Page 1

#SPUSTISE

SKIJANJE 2018 VAL THORENS


VAL THORENS Val Thorens je ski centar koji kombinuje najbolje skijalište sa najboljom atmosferom! Nalazi se u srcu najveće skijaške regije na svetu (Tri Doline – 3 Vallees) koja ima 600km sređenih staza za sve vidove skijaških sportova sa 320 obeleženih staza i 174 liftova. Nalazi se na nadmorskoj visini od 2300m i zbog toga je najviši ski centar u Evropi. Zbog tog položaja i preko 20% područja pod veštačkim snegom Val Thorens može da garantuje izuzetno dobro skijanje. Poseduje mrežu od 30 moćnih i udobnih žičara među kojima je i čuvena kabinska žičara CARON kapaciteta 150 osoba koja prevozi skijaše i bordere na najviši vrh Karon na 3200 metara nadmorske visine. Val Thorens je otvoren kako za početnike tako i za profesionalace u svim zimskim sportovima. Zbog velike raznolikosti terena i pejzaža omogućava uživanje u vožnji borda kao i sve vrste skijanja: alpsko skijanje, skijanje po hupserima, telemark, skijanje van staza, skijanje po glečeru, ekstremno skijanje.


Roche blanche REZIDENCIJA La Roche blanche, SE NALAZI U CENTRU PREBIVALIŠTA, U NJEGOVOJ NEPOSREDNOJ BLIZINI SE NALAZE SPORTSKI TERENI, ŠOPING CENTAR I SKI STAZA. OVAJ APARTMAN JE ZA DVE OSOBE, NA DVA SPRATA I SA LIFTOM . IMA OKO 19m² BEZ BALKONA KOJI GLEDA NA SEVEROISTOK. U DNEVNOJ SOBI SE NALAZI DUPLI KREVET. KUHINJA JE OPREMLJENA SA FRIŽIDEROM ŠPORETOM, RERNOM, PA I MIKROTALASNOM.

Residence Le Schuss Smeštaj Le Schuss nalazi se u tihom kraju, blizu šoping centra i padina. Ovaj apartman je za 6 osoba. Nalazi se na IV spratu, ima 35 m² i balkon sa pogledom na jugozapad. Smeštaj ima lift. U sklopu apartmana su dva kreveta na sprat, jedna dvokrevetna soba i u dnevnoj sobi se nalaze dva kreveta ili jedan bračni krevet. Kuhinja je opremljena frižiderom, električnom pločom za kuvanje, rernom, mašinom za pranje sudova. Toalet je odvojen od kupatila. Dopunske usluge po rezervaciji, u zavisnosti od dostupnosti: Wifi je 39€ nedeljno sa 3 GO po danu/ čišćenje: 50€-100€ u zavisnosti od veličine apartmana/ posteljina: 13€ po osobi i peškiri: 12€ po osobi/boravak ljubimaca je besplatan/ parking: 80€ nedeljno/ krevetac za bebe: 20€ nedeljno


residence LE SERAC LE SERAC nalazi se na vrhu odmarališta Place de Péclet u blizini centra i staza. Ovaj studio ima 33m² i nalazi se na IV spratu. Ima lift i terasu okrenutu jugozapadu. U dnevnoj sobi ima krevet na razvlačenje, dva kreveta na sprat u hodniku i dva kreveta na sprat u ćošku. Kuhinja je opremljena frižiderom, električnom pločom za kuvanje, rernom, mikrotalasnom, mašinom za pranje sudova. Toalet je odvojen od kupatila.

LES HAUTS DE CHAVIERE Smeštaj LE HAUTS DE CHAVIERE nalazi se na vrhu odmarališta u blizini Place de Paclet i centra. Renovirani apartman ima 42m², dva balkona na jugoistočnoj i severozapadnoj strani sa pogledom na planine. Nalazi se na II spratu. Ima odvojenu sobu sa bračnim krevetom, 2 kreveta na sprat na ulazu i 1 sofu u dnevnom boravku. Kuhinja je opremljena frižiderom, električnom pločom za kuvanje, rernom, mikrotalasnom, mašinom za pranje sudova. Toalet je odvojen od kupatila. Dopunske usluge po rezervaciji, u zavisnosti od dostupnosti: Wifi je 39€ nedeljno sa 3 GO po danu/ čišćenje: 50€-100€ u zavisnosti od veličine apartmana/ posteljina: 13€ po osobi i peškiri: 12€ po osobi/boravak ljubimaca je besplatan/ parking: 80€ nedeljno/ krevetac za bebe: 20€ nedeljno


LES NEVES Svi studiji su 25 m² sa krevetima na sprat kod ulaza i sofom na izvlačenje u dnevnoj sobi. LES NEVES TAKOĐE SADRŽI SMEŠTAJNE JEDINICE SA ČAJNOM KUHINJOM KOJA SE NALAZI U VAL TORENSU. JEDINICE POSEDUJU I BALKON, TV KAO I KUPATILO SA KADOM. u NEKIM JEDINICAMA POSTOJE I DELOVI ZA SEDENJE.

Katalog Val Thorens - Skijanje 2018  
Katalog Val Thorens - Skijanje 2018  
Advertisement