4 kW • Potrošnja ovisno o načinu zagrijavanja: 0,94 kWh (konvencionalno) • Dimenzije aparata (š×v×d): 50 × 85 × 60,5 cm

• Priključna snaga: 7,4 kW • Potrošnja ovisno o načinu zagrijavanja: 0,94 kWh (konvencionalno) • Dimenzije aparata (š×v×d): 50 × 85 × 60,5 cm

• Priključna snaga: 7,4 kW • Potrošnja ovisno o načinu zagrijavanja: 0,94 kWh (konvencionalno) • Dimenzije aparata (š×v×d): 50 × 85 × 60,5 cm

• EAN kod: 3838942708749 • Šifra: 241525

• EAN kod: 3838942708725 • Šifra: 241523

• EAN kod: 3838942487514 • Šifra: 186417

125


ŠTEDNJACI

GI 52290 AW

Plinski štednjak

G 51101 AW

Plinski štednjak

G 51101 ABR

Plinski štednjak

• Dizajn: Bijeli / Emajlirana upravljačka ploča / Ergonomski gumbi i ručka / Vrata na skidanje / Lakirani poklopac

• Dizajn: Bijeli / Emajlirana upravljačka ploča / Ergonomski gumbi i ručka / Vrata na skidanje / Lakirani poklopac

• Dizajn: Tamnosmeđi / Upravljačka ploča: tamnosmeđi lakirani metal / Ergonomski gumbi i ručka / Vrata na skidanje / Lakirani poklopac

• Plinska ploča za kuhanje • 1 mali, 1 veliki i 2 srednja plamenika • lijevo sprijeda: Ø 5,5 cm, 1 kW • desno sprijeda: Ø 7,5 cm, 1,75 kW • lijevo straga: Ø 7,5 cm, 1,75 kW • desno straga: Ø 10 cm, 2,7 kW • Električno paljenje plinskih plamenika • Sigurnosni plinski plamenici

• Plinska ploča za kuhanje • 1 mali, 1 veliki i 2 srednja plamenika • lijevo sprijeda: Ø 5,5 cm, 1 kW • desno sprijeda: Ø 7,5 cm, 1,75 kW • lijevo straga: Ø 7,5 cm, 1,75 kW • desno straga: Ø 10 cm, 2,7 kW • Električno paljenje plinskih plamenika • Sigurnosni plinski plamenici

• Plinska ploča za kuhanje • 1 mali, 1 veliki i 2 srednja plamenika • lijevo sprijeda: Ø 5,5 cm, 1 kW • desno sprijeda: Ø 7,5 cm, 1,75 kW • lijevo straga: Ø 7,5 cm, 1,75 kW • desno straga: Ø 10 cm, 2,7 kW • Električno paljenje plinskih plamenika • Sigurnosni plinski plamenici

• Plinska pećnica - 46 l • Mehanički isklopni minutni sat • Mehaničko upravljanje temperature

• Plinska pećnica - 53 l • Mehaničko upravljanje temperature

• Plinska pećnica - 53 l • Mehaničko upravljanje temperature

• Dvostruka staklena vrata pećnice s 1-strukom temperaturnom refleksijom

• Dvostruka staklena vrata pećnice s 1-strukom temperaturnom refleksijom

• Dvostruka staklena vrata pećnice s 1-strukom temperaturnom refleksijom

• Unutrašnjost pećnice i posuda presvučena EcoClean emajlom

• Unutrašnjost pećnice i posuda presvučena EcoClean emajlom

• Unutrašnjost pećnice i posuda presvučena EcoClean emajlom

• Standardna oprema: Plitka emajlirana posuda za pečenje / Rešetka pećnice / Rebraste vodilice / Motorni ražanj

• Standardna oprema: Plitka emajlirana posuda za pečenje / Rešetka pećnice / Rebraste vodilice

• Standardna oprema: Plitka emajlirana posuda za pečenje / Rešetka pećnice / Rebraste vodilice

• Dimenzije aparata (š×v×d): 50 × 85 × 60,5 cm

• Dimenzije aparata (š×v×d): 50 × 85 × 60,5 cm

• Dimenzije aparata (š×v×d): 50 × 85 × 60,5 cm

• EAN kod: 3838942708084 • Šifra: 241522

• EAN kod: 3838942708046 • Šifra: 241520

• EAN kod: 3838942708053 • Šifra: 241519

126


ŠTEDNJACI I MINI KUHINJE

G 20 W

Plinski štednjak

• Dizajn: Bijeli • Ergonomski gumbi • Prostor za veliku plinsku bocu s vratima • Plinska ploča za kuhanje • 1 veliki i 1 srednji plamenik • sprijeda: Ø 7,5 cm, 1,9 kW • straga: Ø 10,1 cm, 3 kW • Sigurnosni plinski plamenici • Dimenzije aparata (š×v×d): 40 × 85 × 60 cm • EAN kod: 3838942193163 • Šifra: 655479

MK 100 S-L41 Mini kuhinja

MK 100 S-R41 Mini kuhinja

• Dizajn: Bijeli

• Dizajn: Bijeli

• Mini kuhinja izvanredno je praktična za garsonjere, vikendice, bungalove, sajmove / u jednom aparatu su zajedno hladnjak, kuhalo i sudoper / prema položaju sudopera odaberite model lijevo (L) ili desno (R)

• Mini kuhinja izvanredno je praktična za garsonjere, vikendice, bungalove, sajmove / u jednom aparatu su zajedno hladnjak, kuhalo i sudoper / prema položaju sudopera odaberite model lijevo (L) ili desno (R)

• Površina za kuhanje • 2 električne brzogrijuće ploče za kuhanje • sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,5 kW • straga: Ø 18 cm, 2 kW

• Površina za kuhanje • 2 električne brzogrijuće ploče za kuhanje • sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,5 kW • straga: Ø 18 cm, 2 kW

• Rashladno-zamrzivački dio • Klimatski razred: ST/N • 1 kompresor • Ukupni bruto/neto obujam: 121 / 118 l • Neto obujam rashladni dio: 101 l • Neto obujam zamrzivački dio: 17 l • 2 staklene police • Automatsko odleđivanje rashladnog dijela • Ručno odleđivanje zamrzivačkog dijela • Kapacitet zamrzavanja: 2 kg/24h • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 12 h • A+ energetski razred • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,48 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 175 kWh • Razina buke: 40 dB(A)

• Rashladno-zamrzivački dio • Klimatski razred: ST/N • 1 kompresor • Ukupni bruto/neto obujam: 121 / 118 l • Neto obujam rashladni dio: 101 l • Neto obujam zamrzivački dio: 17 l • 2 staklene police • Automatsko odleđivanje rashladnog dijela • Ručno odleđivanje zamrzivačkog dijela • Kapacitet zamrzavanja: 2 kg/24h • Vrijeme čuvanja u slučaju smetnji: 12 h • A+ energetski razred • Potrošnja energije kWh/24 h: 0,48 kWh • Potrošnja energije kWh/god.: 175 kWh • Razina buke: 40 dB(A)

• Višenamjenski prostor • Za posudu za otpatke i sredstva za čišćenje / za ugradnju ispodpultne grijalice vode

• Višenamjenski prostor • Za posudu za otpatke i sredstva za čišćenje / za ugradnju ispodpultne grijalice vode

• Sudoper lijevo

• Sudoper desno

• Priključna snaga: 3,57 kW • Dimenzije aparata (š×v×d): 100 × 87,5 × 60 cm

• Priključna snaga: 3,57 kW • Dimenzije aparata (š×v×d): 100 × 87,5 × 60 cm

• EAN kod: 3838942831713 • Šifra: 402931

• EAN kod: 3838942831294 • Šifra: 402930

127


Informacijski listovi

Perilice rublja Modelna oznaka

W 9865 E

W 8844 I

W 8665 K

W 8624 H

W 7643 L

kg

9

8

8

8

7

7

Razred energetske učinkovitosti

A+++ do D

A+++

A+++

A+++

A+++

A+++

A+++

Ponderirana godišnja potrošnja el. energije*

kWh/god

174

169

158

169

169

169

kWh

0,82/0,75/0,66

0,80/0,72/0,65

0,73/0,66/0,63

0,80/0,72/0,65

0,84/0,73/0,58

0,84/0,73/0,58

Ponderirana potrošnja el. energije u stanju isključenosti i stanju mirovanja

kWh

0,07/1,80

0,07/1,80

0,07/1,80

0,07/1,80

0,07/1,80

0,07/1,80

Ponderirana godišnja potrošnja vode*

l/god

11470

11280

11030

11280

9960

9960

Razred učinkovitosti centrifugiranja

A do G

A

A

A

B

A

B

Maksimalna brzina centrifuge

okr/min

1600

1400

1600

1200

1400

1200

%

44

44

44

53

44

53

Nazivni kapacitet

Potrošnja el. energije kod standardnih programa pranja pamuka (Et,60 / Et, 60 1/2 / Et, 40 1/2)

Postignuti sadržaj preostale vlage

W 7623 L

Standardni program pranja pamuka na 60°C i standardni program pranja pamuka na 40°C su standardni programi pranja na koje se odnose podaci navedeni na oznaci i u informacijskom listu. Ti programi pogodni su za pranje normalno zaprljanog pamučnog rublja i najučinkovitiji su s obzirom na kombiniranu potrošnju energije i vode. Trajanje standardnih programa pranja pamuka (60 puni kapacitet / 60 1/2 / 40 1/2)

min

170/165/140

160/158/141

165/160/141

160/158/141

165/160/140

Trajanje stanja mirovanja (T1)

min

5

5

5

5

5

5

Razina buke pranje

dB(A)

49

58

60

58

58

58

Razina buke centrifugiranje

dB(A)

72

72

76

69

72

69

165/160/140

*N  a osnovi 220 standardnih ciklusa pranja za programe pranja pamuka na 60°C i 40°C pri punom i djelomičnom kapacitetu punjenja i u režimu niske potrošnje energije. Stvarna potrošnja energije/vode ovisit će o načinu na koji se uređaj koristi.

Modelna oznaka

WA 610 SYW

WA 610 SYB

W 6823 L/S

W 6623/S

W 6423/S

kg

6

6

6

6

6

6

Razred energetske učinkovitosti

A+++ do D

A+

A+

A+++

A+++

A+++

A+++

Ponderirana godišnja potrošnja el. energije*

kWh/god

197

197

153

153

153

153

kWh

0,98/0,95/0,59

0,98/0,95/0,59

0,79/0,64/0,48

0,79/0,64/0,48

0,79/0,64/0,48

0,79/0,64/0,48

Ponderirana potrošnja el. energije u stanju isključenosti i stanju mirovanja

kWh

0,07/1,80

0,07/1,80

0,07/1,80

0,07/1,80

0,07/1,80

0,07/1,80

Ponderirana godišnja potrošnja vode*

l/god

10670

10670

10270

10270

10270

10270

Razred učinkovitosti centrifugiranja

A do G

C

C

B

B

B

C

Maksimalna brzina centrifuge

okr/min

1000

1000

1200

1200

1200

1000

%

59

59

51

51

51

55

Nazivni kapacitet

Potrošnja el. energije kod standardnih programa pranja pamuka (Et,60 / Et, 60 1/2 / Et, 40 1/2)

Postignuti sadržaj preostale vlage

W 6403/S

Standardni program pranja pamuka na 60°C i standardni program pranja pamuka na 40°C su standardni programi pranja na koje se odnose podaci navedeni na oznaci i u informacijskom listu. Ti programi pogodni su za pranje normalno zaprljanog pamučnog rublja i najučinkovitiji su s obzirom na kombiniranu potrošnju energije i vode. Trajanje standardnih programa pranja pamuka (60 puni kapacitet / 60 1/2 / 40 1/2)

min

164/164/151

164/164/151

157/152/138

157/152/138

157/152/138

Trajanje stanja mirovanja (T1)

min

-

-

5

5

5

5

Razina buke pranje

dB(A)

59

59

55

56

56

56

Razina buke centrifugiranje

dB(A)

72

72

68

70

70

68

157/152/138

*N  a osnovi 220 standardnih ciklusa pranja za programe pranja pamuka na 60°C i 40°C pri punom i djelomičnom kapacitetu punjenja i u režimu niske potrošnje energije. Stvarna potrošnja energije/vode ovisit će o načinu na koji se uređaj koristi.

Perilice-sušilice rublja WD 95140

WD 63110

WTD 63111

Nazivni kapacitet pranje/sušenje

Modelna oznaka kg

9/7

6/4

6/4

Razred energetske učinkovitosti

A do G

A

B

B

kWh

6,12

4,85

4,86

l

148

105

110

kWh

1,4

1,14

1,14

Potrošnja el. energije pranje i sušenje* Potrošnja vode pranje i sušenje* Potrošnja el. energije pranje** Ponderirana godišnja potrošnja el. energije pranje i sušenje*** Ponderirana godišnja potrošnja vode pranje i sušenje*** Ponderirana godišnja potrošnja el. energije pranje***

kWh/god

1424

970

972

l/god

29500

21000

22000

kWh/god

174

228

228

l/god

11470

9800

10800

Razred učinkovitosti pranja

A

A

A

Razred učinkovitosti centrifugiranja

A

C

C

1400

1100

1100 56

Ponderirana godišnja potrošnja vode pranje***

Maksimalna brzina centrifuge

okr/min

Razina buke pranje

dB(A)

41

63

Razina buke centrifugiranje

dB(A)

64

76

73

Razina buke sušenje

dB(A)

57

55

*P  otrošnja energije u kWh i vode u l u kompletnom ciklusu (pranje, centrifugiranje, sušenje) za standardni ciklus pranja pamučnog rublja na 60°C i standardni ciklus sušenja pamučnog rublja, u skladu s ispitnim postupcima prema normi EN50229. ** Potrošnja energije u kWh u ciklusu (pranje, centrifugiranje) za standardni ciklus pranja pamučnog rublja na 60°C, u skladu s ispitnim postupcima prema normi EN50229. *** Procjena na osnovi 200 standardnih ciklusa pranja i sušenja. Stvarna potrošnja energije/vode ovisit će o načinu na koji se uređaj koristi.

128


Informacijski listovi

W 7443

W 7423

W 7403

W 74Y2

W 7223

W 7203

W 72 Y2

W 72 X2

WA 614 SYW

7

7

7

7

7

7

7

7

6

WA 614 SYB 6

A+++

A+++

A+++

A++

A+++

A+++

A++

A++

A+

A+

169

169

169

184

169

169

184

184

197

197

0,84/0,73/0,58

0,84/0,73/0,58

0,84/0,73/0,58

0,95/0,80/0,58

0,84/0,73/0,58

0,84/0,73/0,58

0,95/0,80/0,58

0,95/0,80/0,58

0,98/0,95/0,59

0,98/0,95/0,59

0,07/1,80

0,07/1,80

0,07/1,80

0,07/1,80

0,07/1,80

0,07/1,80

0,07/1,80

0,07/1,80

0,07/1,80

0,07/1,80

9960

9960

9960

10370

9960

9960

10370

10370

10670

10670

A

B

C

C

B

C

C

E

A

A

1400

1200

1000

800

1200

1000

800

600

1400

1400

44

53

59

62

53

59

62

80

44

44

165/160/140

165/160/140

165/160/140

165/160/140

165/160/140

165/160/140

165/160/140

165/160/140

164/164/151

164/164/151

5

5

5

5

5

5

5

5

-

-

58

59

59

58

59

59

58

57

60

60

72

74

72

71

74

72

71

69

76

76

W 6402/SRI

W 6202/S

W 62 Y2/S

WS 512 SYW

WS 512 SYB

WS 510 SYW

WT 63110

WT 62080

WT 61060

6

6

6

5

5

5

6

6

6

A++

A++

A++

A+

A+

A+

A

A

A

169

169

169

169

169

169

242

227

227

0,89/0,71/0,52

0,89/0,71/0,52

0,89/0,71/0,52

0,89/0,71/0,52

0,89/0,71/0,52

0,89/0,71/0,52

1,21/0,86/0,59

1,21/0,86/0,59

1,21/0,86/0,59

0,07/1,80

0,07/1,80

0,07/1,80

0,07/1,80

0,07/1,80

0,07/1,80

0,50/2,50

0,50/2,50

0,50/2,50

10460

10460

10460

8800

8800

8800

10000

10000

10000

C

C

C

B

B

C

C

D

D

1000

1000

800

1200

1200

1000

1100

800

600

55

55

62

51

51

55

62

71

71

157/152/138

157/152/138

157/152/138

164/164/151

164/164/151

164/164/151

170/108/108

170/108/108

170/108/108

5

5

5

-

-

-

-

-

-

56

56

56

56

56

56

58

57

57

68

68

66

70

70

68

80

78

75

Sušilice rublja Modelna oznaka

D 9864 E

D 8664 N

D 844B H

D 744 BJ

D 724 BL

D 622 CM

D 6 SYW

D 6 SYB

•/-

•/-

•/-

•/-

•/-

-/•

•/-

•/-

A do G

A

A

B

B

B

C

B

B

kWh

2,6

2,31

4,48

3,92

3,92

3,41

3,36

3,36

kWh/god

135

132

282

284

284

275

284

284

kg

9

8

8

7

7

6

6

6

dB(A)

66

66

65

65

65

64

65

65

Vrsta sušilice: kondenzacijska/ventilacijska Razred energetske učinkovitosti Potrošnja el. energije sušenje* Ponderirana godišnja potrošnja el. energije ** Nazivni kapacitet (pamuk) Razina buke sušenje

* Potrošnja energije u kWh po ciklusu, za standardni ciklus sušenja pamučnog rublja, u skladu s ispitnim postupcima prema normi EN6112. ** Prosječna godišnja potrošnja energije određena na temelju sušenja 150 kg pamučnog rublja do potpune suhoće, 280 kg pamučnog rublja do suhoće idealne za peglanje i 150 kg osjetljivih tkanina, izražena kao "Procijenjena godišnja potrošnja za četveročlano kućanstvo koje normalno koristi sušilicu". Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu na koji se uređaj koristi.

129


Informacijski listovi

Perilice posuđa Modelna oznaka Nazivni kapacitet izražen kao broj standardnih kompleta posuđa za standardni ciklus pranja

GS 64314 XS

GS 63314 XS

GS 63314 W

GS 63324 X

GS 63324 W

GS 62224 W

14

14

14

13

13

12

Razred energetske učinkovitosti

A+++ do D

A++

A+

A+

A

A

A

Godišnja potrošnja el. energije*

kWh/god

266

299

299

317

317

314

Potrošnja el. energije standardnog ciklusa pranja (Et)

kWh

0,93

1,04

1,04

1,11

1,11

1,1

Potrošnja el. energije u stanju isključenosti i stanju mirovanja

kWh

0,45/0,55

0,45/0,55

0,45/0,55

-/-

-/-

-/-

l/god

3080

3500

3500

3360

3360

3360

A do G

A

A

A

A

A

A

Godišnja potrošnja vode* Razred učinkovitosti sušenja

Standardni program je standardni ciklus pranja na koji se odnose podaci navedeni na oznaci i u informacijskom listu. Taj program pogodan je za pranje normalno zaprljanog posuđa i najučinkovitiji je s obzirom na kombiniranu potrošnju energije i vode. Trajanje programa za standardni ciklus pranja

min

175

170

170

140

140

Trajanje stanja mirovanja (T1)

min

-

-

-

-

-

-

dB(A)

47

49

49

48

48

50

Razina buke pranje

140

*N  a osnovi 280 standardnih ciklusa pranja, pri punjenju hladnom vodom i u režimu niske potrošnje energije. Stvarna potrošnja energije/vode ovisit će o načinu na koji se uređaj koristi.

Hladnjaci

Modelna oznaka

NRK 6201 MX

Kategorija modela kućanskog rashladnog uređaja*

NRK 6200 KX

RK 6200 FX / RK 6200 FW

NRK 6181 MX

NRK 6181 JX

NRK 68 SYB / NRK 68 SYW

7

7

10

7

7

7

Razred energetske učinkovitosti

A+++ do C

A+

A

A

A+

A+

A+

Godišnja potrošnja el. energije

kWh/god

326

387

408

306

292

292

Zbroj korisnih zapremina svih odjeljaka bez zvjezdice (radne temperature veće od -6°C)

l

278

278

278

229

230

230

Zbroj korisnih zapremina svih odjeljaka za čuvanje zamrznute hrane označenih zvjezdicom (radne temperature manje ili jednake -6°C)

l

75

75

92

75

75

75

Broj zvjezdica odjeljaka za čuvanje zamrznute hrane

****

****

****

****

****

****

Bez nakupljanja leda u rashladnom dijelu/odjeljku za čuvanje zamrznute hrane

-/•

-/•

-/-

-/•

-/•

-/•

h

18

18

18

18

18

18

kg/24h

10

4

4

10

4

4

SN/N/ST/T

SN/N/ST

SN/N/ST/T

SN/N/ST/T

SN/N/ST

SN/N/ST

41

41

40

41

41

41

Vrijeme trajanja porasta temperature Kapacitet zamrzavanja Klimatski razred** Razina buke

dB(A)

*K  ategorije kućanskih rashladnih uređaja: 1. Hladnjak s jednim ili više odjeljaka za čuvanje svježe hrane / 2. Hladnjak s odjeljkom umjerene temperature, uređaj s odjeljkom umjerene temperature i uređaj za čuvanje vina / 3. Hladnjak s odjeljkom za lako pokvarljivu hranu i hladnjak s odjeljkom bez zvjezdice / 4. Hladnjak s odjeljkom s jednom zvjezdicom / 5. Hladnjak s odjeljkom s dvije zvjezdice / 6. Hladnjak s odjeljkom s tri zvjezdice / 7. Hladnjak-zamrzivač / 8. Uspravni zamrzivač / 9. Škrinja za zamrzavanje / 10. Višenamjenski i ostali rashladni uređaji ** Klimatski razredi u koje se razvrstavaju kućanski rashladni uređaji: SN - Umjeren u širem rasponu - prosječna temperatura okoline +10 do +32°C / N - Umjeren - prosječna temperatura okoline +16 do +32°C / ST - Suptropski - prosječna temperatura okoline +16 do +38°C / T - Tropski - prosječna temperatura okoline +16 do +43°C

Modelna oznaka

RF 6275 W

Kategorija modela kućanskog rashladnog uređaja*

RF 4160 AW

RF 4140 AW

RF 4120 AW

R 6181 EX/ R 6181 BW

RB 6151 BW

7

7

7

7

1

7

Razred energetske učinkovitosti

A+++ do C

A

A

A

A

A+

A+

Godišnja potrošnja el. energije

kWh/god

324

315

301

283

155

261

Zbroj korisnih zapremina svih odjeljaka bez zvjezdice (radne temperature veće od -6°C)

l

190

214

183

145

388

255

Zbroj korisnih zapremina svih odjeljaka za čuvanje zamrznute hrane označenih zvjezdicom (radne temperature manje ili jednake -6°C)

l

68

48

49

48

-

26

****

****

****

****

-

****

Broj zvjezdica odjeljaka za čuvanje zamrznute hrane Bez nakupljanja leda u rashladnom dijelu/odjeljku za čuvanje zamrznute hrane Vrijeme trajanja porasta temperature Kapacitet zamrzavanja

-/-

-/-

-/-

-/-

-/-

-/-

h

16

16

16

16

-

18

kg/24h

3,5

2,5

2,5

2,5

-

2

SN/N/ST

SN/N/ST

SN/N/ST

SN/N/ST

SN/N/ST/T

SN/N/ST/T

41

42

41

40

38

42

Klimatski razred** Razina buke

dB(A)

*K  ategorije kućanskih rashladnih uređaja: 1. Hladnjak s jednim ili više odjeljaka za čuvanje svježe hrane / 2. Hladnjak s odjeljkom umjerene temperature, uređaj s odjeljkom umjerene temperature i uređaj za čuvanje vina / 3. Hladnjak s odjeljkom za lako pokvarljivu hranu i hladnjak s odjeljkom bez zvjezdice / 4. Hladnjak s odjeljkom s jednom zvjezdicom / 5. Hladnjak s odjeljkom s dvije zvjezdice / 6. Hladnjak s odjeljkom s tri zvjezdice / 7. Hladnjak-zamrzivač / 8. Uspravni zamrzivač / 9. Škrinja za zamrzavanje / 10. Višenamjenski i ostali rashladni uređaji ** Klimatski razredi u koje se razvrstavaju kućanski rashladni uređaji: SN - Umjeren u širem rasponu - prosječna temperatura okoline +10 do +32°C / N - Umjeren - prosječna temperatura okoline +16 do +32°C / ST - Suptropski - prosječna temperatura okoline +16 do +38°C / T - Tropski - prosječna temperatura okoline +16 do +43°C

130


Informacijski listovi

GS 62214 W

GS 610 SYW

GS 53314 XS

GS 53314 W

12

12

10

10

GS 52214 W 9

A+

A

A+

A+

A+

291

242

238

238

222

1,02

1,05

0,83

0,83

0,77

0,45/0,55

-/-

0,45/0,55

0,45/0,55

0,45/0,55

3360

3520

2800

2520

2520

A

A

A

A

A

170

140

165

165

165

-

-

-

-

-

52

49

49

49

52

NRK 6181G X/ NRK 6181G W

NRK 61801 X/ NRK 61801 W

RK 68 SYA/ RK 68 SYB/ RK 68 SYW

RK 6181 EX/ RK 6181 EW

RK 61811 C/ RK 61811 X/ RK 61811 W

RK 6160 AX/ RK 6160 AW

RC 4180 AW

RK 4150 AW

NRF 7181 CX/ NRF 7181 AW

RF 6151 BW

7

7

10

7

7

7

7

7

7

7

A+

A

A+

A+

A+

A

A

A

A+

A+

292

365

292

292

292

329

331

282

402

271

230

230

230

230

230

232

203

164

324

200

75

75

92

92

92

53

69

50

99

64

****

****

****

****

****

****

****

****

****

****

-/•

-/•

-/-

-/-

-/-

-/-

-/-

-/-

•/•

-/-

18

18

21

21

21

20

15

14

8

15

4

4

4

4

4

3

9

9

5

3

SN/N/ST

SN/N/ST

SN/N/ST

SN/N/ST

SN/N/ST

SN/N/ST

SN/N/ST

N

SN/N/ST/T

SN/N/ST/T

41

41

40

40

40

42

40

39

43

42

RB 6285 W

R 6150 BW

R 6295 W

RB 4130 AW

R 4120 AW

RB 4091 AW

R 4090 AW

RB 4061 AW

RB 3090 AW

R 3090 AW

7

1

1

7

1

7

1

3

5

1

A

A

A

A

A

A+

A

A+

A

A

303

181

178

270

164

185

153

118

168

153

247

302

284

185

213

103

134

88

103

134

21

-

-

17

-

17

-

-

17

-

****

-

-

****

-

****

-

-

**

-

-/-

-/-

-/-

-/-

-/-

-/-

-/-

-/-

-/-

-/-

12

-

-

12

-

12

-

-

-

-

2

-

-

2

-

2

-

-

-

-

SN/N/ST

SN/N/ST/T

SN/N/ST/T

SN/N/ST

SN/N/ST

SN/N/ST

SN/N/ST

SN/N/ST

N

SN/N/ST

41

42

40

41

41

40

38

38

40

40

131


Informacijski listovi

Hladnjaci

Modelna oznaka

NRS 9181 CXB

Kategorija modela kućanskog rashladnog uređaja* Razred energetske učinkovitosti

A+++ do C

Godišnja potrošnja el. energije

NRS 85725 BK/ NRS 85725 E/ NRS 85725 W

RK2-ORA-E/ RK2-ORA-S

NRK 6 P2X

NRK ORA-W

NRK 60328O …

7

7

10

7

7

7

A+

A

A+

A+

A+

A+

kWh/god

445

562

338

265

280

291

Zbroj korisnih zapremina svih odjeljaka bez zvjezdice (radne temperature veće od -6°C)

l

380

348

245

203

200

229

Zbroj korisnih zapremina svih odjeljaka za čuvanje zamrznute hrane označenih zvjezdicom (radne temperature manje ili jednake -6°C)

l

179

192

75

70

62

75

****

****

****

****

****

****

Broj zvjezdica odjeljaka za čuvanje zamrznute hrane Bez nakupljanja leda u rashladnom dijelu/odjeljku za čuvanje zamrznute hrane

•/•

•/•

-/•

-/-

-/•

-/•

h

3

5

18

15

13

18

kg/24h

13

10

10

5

7,5

4

SN/N/ST/T

N/ST

SN/N/ST/T

SN/N/ST

SN/N/ST/T

SN/N/ST

41

47

42

41

42

41

Vrijeme trajanja porasta temperature Kapacitet zamrzavanja Klimatski razred** Razina buke

dB(A)

*K  ategorije kućanskih rashladnih uređaja: 1. Hladnjak s jednim ili više odjeljaka za čuvanje svježe hrane / 2. Hladnjak s odjeljkom umjerene temperature, uređaj s odjeljkom umjerene temperature i uređaj za čuvanje vina / 3. Hladnjak s odjeljkom za lako pokvarljivu hranu i hladnjak s odjeljkom bez zvjezdice / 4. Hladnjak s odjeljkom s jednom zvjezdicom / 5. Hladnjak s odjeljkom s dvije zvjezdice / 6. Hladnjak s odjeljkom s tri zvjezdice / 7. Hladnjak-zamrzivač / 8. Uspravni zamrzivač / 9. Škrinja za zamrzavanje / 10. Višenamjenski i ostali rashladni uređaji ** Klimatski razredi u koje se razvrstavaju kućanski rashladni uređaji: SN - Umjeren u širem rasponu - prosječna temperatura okoline +10 do +32°C / N - Umjeren - prosječna temperatura okoline +16 do +32°C / ST - Suptropski - prosječna temperatura okoline +16 do +38°C / T - Tropski - prosječna temperatura okoline +16 do +43°C

Ledenice

FN 6181 CX/ FN 6181 CW

Modelna oznaka Kategorija modela kućanskog rashladnog uređaja*

F 6181 AW

F 6151 AW

F 6245 W

F 4090 AW

F 3090 AW

F 4060 AW

8

8

8

8

8

8

8

Razred energetske učinkovitosti

A+++ do C

A+

A+

A+

A

A

A

A

Godišnja potrošnja el. energije

kWh/god

297

297

265

331

232

227

209

Zbroj korisnih zapremina svih odjeljaka bez zvjezdice (radne temperature veće od -6°C)

l

-

-

-

-

-

-

-

Zbroj korisnih zapremina svih odjeljaka za čuvanje zamrznute hrane označenih zvjezdicom (radne temperature manje ili jednake -6°C)

l

217

261

206

208

85

86

53

Broj zvjezdica odjeljaka za čuvanje zamrznute hrane

****

****

****

****

****

****

****

Bez nakupljanja leda u rashladnom dijelu/odjeljku za čuvanje zamrznute hrane

-

-

-

-

-

-

15

28

21

20

14

19

16

Vrijeme trajanja porasta temperature Kapacitet zamrzavanja

h kg/24h

Klimatski razred** Razina buke

dB(A)

18

25

18

15

7

9

4

SN/N/ST/T

SN/N/ST/T

SN/N/ST/T

SN/N/ST/T

SN/N/ST

N

SN/N/ST

42

42

40

42

42

40

41

*K  ategorije kućanskih rashladnih uređaja: 1. Hladnjak s jednim ili više odjeljaka za čuvanje svježe hrane / 2. Hladnjak s odjeljkom umjerene temperature, uređaj s odjeljkom umjerene temperature i uređaj za čuvanje vina / 3. Hladnjak s odjeljkom za lako pokvarljivu hranu i hladnjak s odjeljkom bez zvjezdice / 4. Hladnjak s odjeljkom s jednom zvjezdicom / 5. Hladnjak s odjeljkom s dvije zvjezdice / 6. Hladnjak s odjeljkom s tri zvjezdice / 7. Hladnjak-zamrzivač / 8. Uspravni zamrzivač / 9. Škrinja za zamrzavanje / 10. Višenamjenski i ostali rashladni uređaji ** Klimatski razredi u koje se razvrstavaju kućanski rashladni uređaji: SN - Umjeren u širem rasponu - prosječna temperatura okoline +10 do +32°C / N - Umjeren - prosječna temperatura okoline +16 do +32°C / ST - Suptropski - prosječna temperatura okoline +16 do +38°C / T - Tropski - prosječna temperatura okoline +16 do +43°C

132


Informacijski listovi

Hladnjak za vino

RF 60309O …

RB 60299O …

7

7

A++

A++

Modelna oznaka

XWC 660 EF

Kategorija modela kućanskog rashladnog uređaja*

2

2

Razred energetske učinkovitosti

A+++ do C

B

B

kWh/god

203

203

boca

48

48

SN/N/ST/T

SN/N/ST/T

213

196

Godišnja potrošnja el. energije

229

255

Nazivni kapacitet izražen u broju standardnih boca zapremine 75 cl

65

26

****

****

-/-

-/-

22

18

4,5

2

SN/N/ST/T

SN/N/ST/T

39

42

FH 331 IW

FH 401 W

XWC 660 E

Klimatski razred** Razina buke

dB(A)

Ugradbeni aparat

42

42

Ne

Da

Ovi aparati isključivo su namijenjeni pohranjivanju vina. *K  ategorije kućanskih rashladnih uređaja: 1. Hladnjak s jednim ili više odjeljaka za čuvanje svježe hrane / 2. Hladnjak s odjeljkom umjerene temperature, uređaj s odjeljkom umjerene temperature i uređaj za čuvanje vina / 3. Hladnjak s odjeljkom za lako pokvarljivu hranu i hladnjak s odjeljkom bez zvjezdice / 4. Hladnjak s odjeljkom s jednom zvjezdicom / 5. Hladnjak s odjeljkom s dvije zvjezdice / 6. Hladnjak s odjeljkom s tri zvjezdice / 7. Hladnjak-zamrzivač / 8. Uspravni zamrzivač / 9. Škrinja za zamrzavanje / 10. Višenamjenski i ostali rashladni uređaji ** K  limatski razredi u koje se razvrstavaju kućanski rashladni uređaji: SN - Umjeren u širem rasponu - prosječna temperatura okoline +10 do +32°C / N - Umjeren - prosječna temperatura okoline +16 do +32°C / ST - Suptropski - prosječna temperatura okoline +16 do +38°C / T - Tropski - prosječna temperatura okoline +16 do +43°C

FH 331 W

FHE 241 W

FH 211 W

FH 400 W

FH 330 W

FH 210 W

FHE 151 W

FH 130 W

9

9

9

9

9

9

9

9

9

9

A+

A+

A+

A+

A+

A

A

A

A+

A

289

329

289

248

231

411

362

289

201

240

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

307

380

307

230

198

380

307

198

141

124

****

****

****

****

****

****

****

****

****

****

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

35

38

35

55

34

38

35

34

46

23

19

26

19

20

14

26

19

14

12

9

SN/N/ST/T

SN/N/ST/T

SN/N/ST/T

SN/N/ST/T

SN/N/ST/T

SN/N/ST/T

SN/N/ST/T

SN/N/ST/T

SN/N/ST/T

SN/N/ST/T

42

43

42

42

41

43

42

41

42

40

133


Informacijski listovi

Štednjaci

EC 67333 AX

EC 65320 AX

KC 67433 AX/ K 67430 AX

K 65333 AX0/ K 65333 AW0

K 63202 AX0/ K 63202 AW0

K 63160 AX/ K 63160 AW/ E 63103 AW

A do G

A

A

A

A

A

A

konvencionalno

kWh

0,87

0,87

0,87

0,87

0,87

0,87

ventilatorsko

kWh

0,79

0,79

0,79

0,79

-

-

l

65

65

65

65

67

67

Modelna oznaka Razred energetske učinkovitosti Potrošnja el. energije ovisno o načinu zagrijavanja:

Iskoristivi obujam Veličina pećnice

velika

velika

velika

velika

velika

velika

cm2

1316

1316

1316

1316

-

1316

ventilatorsko

min

49,3

49,3

49,3

49,3

-

-

konvencionalno

min

51,5

51,5

51,5

51,5

51,5

51,5

Površina najveće posude za pečenje Vrijeme pečenja standardne količine ovisno o načinu zagrijavanja:

Potrošnja el. energije u stanju mirovanja Razina buke

134

kWh

1

1

1

1

-

-

dB(A)

46

54

54

46

33

33


Informacijski listovi

EC 57335 AX

EC 55203 AX/ EC 55203 AW

EC 51102 AX

K 55220 AX1/ K 55220 AW1/ K 55220 ABR1

K 51102 AW1/ K 51102 ABR1

K 55220 AX2/ K 55220 AW2

K 51102 AX/ K 51102 AW/ K 51102 ABR2

E 52290 AW/ E 51102 AW

A

A

B

A

B

A

B

B 0,94

0,9

0,79

0,94

0,9

0,94

0,9

0,94

0,79

0,79

-

0,79

-

0,79

-

-

53

46

49

53

49

53

49

49

srednja

srednja

srednja

srednja

srednja

srednja

srednja

srednja

1188

1230

1230

1188

1230

1188

1230

1230

42

42,6

-

42

-

42

-

-

47

50

49

47

54,9

47

54,9

54,9

1

-

-

-

-

-

-

-

50

46

49

50

-

50

-

-

135


Legenda

Legenda korištenih ikona PERILICE RUBLJA Kapacitet punjenja u kg (ovisno o modelu)

TouchFree nehrđajući čelik

Maks. brzina centrifugiranja (ovisno o modelu)

Potpuni AquaStop

SensoCARE odabir načina pranja po vašoj mjeri

Djelomični AquaStop

Stain Expert funkcija učinkovitog uklanjanja 4 skupine mrlja

ExtremeSilence - izuzetno tihi rad

SterilTub, program za samočišćenje bubnja

Silent – tihi rad

Potpuni AquaStop

SpaceDelux – 3 košare

Djelomični AquaStop

Odgoda početka pranja

Super Silent+ tihi rad

Automatski program

Super Silent tihi rad

Funkcija/program higijena

SUŠILICE RUBLJA Kapacitet punjenja u kg (ovisno o modelu) Toplinska pumpa – značajne uštede električne energije SteamTech – njega i sušenje rublja parom, za što manje glačanja IonTech ugrađeni ionizator zraka za mekanije i zaglađenije rublje TwinAir sustav za ravnomjerno osušeno rublje LCD zaslon LED zaslon i/ili LED pokazivači (ovisno o modelu) SensoCARE odabir načina sušenja po vašoj mjeri Otvor vrata promjera 35 cm za lakše rukovanje rubljem

136

PERILICE POSUĐA


Legenda

Legenda korištenih ikona HLADNJACI / LEDENICE

ŠTEDNJACI

MultiFlow hlađenje

HomeMADE oblik unutrašnjosti pećnice

Dinamičko hlađenje

BigSpace pećnice volumena 65 l

TwinPower – 2 kompresora

Istovremeno pečenje u više razina

Kompresor s ventilom

PerfectGrill varijabilni gril

No Frost automatsko odleđivanje

Hladna vrata pećnice – Cool Door

SensoTech elektronsko upravljanje

AquaClean funkcija čišćenja pećnice vodom

Eco štedljivi program

Unutrašnjost pećnice i posuda prevučeni EcoClean emajlom

ZeroZone ladica

Wok plinski plamenik

FreshZone ladica SuperCool funkcija brzog hlađenja FastFreeze funkcija brzog zamrzavanja LED osvjetljenje

137


ZABILJEŠKE

138


ovlašteni servisi

Bjelovar Elektromehaničarski obrt Rajko Nađen A. Trumbića 4a T: 043 241 467, F: 043 241 467 servis.bj@email.t-com.hr

Makarska Servis Borić obrt Ante Starčevića bb T: 021/611-086, F: 021/611-086 servisboric@net.hr

Šibenik Tehno Jelčić VIII Dalmatinske udarne brigade 71 T: 022 340-229, F: 022 340 231 tehnojelcic@gmail.com

Blato Letrika Gavranić Blato, o/Korčula T: 020/851-994, F: 020/851-994 letrika-gavranic@du.t-com.hr

Našice Gorenja servis Perlić Rudolf-Našice Štrosmajerova 18 T: 031/613-740, F: 031/613-740 gorenje-servis-perlic-rudolf@os.t-com.hr

Trilj Pešo d.o.o. Dubrovačka 1 T: 021/832-353, F: 021/660-160 peso@st.t-com.hr

Cres Frigotehnika d.o.o. Šetalište 20.travnja bb T: 051/572-077, F: 051/573-058 servis@frigotehnika.hr

Orebić Palomino trade d.o.o. Put Ruskovića bb T: 020/713-192, F: 020/713-973 palomino-trade@du.t-com.hr

Trogir ELGO d.o.o. Dr.A.Starčevića 134 T: 021/882-320, F: 021/896-268 servis@elgo.hr

Čakovec iZi commerce d.o.o. Sportska 6A T: 040/396-388, F: 040/396-389 gorenje.servis.cakovec@ck.t-com.hr

Otočac Servis rashladnih uređaja J.Orešković K.Zvonimira 24/1 T: 053/772-540, F: 053/772-540 ledeni-otocac@post.t-com.hr

Varaždin G - servis i prodaja d.o.o. J.Kozarca 26 T: 042/210-311, F: 042/210-311 gorenje-servis@vz.t-com.hr

Daruvar Tehnoservis Gundulićeva 11 T: 043/331-003, F: 043/331-003 zlatko.druzin@bj.t-com.hr

Ploče Servis i trgovina Bradvica Vukovarska 1 T: 020/678-450, F: 020/678-450 ivan.bradvica@tel.net.ba

Vinkovci Mišić G Servis Lapovačka 6 T: 032/322-111, F: 032/322-692 ivica.misic@vk.t-com.hr

Dubrovnik Frigus servis d.o.o. K.Branimira 19 T: 020/424-669, F: 020/312-681 ka-gorenje@du.t-com.hr

Pula G - servis Pula d.o.o. Trg K.Tomislava 8 T: 052/215-225, F: 052/217-966 gorenje-servis@pu.t-com.hr

Virovitica Servis kuć.aparata MARTA B. Štampar Gajeva 48 T: 033/726-775, F: 033/726-775 stampar.branka.servis.kuc.aparata@vt.t-com.hr

Đakovo Kvaldo d.o.o. B.A.Mandića 29 T: 031/812-455, F: 031/811-455 kvaldo@os.t-com.hr

Punat Servis kućanskih aparata Frigomatic I.G.Kovačića 20 T: 051/854-362, F: 051/854-362 frigomatic@ri.t-com.hr

Vis Alfa-com d.o.o. Marinje Zemlje T: 021/714-044, F: 021/714-044 alfa-com@st.t-com.hr

Hvar E.O. Elektromehaničar Vrisak b.b. T: 021/742-215, F: 021/742-215 elektromehanicar@net.hr

Rab Euroelektrotrgovina Barbat 663 o/Rab T: 051/721-258, F: 051/721-258 zdenko.grbac@ri.t-com.hr

Vrbovsko Božić – Kirh d.o.o. K. Tomislava 37 T: 051/875-833, F: 051/875-833 jasna.bozic@ri.t-com.hr

Karlovac G - servis Josip Jakšić Šebetićeva 5 T: 047/615-900, F: 047/611-265 gorenje-servis@ka.t-com.hr

Sisak G - servis Mihaljević Trg 22.lipnja 4a T: 044/549-111, F: 044/549-111 gorenjeservis-km@sk.t-com.hr

Zabok G - servis d.o.o. M.Gupca 67 T: 049/223-069, F: 049/500-954 gorenje-servis@kr.t-com.hr

Koprivnica Servis Zeman Kraljice Jelene 66 T: 048/624-030, F: 048/624-030 ivan.zeman@kc.t-com.hr

Sl.Brod H - servis d.o.o. Zrinskog 100 T: 035/442-209, F: 035/401-150 hservis@sb.t-com.hr

Zadar G - servis Velebitska b.b. T: 023/305-578, F: 023/305-563 g.servis@zd.t-com.hr

Makarska Gorinka servis d.o.o. V.Nazora 11 T: 021/691-134, F: 021/690-697 gorenje-makarska@st.t-com.hr

Šibenik El Bakota servis d.o.o. Slobodana Macure 50 T: 022/216-418, F: 022/216-418 gorenje-servis@si.t-com.hr

139


Gorenje Zagreb d .o.o. Slavonska avenija 26/4, 10000 Zagreb, Hrvatska Tel.: +385 1 241 5000, Fax: +385 1 241 5019 E-mail: info@gorenje.hr www.gorenje.hr

Gorenje Ser vis C all Centar – 01 241 5050 Jedinstveni broj za cijelu Hr vatsku

Ser visni centar Zagreb Gorenje Zagreb d.o.o. servis Zagreb, Slavonska avenija 26/4

Ser visni centar Kutina Gorenje Zagreb d.o.o. servis Kutina, K.P.Krešimira IV b.b.

Ser visni centar Osijek Gorenje Zagreb d.o.o. servis Osijek, Ivana Gundulića 9

Ser visni centar Rijeka Gorenje Zagreb d.o.o. servis Rijeka, Braće Cetina 4

Ser visni centar Labin Gorenje Zagreb d.o.o., servis Labin, Rudarska bb

Ser visni centar Split Gorenje Zagreb d.o.o. servis Split, Kopilica 22-23

Realizira no G ore nje d .d . , M a rketing , kolovoz 2012

Za dr ž ava mo pravo promje ne te hni č kih ka ra k te ristika bez pretho dne najave . Po daci i slike u katalog u su informativnog ka ra k te ra te su mog u će manje razlike .

Samostojeci katalog 2012  

Gorenje, katalog samostojećih aparata 2012

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you