Page 1

MIKROVALOVNE PEČICE GORENJE

ZMOREJO VEČ


MIKROVALOVNE PEČICE GORENJE ZMOREJO

VEČ KOT LE POGRETI. ALI STE VEDELI, DA LAHKO V MIKROVALOVNI PEČICI GORENJE HRUSTLJAVO ZAPEČETE KROMPIRČEK? PRIPRAVITE SLASTNO PICO? PRESENETITE Z OKUSNO PEČENO SLADICO? SPENITE MLEKO V

KREMASTO PENO? STERILIZIRATE OTROŠKE STEKLENIČKE?

6:30

9:15

12:30

Skodelica najljubše razvade

Topel rogljiček za zajtrk

Zdravo zelenjavno kosilo


Mikrovalovne pečice | 3

UPORABITE JO ŠE NA DRUGE KREATIVNE NAČINE.

17:20

20:30

Hrustljavo pečena pica

Pokovka ob filmskih užitkih www.gorenje.si


4 | Mikrovalovne pečice

MIKROVALOVNA PEČICA:

NEPOGREŠLJIVA V VSAKEM DOMU.

IZJEMNO HITRA S pomočjo mikrovalov prodre toplota v hrano hitreje in globlje kot pri klasični pečici, zato je priprava obrokov hitrejša in učinkovitejša.

PREPROSTA ZA ČIŠČENJE Čiščenje je enostavnejše in hitrejše kot pri klasični pečici. Poleg tega lahko vrtljivi krožnik operete v pomivalnem stroju. Če se odločite za model z vgrajeno keramično ploščo namesto krožnika, je čiščenje še preprostejše, saj jo enostavno obrišete z mokro krpo.

ENERGIJSKO UČINKOVITA Ker porabi manj časa za pripravo hrane in ni energijskih izgub (vsa energija preide v hrano, brez segrevanja posode in notranjosti pečice), je tudi poraba električne energije manjša.

PRIPRAVLJENA ZA ODLIČNE OKUSE Zmore več, kot le pogreti ali odtaliti. Pripravite si lahko svež, zdrav in okusen obrok, pečete in s funkcijo žara poskrbite za hrustljave okuse.

Vsestransko uporabna Spenite mleko v kremasto peno

Posušite zelišča

Mleko nalijte v posodo s pokrovom, ki jo lahko uporabljate v mikrovalovni pečici. Napolnite jo največ do polovice, zaprite in večkrat močno pretresite. Snemite pokrov in mleko v mikrovalovni pečici segrevajte toliko časa, da pena naraste.

Položite origano, rožmarin, timijan ali olupke citrusov na krožnik in grejte na najvišji stopnji 30 sekund. Obrnite zelišča in postopek ponavljajte, dokler niso suha.


Mikrovalovne pečice | 5

Sterilizirajte otroške stekleničke Stekleničke napolnite z vodo do polovice, cuclje in pokrovčke pa položite v skledico in jih prelijte z vodo. Vse skupaj segrevajte 2 minuti na najvišji stopnji.

Spražite oreščke Oreščke raztrosite po pladnju, primernem za mikrovalovno pečico. Pražite jih 1 minuto na najvišji stopnji, nato jih obrnite. Postopek večkrat ponovite. www.gorenje.si


6 | Mikrovalovne pečice

4

INOVATIVNE PREDNOSTI

EDINSTVENE PULZNA TEHNOLOGIJA Tehnologija inovativnega delovanja, pri kateri se mikrovalovi vključujejo po točno določenih časovnih intervalih in segrevajo hrano. Ko mikrovalovi niso prisotni, se hrana segreva po naravni poti – toplota iz vročih delov prehaja v hladne –, kar zagotavlja več svežine in boljši, naravnejši okus vašega obroka.

GUMB SIMPLICITY Upravljanje še nikoli ni bilo tako enostavno in logično. Z enim samim gumbom izbirate med številnimi prednastavljenimi programi, ki optimalno prilagodijo način, čas in moč delovanja mikrovalovne pečice.


Mikrovalovne pečice | 7

TEHNOLOGIJA 360° Napredna tehnologija, pri kateri mikrovalovi potujejo pod keramično dno pečice, od koder skozi celotno površino prehajajo v hrano. Zaradi enakomerne razpršenosti je segrevanje optimalno. Posebna keramična plošča nadomešča vrtljivi krožnik in omogoča več uporabnega prostora ter še enostavnejše čiščenje.

NASTAVITEV GLASNOSTI ZVOČNIH SIGNALOV Prilagodite glasnost zvočnih signalov po svojih željah. Ko potrebujete tišino, na primer v času otrokovega spanja, in želite uporabiti mikrovalovno pečico, jih enostavno izključite in kasneje ponovno vključite.

www.gorenje.si


8 | Mikrovalovne pečice

Mikrovalovna pečica Simplicity je del kolekcije Gorenje Simplicity, ki navdušuje v črni in beli barvi. Odlično oblikovane aparate odlikuje napredna tehnologija z enostavnim upravljanjem prek enega gumba.


Mikrovalovne pečice | 9

Segrevanje skodelice vode/kave/čaja 200 ml 2 min 20 s Samodejno čiščenje AquaClean Priprava pokovke 90 g 3 min

Programska ura

Priprava zelenjave 300 g – korenček (narezan) 4 min Nastavitev točnega časa

Priprava zrezka 500 g 35 min

Topljenje čokolade 100 g 2 min

Pečenje pice 350 g 11 min Pečenje rib 500 g 25 min

Odtaljevanje živil 500 g – kruh 20 min

En gumb za uresničitev vseh želja.

PREPROSTO INOVATIVNO.

PREPROSTO UPORABNO.

Gumb Simplicity Prednastavljeni programi

Grill Enostavno do prave hrustljavosti

LogicalChoice Hitra in logična izbira po vaših željah

AquaClean Samodejno čiščenje brez čistil

Gumb Simplicity Prednastavljeni programi

Najpogostejše in najbolj uporabne izbire so takoj dostopne – prek enega samega gumba. Pri vsakem izmed osmih prednastavljenih programov (pogrevanje vode, priprava pokovke, pice, ribe ali zelenjave, topljenje čokolade, pečenje mesa in odtaljevanje) so način segrevanja, moč in čas trajanja programa že nastavljeni; čas lahko po želji tudi spreminjate. www.gorenje.si


10 | Mikrovalovne pečice

Grill Enostavno do prave hrustljavosti

Zdaj boste enostavno dosegli zaželeno hrustljavo skorjo na najljubših jedeh. V kombinaciji z mikrovalovi lahko žar uporabite za posebej hitro pečenje. Po polovici pretečenega časa vas pečica sama opozori, da je treba hrano obrniti, s čimer dosežete enakomerno zapečenost in popoln hrustljav užitek.

Uporaben nasvet

Gratinirane jakobove školjke z mozzarelo Funkcija: mikrovalovi, žar Čas priprave: 13–15 minut Čas pečenja: 13–19 minut

Zmehčajte star kruh Zavijte star kruh v vlažno kuhinjsko krpo in ga za 10 sekund segrevajte na najvišji stopnji. Po potrebi postopek ponovite.

Za 4 osebe


Mikrovalovne pečice | 11

AquaClean

LogicalChoice

Samodejno čiščenje brez čistil

Hitra in logična izbira po vaših željah

Notranjost pečice očistite kar z navadno vodo, ki jo vlijete v kozarec, odporen na visoke temperature, ali glineno skodelico. Kozarec postavite v pečico in vklopite program AquaClean. Para, ki nastaja med programom, zmehča umazanijo na stenah pečice. Po koncu programa jo le še obrišete z mehko krpo.

Izbirate lahko med prednastavljenimi programi, lahko pa mikrovalovno pečico enostavno nastavite tudi po svojih željah. Z ikonami ob strani gumba izberete želeno moč oziroma način delovanja mikrovalovne pečice ter z elektronskim upravljanjem natančno določite ustrezen čas.

Sestavine:

Priprava:

• 8 jakobovih školjk ali kapesante

• peteršilj

• 1 šalotka

• 100 g špinačnih listov

• 150 g jurčkov, lisičk

• 20 g masla

• 1 rezina kruha za toast

• 100 g mozzarelle

• 2,5 cl smetane

• olivno olje

• 1 cl belega vina

1. Jakobove školjke ali kapesante odpremo in izluščimo meso. Nekaj lupin prihranimo.

Školjke operemo in jih za 10 minut pustimo v mrzli vodi. Nato jih odcedimo, osušimo in položimo v naoljeno nepregorno posodo. Prilijemo vino, posodo prekrijemo s folijo za živila in postavimo v pečico ter nastavimo na 100 % delovanje mikrovalov za 4–5 minut. Nato posodo odstranimo iz pečice in iz nje poberemo školjke.

2. V nepregorno posodo damo maslo in ga na 100 % moči mikrovalov v 1–2 minutah

raztopimo. Dodamo olupljeno in nasekljano šalotko ter s kombinacijo mikrovalov in konvekcije 1–2 minuti pražimo. Zatem dodamo narezane jurčke (lisičke) ter na kocke narezan kruh in špinačne liste. Pokrijemo in na isti kombinaciji kot prej 4–5 minut dušimo. Premešamo, dodamo smetano, sol, poper ter postavimo še enkrat v pečico za 1–2 minuti.

3. N apolnjene lupine naložimo na pladenj. Postavimo ga na mrežo ter na srednji legi in s

pomočjo žara pečemo 2–3 minute. Potresemo s peteršiljem, dodamo rezino limone in www.gorenje.si postrežemo.


12 | Mikrovalovne pečice

Mikrovalovna pečica Classico je del kolekcije Gorenje Classico, ki navdušuje v slonokoščeni in črni barvi. Aparate odlikuje vrhunska sodobna tehnologija, ki se skriva za bogatim, dinamičnim dizajnom s pridihom klasike.


Mikrovalovne pečice | 13

Lepota bivanja z uporabne perspektive.

ČAR PRETEKLOSTI.

TEHNOLOGIJA PRIHODNOSTI. 360°StirTechnology Napreden način razpošiljanja mikrovalov CERAMIC

INSIDE

CeramicInside

Keramična plošča za več uporabnega prostora

EasyClean Enostavno čiščenje z enim zamahom

Microwave / Grill

360°StirTechnology Napreden način razpošiljanja mikrovalov

360°StirTechnology je tehnologija popolne razporeditve mikrovalov. Ti so vodeni pod keramično ploščo na dnu pečice, od koder se enakomerno razpršijo navzgor v notranjost. Skozi dno učinkoviteje prehajajo v hrano, jo obdajo z vseh strani, zato vrtenje ni več potrebno. Hrana je obdelana hitreje, rezultati pa so okusnejši.

Mikrovalovi v odlični družbi žara www.gorenje.si


14 | Mikrovalovne pečice

XXL POVRŠINA

CERAMIC

INSIDE

CeramicInside Keramična plošča za več uporabnega prostora

Zaradi inovativne razporeditve mikrovalov pečica ne potrebuje običajnega vrtljivega krožnika. Celotno dno prekriva keramična plošča, s katero pridobite več uporabnega prostora za sočasno pripravo več jedi.

Uporaben nasvet

Jagnječji kare v marinadi s pečeno zelenjavo Funkcija: mikrovalovi, žar Čas priprave: 30 minut + mariniranje 3 ure Čas pečenja: 45–60 minut

Zmehčajte rjavi sladkor Trd in sprijet rjavi sladkor se bo omehčal, če ga, zavitega v vlažno krpo, za 30 sekund pogrejete na srednji stopnji moči.

Za 4 osebe


Mikrovalovne pečice | 15

Classico dizajn

EasyClean

S pridihom preteklosti

Enostavno čiščenje z enim zamahom

Čudovit reliefni ročaj in značilni gumbi v barvi staranega zlata prinašajo v vaš dom zgodbo večne, klasične lepote. Za enostavno in prijetno vsakodnevno uporabo.

Keramična plošča na dnu mikrovalovne pečice je zaradi ravne in gladke površine povsem preprosta za čiščenje – potrebujete le mokro krpo.

Sestavine:

Zelenjava:

Priprava:

• 40 dag jagnječjega kareja (krona)

• 10 dag korenja

• 0,03 dag koriandrovega semena

• 5 dag zelene

1. Naprej pripravimo marinado, v katero damo meso.

• 0,05 dag koriandrovega zelenja

• 5 dag čebule

• 0,05 dag mete

• 5 dag kolerabe

• 10 dag čičerike (kuhane)

• 10 dag koromača

• ½ l jogurta ali kisle smetane

• 10 dag bučk

• sok 1 limete

• 10 dag zelja

• 1 strok česna

• 5 dag paprike

• 1 vejica rožmarina • 2 dl olivnega olja

Vse začimbe nasekljamo in zmešamo z jogurtom ali kislo smetano. Dodamo sol, poper, olivno olje in zmleto čičeriko. Nato ¾ marinade zlijemo v vrečo, ¼ jo prihranimo v hladilniku za dodatek k jedi. V vrečo damo še kos zarebrnice in dobro pregnetemo z marinado. Vrečo zavežemo in postavimo v hladilnik za 3 ure.

2. Sledi priprava zelenjave. Vso očistimo, operemo, grobo narežemo, solimo in

popramo ter zmešamo in prelijemo z olivnim oljem. Nato jo damo v nepregorno posodo in v mikrovalovno pečico. Nad njo postavimo mrežico, nanjo položimo kos jagnjetine z marinado tako, da se bosta marinada in sok cedila po zelenjavi. Pečemo s kombinacijo žara in mikrovalov 25–30 minut.

3. N a koncu dekoriramo in postrežemo.

• sol www.gorenje.si


16 | Mikrovalovne pečice

Mikrovalovna pečica Ora-Ïto je del kolekcije Gorenje Ora-Ïto, ki združuje najnovejšo tehnologijo z odličnim in prepoznavnim oblikovanjem ter vrhunsko kakovostjo. Na voljo v beli in črni barvi.


Mikrovalovne pečice | 17

Premišljena estetika za visoka pričakovanja.

IZJEMNA IZKUŠNJA.

IZJEMEN DIZAJN. DoubleGrill Dve žar greli za popolno hrustljavost

TERIOR

InoxTerior

Notranjost iz nerjavnega jekla

AutoMenu Prednastavljeni programi

DoubleGrill Dve žar greli za popolno hrustljavost

Izkusite nove dimenzije priprave hrane. Kombinirana funkcija žara in mikrovalov bo navdušila s hitrejšo peko mesa, pic in mnogih drugih jedi. Dve žar greli, eno zgoraj in eno spodaj, poskrbita za popolno hrustljavost jedi in zlato zapečeno skorjo, ki se ji ne boste mogli upreti.

TouchControl Upravljanje na dotik www.gorenje.si


18 | Mikrovalovne pečice

MaxPower Najmočnejši mikrovalovi in žar

Mikrovalovne pečice linije Ora-Ïto odlikuje najvišja moč mikrovalov in žar grel. Zaradi večje moči je čas segrevanja in priprave hrane krajši, kar zagotavlja hitrejšo in učinkovitejšo pot do želenih rezultatov. Prednost, ki navduši v trenutkih, ko potrebujete okusno in še posebej hitro pripravljen obrok.

Uporaben nasvet

Francoska zapečena vanilijeva krema z jagodami Funkcija: kuhanje, žar Čas priprave: 30 minut

Režite čebulo brez solza Čebuli odrežite vrhnji in spodnji del in jo za 30 sekund grejte v mikrovalovni pečici na najvišji stopnji moči. Ohranila bo okus, le sok z encimi, ki povzročajo solzenje, se bo posušil.

Čas pečenja: 32–48 minut Za 4 osebe


Mikrovalovne pečice | 19

AutoMenu

TERIOR

Prednastavljeni programi

Samodejno prednastavljeni programi vam omogočajo enostavnejšo pripravo določenih jedi. Vi izberete vrsto živila in vnesete njegovo težo, pečica pa temu ustrezno samodejno prilagodi moč in trajanje celotnega programa priprave hrane.

InoxTerior Notranjost iz nerjavnega jekla

Notranjost mikrovalovne pečice je iz nerjavnega jekla, kar prispeva k odličnim rezultatom pripravljanja jedi v njej. Nerjavno jeklo namreč omogoča boljše kroženje mikrovalov po pečici in enostavnejše čiščenje.

Sestavine:

Dodatek:

Priprava:

• 5 rumenjakov

• žlica jagod, 2–3 žlice svetlega sirupa

1. Rumenjake in sladkor penasto umešamo, dodamo vanilijev sladkor, mleko in

• 44 dag sladke smetane • 10 dag sladkorja v prahu • 1 vanilijev sladkor • 1,5 dl mleka

smetano ter vse še enkrat premešamo. Zmes nalijemo v nepregorne posodice in jih damo v pečico za 5–8 minut na 100 % moč delovanje mikrovalov (nastavitev na pečici P-100).

2. Nato posodice pokrijemo s papirjem za peko, nastavimo na pečici 50 % moč

delovanja mikrovalov (nastavitev na pečici P-50) za 20–30 minut. Kremo pustimo v pečici, da se ohladi. Nato jo postavimo v hladilnik za 2 uri.

3. Pečico nastavimo na maksimalno delovanje žara za 3–5 minut. Kremo posujemo

z rjavim sladkorjem. Posodice postavimo v ogreto pečico na višjo podlago, da sladkor karamelizira (krema se ne sme segreti). Jagodni dodatek: jagode damo v posodo in dolijemo svetli sirup (kuhana voda s sladkorjem). Posodo pokrijemo in s 100 % delovanjem mikrovalov (nastavitev na pečici P-100) dušimo 4–5 minut. www.gorenje.si


20 | Mikrovalovne pečice

21 litrov

Uporaben nasvet

Uporaben nasvet

Iztisnite več soka

Olajšajte si lupljenje česna

Stiskanje limon ali limet je enostavnejše in več soka pridobite, če jih za 20 do 30 sekund segrevate na najvišji stopnji.

Neolupljen česen položite v skodelico in segrevajte na najvišji stopnji 15 sekund. Olupek se bo navlažil in omehčal, zato ga boste zlahka odstranili.


Mikrovalovne pečice | 21

21 litrov

Edinstveno delovanje za popolne rezultate.

NOVA GENERACIJA

NOVA TEHNOLOGIJA PulseTechnology Mikrovalovi v intervalih

SmartDisplay Napredni LED prikazovalnik

TouchControl Upravljanje na dotik

Timer Prikazovalnik preostalega časa

SoundSettings Prilagoditev glasnosti zvočnih signalov

PulseTechnology Mikrovalovi v intervalih

Inovativen način segrevanja hrane – mikrovalovi se vključujejo v točno določenem časovnem intervalu. Toplota, ki jo mikrovalovi ustvarijo v času delovanja, se naravno širi skozi jed. To zagotovi boljši okus ter več svežine in sočnosti, saj se hrana manj izsuši.


22 | Mikrovalovne pečice

21 litrov

SoundSettings Prilagoditev glasnosti zvočnih signalov

Mikrovalovna pečica vam omogoča nastavitev glasnosti zvočnih signalov po svojih željah. Ko potrebujete tišino, na primer v času otrokovega spanja, in želite uporabiti mikrovalovno pečico, jih enostavno izključite in kasneje ponovno vključite.

Uporaben nasvet

Spomladanska solata treh okusov Funkcija: žar, mikrovalovi Čas priprave: 10–15 minut Čas pečenja: 5–7 minute

Hitro namočite suh fižol V skledo položite suh fižol, prelijte ga z vodo in dodajte ščepec sode bikarbone. Za 10 minut vključite najvišjo stopnjo. Pustite počivati 30 minut.

Za 4 osebe


Mikrovalovne pečice | 23

SmartDisplay

TouchControl

Napredni LED prikazovalnik

Upravljanje na dotik

Eleganten in pregleden LED prikazovalnik vam omogoča jasno spremljanje dogajanja v mikrovalovni pečici. Zahvaljujoč odštevalniku časa vsak trenutek veste, koliko bo še trajal izbrani postopek in kateri grelni elementi so v uporabi.

Sodobna senzorska tehnologija zagotavlja enostavno in pregledno upravljanje mikrovalovne pečice z dotikom. Lahko jo enostavno zaklenete, s čimer preprečite nenadzorovano uporabo. Povsem gladka upravljalna površina poskrbi za eleganten videz in je enostavna za čiščenje.

Sestavine: • 200 g piščančjega fileja • 200 g mehke solate ali kristalke • 200 g motovilca • 200 g rukole • 200 g dekorativne solate • 100 g kreše • 8 redkvic • 1 čebula • 100 g špargljev • 100 g jagod • 100 g manga

Priprava: • drobnjak • cvetlice za okras (trobentice, vijolice, marjetice, hortenzije…) Preliv: • 0,5 dl juhe • 2 žlici balzamičnega kisa • 2 rumenjaka (kuhana) • 5 žlic olivnega olja • sol, poper, sveža zelišča

1. V so solato očistimo, operemo in osušimo liste. Če so listi veliki, jih razpolovimo. Nato dekorativno solato naložimo na krožnik, dodamo oprane in narezane jagode, mango, redkvico in čebulo.

2. P iščančje meso narežemo na majhne fileje, potolčemo, solimo, popramo in pečemo s kombinacijo mikrovalov in žara 3–4 minute, nato pa samo še z žarom 2–3 minute.

3. Nazadnje položimo na solato posebej kuhane šparglje in pečeno piščančje meso. Prelijemo s prelivom. Dekoriramo z drobnjakom in cvetlicami ter serviramo. www.gorenje.si


24 | Mikrovalovne pečice

Ostale lastnosti mikrovalovnih pečic Gorenje Microwave

Microwave / Grill

Mikrovalovi za hitro pripravo jedi

Mikrovalovi v odlični družbi žara

Mikrovalovi so elektromagnetni valovi, ki povzročajo gibanje molekul vode v hrani. Gibanje ustvarja energijo, s katero se hrana segreva, peče, odtaja ipd. Zaradi hitrega in učinkovitega prehajanja mikrovalov v hrano so jedi pripravljene precej hitreje v primerjavi s klasičnimi načini segrevanja in pečenja.

S kombiniranjem prednosti mikrovalov in žara izkusite povsem nove dimenzije priprave hrane. Navdušeni boste nad hitrejšo peko manjših kosov mesa, pic in drugih jedi, ki morajo biti ravno prav zapečene in optimalno hrustljave.

SmartControl

SmartStart

Enostavno in pregledno upravljanje

Nepogrešljivo hitro pogrevanje

Mikrovalovne pečice odlikuje enostavno in pregledno elektronsko upravljanje, ki zagotavlja natančne nastavitve časa, načina in moči segrevanja.

Funkcija SmartStart vas bo razveselila v trenutkih, ko komaj čakate na svoj topli obrok, saj vam omogoča hitro pogrevanje hrane, ki ga aktivirate z enim samim dotikom.

StartDelay

SafetySwitch

Zakasnitev začetka delovanja

Varnostno stikalo

Priročna funkcija, ki vam omogoča enostavno nastavitev zakasnitve vklopa mikrovalovne pečice. Tako vas bo sveže pripravljena hrana čakala točno takrat, ko boste želeli.

Varnostno stikalo vam zagotavlja popolnoma varno uporabo mikrovalovne pečice, saj v primeru odprtja vrat med segrevanjem samodejno zaustavi nastavljene programe in prekine njihovo delovanje.

Timer

Defrost

Prikazovalnik preostalega časa

Preprosto in učinkovito odmrzovanje

Vse mikrovalovne pečice Gorenje omogočajo nastavitev časa delovanja – od 30 do 95 minut, odvisno od izbranega modela. Na preglednem prikazovalniku časa enostavno spremljate preostali čas do konca programa.

Vse mikrovalovne pečice Gorenje odlikuje prednastavljena funkcija učinkovitega odmrzovanja, ki omogoča enakomerno in hitro odtajevanje tudi najbolj globoko zamrznjenih živil.


Mikrovalovne pečice | 25

Razlaga in opisi ikon SafetySwitch

360°Stir technology

Varnostno stikalo

Napreden način razpošiljanja mikrovalov

StartDelay

SoundSettings

Zakasnitev začetka delovanja

Prilagoditev glasnosti zvočnih signalov

Timer

LogicalChoice

Prikazovalnik preostalega časa

Hitra in logična izbira po vaših željah

Microwave

TouchControl

Mikrovalovi za hitro pripravo jedi

Upravljanje na dotik

Microwave / Grill

SmartControl

Mikrovalovi v odlični družbi žara

Enostavno in pregledno upravljanje

DoubleGrill

SmartStart

Dve žar greli za popolno hrustljavost

Nepogrešljivo hitro pogrevanje

Grill

Gumb Simplicity

Enostavno do prave hrustljavosti

Prednastavljeni programi

AutoMenu

PulseTechnology

Prednastavljeni programi

Mikrovalovi v intervalih

AquaClean

SmartDisplay

Samodejno čiščenje brez čistil

Napredni LED prikazovalnik

EasyClean Enostavno čiščenje z enim zamahom

Defrost Preprosto in učinkovito odmrzovanje

TERIOR

CERAMIC

INSIDE

InoxTerior

Notranjost iz nerjavnega jekla

CeramicInside

Keramična plošča za več uporabnega prostora

www.gorenje.si


26 | Mikrovalovne pečice

GMO25ORAITO

Samostojna mikrovalovna pečica

TERIOR

-- Notranjost iz nerjavnega jekla -- Črna Učinkovitost

-- Volumen pečice: 25 L -- Mikrovalovna moč: 900 W -- Moč žara: 1000 W -- Moč žara spodaj: 500 W -- Način distribucije mikrovalov: Vrtljiv krožnik

Upravljanje

-- Elektronsko upravljanje -- Način upravljanja: Upravljanje na dotik -- LED prikazovalnik

Načini ogrevanja -- Mikrovalovi / Žar Značilnosti

-- AUTO menu -- Število prednastavljenih programov: 6 -- Avtomatsko odtaljevanje - na težo -- Funkcija Smart display -- StartDelay -- GoldenCrust funkcija -- Prikaz ure

Varnost

-- Otroška zaščita -- Varnostno stikalo

Oprema

-- Vrtljiv kovinski krožnik -- Rešetka za žar

Tehnični podatki

-- Mere aparata (VxŠxG): 30,3 × 51 × 41 cm -- EAN koda: 3838942522468 -- Šifra: 245496


Mikrovalovne pečice | 27

GMO23ORAITO

Samostojna mikrovalovna pečica

GMO23ORAITO WHITE

Samostojna mikrovalovna pečica

TERIOR

TERIOR

-- Notranjost iz nerjavnega jekla -- Črna

-- Notranjost iz nerjavnega jekla -- Bela

Učinkovitost

-- Volumen pečice: 23 L -- Moč mikrovalov: 900 W -- Moč žara: 1200 W -- Način distribucije mikrovalov: Vrtljiv krožnik

-- Volumen pečice: 23 L -- Moč mikrovalov: 900 W -- Moč žara: 1200 W -- Način distribucije mikrovalov: Vrtljiv krožnik

Upravljanje

-- Elektronsko upravljanje -- Način upravljanja: Upravljanje na dotik -- LED prikazovalnik

-- Elektronsko upravljanje -- Način upravljanja: Upravljanje na dotik -- LED prikazovalnik

-- Mikrovalovi / Žar

-- Mikrovalovi / Žar

Značilnosti

-- AUTO menu -- Število prednastavljenih programov: 6 -- Avtomatsko odtaljevanje - na težo -- Funkcija Smart display -- StartDelay -- Prikaz ure

-- AUTO menu -- Število prednastavljenih programov: 6 -- Avtomatsko odtaljevanje - na težo -- Funkcija Smart display -- StartDelay -- Prikaz ure

Varnost

-- Otroška zaščita -- Varnostno stikalo

-- Otroška zaščita -- Varnostno stikalo

Oprema

-- Vrtljiv steklen krožnik -- Rešetka za žar

-- Vrtljiv steklen krožnik -- Rešetka za žar

Tehnični podatki

-- Mere aparata (VxŠxG): 30,3 × 51 × 41 cm

-- Mere aparata (VxŠxG): 30,3 × 51 × 41 cm

-- EAN koda: 3838942522444 -- Šifra: 245494

-- EAN koda: 3838942700095 -- Šifra: 323723

Načini ogrevanja

www.gorenje.si


28 | Mikrovalovne pečice

MO6240SY2B

MO6240SY2W

-- Barvno lakirana notranjost -- Črna

-- Barvno lakirana notranjost -- Bela

Samostojna mikrovalovna pečica

Samostojna mikrovalovna pečica

Učinkovitost

-- Volumen pečice: 23 L -- Mikrovalovna moč: 900 W -- Moč žara: 1000 W -- Način distribucije mikrovalov: Vrtljiv krožnik

Upravljanje

-- Elektronsko upravljanje -- Način upravljanja: Upravljanje na dotik, Vrtljiv gumb -- LED prikazovalnik -- SmartControl -- LogicalChoice

-- Elektronsko upravljanje -- Način upravljanja: Upravljanje na dotik, Vrtljiv gumb -- LED prikazovalnik -- SmartControl -- LogicalChoice

-- Mikrovalovi / Žar

-- Mikrovalovi / Žar

Značilnosti

-- Število prednastavljenih programov: 8 + 3 -- Hitro odtaljevanje (na čas) -- Funkcija Smart display -- StartDelay -- Prikaz ure -- AquaClean funkcija

-- Število prednastavljenih programov: 8 + 3 -- Hitro odtaljevanje (na čas) -- Funkcija Smart display -- StartDelay -- Prikaz ure -- AquaClean funkcija

Varnost

-- Otroška zaščita -- Varnostno stikalo

-- Otroška zaščita -- Varnostno stikalo

Oprema

-- Vrtljiv steklen krožnik -- Rešetka za žar

-- Vrtljiv steklen krožnik -- Rešetka za žar

Enostavno čiščenje

-- AquaClean funkcija

-- AquaClean funkcija

Tehnični podatki

-- Mere aparata (VxŠxG): 28 × 48 × 39 cm

-- Mere aparata (VxŠxG): 28 × 48 × 39 cm

-- EAN koda: 3838942933806 -- Šifra: 428870

-- EAN koda: 3838942933592 -- Šifra: 428867

-- Volumen pečice: 23 L -- Mikrovalovna moč: 900 W -- Moč žara: 1000 W -- Način distribucije mikrovalov: Vrtljiv krožnik

Načini ogrevanja


Mikrovalovne pečice | 29

MO4250CLB

Samostojna mikrovalovna pečica

CERAMIC

INSIDE

MO4250CLI

Samostojna mikrovalovna pečica

CERAMIC

INSIDE

-- Barvno lakirana notranjost -- Črna

-- Barvno lakirana notranjost -- Svetlo bež

Učinkovitost

-- Volumen pečice: 20 L -- SuperSize, največja uporabna površina pečenja -- Mikrovalovna moč: 700 W -- Moč žara: 800 W -- Način distribucije mikrovalov: Stirrer

-- Volumen pečice: 20 L -- SuperSize, največja uporabna površina pečenja -- Mikrovalovna moč: 700 W -- Moč žara: 800 W -- Način distribucije mikrovalov: Stirrer

Upravljanje

-- Mehansko upravljanje -- Enostavno upravljanje -- Način upravljanja: Gumb

-- Mehansko upravljanje -- Enostavno upravljanje -- Način upravljanja: Gumb

-- Mikrovalovi / Žar

-- Mikrovalovi / Žar

Značilnosti

Hitro odtaljevanje (na čas)

-- Hitro odtaljevanje (na čas)

Varnost

-- Varnostno stikalo

-- Varnostno stikalo

Oprema

-- Rešetka za žar

-- Rešetka za žar

Enostavno čiščenje

-- Lahkočistilno keramično dno

-- Lahkočistilno keramično dno

Tehnični podatki

-- Mere aparata (VxŠxG): 28,5 × 45 × 36,5 cm

-- Mere aparata (VxŠxG): 28,5 × 45 × 36,5 cm

-- EAN koda: 3838942953842 -- Šifra: 434739

-- EAN koda: 3838942953835 -- Šifra: 434738

Načini ogrevanja

www.gorenje.si


30 | Mikrovalovne pečice

MO21DGB

Samostojna mikrovalovna pečica

MO21MGE

Samostojna mikrovalovna pečica TERIOR

TERIOR

-- Notranjost iz nerjavnega jekla -- Črna

-- Notranjost iz nerjavnega jekla -- Nerjavno jeklo

Učinkovitost

-- Volumen pečice: 21 L -- Mikrovalovna moč: 800 W -- Moč žara: 1000 W -- Način distribucije mikrovalov: Vrtljiv krožnik

-- Volumen pečice: 21 L -- Moč mikrovalov: 800 W -- Moč žara: 1000 W -- Način distribucije mikrovalov: Vrtljiv krožnik

Upravljanje

-- Elektronsko upravljanje -- Način upravljanja: Upravljanje na dotik, Vrtljiv gumb -- LED prikazovalnik -- SmartControl

-- Mehansko upravljanje -- Enostavno upravljanje -- Način upravljanja: Gumb

-- Mikrovalovi / Žar

-- Mikrovalovi / Žar

Značilnosti

-- AUTO menu -- Število prednastavljenih programov: 8 -- Hitro in avtomatsko odtaljevanje (na čas in težo) -- Funkcija Smart display -- Večstopenjsko kuhanje -- Prikaz ure -- Pulse tehnologija

-- Hitro odtaljevanje (na čas) -- Pulse tehnologija

Varnost

-- Otroška zaščita -- Varnostno stikalo

-- Varnostno stikalo

Oprema

-- Vrtljiv kovinski krožnik -- Rešetka za žar

-- Vrtljiv steklen krožnik -- Rešetka za žar

Tehnični podatki

-- Mere aparata (VxŠxG): 29 × 46 × 34 cm

-- Mere aparata (VxŠxG): 29 × 46 × 34 cm

-- EAN koda: 3838942001833 -- Šifra: 470829

-- EAN koda: 3838942001840 -- Šifra: 470830

Načini ogrevanja


Mikrovalovne pečice | 31

MO21MGB

Samostojna mikrovalovna pečica

MMO20DGWII

Samostojna mikrovalovna pečica

TERIOR

-- Notranjost iz nerjavnega jekla -- Črna

-- Barvno lakirana notranjost -- Bela

Učinkovitost

-- Volumen pečice: 21 L -- Moč mikrovalov: 800 W -- Moč žara: 1000 W -- Način distribucije mikrovalov: Vrtljiv krožnik

-- Volumen pečice: 20 L -- Moč mikrovalov: 800 W -- Moč žara: 1000 W -- Način distribucije mikrovalov: Vrtljiv krožnik

Upravljanje

-- Mehansko upravljanje -- Enostavno upravljanje -- Način upravljanja: Gumb

-- Elektronsko upravljanje -- Način upravljanja: Tipka, Vrtljiv gumb -- LED prikazovalnik -- SmartControl

-- Mikrovalovi / Žar

-- Mikrovalovi / Žar

Značilnosti

-- Hitro odtaljevanje (na čas) -- Pulse tehnologija

-- AUTO menu -- Število prednastavljenih programov: 8 -- Hitro in avtomatsko odtaljevanje (na čas in težo) -- StartDelay -- Večstopenjsko kuhanje -- Prikaz ure -- Pulse tehnologija

Varnost

-- Varnostno stikalo

-- Otroška zaščita -- Varnostno stikalo

Oprema

-- Vrtljiv steklen krožnik -- Rešetka za žar

-- Vrtljiv steklen krožnik -- Rešetka za žar

Tehnični podatki

-- Mere aparata (VxŠxG): 29 × 46 × 34 cm

-- Mere aparata (VxŠxG): 25,7 × 43,9 × 33,5 cm

-- EAN koda: 3838942001734 -- Šifra: 470815

-- EAN koda: 3838942030017 -- Šifra: 488961

Načini ogrevanja

www.gorenje.si


32 | Mikrovalovne pečice

MMO20MGWII

MMO20DEII

-- Barvno lakirana notranjost -- Bela

-- Barvno lakirana notranjost -- Nerjavno jeklo

Učinkovitost

-- Volumen pečice: 20 L -- Moč mikrovalov: 800 W -- Moč žara: 1000 W -- Način distribucije mikrovalov: Vrtljiv krožnik

-- Volumen pečice: 20 L -- Moč mikrovalov: 800 W -- Način distribucije mikrovalov: Vrtljiv krožnik

Upravljanje

-- Mehansko upravljanje -- Enostavno upravljanje -- Način upravljanja: Gumb

-- Elektronsko upravljanje -- Način upravljanja: Tipka, Vrtljiv gumb -- LED prikazovalnik -- SmartControl

-- Mikrovalovi / Žar

-- Mikrovalovi

Značilnosti

-- Hitro odtaljevanje (na čas) -- Pulse tehnologija

-- AUTO menu -- Število prednastavljenih programov: 8 -- Hitro in avtomatsko odtaljevanje (na čas in težo) -- StartDelay -- Prikaz ure -- Pulse tehnologija

Varnost

-- Varnostno stikalo

-- Otroška zaščita -- Varnostno stikalo

Oprema

-- Vrtljiv steklen krožnik -- Rešetka za žar

-- Vrtljiv steklen krožnik

Tehnični podatki

-- Mere aparata (VxŠxG): 25,7 × 43,9 × 33,5 cm

-- Mere aparata (VxŠxG): 25,7 × 43,9 × 33,5 cm

-- EAN koda: 3838942030628 -- Šifra: 488966

-- EAN koda: 3838942011757 -- Šifra: 474786

Samostojna mikrovalovna pečica

Samostojna mikrovalovna pečica

Načini ogrevanja


Mikrovalovne pečice | 33

MMO20MEII

MMO20DBII

-- Barvno lakirana notranjost -- Nerjavno jeklo

-- Barvno lakirana notranjost -- Črna

Samostojna mikrovalovna pečica

Učinkovitost

Upravljanje

-- Volumen pečice: 20 L -- Moč mikrovalov: 800 W -- Način distribucije mikrovalov: Vrtljiv krožnik

Samostojna mikrovalovna pečica

-- Volumen pečice: 20 L -- Moč mikrovalov: 800 W -- Način distribucije mikrovalov: Vrtljiv krožnik

-- Mehansko upravljanje -- Enostavno upravljanje -- Način upravljanja: Gumb

-- Elektronsko upravljanje -- Način upravljanja: Tipka, Vrtljiv gumb -- LED prikazovalnik -- SmartControl

-- Mikrovalovi

-- Mikrovalovi

Značilnosti

-- Hitro odtaljevanje (na čas) -- Pulse tehnologija

-- Število prednastavljenih programov: 8 -- Hitro in avtomatsko odtaljevanje (na čas in težo) -- StartDelay -- Večstopenjsko kuhanje -- Prikaz ure -- Pulse tehnologija

Varnost

-- Varnostno stikalo

-- Otroška zaščita -- Varnostno stikalo

Oprema

-- Vrtljiv steklen krožnik

-- Vrtljiv steklen krožnik

Tehnični podatki

-- Mere aparata (VxŠxG): 25,7 × 43,9 × 36 cm

-- Mere aparata (VxŠxG): 25,7 × 43,9 × 33,5 cm

-- EAN koda: 3838942011764 -- Šifra: 474787

-- EAN koda: 3838942030635 -- Šifra: 488967

Načini ogrevanja

www.gorenje.si


34 | Mikrovalovne pečice

MMO20MBII

MMO20DWII

-- Barvno lakirana notranjost -- Črna

-- Barvno lakirana notranjost -- Bela

Učinkovitost

-- Volumen pečice: 20 L -- Moč mikrovalov: 800 W -- Način distribucije mikrovalov: Vrtljiv krožnik

-- Volumen pečice: 20 L -- Moč mikrovalov: 800 W -- Način distribucije mikrovalov: Vrtljiv krožnik

Upravljanje

-- Mehansko upravljanje -- Enostavno upravljanje -- Način upravljanja: Gumb

-- Elektronsko upravljanje -- Način upravljanja: Tipka, Vrtljiv gumb -- LED prikazovalnik -- SmartControl

-- Mikrovalovi

-- Mikrovalovi

Značilnosti

-- Hitro odtaljevanje (na čas) -- Pulse tehnologija

-- Število prednastavljenih programov: 8 -- Hitro in avtomatsko odtaljevanje (na čas in težo) -- StartDelay -- Večstopenjsko kuhanje -- Prikaz ure -- Pulse tehnologija

Varnost

-- Varnostno stikalo

-- Otroška zaščita -- Varnostno stikalo

Oprema

-- Vrtljiv steklen krožnik

-- Vrtljiv steklen krožnik

Tehnični podatki

-- Mere aparata (VxŠxG): 25,7 × 43,9 × 35 cm

-- Mere aparata (VxŠxG): 25,7 × 43,9 × 33,5 cm

-- EAN koda: 3838942030642 -- Šifra: 488975

-- EAN koda: 3838942011726 -- Šifra: 474782

Samostojna mikrovalovna pečica

Samostojna mikrovalovna pečica

Načini ogrevanja


Mikrovalovne pečice | 35

MMO20MWII

Samostojna mikrovalovna pečica

-- Barvno lakirana notranjost -- Bela

MO20MW

Samostojna mikrovalovna pečica

-- Barvno lakirana notranjost -- Bela

Učinkovitost

-- Volumen pečice: 20 L -- Moč mikrovalov: 800 W -- Način distribucije mikrovalov: Vrtljiv krožnik

-- Volumen pečice: 20 L -- Moč mikrovalov: 700 W -- Način distribucije mikrovalov: Vrtljiv krožnik

Upravljanje

-- Mehansko upravljanje -- Enostavno upravljanje -- Način upravljanja: Gumb

-- Mehansko upravljanje -- Enostavno upravljanje -- Način upravljanja: Gumb

-- Mikrovalovi

-- Mikrovalovi

Značilnosti

-- Hitro odtaljevanje (na čas) -- Pulse tehnologija

-- Hitro odtaljevanje (na čas)

Varnost

-- Varnostno stikalo

-- Varnostno stikalo

Oprema

-- Vrtljiv steklen krožnik

-- Vrtljiv steklen krožnik

Tehnični podatki

-- Mere aparata (VxŠxG): 25,7 × 43,9 × 35 cm

-- Mere aparata (VxŠxG): 26,2 × 45,2 × 33,5 cm

-- EAN koda: 3838942011740 -- Šifra: 474783

-- EAN koda: 3838942699993 -- Šifra: 323712

Načini ogrevanja

www.gorenje.si


36 | Mikrovalovne pečice

MO17DE

MO17ME

-- Barvno lakirana notranjost -- Nerjavno jeklo

-- Barvno lakirana notranjost -- Nerjavno jeklo

Učinkovitost

-- Volumen pečice: 17 L -- Moč mikrovalov: 700 W -- Način distribucije mikrovalov: Vrtljiv krožnik

-- Volumen pečice: 17 L -- Moč mikrovalov: 700 W -- Način distribucije mikrovalov: Vrtljiv krožnik

Upravljanje

-- Elektronsko upravljanje -- Način upravljanja: Tipka, Vrtljiv gumb -- Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik -- SmartControl

-- Mehansko upravljanje -- Enostavno upravljanje -- Način upravljanja: Gumb

-- Mikrovalovi

-- Mikrovalovi

Značilnosti

-- AUTO menu -- Število prednastavljenih programov: 8 -- Automatsko odtaljevanje (po teži) -- Funkcija Smart display -- StartDelay -- Prikaz ure

-- Hitro odtaljevanje (na čas)

Varnost

-- Otroška zaščita -- Varnostno stikalo

-- Varnostno stikalo

Oprema

-- Vrtljiv steklen krožnik

-- Vrtljiv steklen krožnik

Tehnični podatki

-- Mere aparata (VxŠxG): 26,2 × 45,2 × 35,8 cm

-- Mere aparata (VxŠxG): 26,2 × 45,2 × 35,8 cm

-- EAN koda: 3838942535895 -- Šifra: 250720

-- EAN koda: 3838942536113 -- Šifra: 250733

Samostojna mikrovalovna pečica

Samostojna mikrovalovna pečica

Načini ogrevanja


Mikrovalovne pečice | 37

MO17DW

MO17MW

-- Barvno lakirana notranjost -- Bela

-- Barvno lakirana notranjost -- Bela

Učinkovitost

-- Volumen pečice: 17 L -- Moč mikrovalov: 700 W -- Način distribucije mikrovalov: Vrtljiv krožnik

-- Volumen pečice: 17 L -- Moč mikrovalov: 700 W -- Način distribucije mikrovalov: Vrtljiv krožnik

Upravljanje

-- Elektronsko upravljanje -- Način upravljanja: Tipka, Vrtljiv gumb -- Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik -- SmartControl

-- Mehansko upravljanje -- Enostavno upravljanje -- Način upravljanja: Gumb

-- Mikrovalovi

-- Mikrovalovi

Značilnosti

-- AUTO menu -- Število prednastavljenih programov: 8 -- Hitro in avtomatsko odtaljevanje (na čas in težo) -- Funkcija Smart display -- StartDelay -- Večstopenjsko kuhanje -- Prikaz ure

-- Hitro odtaljevanje (na čas)

Varnost

-- Otroška zaščita -- Varnostno stikalo

-- Varnostno stikalo

Oprema

-- Vrtljiv steklen krožnik

-- Vrtljiv steklen krožnik

Tehnični podatki

-- Mere aparata (VxŠxG): 26,2 × 45,2 × 33,5 cm

-- Mere aparata (VxŠxG): 26,2 × 45,2 × 33,5 cm

-- EAN koda: 3838942536106 -- Šifra: 250732

-- EAN koda: 3838942536120 -- Šifra: 250734

Samostojna mikrovalovna pečica

Samostojna mikrovalovna pečica

Načini ogrevanja

www.gorenje.si


38 | Mikrovalovne pečice

GMO25ORAITO

GMO23ORAITOW

GMO23ORAITO

MO6240SY2B

Design Linija Upravljanje

Mehansko

Litraža

Digitalno 17 L 20 L 21 L 23 L 25 L

Moč mikrovalov

700 W 800 W 900 W

Moč žara

800 W 900 W 1000 W 1200 W

Dvojni žar

DoubleGrill 1000 + 500 W

Kombinirano delovanje

Microwaves / Grill

InoxTerior

TouchControl

SmartDisplay

SmartStart

Notranjost

TERIOR

CERAMIC

INSIDE

Način distribucije mikrovalov

CeramicInside 360°StirTechnology PulseTechnology

Dodatne funkcije

Gumb Simplicity SmartControl

• •

LogicalChoice •

SafetySwitch

StartDelay

Defrost

AutoMenu SoundSettings

AquaClean Timer EasyClean

• •


Mikrovalovne pečice | 39

MO6240SY2W

MO4250CLI

MO4250CLB

• • • • • •

• • • • •

www.gorenje.si


40 | Mikrovalovne pečice

MO21DGB Upravljanje

Mehansko

Litraža

17 L

Digitalno

MO21MGB

MO21MGE

MMO20MGWII

MMO20DEII

• •

MMO20MEII •

20 L 21 L

MMO20DGWII

23 L 25 L Moč mikrovalov

700 W 800 W 900 W

Moč žara

800 W 900 W 1000 W 1200 W

Dvojni žar

DoubleGrill 1000 + 500 W

Kombinirano delovanje

Microwaves / Grill

InoxTerior

PulseTechnology

TouchControl

SmartDisplay

SmartStart

AutoMenu

SoundSettings

SafetySwitch

StartDelay

Defrost

Notranjost

TERIOR

CERAMIC

INSIDE

Način distribucije mikrovalov

Dodatne funkcije

CeramicInside 360°StirTechnology

Gumb Simplicity SmartControl LogicalChoice

AquaClean Timer EasyClean


Mikrovalovne pečice | 41

MMO20DBII

MMO20MBII

MMO20DWII

• • •

MMO20MWII

MO20MW

• •

MO17DE

MO17ME •

• •

• •

MO17MW

• •

MO17DW

www.gorenje.si


Bele탑ke


Bele탑ke


DVE LETI GARANCIJE ZA MALE GOSPODINJSKE APARATE GORENJE Vsi mali gospodinjski aparati Gorenje, kupljeni v Sloveniji, imajo dveletno garancijo. Odločitev za dveletno garancijo smo v Gorenju sprejeli z mislijo na še večje zadovoljstvo in brezskrbnost naših kupcev ob nakupu in uporabi izdelkov blagovne znamke Gorenje. Zaupamo našim razvojnim strokovnjakom ter verjamemo v kakovost in trajno vrednost naših aparatov za kupca.

ZA NASVETE, VZDRŽEVANJE IN POPRAVILA APARATOV SKRBI GORENJE SERVIS Enotna telefonska številka za celotno Slovenijo: 03 899 7000 Z razvejano servisno mrežo po celotni Sloveniji vam zagotavljamo izjemno hitro odzivnost in kakovostno opravljeno storitev. V našem klicnem centru vas pričakuje ekipa strokovno izobraženih svetovalcev, za vas dnevno po vsej Sloveniji na terenu deluje 54 serviserjev, za manjša popravila in rezervne dele pa se lahko oglasite tudi v kateri od 8 servisnih enot. Po naših analizah merjenja zadovoljstva uporabnikov servisa je kar 98 % potrošnikov s servisno izkušnjo popolnoma zadovoljnih.

Gorenje Slovenija l Brnčičeva 39 l 1000 Ljubljana l Slovenija Tel.: 01 366 85 10 l Faks: 01 366 85 80 l www.gorenje.si Marec 2015; Vse slike so intelektualna lastnina Gorenje d.d., uporaba brez soglasja lastnika ni dovoljena. Vse slike so simbolne. Pridržujemo si pravico do morebitnih napak v tisku.

Mikrovalovne pečice Gorenje - 2015  
Mikrovalovne pečice Gorenje - 2015