__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Kursuskatalog efterår 2021 Træning for dig med spændinger, smerter eller fysiske skavanker

gigt • osteoporose • hypermobilitet • fibromyalgi • sclerose • mm

Velvære for krop & sind


Gigtskolen tilbyder holdtræning for dig med spændinger, smerter, fysiske skavanker eller psykiske udfordringer. Undervisningen foregår på små hensyntagende hold, hvor der er tid til at give særlig opmærksomhed til hver enkelt deltager. Vores hold er tilrettelagt til personer, som har svært ved at træne på et almindeligt hold. Lider du af fx gigt, osteoporose eller er du generet af smerter i ryg eller nakke? Kom i gode hænder hos vores kompetente undervisere, som alle har erfaring med hensyntagende træning. Vores undervisning varetages hovedsagligt af fysioterapeuter, psykomotoriske terapeuter samt uddannede yoga- og pilates instruktører. Gigtskolen arrangerer også mange spændende foredrag og debatarrangementer om aktuelle emner. Du kan holde dig opdateret om alle vores arrangementer på www.gigtskolen.dk.

Gigstskolens administration holder til på Frederiksberg. Kontakt os på kontor@gigtskolen.dk eller på telefon 49 76 31 00. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

John

Lotte

Sussi

Thea

Helene

Allette

Grafisk produktion: Lotte Scharbau

2

Gigtskolen er tilknyttet Dansk Oplysnings Forbund


Indhold Praktisk information

4

Kursusbeskrivelser

6

Kurser

Kurrejser

København

10

Frederiksberg

20

Dragør

30

Egedal

31

Frederikssund

32

Gentofte

34

Gribskov

35

Helsingør

39

Rudersdal

43

Rødovre

45

Tårnby

47 48

3


Praktisk information Hvem kan deltage Gigtskolens kurser henvender sig til dig, som på grund af spændinger, smerter elle fysiske skavanker har svært ved at træne på et almindeligt hold. Det kan fx være på grund af gigt, osteoporose, fibromyalgi eller problemer i knæ, ryg eller nakke. Undervisningen foregår på små hold med plads til at give individuel vejledning.

Tilmelding Du kan se alle vores aktuelle kurser og tilmelde dig på www.gigtskolen.dk Har du spørgsmål til vores kurser kan du finde mange af svarene på hjemmesiden. Du er også meget velkommen til at kontakte os på mail: kontor@gigtskolen.dk eller ringe på 49 76 31 00 Telefontid: mandag, tirsdag og torsdag kl. 10.00 - 12.00 Når du tilmelder dig vores kurser med opstart i 2021, accepterer du Gigtskolens vilkår i forhold til corona. Du kan læse Gigtskolen corona-retningslinjer på www.gigtskolen.dk.

Afmelding og tilbagebetaling Hvis du ønsker at annullere din tilmelding, kan tilbagebetaling af det fulde beløb ske indtil 2 uger før kursets planlagte start. Ved tilbagebetaling påregnes der 100 kr. i administrationsgebyr. Herefter er tilmeldingen bindende – uanset årsag – og gebyret kan ikke refunderes. Følgende berettiger ikke til hel eller delvis tilbagebetaling af kursusbeløb: • ændring af undervisningssted • ændring af underviser • aflysninger pga. sygdom eller lign.* • lokaleaflysninger* *Ved sygdom/lokaleaflysning forlænges holdet så vidt muligt i slutningen af sæsonen. Kan et hold ikke etableres, refunderes hele kursusbeløbet.

Tilmeld dig vores kurser på www.gigtskolen.dk og følg os på 4


Praktisk information Kursusgebyr/nedsat pris Priser er anført ud for hvert enkelt kursus. Pensionister, efterlønsmodtagere, arbejdsledige og SU-modtagere er berettiget til nedsat pris, såfremt de har bopæl i den gældende kommune. Priser er anført således: alm. pris/nedsat pris.

Forhåndstilmelding Tilmeldte deltagere får automatisk reserveret en plads på holdet i den efterfølgende sæson. Vi sender forhåndstilmeldinger til deltagerne i slutningen af november og slut maj. Tilmeldingen er først endelig, når vi har modtaget kursusbeløbet - overskrides betalingsfristen frigives pladsen automatisk.

Ferie- og lukkedage Følgende bassiner holder lukket i uge 7/8 og 42: Amager Hospital, Birkerød Svømmehal, DGI Byen, Frederiksberg Svømmehal, Frederikssund Ny Svømmehal, Flintholm Svømmehal, Gribskov Svømmehal, Kastrup Svømmehal, Skovbrynet, Slangerup Svømmehal, Valby Vandkulturhus, Vandspejlet, Vestamager Svømmehal, Vestbad (lukket uge 7, 8 og 42) og Ølstykke Svømmehal. Gigtskolens kontor er lukket i weekender samt på helligdage og mellem jul og nytår.

Kursusbeskrivelser Du kan finde alle kursusbeskrivelser på side 6 - 8. Har du spørgsmål vedrørende vores undervisningen, finder du mange af svarene på vores hjemmeside www.gigtskolen.dk.

Vi tager forbehold for trykfejl, holdændringer og aflysninger grundet force majeure eller tredjepart. Hvis kurset/arrangementet må aflyses på grund af krig, naturkatastrofer, terror, strejker, snestorm eller epidemier betragtes dette som force majeure, hvormed retten til erstatningsundervisning eller tilbagebetaling af kursusgebyr bortfalder.

5


Kursusbeskrivelser Afspænding Afspænding er træning for både krop og sind. Der veksles mellem styrkende, smidiggørende og afspændende øvelser, som afhjælper spændinger i kroppen. Der vil være fokus på at lærer dit åndedræt at kende så du derigennem får afspændt krop og sind. Øvelserne kan afhjælpe spændingstilstande såsom smerter i hoved, skuldre, ryg, søvnproblemer og stress. I undervisningen arbejder vi med stræk, smidiggørende bevægelse og åndedrættet. Barretræning og gulvøvelser Her får du opbygget en sund holdning og en stærk krop. Barre-træning er en sammensmeltning af pilates, ballet, og funktionel træning, hvor hele kroppen arbejdes igennem, med barren som redskab. Barren bruges til at holde balancen mens der trænes styrke, smidighed, balance og kropsholdning. Mavemuskler, baller og lår bliver strammet op, rygsøjlen forlænget og nakken rettet ud. Ankler, knæled og hofteled styrkes. Med barre-træning kan du få en stærkere krop, bedre kropsholdning og øget smidighed. Alt akkompagneret af skøn musik. Alle kan være med. Øvelserne kan tilpasses den enkelte deltager og der tages individuelle hensyn til eventuelle udfordringer/skader. Bevægelse og afspænding Her får du trænet både krop og sind. Der veksles mellem styrkende, smidiggørende og afspændende øvelser. Du vil opleve din krop blive blødere og smidigere og dine tanker rolige. Øvelserne kan afhjælpe spændingstilstande såsom smerter i hoved, skuldre, ryg, søvnproblemer og stress. Blid pilatestræning og afspænding Med øvelser der gavner kropsholdningen, styrker kerne-muskulaturen, bløde organiske bevægelser og gode stræk, får vi trænet både krop og sind. Vi inddrager styrkende balanceøvelser samt åndedrætsøvelser og afslutter med blid og behagelig afspænding. Her arbejdes der med at udbedre og forebygge smerter og spændinger med fokus på at øge kropsbevidsthed og funktionsniveau. Træningen akkompagneres af dejlig musik. Diabeteshold Holdet henvender sig til deltagere, der har diagnosticeret diabetes 2. Undervisningen omfatter fysisk træning med det formål, at modvirke åreforkalkning samt sænke blodtryk og kolesteroltal. Fysioterapeutisk træning med maskiner På dette hold vejledes du i et træningsprogram, som involverer øvelser på maskiner og på gulv. Du får trænet hele kroppen igennem under kyndig vejledning af en fysioterapeut. Der fokuseres på at styrke muskulaturen og balancen.

6


Kursusbeskrivelser Fysiopilates FysioPilates er en kombination af fysioterapi og pilatesøvelser. Målet er at genskabe naturlige bevægelsesmønstre, som giver mindre belastning af leddene. Du lærer, hvordan du undgår skadelige og uhensigtsmæssige bevægelser i dagligdagen samt optræner de små stabiliserende muskler. Træningen ledes af en fysioterapeut. Gotved øvelser & afspænding Gennem stræk, styrkeøvelser og afspænding skabes styrke og naturlig balance i kroppen såvelsom i nervesystemet. Du lærer at bruge kroppen som naturen har skabt den. Gotved-systemet egner sig specielt til personer med problemer i nakke, skuldre, ryg, led og ben. Motion og socialt samvær for seniorer Dette hold kombinerer fysisk aktivitet og hyggeligt samvær. Der trænes kondition, styrke, balance og smidighed med fokus på, at træningen skal være både sjov og effektiv. Efter træningen samles man til en hyggelig snak. Osteoporosehold Undervisningen fokuserer på at styrke dine knogler, muskler og led gennem fysisk aktivitet. Gennem udvalgte øvelser træner vi balance og koordination. Pilates Pilates har sin oprindelse i yoga, dans og martial arts og er en helt unik træningsform som har fokus på kropsforståelse, kernemuskulatur, smidighed, åndedræt og velvære. Øvelserne er anatomiske og træner kropsholdning, mobilitet, stabilitet og fleksibilitet med øvelser for mave, ryg, baller, lår og skulderbælte. Undervisningen består af en blid dynamisk opvarmning, stående, siddende og liggende styrke- og strækøvelser. I Pilates handler det også om at sætte tempoet ned, afhjælpe hverdagens stress og sætte fokus på åndedrættet og på blot at være tilstede i kroppen. Træningen begrænser sig nemlig ikke kun til muskulaturen, den kan opleves som en indre massage til gavn for både krop og sind. Reformer hold Med reformer træner vi både stabilitet, styrke, smidighed og koordination på én og samme gang. I Reformer Pilates trænes der i en særlig reformermaskine, hvor sværhedsgraden kan reguleres i de forskellige øvelser og ud fra den enkeltes behov. Vi fokuserer på at mobilisere hele kroppen og får fat i alle led og muskler. Ryghold Under kyndig vejledning af en fysioterapeut trænes de muskelgrupper som giver stabilitet, bevægelighed og styrke i ryggen. Efter grundig opvarmning vejledes du i træningøvelser med maskiner og på gulv. Der afsluttes med stræk og afspænding. 7


Kursusbeskrivelser Skånsom styrketræning På dette hold får du styrket kroppens basale muskler og får forbedret kroppens naturlige bevægemønstre. Målet er at gøre hele din krop velfungerende og stærk. Øvelserne foregår i maskiner og med diverse remedier, og kan tilpasses deltagernes specifikke behov. Øvelserne er både udfordrende og afvekslende, og der lægges samtidig stor vægt på at vi skal nyde træningen og have en hyggelig time sammen. Holdet er målrettet dig, der grundet smerter i skuldre, ryg, hoved, nakke eller problemer med gigt, eller osteoporose har brug for skånsom træning. Stavgang Undervisningen begynder med opvarmning og træning af den korrekte teknik, hvorefter der er fælles stavgang i parken. Deltagerne medbringer egne stave, som skal være justerbare. Styrketræning Vi starter med fælles opvarmning, hvorefter der arbejdes med øvelser, som forbedrer kondition og styrke. Der afsluttes med strækøvelser. Sund bevægelse - ned i vægt Holdet henvender sig til deltagere, som ønsker at opnå et varigt og sundt vægttab. Fysisk aktivitet og sund kost styrker din krop, så du har det bedste udgangspunkt for vægttab og bedre velvære. Undervisningen har fokus på motion og vedligeholdelse af sunde vaner i fællesskab med andre. Vandgymnastik og socialt samvær På dette hold kombineres fysisk aktivitet med socialt samvær. Efter bassintræning mødes man til hyggeligt samvær. Træningen i bassinet består af kondition, balance og styrke øvelser. Varmtvandsbassin Bassintræning er en skånsom træningsform ideel for personer med gigt eller andre problemer i ryg, hofter, led og muskler. Det varme vand virker smertelindrende, og derfor er bassintræning særlig relevant for dig, hvis du er smerte- og funktionspåvirket. Vandets bærende evne giver dig større bevægelighed og du kan lave øvelser, som du ikke kan på land. Samtidig øger vandmodstanden din muskelstyrke, balance, koordinationsevne og kropsbevidsthed. Velvære Vil du holde dig i form uden at miste pusten? Vi starter undervisningen med opvarmning, med efterfølgende blid cirkeltræning og pilates øvelser på måtte. Alle øvelser tilpasses den enkelte deltagers fysiske formåen og behov. 8


Kursusbeskrivelser YOGA Yoga Med yoga kan du få en stærkere og smidigere krop og øget velvære i både krop og sind. Undervisningen består af stillinger der styrker musklerne og balancen, skønne stræk der øger smidigheden samt åndedrætsøvelser som løsner for ophobede spændinger. Vores yogahold er for alle – også dig som ikke har prøvet yoga før. Underviseren tilpasser øvelserne efter den enkeltes behov og niveau. Yoga - stabilitet og mobilitet På dette hold fokuseres på afspænding, udstrækning og stabilitet. Med simple yogastillinger og blide stræk, får du både afspændt og styrket kroppen og hermed skaber vi mobilitet gennem stabilitet. Yogaen giver dig en øget kropsbevidsthed og kan give dig øget velvære både fysisk og psykisk. Mediyoga Mediyoga består af fysiske øvelser, åndedrætsøvelser, afspænding og meditation. De fysiske øvelser udføres roligt og kontrolleret og er med til at skabe fleksibilitet i kroppen og påvirker nervesystem, organer og hormoner. Yin yoga Yin yoga er en rolig og meditativ yogaform som med udgangspunkt i lange passive stræk stimulerer kroppens led, knogler, organer og bindevæv. Samtidig løsnes fysiske såvel som psykisk betingede spændinger og nervesystemet beroliges. Yoga/pilates Undervisningen kombinerer de bedste øvelser fra yoga og pilates. Der er fokus på at træne balancen samt mave- og rygmuskulaturen. Afsluttes med afspænding.

Kinesiske helbredsøvelser Tai Chi Chuan Oplev og erfar det sjove, interessante og berigende i den kinesiske selvforsvars- og bevægelseskunst Tai Chi Chuan. En ny og spændende verden vil åbne sig for dig. 1. knivform og sværd (forudsætter træning i den langsomme Tai Chi-form) Kniven, der er ca. 1 m. lang, kan enten være af træ eller metal. Du skal have en blankvåbentilladelse hos Politiet, hvis du køber en metalkniv. 9


København Varmtvandsbassin Amager Hospital

Hans Bogbinders Allé 3, indg. 17, 2300 København S

Bassin: 1.25-1.60m, 33-34°

Hold

Dag

Tid

Underviser

443 - 445 451, 452

Mandag

10.00*, 10.40, 11.20 12.00, 12.40

Vibeke Schønnemann + Cecilie Jensen

413 - 416

Mandag

15.00, 15.40, 16.20, 17.00

Henrik Bunch Larsen + Bell Bohn-Willeberg Kathrine Thiesen

466 446 - 448 449*, 450*

Tirsdag

9.20 10.00, 10.40, 11.20 12.00, 12.40

Vibeke Schønnemann + Cecilie Jensen

418 - 421 458

Tirsdag

15.30, 16.10, 16.50, 17.30 18.10

Amia Miang + Katrine Thiesen

425, 467, 468 472

Onsdag

12.00, 12.40, 13.20 14.00

Vibeke Schønnemann + Cecilie Jensen

422- 424

Onsdag

14.40*, 15.20, 16.00

Dave Belgrave + Susanne Petersen

338** 428, 429, 430 431 - 432

Torsdag

13.30 14.50, 15.30,16.10 16.50, 17.30

Anette Duckert + Dee Escandorz + Filip Jocic

469 - 471

Fredag

10.00, 10.40, 11.20

Victoria Nerozia + Katerina Nerozia

436 - 439

Fredag

14.00, 14.40, 15.20, 16.00

Dave Belgrave + Annette Levanius

15 gange 40 min. kr. 1250/1117 ∙ start uge 34 *) Kvindehold **) Særlig pris: kr. 810/695

10


Varmtvandsbassin & socialt samvær Amager Hospital

Hans Bogbinders Allé 3, indg. 17, 2300 København S

Bassin: 1.25-1.60m, 33-34°

Hold

Dag

Tid

Underviser

440

Fredag

12.00

Lene Vosbein

13 gange 90 min. kr. 1200/890 ∙ start uge 34

Kombihold afspænding & motion i vand og på land Amager Hospital

Hans Bogbinders Allé 3, indg. 17, 2300 København S

Bassin: 1.25-1.60m, 33-34°

Hold

Dag

Tid

Underviser

473

Torsdag

16.40

Dee Escandorz

441

Fredag

13.30

Victoria Nerozia

15 gange 90 min. kr. 1300/1000 ∙ start uge 34

Varmtvandsbassin DGI-Byen

Tietgensgade 65, 1704 København V

Bassin: 1.20m, 33-34°

Hold

Dag

Tid

Underviser

341 - 344 345 - 347

Tirsdag

11.00, 11.40, 12.20, 13.00 14.00, 14.40, 15.20

Aneta Janik Katja Rasmussen

334 - 337 338 - 340

Torsdag

11.00, 11.40, 12.20, 13.00 13.40, 14.20, 15.00

Endnu ikke fastsat Endnu ikke fastsat

348, 349 350 - 354

Fredag

09.00, 09.40 10.20, 11.00, 11.40,12.20,13.00

Endnu ikke fastsat Endnu ikke fastsat

13 gange 40 min. kr. kr. 810/695 - start uge 36

11


Varmtvandsbassin Lionskollegiet

Tuborgvej 181, 2400 København NV

Bassin: 1.25m, 33-34°

Hold

Dag

Tid

Underviser

342-344* 382, 383 356 - 358 359 - 363

Mandag

9.40, 10.20, 11.00 13.00, 13.40 14.20,15.00, 15.40 16.20,17.00, 17.40, 18.20, 19.00

Valentin Young Dee Escandorz Helle Hein Dave Belgrave

364 - 367 368 - 370 309, 310,305

Tirsdag

13.00, 13.40, 14.20, 15.00 15.40, 16.20, 17.00 17.40, 18.20, 19.00

Helle Hein Dorte Vinkle Lea Nadelmann

384, 385

Onsdag

14.20***, 15.00

Anna Stage

374 - 376, 388 334 - 337*

Torsdag

09.30, 10.10, 10.50, 11.30** 12.00, 12.40, 13.20, 14.00

Michal Janik Marianne Pedersen

348 - 350 371 - 373, 387

Fredag

9.00, 9.40, 11.20 13.00, 13.40, 14.20, 15.00

Lone Nielsen Katerina Nerozia

15 gange 40 min. kr. 1200/1067 ∙ start uge 34 *) 13 gange 40 min. kr. 810/695 **) 30 min. kr. 1168/1030 ***) Primært for deltagere med Parkinson - særlig pris m. kørsel

12


Varmtvandsbassin Sundbyvang

Persillevej 8, 2300 København S

Bassin: 1.25-1.80m, 33-34°

Hold

Dag

Tid

Underviser

433 - 435

Onsdag

13.00, 13.40, 14.20

Anette Levanius + Bell Bohn-Willeberg

15 gange 40 min. kr. 1313/1179 ∙ start uge 34

Valby Vandkulturhus

Julius Andersens Vej 1. A, 2450 København SV

Bassin: 1.20-1.80m, 33-34°

Hold

Dag

Tid

Underviser

463

Mandag

08.00

Lene Vosbein

460 - 462

Torsdag

17.00, 17.45, 18.30

Lene Vosbein

13 gange 45 min. kr. 899/769 ∙ start uge 36

Øbrohallen

Gunnar Nu Hansens Plads 7, 2100 København Ø

Bassin: 1.15m, 33-34°

Hold

Dag

Underviser

328 - 330 393

Mandag

331 - 333 394, 395

Torsdag

389 - 391

Fredag

Tid

Øbrohallen er lukket grundet renovering. Lukningsperioden planlægges til at være fra d. 1. 9. 2021 til 31. 8. 2022

13


Motion og socialt samvær for seniorer Ålholm Kirke

Bramslykkevej 18, 2500 Valby Hold

Dag

Tid

Underviser

518, 520, 519*

Mandag

9.15, 10.00, 11.00

Katrine Thiesen

15 gange 45 min. kr. 595/445 ∙ start uge 34 *) 15 gange 90 min. Kr. 1095/795 ∙ start uge 34

Pilates Body Control Studio

Ny Adelgade 5A, 3. sal, 1104 København K Hold

Dag

Tid

Underviser

551, 552

Mandag

09.45, 11.00

Iben Rohde

554, 555

Onsdag

14.00, 15.00

Iben Rohde

559, 560

Fredag

14.30, 15.30

Ida Hasselbalch

15 gange 60 min. kr. 1383/1183 ∙ start uge 34

KBH Yoga

Østerbrogade 56E, 2100 København Ø Hold

Dag

Tid

Underviser

564, 561, 562

Mandag

10.20, 11.30, 13.15

Mette Damgaard

563, 565

Tirsdag

10.00, 11.15

Mette Damgaard

503, 504 548, 502

Onsdag

10.15, 11.30 14.00, 15.00

Mette Damgaard Ane Lise Vendelboe

15 gange 60 min. kr. 1313/1113 ∙ start uge 34

14


Pilates ROH Studio

Willemoesgade 14, 2100 København Ø Hold

Dag

Tid

Underviser

509

Mandag

11.30

Miranda Hellman

506

Onsdag

11.30

Miranda Hellman

15 gange 75 min. kr. 1885/1635 ∙ start uge 34

Reformer mix ROH Studio

Willemoesgade 14, 2100 København Ø Hold

Dag

Tid

Underviser

505

Onsdag

13.30

Corina Simoni

507 - 508

Torsdag

15.00, 16.15

Corina Simoni

501

Fredag

11.00

Corina Simoni

ED NYH

15 gange 75 min. kr. 1885/1635 ∙ start uge 34

Stavgang Østre Anlæg

v/ indgangen på hjørnet af Stockholmsgade v/ Østerport St. Hold

Dag

Tid

Underviser

512, 513

Mandag

11.00, 14.15

Ane Lise Vendelboe

15 gange 60 min. kr. 570/370 ∙ start uge 34

15


Yoga Yogabaghuset

Kronprinsessegade 22 A, 1306 København K Hold

Dag

Tid

Underviser

536, 532

Mandag

9.30, 11.30

June Horup

544

Mandag

13.30 Yin yoga

Mette Colberg

526, 527 528

Tirsdag

09.45, 11.30 14.30

Mette Colberg Hanneloa Jørgensen

529 - 531

Onsdag

10.00, 12.00, 14.30

Hanneloa Jørgensen June Horup

546, 547 534, 535

Torsdag

10.00, 12.00 14.00, 16.00

Hanneloa Jørgensen Catrine Hegelund

15 gange 90 min. kr. 1369/1069 ∙ start uge 34

16


Yoga Yoga i Valby

Skolegade 2A, 2500 Valby Hold

Dag

Tid

Underviser

573, 574 566, 570 571, 572

Mandag

9.20, 11.00 12.4014.20 16.00, 17.40

Maria Toronczyk Berit Kambskard Pia Yumusak

577 575, 568 569

Tirsdag

9.30 9.30, 11.00 17.50 Yoga for bedre ryg

Miranda Hellmann Catrine Hegelund Jeanett Poulsen

585* 578, 579 583

Onsdag

8.50* 10.25, 12.00 13.40

Pia Yumusak Berit Kambskard

15 gange 80 min. kr. 1272/1005 ∙ start uge 34 *) Yoga for mænd

Sejlhuset

Edvard Thomsens Vej 45, 2300 København S Hold

Dag

Tid

Underviser

589, 590

Tirsdag

9.15, 11.00

Therece Rasmussen

ED NYH

15 gange 90 min. kr. 995/695 ∙ start uge 34

Støberiet

Blågårds Plads 3, 2200 København N

ED H Y N

Hold

Dag

Tid

Underviser

580

Onsdag

11.00

Therece Rasmussen

15 gange 90 min. kr. 1274/927 ∙ start uge 34

17


Yoga Mediyoga Yoga i Valby

Skolegade 2A, 2500 Valby

ED NYH

Hold

Dag

Tid

Underviser

586

Onsdag

8.50

Anne Mette Kristensen

15 gange 80 min. kr. 1272/1005 ∙ start uge 34

Yin yoga Yogabaghuset

Kronprinsessegade 22 A, 1306 København K Hold

Dag

Tid

Underviser

544

Mandag

14.30

Mette Colberg

15 gange 90 min. kr. 1369/1069 ∙ start uge 34

18


Yoga Yoga bl.a. for gangbesværede Københavns Roklub

Tømmergravsgade 13, 2450 København SV Hold

Dag

Tid

Underviser

542

Tirsdag

10.00

Krystyna Kowalski + Ricki Sørensen

15 gange 90 min. kr. 1885/1585 ∙ start uge 34

Støberiet

Blågårds Plads 3, 2200 København N Hold

Dag

Tid

Underviser

581

Onsdag

13.00

Therece Rasmussen

15 gange 90 min. kr. 1274/927 ∙ start uge 34

19


Frederiksberg Varmtvandsbassin Flintholm Svømmehal

Bernhard Bangs Allé 43, 2000 Frederiksberg

Bassin: 1.35m, 33°

Hold

Dag

Tid

Underviser

691 - 694 695 - 697 616 - 618

Mandag

8.50, 9.30, 10.10, 10.50 11.30, 12.10, 12.50 18.00, 18.40, 19.20

Dave Belgrave Bettina Brammer Filip Jocic

670, 671

Tirsdag

12.30, 13.10

Laura Søegaard

674, 675 677 - 679

Torsdag

8.30, 9.10 11.40, 12.20, 13.00

Dave Belgrave Dave Belgrave

688, 690 601

Fredag

8.30, 11.00 11.40

Katrine Thiesen

680 - 683

Lørdag

08.30, 9.10, 9.50, 10.30

Filip Jocic/Rasmus Nielsen

15 gange 40 min. kr. 995/862 ∙ start uge 35

Varmtvandsbassin og socialt samvær Flintholm Svømmehal

Bernhard Bangs Allé 43, 2000 Frederiksberg

Bassin: 1.35m, 33°

Hold

Dag

Tid

Underviser

676

Torsdag

10.10

Dave Belgrave

689

Fredag

09.10

Katrine Thiesen

625

Fredag

12.20

Amia Miang

15 gange 40 min. kr. 995/862 ∙ start uge 35

20

ED H Y N


Varmtvandsbassin Frederiksberg Hospital

Ndr. Fasanvej 57, vej 6, indg. 5, 2000 Frederiksberg

Bassin: 1.20-1.80m, 33-34°

Hold

Dag

Tid

Underviser

654, 661,672 642 - 644 645 - 646 673, 669

Mandag

9.15, 9.55, 10.35 14.50, 15.30, 16.10 16.50, 17.30 18.10, 18.50

Lone Nielsen Marie Skov Berith Lyng Christina Friis

649 - 652 687, 698, 699

Tirsdag

11.45, 12.25, 13.05, 13.45 15.55, 16.35, 17.15

Dee Escandorz Louise Busch

656 - 659 611, 612 **

Onsdag

15.30, 16.10, 16.50, 17.30 18.10, 18.50

Louise Busch Bettina Brammer

665 - 668 684 - 686 653, 647

Torsdag

11.45, 12.25, 13.05, 13.45 15.55, 16.35, 17.15 17.55, 18.35

Mathilde Trustrup Maria Skov Kathrine Thiesen

602 - 605 606 - 608

Fredag

09.00, 09.40, 10.20, 11.45 12.25, 13.05, 13.45

Dee Escandorz Katja Rasmussen

613, 614, 610

Lørdag

9.45, 10.25, 11.05*

Bettina Brammer

15 gange 40 min. kr. 1300/1167 ∙ start uge 34 *) Kvindehold **) Særlig pris kr. 765/632

Varmtvandsbassin for synshandicappede Frederiksberg Hospital

Ndr. Fasanvej 57, vej 6, indg. 5, 2000 Frederiksberg

Bassin: 1.20-1.80m, 33-34°

Hold

Tid

Underviser

17.55, 18.35

Siri Højer

Dag

6638, 6639 Tirsdag

15 gange 40 min. kr. 1300/1167 ∙ start uge 34

ED NYH

21


Barretræning- og gulvøvelser Bülowsvejhallen

Bülowsvej 34, 1870 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

6608

Torsdag

12.15

Karin Schwartz

6609*

Torsdag

13.15

Tina Mariager

ED H Y N

15 gange 60 min. kr. 699/499 ∙ start uge 34 *) 15 gange 90 min. kr. 1093/773 ∙ start uge 34

Bevægelse og afspænding Mariendalshallen

Spejlsalen, Mariendalsvej 21C, 2000 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

619, 620

Mandag

10.00, 11.30

Lene Bonde

15 gange 90 min. kr. 1240/940 ∙ start uge 34

Kedelhallen

Kassen, Nyelandsvej 75A, 2000 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

622, 623

Tirsdag

09.30, 10.45

Lene Bonde

15 gange 75 min. kr. 1025/791,75 ∙ start uge 34

Blid pilatestræning og afspænding Yogacentralen Studio 1

Allégade 25A, 2000 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

6612

Mandag

10.00

Karin Schwartz

15 gange 60 min. kr. 1175/975 ∙ start uge 34

22

ED NYH


Fysioterapeutisk træning med maskiner Diakonissestiftelsen

Dronningensvej 4, stuen, 2000 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

6600

Tirsdag

18.00

Bettina Brammer

15 gange 60 min. kr. 875/675 ∙ start uge 34

Gotved - øvelser og afspænding Mariendalshallen

Spejlsalen, Mariendalsvej 21C, 2000 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

627, 628

Onsdag

10.00, 11.30*

Lis Krøyer

15 gange 90 min. kr. 1240/940 ∙ start uge 34 *) Primært for deltagere med Osteoporose

Kedelhallen

Kassen, Nyelandsvej 75A, 2000 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

629, 630

Tirsdag

12.00, 13.30

Eva Appel

631, 632

Torsdag

10.00, 11.45

Lis Krøyer

15 gange 90 min. kr. 1095/795∙ start uge 34

23


Pilates Bülowsvejhallen

Bülowsvej 34, 1870 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

6607

Torsdag

11.00

Karin Schwartz

ED NYH

15 gange 60 min. kr. 699/499 - start uge 34

Rygvenlig styrketræning Magneten

Bernhard Bangs Allé 43-45, 2000 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

600, 663

Mandag

9.30, 11.00

Dee Escandorz

15 gange 60 min. kr. 845/645 - start uge 34

Yogacentralen Studio 1

Allégade 25A, 2000 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

662

Onsdag

12.00

Jeannie Thuesen

ED NYH

15 gange 60 min. kr. 1175/975 ∙ start uge 34

Skånsom styrketræning Bülowsvejhallen

Bülowsvej 34, 1870 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

6603, 6604

Onsdag

11.30, 12.45

Karin Schwartz

6604, 6606

Onsdag

14.00, 15.15

Karin Schwartz

15 gange 60 min. kr. 699/499 - start uge 34

24

ED NYH


Styrketræning med fokus på ryg Yogacentralen Studio 1

Allégade 25A, 2000 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

664

Onsdag

13.15

Jeannie Thuesen

ED NYH

15 gange 60 min. kr. 1175/975 ∙ start uge 34

Styrke- og konditionstræning Mariendalshallen

Spejlsalen, Mariendalsvej 21C, 2000 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

633

Tirsdag

10.00

Ane Lise Vendelboe

15 gange 90 min. kr. 1240/940 ∙ start uge 34

Bevægelse - ned i vægt Diakonissestiftelsen

Dronningensvej 4, stuen, 2000 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

655

Mandag

18.00

Lone Nielsen

15 gange 90 min. kr. 950/650 ∙ start uge 34

25


Træning og afspænding Diakonissestiftelsen

Dronningensvej 4, stuen, 2000 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

6601

Fredag

17.00

Frederikke Villumsen

15 gange 60 min. kr. 875/675 ∙ start uge 34

Mariendalshallen

Spejlsalen, Mariendalsvej 21C, 2000 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

626

Torsdag

16.05

Ane Lise Vendelboe

15 gange 75 min. kr. 1033/799 ∙ start uge 34

26


Yoga Yin yoga Frederiksberg Have Yoga

Frederiksberg Runddel 1, 2000 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

615, 634

Mandag

11.30, 13.10

Quinee Rasmussen

15 gange 90 min. kr. 1240/940 ∙ start uge 34

Yoga Frederiksberg Have Yoga

Frederiksberg Runddel 1, 2000 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

637

Onsdag

11.00

Charlotte Kleberg

639

Fredag

10.30

Mona Mortensen

641, 621*

Fredag

13.30, 15.30

Helle Bay Gosewinkel

15 gange 90 min. kr. 1240/940 ∙ start uge 34 *) 20 gange 90 min. kr. 1653/1253 ∙ start uge 34

Yoga Yogaskolen Lige her - lige nu

Ingemannsvej 3, C, 2. sal, 1964 Frederiksberg C Hold

Dag

Tid

Underviser

6620

Torsdag

10.30

Iris Schneider

6621

Mandag

14.00

Arenze Fischer

ED H Y N

15 gange 90 min. kr. 1369/1069 ∙ start uge 34

27


Yoga Kedelhallen

Kassen, Nyelandsvej 75A, 2000 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

635, 636

Mandag

13.15, 15.00

Charlotte Kleberg

15 gange 90 min. kr. 1095/795 ∙ start uge 34

Yoga - stabilitet og mobilitet Yogacentralen Studio 1

Allégade 25A, 2000 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

6614

Tirsdag

15.30

Jack Davis

15 gange 60 min. kr. 1175/975 ∙ start uge 34

28

ED NYH


Kinesiske helbredsøvelser Tai Chi Chuan - indføring i slowsettets 3. del Mariendalshallen

Spejlsalen, Mariendalsvej 21C, 2000 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

640

Torsdag

14.30

Karin Nyberg

14 gange 90 min. kr. 1157/877 ∙ start uge 35

1. Knivform og sværd Skolen på Duevej

Drengesalen, Duevej 63, 2000 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

648

Torsdag

17.00

Karin Nyberg

14 gange 90 min. kr. 955/675 ∙ start uge 35

29


Dragør Varmtvandsbassin Dragør Svømmehal

Halvejen 3, 2791 Dragør

Bassin: 1.20 -1.40m, 33,5°

Hold

Dag

Tid

Underviser

1409

Mandag

14.30

Nanna Theisen

1401

Onsdag

15.20

Külli Sass

1403 1405-07

Fredag

12.00 13.30, 14.10, 14.50

Nanna Theisen Susanne Petersen

8 gange 40 min. kr. 384 ∙ start uge 34

Aqua yoga i varmtvandsbassin Dragør Svømmehal

Halvejen 3, 2791 Dragør

Bassin: 1.20 -1.40m, 33,5°

Hold

Dag

Tid

Underviser

1402

Onsdag

11.00

Nanna Theisen

8 gange 40 min. kr. 384 ∙ start uge 34

30


Egedal Varmtvandsbassin Ølstykke Svømmehal

Stadionvej 14, 3650 Ølstykke

Bassin: 1.20 - 1.30m, 32,5°

Hold

Dag

Tid

Underviser

1300-02

Mandag

10.00, 10.40, 11.20

Gitte Hansen

1306-08

Tirsdag

09.30, 10.10, 10.50

Christina Suadicani

1303-05

Torsdag

13.00, 13.40, 14.20

Mette Christensen

1309-12

Fredag

12.00, 12.40, 13.20, 14.00

Lena Maigaard

13 gange 40 min. kr. 625 ∙ start uge 34

31


Frederikssund Varmtvandsbassin Frederikssund Ny Svømmehal

Bonderupvej 2, 3600 Frederikssund

Bassin: 1.35m, 33-34°

Hold

Dag

Tid

Underviser

202 - 206

Mandag

09.30, 10.10, 10.50, 11.30, 12.10

Amalie Hjorth

221 - 225

Tirsdag

12.30, 13.10, 13.50, 14.30, 15.10

Amalie Hjorth

207 - 209, 218

Onsdag

10.50, 11.30, 12.10, 12.50

Rikke Hjort

212 - 216 230 - 232

Torsdag

09.30, 10.10, 10.50, 11.30, 12.10 12.50, 13.30, 14.10

Gitte Hansen Rikke Hjort

15 gange 40 min. kr. 850 ∙ start uge 34

Skolens ved Kæret

Åbjergvej 2, 3600 Frederikssund

Bassin: 0,90 -1.30m, 33°

Hold

Dag

Tid

Underviser

250 - 251

Lørdag

09.30, 10.10

Veronica Young

15 gange 40 min. kr. 850 ∙ start uge 34

32


Varmtvandsbassin Slangerup Svømmehal

Idrætsvej 5, 3550 Slangerup

Bassin: 1.20m, 33-34°

Hold

Dag

Tid

Underviser

211, 200, 201

Onsdag

12.50, 13.35, 14.20

Pia Søndergaard

227 - 228

Torsdag

12.00, 12.40

Amalie Hjorth

15 gange 40 min. kr. 850 ∙ start uge 34

33


Gentofte Varmtvandsbassin Strandlund

Strandlund 102, 2920 Charlottenlund Hold

Dag

Bassin: 1.20m, 31-32°

Tid

Underviser

700 - 702 Tirsdag 703,711 - 712

12.45*, 13.30, 14.10 14.50, 15.30, 16.10

Charlotte Falk-Rønne Karin Fræmohs

707, 709

Torsdag

14.10, 14.50

Victoria Nerozia

710 704 - 706

Fredag

13.15 Mandehold 14.00, 14.45, 15.30

Helle Hein Lene Vosbein

15 gange 40 min. kr. 1050/788 ∙ start uge 34 *) 15 gange 45 min. kr. 1181/886 ∙ start uge 34

Stavgang Dyrehaven - mødested:

Ved ”Den røde port”, 2930 Klampenborg Hold

Dag

Tid

Underviser

728

Mandag

09.00

Birgitte Dath

15 gange 90 min. kr. 545/409 ∙ start uge 33

Yoga My Yoga Studio

Hyldegårdsvej 29, 2920 Charlottenlund Hold

Dag

Tid

Underviser

731

Mandag

10.15

Kira Løve

732

Torsdag

10.15

Kira Løve

16 gange 75 min. kr. 1520/1140 ∙ start uge 34

34


Gribskov Varmtvandsbassin Gilleleje Fysioterapi

Fiskerbakken 19, 3250 Gilleleje

Bassin: 1.20-1.60m, 33°

Hold

Dag

Tid

Underviser

101 - 103 107 - 109 110 - 112

Mandag

10.00, 10.40, 11.20 14.00, 14.40, 15.20 16.00, 16.40, 17.20

Marianne Søndergaard Marianne Pedersen Marianne Pedersen

115, 116

Tirsdag

16.40, 17.20

Vibeke Fagerberg

119 - 121 123

Onsdag

14.40, 15.20, 16.00 18.00*

Vibeke Fagerberg Marianne Søndergaard

125 - 127

Fredag

11.40*, 12.40, 13.20

Heidi Young

144 - 147

Lørdag

09.00, 09.40, 10.20, 11.00

Marianne Pedersen

17 gange 40 min. kr. 1273 ∙ start uge 33 *) Hold 123 + 125 17 gange 60 min. kr. 1698

Varmtvandsbassin Gribskov Svømmehal

Boagervej 26, 3200 Helsinge

Bassin: 1.20-1.60m, 33°

Hold

Dag

Tid

Underviser

151 - 154

Mandag

09.00, 09.45, 10.30, 11.15

Vibeke Fagerberg

155 - 158

Tirsdag

10.00, 10.45, 11.30,12.15

Marianne Pedersen

160 - 163

Torsdag

08.45, 9.30, 10.15, 11.00

Anne-Renée Hanssson

14 gange 45 min. kr. 895 ∙ start uge 34

35


Pilates i varmtvandsbassin

ED NYH Bassin: 1.20-1.60m, 33°

Gilleleje Fysioterapi

Fiskerbakken 19, 3250 Gilleleje Hold

Dag

Tid

124

Onsdag

16.40

Underviser

Bettina Rasmussen

17 gange 40 min. kr. 1273 ∙ start uge 33

Vægttab i varmtvandsbassin Gilleleje Fysioterapi

Fiskerbakken 19, 3250 Gilleleje

Bassin: 1.20-1.60m, 33°

Hold

Dag

Tid

Underviser

130

Mandag

18.00

Marianne Søndergaard

141, 142 132, 133

Torsdag

16.00, 17.00 18.00, 19.00

Marianne Pedersen

17 gange 60 min. kr. 1698 ∙ start uge 33

Diabeteshold Fysiocenter Helsinge

Vestergade 7 F, 3200 Helsinge Hold

Dag

Tid

Underviser

136

Mandag

11.00

Vibeke Studt

15 gange 60 min. kr. 850 ∙ start uge 33

Osteoporosehold Fysiocenter Helsinge

Vestergade 7 F, 3200 Helsinge Hold

Dag

Tid

Underviser

138

Onsdag

14.00

Stine T. Andersen

15 gange 60 min. kr. 850 ∙ start uge 33

36


Pilates Fysiocenter Helsinge

Vestergade 7 F, 3200 Helsinge Hold

Dag

Tid

Underviser

137

Mandag

19.00

Anne-Renée Hansson

134 - 135

Onsdag

11.00, 12.30

Anne-Renée Hansson

15 gange 90 min. kr. 1125 ∙ start uge 33

Reformer hold Gilleleje Fysioterapi

Fiskerbakken 19, 3250 Gilleleje Hold

Dag

Tid

Underviser

171

Mandag

8.30

Bettina Rasmussen

172, 177

Onsdag

15.00, 17.00

Bettina Rasmussen

17 gange 60 min. kr. 1300 ∙ start uge 33 Særlig tilmelding til reformerhold. Vil du deltage på et hold i Reformer pilates bedes du henvende dig til Gilleje Fysioterapi på telefon 48301017 eller mail fys@gilleleje-fysioterapi.dk. Fysioterapien vil sørge for at placere dig på et hold der passer til dig.

Styrketræning Gilleleje Fysioterapi

Fiskerbakken 19, 3250 Gilleleje Hold

Dag

Tid

Underviser

183

Mandag

13.00

Gitte Raagaard

15 gange 60 min. kr. 950 ∙ start uge 33

37


Yoga DyrkYoga

Larsensvej 8, 3230 Græsted Hold

Dag

Tid

Underviser

181

Tirsdag

10.00

Lene Mortensen

182

Torsdag

10.00

Lene Mortensen

15 gange 90 min. kr. 1125 - start uge 33

Yoga/pilates med bold Gilleleje Fysioterapi

Fiskerbakken 19, 3250 Gilleleje Hold

Dag

Tid

Underviser

180

Tirsdag

9.30 (90 minutter)

Heidi Young

179

Fredag

10.00 (75 minutter)

Heidi Young

15 gange 90 min. kr. 1266 ∙ start uge 33 15 gange 75 min. kr. 1187,5 ∙ start uge 33

38


Helsingør Varmtvandsbassin Vandspejlet

Wesselvej 2, 3000 Helsingør

Bassin: 1.60m, 32-33°

Hold

Dag

Tid

Underviser

971, 972 973 - 976

Onsdag

09.00, 09.45 10.30, 11.15, 12.00, 12.45

Gitte Hansen

18 gange 45 min. kr. 2430 ∙ start uge 32

Kurbadet i Hornbæk A.R. Friisvej 16

Bassin: 1.20m, 33-34°

Hold

Dag

Tid

Underviser

940 - 942 946

Mandag

09.00, 09.40, 10.20 11.00*

Heidi Young

943 - 945 949

Tirsdag

09.00, 09.40, 10.20 11.00*

Vibeke Fagerberg

15 gange 40 min. kr. 2190 ∙ start uge 34 *) 15 gange 30 min. kr. 1790 ∙ start uge 34

Der er mulighed for at benytte Kurbadets faciliteter i form af spa, sauna m.v. i forbindelse med holdtræning.

39


Alexanderteknik Axeltorv Fysioterapi

Bjergegade 22C, 2. tv., 3000 Helsingør Hold

Dag

Tid

Underviser

961

Onsdag

12.45

Anett Nilsson

15 gange 75 min. kr. 815 ∙ start uge 34

Fysiopilates Axeltorv Fysioterapi

Bjergegade 22C, 2. tv., 3000 Helsingør Hold

Dag

Tid

Underviser

915, 913

Mandag

13.00, 15.00

Karen Louise Poulsen

922

Tirsdag

09.30

Karen Louise Poulsen

923

Onsdag

10.00

Karen Louise Poulsen

910

Torsdag

15.00

Karen Louise Poulsen

15 gange 75 min. kr. 815 ∙ start uge 34

Reformer pilates Hornbæk Fitness

Engholmvej 7, 3100 Hornbæk Hold

Dag

Tid

Underviser

927

Mandag

11.30

Anja Kock

928

Torsdag

10.20

Anja Kock

15 gange 60 min. kr. 1495 ∙ start uge 34

40

ED NYH


Ryghold Axeltorv Fysioterapi

Bjergegade 22C, 2. tv., 3000 Helsingør Hold

Dag

Tid

Underviser

914

Fredag

9.30

Anett Nilsson

15 gange 75 min. kr. 815 ∙ start uge 34

Pilates Hellebæk Klædefabrik - Get Fit Studio Ndr. Strandvej 119 st., 3150 Hellebæk Hold

Dag

Tid

Underviser

912

Torsdag

10.30

Thorny Johannsdottir

15 gange 90 min. kr. 1195 ∙ start uge 34

Yogapraxis

Engholmvej 19, 3500 Hornbæk Hold

Dag

Tid

Underviser

917

Torsdag

10.00

Tine Nilsson

15 gange 90 min. kr. 995 ∙ start uge 34

Yoga/pilates for herrer Hellebæk Klædefabrik - Get Fit Studio Ndr. Strandvej 119 st., 3150 Hellebæk Hold

Dag

Tid

Underviser

929

Torsdag

18.00

Heidi Young

ED NYH

15 gange 90 min. kr. 1195 ∙ start uge 34

41


Yoga/pilates Hellebæk Klædefabrik - Get Fit Studio Ndr. Strandvej 119 st., 3150 Hellebæk Hold

Dag

Tid

Underviser

930

Onsdag

16.30

Veronica Young

ED NYH

15 gange 90 min. kr. 1195 - start uge 34

Yoga Hellebæk Klædefabrik - Get Fit Studio Ndr. Strandvej 119 st., 3150 Hellebæk Hold

Dag

Tid

Underviser

911, 918

Onsdag

8.30, 9.15

Heidi Young

15 gange 45 min. kr. 995 ∙ start uge 34

Yogapraxis

Engholmvej 19, 3500 Hornbæk Hold

Dag

Tid

Underviser

921

Mandag

11.30

Trine Fjord

920

Tirsdag

10.00

Trine Fjord

924

Onsdag

13.30

Majbritt Kronborg

926

Torsdag

13.00

Kit Klinkby

15 gange 90 min. kr. 995 ∙ start uge 34

42


Rudersdal Varmtvandsbassin Birkerød Svømmehal

Bistrupvej 1, 3460 Birkerød

Bassin: 1.25m, 32-33°

Hold

Dag

Tid

Underviser

838 - 840

Mandag

14.00, 14.40, 15.20

Katja Rasmussen

844 - 847 * Onsdag

14.00, 14.45, 15.30, 16.15

Jørgen Petersen

850 - 851* 852, 853

14.00, 14.45 15.30, 16.15

Vibeke Fagerberg

Torsdag

15 gange 40 min. kr. 975/909 ∙ start uge 34 *) 15 gange 45 min. Kr. 985/910 - start uge 34

Skovbrynet

Søengen 4, 2840 Holte

Bassin: 1.20 -1.90 m, 33-34°

Hold

Dag

Tid

Underviser

800 - 803 804, 805 806 - 809

Tirsdag

12.20, 13.00, 13.40, 14.20 15.00, 15.40 16.20, 17.00, 17.40, 18.20

Heidi Young Heidi Young Lisbeth Jørgensen

810 - 813 814 - 816 817 - 819

Torsdag

12.20, 13.00, 13.40, 14.20 15.00, 15.40, 16.20 17.00, 17.40, 18.20

Heidi Young Heidi Young Lisbeth Jørgensen

820 - 821

Fredag

15.00, 15.40

Lisbeth Jørgensen

15 gange 40 min. kr. 1175/1109 ∙ start uge 34

Kurhotel Skodsborg

Skodsborg Strandvej 139, 2942 Skodsborg

Bassin: 1.25m, 33-34°

Hold

Dag

Tid

Underviser

831 - 832

Onsdag

16.10, 16.50

Anne Dalsgaard

16 gange 40 min. kr. 1690/1650 ∙ start uge 34

43


Afspænding Impuls Motionscenter Røjelskær 13, 2840 Holte Hold

Dag

Tid

Underviser

870

Mandag

11.30

Melissa Jensen

872

Torsdag

11.15

Kari Bendix

15 gange 60 min. kr. 1175/1075 ∙ start uge 34

Fysioterapi i Holte

Rønnebærvej 14, 1. tv. 2840 Holte Hold

Dag

Tid

Underviser

873

Fredag

12.00

Kari Bendix

15 gange 60 min. kr. 1175/1075 ∙ start uge 34

Afspændings detox Havarthigaarden

Havarthivej 4, 2840 Holte Hold

Dag

Tid

Underviser

874

Tirsdag

14.00

Lisbeth Jørgensen

15 gange 90 min. kr. 986/836 ∙ start uge 34

Yoga Kulturcenter Mantzius

Johan Mantzius Vej 7a, 3460 Birkerød Hold

Dag

Tid

Underviser

875, 876

Mandag

9.30, 11.00

Margit Thorbjørnsen

15 gange 90 min. kr. 986/836 ∙ start uge 34

44


Rødovre Varmtvandsbassin PTU Rødovre

Fjeldhammervej 8, 2610 Rødovre

Bassin: 1.25m, 33-34°

Hold

Dag

Tid

Underviser

1200 - 1203

Mandag

16.15,17.00, 17.45, 18.30

Olena Christensen

1210 - 1213

Onsdag

16.15, 17.00, 17.45, 18.30

Lene Vosbein

1214 - 1216

Torsdag

16.15, 17.00, 17.45

Julia Mortensen

15 gange 45 min. kr. 1595/1445 ∙ start uge 34

Vestbad

Nykær 26, 2605 Brøndby

Bassin: 1.20 - 1.50m, 34°

Hold

Dag

Tid

Underviser

1204 - 1206

Onsdag

11.30, 12.10, 12.50

Dee Escandorz

1207 - 1209

Torsdag

11.30, 12.10, 12.50

Katerina Nerozia

12 gange 40 min. kr. 1155/1035 ∙ start uge 34

45


Fysioterapeutisk træning med maskiner og socialt samvær Tæbyvej træning

Tæbyvej 7, 2610 Rødovre Hold

Dag

Tid

Underviser

1217

Tirsdag

11.00

Sasa Savic

1218

Onsdag

11.00

Sasa Savic

ED NYH

12 gange 60 min. kr. 998/878 - start uge 34

Reformer og fællesskab Tæbyvej træning

Tæbyvej 7, 2610 Rødovre Hold

Dag

Tid

Underviser

1221

Tirsdag

10.00

Sasa Savic

1222

Onsdag

10.00

Sasa Savic

ED H Y N

12 gange 60 min. kr. 998/878 - start uge 34

Yoga og socialt samvær Tæbyvej træning

Tæbyvej 7, 2610 Rødovre Hold

Dag

Tid

Underviser

1219

Tirsdag

16.00

Alma Sund

1220

Tirsdag

17.00

Alma Sund

12 gange 60 min. kr. 998/878 - start uge 34

46

ED H Y N


Tårnby Varmtvandsbassin Kastrup Svømmehal

Røllikevej 4-6, 2770 Kastrup

Bassin: 1.25-1.60m, 33-34°

Hold

Dag

Tid

Undervisere

1500 - 1502

Tirsdag

15.00, 15.45, 16.30

Susanne Petersen + Lena Maigaard

1503 - 1505

Tirsdag

15.00, 15.45, 16.30

Susanne Petersen + Lena Maigaard

15 gange 45 min. kr. 905/755 - start uge 34

Vestamager Svømmehal

Ugandavej 91, 2770 Kastrup

ED NYH

Bassin: 1.50m, 33°

Hold

Dag

Tid

1510 - 1512

Mandag

14.00, 14.40 15.20

Undervisere Alma Sund

1513*

Onsdag

10.00

Külli Sass

15 gange 40 min. kr. 905 - start uge 34 *) 15 gange 60 min. kr. 1195/995 - start uge 34

47


Kurrejser

Albir, Spanien Behandling, træning og rekreation Sommer 2021

I samarbejde med Nordic Health Clinic tilbyder Gigtskolen et kurophold på Costa Blanca i Spanien. En rejse med professionel behandling, daglig træning i vand, samt afslapning i dejlige omgivelser. Vi bor på et hyggeligt familiedrevet hotel centralt i badebyen Albir - 500m fra strandpromenaden. La Colina hotel er et spansk/skandinavisk familiedrevet hotel med hyggelige værelser og imødekommende og venligt personale. På hotellet udføres behandlingen af dygtige skandinaviske fysioterapeuter fra Nordic Health Clinic. Der er mulighed for 1, 2 og 3 ugers ophold med halvpension. Pris for kurrejsen 2021 1 uge dobbeltværelse 8.850 kr. 2 uger dobbeltværelse 17.500 kr. Enkeltværelsestillæg 950 kr. pr. uge (Rabat ved 2 og 3 uger) Prisen inkluderer daglig fysioterapeutisk behandling og holdtræning i bassin, halvpension samt frugt/sandwich, fly, transfer mellem hotel og lufthavn. Er du berettiget til fysioterapeutisk behandling/holdtræning via en lægehenvisning, dækkes disse udgifter på samme måde som i Danmark.

Rejsedatoer: 7. 14. 21. 28. juni 2021

48


Kurrejser

Krakow, Polen Behandling, træning og kultur Efterår 2021

En rejse for krop og sjæl – det er essensen af vores rejse til Krakow. En storbyferie med masser af spændende kulturelle tilbud kombineret med fysioterapeutiske behandlinger. Med dens majestætiske arkitektur og mangfoldige seværdigheder er Krakow en af Europas smukkeste byer. Vi bor centralt på det luksuriøse Hotel Hampton by Hilton. Behandlingen foregår på hotellet og varetages af vores erfarne fysioterapeuter. Hvis du er berettiget til fysioterapeutisk behandling, refunderes det på samme måde som i Danmark. Pris for kurrejsen 2021 1 uge dobbeltværelse: 6950 kr. 1 uge enkeltværelse: 7800 kr. Prisen inkluderer: • Flyrejse inkl. afgifter, forsikring og transfer (bus til og fra hotellet) • 6 overnatninger • 6 x morgenmad • 4 x frokost • 4 x individuel fysioterapeutisk behandling, medbring morgenkåbe eller lignende • 4 x holdundervisning i varmtvandsbassin • 1 x billet til Krakow Operaen Man kan udforske Krakow på egen hånd eller sammen med gruppen. Dansk rejseleder på hele turen. Søndag er til fri disposition.

Rejsedatoer: 4. oktober 2021 - 10. oktober 2021

49


Bassintræning • Yoga • Pilates • Ryghold Afspænding • Reformer • Barretræning Gotved gymnastik • Styrketræning

Små hold med hensyntagende træning

Peter Bangs Vej 5B · 2000 Frederiksberg · 49 76 31 00 · man, tirs, tors kl. 10-12 kontor@gigtskolen.dk · www@gigtskolen.dk · Find os på 50

Profile for Gigtskolen

Gigtskolens kursuskatalog efterår 2021