Page 1

INFORMATOR

KRIT WWW.GO2TRAVELLING.NET


DOB R

I U GO2 L Š O DO S V E T!

Apollo Club 5€

Najpopularniji klub na Kritu! Poznat je po nastupima svetski poznatih DJ-eva, a mi vas vodimo da se uverite zašto ovaj klub nosi titulu najboljeg na ostrvu.

Lush Club

Star Beach

Preko dana vas vodimo u jedan od najlepših beach barova u Hersonisosu. Uživanje na plaži ili bazenu - izbor je na vama. Uz koktele i lagane ritmove zagrevamo se za večernju žurku.

8€

5x5€

Klub u glavnoj ulici Malije koji će biti glavna baza Go2 žurki. :) Ovde ćemo organizovati sve žurke sa domaćom muzikom. Spremite se za PARTY, PARTY, PARTY!

Bufos Beach

10€

Prelepa plaža koja se nalazi u uvali otkriće nam nove čari Krita. U kasnim popodnevnim satima počinje zagrevanje za žurku koju oko ponoći selimo u klub.

Star Beach

Pool Party

5€

Žurka po kojoj ćete pamtiti ovo letovanje! Na bazenu u blizini Malije organizujemo žurku u kasnim popodnevnim i večernjim satima. Uživanje uz zalazak sunca, zvuke Go2 DJ-a i more pozitivne energije sigurno će vam ostati u sećanju!

Palm Beach Club 12€ Booze Cruise Spremite se za ELEGANCE party! U ovom prelepom klubu u centru Hersonisosa napravićemo nezaboravnu žurku. Mali savet: najbolje odevne kombinacije ostavite za ovo veče ;)

Spremite se za najbolju žurku ove sezone, jer ćemo uz prepoznatljive zvuke Go2 DJ-eva, uz ledene koktele i mnogo dobre energije krstariti Sredozemnim morem. Imaćete priliku da se okupate u njemu ali i pored toga sa žurkom ne prestajemo!

G

o2

m a ji c a

10€ Uz Go2 narukvicu dobijate: Star Beach............................8€ Lush Club..........................5x5€ 63€ Apollo Club............................5€ Bufos Beach.........................10€ Pool Party.................................5€ Go2 majica..............................10€ POPUSTE u restoranima i tavernama,

go2travelling.net

25€

ušteda

23€

40€

!!!


15€

Heraklion

Heraklion je najveći grad južne Grčke, a ujedno i najveći i najznačajniji grad ostrva Krit. Šetajući se uskim ulicama, istražićemo stare zidine ovog grada, degustacijom tradicionalnih jela kritske kuhinje shvatićemo da Krićani znaju recept za srećan život, dok će nam noćna poseta ostati duboko urezana u sećanju.

DA NIG Y/ HT

Acqua Plus 25€ Matala Beach Matala Beach bogata je Waterpark mirom, šljunkovitim peskom,

ACQUA PLUS Waterpark je na Kritu poznat kao Diznilend za odrasle! Ono što ga karekteriše je veliki broj ekstremnih tobogana koje okružuju muzički miksevi svetski poznatih DJ-eva kao i žurke koje spontano nastaju u bazenima. Sve što vam je potrebno je čvrst lastiš.

18€

15€

plavičastim morem kao i mladim ljudima koji pevajući uz gitaru i logorsku vatru ispraćaju dan, a ujutru opet dočekuju Sunce. Doživljaj ove plaže dodatno upotpunjuje Tamaris ružičasto drveće dok nam pažnju odvlači litica impresivne formacije sa pećinama do kojih možete doći jedino podvodnim putem.

Vai + Agios Nikolaos

Karibi su zbog savršene boje mora, palmi i sitnog peska sa razlogom poznati kao raj na zemlji. Međutim jedna od najlepših plaža ostrva Krit - Vai, nešto je najpribližnije tome! Plaža Vai je velika peščana plaža okružena prelepom šumom palmi, koja sadrži verovali ili ne više od 5000 stabala tako da sigurno nećemo propustiti da probamo krićanske banane. U povratku sa ove plaže posetićemo i šarmantni gradić Agios Nikolaos, koji se nalazi u prelepom zalivu kome nije mogao da odoli ni veliki Volt Dizni.


DEFINITIVNO A NAŠA PREPORUK ! ZA OVO LETO

PAKET GO2 KRIT

90€

Go2 narukvica......40€ Heraklion Day................15€ Heraklion Night................15€ Matala......................................15€ Palm Beach Party...................12€ Vai + Agios Nikolaos...................18€ Booze Cruise-Boat Party...........25€

140€

60€

50€

DOĐE MI DA ODEM PAKET Go2 narukvica............40€ Heraklion Day............15€ Matala...................15€ Vai + Agios Nikolaos.18€

ušteda

28€

88€

ušteda

e Kn o s s o s s Pala c

VAŽNE INFORMACIJE ZA PUTNIKE! • Moguća su odstupanja u satnicama, obavezno slušajte Vašeg vodiča i pratite obaveštenja na info tablama u smeštajima. • Agencija zadržava pravo promene rasporeda izleta, eventualnog otkazivanja izleta (usled neplaniranih promena rasporeda i satnica rada objekata, vremenskih neprilika, neplaniranih okolnosti koje remete plan i program...) • Nakon uplate i rezervacije fakultativnih izleta, iste nije moguće promeniti ili otkazati jer se nakon evidentiranja vrši definitivna potvrda i uplata fakultativnih izleta.

14,85cm

4,85cm

Krit fakultative  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you