Page 1

INFORMATOR

EVIA

2017. WWW.GO2TRAVELLING.NET


DOB

LI U GO ! Š T O E R OD 2 SV

Skiatos i plaža Kukunaries

Da li ste spremni za jedno od najpopularnijih ostrva Grčke? Skiatos je poznat po svojim zlatnim plažama šljokičavog peska, prozirnom moru i obilju zelenila. Mi ćemo posetiti čuvenu plažu Kukunaries gde ćemo se zadržati par sati uživajući u prirodi i vodenim sportovima. Nakon toga sledi poseta gradu Skiatosu do kojeg putujemo brodom. U gradu se možete prošetati romantičnom pillow street ulicom, piti koktele u nesvakidašnjim lokalima u čuvenom bar streetu, posetiti crkvu Sv. Nikole i još mnogo toga.

30€

30€ Plaže Evie

g ra

d Skiat

Upoznajte najlepše plaže Evie! Go2 vas vodi u obilazak ostrva i nudi vam mogućnost celodnevnih izleta na fascinantim plažama Evie: Neos Pirgos, Porto Pefko i Padermos. Očekuju vas dnevne žurke, mojito i neizostavni Fredo Capuccino (kafa koju nikako ne smete da preskočite kada dođete na ostrvo). Pesak pod stopalima, ritmovi koji dolaze iz beach bara i osveženje u kristalno čistom moru trenuci su koje definitivno nećete zaboraviti.


m a ji c a

ica kart SIM terneta a k grč MB in 600

10€

o2

5€

LNA CIJA SPE NUDA! PO

!!!

G

t os

: ijate Go2-a b o ke 30€ ud kvic alne žur benda u r a ficij o2 n stup Uz G na sve o z na na ino 2x z , la -ulaz latan u lubu Ka bovima Kazino k u p l i -bes e City u cije u k ch bar s a t o k Whi ijalne a egli be aderm P A c i , -spe ranima na plaž o rest a žurka t n g.ne n -noć i l el rav go2t

30€

Atina

Morate posetiti Atinu kad ste joj već toliko blizu! Na ovom celodnevnom izletu očekuje vas puno stvari za videti kao što su: Omonija trg, Karaiskaki trg, Sintagma trg, Parlament, Adrijanova kapija, Zapio park, stadion, kao i neizostavni Akropolj... Na karju krajeva nikad se ne zna kakvu ćete dragocenost sami pronaći. Ne propustite da osetite duh grčke prestonice koja, iako je nazivaju kolevkom zapadne civilizacije, nipošto nije ostala zarobljena u tradiciji. Savremeni duh Atine je nešto što ne smete propustiti!


DEFINITIVNO A NAŠA PREPORUK ZA OVO LETO!

90€

DODE MI DA ODEM PAKET

Go2 narukvica..........30€ Plaže..............................30€ Go2 majica................10€ Skiatos..........................30€ Atina..............................30€

130€

GO2 PAKET

40€

80€

Go2 narukvica...30€ Plaže.......................30€ Go2 majica........10€ Skiatos................30€

100€ ušteda

25€ 20€

ušteda

60€ VODI ME NA PLAŽU PAKET Go2 narukvica......30€ Plaže...................30€ Go2 majica......10€

ušteda

70€

10€

VAŽNE INFORMACIJE ZA PUTNIKE! • Moguća su odstupanja u satnicama, obavezno slušajte Vašeg vodiča i pratite obaveštenja na info tablama u smeštajima. • Agencija zadržava pravo promene rasporeda izleta, eventualnog otkazivanja izleta (usled neplaniranih promena rasporeda i satnica rada objekata, vremenskih neprilika, neplaniranih okolnosti koje remete plan i program...) • Nakon uplate i rezervacije fakultativnih izleta, iste nije moguće promeniti ili otkazati jer se nakon evidentiranja vrši definitivna potvrda i uplata fakultativnih izleta.

Evia INFORMATOR  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you