Page 1

INFORMATOR

KAVOS 2017.

WWW.GO2TRAVELLING.NET


VET! ODOŠL S R 2 B I U GO DO Najlepše plaže

at Mar hias

25€

Mesta koja ne smete propustiti na Krfu zasigurno su predivne plaže. Plaže Krfa su pravi izbor bilo da želite da budete deo goruće atmosfere dnevnih žurki, da igrate odbojku na pesku ili da se opustite uživajući u blagodetima tirkiznog mora. Mi vas vodimo na 3 po izboru “Lonely Planeta” najlepše plaže Krfa: Marathias (dva odlaska), Issos i Glifada beach.

Žurka na brodu 20€ Spremite se za najbolju žurku ove sezone, jer ćemo uz prepoznatljive zvuke Go2 DJ-eva, uz ledene koktele i mnogo dobre energije krstariti pučinom Jonskog mora na jednom od najlepših brodova na Krfu. Kristalno čisto more u jednom trenutku će vas osvežiti, imaćete priliku da se okupate u uvali pored Plave pećine, ali sa žurkom ne prestajemo! Držite se, isplovljavamo!

Destiny Night Club Kada smo pitali lokalne mlade ljude gde najviše vole da izlaze dobili smo odgovor da je to upravo ovaj klub! Provedite fenomenalno veče sa grcima u ovom “FENSI” klubu na samoj obali mora. P.S. Najbolje odevne kombinacije ostavite za ovo veče :)

5€

Glifada


m a ji c a

10€

o2

!!!

30€

G

bijate: rukvicu do LNE ŽURKE GO2-a Uz Go2 na A SVE OFICIJ • ULAZ NA Island Beach Bar... A b, AVERNAM E Venue Clu ANIMA I T S TAVERNA R O T S EET HOUS E R U AVLO arnici SW č P ti u s n la • POPUSTE s ra o to p i sta u res LKONERA 15% popu toranu FA giros grila SE s 2 re o G u a ta s ln a u ij p c o fi p o 10% su3 PING HOU FIA SHOP ta na giro s O u S p u o p p o € h 0,5 enir s usta u suv • 20% pop cu • Go2 maji

ling.net

go2travel

Obilazak grada 20€ Krfa i ostrva Vido

Vreme je da otkrijete zašto glavni grad ostrva Krf nazivaju još i grčkom Venecijom. Ovaj prelepi antički grad će vas oduševiti starom i novom tvrđavom, crkvom Svetog Spiridona, čitavim spletom uskih uličica, ali i brojnim lokalnim specijalitetima koje ćemo vam preporučiti na licu mesta, kao i fantastičnom kafom na Esplanada trgu. Preko puta samog grada nalazi se i nama dobro poznato ostrvo Vido, koje ćete imati prilike da posetite i čujete brojne zanimljive priče iz naše istorije.


65€ PAKET #DODEMIDAODEM Go2 narukvica.................30€ Obilazak Grada Krfa i ostrva Vido.......................20€ Najlepše Plaže ...............25€ Destiny....................................5€

80€

80€ GO2 PAKET Go2 narukvica...............30€ Obilazak Grada Krfa i ostrva Vido......................20€ Najlepše Plaže...............25€ Destiny..................................5€ Žurka na brodu.............20€

100€

ušteda

15€

ušteda

20€

MOGUĆNOST DOPLATE ZA OBROKE u restoranu Flames: POLUPANSION DORUČAK+VEČERA 90€

SET UP M EN IZBOR 6 JE I, LA

!!!

VAŽNE INFORMACIJE ZA PUTNIKE! • Moguća su odstupanja u satnicama, obavezno slušajte Vašeg vodiča i pratite obaveštenja na info tablama u smeštajima. • Agencija zadržava pravo promene rasporeda izleta, eventualnog otkazivanja izleta (usled neplaniranih promena rasporeda i satnica rada objekata, vremenskih neprilika, neplaniranih okolnosti koje remete plan i program). • Nakon uplate i rezervacije fakultativnih izleta, iste nije moguće promeniti ili otkazati jer se nakon evidentiranja vrši definitivna potvrda i uplata fakultativnih izleta.

Kavos INFORMATOR  
Kavos INFORMATOR  
Advertisement