Page 1


KOPAONIK Kopaonik je najpoznatiji turistički centar u Srbiji, nalazi se na 290 km od Beograda, jedno je od mesta koje preko cele godine nudi idealne uslove za aktivan odmor i uživanje u prirodi, zbog bogate i zanimljive sportsko-rekreativne ponude. Klima Kopaonika obeležena je sa 200 sunčanih dana godišnje zbog čega nosi naziv „planina Sunca“. Kopaonik, planina raskošne lepote, ostaje u neizbrisivom sećanju svih koji je posete - strme litice smenjuju se sa blagim padinama, obrasla crnogoričnom šumom, bogata planinskim izvorima i potocima kristalno bistre vode, proplanci bogati retkim vrstama planinskog bilja. Zbog svoje prirodne vrednosti, Kopaonik je proglašen nacionalnim parkom 1981. Prema mnogima najbolji opis Kopaonika dao je njegov veliki poznavalac i ljubitelj Josif Pančić, obraćajući se jednom prilikom svojim studentima : ,,Dopustite mi da se ovom prilikom poslužim lepom osobinom čovečijeg duha i da vas odvedem u jedan prekrasni kraj Srbije u kome sam često i rado boravio da mu proučim prirodu, u kome sam svaki put nahodio što god novo da vidim ili o čemu da se divim, koji nisam nikad ostavljao, a da ne bi poželeo, da se još jednom tamo povrnem, a to je - Kopaonik i njegovo podgorje’’


JAT APARTMANI Jat apartmani se nalaze u centru svih glavnih sadržaja ovog turističkog centra na nadmorskoj visini od 1780 m. Najbliže žičare, ,,Pančićev vrh’’ i ,,Malo jezero’’ su u neposrednoj blizini. Gostima hotela je na raspolaganju restoran, prodavnica, igraonica, ski-servis, salon za masažu kao i besplatan wireless internet u celom hotelu.


Studio 0+1 tip A ( za 1-2 osobe ) Studio ima jednu prostoriju sa sofom na razvlačenje, kuhinjski deo sa šporetom, frižiderom, posuđem, stolom za ručavanje, televizor, kupatilo sa tušem. Studio 2+0 tip B ( za 2 osobe ) Studio ima jednu prostoriju sa dva kreveta, kuhinjski deo sa šporetom, frižiderom, posuđem, stolom za ručavanje, televizor, kupatilo sa tušem. Studio 1+1 tip C ( za 2-3 osobe ) Studio ima jednu prostoriju sa jednim krevetom i jednu sofu na razvlačenje, kuhinjski deo sa šporetom, frižiderom, posuđem, stolom za ručavanje, televizor, kupatilo sa tušem. Studio 2+1 tip D ( za 3-4 osobe ) Studio ima jednu prostoriju sa dva odvojena kreveta, jednu sofu na razvlačenje, kuhinjski deo sa šporetom, frižiderom, posuđem, stolom za ručavanje, televizor, kupatilo sa tušem. Studio 3+1 tip E1 ( za 4-5 osoba ) Studio ima jednu prostoriju sa tri odvojena ležaja i sofu na razvlačenje, kuhinjski deo sa šporetom, frižiderom, posuđem, stolom za ručavanje, televizor, kupatilo sa tušem. Apartman 3+1 tip E2 ( za 4-5 osoba ) Apartman ima dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, spavaću sobu sa tri kreveta, kuhinjski deo sa šporetom, frižiderom, posuđem, stolom za ručavanje, televizor, kupatilo sa tušem. Apartman 2+2 tip F2 ( za 5-6 osoba) Apartman jedna sofa na razvlačenje u dnevnom boravku, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem i jedna spavaća soba sa dva klasična ležaja. Apartman 4+1 tip F1 ( za 5-6 osoba ) Apartman ima dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, dve spavaće sobe sa po dva kreveta koje imaju parapetni zid, kuhinjski deo sa šporetom, frižiderom, posuđem, stolom za ručavanje, televizor, kupatilo sa tušem.

Katalog smeštaja  
Katalog smeštaja  
Advertisement