Page 1

RUOANLAITON MULLISTAVA JÄRJESTELMÄ

2012/2013


IQcook

2


HUIPPULUOKAN

INDUKTIOLIESITASO AINUTLAATUINEN UUTUUS! MULLISTAVA IQ SENSOR -TEKNOLOGIA Huippuluokan induktioliesitaso IQcook: mullistava uutuus vaivattomaan ruoanvalmistukseen! Keittoalueisiin ja keittoastioiden kansiin integroitu innovatiivinen IQ-antureihin perustuva teknologia takaa täysin turvallisen ja valvotun lieden käytön. Käyttäjäystävälliset esiasetetut kypsennystavat helpottavat monien ruokalajien valmistamista entisestään. Mutta ei siinä kaikki! IQcook-keittotasot perustuvat tehokkaimpien XtremePowerinduktioliesitasojen sukupolveen. Ne tarjoavat poikkeuksellisen hyvän kypsennystehon. Patentoitu ratkaisu, räätälöity vastaamaan käyttäjän tarpeita, yhdistettynä teknisesti täydellisyyttä hipovaan induktioliesitasoon!

3


MULLISTAVA

EDUT

100 % AUTOMAATTI- 100 % TURVALLINEN NEN KYPSENNYKSEN EI YLIKIEHUMISTA EIKÄ VALVONTA IQ-sensoreiden AVULLA Luotettavat ja toimiviksi havaitut IQ sensors -anturit valvovat keittotason toimintaa automaattisesti ilman, että kypsennykseen on jatkuvasti puututtava. Keittoastian kanteen asennetut IQ sensor -anturit valvovat kypsennyksen edistymistä keittoastiassa ja säätävät automaattisesti lieden lämpötilaa ja tehoa kommunikoimalla keittoalueeseen asennetun anturin kanssa. Lieden automaattinen toiminta IQ sensors -antureiden avulla!

100 % herkullista!

4

POHJAANPALAMISTA

SmartSense, patentoitu turvatoiminto, estää ruokaa kiehumasta yli tai palamasta pohjaan. IQ sensors -antureiden kanssa kommunikoiva keittotaso havaitsee nesteen haihtumisen ja kytkee lieden automaattisesti pois päältä. Ei enää ylikiehunutta tai pohjaanpalanutta ruokaa.

100 % turvallinen!


MINERAALI

A

C

VITAMIINI

VITAMIINI

100 % TALLELLA KAIKKI RAVINTOAINEET, VITAMIINIT JA HIVENAINEET Merkittävä uutuus: IQsteam -höyrykypsennystila on terveellinen kypsennysmenetelmä, joka säilyttää ruoan luonnollisen maun ja koostumuksen. Vihannesten ravintoaineet ja alkuperäinen maku pysyvät muuttumattomina. Tarvitset vain 0,5 dl vettä keittääksesi 1 kilon vihanneksia.

JOPA 40 % ENERGIANSÄÄSTÖ TÄYDELLISEN OPTIMOINNIN ANSIOSTA IQcook-keittotaso optimoi lämpötilan koko kypsennysprosessin ajan mahdollisimman suuren energiansäästön saavuttamiseksi. Kypsennyksen täydellinen optimointi!

Säästä jopa 40 %!

100 % maukasta!

5


IQ SENSOR

-TEKN

IQ SENSOR -TEKNOLOGIA RUOANLAITON UUSI ULOTTUVUUS Innovatiivisen IQ sensor -teknologian ansiosta IQcook-induktioliesitaso takaa t채ysin turvallisen ja valvotun kypsennysprosessin optimoidulla energiankulutuksella.

6


NOLOGIA MITEN SE TOIMII? Liedessä on viisi esiasetettua kypsennystilaa. Sopivimman kypsennystilan valitsemisen jälkeen keittoastian kanteen asennettu anturi aktivoidaan yksinkertaisesti koskettamalla. Keittotasoon ja keittoastian kanteen integroidut IQ sensors -anturit tarkkailevat kypsennyksen edistymistä keittoastiassa, ja niiden toimintaa valvoo keittotason elektroniikkapiiri. Älykäs teknologia toimii täysin automaattisesti, eikä kypsennystä tarvitse enää valvoa paikan päällä. Kypsennyslämpötilaa säätämällä IQcook-liesitaso optimoi myös energiankulutuksen ja mahdollistaa jopa 40 % energiansäästön! IQ sensors -anturit on asennettu jokaiseen keittotason keittoalueeseen, minkä ansiosta ainutlaatuista IQcook-toimintoa voidaan käyttää jopa kaikilla neljällä keittoalueella samanaikaisesti! Jos asetat vahingossa väärän kannen keittoastian päälle kypsennyksen aikana, IQ sensor -teknologia havaitsee virheen, ilmoittaa siitä äänimerkillä, ja jatkaa kypsennystä ilman keskeytystä. Patentoitu SmartSense -turvatoiminto estää ruokaa kiehumasta yli tai palamasta pohjaan: se kytkee keittotason automaattisesti pois päältä nesteen haihtuessa keittoastiasta. Huippuluokan IQcook-induktioliesitasoa voidaan käyttää myös perinteisellä tavalla, kuten mitä tahansa modernia induktioliesitasoa.

7


ESIASETETUT

KYPSEN ESIASETETUT KYPSENNYSTILAT Käyttäjän säädettävissä olevat esiasetetut toimintatilat ovat merkittävä uutuus. Kolme esiasetettua kypsennystilaa ja kaksi esiasetettua paisto- ja grillaustilaa mahdollistavat lukuisien ruokalajien automaattisen valmistamisen. Toinen ainutlaatuinen uutuus on höyrykypsennystoiminto, jonka avulla elintarvikkeiden ravintoaineet, vitamiinit, kiinteys ja luonnollinen maku saadaan säilymään. Valittavana on viisi esiasetettua kypsennys- ja paistotilaa.

8


NNYSTILAT

KOLME ESIASETETTUA KYPSENNYSTILAA KANNELLISESSA KATTILASSA KYPSENNYSTÄ VARTEN - IQsteam: höyrykeittäminen - IQboil: keittäminen runsaassa vedessä - IQpro: hidas keittäminen

KAKSI ESIASETETTUA PAISTOTILAA: - IQfry: friteeraus - IQgrill: grillaus

9


HÖYRY-

KYPSEN HÖYRYKYPSENNYS IQsteam -toiminnolla Höyrykypsennys on terveellinen tapa kypsentää ruokaa sen ravintoaineet ja vitamiinit säilyttäen. Tässä kypsennystilassa käytetään vain vähän vettä. Tuloksena on, että ruokaa ei keitetä liikaa ja se säilyttää luonnollisen värinsä, mehukkuutensa ja makunsa. Esiasetettu ohjelma valvoo höyrytystä ja varmistaa, että ruoka höyrykeitetään tasaisesti.

10


100 % AROMI

NNYS HEDELMÄT

VIHANNEKSET

PALKOKASVIT

LIHARUOAT

MEREN ANTIMET

Omenat,

Perunat,

Kahviherneet,

Nakit,

Simpukat,

päärynät,

parsakaali,

vihreät pavut,

luuttomat

katkaravut

persikat,

kukkakaali,

tarhapavut

kanan

luumut,

porkkana,

rintapalat,

sekahedelmät

pavut

säilötty

sekavihannekset,

makkara,

munakoiso,

naudanliha

tuore kaali, hapankaali, lehtikaali

Vitamiinit ja kivennäisaineet säilyvät suurelta osin esiasetettua kypsennystilaa IQsteam käytettäessä. 120

Keitettäessä

100

vihanneksia Parsakaali

80

perinteisellä tavalla jopa 50 % vitamiineista ja

60 Porkkana

40

kivennäisaineista katoaa, kun

20

taas suurin osa Peruna

0 Ca (mg/100g)

Mg (mg/100g)

Na (mg/100g)

ravintoaineista säilyy esiasetettua IQsteamhöyrykypsennystilaa

Lähde: University of Ljubljana, Biotechnical Faculty, Department of Nutrition, Chemical Laboratory, February 2012

käytettäessä.

11


100 % MEHUKAS! IQboil: KEITTÄMINEN RUNSAASSA VEDESSÄ Tämä kypsennystapa sopii ruokalajeille, jotka vaativat paljon vettä, kuten keitot ja pastaruoat. Esiasetettu kypsennystila keittää kattilan sisältöä, kunnes se alkaa kiehua ja säilyttää tämän jälkeen lämpötilan sopivana IQ-antureiden kanssa kommunikoimalla. Voit valita kevyen, kohtalaisen ja voimakkaan kiehumisen väliltä.

100 % MAUKASTA! IQpro: HIDAS KEITTÄMINEN Tämä kypsennystapa on ruokalajeille, jotka vaativat pitkän kypsennysajan hitaalla esilämmityksellä ja miedon hauduttamisen, kuten gulassi, maito, riisikohokas, vanukas ja puuro. Soveltuu myös aiemmin valmistetun ruoan lämmittämiseen.

12


100 % RAPEAA! IQfry: friteeraus Esiasetustila suuressa öljymäärässä friteerausta varten. Sopii munkkien ja ranskalaisten perunoiden friteeraukseen.

100 % HERKULLISTA! IQgrill: GRILLAUS Tässä miellyttävässä esiasetetussa grillausohjelmassa voit valita kolmen kypsyysasteen väliltä (puoliraaka, medium, kypsä). Se soveltuu pihvien, pakastetun ruoan, perunoiden, kalan, munakkaiden ja ohukaisten grillaamiseen takaamalla tasaisen kypsentymisen ja säilyttämällä ruokien mehukkuuden.

13


VAIVATON

VALVONTA

KOLMESSA VA

VAIVATON VALVONTA KOLMESSA VAIHEESSA

1.

2.

Kosketa kevyesti IQcook-toimintoa

IQcook-liesi tarjoaa valittavaksi viisi

aktivoidaksesi IQcook-kypsennystilan.

esiasetettua kypsennys-, grillaus- ja paistotilaa.

Esiasetetut kypsennystavat

Eri kypsennystilat on merkitty selkeillä ja

ilmestyvät näkyviin lieteen valitun

ymmärrettävillä symboleilla, joiden avulla

kypsennystavan viereen.

paras kypsennystapa on helppo valita.

KYTKE the IQcook -JÄRJESTELMÄ PÄÄLLE

14

VALITSE ESIASETETTU KYPSENNYSTILA


AIHEESSA 3.

AKTIVOI KANNEN ANTURI Valittuasi haluamasi esiasetetun

+

KYPSENNYSTASOT (matala, keskitaso, korkea)

kypsennystavan, aktivoi keittoastian kanteen

Tietyissä kypsennystavoissa voidaan

asennettu anturi koskettamalla sitä kevyesti.

säätää kypsyystasoa. Voit valita matalasta,

Näin luot yhteyden IQ sensors -antureiden

keskitasoisesta ja korkeasta kypsennystehosta

välille. Automaattinen kypsennyksen valvonta

tai valita kypsyysasteeksi puoliraaka, medium

ja SmartSense-turvallisuustoiminto aktivoituvat.

tai kypsä. Näin voit valmistaa helposti esimerkiksi englantilaistyyppisen paistin.

15


IQcook-INDUKTIOLIESITASON TÄ R K E I M M ÄT O M I N A I S U U D E T XtremePower: enemmän tehoa

Uuden sukupolven Gorenje XtremePower -induktioliesitasot ovat uskomattoman tehokkaita! Kun PowerBoost-toiminto on aktivoituna, huippuunsa kehitetyistä osista valmistetut tehokkaat induktiokelat ja kaksi kaksinkertaisella toimintateholla varustettua jäähdytyspuhallinta käynnistyvät antaen keittotasolle lisätehoa. Älykäs keittoalueiden vaihtaminen jakaa tehoa sisäisten induktoreiden välillä mahdollistaen ruoanvalmistuksen huipputeholla kaikilla keittoalueilla samanaikaisesti!

PowerBoost

Nopea ja taloudellinen 2 vesilitran keittämiseen vaadittava aika 15 °C:sta 90 C°:seen (minuutteina)

Nopea lämmitystoiminto, joka parantaa induktioliesitason tehoa. XtremePower induktio PowerBoost-ominaisuudella

4,2 min

XtremePower-induktio Induktio PowerBoost-ominaisuudella

Nopea toiminta

5,7 min

Induktio-teknologia lämmittää kattilan

6,5 min

tai pannun pohjan, tästä syystä lieden Indutio

koko muu pinta, joka ei ole suorassa

7,1 min

kosketuksessa keittoastiaan, pysyy viileänä 10 min

HiLight-liesitaso

SliderTouch - valintojen tekeminen sormea liu’uttamalla

Vaivaton valvonta SmartControl -toiminnon avulla

ja turvallisena koskettaa.

BoilControl: ylikiehumisen esto

BoilControl-järjestelmä lämmittää ruoan Keittoalueen virran päällekytkeminen on

Jokaisella keittoalueella on oma

mahdollisimman nopeasti nostamalla

uskomattoman helppoa monitasoisesta

ohjausmoduulinsa ja koskettamalla toimiva

lämpötehoa automaattisesti, kun yläraja on

asteikosta: sinun ei tarvitse kuin liu’uttaa

ajastimensa. Näin kypsennysajastin

asetettu. Alun maksimiteholla toimimisen

sormeasi kevyesti kosketuspintaa

voidaan asettaa kullekin kypsennysalueelle

jälkeen taso laskee tehoa automaattisesti

pitkin. Kosketuspinnan herkkyyden ja

erikseen. Asetetun ajan kuluttua keittoalue

etukäteen annetun asetuksen mukaisesti ja

nopean reagoimisen lisäksi säädinten

kytkeytyy automaattisesti pois päältä ja

pitää keittoalueen halutussa lämpötilassa

ergonominen sijainti tarjoaa miellyttävän

laite antaa äänimerkin. Yhdeksänportainen

estäen ruokaa kypsymästä liikaa ja myös

käytettävyyden. Sanomattakin on selvää,

tehoasteikko mahdollistaa

kiehumasta yli. Tämä kätevä toiminto

että liedessä on lapsilukko, joka estää

kypsennysparametrien tarkan asettamisen.

voidaan ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä

lapsia käyttämästä laitetta, kun et ole

Modernit ja ymmärrettävät graafiset

milloin vain.

paikalla.

symbolit lisäävät käyttömukavuutta.

16


StayWarm-toiminto

StayWarm-toiminnon avulla voit pitää valmistamasi ruoan optimaalisessa 70 °C:n lämpötilassa. Näin ruoat säilyttävät makunsa ja pysyvät lämpiminä siihen saakka, kun ne tarjoillaan. Nämä kaksi innovatiivista toimintoa helpottavat ruoanlaittoa, estävät ylikuumenemisen ja säästävät sähköä. Erinomainen lisävaihtoehto ruoanlaittoon!

SoftMelt-toiminto

SoftMelt-toiminto pitää lämpötilan tasaisesti 42 °C:ssa. Tarjoamansa tasaisen lämmön ansiosta se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi hunajan, voin ja suklaan sulattamiseen ilman lisätoimenpiteitä. Toimintoa voidaan käyttää myös esikypsennetyn ruoan ja pienten pakastevihannesmäärien sulattamiseen.

ExtraSpace

Huomattavan helppo puhdistaa

StopGo: turvallisen ruoanlaiton toiminto

Koska liesi kuumenee ainoastaan suoraan astian alla olevalta alueelta, ruoka ei Gorenje XtremePower -induktioliesitasot

milloinkaan tartu tai pala kiinni lieden

StopGo-toiminto kytkee kaikki keittoalueet

tarjoavat enemmän tilaa, helpomman

pintaan. Jos liedelle roiskuu jotain, se

nopeasti pois päältä tallentaen kaikki

keittoastioiden käsittelyn ja paremman

tarvitsee vain pyyhkiä pois. Et tarvitse

ajankohtaiset asetukset; voit tallentaa

valvonnan kypsennysprosessin aikana.

puhdistamiseen muuta kuin vesijohtovettä.

koko kypsennysprosessin nappia

Keittoalueiden tarkoin harkitun asettelun ja

painamalla. Näin voit käyttää StopGo-

SuperSilent – huomattavan hiljainen käyntiääni

lieden suuren pinnan ansiosta keittotaso ei ole täynnä astioita, vaikka laittaisit ruokaa kaikilla keittoalueilla yhtä aikaa.

toimintoa lieden puhdistamiseen, jos ruoka on päässyt kiehumaan yli, ja jatkaa keittämistä heti kun olet valmis. StopGotoiminnon ansiosta kypsennysprosessi on

Älykäs vaihtelu induktoreiden välillä ja

hallinnassa, vaikka joutuisit jostain syystä

lieteen integroitujen komponenttien korkea

keskeyttämään sen.

laatu vähentävät induktioliesille tyypilliset napsahtavat ja poksahtelevat äänet minimiin.

17


IQ641AC (378085)

IQcook-induktioliesitaso

IQ641AC (378085)

ETUJA, JOILLA ON MERKITYSTÄ:

IQ sensor -teknologia

BoilControl - estää ruokaa kiehumasta yli

IQcook - esiasetetut kypsennys- ja paistotilat

StopGo - turvallisen ruoanlaiton toiminto

SmartSense - patentoitu turvatoiminto

StayWarm - pitää ruoan lämpimänä

XtremePower - tarjoaa enemmän tehoa

SoftMelt - sulatustoimint

PowerBoost - nopea lämmitystoiminto

SuperSilent, huomattavan hiljainen käyntiääni

XtremePower, tarjoaa enemmän tehoa

SmartControl-toiminto

5 esiasetettua kypsennystilaa: IQboil, keittäminen runsaassa vedessä IQpro, hidas keittäminen IQsteam, höyrykypsennys IQfry, paistotila IQgrill, grillaustila

Ajastintoiminto

BoilControl, estää ruokaa kiehumasta yli

Powerboost-toiminto

StopGo, turvallisen ruoanlaiton toiminto

StayWarm-toiminto

SoftMelt-toiminto

SmartSense, patentoitu turvatoiminto

Turvallisuuden takaava keittotason lukitus

• •

Sijainti/teho/koko: 4 induktiokeittoaluetta, vasemmalla edessä: 210 mm, 2.3/3.7 kW, oikealla edessä: 180 mm, 1,85/3 kW, vasemmalla takana: 145 mm, 1.4/2,2 kW, oikealla takana: 180 mm, 1.85/3 kW,

Yhdistetty kuorma: 7.4 kW

Tuotteen koko (K×L×S): 4.7 × 60 × 51 cm

Syvennyksen koko (KxLxS): 4,3 × 56 × 49 cm

EAN-koodi: 3838942789298

€ 1.479,-

18


MUISTIINPANOT

19


G orenje Atomitie 5 A 00370 Helsinki www.gorenje.fi

Gorenje IQcook Finland  

Huippuluokan induktioliesitaso IQcook: mullistava uutuus vaivattomaan ruoanvalmistukseen! Keittoalueisiin ja keittoastioiden kansiin integro...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you