Page 1

PARIZ | AMSTERDAM | PRAG | MILANO | BERLIN

EUROTRIP 2018

INFORMATOR

19.04. - 28.04.


FAKULTATIVE EUROTRIP Krstarenje Vltavom 21. april 2018.

15€

Ovo je jedan od omiljenih izleta svih posetioca Praga. Krstarenje je prilika da vidite i osetite Prag izjednog sasvim drugog ugla. Prolazeći ispod Karlovog mosta i odvajajući se rukavcem uz Malu stranu gde se reka pretvara u uski kanal. Tek tada se vidi deo priobalja koji se stidljivo krije dok pažnju zaokupljaju poznatije znamenitosti koje Prag nudi. *Da li staznali? Jedan od čuvenih čeških kompozitora Bedžih Smetana, je inspirisan lepotom predela kroz koje protiče ova reka, kao i samim njenim tokom, napisao čuvenu kompoziciju „Vltava“, koju kapetani ovih malih lađa često vole da puste.

Izlet u Karlove Vari 21. april 2018.

30€

Karlova banja, Karlovi termalni izvori, smešteni su oko 120 km zapadno od Praga, na slivu reka Ohra i Tepla. Reč je o najpoznatijem, najatraktivnijem i najvećem češkom banjskom lečilištu i jednom od najpoznatijih geotermalnih izvora u Evropi, koji se često još naziva i Carlsbad. Smatra se za jednu od najlepših banja Evrope. Tokom naše posete obići ćemo njene lekovite izvore termalne vode i kolonade (TermalSpring, MarketCollonade...), crkvu Sv.Marije Magdalene. Naravno NE ZABORAVITE da probate čuvenu Becherovku otkrivenu pre 200 godina, vodu sa lekovitih izvora. *Da li ste znali? Karlove Vari su mesto gde su snimani filmovi kao što su: Bornov Identitet, Nemoguća misija i James Bond.

Klub Misch Masch 20. april 2018. Posle celodnevnog uživanja u čarima Praga, slažete li se da treba da se malo opustimo i da upoznamo noćni život Praga? Odlučili smo da vas odvedemo u jedan od najpopularnijih klubova u ovom gradu, i da se đuskajući do sitnih sati, naoružamo dobrim raspoloženjem i uspomenama koje ćemo poneti sa sobom.

11€


FAKULTATIVE EUROTRIP Drezden 21. april 2018.

30€

Grad na istoku Nemačke koji je zbog svog izuzetnog značaja nazvan i Firencom na Elbi. Ovaj grad prepun je kulturno-istorijskih spomenika iz srednjeg veka kao i onih iz vremena jugend i Bauhaus stilova, rođenih krajem 19-og i početkom 20-og veka. Najpoznatija obeležja grada su: Opera Zemper, palata Cvinger, Bogorodična protestantska crkva, dvorska rimokatolička crkva, državni muzej Drezden.

Krstarenje Amstelom 23. april 2018.

17€

Doživi Amsterdam sa reke. Pođi sa nama na krstarenje amsterdamskim kanalima. Holandski vladari su od 17. veka negovali običaj da svojim gostima pokažu grad ploveći mnogobrojnim kanalima na kojima se Amsterdam nalazi. Ova nekadašnja privilegija je danas dostupna svima koji sa nama krenu na ovaj nesvakidašnji izlet.

Amsterdam pub crawl 23. april 2018.

5€

Osetite jedinstveni duh Amsterdama. Posetićemo autentične barove gde ćemo probati zanimljiva pića i koktele i ono po čemu je Holandija poznata - vrhunska piva. Naravno, posetićemo i ono što je mnogima prva asocijacija na ovu evropsku metropolu Coffeeshop-ove. :)

Velika holandska tura 24. april 2018. 30€ Prilika da upoznate malu, a opet veliku Holandiju – jednu od najmanjih, ali najgušće naseljenih zemalja Evrope! Moderni Roterdam, grad futurističke vizure, dom najveće evropske luke, otmeni Hag, pun parkova i klasičnih fasada, oduzećevam dah i razbiti predrasudu o gradu. Posetićemo i Delft, grad koje je poznat po plavo-belom porcelanu, rodni grad Vermera, gde se nalazi i njegov muzej.


FAKULTATIVE EUROTRIP Krstarenje Senom 25. april 2018.

15€

Ne propustite krstarenje Senom. Iskoristite priliku za nezaboravne romantične trenutke dok krstarite Senom i divite se mnogobrojnim istorijskim spomenicima, Posebno opremljen brod sa velikim prozorima će vas provesti pored Ajfelove kule, Notre dame, Trokadero, i bezbroj mostova duž krstarenja. Svi brodovi sadrže višejezične audio-vodiče.

Klub Byblos Milano 26.04.2018

11€

Žurke su pravi izbor za sve koji žele da osete pravi duh noćnog života Milana. Za vas smo odabrali jedan od najposećeniih klubova u gradu koji obećavaja nezaboravan provod.

Jezero Komo 27.04.2018

25€

Posetom jezera Komo imaćete priliku da uživate u srednjovekovnoj arhitekturi i šetnji pored velelepnog mondenskog jezera. Čarobna kombinacija Alpa i jezera čini ovo mesto izuzetnom turističkom destinacijom, pa ne iznenađuje što mnogi članovi jet-seta, poput Džordža Klunija, imaju svoje vile ovde.

ČEŠKI PAKET

56€

50€

.............30€ Karlove Vari ili Drezden....... ..............15€ Krstarenje Vltavom ............... ................11€ Klub Misch Masch.................

HOLANDSKI PAKET 52€

45€

Krstarenje Amstelom ........................17€ Amsterdam pub crawl .......................5€ Velika holandska tura ......................30€

ITALIJANSKI PAKE T

36€

30€

Milano žurka, klub Byblos...............11€ Jezero Komo ......... ...............................25€

EUROTRIP PAKET 159€

120€ UŠTEDA 39€

Karlove Vari ili Drezden.................. ..30€ Krstarenje Vltavom ........................ .....15€ Klub Misch Masch.............................. ...11€ Krstarenje Amstelom .................. .........17€ Amsterdam pub crawl .................. ........5€ Velika holandska tura .................. .......30€ Milano žurka, klub Byblos ............ ...11€ Krstarenje Senom ........................ .......15€ Jezero Komo................... .................. ....25€

Eurotrip informator  
Eurotrip informator  
Advertisement