TOUR SAN MARINO - MARCHE

Page 1

TOUR 22229 MAI 2022

10°

ÅRSJUBILEUM


SAN MARINO - MARCHE FRA DEN VESLE FRIHETSREPUBLIKKEN I HJERTET AV ITALIA TIL MARCHE-KYSTEN, GJENNOM DALER OG MELLOM SLOTT

1 SAN MARINO 2 GABICCE MARE

3 TAVERNELLE

667 SENIGALLIA

445 FRONTONE

PROGRAMM DAG 1 - 22 MAI 2022 Ankomst til Bologna flyplass med påfølgende transport og overnatting på ett av San Marino hotell. Besøk til byens historiske sentrum og middag. San Marino er den eldste konstitusjonelle republikken i verden. Dens høye beliggenhet, omgitt av natur, bidrar til å skape den fantastiske atmosfæren i denne middelalderbyen. Fra historie til kultur, San Marino tilbyr en rekke museer, samt ulike historiske bygninger og monumenter, som de tre tårnene, bygget for å forsvare den gamle landsbyen.


DAG 2 - 23 MAI 2022 San Marino - Gabicce Mare (Ca 65 km) Turen starter i retning Morciano di Romagna, med et lite stopp for å smake Romagna herligheter og porchetta ved “La Baita, da Libero”. Etter pausen gjenopptas turen mot slottene i Mondaino og Montegridolfo. Vi tar oss ett pitstopp for en kaffe i Tavullia, byen til verdensmester i Moto GP Valentino Rossi og lunsj på slottet Gradara, kjærlighetslandsbyen i Marche. Ankomst til Gabicce Mare på ettermiddagen. Overnatting og middag på Michelacci Grand hotel.

DAG 3 - 24 MAI 2022 Gabicce Mare - Serrungarina (Ca 50 km) Vi skal reise langs en fantastisk panoramavei opp til Pesaro. Under turen kan du beundre det vakre Pesaro-landskapet og Adriaterhavet. Lunsjpause i et typisk lokalt våningshus og ankomst til Serraungarina sent på ettermiddagen på et fantastisk hotell med svømmebasseng.


DAG 4 - 25 MAI 2022 Serrungarina- Frontone (Ca 50 km) Den starter i retning av Gola del Furlo delstatens naturreservat, ved ankomst er det en kaffepause med en fantastisk utsikt. Lunsj og besøk av landsbyen Cagli. Ankomst til “Daino” - hotellet i det suggestive slottet Frontone.

Historien om Duce-profilen på Monte Pietralata Furlo-bergen har alltid stimulert menneskets fantasi: små og store verk har preget kløften gjennom århundrene. Blant disse er det også den såkalte Testa del Duce. I løpet av den fascistiske perioden ønsket skogvaktene i området å reise et monument til ære for Benito Mussolini som ofte passerte gjennom disse delene for å nå Roma. Profilen ble laget med blokker av kalkstein og armert betong og ble plassert på en steinete sti ved Monte Pietralata. Ansiktet med de typiske Mussolini-uttrykkene var synlig på mange kilometers avstand. På slutten av verdenskrig bombet partisanene Testa del Duce og knuste den til støv.


DAG 5 - 26 MAI 2022 Frontone (fra 50 til 70 km) Mulighet for å velge mellom 2 opplevelser: 1- Vandreutflukt fra klosteret Fonte Avellana i Serra Sant’Abbondio, til toppen av Monte Catria. Vandreturer går mellom fantastiske bøkeskoger og vakre enger. 2- Sykkeltur fra hotellet til “Croce del Catria” med et stopp ved klosteret Fonte Avellana for et besøk og en rask pause før du klatrer til toppen. Når du når toppen, lunsj sammen utendørs (tilberedt av Massi Cycling-ansatte) og til slutt tilbake til hotellet. Om klosteret Klosteret ligger på de skogkledde bakkene til Mount Catria (1701 moh), 700 meter over havet. Dette er et magisk sted, gjennomsyret av historie og kunst. Klosterets opprinnelse dateres til slutten av det tiende århundre, rundt 980, da noen eremitter valgte å bygge de første rommene av den som gjennom århundrene vil bli den nåværende kloster.


DAG 6 - 27 MAI 2022 Frontone - Senigallia (60 km) Vår siste tur mot Senigallia går gjennom Cesano-dalen. Landskapet i dalen er veldig variert, fra Catriafjellet til stranden i Marotta. Området er berømt for sin arkeologi og arkitektur, samt for deilig lokalmat og nydelig vin. Vi tar en kaffepause ved ett av dalens mange slott før vi fortsetter turen mot et våningshus som byr på vinsmaking. Ankomst til Senigallia på hotellet der vi overnatte på City Hotel.


DAG 7 - 28 MAI 2022 Senigallia - Valle del Verdicchio og Lacrima di Morro d’alba. (fra 23 til 70 km) Siste dag hvor vi omgir oss med fantastisk utsikt, vinsmaking og typiske delikatesser i Misa elvens dalen. Avreise om morgenen til byen Ostra hvor det blir en kort kaffepause. Derfra tar turen oss til Filodivino vinresort i San Marcello, hvor du vil smake på en utmerket Lacrima di Morro d’Alba DOC, en typisk lokal rødvin. Etter pausen drar vi mot kysten. Lunsj inntas ved sjøen i Marina di Montemarciano før vi setter kursen mot hotellet i Senigallia.

DAG 8 - 29 MAI 2022 Hjemturen fra Bologna flyplass.

Turen arrangeres av BIKE & TRAVEL s.r.l. Via Olivella 110/b 47899 Serravalle REPUBBLICA di SAN MARINO


10° ÅRSJUBILEUM