Page 1

ФУРНИ И ПЛОТОВЕ ЗА ВГРАЖДАНЕ 2016


2 | Уреди за вграждане

ФУРНИ Повече място и усъвършенстване на печенето Фурните Gorenje осигуряват вдъхновяващо потребителя изживяване. Лесни за ползване и поддръжка, тези мултифункционални уреди, позволяват печене, приготвяне на пара, претопляне и готвене. Представяме ви широка гама от стандартни фурни, компактни фурни, фурни за готвене на пара, микровълнови фурни и комбинирани микровълнови фурни от три различни линии - Essential, Advanced и Superior.

Фурна за вграждане HomeChef BOP 799 S51X


3

Перфектен вкус Интелигентните функции правят отличното готвене учудващо лесно

Домашна фабрика за перфектен вкус Всяка фурна Gorenje е малка фабрика за чудеса. Хиляди физични процеси се случват в нея, всички контролирани и перфектно координирани за постигане на крайния резултат - вкусна храна. Години на амбициозни проучвания в сферата на физиката, която стои зад печенето на тестени изделия и месо и готвенето на пара, водят до въвеждането на широка гама характеристики и функции, които предлагат уникално преживяване, докато готвите.

Тези фурни обръщат внимание на детайлите: иновативна форма, която разпределя равномерно горещия въздух, устройство за наблюдение, което приготвя месото до съвършенство, елемент за пара, който осигурява точно толкова влажност, колкото е необходима. Съществуват много интересни и изключително лесни за ползване комбинации, от които можете да избирате.

HomeMade форма

Същото качество на печене като при фурните за дърва Традиционната заоблена форма на фурните Gorenje си остава една от най-полезните характеристики. Вдъхновена от традиционните фурни на дърва, тя позволява свободна циркулация на горещия въздух. Поради това, той се разпределя равномерно и обгръща напълно храната. Тъй като тя се нагрява равномерно и силно от всички страни, винаги се сготвя перфектно: хрупкава отвън и сочна отвътре. Kомбинацията с вентилаторната система MultiFlow 360°, осигурява нещо наистина специално – възможността за печене на всички 5 нива.

MultiFlow 360°

Печене на няколко нива

Храната се сготвя добре от всички страни

Приготвяне на няколко ястия наведнъж

Системата MultiFlow 360° гарантира оптимална циркулация на топлина във фурната. Благодарение на позициите на MultiFlow 360° отворите на задната стена на фурната и уникалната форма HomeMade, въздухът и парата се разпределят равномерно в цялата фурна. Вентилаторът позволява горещият въздух или парата да достигнат всеки ъгъл на фурната, което води до перфектно изпичане на храната от всички страни.

Комбинацията от системата MultiFlow 360° и формата HomeMade, позволява постигането на най-трудната цел: приготвянето на пет тави с ястия наведнъж. Добрата новина е: вкусовете и ароматите не се смесват. Моделите от серията Superior позволяват подреждането на тавите за печене на пет различни нива. Интелигентното разпределяне на въздуха осигурява равномерно изпичане на храната на всяко ниво. Тъй като обемът на фурната е поголям, имате отлична видимост върху ястията. www.gorenje.bg


4 | Уреди за вграждане

Перфектен вкус Интелигентните функции правят отличното готвене учудващо лесно

Автоматични програми

Стъпка по стъпка

Избери, натисни, готово

Перфектна храна в 2, 3 или повече стъпки

Фурните Gorenje осигуряват напълно автоматична програма за готвене с над 80 рецепти, от които можете да избирате - идеално за начинаещи. Тайната е съвсем проста - всички параметри за готвене, са зададени автоматично. Единственото, което трябва да избере потребителят, е видът на ястието и негово тегло, след което да натисне старт.

Когато температурата във фурната е прекалено висока, водата се изпарява и храната изсъхва. Режимът Стъпка по стъпка позволява напълно автоматично програмиране до 3 стъпки на избран процес за готвене. По този начин ястието остава сочно и същевременно добре изпечено. Тази функция е идеална за по-напреднали готвачи и за печене на ястия като хляб и лазаня, при които е необходимо температурата да се променя по време на печене.

Сонда за месо

PerfectGrill

Перфектно изпечено, всеки път

Перфектно печене на грил

Чрез контролиране на температурата вътре в месото, сондата за месо управлява целия процес на готвене и дори активира аларма, когато настъпи точният момент.

Най-добрите резултати при печене се постигат с комбинация от малък и голям нагревател, разположени един в друг. Разпределянето на топлината осигурява максимално добри резултати при печене всеки път, така че храната става хрупкава отвън и крехка отвътре. При линия Advanced, нагревателят има възможност за сваляне за лесно почистване и поддръжка.


5

Инверторна технология

Stirrer технология

Внимателна обработка за по-вкусна храна

Размерът е без значение

Благодарение на инверторната технология, енергията се разпределя равномерно, вместо да пулсира. В резултат на това, храната запазва първоначалната си структура, включително витамините, минералите и фибрите. Като цяло, времето за готвене с микровълни е по-кратко, което от своя страна води до намаляване на консумацията на електроенергия.

Stirrer технологията позволява да поставите стандартна тава за печене в микровълновата. Използва се цялата ширина на фурната, казвайки „сбогом“ на стандартните въртящи се чинии и неравномерното нагряване. Поради равномерното разпределение на микровълните, храната се загрява еднакво по цялата повърхност.

Голям обем

SuperSize тави

По-голям обем за по-голяма свобода

XXL тави, които пасват на всяка фурна

С оптимизираната циркулация на въздушния поток при новото поколение фурни Gorenje той се движи в още по-голям обем, напълно свободно. Увеличеният капацитет позволява използването на по-големи тави за печене и приготвянето на по-големи количества храна, при същите външни размери. Вместо предишните 3, сега фурната позволява едновременно използване на 5 нива. Капацитетът на стандартните фурни е до 75 л и до 53л за микровълновите фурни, така че те са измежду най-големите на пазара.

Фурните с по-голям обем позволяват да готвите по-голямо количество храна – не само поради равномерната циркулация на въздуха на всички нива, но и заради широките 46 см тави за печене както в стандартните, така и в компактните фурни. Иновативните решения позволяват по-голяма вътрешна част и широчината на фурната се използва изцяло.

www.gorenje.bg


6 | Уреди за вграждане

Идеи за здравословно хранене Автоматичните функции и иновативните характеристики отварят вратата към здравословния начин на живот.

Най-деликатното отношение към витамините Готвенето е изключително сложен процес. Случват се много различни неща, които зависят от безброй условия. Необходими са много научни знания и години развитие, за да се стигне до функции и характеристики, които да могат да третират храната не само като източник на енергия,

PureSteam

но и като извор на витамини, минерали, фибри и, разбира се аромати, вкусове и наслада. Фурните Gorenje гарантират приготвянето на здравословна храна, приготвена с внимание към всичките и ценни съставки и фокус върху нуждите на тялото. Те идват в стандартни и компактни модели.

MultiSteam

Без никакви капки

С разбиране на процеса на готвене на пара

Всеки знае, че готвенето на пара е здравословно, но има разлики в методите на приготвяне. Фурните на пара Gorenje не допускат вода във вътрешността, благодарение на парния генератор, който извлича водата от парата, оставяйки я напълно суха и чиста. Облак от чиста пара навлиза във фурната, без никакви капки вода.

Същата вентилационна система като при конвенционалните фурни, MultiFlow 360˚, е използвана при тези на пара. След като парата навлезе във вътрешността през множество отвори, специален вентилатор я разпределя равномерно, третирайки храната по неповторимо деликатен начин. Един резервоар е достатъчен за целия процес на готвене, така че не е необходимо допълнително отваряне на фурната.

Резервоар за вода

Декалциране

Вода подръка

Котленият камък не е проблем

Голям, практичен, елегантен и леснодостъпен, резервоарът с капацитет 1,3 л е интелигентно разположен за лесна употреба, предлагайки повече обем и предотвратявайки разливания със своите практични скоби. Капацитетът е достатъчен за 80 минути готвене, така че няма да ви се налага да допълвате докато тече програмата.

Декалцирането се извършва напълно автоматично. Когато е необходимо, фурната напомня на потребителя да включи функцията. След добавяне на специален декалциращ разтвор, е необходим само 1 час за завършване на процеса.


7

Метод SousVide

SlowBake

Стъпка напред към деликатното и вкусното

Бавният път към съвършенството

SousVide означава прост, почти магически трик: готвене във вакуумно затворени торбички. Тъй като храната се приготвя под вакуум при ниска температура, месото остава сочно и крехко отвътре, докато зеленчуците се запазват свежи и хрупкави. Тази функция е налична в компактните фурни Gorenje за готвене на пара.

При тази функция храната се пече при ниска температура с продължителност до 6 часа. Поради продължителното време за готвене, месото и рибата стават крехки, като запазват своята сочност, аромат и хранителни вещества.

Йогурт

Изсушаване

Лесният път към здравословните продукти

Превъзходна храна винаги подръка

Вероятно все още не знаете, че можете да приготвяте кисело мляко във фурната. Домашно приготвеното кисело мляко се прави при температура от 40°С за около 3 часа, с помощта на някои от аксесоарите на Gorenje.

Сушено месо, плодове, зеленчуци и билки могат да бъдат приготвени у дома за кратко време. Можете да сушите продукти във фурната едновременно на 5 нива.

www.gorenje.bg


8 | Уреди за вграждане

Перфектно преживяване Създадени за лесно ползване, почистване и поддръжка

SilverMatte покритие Изключително устойчиво, изключително гладко покритие

Качеството и видът на емайлираното покритие са изключително важни за фурната и за нейната работа. SilverMatte е високо устойчив и здрав материал, който може да издържи на изключително високи температури и почистване с пиролиза при 500 градуса. Без наличието на микроскопични пори, той покрива повърхностите на фурната и тавите за печене, като ги прави устойчиви на най-високите температури, микровълни и пара. Тройното покритие на вътрешността води до отразяване на топлината и осигурява допълнителна изолация. Активната повърхност позволява остатъците от замърсяване да изгорят при висока температура, като така елиминира всякакви микроорганизми и поддържа стерилна и безопасна среда във фурната.

CataClean почистване

PyroClean почистване

Изключителна функция за самопочистване Пиролизата е най-ефикасният и съвременен начин за почистване на фурната. Високата температура, която се развива при този процес (до 500°С), оставя фурната напълно чиста, без петънце от мазнина или остатъци от храна. Почистването при леко замърсяване трае 90 минути, това със средна интензивност приключва за 120 минути, докато силно интензивното почистване отнема 150 минути, като ефектът се определя от продължителността. Накрая за вас остава само да избършете остатъците от стените на фурната. Най-важното е, че фурната се почиства, без да е необходимо да използвате каквито и да е препарати.

AquaClean почистване

Повърхност, която не понася мазнините

Лесно, ежедневно почистване

Каталитичното почистване е особено полезно при поддръжката на фурната. Когато фурната достигне температура 200 градуса по време на печене, каталитичните панели автоматично започват да абсорбират мазнините и замърсяванията, което е последвано от процес на окисляване. Порестата, груба структура на панелите, с които е покрита фурната, спомага за абсорбирането на мазнините и замърсяванията.

Благодарение на напълно новото емайлирано покритие, използвано във всички нови фурни Gorenje, функцията Водно почистване, е значително усъвършенствана. Всичко, което е необходимо, е да налеете половин литър вода в тава за печене и да включите функцията почистване с вода. Само за 30 минути резултатите са видими по цялата повърхност на фурната и тавите за печене. Петната и мазнините се размекват и можете много по-лесно да ги забършете.


9

UltraCool врата

Направена за допир - по всяко време, през цялото време Специално тройно или четворно стъкло изолира фурната, правейки я по-безопасна за деца и домашни любимци. Топлината остава вътре, като така се оптимизира консумацията на енергия.

GentleClose затваряне

Телескопични водачи

За удобно и безопасно изтегляне

Плавно изтеглящите се телескопични водачи осигуряват перфектен поглед върху процеса на готвене на всички нива. Това означава по-безопасно и по-лесно изваждане и почистване. Фурните Gorenje от линията Superior включват напълно изтеглящи се водачи на три нива. По време на почистване с пиролиза, е необходимо те да бъдат извадени от фурната.

DC+ охлаждаща система

Супер лесно и супер тихо

Ефективно управление на топлината

С новата конструкция на пантите е необходимо само леко докосване, за да се затвори вратата плавно, без никакъв шум.

Системата DC+ ефективно охлажда корпуса на фурната и предотвратява щети, причинени от високите температури. Охлаждащата система DC работи, когато фурната е включена, докато системата DC+ се активира след като фурната приключи работа. www.gorenje.bg


10 | Уреди за вграждане

BOP799S51X Фурна с пиролиза Енергиен клас

59,5 cm

BOP658A13XG Фурна с пиролиза Енергиен клас

59,7 cm

• Материал на панела за управление: FingerFree инокс и стъкло • GentleClose Ефективност • Мултифункционална фурна + голям обем: 73 л • Голяма повърхност за печене • Максимална повърхност на тавата за печене: 1316 cm2 • Форма на пещ • PerfectGrill Управление • HomeChef, електронен модул за програмиране Основни функции

• Материал на панела за управление: FingerFree инокс и стъкло • GentleClose Ефективност • Полезен обем на фурната: 65 л • Мултифункционална фурна + голям обем: 65 л • Голяма повърхност за печене • Максимална повърхност на тавата за печене: 1316 cm2 • Форма на пещ • PerfectGrill Управление • DirecTouch модул за управление Основни функции

Допълнителни функции • Двойно осветление • Готвене на повече нива едновременно Допълнително оборудване • Дълбока емайлирана тава • Плитка емайлирана тава • Решетка • Сонда за месо • Тройна телескопична страница с пълно изтегляне Система за сигурност • Термоелектрически предпазител • Динамична охладждаща система DC+ • Врата с четворно стъкло и двоен отразител на топлина (UltraCoolDoorQuadro) • Механична защита на вратата Лесно почистване • SilverMatte емайл • Гладка стъклена повърхност Технически данни • Консумация на енергия: 0,91 кВт/ч (вентилаторна), 0,94 кВт/ч (конвенционална) • Мощност при включване: 3400 W • Размери на продукта (ВхШхД): 59,5 × 59,5 × 54,6 см • Размери на отвора: 59 × 56 × 55 см • EAN код: 3838942012228

Допълнителни функции • Осветление • Готвене на повече нива едновременно Допълнително оборудване • Дълбока емайлирана пиролитична тава • Плитка емайлирана пиролитична тава • Решетка • Сонда за месо • Метални водачи с възможност за сваляне Система за сигурност • Термоелектрически предпазител • Динамична охладждаща система DC+ • Врата с четворно стъкло и двоен отразител на топлина (UltraCoolDoorQuadro) Лесно почистване • SilverMatte емайл • Гладка стъклена повърхност Технически данни • Консумация на енергия: 0,87 кВт/ч (вентилаторна), 0,92 кВт/ч (конвенционална) • Мощност при включване: 3300 W • Размери на продукта (ВхШхД): 59,5 × 59,7 × 54,7 см • Размери на отвора за вграждане (ВхШхД): 58,3-60 × 56,4-56,8 × 55 см • EAN код: 3838942005312

Можете да откриете препоръчителни цени на дребно на www.gorenje.bg

BOP637E20XG Фурна с пиролиза Енергиен клас

59,7 cm

• Материал на панела за управление: FingerFree инокс и стъкло • GentleClose Ефективност • Мултифункционална фурна + голям обем: 65 л • Голяма повърхност за печене • Максимална повърхност на тавата за печене: 1316 cm2 • Форма на пещ • PerfectGrill Управление • Механично управление • Push pull бутони • IconLed дисплей Основни функции

Допълнителни функции • Осветление • Готвене на повече нива едновременно Допълнително оборудване • Дълбока емайлирана тава • Плитка емайлирана тава • Решетка • Телескопични водачи – 1 ниво Система за сигурност • Термоелектрически предпазител • Динамична охладждаща система DC+ • Врата с четворно стъкло и двоен отразител на топлина (UltraCoolDoorQuadro) Лесно почистване • SilverMatte емайл • Гладка стъклена повърхност Технически данни • Консумация на енергия: 0,87 кВт/ч (вентилаторна), 0,92 кВт/ч (конвенционална) • Мощност при включване: 3300 W • Размери на продукта (ВхШхД): 59,5 × 59,7 × 54,7 см • Размери на отвора за вграждане (ВхШхД): 58,3-60 × 56,4-56,8 × 55 см • EAN код: 3838942005299


11

BOP637E11X Фурна с пиролиза Енергиен клас

59,7 cm

• Материал на панела за управление: FingerFree инокс и стъкло • GentleClose Ефективност • Мултифункционална фурна + голям обем: 65 л • Голяма повърхност за печене • Максимална повърхност на тавата за печене: 1316 cm2 • Форма на пещ • PerfectGrill Управление • Механично управление • Push pull бутони • IconLed дисплей Основни функции

Допълнителни функции • Осветление • Готвене на повече нива едновременно Допълнително оборудване • Дълбока емайлирана тава • Плитка емайлирана тава • Решетка • Метални водачи с възможност за сваляне Система за сигурност • Термоелектрически предпазител • Динамична охладждаща система DC+ • Врата с четворно стъкло и двоен отразител на топлина (UltraCoolDoorQuadro) Лесно почистване • SilverMatte емайл • Гладка стъклена повърхност Технически данни • Консумация на енергия: 0,87 кВт/ч (вентилаторна), 0,92 кВт/ч (конвенционална) • Мощност при включване: 3300 W • Размери на продукта (ВхШхД): 59,5 × 59,7 × 54,7 см • Размери на отвора за вграждане (ВхШхД): 58,3-60 × 56,4-56,8 × 55 см • EAN код: 3838942010965

BO799S50X1

Мултифункционална фурна Енергиен клас

59,5 cm

• Материал на панела за управление: FingerFree инокс и стъкло • GentleClose Ефективност • Мултифункционална фурна + голям обем: 75 л • Голяма повърхност за печене • Максимална повърхност на тавата за печене: 1316 cm2 • Форма на пещ • PerfectGrill Управление • Електронно управление на температурата • HomeChef, електронен модул за програмиране Основни функции

Допълнителни функции • Двойно осветление • Готвене на повече нива едновременно Допълнително оборудване • Дълбока емайлирана тава • Плитка емайлирана тава • Стъклен съд • Решетка • Сонда за месо • Тройна телескопична страница с пълно изтегляне Система за сигурност • Термоелектрически предпазител • Динамична охладждаща система DC+ • UCD – супер студена врата • Механична защита на вратата Лесно почистване • SilverMatte емайл • Гладка стъклена повърхност Технически данни • Консумация на енергия: 0,71 кВт/ч (вентилаторна), 0,94 кВт/ч (конвенционална) • Мощност при включване: 3400 W • Размери на продукта (ВхШхД): 59,5 × 59,5 × 54,6 см • Размери на отвора: 59 × 56 × 55 см • EAN код: 3838942053665

BCS789S22X Фурна на пара Енергиен клас

59,5 cm

• Материал на панела за управление: FingerFree инокс и стъкло • GentleClose Ефективност • Полезен обем на фурната: 75 л • Голяма повърхност за печене • Форма на пещ • PerfectGrill • MultiSteam 360° • AirSteam Управление • Електронно управление на температурата • ProCook Основни функции

Допълнителни функции • PureSteam • Двойно осветление Допълнително оборудване • Дълбока емайлирана тава • Тава за готвене на пара • Перфорирана тава за готвене на пара • Плитка емайлирана тава • Решетка • Сонда за месо • Телескопични водачи – 1 ниво Система за сигурност • Термоелектрически предпазител • Динамична охладждаща система DC+ • UCD – супер студена врата Лесно почистване • Премахване на котлен камък • SilverMatte емайл • Гладка стъклена повърхност Технически данни • Консумация на енергия: 0,86 кВт/ч (вентилаторна), 0,94 кВт/ч (конвенционална) • Мощност при включване: 3400 W • Размери на продукта (ВхШхД): 59,5 × 59,7 × 54,6 см • Размери на отвора: 59 × 56 × 55 см • EAN код: 3838942012471


12 | Уреди за вграждане

BO789S40X

Мултифункционална фурна

Енергиен клас

59,5 cm

• Материал на панела за управление: Стомана и стъкло • GentleClose затваряне Ефективност • Мултифункционална фурна + голям обем: 75 л • Голяма повърхност за печене • Форма на пещ • PerfectGrill Управление • Електронно управление на температурата • Дизайн на копчетата: Ергономични копчета • ProCook Основни функции

Допълнителни функции • Двойно осветление • Готвене на повече нива едновременно Допълнително оборудване • Дълбока емайлирана тава • Плитка емайлирана тава • Решетка • Сонда за месо • Тройна телескопична страница с пълно изтегляне Система за сигурност • Термоелектрически предпазител • Динамична охладждаща система DC+ • UCD – супер студена врата Лесно почистване • SilverMatte емайл • Гладка стъклена повърхност Технически данни • Консумация на енергия: 0,85 кВт/ч (вентилаторна), 0,94 кВт/ч (конвенционална) • Мощност при включване: 3400 W • Размери на продукта (ВхШхД): 59,5 × 59,5 × 54,6 см • Размери на отвора: 59 × 56 × 55 см • EAN код: 3838942012495

BO658A41XG

Мултифункционална фурна

Енергиен клас

59,7 cm

• Материал на панела за управление: Стомана и стъкло • GentleClose затваряне Ефективност • Мултифункционална фурна + голям обем: 67 л • Голяма повърхност за печене • Максимална повърхност на тавата за печене: 1316 cm2 • Форма на пещ • PerfectGrill Управление • Електронно управление на температурата • DirecTouch модул Основни функции

Допълнителни функции • Осветление • Готвене на повече нива едновременно Допълнително оборудване • Дълбока емайлирана пиролитична тава • Плитка емайлирана тава • Решетка • Сонда за месо • Телескопична страница – 3 нива • Панели с каталитично покритие Система за сигурност • Термоелектрически предпазител • Динамична охладждаща система DC+ • Студена врата • Механична защита на вратата Лесно почистване • Каталитично почистване CataClean • SilverMatte емайл • Гладка стъклена повърхност Технически данни • Консумация на енергия: 0,85 кВт/ч (вентилаторна), 0,92 кВт/ч (конвенционална) • Мощност при включване: 3300 W • Размери на продукта (ВхШхД): 59,5 × 59,7 × 54,7 см • Размери на отвора за вграждане (ВхШхД): 58,3-60 × 56-56,8 × 55 см • EAN код: 3838942010927

Можете да откриете препоръчителни цени на дребно на www.gorenje.bg

BO647A30XG

Мултифункционална фурна

Енергиен клас

59,7 cm

• Материал на панела за управление: Стомана и стъкло • GentleClose затваряне Ефективност • Мултифункционална фурна + голям обем: 67 л • Голяма повърхност за печене • Максимална повърхност на тавата за печене: 1316 cm2 • Форма на пещ • PerfectGrill Управление • Електронно управление на температурата • Светещи копчета • Push pull бутони • IconTouch Основни функции

Допълнителни функции • Осветление • Готвене на повече нива едновременно Допълнително оборудване • Дълбока емайлирана тава • Плитка емайлирана тава • Решетка • Двойна телескопична страница • Панели с каталитично покритие Система за сигурност • Термоелектрически предпазител • Динамична охладждаща система DC+ • Студена врата Лесно почистване • Каталитично почистване CataClean • SilverMatte емайл • Гладка стъклена повърхност Технически данни • Консумация на енергия: 0,85 кВт/ч (вентилаторна), 0,92 кВт/ч (конвенционална) • Мощност при включване: 3300 W • Размери на продукта (ВхШхД): 59,5 × 59,7 × 54,7 см • Размери на отвора за вграждане (ВхШхД): 58,3-60 × 56-56,8 × 55 см • EAN код: 3838942010941


13

BO637E30XG

Мултифункционална фурна

Енергиен клас

59,7 cm

• Материал на панела за управление: Стомана и стъкло • GentleClose затваряне Ефективност • Мултифункционална фурна + голям обем: 67 л • Голяма повърхност за печене • Максимална повърхност на тавата за печене: 1316 cm2 • Форма на пещ • PerfectGrill Управление • Механично управление • Push pull бутони • IconLed Основни функции

Допълнителни функции • Осветление • Готвене на повече нива едновременно Допълнително оборудване • Дълбока емайлирана тава • Плитка емайлирана тава • Решетка • Двойна телескопична страница Система за сигурност • Термоелектрически предпазител • Динамична охладждаща система DC+ • Компактна врата с двойно стъкло Лесно почистване • SilverMatte емайл • Гладка стъклена повърхност Технически данни • Консумация на енергия: 0,85 кВт/ч (вентилаторна), 0,92 кВт/ч (конвенционална) • Мощност при включване: 3300 W • Размери на продукта (ВхШхД): 59,5 × 59,7 × 54,7 см • Размери на отвора за вграждане (ВхШхД): 58,3-60 × 56-56,8 × 55 см • EAN код: 3838942006340

BO635E30X

BO635E20X

Енергиен клас

Енергиен клас

Мултифункционална фурна

59,7 cm

Мултифункционална фурна

59,7 cm

• Материал на панела за управление: Неръждаема стомана • GentleClose затваряне Ефективност • Мултифункционална фурна + голям обем: 67 л • Голяма повърхност за печене • Форма на пещ • PerfectGrill Управление • Механично управление • Push pull бутони • IconLed Основни функции

• Материал на панела за управление: Неръждаема стомана • GentleClose затваряне Ефективност • Мултифункционална фурна + голям обем : 67 л • Голяма повърхност за печене • Форма на пещ • PerfectGrill Управление • Механично управление • Push pull бутони • IconLed Основни функции

Допълнителни функции • Осветление • Готвене на повече нива едновременно Допълнително оборудване • Дълбока емайлирана тава • Плитка емайлирана тава • Решетка • Двойна телескопична страница Система за сигурност • Термоелектрически предпазител • Динамична охладждаща система DC+ • Компактна врата с двойно стъкло Лесно почистване • SilverMatte емайл Технически данни • Консумация на енергия: 0,87 кВт/ч (вентилаторна), 0,92 кВт/ч (конвенционална) • Мощност при включване: 2700 W • Размери на продукта (ВхШхД): 59,5 × 59,7 × 54,7 см • Размери на отвора за вграждане (ВхШхД): 58,3-60 × 56-56,8 × 55 см • EAN код: 3838942006364

Допълнителни функции • Осветление • Готвене на повече нива едновременно Допълнително оборудване • Дълбока емайлирана тава • Плитка емайлирана тава • Решетка • Телескопични водачи – 1 ниво Система за сигурност • Термоелектрически предпазител • Динамична охладждаща система DC+ • Компактна врата с двойно стъкло Лесно почистване • SilverMatte емайл Технически данни • Консумация на енергия: 0,86 кВт/ч (вентилаторна), 0,92 кВт/ч (конвенционална) • Мощност при включване: 2700 W • Размери на продукта (ВхШхД): 59,5 × 59,7 × 54,7 см • Размери на отвора за вграждане (ВхШхД): 58,3-60 × 56-56,8 × 55 см • EAN код: 3838942011047

BO635E11B

Мултифункционална фурна

Енергиен клас

59,7 cm

• Материал на панела за управление: Лакиран метал • GentleClose затваряне Ефективност • Мултифункционална фурна + голям обем : 67 л • Голяма повърхност за печене • Максимална повърхност на тавата за печене: 1316 cm2 • Форма на пещ • PerfectGrill Управление • Механично управление • Push pull бутони • IconLED дисплей Основни функции Допълнителни функции • Осветление • Готвене на повече нива едновременно Допълнително оборудване • Дълбока емайлирана тава • Плитка емайлирана тава • Решетка • Метални водачи с възможност за сваляне Система за сигурност • Термоелектрически предпазител • Динамична охладждаща система DC+ • Компактна врата с двойно стъкло Лесно почистване • SilverMatte емайл Технически данни • Консумация на енергия: 0,86 кВт/ч (вентилаторна), 0,92 кВт/ч (конвенционална) • Мощност при включване: 2700 W • Размери на продукта (ВхШхД): 59,5 × 59,7 × 54,7 см • Размери на отвора за вграждане (ВхШхД): 58,3-60 × 56-56,8 × 55 см • EAN код: 3838942010446


14 | Уреди за вграждане

BO635E11X

Мултифункционална фурна

Енергиен клас

59,7 cm

• Материал на панела за управление: Неръждаема стомана • GentleClose затваряне Ефективност • Мултифункционална фурна + голям обем: 67 л • Голяма повърхност за печене • Максимална повърхност на тавата за печене: 1316 cm2 • Форма на пещ • PerfectGrill Управление • Механично управление • Push pull бутони • IconLed дисплей Основни функции Допълнителни функции • Осветление • Готвене на повече нива едновременно Допълнително оборудване • Дълбока емайлирана тава • Плитка емайлирана тава • Решетка • Метални водачи с възможност за сваляне Система за сигурност • Термоелектрически предпазител • Динамична охладждаща система DC+ • Компактна врата с двойно стъкло Лесно почистване • SilverMatte емайл Технически данни • Консумация на енергия: 0,86 кВт/ч (вентилаторна), 0,92 кВт/ч (конвенционална) • Мощност при включване: 2700 W • Размери на продукта (ВхШхД): 59,5 × 59,7 × 54,7 см • Размери на отвора за вграждане (ВхШхД): 58,3-60 × 56-56,8 × 55 см • EAN код: 3838942011054

BO635E11XK

Мултифункционална фурна

Енергиен клас

BO625E10XK

Мултифункционална фурна

Енергиен клас

59,7 cm

59,7 cm

• Материал на панела за управление: Неръждаема стомана • GentleClose затваряне Ефективност • Мултифункционална фурна + голям обем: 67 л • Голяма повърхност за печене • Форма на пещ • PerfectGrill Управление • Механично управление • Ергономични копчета • IconLed дисплей Основни функции

• Материал на панела за управление: Неръждаема стомана • Стандартна Ефективност • Мултифункционална фурна + голям обем: 67 л • Голяма повърхност за печене • Форма на пещ • PerfectGrill Управление • Механично управление • Ергономични копчета • Механичен брояч Основни функции

Допълнителни функции • Осветление • Готвене на повече нива едновременно Допълнително оборудване • Дълбока емайлирана тава • Плитка емайлирана тава • Решетка • Метални водачи с възможност за сваляне Система за сигурност • Термоелектрически предпазител • Динамична охладждаща система DC+ • Компактна врата с двойно стъкло Лесно почистване • SilverMatte емайл Технически данни • Консумация на енергия: 0,86 кВт/ч (вентилаторна), 0,92 кВт/ч (конвенционална) • Мощност при включване: 2700 W • Размери на продукта (ВхШхД): 59,5 × 59,7 × 54,7 см • Размери на отвора за вграждане (ВхШхД): 58,3-60 × 56-56,8 × 55 см • EAN код: 3838942011061

Допълнителни функции • Осветление • Готвене на повече нива едновременно Допълнително оборудване • Дълбока емайлирана тава • Плитка емайлирана тава • Решетка • Метални водачи с възможност за сваляне Система за сигурност • Термоелектрически предпазител • Динамична охладждаща система DC+ • Компактна врата с двойно стъкло Лесно почистване • SilverMatte емайл Технически данни • Консумация на енергия: 0,86 кВт/ч (вентилаторна), 0,92 кВт/ч (конвенционална) • Мощност при включване: 2700 W • Размери на продукта (ВхШхД): 59,5 × 59,7 × 54,7 см • Размери на отвора за вграждане (ВхШхД): 58,3-60 × 56-56,8 × 55 см • EAN код: 3838942006388

Можете да откриете препоръчителни цени на дребно на www.gorenje.bg

BO615E01XK

Мултифункционална фурна

Енергиен клас

59,7 cm

• Материал на панела за управление: Неръждаема стомана • Стандартна Ефективност • Мултифункционална фурна + голям обем: 63 л • Голяма повърхност за печене • Форма на пещ • PerfectGrill Управл ение • Механично управление • Ергономични копчета Основни функции Допълнителни функции • Осветление • Готвене на повече нива едновременно Допълнително оборудване • Дълбока емайлирана тава • Решетка • Вградени водачи Система за сигурност • Термоелектрически предпазител • Динамична охладждаща система DC+ • Компактна врата с двойно стъкло Лесно почистване • SilverMatte емайл Технически данни • Консумация на енергия: 0,86 кВт/ч (вентилаторна), 0,92 кВт/ч (конвенционална) • Мощност при включване: 2700 W • Размери на продукта (ВхШхД): 59,5 × 59,7 × 54,7 см • Размери на отвора за вграждане (ВхШхД): 58,3-60 × 56-56,8 × 55 см • EAN код: 3838942006418


15

BO8KRB / BO8KR Мултифункционална фурна

Енергиен клас

59,7 cm

• Цвят: Черно / Бяло • Материал на панела за управление: стъкло • GentleClose затваряне Ефективност • Мултифункционална фурна + голям обем: 67 л • Голяма повърхност за печене • Площ на най-голямата тава: 1450 cm2 • Форма на пещ • PerfectGrill Управление • DirecTOUCH – модул със запаметени менюта и бързо затопляне Основни функции

Допълнителни функции • Осветление • Бързо затопляне • Затопляне на чиниите • Поддържане на топлината • Готвене на повече нива едновременно Допълнително оборудване • Дълбока емайлирана тава • Плитка емайлирана тава • Стъклена тава • Решетка • Телескопични водачи – 3 нива • Филтър за мазнини Система за сигурност • Динамична охладждаща система DC+ • Студена врата с тройно стъкло • Механично заключване Лесно почистване • AquaClean функция • Eco емайл (фурна и тави) • Гладка повърхност на вратата Технически данни • Консумация на енергия: 0,79 кВт/ч (вентилаторна), 0,87 кВт/ч (конвенционална) • Мощност при включване: 3300 W • Размери на продукта (ВхШхД): 59,5 × 59,7 × 56,5 см • Размери на отвора за вграждане (ВхШхД): 59-60 × 56-56,8 × 55 см • EAN код: 3838942017124

BO73CLB / BO73CLI Мултифункционална фурна

Енергиен клас

59,7 cm

• Цвят: Матово черно / Слонова кост • Цвят на дръжката: Цвят злато Ефективност • Мултифункционална фурна + голям обем: 65 л • Повърхност за готвене: 1316 cm2 • Форма на пещ • PerfectGrill Управление • Механично управление • Ергономичен таймер с аналогов дисплей Основни функции Допълнителни функции • Дълбока емайлирана тава • Плитка емайлирана тава • Решетка • Двойна телескопична страница Система за сигурност • Студена врата • Охлаждащ вентилатор Лесно почистване • Водно почистване, • Еко емайл • Цяло вътрешно стъкло Технически данни • Консумация на енергия: 0,85 кВт/ч (вентилаторна), 0,92 кВт/ч (конвенционална) • Мощност при включване: 2700 W • Размери на продукта (ВхШхД): 59,7 × 59,5 × 56,5 см • Размери на отвора за вграждане (ВхШхД): 56-56,8 × 59-60 × 55 см • EAN код: 3838942936708 / 3838942936722

BO53CLI

BO75SY2W / B

Вентилаторна фурна

Енергиен клас

Мултифункционална фурна

59,7 cm

• Цвят: Слонова кост • Цвят на дръжката: Цвят злато Ефективност • Мултифункционална фурна + голям обем: 65 л • Форма на пещ • PerfectGrill Управление • Механично управление • Ергономичен таймер с аналогов дисплей Основни функции Допълнителни функции • Дълбока емайлирана тава • Плитка емайлирана тава • Решетка • Метални водачи с възможност за сваляне Система за сигурност • Компактна врата с двойно стъкло • Охлаждащ вентилатор Лесно почистване • Водно почистване, • Еко емайл • Цяло вътрешно стъкло Технически данни • Консумация на енергия: 0,87 кВт/ч (вентилаторна), 0,92 кВт/ч (конвенционална) • Мощност при включване: 2700 W • Размери на продукта (ВхШхД): 59,7 × 59,5 × 56,5 см • Размери на отвора за вграждане (ВхШхД): 56-56,8 × 59-60 × 55 см • EAN код: 3838942936739

Енергиен клас

59,7 cm

• Цвят: Бяло / Черно • Иноксова дръжка и иноксово Simplicity копче • Материал на панела за управление: Стъкло Ефективност • Мултифункционална фурна + голям обем: 65 л • Голяма повърхност за печене • Форма на пещ • PerfectGrill Управл ение • Сензорен таймер програматор • AdaptBake: Интелигентна запаметяваща система Основни функции Допълнителни функции • Осветление • Готвене на повече нива едновременно Допълнително оборудване • Дълбока емайлирана тава • Решетка • Вградени водачи Система за сигурност • Механизна защита на вратата • Динамична охладждаща система DC+ • Компактна врата с двойно стъкло Лесно почистване • Сваляща се врата • EcoClean емайл • Двойна телескопична страница Технически данни • Консумация на енергия: 0,86 кВт/ч (вентилаторна), 0,92 кВт/ч (конвенционална) • Мощност при включване: 2700 W • Размери на продукта (ВхШхД): 59,5 × 59,7 × 54,7 см • Размери на отвора за вграждане (ВхШхД): 58,3-60 × 56-56,8 × 55 см • EAN код: 3838942006418


16 | Уреди за вграждане

BO71SY2B / W

Мултифункционална фурна

Енергиен клас

59,7 cm

• Цвят: Черно / Бяло • Иноксова дръжка и иноксово Simplicity копче • Материал на панела за управление: Стъкло Ефективност • Мултифункционална фурна + голям обем: 65 л • Голяма повърхност за печене • Форма на пещ • PerfectGrill Управл ение • Механично управление Основни функции Допълнителни функции • Осветление • Готвене на повече нива едновременно Допълнително оборудване • Дълбока емайлирана тава • Решетка • Вградени водачи Система за сигурност • Механизна защита на вратата • Динамична охладждаща система DC+ • Компактна врата с двойно стъкло Лесно почистване • Сваляща се врата • EcoClean емайл • Двойна телескопична страница Технически данни • Консумация на енергия: 0,86 кВт/ч (вентилаторна), 0,92 кВт/ч (конвенционална) • Мощност при включване: 2700 W • Размери на продукта (ВхШхД): 59,5 × 59,7 × 54,7 см • Размери на отвора за вграждане (ВхШхД): 58,3-60 × 56-56,8 × 55 см • EAN код: 3838942006418

BO87ORAX / B / W Мултифункционална фурна

Енергиен клас

BO73ORAX / B / W Мултифункционална фурна

Енергиен клас

59,7 cm

• Цвят: Черно / Черно / Бяло • Цвят на дръжката: Инокс / Черен / Инокс • Материал на панела за управление: Стъкло • GentleClose затваряне Ефективност • Мултифункционална фурна + голям обем: 67 л • Голяма повърхност за печене • Максимална повърхност на тавата за печене: 1316 cm2 • Форма на пещ Управление • Електронен програматор със сензорно управление DirectTouch Основни функции

Допълнителни функции • Осветление • Готвене на повече нива едновременно Допълнително оборудване • Дълбока емайлирана тава • Плитка емайлирана тава • Решетка • Сонда за месо • Телескопична страница – 3 нива • Метален филтър за мазнини Система за сигурност • Термоелектрически предпазител • Динамична охладждаща система DC+ • UCD – супер студена врата • Механична защита на вратата Лесно почистване • AquaClean почистване • Еко емайл (фурна и тава) • Гладка стъклена повърхност Технически данни • Консумация на енергия: 0,85 кВт/ч (вентилаторна), 0,92 кВт/ч (конвенционална) • Мощност при включване: 3300 W • Размери на продукта (ВхШхД): 59,5 × 59,7 × 54,7 см • Размери на отвора за вграждане (ВхШхД): 58,3-60 × 56-56,8 × 55 см • EAN код: 3838942525476

59,7 cm

BO71ORAX / B / W Мултифункционална фурна

Енергиен клас

59,7 cm

• Цвят: Черно / Черно / Бяло • Цвят на дръжката: Инокс / Черен / Инокс • Материал на панела за управление: Стъкло • Стандартна Ефективност • Мултифункционална фурна + голям обем: 67 л • Голяма повърхност за печене • Форма на пещ • PerfectGrill Управление • Push pull бутони • Таймер със сензорно управление Основни функции

• Цвят: Черно / Черно / Бяло • Цвят на дръжката: Инокс / Черен / Инокс • Материал на панела за управление: Стъкло • Стандартна Ефективност • Мултифункционална фурна + голям обем: 67 л • Голяма повърхност за печене • Форма на пещ • PerfectGrill Управление • Механично управление • Push pull бутони Основни функции

Допълнителни функции • Осветление • Готвене на повече нива едновременно Допълнително оборудване • Дълбока емайлирана тава • Плитка емайлирана тава • Решетка • Двойна телескопична страница • Метален филтър за мазнини Система за сигурност • Термоелектрически предпазител • Динамична охладждаща система DC • Студена врата Лесно почистване • AquaClean почистване • Еко емайл (фурна и тава) • Гладка стъклена повърхност Технически данни • Консумация на енергия: 0,86 кВт/ч (вентилаторна), 0,92 кВт/ч (конвенционална) • Мощност при включване: 3300 W • Размери на продукта (ВхШхД): 59,5 × 59,7 × 54,7 см • Размери на отвора за вграждане (ВхШхД): 58,3-60 × 56-56,8 × 55 см • EAN код: 3838942859472

Допълнителни функции • Осветление • Готвене на повече нива едновременно Допълнително оборудване • Дълбока емайлирана тава • Плитка емайлирана тава • Решетка • Метални водачи с възможност за сваляне • Метален филтър за мазнини Система за сигурност • Термоелектрически предпазител • Динамична охлаждаща система DC • Студена врата • Механична защита на вратата Лесно почистване • AquaClean почистване • Еко емайл (фурна и тава) • Гладка стъклена повърхност Технически данни • Консумация на енергия: 0,85 кВт/ч (вентилаторна), 0,92 кВт/ч (конвенционална) • Мощност при включване: 3300 W • Размери на продукта (ВхШхД): 59,5 × 59,7 × 54,7 см • Размери на отвора за вграждане (ВхШхД): 58,3-60 × 56-56,8 × 55 см • EAN код: 3838942525483

Можете да откриете препоръчителни цени на дребно на www.gorenje.bg


17

BM251S7XG Микровълнова печка

59,5 cm

• Цвят: Графитено черно • Преден панел: Стъкло • Врата: Стъкло • Стомана • Ляво отваряне на вратата • Отваряне на вратата: Бутон • Врата: Ултра студена врата (UCD) Ефективност • Обем: 25 л • Максимална мощност: 900 W • Инфра нагревател: 1100 W • Брой инфранагреватели: 1 • Конвекция: 2500 W • Технология на произвеждане на микровълни: Стандартна технология (HVT) • Начин на разпределяне на микровълните: Въртяща се чиния Управление • Сензорно електронно управление • Тип управление: Сензорно управление • LCD дисплей Типове нагряване • Начин на работа: Микровълни / Грил / Горещ въздух Допълнителни характеристики • Автоматично меню • Дисплей за времето Система за сигурност • Система за безопасност при отворена врата Допълнително оборудване • Въртяща се стъклена чиния • Висока стойка за грил Технически данни • Мощност при включване: 1450 W • Размери на рамката: 59,5 × 39 × 2 cm • Размери на продукта (ВхШхД): 38,8 × 59,5 × 47 см • Размери на отвора: 38 × 56,7 × 43 см • EAN код: 3838942001437

BM171E2XG

Микровълнова печка

BM300X

Микровълнова печка

59,5

Система за сигурност • Система за безопасност при отворена врата Допълнително оборудване • Въртяща се стъклена чиния • Висока стойка за грил Технически данни • Мощност при включване: 1050 W • Размери на рамката: 59,5 × 39 × 2 cm • Размери на продукта (ВхШхД): 38,8 × 59,5 × 32 см • Размери на отвора: 38 × 56,7 × 43 см • EAN код: 3838942000904

Микровълнова печка

30,3

cm

• Цвят: Графитено черно • Преден панел: Стъкло • Врата: Стъкло • Стомана • Ляво отваряне на вратата • Отваряне на вратата: Бутон • Врата: Ултра студена врата (UCD) Ефективност • Обем: 17 л • Максимална мощност: 700 W • Инфра нагревател: 1000 W • Брой инфранагреватели: 1 • Технология на произвеждане на микровълни: Стандартна технология (HVT) • Начин на разпределяне на микровълните: Въртяща се чиния Управление • Ръчно управление • Тип управление: Копче Типове нагряване

BM6250ORAX / W

cm

• Цвят: Инокс • Преден панел: Инокс • Врата: Стъкло • Стомана • Ляво отваряне на вратата • Отваряне на вратата: Бутон Ефективност • Обем: 20 л • Максимална мощност: 800 W • Инфра нагревател: 1000 W Управление • Електронно управление • Тип управление: Копче • LED дисплей • Логичен избор Допълнителни функции • Автоматично меню • Функция размразяване според теглото Система за сигурност • Заключване Допълнително оборудване • Въртяща се стъклена чиния Технически данни • Мощност при включване: 1250 W • Размери на рамката: 59,5 × 38,5 × 2 cm • Размери на продукта (ВхШхД): 37,8 × 46,3 × 34,5 см • Размери на отвора: 38 × 56,8 × 51,5 см • EAN код: 3838942833939

51 cm

• Цвят: Черен / Бял • Преден панел: Стъкло • Врата: Стъкло • Стомана • Ляво отваряне на вратата • Отваряне на вратата: Дръжка • Врата: Ултра студена врата (UCD) Ефективност • Обем: 23 л • SuperSize повърхност • Максимална мощност: 900 W • Инфра нагревател: 1200 W Управление • Електронно управление • Тип управление: Сензорно управление • LED дисплей • Логичен избор Типове нагряване • Начин на работа: Микровълни + грил Допълнителни характеристики • Автоматично меню • Запаметени програми: 6 • Функция размразяване според теглото • Функция Smart Display Система за сигурност • Заключване • Система за безопасност при отворена врата Допълнително оборудване • Въртяща се стъклена чиния • Висока стойка за грил Технически данни • Мощност при включване: 1400 W • Размери на продукта (ВхШхД): 30,3 × 51 × 41 cm • Размери на отвора: 36,5 × 56,6 × 55 см • EAN код: 3838942720413


18 | Уреди за вграждане

ПЛОТОВЕ Интелигентни идеи за готвене без усилия Не всеки е опитен готвач. Gorenje пое предизвикателството да създаде гама от иновативни уреди за готвене, които да помагат на хората да постигат много повече, с по-малко познания, за по-кратко време и при значителни икономии на енергия.


19

Индукционни плотове

StayWarm

Ястията са топли и за закъсняващите Функцията StayWarm запазва храната с постоянна температура 70°C до времето за сервиране. Храната запазва първоначалния си вкус и температура докато стане време за сервиране.

SoftMelt

Раз, два, шоколад! Функцията SoftMelt меко разтапя шоколад или масло при постоянна температура от 42°C, като така създава перфектни условия за разтапяне без загаряне.

Перфектни за употреба Направени за лесна употреба, почистване и поддръжка. Бързи и икономични Време за загряване на 2 л вода от 15°C до 90°C: Индукция Gorenje с функция PowerBoost Supreme

4,2 min

Индукция Gorenje с функция PowerBoost Индукция HiLight

5,7 min 7,1 min 10 min

PowerBoost

Готвене за живеещите на високи обороти Функцията PowerBoost ускорява нагряването, като така значително се скъсява времето. Необходими са едва 5.7 минути за да се загреят 2 л вода от 15°C до 90°C, което е половината от времето, необходимо на стандартни HiLight зони.

PowerBoost Supreme

Без притеснение, когато бързате PowerBoost Supreme доставя изключително интензивно загряване на съда и значително скъсява времето за изчакване. Необходими са 4.2 минути, за да кипнете 2 л вода. Тази функция присъства при индукционните плотове Gorenje от линия Superior.

BridgeZone

Удобно решение за особено големи тави Индукционните плотове с две свързващи се зони, улесняват готвенето в големи тави. Две отделни нагревателни зони се свързват в една с едно докосване. Идеални за големи по обем храни и гарнитурата към тях.

www.gorenje.bg


20 | Уреди за вграждане

ChildLock

PowerZone

Кухнята е безопасно място

Повече мощност за HiLight зоните

ChildLock функцията е отлична за тези, които имат малки деца. Да ги оставите в кухнята без надзор никога не е било по-безопасно, тъй като тази функция предотвратява промяната на всякакви настройки по плота.

Новото поколение HiLight плотове Gorenje, е оборудвано с отлична функция за усилване на мощността. Благодарение на двойния нагревател, PowerZone постига 25% по-бързо нагряване с допълнителни 900 W.

Таймер

Stop&Go

Някой, който следи нещата

Пауза, по всяко време

Таймерът за обратно броене може да бъде настроен до 99 минути. Ако оптималното време за определено ястие се знае от опит, таймерът може да бъде настроен и плотът да се изключи автоматично, когато времето изтече. Звуков сигнал ще сигнализира когато храната е готова.

Функцията Stop&Go спира готвенето и го възобновява при същите настройки след повторно активиране.


21

Здравословни идеи Автоматизирани функции и иновативни решения, отварящи вратите към здравословния живот

80% по-бързо

40% пестене на енергия

100% здравословно

100% сензорно управление

100% автоматично готвене

IQcook Сензорно готвене Благодарение на комуникацията между IQ сензора и този, който е разположен в IQcook плота, вие можете да готвите изцяло автоматично. Безжичната връзка между съда и плота контролира целия процес, и гарантира напълно автоматизирано готвене.

IQpro

Маратон по готвене – изключително лесна задача IQpro предлага лесен начин за приготвяне на ястия, които изискват продължително време за готвене с бавно подгряване и поддържане на по-ниска постоянна температура.

IQgrill

Перфектно изпечен стек IQcook прави печенето изключително лесно, дори с малко или без олио. Можете да избирате между три нива на приготвяне и да предотвратите загаряне. Лесен път към най-вкусното и здравословно барбекю.

IQpoach

Точната температура IQpoach поддържа температурата между 71 и 85°C и предотвратява прегаряне. Храната запазва естествения си цвят, сокове и вкус. Специфичната постоянна температура е идеална за рецепти като например забулени яйца.

IQboil

И капка не напуска съда Бързото кипване на водата и поддържането на постоянна температура могат да бъдат факт без и капка да изкипи. Можете да погледате телевизия или да разпуснете, защото кухнята ви е в безопасност.

IQsteam

Витамините остават вътре Готвенето с малко количество вода запазва витамините, минералите и естествения цвят на зеленчуците. Вярвате или не, за приготвянето на 1 кг зеленчуци са достатъчни 0,5 л вода.

www.gorenje.bg


22 | Уреди за вграждане

IQ634USC

Индукционен котлон

60 cm

Цвят: Черен Заоблен ръб Управление • SliderTouch сензорно управление • Таймер за програмиране Допълнителни функции • IQcook сензор • Функция PowerBoost • AllBoost • SuperSilent тихо функциониране • IQboil, готвене с голямо количество вода • IQgrill, режим грил (Настройка за степента на приготвяне) • IQpoaching • IQpro, готвене с висока продължителност • IQsteam, готвене на пара Повърхност за готвене • 4 индукционни нагревателни зони предна лява: Ø 18,5 см, 1,4/2 kW, предна дясна: Ø 16,5 см, 1,2/1,4 kW, задна лява: Ø 16,5 см, 1,2/1,4 kW, задна дясна: Ø 20,5 см, 2/2,3 kW Безопасност и надеждност • Индикатор за остатъчна топлина • Защита за деца • Технически данни • Мощност при включване: 7100 W • Размери на продукта (ВхШхД): 5,6 × 60 × 51 см • Размери на отвора: 5,2 × 56 × 49 см • EAN код: 3838942652783

IT635X

Индукционен плот

60 cm

• Цвят: Черен • Иноксова рамка Управление • Сензорно управление • Таймер за програмиране Допълнителни функции • Функция PowerBoost • AllBoost • BridgeZone функция • SuperSilent тихо функциониране Повърхност за готвене • 4 индукционни нагревателни зони предна лява: Ø 18,5 см, 1,4/2 kW, предна дясна: Ø 16,5 см, 1,2/1,4 kW, задна лява: Ø 18,5 см, 1,2/1,4 kW, задна дясна: Ø 20,5 см, 2/2,3 kW Безопасност и надеждност • Индикатор за остатъчна топлина • Защита за деца Технически данни • Мощност при включване: 7100 W • Размери на продукта (ВхШхД): 6,3 × 60 × 51,5 см • Размери на отвора: 5,6 × 56 × 49 см • EAN код: 3838942719967

Можете да откриете препоръчителни цени на дребно на www.gorenje.bg

IT332CSC

Индукционен котлон

30 cm

• Цвят: Черен • Фасетиран ръб Управление • Сензорно управление • Таймер за програмиране Повърхност за готвене • 2 индукционни зони отпред: Ø 16 см, 1,4 kW, отзад: Ø 20 см, 2,3/3 kW Безопасност и надеждност • Индикатор за остатъчна топлина • Възможност за заключване на контролния панел • Защита за деца Технически данни • Мощност при включване: 3650 W • Размери на продукта (ВхШхД): 7,2 × 30 × 51 см • Размери на отвора: 6,8 × 27,5 × 49 см • EAN код: 3838942488092


23

ECT680X

Стъклокерамичен плот

60 cm

• Цвят: Черен • Иноксова рамка Управление • Сензорно управление • Таймер за програмиране Допълнителни функции • Има функция “BoilControl” – автоматичен контрол на загряването • “StopGo” функция за временно прекъсване на готвенето • StayWarm – функция за поддържане на топлината Повърхност за готвене • 2 HiLight + 1 тройна HiLight + 1 овална HiLight нагревателни зони предна лява: Тройно-разширена нагревателна зона 21/17,5/12 см, 2,3 kW, предна дясна: Ø 14,5 см, 1,2 kW, задна лява: Ø 14,5 см, 1,2 kW, задна дясна: Ø 26,5×17 см, 2,4 kW Безопасност и надеждност • Индикатор за остатъчна топлина • Възможност за заключване на контролния панел • Защита за деца Технически данни • Мощност при включване: 7100 W • Размери на продукта (ВхШхД): 5,6 × 60 × 51 см • Размери на отвора: 5 × 56 × 49 см • EAN код: 3838942654251

ECT620CSC

Стъклокерамичен плот

59,5 cm

• Цвят: Черен • Фасетиран ръб Управление • Сензорно управление • Таймер за програмиране Допълнителни функции • Има функция “BoilControl” – автоматичен контрол на загряването • “StopGo” функция за временно прекъсване на готвенето • StayWarm – функция за поддържане на топлината Повърхност за готвене • 4 HiLight нагревателни зони предна лява: Ø 21/12 см, 2,2 kW, предна дясна: Ø 14,5 см, 1,2 kW, задна лява: Ø 14,5 см, 1,2 kW, задна дясна: Ø 26,5×17 см, 2,4 kW Безопасност и надеждност • Индикатор за остатъчна топлина • Възможност за заключване на контролния панел • Защита за деца Технически данни • Мощност при включване: 7000 W • Размери на продукта (ВхШхД): 5,4 × 59,5 × 51 см • Размери на отвора: 5 × 56 × 49 см • EAN код: 3838942006494

ECT633SC

Стъклокерамичен плот

59,5 cm

• Цвят: Черен Управление • Сензорно управление • Таймер за програмиране Допълнителни функции • Функция PowerBoost • AllBoost • PowerControl • EasyClean Повърхност за готвене • 3 HiLight нагревателни зони + 1 PowerZone предна лява: Ø 14 см, 1,2 kW, задна лява: Ø 20 см, 1,8 kW, Средна дясна: Ø 21/27 см, 1,5/2,4 kW Безопасност и надеждност • Индикатор за остатъчна топлина • Защита за деца Технически данни • Мощност при включване: 5700 W • Размери на продукта (ВхШхД): 4,5 × 59,5 × 51 см • Размери на отвора: 5 × 56 × 49 см • EAN код: 3838942037481


24 | Уреди за вграждане

ECT610SC

Стъклокерамичен плот

59,5 cm

• Цвят: Черен • Заоблен ръб Управление • Сензорно управление Допълнителни функции • Има функция “BoilControl” – автоматичен контрол на загряването Повърхност за готвене • 4 нагревателни зони предна лява: Ø 21 см, 2,3 kW, предна дясна: Ø 14,5 см, 1,2 kW, задна лява: Ø 14,5 см, 1,2 kW, задна дясна: Ø 18 см, 1,8 kW Безопасност и надеждност • Индикатор за остатъчна топлина • Възможност за заключване на контролния панел • Защита за деца Технически данни • Мощност при включване: 6500 W • Размери на продукта (ВхШхД): 5,4 × 59,5 × 51 см • Размери на отвора: 5 × 56 × 49 см • EAN код: 3838942654145

K6N20IX

Комбиниран плот

58 cm

• Цвят: Алуминий Управление • Дизайн на копчетата: Ергономични копчета Допълнителни функции • Има функция “BoilControl” – автоматичен контрол на загряването • StayWarm – функция за поддържане на топлината Повърхност за готвене • Електрическо запалване на газовите котлони • 1 горелка + 1 голяма горелка + 2 бързо нагряващи котлона предна лява: Ø 14,5 см, 1,5 kW, предна дясна: Ø 4,6 см, 1 kW, задна лява: Ø 18 см, 2 kW, задна дясна: Ø 9,4 см, 3 kW Технически данни • Мощност при включване: 3500 W • Размери на продукта (ВхШхД): 10,7 × 58 × 51 см • Размери на отвора: 4,7 × 56 × 49 см • EAN код: 3838942723292

Можете да откриете препоръчителни цени на дребно на www.gorenje.bg

KC621USC

Стъклокерамичен комбиниран плот

59,5 cm

• Цвят: Черен • Заоблен ръб Управление • Дизайн на копчетата: Ергономични копчета Допълнителни функции • Има функция “BoilControl” – автоматичен контрол на загряването • StayWarm – функция за поддържане на топлината Повърхност за готвене • Електрическо запалване на газовите котлони • 1 голяма горелка + 1 малка горелка + 2 HiLight нагревателни зони предна лява: Ø 9 см, 3 kW, предна дясна: Ø 14,5 см, 1,2 kW, задна лява: Ø 5 см, 1 kW, задна дясна: Ø 18 см, 1,8 kW • Вид на решетката: Чугун Безопасност и надеждност • Индикатор за остатъчна топлина Технически данни • Мощност при включване: 3000 W • Размери на продукта (ВхШхД): 10,5 × 59,5 × 51 см • Размери на отвора: 6,4 × 56 × 49 см • EAN код: 3838942763823


25

ECT331CSC

Стъклокерамичен плот

30 cm

• Цвят: Черен • Фасетиран ръб Управление • Сензорно управление • Таймер за програмиране Допълнителни функции • Има функция “BoilControl” – автоматичен контрол на загряването Повърхност за готвене • 1 нагревателна зона + 1 разширена нагревателна зона отпред: Ø 18/12 см, 1,7 kW, отзад: Ø 14,5 см, 1,2 kW Безопасност и надеждност • Индикатор за остатъчна топлина • Възможност за заключване на контролния панел • Защита за деца Технически данни • Мощност при включване: 2900 W • Размери на продукта (ВхШхД): 6,6 × 30 × 51 см • Размери на отвора: 6,2 × 27,5 × 49 см • EAN код: 3838942019081

ECT330CSC

Стъклокерамичен плот

30 cm

• Цвят: Черен • Фасетиран ръб Управление • Сензорно управление Допълнителни функции • Има функция “BoilControl” – автоматичен контрол на загряването Повърхност за готвене • 1 нагревателна зона + 1 разширена нагревателна зона отпред: Ø 18/12 см, 1,7 kW, отзад: Ø 14,5 см, 1,2 kW Безопасност и надеждност • Индикатор за остатъчна топлина • Възможност за заключване на контролния панел • Защита за деца Технически данни • Мощност при включване: 2900 W • Размери на продукта (ВхШхД): 6,6 × 30 × 51 см • Размери на отвора: 6,2 × 27,5 × 49 см • EAN код: 3838942785153

ECT310CSC

Стъклокерамичен плот

30 cm

• Цвят: Черен • Фасетиран ръб Управление • Сензорно управление Допълнителни функции • Има функция “BoilControl” – автоматичен контрол на загряването Повърхност за готвене • 2 HiLight нагревателни зони отпред: Ø 18 см, 1,8 kW, отзад: Ø 14,5 см, 1,2 kW Безопасност и надеждност • Индикатор за остатъчна топлина • Възможност за заключване на контролния панел • Защита за деца Технически данни • Мощност при включване: 3000 W • Размери на продукта (ВхШхД): 6,6 × 30 × 51 см • Размери на отвора: 6,2 × 27,5 × 49 см • EAN код: 3838942767692

EC310CSC

Стъклокерамичен плот

30 cm

• Цвят: Черен • Фасетиран ръб Управление • Дизайн на копчетата: Ергономични копчета Повърхност за готвене • 2 HiLight нагревателни зони отпред: Ø 14,5 см, 1,2 kW, отзад: Ø 18 см, 1,7 kW Безопасност и надеждност • Индикатор за остатъчна топлина Технически данни • Мощност при включване: 2900 W • Размери на продукта (ВхШхД): 8,8 × 30 × 51 см • Размери на отвора: 5,7 × 27,5 × 49 см • EAN код: 3838942767685

GC341UC

Стъклокерамичен плот

30 cm

• Цвят: Черен • Фасетиран ръб Управление • Дизайн на копчетата: Ергономични копчета Повърхност за готвене • Електрическо запалване на газовите котлони • 1 горелка + 1 голяма горелка отпред: Ø 5,5 см, 1 kW, отзад: Ø 10 см, 3 kW • Вид на решетката: Чугун Технически данни • Размери на продукта (ВхШхД): 10,8 × 30 × 51 см • Размери на отвора: 6,4 × 27,5 × 49 см • EAN код: 3838942958397


26 | Уреди за вграждане

IT65KRB

Стъклокерамичен плот

60 cm

• Цвят: Черен Управление • Сензорно управление • Таймер за програмиране Допълнителни функции • Функция PowerBoost • AllBoost • PowerControl • EasyClean Повърхност за готвене • 4 индукционни нагревателни зони предна лява: Ø 18,5 см, 1,4/2 kW, предна дясна: Ø 16,5 см, 1,2/1,4 kW, задна лява: Ø 16,5 см, 1,2/1,4 kW, задна дясна: Ø 20,5 см, 2/2,3 kW Безопасност и надеждност • Индикатор за остатъчна топлина • Защита за деца Технически данни • Мощност при включване: 7100 W • Размери на продукта (ВхШхД): 5,6 × 60 × 51 см • Размери на отвора: 5,2 × 56 × 49 см • EAN код: 3838942813573

ECT680KR / B Стъклокерамичен плот

ECT330KR

Стъклокерамичен плот

60

30

cm

• Цвят: Бял / Черен • Алуминиева рамка Управление • Сензорно управление • Функция таймер Допълнителни функции • Има функция “BoilControl” – автоматичен контрол на загряването • StopGo функция • StayWarm функция Повърхност за готвене • 4 HiLight магревателни зони Предна лява: Ø 21/17,5/12 cm, 2,3 kW Предна дясна: Ø 14,5 cm, 1,2 kW Задна лява: Ø 14,5 cm, 1,2 kW Задна дясна: Ø 26,5 х 17 cm, 2,4 kW Безопасност и надеждност • Индикатор за остатъчна топлина • Възможност за заключване на контролния панел Технически данни • Мощност при включване: 7100 W • Размери на продукта (ВхШхД): 5,5 × 60 × 51,4 см • Размери на отвора: 5 × 56 × 49 см • EAN код: 3838942625732 / 3838942043154

cm

• Рамка от неръждаема стомана Управление • Сензорно управление • Функция таймер Повърхност за готвене • 1 HiLight нагревателна зона + 1 HiLight разширена нагревателна зона Предна: Ø 18/12 cm, 1,7 kW Задна: Ø 14,5 cm, 1,2 kW Безопасност и надеждност • Индикатор за остатъчна топлина • Възможност за заключване на контролния панел Технически данни • Мощност при включване: 2900 W • Размери на продукта (ВхШхД): 6,6 × 30 × 51 см • Размери на отвора: 6,2 × 27,5 × 49 см • EAN код: 3838942791420

Можете да откриете препоръчителни цени на дребно на www.gorenje.bg

ECT330ORA Стъклокерамичен плот

30 cm

• Цвят: Черен • Тип на ръба: фасет Управление • Сензорно управление • Таймер за програмиране Допълнителни функции • Има функция “BoilControl” – автоматичен контрол на загряването Повърхност за готвене • 1 нагревателна зона + 1 разширена нагревателна зона отпред: Ø 18/12 см, 1,7 kW, отзад: Ø 14,5 см, 1,2 kW Безопасност и надеждност • Индикатор за остатъчна топлина • Възможност за заключване на контролния панел • Защита за деца Технически данни • Мощност при включване: 2900 W • Размери на продукта (ВхШхД): 6,6 × 30 × 51 см • Размери на отвора: 6,2 × 27,5 × 49 см • EAN код: 3838942803208


27

ECT680ORA / W Стъклокерамичен плот

60 cm

• Цвят: Черен / Бял • Тип на ръба: фасет Управление • Сензорно управление • Таймер за програмиране Допълнителни функции • Има функция “BoilControl” – автоматичен контрол на загряването • StopGo временно прекъсване на готвенето • StayWarm поддържане на топлината Повърхност за готвене • 2 HiLight + 1 тройна HiLight + 1 овална HiLight нагревателни зони предна лява: Тройно-разширена нагревателна зона 21/17,5/12 см, 2,3 kW, предна дясна: Ø 14,5 см, 1,2 kW, задна лява: Ø 14,5 см, 1,2 kW, задна дясна: Ø 26,5×17 см, 2,4 kW Безопасност и надеждност • Индикатор за остатъчна топлина • Възможност за заключване на контролния панел • Защита за деца Технически данни • Мощност при включване: 7100 W • Размери на продукта (ВхШхД): 5,4 × 60 × 51 см • Размери на отвора: 5 × 56 × 49 см • EAN код: 3838942525810

ECK63CLI / B Стъклокерамичен плот

59,4 cm

• Цвят на копчетата и рамката: Слонова кост / Матово черно Повърхност за готвене • 4 HiLight нагревателни зони: Предна лява: Ø Разширена 21/12 cm, 2,2 kW Предна дясна: Ø 14,5 cm, 1,2 kW Задна лява: Ø 14,5 cm, 1,2 kW Задна дясна : Ø 18 cm, 1,8 kW Безопасност и надеждност • Индикатор за остатъчна топлина Технически данни • Мощност при включване: 6400 W • Размери на продукта (ВхШхД): 9,2 × 59,4 × 51 см • Размери на отвора: 6,2 × 56 × 49 см • EAN код: 33838942933691 / 3838942933707

ECT6SY2B / W Стъклокерамичен плот

59,5 cm

• Цвят: Черен / Бял Управление • Сензорно управление • Таймер за програмиране Допълнителни функции • Има функция “BoilControl” – автоматичен контрол на загряването • StopGo функция Повърхност за готвене • 4 HiLight нагревателни зони: предна лява: Ø Разширена 21/12 cm, 2,2 kW, предна дясна: Ø 14,5 см, 1,2 kW, задна лява: Ø 20 см, 1,8 kW, задна дясна: Ø Разширена 18/12 см, 1,7 kW Безопасност и надеждност • Индикатор за остатъчна топлина • Възможност за заключване на контролния панел • Защита за деца Технически данни • Мощност при включване: 5700 W • Размери на продукта (ВхШхД): 5,4 × 60 × 51 см • Размери на отвора: 5 × 56 × 49 см • EAN код: 3838942940354


ГОРЕНЕ БЪЛГАРИЯ ЕООД София, 1346, ул. Бел Камък 6 Т: +359 2 892 41 64 Е: info.bulgaria@gorenje.com www.gorenje.bg

2016

Profile for Gorenje d.d.

Gorenje builtin catalogue 2016  

Gorenje builtin catalogue 2016  

Profile for gorenje