Page 1

INFORMATOR

KUŠADASI explore. dream. discover. “ZA DVADESET GODINA VIŠE ĆEŠ ŽALITI ZBOG STVARI KOJE NISI URADIO, NEGO ZBOG ONIH KOJE JESI.” ZATO SE PREPUSTI AVANTURI U KOJU TE MI VODIMO!

www.go2travelling.net


FAKULTATIVNI IZLETI 2 6€ SUNSET CRUISE Krstarenje na otvorenom moru uz prepoznatljive zvuke Go2 DJ-eva na jednom od najluksuznijih brodova koji je spreman da isplovi sa putnicima Go2-a. Tokom uživanja u vožnji pučinom Egejskog mora, svi zajedno stajemo da se rashladimo u kristalno čistom moru i oprobamo u kreativnim skokovima i vratolomijama koje će naša ekipa ovekovečiti sjajnim fotografijama. Ovo je definitivno jedan od najlepših fakultativnih izleta koje ne smete da propustite...

AQUA PARK 25€ Akva park AQUA FANTASY u Kušadasiju je jedan od najvećih parkova Evrope i predstavlja ogroman kompleks bazena, gigantskih đakuzija i dugih i brzih tobogana koji imaju različita imena u zavisnosti od karakteristika – Crna rupa, Anakonda, Crni tunel, Bumerang i mnogi drugi. Ne propustite jedinstvenu priliku da osetite strujanje adrenalina na nekom od neverovatnih tobogana i opuštanje sa društvom u jednom od mnogobrojnih đakuzija.

OBILAZAK NAJLEPŠIH

40 € BEACH BAROVA I PLAŽA Na osnovu prelepog iskustva mnogih koji su posetili Kušadasi, a definitivno po rečima meštana, MIRACLE BEACH BAR je jedan od najlepših beach bar-ova i plaža u Kušadasiju. Ovaj bar vam pruža toplu dobrodošlicu i nestvaran provod na 5000m2 drvene platforme, koja uz tirkizno plavo more, mnogobrojne kafiće i snack barove upotpunjuje ovaj doživljaj. Tokom noćnih žurki očekuje vas najmodernije ozvučenje i rasveta koji predstavljaju glavnu podršku svih najprestižnijih svetskih događaja. Miracle beach/night club daruje umetnost drugačijeg življenja i priliku da uživate u pravom RAJU na zemlji. *Izlet obuhvata: prevoz, ulaz, ležaljke, suncobran. JADE BEACH CLUB je još jedno neizostavno mesto za posetu i simbol ovog turističkog mesta kad su barovi na plaži u pitanju. Ovaj najveći i najpopularniji bar prostire se na padinama brda sa kojih vegetacija i celokupan ambijent bar na trenutak zarobljavaju sve prisutne u svojoj lepoti i čarima terajući potpuni zaborav na realnost. Izlet obuhvata: prevoz, ulaz, ležaljke, suncobran.

TREN BEACH BAR, u samom srcu Kušadasija, pored svoje lepote nudi i veliki izbor raznovrsne hrane, kvalitetnog pića i fantastičnih koktela. Doživite pravi odmor na plaži uz zvuke talasa i letnjih muzičkih hitova sa predivnim pogledom na Güvercinada zamak. Za sve ljubitelje fotografije, ovo je odlična prilika za kreiranje sjajnih fotki i povećanje lične popularnosti na društvenim mrežama. *Izlet obuhvata: Ulaz, ležaljke, suncobran. Obilaskom svih navedenih beach barova, doživećete nestvarnu morsku ponudu Kušadasija na najlepši mogući način. Zato ne dozvolite da vam drugi prepričavaju o čarima koje ona pruža.


11€ SHOPPING IZLET SOKE Jedan od najboljih outlet centara u Turskoj i Evropi. Spektakularna ponuda najprestižnijih svetskih i lokalnih brendova na jednom mestu po najpovoljnijim cenama. Uživajte u ponudi prestižnih brendova kao što su: Quicksilver, Jimmy Key, Mudo Outlet, Nike, Benetton, Sisley, Loft, Mavi Jeans, Adidas, Levis, Colin’s, Puma, Dockers i mnogi drugi.

PAMUKKALE 35€ Pamukkale ili na našem jeziku Pamučna tvrđava je jedno od najimpresivnijih mesta na svetu očaravajuće lepote geoloških formacija koje su termalni mineralni izvori stvarali milenijumima. Taloženje minerala kalcijum oksida stvorilo je blistavo bele kaskade sa malim bazenima koji izgledaju kao izvajani u ledu. Proverite da li je istinita priča podmlađivanja nakon samo jednog kupanja u bazenu Pamučne tvrđave. *IZLET UKLJUČUJE: prevoz, ulaznicu, vodiča na srpskom jeziku + ručak

6€ KUŠADASI TURA Upoznajte najvažnija mesta Kušadasija u šetnji gradom. Vidite glavne ulice, bazar, tvrđave, obalu... Saznajte kako da se snađete u gradu, gde da kupujete, čime da se vozite i šta nikako da ne propustite!

PLAŽA NACIONALNI PARK 11€ & ZEVSOVA PEĆINA Sigurni smo da bi svako od nas voleo da provede bar jedan dan na najlepšoj plaži Egejskog mora. Dobrodošli na plažu „Nacionalni park“ u Kušadasiju. Prelepa plaža koja se sastoji od malih uvala sa tirkizno plavim morem, kristalno čistim peskom na dnu i postepenim prelaskom u dubinu probudiće u vama želju da što duže ostanete na ovom mestu. Pored prelepe plaže imaćete priliku da posetite tajno mesto vrhovnog boga grčke mitologije zato se pripremite za otkrivanje tajni Zevsove pećine.

2 5€ EFES Antički grad Efes pravo je mesto ako želite da saznate i vidite nešto više o Antičkom svetu, o Megalopolisu u kome je Aleksandar Veliki nazvan “Božanski”. Efes je mesto hrišćanskog hodočašća, mesto poslednjeg boravka Majke božije koju je po predanju sv. Pavle doveo u ovaj grad. Ostaci burne prošlosti, Artemidin hram, amfiteatar, Celzijusova biblioteka, agore i kupatila danas privlače milione turista iz celog sveta i predstavljaju najbogatije arheološko nalazište u maloj Aziji. *Izlet uključuje: prevoz, ulaznicu, vodiča na srpskom jeziku.


PAKETI

Uz Go2 narukvicu dobijate popuste u odabranim restoranima, besplatan ulaz i prevoz na oficijalne Go2 žurke koje će se održavati u diskotekama Kiti, Miracle, EX club, Jade, Harem, Nicci, Tren, Okuz.

50€ VEČERA Idealno za sve one koji žele da imaju garantovane obroke tokom odmora , a pri tom uživaju u raznovrsnom izboru hrane!

A K ET KIN G P CRU ISE 26€

SUN SET OBI LAZ AK NAJ LEPŠIH PLA ŽA 40€ PLA ŽA NAC ION ALN I PAR K 11€ SHO PPI NG IZLET SOK E 11€ GO2 NAR UKVICA 35€ AQUA PAR K 25€ KUŠADA SI TUR A 6€ GO2 MAJ ICA 11€

1 65€

95€

70€

UŠ TE DA

GO2 35€ narukvica VIP PAKET

SUNSET CRUISE 26€ OBILAZAK NAJLEPŠIH PLAŽA 40€ PLAŽA NACIONALNI PARK 11€ SHOPPING IZLET SOKE 11€ GO2 NARUKVICA 35€ KUŠADASI TURA 6€ GO2 MAJICA 11€

1 4 0€

75 €

M U ST HAVE PAKET OB IL A Z AK NA J LE PŠ IH P L A Ž A 4 0€

103€ S HOPPIN G IZ LET SOK E 11€ G O2 N A R U K V ICA 3 5€ UŠ3T8E € DA K U ŠADA S I TU R A 6€ GO2 MAJ ICA 11€ (free sunbeds)

GO2 MAJICA

11€

65€

U Š TE DA

65€

VAŽNE INFORMACIJE ZA PUTNIKE *Moguća su odstupanja u satnicama, obavezno slušajte vašega vodiča i pratite obaveštenja na infotablama u smeštajima. *Agencija zadržava pravo promene rasporeda izleta, eventualnog otkazivanja izleta (usled neplaniranih promena rasporeda i satnica rada objekata, vremenskih neprilika, neplaniranih okolnosti koji remete plan i program...) *Nakon uplate i rezervacije fakultativnih izleta, iste nije moguće promeniti ili otkazati jer se nakon evidentiranja vrši definitivna potvrda i uplata fakultativnih izleta.

Profile for go2travelling

Go2 Leto 2019 - Kusadasi I  

Go2 Leto 2019 - Kusadasi I  

Advertisement