Page 1

James Hamilton-Paterson: Kuhanje s Fernet Brancom

Lagano ljetno štivo

Ona i on, dvoje neočekivanih susjeda koji su došli u Toskanu u potrazi za samoćom i mirom – a tako različiti! Ili ipak nisu…

za opuštanje!

Simo Mraović: Bajke za plažu Simo… Plaža… Uživajte!

Victoria Hislop: Otok Puno grčkog sunca i topline, obiteljske tajne, ljubav…

N Naavvooddnnoo nnaa nneekkee ppllaažžee vviiššee nnee m moožžeettee ddoonniijjeettii ssvvoojjuu lleežžaalljjkkuu,, ssvvoojjuu bbooččiiccuu vvooddee,, m maa,, nnii ssvvoojjuu kkrraaffnniiccuu iillii

Marina Lewycka: Kratka povijest traktora na ukrajinskom

bbrreesskkvviiccuu,,… … aallii vvaam m zzaattoo jjoošš

Njen se je otac, star 84 godine, odlučio ponovno oženiti?! Sa sestrom je u svađi zbog ostavštine pokojne majke! Pročitajte kako sa svime time, nadasve duhovito, izlazi na kraj hrabra Nadežda.

uuvviijjeekk nniissuu oodduuzzeellii pprraavvoo nnaa

Mavis Cheek: Seksualni život moje ujne Imati dobrog muža, dobru djecu, novaca – dobar život… Ludo se zaljubiti… Što slijedi dalje?

Allison Pearson: Kad sve to stigne? Roman o tipičnoj modernoj ženi – uspješnoj na poslu, u sretnom braku, majci dvoje male djece. Kad sve to stigne?

V VA AŠ ŠU U KKN NJ JIIG GU U!!!!

KNJIGA NA SUNČANJU


Maeve Binchy: Ljubičasti autobus Minibusom ljubičaste boje svakog petka putuje sedmero ljudi – svatko uronjen u svoju životnu priču…

Jonathan Tropper: Kako utješiti udovca Doug ima dvadeset devet godina. Život mu je stao onog trenutka kada je izgubio Hailey. Ne pitajte ga za nju.

Joanne Fedler: Mame: strogo povjerljivo Na ovim ćete stranicama prepoznati sebe i svoje prijateljice – jeste li spremne? To su stvarni razgovori stvarnih žena koje sve vodimo. Zabavno. Bespoštedno.

Krešimir Pintarić: Ljubav je sve Što uopće više reći…

Chris Manby: Sedam sunčanih dana Roman se predstavlja kao ležerna ludorija prepuna sunca, mora, pijeska i seksa. Što čekate? Na čitanje!

Leslie Schnur: Šetačica pasa Njujorčanka Nina okrenula je novu stranicu u životu – uključujući i promjenu posla: postala je šetačica pasa… A jedan od njihovih vlasnika je, čini se, Gospodin Savršeni! No, je li baš on “onaj pravi”?

Kate Kerrigan: Recepti za savršen brak Postoji li savršen brak? Pročitajte priče o braku i ljubavi jedne unuke i njene bake.

Julijana Matanović: Knjiga od žena, muškaraca, gradova i rastanaka Xiaolu Guo: Sažeti kinesko-engleski rječnik za ljubavnike Napisan namjerno na lošem engleskom jeziku, roman je romantična komedija o dvoje ljubavnika koji ne govore istim jezikom.

Joanne Harris: Čokolada Ako ste ljubiteljica čokolade, ovo je knjiga za vas – provjerite kakvu čarobnu moć ima ova slastica! (Naravno, ljubav je u pitanju!)

Autorica nam nudi novu poslasticu zbirku od dvanaest priča podijeljenih po cjelinama (navedenih u naslovu djela).

Arijana Čulina: Što svaka žena triba znat o onon stvarima Glavna junakinja Goge Bjondina je hrvatska Bridget Jones! Priručnik za dobar ljubavni život s primjerima za svaku ženu… A mogu pročitati i muškarci…

Knjiga na sunčanju  
Knjiga na sunčanju  
Advertisement