Page 1

09/10 K

U

H

A

N

J

E


UVOD

PRIČA KOJA SE DESILA U UNUTRAŠNJOSTI.

Ostvarite je u privatnosti vašeg doma, zahvaljujući inovaciji. Pokrenite je dodirom na directouch patent. Nova generacija ugradbenih aparata gorenje.

NOVA GENERACIJA UGRADBENIH APARATA GORENJE JE SASVIM NOVA PRIČA. U njima ništa nije naređeno, a sve je moguće. Aparati sa svojim tehničkim savršenstvom omogućavaju nevjerovatnu preciznost kao rezultat upravljanja na dodir. Patentirane inovacije nisu tehnička novost, nego sasvim novi pogled na njih. Kako živimo: svako na svoj način! Zato je nova generacija aparata za kuhanje iz Gorenja za svakog drugačija priča. Vaša lična priča. Vaša doživljena priča.

Na prvi pogled tako skladne i oblikovno pojednostavljene linije aparata koje dopunjuju najrazličitije prostore. Dakle, izuzetno drugačije stilove življenja. Pećnica sa HomeMADE učinkom krušne peći, ali i sa jednostavnom funkcijom zagrijavanja tanjira. Upravljački modul DirectTOUCH omogućava precizne programe kuhanja po želji svakog kuhara, ali toliko jednostavne da je potrebno samo dotaći simbol na ploči, sve ostalo aparat će uraditi za vas. Ovom novom pričom, aparat se prilagodi kuharu, a ne kuhar aparatu.


UVOD

Ugradbene 04 pećnice i ugradbeni štednjaci

Ugradbene ploče

30

Samostojeći štednjaci

44

Ugradbene mjere

56

03


UGRADBENE PEĆNICE

K A D A J E U N U T R A Š N J O S T VA Ž N A


UGRADBENE PEĆNICE

Elektronski programator sa upravljanjem na dodir

THE INSIDE STORY

PRIČA KOJA SE DESILA U UNUTRAŠNJOSTI. Ostvarite je u privatnosti vašeg doma, zahvaljujući inovaciji. Pokrenite je dodirom na directouch patent. Nova generacija ugradbenih aparata gorenje.

Novo na tržištu. Gorenje pećnice sa inovativnim elektronskim timer-om i senzorskim upravljanjem. Upavljanje na dodir omogućava da postavite vrijeme trajanja pripreme i odabir temperature, koji možete pratiti na display-u sve vrijeme trajanja. Površine na inovativnim elektronskim programskim timer-ima su Gorenje inovacija za jednostavnu upotrebu!

DirecTOUCH, s dodirom do savršenih rezultata

Inovativni patentirani elektronski modul predstavlja revolucionarnu novost nove generacije štednjaka i ugradbenih pećnica. Tri jednostavna koraka to je sve što je potrebno – kuhanje nikada nije bilo jednostavnije. Nakon što uključite pećnicu, izaberite program tako što će te dotaći simbol koji predstavlja hranu koju pripremate, pritisnete »START« Brojni predhodno postavljeni programi automatski postavljaju pravilne parametre pečenja (zagrijavanje, temperatura, vrijeme pečenja, upotreba mesne sonde) sve po vašem izboru i kulinarskim sposobnostima. Najdraži program koji ste naparavili lako može biti pohranjen u memoriju i ponovo upotrebljen kada god to poželite. Zaštita od dječije upotrebe je dodatna prednost elektronskog modela, jer onemogućava nekontoliranu upotrebu pećnice i dodatana je zaštita od povreda. Piletina

Pizza

Pečenje piletine na rešetki na srednjem nivou pećnice. Posuda za kapanje je posatvljena na nivou ispod. Temperaturne postavke su na 170° C, trajanje pečenja je 1h za piletinu težine 1kg.

Pećnica će se zagrijavati 8 minuta na 200°C. Nakon zagrijavanja pizza se položi na srednji nivo pećnice u plitkoj posudi ili posebnoj posudi namijenjenoj pečenu pizza. Vrijeme pripreme je 10 minuta za pizzu težine 400 gr.

Dizano tijesto za kolače i torte

Hljeb

Pečenje na donjem nivou pečnice. Temperatura je namještena na 200° C, potrebno vrijeme je 1 h i 15 minuta za 1,5 kg tijesta.

Pečenje u tamnom kalupu za kuglof, postavljen na drugom nivou od dna. Temperatura pećnice je 160° C, vrijeme pripreme je 1h za 1kg tijesta.

Kotleti, ribe

Kremenadla

Pečenje na rešetki u gornjem dijelu pećnice (posuda za kapanje je postavljena na nivou ispod). Okrenite meso na drugu stranu na pola vremena pečenja. Temperature pećnice je 250° C, trajanje pripreme kotleta je 25 minuta za 4 x 200 gr.

Pečenje u manjoj posudi na rešetki u sredini. Temperatura pećnice je postavljena na 195° C, vrijeme pripreme za 1 kg je 1h i 50 minuta.

Dizano tijesto

Odmrzavanje

Zagrajavanje za 3 minute na 40° C. Dizano tijesto u posudi,postaviti na rešetku na drugom nivou od dna.

Postaviti smrznutu hranu na rešetku u srednjem dijelu. Posuda za kapanje postavljena je na drugi nivo ispod.

Sitno pecivo i keksi

Zagrijavanje pećnice 5 do 6 minuta na 160°C. Pečenje u plitkim posudama ili plehovima, na dva nivoa uporedo (drugi i četvrti nivo). Vrijeme pripreme je 25 minuta za 2 x 300 gr.

AquaClean

Nasuti pola litra vode u duboku posudu za pečenje i postaviti na drugi nivo pećnice. Temperaturu pećnice postaviti na 50° C, ostaviti uključeno pola sata.

Funkcije pećnica

Osvjetljenje pećnice

Donji i gornji grijač

Ventilatorsko grijanje

Mali infra grijač

Infra grijač

Infra grijač i ventilator

Ventilator i odmrzavanje Donji grijač, okrugli grijač i ventilator

WarmPlate, za posluživanje zagrijanih tanjira

Stay warm, čuvanje jela u pećnici na toplom

Donji grijač i ventilator

FastPreheat, za 6 minuta na 200 °C

Donji grijač

Gornji grijač

05


UGRADBENE PEĆNICE

1

2

3

U 3 koraka do domaćeg hljeba

Jednostavnim dodirom izaberite željeni postavljeni program, inovativna UseLogic® tehnologija će napraviti sve za vas.

HomeMADE pećnica. Jedinstvena inovacija modelirana po uzoru na krušnu peć. Sa iznimnim oblikom unutrašnjosti pećnice i superiornim rezultatima pečenja koje tipično vežemo samo za tradicionalne krušne peći. Inovativna dizajnerska rješenja za novu generacije ugradbenih pećnica uključuje precizno pozicioniranje grijačih elemenata za savršeno pečenje. Glatki, zaobljeni rubovi pećnice na zadnjem dijelu i oblik unutrašnjosti omogućavaju bolju cirkulaciju i jednaku distribuciju toplog zraka unutar pećnice. Rezultati? Jednako pečeno, sočnija i hrskavija hrana; mekani hljeb sa savršenom koricom; mnogo kvalitetnije spremljena hrana pečena baš kako treba – na način o kojem ste do sada samo sanjali. Gorenje orginalni i iznimni pristup inžinjera u dizajniranju pećnice odgovara sadašnjosti, ali je motiviran tradicionalnim gurmanskim užitkom. Jedinstvena novost nadahnuta starinskim mudrostima.


UGRADBENE PEĆNICE

BigSpace, veliki kapacitet pećnice

Sa kapacitetom od 65 litara Gorenje pećnice su jedne od nejvećih koje postoje na tržištu u kojoj možete pripremati 7kg tešku puricu. Uprkos njenoj super veličini pećnica je A energetskog razreda i jedna od najekonomičnijih u potrošnji električne enrgije. Idealna je za pripremu više različitih jela u isto vrijeme.

Predhodno zagrijavanje na 200° C za 6 minuta

Po rezultatima istraživanja brza funkcija predhodnog zagrijavanja je jedna od najpoželjnijih karakteristika pećnice. Zahvaljujući posebnom obliku pećnice i distribuciji toplog zraka potrebno je samo 6 minuta da se pećnica zagrije na 200° C. Minimalno 30 % uštede vremena, što znači da će te vašu pizzu, kolače, torte i ostala jela služiti brže zahvaljujujći funkciji predhodnog zagrijavanja. Ugrađeni svjetlosni i zvučni alarm upozoriti će vas da je vaša pećnica dostigla odgovarajuću temperaturu.

Temperaturna sonda za meso

Izabrani modeli Gorenjevih pećnica imaju temperaturnu sondu – posebnu pipalicu za provjeravanje stepena pečenosti mesa. Sonda se utisne u meso i namjesti željena temperatura. Pokaznik na upravljačkoj ploči pećnice upozorit će kada je meso odgovarajuće pečeno. Pomoću temperaturne sonde pečenje će uvijek biti odlično.

07


UGRADBENE PEĆNICE

Super-size velika površina pečenja

Sa 46 cm širokom pećnicom dobije se 15 % veća površina za pećenje, što je rezultat potpuno novom pristupu u dizajniranju pećnica. Pravljanjem najveće dostupne pećnice omogućava se priprema veće količine hrane samo jednim pečenjem, kao i pečenje na jednom nivou ili na više nivoa. Efikasni dizajn gornjih grijača osigurava savršene rezultate.

Pečenje na više nivoa

Izborom Gorenje pećnice mogu se, prilikom pečenja sitnog peciva, istovremeno upotrijebiti čak tri razine. Za jednoličan i brz raspored topline brine se ventilator na zadnjoj stijeni pećnice. Učinkovitije kruženje toplog zraka omogućava odlične rezultate pečenja a istovremeno štedi vrijeme i energiju.

46 cm


UGRADBENE PEĆNICE

PerfectGrill savršeni GRILL za savršenu koricu.

Veći gornji i donji infra grijači sigurno su skriveni u pećnici, čime se postigao rezultat boljeg i jednakomjernog pečenja. Rezultati su odlični! U svrhu boljeg čišćenje na nekim modelima gornji grijač se može spustiti na niže.

Teleskopske vodilice s potpunim izvlačenjem

Potpuno izvlačive teleskopske vodilice omogućavaju jednostavno umetanje posuda za pečenje i njihovo izvlačenje te bolju preglednost za vrijeme pečenja. Vjerovatnost povreda od opekotina time je bitno manja. Takve su vodilice dio standardne opreme bolje opremljenih modela. Posebnost vodilica je u tome što ih se može ugraditi i naknadno u sve modernije modele Gorenje pećnica.

09


UGRADBENE PEĆNICE

Posebno duboka posuda za pečenje XXL

Za sladokusce koji vole peći hljeb, pripremati lazanje, musaku i slična jela izradili smo posebnu, 5 cm duboku, posudu za pečenje. Presvučena je emajlom EcoClean što omogućava jednostavno čišćenje vodom, bez upotrebe štetnih sredstava za čišćenje. Manje su zaprljani i zidovi pećnice, jer više stranice posude sprječavaju izlazak masnoća. Iz široke palete posuda za pečenje mogu se izabrati, osim emajliranih posuda klasičnih dimenzija, i staklene posude za pečenje. Ove se posljednje mogu upotrijebiti i kao servirni pladanj.

StayWarm – čuvanje toplote hrane

Postavljanjem temperature između 65 i 90°C dopušta vam da održavate hranu na željenoj temperaturi od jednog do dva sata. Jela pripremljena unaprijed će zadržati okus i ostati topla prije serviranja. Sa ovom najnovijom inovacijom planiranje i serviranje raznovrsnih jela postaje jednostavno, nećete imati problema ako vaši gosti zakasne.

WarmPlate- za profesionalno serviranje

Topli tanjiri sprečavaju gubitak okusa i omogućavaju da vaša hrana ima okus baš onakav kakav bi trebao biti. Izborom funkcije WarmPlate pećnicu zadržavate na temperaturi od 30 do 65° C. Uživajte u profesionalno serviranoj hrani, isto kao što uživate u najboljem restoranu u gradu.

Dinamičko hlađenje pećnice DynamiCooling Gorenje stručnjaci razvili su učinkoviti sistem dinamičkog hlađenja pećnice tokom samog procesa pečenja (DC) kao i po završenom pečenju (DC+). Poseban ventilator brine se za hlađenje vrućeg zraka u pećnici dovodeći hladan zrak izvana. Po završetku pečenja ventilator pomoću toplinskog senzora automatski snižava temperaturu pećnice na samo 60 °C (DC+). Na taj način, sistem omogućava potpuno sigurno pečenje.

Hladna vrata pećnice

Gorenjeve pećnice ponose se sigurnim i energetski učinkovitim vratima CoolDoor (CD). Bolje modele dodatno odlikuju troslojna, temperaturno odbojna, ostakljenja vrata pećnice UltraCoolDoor (UCD). Odlična izolacija vrata, zajedno s posebnim odbojnim slojevima na staklu, povećavaju sposobnost pećnice uz prilično manju potrošnju energije. Niska temperatura s vanjske strane vrata, u slučaju dodira, štiti od opekotina.


UGRADBENE PEĆNICE

OpenView, odlična preglednost

Iznimno veliki volmen pećnice je oplemenjen dvostrukom rasvjetom, zajedno sa potpuno staklenim vratima. Ove kerakteristike značajno poboljšavaju pregled pećnice, tako da se proces pečenja može bolje kotrolirati.

Glatka vrata pećnice za jednostavno čišćenje

Vrata pećnice se jednostavno skidaju, izrađena su bez vidljivih šarafa, gumenih dihtunga ili udubljenja gdje se obično nakupljaju nečistoće, a njihovo čišćenje je lako i jednostavno.

Visokokvalitetni EcoClean emajl u pećnicama

Unutrašnjost pećnice presvučena je visokokvalitetnim emajlom EcoClean koji zbog svoje glatkoće i nepropusnosti ne upija toplinu već je odbija u središte pećnice. Originalno rješenje pomaže u ravnomjernoj raspoređenosti topline u pećnici zbog čega je potrošnja energije znatno manja učinci pečenja odlični. Glatka presvlaka emajla EcoClean sprječava primanje masti na zidove pećnice ili posude za pečenje, s tim u vezi čišćenje je izuzetno jednostavno. Svi modeli posjeduju opciju AquaClean. U posudu za pečenje ulije se pola litra vode i izabere spomenuta funkcija. Vlaga, nastala automatskim zagrijavanjem na 50 °C, omekšava prljavštinu na zidovim pećnice. Nakon polusatnog djelovanja, pećnica se jednostavno obriše mekom krpom. Bez upotrebe sredstava za čišćenje, učinak čišćenja je više nego odličan i prihvatljiv za okoliš.

Jednostavno čišćenje EasyClean

Jednostavni i uklonjivi EasyClean paneli koji su ugrađeni na lijevoj i desnoj strani pećnice dizajnirani su da pojednostavljuju čišćenje. EcoClean emajlirana presvlaka podrazumjeva da trebate samo vodu. Ili jednostavo ih uklonite, neka to za vas uradi mašina za pranje posuđa.

11


UGRADBENE PEĆNICE

DESIGN: SAVRŠENE LINIJE ZA APARATE U HARMONIJI

Kada se radi o dizajnu, u pitanju je univerzalna sinergija - nevjerovatna savršenost izgleda i privlačnost onoga što leži ispod. Inovativna funkcijonalnost nove generacije ugradbenih aparata donosi sveobuhvatan pristup eksterijeru: na dva različita načina!

Prestige

Linija PURE osvaja čistim površinama sa minimalističkim metalnim elemetnima. Horizonatalne i vertikalne kompozicije osiguravaju sklad sa ostalim kuhinjskim elemetima. Ergonomski dizajnirane ručke i dugmad osiguravaju ugodno upravljanje i jednostavnu upotrebu.

Premium

Exclusive


UGRADBENE PEĆNICE

Kuhinjska napa

Dekorativna ploča za mikrovalnu pećnicu

Dekorativna ploča za perilicu posuđa

Indukcijska ploča 75 cm

Staklokeramička ploča 60 cm

Plinsko kuhalište 60 cm

Staklokeramička ploča 85 cm

Kompaktna parna pećnica

Kompaktna parna pećnica sa mikrovalovima

13


UGRADBENE PEĆNICE

Linija ALLURE osvaja svojim

Prestige

orginalnim 3D konveksnim formama. Staklena upravljačka ploča ima privalačan nagib, u svrhu bolje preglednosti. Dinamična savremenost je naglašena staklenim vratima sa integriranom ručkom i skladnom grafikom na štednjacima i kontrolnim pločama.

Premium

Exclusive


UGRADBENE PEĆNICE

Kuhinjska napa

Dekorativna ploča za mikrovalnu pećnicu

Dekorativna ploča za perilicu posuđa

Indukcijska ploča 75 cm

Staklokeramička ploča 60 cm

Plinsko kuhalište 60 cm

Staklokeramička ploča 85 cm

15


UGRADBENE PEĆNICE

Dodatna oprema Posuda za kuhanje na pari

Gorenje pećnice omogućavaju zdravu pripremu hrane uz upotrebu posebne parne posude. Na taj se način sačuva više vitamina, arome i vlastitog okusa namirnica. Povrće se ne raskuha i sačuva prirodnu boju. Posuda za kuhanje na pari omogućava pripremu hrane potpuno bez masnoća. 3-dijelni set sastoji se iz perforiranog uloška, duboke emajlirane posude za pečenje I poklopca posude. Posuda za kuhanje na pari može se dokupiti i može se upotrijebiti u svim novijim Gorenje štednjacima i pećnicama.*

Profesionalna posuda za pečenje

Posuda za pečenje od kvalitetnog aluminija, presvučena posebnom silikonskom presvlakom, izuzetno se brzo zagrijava i zato je primjerena za dijetalnu pripremu jela u pećnici. Brza toplinska obrada hrane omogućava da odresci, fileti ili kriške lososa sačuvaju izrazitu sočnost, vlastiti okus i aromu. Jela su pripremljena bez dodavanja ulja ili drugih masnoća. Profesionalna posuda za pečenje može se dokupiti i upotrijebiti u svim novijim Gorenje štednjacima i pećnicama.*

Duboka emajlirana XXL posuda za pečenje

Prednost ove posude je u jednostavnom načinu čišćenja i izvanrednim mogućnostima upotrebe. Presvučena je emajlom EcoClean, zato se uvijek čisti samo s vodom i krpom. Zbog dubine 5 centimetara, u njoj će se lakše pripremati veći i sočniji obroci kao što su lazanje, musake i slična jela. Dimenzije posude za pečenje (v/š/d): 54/406/360 mm.

Stekleni pekač

Posuda od kvalitetnog stakla je dovoljno velika za svakodnevne kuharske užitke a posebno dolazi do izražaja u specijalnim prilikama. Kroz staklo se može uvijek imati kontrola nad događanjima u posudi i na vrijeme pobrinuti za hrskave musake, sočne pite i savijače te zlatnožute krumpiriće. Dimenzije posude za pečenje (v/š/d): 24/406/360 mm

Trorazinske vodilice s potpunim izvlačenjem Kako bi pečenje bilo sigurnije i učinkovitije! Potpuno izvlačenje teleskopskih vodilica olakšava pristup pripremljenim jelima na svakom od 3 nivoa. Punjenje pećnice je jednostavnije a pristup pripremljenim jelima po završenom pečenju sigurniji. Pećnica s potpuno izvlačivim teleskopskim vodilicama postaje učinkovitija, jer se hrana priprema istovremeno na više razina.

Pribor za pečenje pizza

*Štednjaci širine 50 cm proizvedeni nakon 2000. godine, štednjaci širine 60 cm proizvedeni nakon 2002. godine i ugradbene pećnice proizvedene nakon 2003. godine.

I kod kuće možete osjetiti miris pizze iz krušne peći što omogućava posebna podloga za pečenje pizza. Podloga je napravljena od kamena i ne treba je nauljiti pa je tako pripremljena pizza manje masna i izvanredno hrskava. Trodijelnom priboru dodana je i drvena lopatica koja omogućava sigurno polaganje pizze na zagrijani kamen i praktična rezalica kojom se može razrezati svježe ispečena pizza.


UGRADBENE PEĆNICE

BO 8786 BX

Nezavisna pećnica - ugradbena

A

Energetski razred

Teleskopska vodilica

BO 8786 AX

Nezavisna pećnica - ugradbena

A

Energetski razred

Teleskopska vodilica

Dizajn-boja • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Staklena upravljačka ploča s umetcima od nehrđajućeg čelika • Ergonomska ručka • Jednostavno odvojiva vrata pećnice • EcoClean unutrašnjost pećnice • Crna

Dizajn-boja • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Staklena upravljačka ploča s umetcima od nehrđajućeg čelika • Ergonomska ručka • Jednostavno odvojiva vrata pećnice • EcoClean unutrašnjost pećnice • Crna

• Elektronsko upravljanje na dodir

• Elektronsko upravljanje na dodir

Višesistemska pećnica - 60 l • Najveća upotrebljiva površina pečenja

• DirectTouch - elektronski upravljački modul • Teleskopska vodilica pećnice - 3 razine • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Staklena posuda za pečenje • Troslojna staklena vrata pećnice (Ultra cool door) • Ventilator za hlađenje • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Čišćenje funkcijom AquaClean • Dvostruko osvjetljenje - Openview Standardna oprema

Višesistemska pećnica - 60 l

• Najveća upotrebljiva površina pečenja

• DirectTouch - elektronski upravljački modul • Teleskopska vodilica pećnice - 3 razine • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Staklena posuda za pečenje • Troslojna staklena vrata pećnice (Ultra cool door) • Ventilator za hlađenje • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Čišćenje funkcijom AquaClean • Dvostruko osvjetljenje - Openview Standardna oprema

• Filter za masnoću • Rešetka za pećnicu • Temperaturna sonda

• Filter za masnoću • Rešetka za pećnicu • Temperaturna sonda

Nazivna snaga - el.: 3,3 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 3,3 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

EAN kod: 3838942603884

EAN kod: 3838942603877

17


UGRADBENE PEĆNICE

BO 8685 BX

Nezavisna pećnica - ugradbena

A

Energetski razred

Teleskopska vodilica

BO 8685 AX

Nezavisna pećnica - ugradbena

A

Energetski razred

Teleskopska vodilica

Dizajn-boja • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Staklena upravljačka ploča s umetcima od nehrđajućeg čelika • Ergonomska ručka • Jednostavno odvojiva vrata pećnice • EcoClean unutrašnjost pećnice • Crna

Dizajn-boja • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Staklena upravljačka ploča s umetcima od nehrđajućeg čelika • Ergonomska ručka • Jednostavno odvojiva vrata pećnice • EcoClean unutrašnjost pećnice • Crna

• Elektronsko upravljanje na dodir

• Elektronsko upravljanje na dodir

• DirectTOUCH - elektronski upravljački modul • Teleskopske vodilice posude za pečenje • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Troslojna staklena vrata pećnice (Ultra cool door) • Ventilator za hlađenje • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Čišćenje funkcijom AquaClean • Osvjetljenje pećnice

• DirectTOUCH - elektronski upravljački modul • Teleskopske vodilice posude za pečenje • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Troslojna staklena vrata pećnice (Ultra cool door) • Ventilator za hlađenje • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Čišćenje funkcijom AquaClean • Osvjetljenje pećnice

Višesistemska pećnica - 60 l • Najveća upotrebljiva površina pečenja

Standardna oprema

Višesistemska pećnica - 60 l • Najveća upotrebljiva površina pečenja

Standardna oprema

BO 7586 BX

Nezavisna pećnica - ugradbena

A

Energetski razred

Teleskopska vodilica

Dizajn-boja • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Upravljačka ploča od nehrđajućeg čelika • Ergonomska dugmad i ručka • Osvjetljena dugmad • Jednostavno odvojiva vrata pećnice • Inox

• Elektronsko upravljanje na dodir Višesistemska pećnica - 60 l

• Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Elektronski programski sat upravljan na dodir s pokazivačem temperature i odabrane funkcije

• Teleskopska vodilica pećnice - 3 razine • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Staklena posuda za pečenje • Troslojna staklena vrata pećnice (Ultra cool door) • Ventilator za hlađenje • Čišćenje funkcijom AquaClean • Easy Clean - linije za jednostavno čišćenje • Dvostruko osvjetljenje - Openview

• Filter za masnoću • Rešetka za pećnicu

• Filter za masnoću • Rešetka za pećnicu

Nazivna snaga - el.: 3,3 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 3,3 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 3,3 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

EAN kod: 3838942603860

EAN kod: 3838942603853

EAN kod: 3838942603846

Standardna oprema

• Filter za masnoću • Rešetka za pećnicu • Temperaturna sonda


UGRADBENE PEĆNICE

BO 7585 AX

Nezavisna pećnica - ugradbena

A

Energetski razred

Teleskopska vodilica

Dizajn-boja • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Upravljačka ploča od nehrđajućeg čelika • Ergonomska dugmad i ručka • Uvučena dugmad • Jednostavno odvojiva vrata pećnice • EcoClean unutrašnjost pećnice • Inox

• Elektronsko upravljanje na dodir

Višesistemska pećnica - 60 l • Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Elektronski programski sat upravljan na dodir s

pokazivačem temperature i odabrane funkcije • Teleskopske vodilice posude za pečenje • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Troslojna staklena vrata pećnice (Ultra cool door) • Ventilator za hlađenje • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Čišćenje funkcijom AquaClean • Osvjetljenje pećnice Standardna oprema • Filter za masnoću • Rešetka za pećnicu • Temperaturna sonda

BO 7386 BX

Nezavisna pećnica - ugradbena

A

Energetski razred

Teleskopska vodilica

Dizajn-boja • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Upravljačka ploča od nehrđajućeg čelika • Ergonomska dugmad i ručka • Uvučena dugmad • Jednostavno odvojiva vrata pećnice • Inox

• Mehaničko upravljanje pećnicom Višesistemska pećnica - 60 l

• Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Elektronski programski sat sa upravljanjem na dodir • Teleskopska vodilica pećnice - 3 razine • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Trostruka staklena vrata pećnice (Cool door) • Ventilator za hlađenje • Čišćenje funkcijom AquaClean • Osvjetljenje pećnice Standardna oprema

• Filter za masnoću • Rešetka za pećnicu

BO 7385 AX

Nezavisna pećnica - ugradbena

A

Energetski razred

Teleskopska vodilica

Dizajn-boja • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Upravljačka ploča od nehrđajućeg čelika • Ergonomska dugmad i ručka • Uvučena dugmad • Jednostavno odvojiva vrata pećnice • EcoClean unutrašnjost pećnice • Inox

• Mehaničko upravljanje pećnicom Višesistemska pećnica - 60 l

• Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Elektronski programski sat sa upravljanjem na dodir • Teleskopske vodilice posude za pečenje • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Trostruka staklena vrata pećnice (Cool door) • Ventilator za hlađenje • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Čišćenje funkcijom AquaClean • Osvjetljenje pećnice Standardna oprema

• Filter za masnoću • Rešetka za pećnicu

Nazivna snaga - el.: 3,3 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 3,3 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 3,3 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

EAN kod: 3838942603839

EAN kod: 3838942603822

EAN kod: 3838942603815

19


UGRADBENE PEĆNICE

BO 7185 BX

Nezavisna pećnica - ugradbena

A

Energetski razred

Teleskopska vodilica

BO 7120 ABR

Nezavisna pećnica - ugradbena

A

Energetski razred

BO 7120 AW

Nezavisna pećnica - ugradbena

A

Energetski razred

Dizajn-boja • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Upravljačka ploča od nehrđajućeg čelika • Ergonomska dugmad i ručka • Uvučena dugmad • Jednostavno odvojiva vrata pećnice • Inox

Dizajn-boja • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Crno-smeđa • Ergonomska dugmad i ručka • Jednostavno odvojiva vrata pećnice • EcoClean unutrašnjost pećnice • Smeđa

Dizajn-boja • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Crno-smeđa • Ergonomska dugmad i ručka • Jednostavno odvojiva vrata pećnice • EcoClean unutrašnjost pećnice • Bijela

• Mehaničko upravljanje pećnicom

• Mehaničko upravljanje pećnicom

• Mehaničko upravljanje pećnicom

Višesistemska pećnica - 60 l • Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Teleskopske vodilice posude za pečenje • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Trostruka staklena vrata pećnice (Cool door) • Ventilator za hlađenje • Čišćenje funkcijom AquaClean • Osvjetljenje pećnice Standardna oprema

Višesistemska pećnica - 60 l • Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Žičane vodilice posude za pečenje • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Trostruka staklena vrata pećnice (Cool door) • Ventilator za hlađenje • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Čišćenje funkcijom AquaClean • Osvjetljenje pećnice

Višesistemska pećnica - 60 l

• Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Žičane vodilice posude za pečenje • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Trostruka staklena vrata pećnice (Cool door) • Ventilator za hlađenje • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Čišćenje funkcijom AquaClean • Osvjetljenje pećnice

• Filter za masnoću • Rešetka za pećnicu

• Rešetka za pećnicu

• Rešetka za pećnicu

Nazivna snaga - el.: 3,3 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 3,3 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 3,3 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

EAN kod: 3838942603808

EAN kod: 3838942520525

EAN kod: 3838942520532

Standardna oprema

Standardna oprema


UGRADBENE PEĆNICE

BO 6385 BX

Nezavisna pećnica - ugradbena

A

Energetski razred

Teleskopska vodilica

BO 6320 AX

Nezavisna pećnica - ugradbena

A

Energetski razred

BO 6185 BX

Nezavisna pećnica - ugradbena

A

Energetski razred

Teleskopska vodilica

Dizajn-boja • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Upravljačka ploča od nehrđajućeg čelika • Ergonomska dugmad i ručka • Uvučena dugmad • Jednostavno odvojiva vrata pećnice • EcoClean unutrašnjost pećnice • Inox

Dizajn-boja • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Upravljačka ploča od nehrđajućeg čelika • Ergonomska dugmad i ručka • Uvučena dugmad • Jednostavno odvojiva vrata pećnice • EcoClean unutrašnjost pećnice • Inox

Dizajn-boja • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Upravljačka ploča od nehrđajućeg čelika • Ergonomska dugmad i ručka • Uvučena dugmad • Jednostavno odvojiva vrata pećnice • EcoClean unutrašnjost pećnice • Inox

• Mehaničko upravljanje pećnicom

• Mehaničko upravljanje pećnicom

• Mehaničko upravljanje pećnicom

Višesistemska pećnica - 60 l • Najveća upotrebljiva površina pečenja

Višesistemska pećnica - 60 l • Najveća upotrebljiva površina pečenja

Višesistemska pećnica - 60 l

• Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Elektronski programski sat sa upravljanjem na dodir • Teleskopske vodilice posude za pečenje • Duboke emajlirane posude za pečenje • plitka posuda za pečenje • Trostruka staklena vrata pećnice (Cool door) • Ventilator za hlađenje • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice

• Elektronski programski sat sa upravljanjem na dodir • Žičane vodilice posude za pečenje • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Trostruka staklena vrata pećnice (Cool door) • Ventilator za hlađenje • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice

• Teleskopske vodilice posude za pečenje • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Trostruka staklena vrata pećnice (Cool door) • Ventilator za hlađenje • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice

Standardna oprema • Filter za masnoću • Rešetka za pećnicu

Standardna oprema • Rešetka za pećnicu

• Filter za masnoću • Rešetka za pećnicu

Nazivna snaga - el.: 2,2 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 2,2 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 2,2 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

EAN kod: 3838942603785

EAN kod: 3838942603778

EAN kod: 3838942603761

Standardna oprema

21


UGRADBENE PEĆNICE

BO 6120 BX

Nezavisna pećnica - ugradbena

A

Energetski razred

BO 6120 AX

Nezavisna pećnica - ugradbena

A

Energetski razred

BO 6103 AX

Nezavisna pećnica - ugradbena

A

Energetski razred

Dizajn-boja • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Upravljačka ploča od nehrđajućeg čelika • Ergonomska dugmad i ručka • Uvučena dugmad • Jednostavno odvojiva vrata pećnice • EcoClean unutrašnjost pećnice • Inox

Dizajn-boja • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Upravljačka ploča od nehrđajućeg čelika • Ergonomska dugmad i ručka • Uvučena dugmad • Jednostavno odvojiva vrata pećnice • EcoClean unutrašnjost pećnice • Inox

• Mehaničko upravljanje pećnicom

• Mehaničko upravljanje pećnicom

• Žičane vodilice posude za pečenje • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Trostruka staklena vrata pećnice (Cool door) • Ventilator za hlađenje • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice

• Žičane vodilice posude za pečenje • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Trostruka staklena vrata pećnice (Cool door) • Ventilator za hlađenje • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice

Standardna oprema • Rešetka za pećnicu

Standardna oprema • Filter za masnoću • Rešetka za pećnicu

• Rešetka za pećnicu

Nazivna snaga - el.: 2,2 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 2,2 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 2,2 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

EAN kod: 3838942603747

EAN kod: 3838942603754

EAN kod: 3838942528736

Višesistemska pećnica - 60 l • Najveća upotrebljiva površina pečenja

Višesistemska pećnica - 60 l • Najveća upotrebljiva površina pečenja

Dizajn-boja • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Upravljačka ploča od nehrđajućeg čelika • Ergonomska dugmad i ručka • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice • Inox

• Mehaničko upravljanje pećnicom Višesistemska pećnica - 60 l

• Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Nivoi za pripremu jela • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Trostruka staklena vrata pećnice (Cool door) • Ventilator za hlađenje • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice Standardna oprema


UGRADBENE PEĆNICE

BO 5385 BX

Nezavisna pećnica - ugradbena

A

Energetski razred

Teleskopska vodilica

BO 5320 AX

Nezavisna pećnica - ugradbena

A

Energetski razred

Dizajn-boja • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Upravljačka ploča od nehrđajućeg čelika • Ergonomska dugmad i ručka • Uvučena dugmad • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice • Inox

Dizajn-boja • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Upravljačka ploča od nehrđajućeg čelika • Ergonomska dugmad i ručka • Uvučena dugmad • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice • Inox

• Mehaničko upravljanje pećnicom

• Mehaničko upravljanje pećnicom

• Elektronski programski sat sa upravljanjem na dodir • Teleskopske vodilice posude za pečenje • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Trostruka staklena vrata pećnice (Cool door) • Ventilator za hlađenje • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Čišćenje funkcijom AquaClean • Osvjetljenje pećnice

• Elektronski programski sat sa upravljanjem na dodir • Žičane vodilice posude za pečenje • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Trostruka staklena vrata pećnice (Cool door) • Ventilator za hlađenje • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Čišćenje funkcijom AquaClean • Osvjetljenje pećnice

Konvencionalna pećnica BigSpace - 60 l • Najveća upotrebljiva površina pečenja

Standardna oprema

Konvencionalna pećnica BigSpace - 60 l • Najveća upotrebljiva površina pečenja

Standardna oprema

BO 5203 AX

Nezavisna pećnica - ugradbena

A

Energetski razred

Dizajn-boja • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Upravljačka ploča od nehrđajućeg čelika • Ergonomska dugmad i ručka • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice • Inox

• Mehaničko upravljanje pećnicom

Konvencionalna pećnica BigSpace - 60 l

• Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Mehanički isklopni minutni sat • Nivoi za pripremu jela • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Dvostruka vrata pećnice s jednostrukom temperaturnom refleksijom

• Ventilator za hlađenje • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Čišćenje funkcijom AquaClean • Osvjetljenje pećnice Standardna oprema

• Filter za masnoću • Rešetka za pećnicu

• Filter za masnoću • Rešetka za pećnicu

• Filter za masnoću • Rešetka za pećnicu

Nazivna snaga - el.: 2,7 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 2,7 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 2,7 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

EAN kod: 3838942603730

EAN kod: 3838942603723

EAN kod: 3838942530722

23


UGRADBENE PEĆNICE

BO 5120 BX

Nezavisna pećnica - ugradbena

A

Energetski razred

BO 5103 AX

Nezavisna pećnica - ugradbena

A

Energetski razred

BO 5103 BX

Nezavisna pećnica - ugradbena

A

Energetski razred

Dizajn-boja • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Upravljačka ploča od nehrđajućeg čelika • Ergonomska dugmad i ručka • Uvučena dugmad • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice • Inox

Dizajn-boja • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Upravljačka ploča od nehrđajućeg čelika • Ergonomska dugmad i ručka • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice • Inox

Dizajn-boja • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Upravljačka ploča od nehrđajućeg čelika • Ergonomska dugmad i ručka • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice • Inox

• Mehaničko upravljanje pećnicom

• Mehaničko upravljanje pećnicom

Konvencionalna pećnica BigSpace - 60 l • Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Mehaničko upravljanje pećnicom

Konvencionalna pećnica BigSpace - 60 l • Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Žičane vodilice posude za pečenje • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Trostruka staklena vrata pećnice (Cool door) • Ventilator za hlađenje • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Čišćenje funkcijom AquaClean • Osvjetljenje pećnice

• Nivoi za pripremu jela • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Trostruka staklena vrata pećnice (Cool door) • Ventilator za hlađenje • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Čišćenje funkcijom AquaClean • Osvjetljenje pećnice Standardna oprema

Konvencionalna pećnica BigSpace - 60 l

• Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Nivoi za pripremu jela • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Dvostruka vrata pećnice s jednostrukom temperaturnom refleksijom

• Ventilator za hlađenje • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Čišćenje funkcijom AquaClean • Osvjetljenje pećnice

Standardna oprema • Rešetka za pećnicu

• Rešetka za pećnicu

Nazivna snaga - el.: 2,7 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 2,7 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 2,7 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

EAN kod: 3838942603716

EAN kod: 3838942603709

EAN kod: 3838942603693

Standardna oprema

• Rešetka za pećnicu

Opcija

• BO 5103 BW - bijela

EAN kod: 3838942603686


UGRADBENE PEĆNICE

BO 5102 AX

Nezavisna pećnica - ugradbena

A

Energetski razred

BO 3102 AX

Nezavisna pećnica - ugradbena

A

Energetski razred

BO 1102 AX

Nezavisna pećnica - ugradbena

A

Energetski razred

Dizajn-boja • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Upravljačka ploča od nehrđajućeg čelika • Ergonomska dugmad i ručka • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice • Inox

Dizajn-boja • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Upravljačka ploča od nehrđajućeg čelika • Ergonomska dugmad i ručka • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice • Inox

Dizajn-boja • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Upravljačka ploča od nehrđajućeg čelika • Ergonomska dugmad i ručka • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice • Inox

• Mehaničko upravljanje pećnicom

• Mehaničko upravljanje pećnicom

• Mehaničko upravljanje pećnicom

Konvencionalna pećnica BigSpace - 60 l • Najveća upotrebljiva površina pečenja

Konvencionalna pećnica - 65 l • Najveća upotrebljiva površina pečenja

Konvencionalna pećnica - 65 l

• Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Nivoi za pripremu jela • Duboke emajlirane posude za pečenje • Dvostruka vrata pećnice s jednostrukom

• Nivoi za pripremu jela • Duboke emajlirane posude za pečenje • Dvostruka vrata pećnice s jednostrukom

• Nivoi za pripremu jela • Duboke emajlirane posude za pečenje • Dvostruka vrata pećnice s jednostrukom

• Ventilator za hlađenje • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Čišćenje funkcijom AquaClean • Osvjetljenje pećnice

• Ventilator za hlađenje • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice

• Ventilator za hlađenje • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice

Standardna oprema • Rešetka za pećnicu

• Rešetka za pećnicu

• Rešetka za pećnicu

Nazivna snaga - el.: 2,7 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 2,7 kW Potrošnja: 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 2,2 kW Potrošnja: 0,87 kWh (konvencionalna)

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 59-60 × 55 cm

EAN kod: 3838942603655

EAN kod: 3838942603648

temperaturnom refleksijom

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 59-60 × 55 cm EAN kod: 3838942603679 Opcija

• BO 5102 AW - bijela

EAN kod: 3838942603662

temperaturnom refleksijom

Standardna oprema

temperaturnom refleksijom

Standardna oprema

25


UGRADBENI ŠTEDNJACI

BC 7483 BX

Ugradbena zavisna pećnica

A

Energetski razred

Teleskopska vodilica

Dizajn-boja • Staklena upravljačka ploča s umetcima od nehrđajućeg čelika • Ergonomska dugmad i ručka • Uvučena dugmad • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Jednostavno odvojiva vrata pećnice • EcoClean unutrašnjost pećnice

• Elektronsko upravljanje na dodir Višesistemska pećnica - 60 l

BC 7120 ABR

Ugradbena zavisna pećnica

A

Energetski razred

BC 7120 AW

Ugradbena zavisna pećnica

A

Energetski razred

Dizajn-boja • Crno-smeđa • Ergonomska dugmad i ručka • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Jednostavno odvojiva vrata pećnice • EcoClean unutrašnjost pećnice

Dizajn-boja • Bijeli • Ergonomska dugmad i ručka • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Jednostavno odvojiva vrata pećnice • EcoClean unutrašnjost pećnice

• Mehaničko upravljanje pećnicom

• Mehaničko upravljanje pećnicom

Višesistemska pećnica - 60 l • Najveća upotrebljiva površina pečenja

Višesistemska pećnica - 60 l

• Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Elektronski programator sa upravljanjem na dodir i temperaturnim ekranom

• Teleskopske vodilice posude za pečenje • Duboke emajlirane posude za pečenje • 2 plitka posuda za pečenje • Troslojna staklena vrata pećnice (Ultra cool door) • Ventilator za hlađenje • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Čišćenje funkcijom AquaClean • Osvjetljenje pećnice

• Žičane vodilice posude za pečenje • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Trostruka staklena vrata pećnice (Cool door) • Ventilator za hlađenje • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Čišćenje funkcijom AquaClean • Osvjetljenje pećnice Standardna oprema

• Žičane vodilice posude za pečenje • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Trostruka staklena vrata pećnice (Cool door) • Ventilator za hlađenje • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Čišćenje funkcijom AquaClean • Osvjetljenje pećnice Standardna oprema

• Filter za masnoću • Rešetka za pećnicu

• Rešetka za pećnicu

Nazivna snaga - el.: 10,4 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 10,4 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 10,4 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 60 × 55 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 60 × 55 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 60 × 55 cm

EAN kod: 3838942603938

EAN kod: 3838942520440

EAN kod: 3838942520457

Standardna oprema

• Filter za masnoću • Rešetka za pećnicu

Opcija

• BC 7120 AX - inox

EAN kod: 3838942520464


UGRADBENI ŠTEDNJACI

BC 6320 BX

Ugradbena zavisna pećnica

A

Energetski razred

BC 6320 AX

Ugradbena zavisna pećnica

A

Energetski razred

BC 6103 AX

Ugradbena zavisna pećnica

A

Energetski razred

Dizajn-boja • Upravljačka ploča od nehrđajućeg čelika • Ergonomska dugmad i ručka • Uvučena dugmad • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Jednostavno odvojiva vrata pećnice • EcoClean unutrašnjost pećnice

Dizajn-boja • Upravljačka ploča od nehrđajućeg čelika • Ergonomska dugmad i ručka • Uvučena dugmad • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Jednostavno odvojiva vrata pećnice • EcoClean unutrašnjost pećnice

• Mehaničko upravljanje pećnicom

• Mehaničko upravljanje pećnicom

• Elektronski programski sat sa upravljanjem na dodir • Žičane vodilice posude za pečenje • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Trostruka staklena vrata pećnice (Cool door) • Ventilator za hlađenje • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice

• Elektronski programski sat sa upravljanjem na dodir • Žičane vodilice posude za pečenje • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Trostruka staklena vrata pećnice (Cool door) • Ventilator za hlađenje • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice

Standardna oprema • Rešetka za pećnicu

Standardna oprema • Rešetka za pećnicu

• Rešetka za pećnicu

Nazivna snaga - el.: 9,3 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 9,3 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 9,3 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 60 × 55 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 60 × 55 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 60 × 55 cm

EAN kod: 3838942603921

EAN kod: 3838942603914

EAN kod: 3838942603907

Višesistemska pećnica - 60 l • Najveća upotrebljiva površina pečenja

Višesistemska pećnica - 60 l • Najveća upotrebljiva površina pečenja

Dizajn-boja • Upravljačka ploča od nehrđajućeg čelika • Ergonomska dugmad i ručka • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice

• Mehaničko upravljanje pećnicom Višesistemska pećnica - 60 l

• Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Nivoi za pripremu jela • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Dvostruka vrata pećnice s jednostrukom temperaturnom refleksijom

• Ventilator za hlađenje • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice Standardna oprema

27


UGRADBENI ŠTEDNJACI

BC 5321 AX

Ugradbena zavisna pećnica

A

BC 5102 AX

Ugradbena zavisna pećnica

A

Energetski razred

Energetski razred

BC 3101 AW

Ugradbena zavisna pećnica

A

Energetski razred

Dizajn-boja • Upravljačka ploča od nehrđajućeg čelika • Ergonomska dugmad i ručka • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice

Dizajn-boja • Upravljačka ploča od nehrđajućeg čelika • Ergonomska dugmad i ručka • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice

Dizajn-boja • Bijeli • Ergonomska dugmad i ručka • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice

• Mehaničko upravljanje pećnicom

• Mehaničko upravljanje pećnicom

• Mehaničko upravljanje pećnicom

Konvencionalna pećnica BigSpace - 60 l • Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Elektronski programski sat sa upravljanjem na dodir • Žičane vodilice posude za pečenje • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Dvostruka vrata pećnice s jednostrukom temperaturnom refleksijom

• Ventilator za hlađenje • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Čišćenje funkcijom AquaClean • Osvjetljenje pećnice

Konvencionalna pećnica BigSpace - 60 l • Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Nivoi za pripremu jela • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Dvostruka vrata pećnice s jednostrukom • • • •

temperaturnom refleksijom Ventilator za hlađenje Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) Čišćenje funkcijom AquaClean Osvjetljenje pećnice

Standardna oprema

Standardna oprema • Filter za masnoću • Rešetka za pećnicu

• Rešetka za pećnicu

Nazivna snaga - el.: 9,8 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 9,8 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 60 × 55 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 60 × 55 cm

EAN kod: 3838942530654

EAN kod: 3838942603891

Konvencionalna pećnica - 65 l

• Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Nivoi za pripremu jela • Plitka posuda za pečenje • Dvostruka vrata pećnice s jednostrukom temperaturnom refleksijom

• Ventilator za hlađenje • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice Standardna oprema

• Rešetka za pećnicu

Nazivna snaga - el.: 9,8 kW Potrošnja: 0,87 kWh (konvencionalna) Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 60 × 55 cm EAN kod: 3838942520082


UGRADBENI ŠTEDNJACI

BC 3101 ABR

Ugradbena zavisna pećnica

A

Energetski razred

BC 3101 AX

Ugradbena zavisna pećnica

A

Energetski razred

BC 1101 AX

Ugradbena zavisna pećnica

A

Energetski razred

Dizajn-boja • Crno-smeđa • Ergonomska dugmad i ručka • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice

Dizajn-boja • Upravljačka ploča od nehrđajućeg čelika • Ergonomska dugmad i ručka • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice

Dizajn-boja • Upravljačka ploča od nehrđajućeg čelika • Ergonomska dugmad i ručka • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice

• Mehaničko upravljanje pećnicom

• Mehaničko upravljanje pećnicom

• Mehaničko upravljanje pećnicom

Konvencionalna pećnica - 65 l • Najveća upotrebljiva površina pečenja

Konvencionalna pećnica - 65 l • Najveća upotrebljiva površina pečenja

Konvencionalna pećnica - 65 l

• Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Nivoi za pripremu jela • Plitka posuda za pečenje • Dvostruka vrata pećnice s jednostrukom

• Nivoi za pripremu jela • Plitka posuda za pečenje • Dvostruka vrata pećnice s jednostrukom

• Nivoi za pripremu jela • Plitka posuda za pečenje • Dvostruka vrata pećnice s jednostrukom

• Ventilator za hlađenje • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice

• Ventilator za hlađenje • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice

• Ventilator za hlađenje • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice

temperaturnom refleksijom

Standardna oprema

temperaturnom refleksijom

Standardna oprema

temperaturnom refleksijom

Standardna oprema

• Rešetka za pećnicu

• Rešetka za pećnicu

• Rešetka za pećnicu

Nazivna snaga - el.: 9,8 kW Potrošnja: 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 9,8 kW Potrošnja: 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 9,3 kW Potrošnja: 0,87 kWh (konvencionalna)

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 60 × 55 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 60 × 55 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm Ugradbene mjere: 56-56,8 × 60 × 55 cm

EAN kod: 3838942520419

EAN kod: 3838942520402

EAN kod: 3838942469411

29


UGRADBENE PLOČE

RAZNOLIKOST PONUDE ZA G U R M A N S K E U Ž I T K E


UGRADBENE PLOČE

Klizno upravljanje na dodir-SliderTouch

Prednost ploča sa SliderTouch sistemom upravljanja na dodir jeste mogućnost upravljanja pločom dodirom prsta. Jednostavnim dodirom kontrolne ploče podešavate nivo kuhalne moći na označenom polju. Ergonomska pozicija kontrolne ploče i visoki nivo osjetljivosti na dodir daje potpunu kontrolu kuhanja. Child Safety Lock daje dodatnu sigurnost i onemogućava da djeca koriste ploču bez nadzora.

Indukcijska ploča

Dvostruko brži način pripreme hrane u odnosu na plinsko. Ekonomičnost i sigurnost su glavni aduti indukcijskih ploča. PowerBoost karakteristika poboljšava učinak indukcijskog kuhališta, ubrzava proces kuhanja i štedi vaše vrijeme. Uključite opciju PowerBoost jednostavnim pritiskom na slovo P na kontrolnoj ploči. Indukcija je ta koja grije posudu za kuhanje dok ploča ostaje hladna. Ploča počinje da grije tek kada je u dodiru sa posuđem koje je namijenjeno kuhanju na indukcijskim pločama, u vezi sa ovom instant reakcijom kontrolira se proces ključanja. Jednostavnim dodirom prstiju podešavate jačinu temperature. Posuda za kuhanje na indukciji treba biti izrađena od feromagnetskog materijala, a to možete jednostavno provjeriti sa običnim magnetom.

Vrijeme potrebno da se zagrije 2 l vode sa 20 °C na 95 °C 0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

min

INDUKTIVNA PLOČA STAKLOKERAMČKA PLOČA ELEKTRIČNA PLOČA PLINSKA PLOČA

Upotreba energije za zagrijavanje 2 l vode sa 20 °C na 90 °C 0

50

100

150

INDUKTIVNA PLOČA STAKLOKERAMČKA PLOČA ELEKTRIČNA PLOČA PLINSKA PLOČA

200

250

300

350

400

Watt/h

31


UGRADBENE PLOČE

Staklokeramička ploča s površinom za prigrijavanje

Posebna površina za prigrijavanje na staklokeramičkoj ploči vodi brigu o održavanju odgovarajuće temperature jela nakon što je već pripremljeno. Tako se čuva toplina jela bez da ga se dalje kuha ili čak raskuha.

BoilControl – kontrola ključanja

Nikad vam više ništa neće pokipiti. Funkcija kontrole ključanja - BoilControl vam omogućava kontrole HiLight (jakosvijetlećih) zona. Na samom početku grejna zona će raditi na maximumu sve dok ne postigne temperaturu koju ste tražili. Nakon tog perioda ploča se automatski podesi na željeni nivo temperature. Hrana se nastavi „sigurno“ kuhati na nivou podešenom na početku procesa.

StopGo, funkcija sigurnog kuhanja

Funkcija omogućava trenutni prekid kuhanja u slučaju da nešto morate hitno obaviti. Više niste u neprilici kada trebate odgovoriti na zvonjenje poštara ili preuzimate pošiljku, ovom funkcijom zaustavite sve radnje na vašoj ploči jednostavnim dodirom. Sve uključene površine za kuhanje prestanu djelovati, ponovnim dodirom senzora aktivirate sve funkcije.

Pregledno i jednostavno kuhanje

Savremena UseLogic senzorska tehnologija garantuje jednostavno upravljanje staklokeramičkom pločom samo dodirom. Različiti senzori omogućavaju neposredno upravljanje svakom pojedinom površinom za kuhanje. Ergonomski oblik upravljačkog dijela garantuje preglednost i odličan nadzor. Opcija zaključavanja ploče za kuhanje onemogućava upotrebu bez nadzora.


UGRADBENE PLOČE

Grejne površine sa dva, tri ili ovalnim prstenom

Dva ili tri prstena na grejnim površinama omogućavaju vašoj ploči da se prilagodi različitom posuđu za kuhanje. Ovalni prsten je idealan za kuhanje velikih komada mesa ili ribe. Jednostavnim uključenjem dodatnih prstena povećavate jačinu kuhajučih površina po potrebi i time štedite energiju.

Sastavni dio profesionalne kuhinje

Savremeno oblikovana plinska kuhališta sa ergonomskim dugmadima i odličnim pregledom, omogućavaju odlične rezultate kuhanja. Oblik gorionika daje veću iskorištenost direktnog plamena i zato ima veću moć u termičkoj obradi hrane. Hrana se brže spremi i zato zadrži svoje nutritivne vrijednosti i prirodni okus. Za pripremanje kulinarskih specijaliteta kao da ih je spremao profesionalni kuhar.

Plin ili kombinacija na staklokeramici

U raskošnoj Gorenje ponudi nalazi se široka paleta kuhališta s plinskim plamenicima na staklokeramici. Može se izabrati i staklokeramičko kuhalište s kombinacijom plinskih plamenika i HiLight grijača. Pored davanja okusa profesionalnog kuhanja, navedena kombinacija omogućava jednostavno čišćenje i privlačni izgled.

33


UGRADBENE PLOČE

Plin na staklu

Staklena kuhališta s četiri plinska plamenika nude se u tri različite boje: crnoj, antracitnoj i bijeloj. Lijevani željezni nosači izuzetno su stabilni i otporni i na najviše temperature. Osigurana je učinkovitost kuhanja a čišćenje kuhališta je vrlo jednostavno.

WOK grijači

Grijač sa trostrukom krunom grije vaše posuđe za kuhanje ubrzano, što vam omogućava da pripremite vaša jela za nekoliko minuta. Povrće će biti hrskavo i kuhano baš kako treba i zadržat će više vitamina, minerala i ostalih hranjivih sastojaka, za razliku od hrane kuhane na uobičajeni način.


UGRADBENE PLOČE

Domino kuhališta po mjeri pojedinca Kuhališta s dvije ogrjevne površine dozvoljavaju kombiniranje prema vlastitim potrebama. U ponudbi može se izabrati između staklokeramičkog kuhališta s HiLight ili indukcijskim grijačima te kuhališta s dva plinska odnosno vok plamenika.

Privlačna raznolikost kuhališta Jednostavno upravljanje na dodir, odlična preglednost, jednostavni pristup i nadzor nad kuhanjem odlike su izuzetno atraktivnih staklokeramičkih kuhališta. Oblikovana su posebno za one koji cijene udobnost i estetsku različitost.

35


UGRADBENE PLOČE

ECT 780 BX

Staklokeramička ploča

ECT 680 BC

Staklokeramička ploča

ECT 620 BX

Staklokeramička ploča

• Okvir • Touch control - senzorsko upravljanje na dodir • Automatsko smanjivanje temperature nakon postizanja

• Fazetirani rub kuhališta • Touch control - senzorsko upravljanje na dodir • Automatsko smanjivanje temperature nakon postizanja

• Okvir • Touch control - senzorsko upravljanje na dodir • Automatsko smanjivanje temperature nakon postizanja

• StopGo • Tajmer • Sigurnosni uređaj • Sigurnosno zaključavanje namještaja kuhališta • Signalizacija preostale topline

• StopGo • Tajmer • Sigurnosni uređaj • Sigurnosno zaključavanje namještaja kuhališta • Signalizacija preostale topline

• StopGo • Tajmer • Sigurnosni uređaj • Sigurnosno zaključavanje namještaja kuhališta • Signalizacija preostale topline

• 4 grijaće zone HiLight

• 4 grijaće zone HiLight

• 4 grijaće zone HiLight

Nazivna snaga - el.: 7,1 kW

Nazivna snaga - el.: 7,1 kW

Nazivna snaga - el.: 7 kW

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 75,4 × 5,5 × 51 cm Ugradbene mjere: 71 × 5 × 49 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 5,4 × 51 cm Ugradbene mjere: 56 × 5 × 49 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,4 × 5,6 × 51 cm Ugradbene mjere: 56 × 5 × 49 cm

EAN kod: 3838942604881

EAN kod: 3838942604874

EAN kod: 3838942551925

tačke ključanja

lijevo sprijeda: Ø trokružno 21/17,5/12 cm, 2,3 kW desno sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,2 kW lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1,2 kW desno straga: Ø raširena grejna površina 26,5×17 cm, 2,4 kW

tačke ključanja

lijevo sprijeda: Ø trokružno 21/17,5/12 cm, 2,3 kW desno sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,2 kW lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1,2 kW desno straga: Ø raširena grejna površina 26,5×17 cm, 2,4 kW

tačke ključanja

lijevo sprijeda: Ø dvokružni grijač 21/12 cm, 2,2 kW desno sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,2 kW lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1,2 kW desno straga: Ø raširena grejna površina 17×26,5 cm, 2,4 kW


UGRADBENE PLOČE

ECT 620 AX

Staklokeramička ploča

ECT 610 ASC

Staklokeramička ploča

• Okvir • Touch control - senzorsko upravljanje na dodir • Automatsko smanjivanje temperature nakon postizanja

• Brušeni rub kuhališta • Touch control - senzorsko upravljanje na dodir • Automatsko smanjivanje temperature nakon postizanja

• StopGo • Tajmer • Sigurnosni uređaj • Sigurnosno zaključavanje namještaja kuhališta • Signalizacija preostale topline

• Sigurnosni uređaj • Sigurnosno zaključavanje namještaja kuhališta • Signalizacija preostale topline

tačke ključanja

• 4 grijaće zone HiLight

lijevo sprijeda: Ø dvokružni grijač 21/12 cm, 2,2 kW desno sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,2 kW lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1,2 kW desno straga: Ø raširena grejna površina 17×26,5 cm, 2,4 kW

tačke ključanja

• 4 grijaće zone HiLight

lijevo sprijeda: Ø 21 cm, 2,3 kW desno sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,2 kW lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1,2 kW desno straga: Ø 18 cm, 1,8 kW

Nazivna snaga - el.: 7 kW

Nazivna snaga - el.: 6,5 kW

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,4 × 5,6 × 51 cm Ugradbene mjere: 56 × 5 × 49 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 5,4 × 51 cm Ugradbene mjere: 56 × 5 × 49 cm

EAN kod: 3838942531224

EAN kod: 3838942531262

37


UGRADBENE PLOČE

EC 630 BX

Staklokeramička ploča

EC 630 AX

Staklokeramička ploča

EC 605 BSC

Staklokeramička ploča

• Ergonomska dugmad • Okvir • Signalizacija preostale topline

• Ergonomska dugmad • Okvir • Signalizacija preostale topline

• 4 grijaće zone HiLight

• 4 grijaće zone HiLight

Nazivna snaga - el.: 6,4 kW

Nazivna snaga - el.: 6,4 kW

Nazivna snaga - el.: 6,2 kW

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,4 × 9,2 × 51 cm Ugradbene mjere: 56 × 6,2 × 49 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,4 × 9,2 × 51 cm Ugradbene mjere: 56 × 6,2 × 49 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 9,2 × 51 cm Ugradbene mjere: 56 × 6,2 × 49 cm

EAN kod: 3838942604867

EAN kod: 3838942604850

EAN kod: 3838942604843

lijevo sprijeda: Ø dvokružni grijač 21/12 cm, 2,2 kW desno sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,2 kW lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1,2 kW desno straga: Ø 18 cm, 1,8 kW

lijevo sprijeda: Ø dvokružni grijač 21/12 cm, 2,2 kW desno sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,2 kW lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1,2 kW desno straga: Ø 18 cm, 1,8 kW

• Ergonomska dugmad • Brušeni rub kuhališta • 4 grijaće zone HiLight

lijevo sprijeda: Ø 21 cm, 2,1 kW desno sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,2 kW lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1,2 kW desno straga: Ø 18 cm, 1,7 kW


UGRADBENE PLOČE

EC 605 ASC

Staklokeramička ploča

• Ergonomska dugmad • Brušeni rub kuhališta • 4 grijaće zone HiLight

lijevo sprijeda: Ø 21 cm, 2,1 kW desno sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,2 kW lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1,2 kW desno straga: Ø 18 cm, 1,7 kW

E 6N0 AX

Električna ploča za kuhanje

• Ergonomska dugmad • 1 ekspres ploča + 3 standardne ploče

lijevo sprijeda: Standardna ploča 14,5 cm, 1 kW desno sprijeda: Standardna ploča 14,5 cm, 1 kW lijevo straga: Ekspres ploča 18 cm, 2 kW desno straga: Standardna ploča 18 cm, 1,5 kW

Nazivna snaga - el.: 6,2 kW

Nazivna snaga - el.: 5,5 kW

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 9,2 × 51 cm Ugradbene mjere: 56 × 6,2 × 49 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 58 × 8,3 × 51 cm Ugradbene mjere: 56 × 4,9 × 49 cm

EAN kod: 3838942604836

EAN kod: 3838942605048

39


UGRADBENE PLOČE

ECD 650 AX

Staklokeramička ploča

ECD 620 AX

Staklokeramička ploča

ECD 620 AW

Staklokeramička ploča

• Okvir • Signalizacija preostale topline

• Okvir • Signalizacija preostale topline

• Okvir • Signalizacija preostale topline

• 4 grijaće zone HiLight

• 4 grijaće zone HiLight

• 4 grijaće zone HiLight

Nazivna snaga - el.: 6,4 kW

Nazivna snaga - el.: 7 kW

Nazivna snaga - el.: 7 kW

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,4 × 4,9 × 51 cm Ugradbene mjere: 56 × 4,3 × 49 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,4 × 4,9 × 51 cm Ugradbene mjere: 56 × 4,3 × 49 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,4 × 4,9 × 51 cm Ugradbene mjere: 56 × 4,3 × 49 cm

EAN kod: 3838942604829

EAN kod: 3838942531316

EAN kod: 3838942531323

lijevo sprijeda: Ø trokružno 21/17,5/12 cm, 2,3 kW desno sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,2 kW lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1,2 kW desno straga: Ø dvokružni grijač 18/12 cm, 1,7 kW

lijevo sprijeda: Ø dvokružni grijač 21/12 cm, 2,2 kW desno sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,2 kW lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1,2 kW desno straga: Ø raširena grejna površina 26,5×17 cm, 2,4 kW

lijevo sprijeda: Ø dvokružni grijač 21/12 cm, 2,2 kW desno sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,2 kW lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1,2 kW desno straga: Ø raširena grejna površina 26,5×17 cm, 2,4 kW


41

UGRADBENE PLOČE

ECD 620 ABR

Staklokeramička ploča

ECD 610 AX

Staklokeramička ploča

ED 61 AX

Staklokeramička ploča

• Okvir • Signalizacija preostale topline

• Okvir • Signalizacija preostale topline

• 4 grijaće zone HiLight

• 4 grijaće zone HiLight

Nazivna snaga - el.: 7 kW

Nazivna snaga - el.: 6 kW

Nazivna snaga - el.: 7 kW

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,4 × 4,9 × 51 cm Ugradbene mjere: 56 × 4,3 × 49 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,4 × 4,9 × 51 cm Ugradbene mjere: 56 × 4,3 × 49 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 58 × 6 × 51 cm Ugradbene mjere: 56 × 4,5 × 49 cm

EAN kod: 3838942604058

EAN kod: 3838942531330

EAN kod: 3838942605093

lijevo sprijeda: Ø dvokružni grijač 21/12 cm, 2,2 kW desno sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,2 kW lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1,2 kW desno straga: Ø raširena grejna površina 26,5×17 cm, 2,4 kW

lijevo sprijeda: Ø 18 cm, 1,8 kW desno sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,2 kW lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1,2 kW desno straga: Ø 18 cm, 1,8 kW

• 4 ekspres ploče

lijevo sprijeda: Ekspres ploča 18 cm, 2 kW desno sprijeda: Ekspres ploča 14,5 cm, 1,5 kW lijevo straga: Ekspres ploča 14,5 cm, 1,5 kW desno straga: Ekspres ploča 18 cm, 2 kW


UGRADBENE PLOČE

KC 620 AC

Staklokeramičko kombinovano plinsko/ električno kuhalište

• Ergonomska dugmad • Signalizacija preostale topline • 1 pomoćni gorionik + 1 veliki gorionik + 2 HiLight površine lijevo sprijeda: Veliki gorionik 9 cm, 3 kW desno sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,2 kW lijevo straga: Ø 5 cm, 1 kW desno straga: Ø 18 cm, 1,8 kW

KC 620 BC

Staklokeramičko kombinovano plinsko/ električno kuhalište

• Ergonomska dugmad • Fazetirani rub kuhališta • Signalizacija preostale topline • 1 pomoćni gorionik + 1 veliki gorionik + 2 HiLight površine lijevo sprijeda: Veliki gorionik 9 cm, 3 kW desno sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,2 kW lijevo straga: Ø 5 cm, 1 kW desno straga: Ø 18 cm, 1,8 kW

K 6N3 AX

Kombinovana ploča - ugradbena

• Ergonomska dugmad • 1 mali gorionik + 1 veliki gorionik + 1 standardni gorionik + 1 ekspres ploča lijevo sprijeda: Standardni gorionik 7,5 cm, 1,9 kW desno sprijeda: Ø 5,1 cm, 1 kW lijevo straga: Ekspres ploča 14,5 cm, 1,5 kW desno straga: Veliki gorionik 10,1 cm, 3 kW

Nazivna snaga - el.: 3 kW

Nazivna snaga - el.: 3 kW

Nazivna snaga - el.: 1,5 kW

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 10,5 × 51 cm Ugradbene mjere: 56 × 6,4 × 49 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 10,5 × 51 cm Ugradbene mjere: 56 × 6,4 × 49 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 10,7 × 53 cm Ugradbene mjere: 56 × 5,9 × 49 cm

EAN kod: 3838942531842

EAN kod: 3838942605031

EAN kod: 3838942577543


UGRADBENE PLOČE

K 6N2 BX

K 6N2 AX

K 6N2 ABR

• Ergonomska dugmad

• Ergonomska dugmad

• Ergonomska dugmad

• 1 pomoćni gorionik + 1 veliki gorionik + 2 električne

• 1 pomoćni gorionik + 1 veliki gorionik + 2 električne

• 1 pomoćni gorionik + 1 veliki gorionik + 2 električne

Nazivna snaga - el.: 3,5 kW

Nazivna snaga - el.: 3,5 kW

Nazivna snaga - el.: 3,5 kW

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 10,7 × 53 cm Ugradbene mjere: 56 × 5,9 × 49 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 10,7 × 53 cm Ugradbene mjere: 56 × 5,9 × 49 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 10,7 × 53 cm Ugradbene mjere: 56 × 5,9 × 49 cm

EAN kod: 3838942605024

EAN kod: 3838942605017

EAN kod: 3838942605000

Kombinovana ploča - ugradbena

ekspres ploče lijevo sprijeda: Ekspres ploča 14,5 cm, 1,5 kW desno sprijeda: Ø 5,1 cm, 1 kW lijevo straga: Ekspres ploča 18 cm, 2 kW desno straga: Veliki gorionik 10,1 cm, 3 kW

Kombinovana ploča - ugradbena

ekspres ploče lijevo sprijeda: Ekspres ploča 14,5 cm, 1,5 kW desno sprijeda: Ø 5,1 cm, 1 kW lijevo straga: Ekspres ploča 18 cm, 2 kW desno straga: Veliki gorionik 10,1 cm, 3 kW

Kombinovana ploča - ugradbena

ekspres ploče lijevo sprijeda: Ekspres ploča 14,5 cm, 1,5 kW desno sprijeda: Ø 5,1 cm, 1 kW lijevo straga: Ekspres ploča 18 cm, 2 kW desno straga: Veliki gorionik 10,1 cm, 3 kW

Opcija

• K 6N2 AW - bijela

EAN kod: 3838942604898

43


SAMOSTOJEĆI ŠTEDNJACI

K U L I N A R S K I U Ž I C I Z A S VA K O G A


SAMOSTOJEĆI ŠTEDNJACI

Odlično oblikovana dugmad i ručke

Ergonomski oblikovana dugmad jednostavna za rukovanje, omogućavaju jednostavno i pregledno upravljanje. Bolji modeli nude osvijetljenu uvučenu dugmad. U isključenom stanju su uvučeni u upravljačku ploču što omogućava jednostavno čišćenje i sigurnost, a glatka staklena ploča daje cijelom aparatu bolji estetski izgled. Metalne ručke na vratima pećnice su ergonomski oblikovane i nude odličan zahvat.

Grejne površine sa dva, tri ili ovalnim prstenom

Dva ili tri prstena na grejnim površinama omogućavaju vašoj ploči da se prilagodi različitom posuđu za kuhanje. Ovalni prsten je idealan za kuhanje velikih komada mesa ili ribe. Jednostavnim uključenjem dodatnih prstena povećavate jačinu kuhajučih površina po potrebi i time štedite energiju.

Kuhanje na plin

Gorenje plinske štednjake karakteriše potpuno iskorištavanje otvorenog plamena, što doprinosi većoj iskorištenosti toplote pri kuhanju. Hrana se brže skuha pa se time zadrži većina hranjivih tvari i sačuva prirodni okus. Grijači su napravljeni u tri komponente (dijela) koji se mogu vrlo lako rastaviti i očistiti.

WOK grijači

Grijač sa trostrukom krunom grije vaše posuđe za kuhanje ubrzano, što vam omogućava da pripremite vaša jela za nekoliko minuta. Povrće će biti hrskavo i kuhano baš kako treba i zadržat će više vitamina, minerala i ostalih hranjivih sastojaka, za razliku od hrane kuhane na uobičajeni način.

BoilControl – kontrola ključanja

Nikad vam više ništa neće pokipiti. Funkcija kontrole ključanja - BoilControl vam omogućava kontrole HiLight (jakosvijetlećih) zona. Na samom početku grejna zona će raditi na maximumu sve dok ne postigne temperaturu koju ste tražili. Nakon tog perioda ploča se automatski podesi na željeni nivo temperature. Hrana se nastavi „sigurno“ kuhati na nivou podešenom na početku procesa.

45


SAMOSTOJEĆI ŠTEDNJACI

EC 66185 BX

Električni staklokeramički štednjak

A

Energetski razred

Teleskopska vodilica

EC 66185 BW

Električni staklokeramički štednjak

A

Energetski razred

Teleskopska vodilica

EC 66120 BX

Električni staklokeramički štednjak

A

Energetski razred

Dizajn-boja • Upravljačka ploča od nehrđajućeg čelika • Ergonomska dugmad i ručka • Uvučena dugmad • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Jednostavno odvojiva vrata pećnice • EcoClean unutrašnjost pećnice

Dizajn-boja • Bijeli • Ergonomska dugmad i ručka • Uvučena dugmad • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Jednostavno odvojiva vrata pećnice • EcoClean unutrašnjost pećnice

Dizajn-boja • Upravljačka ploča od nehrđajućeg čelika • Ergonomska dugmad i ručka • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice

Staklokeramička ploča • Signalizacija preostale topline • 4 grijaće zone HiLight lijevo sprijeda: Ø dvokružni grijač 21/12 cm, 2,2 kW desno sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,2 kW lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1,2 kW desno straga: Ø raširena grejna površina 26,5×17 cm, 2,4 kW

Staklokeramička ploča • Signalizacija preostale topline • 4 grijaće zone HiLight lijevo sprijeda: Ø dvokružni grijač 21/12 cm, 2,2 kW desno sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,2 kW lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1,2 kW desno straga: Ø raširena grejna površina 26,5×17 cm, 2,4 kW

• Signalizacija preostale topline • 4 grijaće zone HiLight

• Mehaničko upravljanje pećnicom

• Mehaničko upravljanje pećnicom

• Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Najveća upotrebljiva površina pečenja

Višesistemska pećnica - 60 l

Višesistemska pećnica - 60 l

Staklokeramička ploča

lijevo sprijeda: Ø dvokružni grijač 21/12 cm, 2,2 kW desno sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,2 kW lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1,2 kW desno straga: Ø 18 cm, 1,8 kW

• Mehaničko upravljanje pećnicom Višesistemska pećnica - 60 l

• Žičane vodilice posude za pečenje • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Dvostruka vrata pećnice s jednostrukom

• Teleskopske vodilice posude za pečenje • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Trostruka staklena vrata pećnice (Cool door) • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice

• Teleskopske vodilice posude za pečenje • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Trostruka staklena vrata pećnice (Cool door) • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice

Standardna oprema • Filter za masnoću • Rešetka za pećnicu

Standardna oprema • Filter za masnoću • Rešetka za pećnicu

• Rešetka za pećnicu

Nazivna snaga - el.: 9,2 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 9,2 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 8,6 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 85 × 60 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 85 × 60 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 85 × 60 cm

EAN kod: 3838942600869

EAN kod: 3838942600852

EAN kod: 3838942600845

temperaturnom refleksijom

• Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice Standardna oprema


SAMOSTOJEĆI ŠTEDNJACI

EC 66120 BW

Električni staklokeramički štednjak

A

Energetski razred

Dizajn-boja • Bijeli • Ergonomska dugmad i ručka • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice Staklokeramička ploča

EC 66103 AX

Električni staklokeramički štednjak

A

Energetski razred

Dizajn-boja • Upravljačka ploča od nehrđajućeg čelika • Ergonomska dugmad i ručka • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice Staklokeramička ploča

EC 66103 AW

Električni staklokeramički štednjak

A

Energetski razred

Dizajn-boja • Bijeli • Ergonomska dugmad i ručka • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice Staklokeramička ploča

• Signalizacija preostale topline • 4 grijaće zone HiLight

• Signalizacija preostale topline • 4 grijaće zone HiLight

• Signalizacija preostale topline • 4 grijaće zone HiLight

• Mehaničko upravljanje pećnicom

• Mehaničko upravljanje pećnicom

• Mehaničko upravljanje pećnicom

lijevo sprijeda: Ø dvokružni grijač 21/12 cm, 2,2 kW desno sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,2 kW lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1,2 kW desno straga: Ø 18 cm, 1,8 kW

Višesistemska pećnica - 60 l • Najveća upotrebljiva površina pečenja

lijevo sprijeda: Ø dvokružni grijač 21/12 cm, 2,2 kW desno sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,2 kW lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1,2 kW desno straga: Ø 18 cm, 1,8 kW

Višesistemska pećnica - 60 l • Najveća upotrebljiva površina pečenja

lijevo sprijeda: Ø dvokružni grijač 21/12 cm, 2,2 kW desno sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,2 kW lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1,2 kW desno straga: Ø 18 cm, 1,8 kW

Višesistemska pećnica - 60 l

• Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Žičane vodilice posude za pečenje • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Dvostruka vrata pećnice s jednostrukom

• Nivoi za pripremu jela • Duboke emajlirane posude za pečenje • plitka posuda za pečenje • Dvostruka vrata pećnice s jednostrukom

• Nivoi za pripremu jela • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Dvostruka vrata pećnice s jednostrukom

• Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice

• Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice

• Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice

temperaturnom refleksijom

Standardna oprema

temperaturnom refleksijom

Standardna oprema

temperaturnom refleksijom

Standardna oprema

• Rešetka za pećnicu

• Rešetka za pećnicu

• Rešetka za pećnicu

Nazivna snaga - el.: 8,6 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 8,6 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 8,6 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 85 × 60 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 85 × 60 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 85 × 60 cm

EAN kod: 3838942600838

EAN kod: 3838942600821

EAN kod: 3838942600807

47


SAMOSTOJEĆI ŠTEDNJACI

EC 66103 ABR

Električni staklokeramički štednjak

A

Energetski razred

Dizajn-boja • Crno-smeđa • Ergonomska dugmad i ručka • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice Staklokeramička ploča

EC 61102 AX

Električni staklokeramički štednjak

A

Energetski razred

Dizajn-boja • Upravljačka ploča od nehrđajućeg čelika • Ergonomska dugmad i ručka • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice Staklokeramička ploča

EC 61102 AW

Električni staklokeramički štednjak

A

Energetski razred

Dizajn-boja • Bijeli • Ergonomska dugmad i ručka • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice Staklokeramička ploča

• Signalizacija preostale topline • 4 grijaće zone HiLight

• Signalizacija preostale topline • 4 grijaće zone HiLight

• Signalizacija preostale topline • 4 grijaće zone HiLight

• Mehaničko upravljanje pećnicom

• Mehaničko upravljanje pećnicom

• Mehaničko upravljanje pećnicom

lijevo sprijeda: Ø dvokružni grijač 21/12 cm, 2,2 kW desno sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,2 kW lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1,2 kW desno straga: Ø 18 cm, 1,8 kW

Višesistemska pećnica - 60 l • Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Nivoi za pripremu jela • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Dvostruka vrata pećnice s jednostrukom • •

temperaturnom refleksijom Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) Osvjetljenje pećnice

lijevo sprijeda: Ø 21 cm, 2,3 kW desno sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,2 kW lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1,2 kW desno straga: Ø 18 cm, 1,8 kW

Konvencionalna pećnica - 65 l • Najveća upotrebljiva površina pečenja

lijevo sprijeda: Ø 21 cm, 2,3 kW desno sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,2 kW lijevo straga: Ø 14,5 cm, 1,2 kW desno straga: Ø 18 cm, 1,8 kW

Konvencionalna pećnica - 65 l

• Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Nivoi za pripremu jela • Duboke emajlirane posude za pečenje • Dvostruka vrata pećnice s jednostrukom

• Nivoi za pripremu jela • Duboke emajlirane posude za pečenje • Dvostruka vrata pećnice s jednostrukom

• Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice

• Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice

temperaturnom refleksijom

Standardna oprema

temperaturnom refleksijom

Standardna oprema

Standardna oprema • Rešetka za pećnicu

• Rešetka za pećnicu

• Rešetka za pećnicu

Nazivna snaga - el.: 8,6 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 8,7 kW Potrošnja: 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 8,7 kW Potrošnja: 0,87 kWh (konvencionalna)

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 85 × 60 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 85 × 60 cm

EAN kod: 3838942600791

EAN kod: 3838942600777

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 85 × 60 cm EAN kod: 3838942600814

Opcija

• EC 61102 ABR - crno-smeđa EAN kod: 3838942600784


SAMOSTOJEĆI ŠTEDNJACI

G 61124 BW

G 61104 AW

Dizajn-boja • Bijeli • Ergonomska dugmad i ručka • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice

Dizajn-boja • Bijeli • Ergonomska dugmad i ručka • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice

Plinski štednjak

Plinska ploča

• 1 pomoćni gorionik + 1 veliki gorionik + 2 standardna gorionika lijevo sprijeda: standardni gorionik 7,5 cm, 1,9 kW desno sprijeda: veliki gorionik 10,1 cm, 3 kW lijevo straga: standardni gorionik 7,5 cm, 1,9 kW desno straga: Ø 5,1 cm, 1 kW

• Mehaničko upravljanje pećnicom Plinska pećnica - 47 l

Plinski štednjak

Plinska ploča

• 1 pomoćni gorionik + 1 veliki gorionik + 2 standardna gorionika lijevo sprijeda: standardni gorionik 7,5 cm, 1,9 kW desno sprijeda: veliki gorionik 10,1 cm, 3 kW lijevo straga: standardni gorionik 7,5 cm, 1,9 kW desno straga: Ø 5,1 cm, 1 kW

• Mehaničko upravljanje pećnicom Plinska pećnica - 55 l

• Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Plinski termostat • Žičane vodilice posude za pečenje • Duboke emajlirane posude za pečenje • Dvostruka vrata pećnice s jednostrukom temperaturnom refleksijom

• Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice

• Plinski termostat • Nivoi za pripremu jela • Dvostruka vrata pećnice s jednostrukom temperaturnom refleksijom

• Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice Standardna oprema

• Rešetka za pećnicu

Standardna oprema

• Rešetka za pećnicu

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 85 × 60 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 85 × 60 cm

EAN kod: 3838942600975

EAN kod: 3838942600968

49


SAMOSTOJEĆI ŠTEDNJACI

KC 66185 BX

Kombinovani štednjak

A

Energetski razred

Teleskopska vodilica

KC 66185 BW Kombinovani štednjak

A

Energetski razred

Teleskopska vodilica

Dizajn-boja • Upravljačka ploča od nehrđajućeg čelika • Ergonomska dugmad i ručka • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Jednostavno odvojiva vrata pećnice • EcoClean unutrašnjost pećnice

Dizajn-boja • Bijeli • Ergonomska dugmad i ručka • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Jednostavno odvojiva vrata pećnice • EcoClean unutrašnjost pećnice

Staklokeramičko kombinovano plinsko/električno kuhalište • Signalizacija preostale topline • 1 pomoćni gorionik + 1 veliki gorionik + 2 HiLight površine lijevo sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,2 kW desno sprijeda: Ø 5 cm, 1 kW lijevo straga: Ø 18 cm, 1,8 kW desno straga: veliki gorionik 9 cm, 3 kW

Staklokeramičko kombinovano plinsko/električno kuhalište • Signalizacija preostale topline • 1 pomoćni gorionik + 1 veliki gorionik + 2 HiLight površine lijevo sprijeda: Ø 14,5 cm, 1,2 kW desno sprijeda: Ø 5 cm, 1 kW lijevo straga: Ø 18 cm, 1,8 kW desno straga: veliki gorionik 9 cm, 3 kW

• Mehaničko upravljanje pećnicom

• Mehaničko upravljanje pećnicom

• Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Najveća upotrebljiva površina pečenja

Višesistemska pećnica - 60 l

• Teleskopske vodilice posude za pečenje • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Trostruka staklena vrata pećnice (Cool door) • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice Standardna oprema

Višesistemska pećnica - 60 l

• Teleskopske vodilice posude za pečenje • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Trostruka staklena vrata pećnice (Cool door) • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice Standardna oprema

K 66120 BX

Kombinovani štednjak

A

Energetski razred

Dizajn-boja • Upravljačka ploča od nehrđajućeg čelika • Ergonomska dugmad i ručka • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Jednostavno odvojiva vrata pećnice • EcoClean unutrašnjost pećnice Kombinovana ploča - ugradbena

• 1 pomoćni gorionik + 1 veliki gorionik + 2 električne ekspres ploče lijevo sprijeda: ekspres ploča 14,5 cm, 1,5 kW desno sprijeda: veliki gorionik 10 cm, 3 kW lijevo straga: ekspres ploča 18 cm, 2 kW desno straga: Ø 5,3 cm, 1 kW

• Mehaničko upravljanje pećnicom Višesistemska pećnica - 60 l

• Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Žičane vodilice posude za pečenje • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Trostruka staklena vrata pećnice (Cool door) • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice Standardna oprema

• Rešetka za pećnicu

• Rešetka za pećnicu

• Rešetka za pećnicu

Nazivna snaga - el.: 5,2 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 5,2 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 5,7 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 85 × 60 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 85 × 60 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 85 × 60 cm

EAN kod: 3838942600951

EAN kod: 3838942600944

EAN kod: 3838942600937


SAMOSTOJEĆI ŠTEDNJACI

K 66120 BW

Kombinovani štednjak

A

K 66103 BW

Kombinovani štednjak

A

Energetski razred

Dizajn-boja • Bijeli • Ergonomska dugmad i ručka • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice Kombinovana ploča - ugradbena

Energetski razred

Dizajn-boja • Bijeli • Ergonomska dugmad i ručka • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice Kombinovana ploča - ugradbena

K 66102 AW

Kombinovani štednjak

A

Energetski razred

Dizajn-boja • Bijeli • Ergonomska dugmad i ručka • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice Kombinovana ploča - ugradbena

• 1 pomoćni gorionik + 1 veliki gorionik + 2 električne

• 1 pomoćni gorionik + 1 veliki gorionik + 2 električne

• 1 pomoćni gorionik + 1 veliki gorionik + 2 električne

• Mehaničko upravljanje pećnicom

• Mehaničko upravljanje pećnicom

• Mehaničko upravljanje pećnicom

ekspres ploče lijevo sprijeda: ekspres ploča 14,5 cm, 1,5 kW desno sprijeda: veliki gorionik 10 cm, 3 kW lijevo straga: ekspres ploča 18 cm, 2 kW desno straga: Ø 5,3 cm, 1 kW

Višesistemska pećnica - 60 l • Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Žičane vodilice posude za pečenje • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Trostruka staklena vrata pećnice (Cool door) • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice Standardna oprema • Rešetka za pećnicu

ekspres ploče lijevo sprijeda: ekspres ploča 14,5 cm, 1,5 kW desno sprijeda: veliki gorionik 10 cm, 3 kW lijevo straga: ekspres ploča 18 cm, 2 kW desno straga: Ø 5,3 cm, 1 kW

Višesistemska pećnica - 60 l • Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Nivoi za pripremu jela • duboke emajlirane posude za pečenje • plitka posuda za pečenje • Dvostruka vrata pećnice s jednostrukom • •

temperaturnom refleksijom Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) Osvjetljenje pećnice

ekspres ploče lijevo sprijeda: ekspres ploča 14,5 cm, 1,5 kW desno sprijeda: veliki gorionik 10 cm, 3 kW lijevo straga: ekspres ploča 18 cm, 2 kW desno straga: Ø 5,3 cm, 1 kW

Višesistemska pećnica - 60 l

• Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Nivoi za pripremu jela • Duboke emajlirane posude za pečenje • Dvostruka vrata pećnice s jednostrukom temperaturnom refleksijom

• Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice Standardna oprema

Standardna oprema • Rešetka za pećnicu

• Rešetka za pećnicu

Nazivna snaga - el.: 5,7 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 5,7 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 5,7 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 85 × 60 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 85 × 60 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 85 × 60 cm

EAN kod: 3838942600920

EAN kod: 3838942600913

EAN kod: 3838942600982

51


SAMOSTOJEĆI ŠTEDNJACI

K 63102 BBR

Kombinovani štednjak

A

Energetski razred

Dizajn-boja • Crno-smeđa • Ergonomska dugmad i ručka • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice Kombinovana ploča - ugradbena

K 61102 AW

Kombinovani štednjak

A

Energetski razred

Dizajn-boja • Bijeli • Ergonomska dugmad i ručka • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice Kombinovana ploča - ugradbena

K 61102 AW0 Kombinovani štednjak

A

Energetski razred

Dizajn-boja • Bijeli • Ergonomska dugmad i ručka • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice Kombinovana ploča - ugradbena

• 1 pomoćni gorionik + 1 veliki gorionik + 2 električne

• 1 pomoćni gorionik + 1 veliki gorionik + 2 električne

• 1 pomoćni gorionik + 1 veliki gorionik + 2 električne

• Mehaničko upravljanje pećnicom

• Mehaničko upravljanje pećnicom

• Mehaničko upravljanje pećnicom

ekspres ploče lijevo sprijeda: ekspres ploča 14,5 cm, 1,5 kW desno sprijeda: veliki gorionik 10 cm, 3 kW lijevo straga: ekspres ploča 18 cm, 2 kW desno straga: Ø 5,3 cm, 1 kW

Konvencionalna pećnica - 65 l • Najveća upotrebljiva površina pečenja

ekspres ploče lijevo sprijeda: ekspres ploča 14,5 cm, 1,5 kW desno sprijeda: veliki gorionik 10 cm, 3 kW lijevo straga: ekspres ploča 18 cm, 2 kW desno straga: Ø 5,3 cm, 1 kW

Konvencionalna pećnica - 65 l • Najveća upotrebljiva površina pečenja

ekspres ploče lijevo sprijeda: ekspres ploča 14,5 cm, 1,5 kW desno sprijeda: veliki gorionik 10 cm, 3 kW lijevo straga: ekspres ploča 18 cm, 2 kW desno straga: Ø 5,3 cm, 1 kW

Konvencionalna pećnica - 65 l

• Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Nivoi za pripremu jela • Duboke emajlirane posude za pečenje • Dvostruka vrata pećnice s jednostrukom

• Nivoi za pripremu jela • Duboke emajlirane posude za pečenje • Dvostruka vrata pećnice s jednostrukom

• Nivoi za pripremu jela • Duboke emajlirane posude za pečenje • Dvostruka vrata pećnice s jednostrukom

• Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice

• Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice

• Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice

temperaturnom refleksijom

Standardna oprema

temperaturnom refleksijom

Standardna oprema

temperaturnom refleksijom

Standardna oprema

• Rešetka za pećnicu

• Rešetka za pećnicu

• Rešetka za pećnicu

Nazivna snaga - el.: 6,2 kW Potrošnja: 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 5,7 kW Potrošnja: 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 5,7 kW Potrošnja: 0,87 kWh (konvencionalna)

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 85 × 60 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 85 × 60 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 85 × 60 cm

EAN kod: 3838942600890

EAN kod: 3838942600906

EAN kod: 3838942600876

Opcija

• K 63102 BW - bijeli

EAN kod: 3838942600883


SAMOSTOJEĆI ŠTEDNJACI

E 66320 BW Električni štednjak

A

Energetski razred

Dizajn-boja • Bijeli • Ergonomska dugmad i ručka • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Jednostavno odvojiva vrata pećnice • EcoClean unutrašnjost pećnice Električna ploča za kuhanje

E 66120 BW Električni štednjak

A

Energetski razred

Dizajn-boja • Bijeli • Ergonomska dugmad i ručka • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Jednostavno odvojiva vrata pećnice • EcoClean unutrašnjost pećnice Električna ploča za kuhanje

E 66103 BBR Električni štednjak

A

Energetski razred

Dizajn-boja • Crno-smeđa • Ergonomska dugmad i ručka • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice Električna ploča za kuhanje

• 2 ekspres ploče + 2 standardne ploče

• 2 ekspres ploče + 2 standardne ploče

• 2 ekspres ploče + 2 standardne ploče

• Mehaničko upravljanje pećnicom

• Mehaničko upravljanje pećnicom

• Mehaničko upravljanje pećnicom

lijevo sprijeda: ekspres ploča 18 cm, 2 kW desno sprijeda: ekspres ploča 14,5 cm, 1,5 kW lijevo straga: standardna ploča 14,5 cm, 1 kW desno straga: standardna ploča 18 cm, 1,5 kW

Višesistemska pećnica - 60 l • Najveća upotrebljiva površina pečenja

lijevo sprijeda: ekspres ploča 18 cm, 2 kW desno sprijeda: ekspres ploča 14,5 cm, 1,5 kW lijevo straga: standardna ploča 14,5 cm, 1 kW desno straga: standardna ploča 18 cm, 1,5 kW

Višesistemska pećnica - 60 l • Najveća upotrebljiva površina pečenja

lijevo sprijeda: ekspres ploča 18 cm, 2 kW desno sprijeda: ekspres ploča 14,5 cm, 1,5 kW lijevo straga: standardna ploča 14,5 cm, 1 kW desno straga: standardna ploča 18 cm, 1,5 kW

Višesistemska pećnica - 60 l

• Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Elektronski programski sat sa upravljanjem na dodir • Žičane vodilice posude za pečenje • Duboke emajlirane posude za pečenje • plitka posuda za pečenje • Trostruka staklena vrata pećnice (Cool door) • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice

• Žičane vodilice posude za pečenje • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Trostruka staklena vrata pećnice (Cool door) • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice

Standardna oprema • Rešetka za pećnicu

• Rešetka za pećnicu

Nazivna snaga - el.: 8,2 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 8,2 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 8,2 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 85 × 60 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 85 × 60 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 85 × 60 cm

EAN kod: 3838942600760

EAN kod: 3838942600753

EAN kod: 3838942600746

Standardna oprema

• Nivoi za pripremu jela • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Dvostruka vrata pećnice s jednostrukom temperaturnom refleksijom

• Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice Standardna oprema

• Rešetka za pećnicu

53


SAMOSTOJEĆI ŠTEDNJACI

E 66103 BW Električni štednjak

A

Energetski razred

Dizajn-boja • Bijeli • Ergonomska dugmad i ručka • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice Električna ploča za kuhanje

E 66102 AW Električni štednjak

A

Energetski razred

Dizajn-boja • Bijeli • Ergonomska dugmad i ručka • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice Električna ploča za kuhanje

E 63102 BBR Električni štednjak

A

Energetski razred

Dizajn-boja • Crno-smeđa • Ergonomska dugmad i ručka • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice Električna ploča za kuhanje

• 2 ekspres ploče + 2 standardne ploče

• 2 ekspres ploče + 2 standardne ploče

• 2 ekspres ploče + 2 standardne ploče

• Mehaničko upravljanje pećnicom

• Mehaničko upravljanje pećnicom

• Mehaničko upravljanje pećnicom

lijevo sprijeda: ekspres ploča 18 cm, 2 kW desno sprijeda: ekspres ploča 14,5 cm, 1,5 kW lijevo straga: standardna ploča 14,5 cm, 1 kW desno straga: standardna ploča 18 cm, 1,5 kW

Višesistemska pećnica - 60 l • Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Nivoi za pripremu jela • Duboke emajlirane posude za pečenje • Plitka posuda za pečenje • Dvostruka vrata pećnice s jednostrukom • •

temperaturnom refleksijom Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) Osvjetljenje pećnice

lijevo sprijeda: ekspres ploča 18 cm, 2 kW desno sprijeda: ekspres ploča 14,5 cm, 1,5 kW lijevo straga: standardna ploča 14,5 cm, 1 kW desno straga: standardna ploča 18 cm, 1,5 kW

Višesistemska pećnica - 60 l • Najveća upotrebljiva površina pečenja

lijevo sprijeda: ekspres ploča 18 cm, 2 kW desno sprijeda: ekspres ploča 14,5 cm, 1,5 kW lijevo straga: standardna ploča 14,5 cm, 1 kW desno straga: standardna ploča 18 cm, 1,5 kW

Konvencionalna pećnica - 65 l

• Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Nivoi za pripremu jela • Duboke emajlirane posude za pečenje • Dvostruka vrata pećnice s jednostrukom

• Nivoi za pripremu jela • Duboke emajlirane posude za pečenje • Dvostruka vrata pećnice s jednostrukom

• Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice

• Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice

temperaturnom refleksijom

Standardna oprema

temperaturnom refleksijom

Standardna oprema

Standardna oprema • Rešetka za pećnicu

• Rešetka za pećnicu

• Rešetka za pećnicu

Nazivna snaga - el.: 8,2 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 8,2 kW Potrošnja: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 8,7 kW Potrošnja: 0,87 kWh (konvencionalna)

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 85 × 60 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 85 × 60 cm

EAN kod: 3838942600739

EAN kod: 3838942600722

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 85 × 60 cm EAN kod: 3838942600715 Opcija

• E 63102 BW - bijeli

EAN kod: 838942600708


SAMOSTOJEĆI ŠTEDNJACI

E 61102 AW0 Električni štednjak

A

E 61102 AW Električni štednjak

A

Energetski razred

Dizajn-boja • Bijeli • Ergonomska dugmad i ručka • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Vrata koja se skidaju • EcoClean unutrašnjost pećnice Električna ploča za kuhanje

• 1 standardna ploča sa temperaturnim ograničenjem + 2 ekspres ploče + 1 standardna ploča lijevo sprijeda: standardna ploča sa temperaturnim ograničenjem 22 cm, 2 kW desno sprijeda: standardna ploča 8 cm, 0,5 kW lijevo straga: ekspres ploča 14,5 cm, 1,5 kW desno straga: ekspres ploča 18 cm, 2 kW

• Mehaničko upravljanje pećnicom

Konvencionalna pećnica - 65 l • Najveća upotrebljiva površina pečenja

• Nivoi za pripremu jela • Duboke emajlirane posude za pečenje • Dvostruka vrata pećnice s jednostrukom

temperaturnom refleksijom • Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice Standardna oprema

Energetski razred

Dizajn-boja • Bijeli • Ergonomska dugmad i ručka • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Jednostavno odvojiva vrata pećnice • EcoClean unutrašnjost pećnice Električna ploča za kuhanje

• 2 ekspres ploče + 2 standardne ploče

lijevo sprijeda: ekspres ploča 18 cm, 2 kW desno sprijeda: ekspres ploča 14,5 cm, 1,5 kW lijevo straga: standardna ploča 14,5 cm, 1 kW desno straga: standardna ploča 18 cm, 1,5 kW

• Mehaničko upravljanje pećnicom Konvencionalna pećnica - 65 l

• Najveća upotrebljiva površina pečenja

E 61101 ABR Električni štednjak

A

Energetski razred

Dizajn-boja • Crno-smeđa • Ergonomska dugmad i ručka • HomeMADE oblik pećnice, oblikovano po uzoru na krušne peći • Jednostavno odvojiva vrata pećnice • EcoClean unutrašnjost pećnice Električna ploča za kuhanje

• Ekspres ploča, standardna ploča sa temperaturnim ograničenjem + dvije standardne ploče lijevo sprijeda: standardna ploča sa temperaturnim ograničenjem 22 cm, 2 kW desno sprijeda: standardna ploča 14,5 cm, 1 kW lijevo straga: standardna ploča 14,5 cm, 1 kW desno straga: ekspres ploča 18 cm, 2 kW

• Mehaničko upravljanje pećnicom Konvencionalna pećnica - 65 l

• Najveća upotrebljiva površina pečenja • Nivoi za pripremu jela • Duboke emajlirane posude za pečenje • Dvostruka vrata pećnice s jednostrukom • •

temperaturnom refleksijom Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) Osvjetljenje pećnice

Standardna oprema • Rešetka za pećnicu

• Rešetka za pećnicu

• Nivoi za pripremu jela • Plitka posuda za pečenje • Dvostruka vrata pećnice s jednostrukom temperaturnom refleksijom

• Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje) • Osvjetljenje pećnice Standardna oprema

• Rešetka za pećnicu

Nazivna snaga - el.: 8,2 kW Potrošnja: 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 8,2 kW Potrošnja: 0,87 kWh (konvencionalna)

Nazivna snaga - el.: 8,2 kW Potrošnja: 0,87 kWh (konvencionalna)

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 85 × 60 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 85 × 60 cm

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 85 × 60 cm

EAN kod: 3838942600999

EAN kod: 3838942600692

EAN kod: 3838942600685 Opcija

• E 61101 AW - bijeli

EAN kod: 3838942600678

55


UGRADBENE MJERE

Ugradbene pećnice (BO...)

Ugradbeni štednjaci (BC...)


UGRADBENE MJERE

ECT 780 BX

ECT 680 BC / ECT 620 BX ECT 620 AX / ECT 610 ASC EC 605 BSC / EC 605 ASC

EC 630 AX / EC 630 BX

E 6N0 AX

ECD...

ED 61 AX

KC 620 AC / KC 620 BC

K 6N...

57


Ovlašteni gorenje servisi Skab-Gorenje servis B. Luka, Bulevar C. Dušana 15 T: 051/213-473 F: 051/213-472 skab-gorenje@blic.net

SZR Elektron Konjic, Varda 30 T: 036/730-654 F: 036/730-654 electron@bih.net.ba

SZR E-luks Teslić, Svetog Save 137 T: 053/433-169, 061/189-761 F: 053/433-169 e-lux@teol.net

Elektro-Centar doo Bihać, Harmani H5 T: 037/222-645 F: 037/222-645 elektro.centar@bih.net.ba

G elektroservis doo Livno, Kralja Tvrtka bb T: 034/200-306 F: 034/208-122 gorenje-livno@tel.net.ba

Petrić elektronik d.o.o. Travnik, Kalibunar 28F T: 030/511-730 F: 030/513-071 petric-12@net.hr

SZR Elektro usluge Bijeljina, D.Tucovića 90 T: 055/220-690 F: 055/220-696 mirsadde@tera.net.ba

El. Servis Jurić d.o.o. Mostar, Vokića i Lorkovića bb T: 036/327-377 F 036/327-377 danijel.juric@tel.net.ba

Slatina servis doo Tuzla, Slatina 11 T: 035/282-010 F: 035/282-010 slatina_servis@yahoo.com

Elektron Commerce doo Brčko, Ul.Tabakovića 19 T: 049/504-273 F: 049/504-273 elkomgorenje@hotmail.com

Elektro Simić Milići, Zanatski centar bb T: 056/740-868 F: 056/740-057 elsimic@teol.net

SZR Omega RZ Vitez, S.Radića bb T: 063/335-158, 061/792-218 F: 030/710-057 omegarz@global.net.ba

SZR „MIČIĆ“ Doboj, Dobojskih brigada bb T: 053/204-530 F: 053/204-530 l.micic@teol.net

El.centar Gorenje Prijedor, Kralja Petra 20 T: 052/232-711 F: 052/232-711 gorenje@poen.net

BES CENTAR d.o.o. Zenica, Bulevar K.Bana br.33 T: 032/401-923 F: 032/442-781 bes_centar@telekabel.ba

SZR Kula Foča, Svetosavska bb T: 058/214-872 F: 058/211-200 frigokula@zona.ba

general servis d.o.o. Sarajevo, E.Šehovica 54 T: 033/656-777 F: 033/656-777 servis@general-servis.ba

El.servis“Šumo“ Žepče, Lupoglav 20 T: 063/352-133, 061/766-618 marko.sumic@tel.net.ba

Frigo Mar doo Gradiška, Vidovdanska G8 T: 051/830-122 F: 051/830-260 frigomar@gradiska.com

Servis „Tevetron“ S.Most, Muhići 25 T: 037/685-041 F: 037/685-041 tevtron@bih.net.ba


Gorenje Commerce d.o.o. Kamenolom br.11, 71215 Blažuj-Sarajevo, Bosna i Hercegovina Tel.: +387 33 773-097, +387 33 773-095, Fax: +387 33 773-060 E-mail: prodajabt@gorenje.ba www.gorenje.ba Gorenje Commerce d.o.o. OJ Servis Tel.: 033/771-380, 771-383, Fax: 033/771-394 E-mail: bevanda@servis.ba Gorenje Commerce d.o.o. Prodajni salon Tel.: 033/773-076

Zadržavamo pravo promjene tehničkih karakteristika bez prethodne najave. Podaci i slike u katalogu su informativnog karaktera te su moguće manje razlike.

Realizacija: Gorenje, d.d.; Marketing; 08/2009

Cooking appliances catalogue Bosnia and Herzegovina  

Household cooking appliances catalogue

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you