Page 1

INFORMATOR

KRIT WWW.GO2TRAVELLING.NET


DOB R Dragon Bar

I U GO2 L Š O DO S V E T!

2x5€

2x8€

Star Beach

George and Dragon bar je mesto za koje svi kažu da se ne sme zaobići u Maliji, sjajna hrana i usluga, bar u kome ćemo imati žurke sa našom muzikom.

Preko dana vas vodimo u jedan od najlepših beach barova u Hersonisosu. Uživanje na plaži ili bazenu - izbor je na vama. Uz koktele i lagane ritmove zagrevamo se za večernju žurku.

Havana Club 2x8€

Star Beach

Candy Club

Palm Beach Club 12€

Klub je u centru Malije koji će biti jedan od glavnih baza Go2 žurki. :) Ovde ćemo organizovati žurke sa domaćom muzikom. Spremite se za PARTY, PARTY, PARTY!

10€

Candy se nalazi u samom centru Malije i obećava odličan provod uz vrhunsku house / R&B muziku!!!

Spremite se za ELEGANCE party! U ovom prelepom klubu u centru Hersonisosa napravićemo nezaboravnu žurku. Mali savet: najbolje odevne kombinacije ostavite za ovo veče ;)

Agios Nikolaos

G

o2

m a ji c a

10€

Uz Go2 narukvicu dobijate: Star Beach..........................................2x8€ Dragon Bar.........................................2x5€ Havana Club......................................2x8€ Palm Beach - Elegance party.......12€ Candy Club...........................................10€ Go2 majica............................................10€ POPUSTE u restoranima i tavernama

go2travelling.net

!!! 74€

ušteda

34€

40€


DEFINITIVNO A NAŠA PREPORUK ZA OVO LETO!

60€

PAKET GO2 KRIT

90€

Go2 narukvica...40€ Heraklion Day............15€ Matala................................15€ Vai + Agios Nikolaos...........18€ Acqua Plus...........................25€

113€

ušteda

23€

DOĐE MI DA ODEM PAKET

Go2 narukvica.....40€ Heraklion Day...15€ Acqua Plus........25€

ušteda

20€

80€

Kn o s s o s Pal a ce

VAŽNE INFORMACIJE ZA PUTNIKE! • Moguća su odstupanja u satnicama, obavezno slušajte Vašeg vodiča i pratite obaveštenja na info tablama u smeštajima. • Agencija zadržava pravo promene rasporeda izleta, eventualnog otkazivanja izleta (usled neplaniranih promena rasporeda i satnica rada objekata, vremenskih neprilika, neplaniranih okolnosti koje remete plan i program...) • Nakon uplate i rezervacije fakultativnih izleta, iste nije moguće promeniti ili otkazati jer se nakon evidentiranja vrši definitivna potvrda i uplata fakultativnih izleta.

14,85cm

4,85cm


Heraklion

15€

Heraklion je najveći grad južne Grčke, a ujedno i najveći i najznačajniji grad ostrva Krit. Šetajući se uskim ulicama, istražićemo stare zidine ovog grada, degustacijom tradicionalnih jela kritske kuhinje shvatićemo da Krićani znaju recept za srećan život, dok će nam noćna poseta ostati duboko urezana u sećanju.

Acqua Plus Matala Beach 25€ Matala Beach bogata je mirom, Waterpark šljunkovitim peskom, plavičastim ACQUA PLUS Waterpark je na Kritu poznat kao Diznilend za odrasle! Ono što ga karekteriše je veliki broj ekstremnih tobogana koje okružuju muzički miksevi svetski poznatih DJ-eva kao i žurke koje spontano nastaju u bazenima. Sve što vam je potrebno je čvrst lastiš.

18€

morem kao i mladim ljudima koji pevajući uz gitaru i logorsku vatru ispraćaju dan, a ujutru opet dočekuju Sunce. Doživljaj ove plaže dodatno upotpunjuje Tamaris ružičasto drveće dok nam pažnju odvlači litica impresivne formacije sa pećinama do kojih možete doći jedino podvodnim putem.

15€

Vai + Agios Nikolaos

Karibi su zbog savršene boje mora, palmi i sitnog peska sa razlogom poznati kao raj na zemlji. Međutim jedna od najlepših plaža ostrva Krit - Vai, nešto je najpribližnije tome! Plaža Vai je velika peščana plaža okružena prelepom šumom palmi, koja sadrži verovali ili ne više od 5000 stabala tako da sigurno nećemo propustiti da probamo krićanske banane. U povratku sa ove plaže posetićemo i šarmantni gradić Agios Nikolaos, koji se nalazi u prelepom zalivu kome nije mogao da odoli ni veliki Volt Dizni.

Krit fakultative  
Krit fakultative  
Advertisement