Page 1

Bevægelses- og afspændingskurser i vand og på land

Kursuskatalog

2018 - 2019


Gigtskolen Velvære for krop og sind Gigtskolen tilbyder holdtræning i forskellige typer af bevægelses- og afspændingskurser i Hovedstadsområdet og Nordsjælland. Undervisningen henvender sig til personer med fysiske udfordringer, som forhindrer dem i at træne på et almindeligt hold. Der undervises på små hold, hvor der tages særligt hensyn til den enkeltes specifikke behov og formåen. Gigtskolen afholder desuden mange spændende foredrag og debatarrangementer om aktuelle emner. Hvert år tilbyder vi kurrejser til Albir i Spanien i samarbejde med Nordic Health Clinic samt kur- og kulturrejser til Krakow.

Gigtskolens administration holder til på Frederiksberg og ledes til daglig af skoleleder John Kalo. Kigger du forbi vores kontor, vil du også møde resten af teamet, som altid står klar til at hjælpe dig.

2

John

Sussi

Synne

Thea

Lotte

Sif


Indholdsfortegnelse Praktisk information

4

Foredrag og debat

7

Kurrejser

8

Holdbeskrivelser

10

Holdoversigt:

Ferie- og lukkedage

København

14

Frederiksberg

23

Frederikssund

33

Gentofte

34

Gribskov

37

Helsingør

41

Hillerød

46

Rudersdal

47

Rødovre

49

Tårnby

49

Ølstykke - Egedal

50 51 3


Praktisk information Gigtskolens hold henvender sig til personer med fysiske udfordringer, som forhindrer dem i at træne på et almindeligt hold. Undervisningen er tilrettelagt, således at der er plads til at give individuel vejledning til hver enkelt deltager. Der undervises på små hold med ca. 5 - 8 deltagere.

Hvem kan deltage Gigtskolens hold er åbne for alle voksne, som på grund af en lidelse eller fysisk skavank har behov for særligt tilrettelagt undervisning. Det kan fx være gener forårsaget af gigt, osteoporose, sclerose, parkinsson, hofte- eller knæskader, ryg- og nakkeproblemer, diabetes eller forhøjet blodtryk. For at deltage på vores hold skal man have en fysisk skavank, som forhindrer en i at deltage på et almindeligt træningshold.

Hensyntagende undervisning De fleste af Gigtskolens hold er handicaphold med særligt tilrettelagt undervisning målrettet deltagernes fysiske behov. Da kommunerne yder tilskud til disse hold, kræves det at deltagerne ved første mødegang skal underskrive en tro- og loveerklæring. Man skriver under på at man ikke kan træne på et almindeligt hold. Herudover ydbyder vi almindelioge hold målrettet seniorer.

Undervisere Undervisningen på Gigtskolens hold varetages hovedsaglig af fysioterapeuter, afspændingspædagoger eller uddannede yoga- og pilates instruktører.

Gigtskolen er tilknyttet Dansk Oplysnings Forbund

4


Praktisk information Tilmelding Du kan tilmelde dig kurser og foredrag på vores hjemmeside: www.gigtskolen.dk. Du kan også sende en e-mail til kontor@gigtskolen.dk eller ringe til os på 49 76 31 00 mandag, tirsdag og torsdag kl. 10.00 - 12.00. Tilmeldingen er først endelig, når vi har modtaget kursusbeløbet. Tilbagebetaling kan ske indtil 2 uger før holdstart. I tilfælde af tilbagebetaling påregnes der 100 kr. i administrationsgebyr. Herefter er tilmelding bindende og kursusbeløbet kan ikke refunderes. Ændringer til undervisningssted og underviser samt aflysninger/forlængelser pga. sygdom el. lign. berettiger ikke til tilbagebetaling. Kan et hold ikke etableres, refunderes hele kursusbeløbet.

Forhåndstilmelding Alle deltagere på vores hold bliver automatisk forhåndstilmeldt det tilsvarende hold i den efterfølgende sæson. Forhåndstilmeldingerne bliver sendt ud som følger: Forårssæsonen i november/december

Efterårssæsonen i maj/juni

Ønsker man at fortsætte på holdet betales kursusbeløbet inden betalingsfristen. Overskrides betalingsfristen slettes reservationen automatisk og man bliver afmeldt holdet.

Nedsat pris Nedsat pris i København / Frederiksberg / Gentofte / Rudersdal. Du er berettiget til nedsat pris, hvis du hører under en af følgende grupper: K F G R Folke- og førtidspensionister samt efterlønsmodtagere. K F G Registrerede arbejdsledige og SU-modtagere. KF Arbejdsledige, som er overgået til uddannelses- eller børnepasnings orlov. KF Bistandsmodtagere, der opfylder en af følgende to betingelser: - at de efter at være blevet registreret som arbejdsledige er overgået til bistandshjælp. - eller at det kan dokumenteres, at de er indstillet til førtidspension. KF Ægtefæller til ovennævnte grupper, såfremt de er uden indtægt. 5


Praktisk information Holdstart og varighed Kursernes startdato og varighed er anført ved hvert enkelt kursus. Det kan forventes, at vi i særlige tilfælde må forlænge sæsonen på grund af aflyste undervisningstimer.

Sommerhold Gigtskolen tilbyder enkelte hold i sommermånederne. Information herom kan du finde på vores hjemmeside.

Gigtskolens støtteforening Gigtskolen har i tilknytning til aftenskolen oprettet en støtteforening, som man kan blive medlem af ved indbetaling af 50 kr. halvårligt. De indkomne midler går til de udgifter, som Gigtskolen ikke har mulighed for at få dækket via Folkeoplysningsloven, f.eks. træningsudstyr. Det er ikke et krav, at man er medlem eller bidragyder for at deltage i undervisningen. Tilmelding - se side 4.

Nyhedsmail Ønsker du at modtage information om nye hold, foredrag- og debatarrangementer, kurrejser etc., kan du tilmelde dig vores nyhedsmail på www.gigtskolen.dk.

Forbehold Vi tager forbehold for trykfejl, holdændringer og aflysninger grundet force majeure eller tredjepart. Der kan ikke forventes tilbagebetaling ved evt. forlængelse af kursets planlagte forløb.

6


Foredrag og debat Gigtskolen arrangerer jævnligt foredrag og debatarrangementer om aktuelle og vedkomne emner. Alle er velkommen til at deltage. Tilmelding på www.gigtskolen.dk. Herunder kan du se et udpluk af vores arrangementer i 2018.

Sund Energi og Mental Overskud /v. Chris McDonald Mandag den 3. september 2018 kl. 18.00 - 20.00 Kosmopol, Fiolstræde 44, 1171 København Pris: 100 Kr. Foto: Just Human

Når det gælder den sunde og aktive livsstil er Chris MacDonald foregangsmand, og han besidder unikke evner til at inspirere sine tilhørerne, og give dem et kærligt spark bagi – uden løftede pegefingre. Det er blandt andet derfor, han er blevet verdenskendt i Norden for at slå et slag for den sunde livsstil.

Brug hovedet og styrk dit hjernenetværk /v. Ellen Garde

Pris: 50 Kr. Læge og hjerneforsker fra Hvidovre Hospital og Center for Sund Aldring, Ellen Garde, fortæller om, hvordan man med et aktivt liv selv ”medvirke til at forebygge og udskyde alderdomsbetingede sygdomme". Ved foredraget tages du med på en rejse ind i hjernen, får med detaljerede billeder indblik i hvad synlige aldersforandringer betyder for hjernens funktion og præsenteres så for den nyeste viden om hvordan du får mest muligt ud af din fantastiske hjerne - uanset alder. København 18. september kl. 18.00 - 20.00

Rudersdal 12. November kl. 18.00 - 20.00

Kosmopol Mødesalen Fiolstræde 44 1171 København K

Kulturcenter Mariehøj Per Kirkeby Mødelokale Øverødvej 246 B 2840 Holte

7


Kurrejser Costa Blanca Spanien Sommer 2018

Her kombinerer vi ferie med livsberigende behandling. Gigtskolen indbyder i samarbejde med Nordic Health Clinic til kurophold med professionel individuel behandling, daglig træning i vand samt afslapning i dejlige omgivelser. Vi bor på et hyggeligt familiedrevet hotel centralt i badebyen Albir - 500m fra strandpromenaden. La Colina hotel er et spansk/skandinavisk familiedrevet hotel med hyggelige værelser og imødekommende og venligt personale. På hotellet udføres behandlingen af dygtige skandinaviske fysioterapeuter fra Nordic Health Clinic med stor erfaring indenfor genoptræning og holdtræning. Der er mulighed for 1 og 2 ugers ophold med halvpension. Pris: 1 uge kr. 8.500/ 2 uger kr. 17.000 pr. person i dobbeltværelse. Pris: 1 uge kr. 9.450/ 2 uger kr. 18.900 pr. person i enkeltværelse. Prisen inkluderer daglig fysioterapeutisk behandling og holdtræning i bassin, halvpension samt frugt/sandwich, fly, transfer mellem hotel og lufthavn. Er du berettiget til fysioterapeutisk behandling/holdtræning via en lægehenvisning, dækkes disse udgifter på samme måde som i Danmark. Rejsedatoer: Afrejse fra Kastrup Lufthavn d. 5/6, 12/6, 19/6 og 26/6 2018.

8

UDSOLGT


Kurrejser Krakow Polen Efterår 2018

En rejse for krop og sjæl – det er essensen af vores rejse til Krakow. En storbyferie med masser af spændende kulturelle tilbud kombineret med fysioterapeutiske behandlinger. Med dens majestætiske arkitektur og mangfoldige seværdigheder er Krakow en af Europas smukkeste byer. Vi bor centralt på det luksuriøse Hotel Hampton by Hilton. Behandlingen foregår på hotellet og varetages af vores erfarne fysioterapeuter. Hvis du er berettiget til fysioterapeutisk behandling, refunderes der på samme måde som i Danmark. Pris: 1 uge enkeltværelse kr. 7.400 / dobbeltværelse kr. 6.700. Prisen inkluderer: • Flyrejse inkl. afgifter, forsikring og transfer • 6 nætter på Hotel Hampton by Hilton • 5 x morgenmad samt 4 x middag • Individuel fysioterapeutisk behandling • Holdtræning i varmtvandsbassin • Billet til Krakow Operaen samt byvandring med dansktalende guide Informationsmøde: d. 6. september 2018. Diakonissestiftelsen, Peter Bangs Vej 5B, 2000 Frederiksberg. Rejsedatoer: Afrejse fra Kastrup Lufthavn tirsdag d. 9. oktober 2018 kl. 20.20. Hjemrejse fra Krakow Lufthavn mandag d. 15. oktober 2018 kl. 13.28.

9


Holdbeskrivelser Afspænding Afspændingsøvelser kan hjælpe med at mindske smerter og muskelspændinger ligesom de har en beroligende virkning. Undervisningen er baseret på øvelser, der afspænder musklerne, forbedrer vejrtrækningen og øger kropsbevidstheden. Afspænding med Gotved-lærer Gotved-systemet egner sig specielt til deltagere med problemer i nakke, skuldre, ryg, led og ben. Undervisningen indebærer stræk- og styrkeøvelser samt afspænding. Afspænding med paraffinbad Undervisningen påbegyndes med paraffinbad til hænderne, hvorefter der arbejdes med nakke, skuldre og hænder. Der er fokus på at få gennemarbejdet ømme muskler og led. Diabetes Diabetesholdet henvender sig til deltagere, der har diagnosticeret diabetes 2. Undervisningen omfatter en times fysisk træning med det formål at modvirke åreforkalkning samt sænke blodtryk og kolesterol i forbindelse med vægttab. Fysioterapeutisk holdtræning med maskiner Holdet vil være en blanding af træning i maskiner og træning på gulv. Undervisningen påbegyndes med fælles opvarmning og derefter trænes der individuelt med at styrke muskulaturen og balancen. Træningen foregår under grundig supervision og rådgivning af en fysioterapeut. Afslutningsvis er der fælles udstrækning. FysioPilates FysioPilates er en kombination af fysioterapi og pilatesøvelser. Målet er at genskabe naturlige bevægemønstre, som giver mindre belastning af leddene. Du lærer, hvordan du undgår skadelige og uhensigtsmæssige bevægelser i dagligdagen samt optræner de små stabiliserende muskler. Træningen ledes af en fysioterapeut. Motion og socialt samvær for seniorer På dette hold kombinerer vi fysisk aktivitet og socialt samvær. Du får 40 minutters træning efterfulgt af 20 min. hyggeligt samvær. Der trænes kondition, styrke, balance og smidighed med fokus på, at træningen skal være sjov og hyggelig, og samtidig effektiv. Osteoporose – styrk dine knogler, muskler og led Undervisningen fokuserer på at styrke dine knogler, muskler og led gennem fysisk aktivitet. Gennem udvalgte øvelser træner vi balance og koordination med fokus på holdningskorrektion.

10


Holdbeskrivelser Pilates Pilates er en effektiv og skånsom træningsform, hvor der er fokus på et samspil mellem bevægelse og vejrtrækning. Undervisningen er baseret på langsomme, kontrollerede og præcise bevægelser, som styrker kroppens kernemuskulatur. Øvelserne styrker balanceevnen, forbedrer kropsholdningen samt øger stabilitet og smidighed. Reformer Pilates Her træner vi både stabilitet, styrke, smidighed og koordination. Der trænes i en særlig reformermaskine med modstandsgivende fjedre, hvor sværhedsgraden kan reguleres i de forskellige øvelser og ud fra den enkeltes behov. Vi fokuserer på at mobilisere hele kroppen og får fat i alle led og muskler. Ryghold Kender du til hyppige ryg- og nakkesmerter? Gennem træning med maskiner samt gulvøvelser arbejdes med øvelser der styrker rygmuskulaturen. Holdet afsluttes med udspænding og afspænding. Du vil få professionel vejledning af en fysioterapeut samt informationer om ryggens opbygning og funktion, holdningens betydning, risikofaktorer til smerter og smertelindring. Stavgang Undervisningen begynder med opvarmning og træning af den korrekte teknik, hvorefter der er fælles stavgang i parken. Deltagerne medbringer egne stave, som skal være justerbare. Styrketræning og balanceøvelser med fysioterapeut Undervisningen starter med fælles opvarmning og derefter arbejder vi med forskellige former for styrketræning og balanceøvelser. Under styrketræningen vil der være mulighed for at træne i maskiner. Træningen afsluttes med fælles udspænding. Træningen varetages af en uddannet fysioterapeut og foregår på små hold, så der er mulighed for at tilpasse øvelser til den enkeltes fysiske formåen og behov. Styrketræning med barre- og gulvøvelser (Tidligere Blid ballettræning) Med øvelser inspireret af ballettræning og G.L.A.D får du opbygget en sund holdning og en bæredygtig krop. Ballettens øvelsesudvalg styrker kropsholdning, smidighed og balance, og er særligt egnet til personer med udfordringer i bevægeapparatet. Vi arbejder os langsomt igennem hele kroppen og styrker de bærende muskelgrupper samt bæring omkring led. Du får øget din krops spændstighed og kondition. Herved opnår du en bedre kropsbevidsthed og lærer hvordan du bruger kroppen hensigtsmæssigt og modvirker slid. Alt akkompagneret af skøn musik.

11


Holdbeskrivelser Vandgymnastik og socialt samvær Undervisningen indebærer træning i bassin efterfulgt af hyggeligt samvær. Træningen i bassinet består af kondition, balance og styrke øvelser. Efter træning i bassinet, mødes man til fælles vand, frugt og socialt samvær. Hvis man melder sig til holdet er det en forudsætning, at man deltager både på den aktive træning og i det sociale samvær. Varmtvandsbassin Træning i varmt vand er godt for dig, der har problemer i led, ryg og muskler. Træningen er skånsom og har en smertelindrende effekt. Der trænes muskler, kondition og åndedræt. Ved træning i vand undgås overbelastning, og træningens effekt øges på grund af vandmodstanden. Velvære Vil du holde dig i form uden at miste pusten? Vi påbegynder undervisningen med opvarmning, med efterfølgende blid cirkeltræning og pilates øvelser på måtte. Alle øvelser tilpasses den enkelte deltagers fysiske formåen og behov. Vægttabshold uden diætist Holdet henvender sig til deltagere, som ønsker at opnå et varigt og sundt vægttab. Undervisningen har fokus på motion og vedligeholdelse af sunde vaner i fællesskab med andre. Yoga Yoga smidiggør og styrker muskulaturen, løsner spændinger i kroppen, og forbedrer kropsholdning og balanceevne. Der undervises i klassisk hatha yoga med yogastillinger, der styrker og afspænder kroppen. Der arbejdes ligeledes med åndedrættet, som hjælper til med at løsne ophobede spændinger og komme dybere ind i yogastillingerne. Øvelserne forbedrer din kropsbevidsthed, og giver dig en stærk og smidig krop, og en god mental balance. Yoga og energi øvelser Kroppen har mange energisystemer, og vi kan aktivere dem med stræk, lette strøg og små bank. Øvelserne giver varme ud i kroppen, selv til de yderste led. Når energien flyder frit har vi færre smerter og større bevægelighed. Vi bliver i øvrigt også gladere og lettere. Du lærer en ’daglig energirutine’ som kun tager ca. 7 min og er utrolig let at udføre. Den daglige energi rutine giver varme i leddene, frihed i bevægeligheden og bringer modstandskraft ind i krop og sind. På holdet kombinerer vi hver gang disse lette energi øvelser med lette yogaøvelser. Alle kan deltage. Yoga og pilates med bold Undervisningen kombinerer øvelser fra yoga og pilates, som udføres ved hjælp af en terapibold. Der er fokus på at træne balancen samt mave- og rygmuskulaturen. Afsluttes med afspænding.

12


Holdbeskrivelser Yoga-Pilates Mix Yoga-Pilates Mix er en træningsform hvor du får det bedste fra 2 grundige systemer. Det er en meget skånsom træning og alle, uanset køn, alder og forudsætninger kan deltage. Vi træner øvelser fra pilates som styrker hele kroppen og bygger den op indefra. Vi styrker især kernemuskulaturen i ryg og mave. Med yoga laver vi stræk og blide bevægelser i koordination med åndedrættet som giver velvære og beroliger nervesystemet.

Kinesisk helbredsøvelser- og kampkunst: Qi-Gong/Jichu Gong Qi Gong giver harmoni i krop og sind og forbedrer balance, koncentration og bevægelighed. Der arbejdes med afspænding, rolige og koncentrerede bevægelser samt en naturlig vejrtrækning. Øvelserne stimulerer energitilstrømningen i kroppen, opløser spændinger og blødgør stive led. Tai Chi Chuan Oplev og erfar det sjove, interessante og berigende i den kinesiske selvforsvars- og bevægelseskunst Tai Chi Chuan. En ny og spændende verden vil åbne sig for dig. 1. knivform og sværd- forudsætter træning i den langsomme Tai Chi-form Kniven, der er ca. 1 m. lang, kan enten være af træ eller metal. Du skal have en blankvåbentilladelse hos Politiet, hvis du køber en metalkniv. BUDOsport- forretninger forhandler Thai

FRK STAMPES MASSAGE Behandlinger

Baby- og børnemassage Columna terapi Kinesiologi tapening

frk-stampes-massage.dk

Knæskader Lumbale skader Manuel terapi af kranium/ansigt

53 85 50 80

Massage Piskesmæld skader Skulder skader

Peter Bangs Vej 55, 2000 Frederiksberg

13


København Varmtvandsbassin Amager Hospital

Hans Bogbinders Allé 3, indgang 17, 2300 København S Bassin: 1.25-1.60m, 33-34° Hold

Dag

Tid

Underviser

443 - 445 451, 452

Mandag

10.00, 10.40, 11.20 12.00, 12.40

Vibeke Schønnemann + Cecilie G. Jensen

413 - 416

Mandag

15.00, 15.40, 16.20, 17.00

Henrik Bunch Larsen + Bell Bohn-Willeberg Annette Levanius

466 446 - 448 449, 450

Tirsdag

9.20 10.00, 10.40, 11.20 12.00, 12.40

Vibeke Schønnemann + Cecilie Gry Jensen

13.20, 14.00

Katja Rasmussen + Aneta B. Janik

453, 454 418 - 421 458

Tirsdag

15.30, 16.10, 16.50, 17.30 18.10

Amia Miang + Jane Hyldgaard Lippert

467, 468 472

Onsdag

12.40, 13.20 14.00

Vibeke Schønnemann + Cecilie Gry Jensen

422 - 424

Onsdag

14.50*, 15.30, 16.10

Dave Ricardo Belgrave + Susanne Petersen

428, 429 430 - 432

Torsdag

14.50, 15.30, 16.10 16.50, 17.30

Katja Rasmussen + Henning Bernth

469 - 471

Fredag

10.00, 10.40, 11.20

Victoria Nerozia + Aneta B. Janik

436 - 439

Fredag

14.00, 14.40, 15.20, 16.00

Dave Ricardo Belgrave + Annette Levanius

Efterår: 15 gange 40 min. Kr. 1200/1067 - start uge 35 Forår: 20 gange 40 min. Kr. 1600/1423 - start uge 2

14


Varmtvandsbassin DGI-Byen

Tietgensgade 65, 1704 København V

Bassin: 1.20m, 33-34°

Hold

Dag

Tid

Underviser

341 - 344 345 - 347

Tirsdag

11.00, 11.40, 12.20, 13.00 14.00, 14.40, 15.20

Helle Larsen

334 - 337 338 - 340

Torsdag

11.00, 11.40, 12.20, 13.00 13.40, 14.20, 15.00

Marianne S. Pedersen Amia Miang

348, 349 350 - 354

Fredag

09.00, 09.40 10.20, 11.00, 11.40,12.20,13.00

Helle Larsen Amia Miang

Efterår: 13 gange 40 min. Kr. 810/695 - start uge 36 Forår: 16 gange 40 min. Kr. 997/855 - start uge 2 Der sendes gratis adgangskort i forbindelse med deltagelse i DGI-Byen Ingen undervising i uge 7 og 42

Lionskollegiet

Tuborgvej 181, 2400 København NV

Bassin: 1.25m, 33-34°

Hold

Dag

Tid

Underviser

556, 557 356 - 358 359 - 363

Mandag

13.00, 13.40 14.20,15.00, 15.40 Helle Hein 16.20,17.00, 17.40, 18.20, 19.00 Dave Ricardo Belgrave

364 - 367 368 - 370

Tirsdag

13.00, 13.40, 14.20, 15.00 15.40, 16.20, 17.00

Helle Hein Dorte Vinkle

384, 385

Onsdag

14.20*, 15.00*

Katja Rasmussen

374 - 376

Torsdag

09.30, 10.10, 10.50

Aneta B. Janik

388

Torsdag

11.30**

Aneta B. Janik

371 - 373 387

Fredag

13.00, 13.40, 14.20 15.00

Ane Lise Vendelboe Charlotte Haugaard

*) Primært parkinson **) 30 min. Kr. 876/772 Efterår: 15 gange 40 min. Kr. 1145/1012 - start uge 35 Forår: 20 gange 40 min. Kr. 1527/1349 - start uge 2

Se holdbeskrivelser på side 10 - 13 15


Varmtvandsbassin Rigshospitalet

Fysioterapien, opg. 3, 2100 København Ø Hold

Dag

Tid

300 - 302 303 - 304

Mandag

15.30, 16.15, 17.00 17.45, 18.30

306 - 308309 - 310

Tirsdag

15.30, 16.15, 17.00 17.45, 18.30

312 - 314 315 - 316

Onsdag

15.30, 16.15 17.45, 18.30

318 - 320 321- 322

Torsdag

15.30, 16.15, 17.00 17.45, 18.30

Bassin: 1.20m, 34-35° Underviser

Efterår: 15 gange 40 min. Kr. 1145/1012 - start uge 35 Forår: 20 gange 40 min. Kr. 1527/1349 - start uge 2

Sundbyvang

Persillevej 8, 2300 København S

Bassin: 1.25-1.80m, 33-34°

Hold

Dag

Tid

Underviser

433 - 435

Onsdag

13.00, 13.40, 14.20

Anette Levanius Bell Bohn-Willeberg

Efterår: 15 gange, 40 min. Kr. 1145/1012 - start uge 35 Forår: 20 gange 40 min. Kr. 1527/1349 - start uge 2

Valby Vandkulturhus

Julius Andersens Vej 1. A, 2450 København SV

Bassin: 1.20-1.80m, 33-34°

Hold

Dag

Tid

Underviser

463

Mandag

08.00

Karin Lasarzewski

460 - 462

Torsdag

17.00, 17.45, 18.30

Lene Vosbein

Efterår: 13 gange 45 min. Kr. 899/769 - start uge 36 Forår: 16 gange 45 min. Kr. 1106/946 - start uge 2 Ingen undervising i uge 7 og 42

16


Varmtvandsbassin Øbrohallen

Gunnar Nu Hansens Plads 7, 2100 København Ø

Bassin: 1.15m, 33-34°

Hold

Dag

Tid

Underviser

328 - 330 393

Mandag

10.00, 10.40, 11.20 12.00

Aneta B. Janik

331 - 333 394

Torsdag

10.00, 10.40, 11.20 12.00

Ane Lise Vendelboe

389, 390 391

Fredag

10.00, 10.40 11.20

Cecilie G. Jensen

Efterår: 15 gange, 40 min. Kr. 1350/1200 - start uge 35 Forår: 20 gange 40 min. Kr. 1800/1600 - start uge 2 Adgangsbillet er inkluderet i prisen

Fysioterapeutisk holdtræning med maskiner Kildevæld Sogns Plejehjem

Helsingborggade 16, 2100 København Ø Hold

Dag

Tid

Underviser

595, 596

Torsdag

09.30, 10.30

Sasa Savic

Efterår: 15 gange 60 min. 870/670 - start uge 35 Forår: 15 gange 60 min. Kr. 870/670 - start uge 2

Sundhedshuset Vesterbro

Vesterbrogade 121, 1620 København V Hold

Dag

Tid

Underviser

590 - 592

Onsdag

9.00, 10.00, 11.00

Filip Jocic

593, 594 Torsdag 15.30, 16.30 Efterår: 15 gange 60 min. 870/670 - start uge 35 Forår: 15 gange 60 min. Kr. 870/670 - start uge 2

Filip Jocic

17


Pilates Body Control Studio

Ny Adelgade 5A, 3. sal, 1104 København K Hold

Dag

Tid

Underviser

551, 552

Mandag

09.45, 11.00

Iben Rohde

554, 555

Onsdag

14.00, 15.00

Thomas Sandberg

559, 560

Fredag

14.30, 15.30

Thomas Sandberg/ Ida G. Hasselbalch

Efterår: 15 gange 60 min. Kr. 1365/1165 - start uge 35 Forår: 20 gange 60 min. Kr. 1820/1555 - start uge 2

Pilatesstudiet

Ringstedgade 7, 2100 København Ø Hold

Dag

Tid

Underviser

564 561 562

Mandag

10.20 Let øvet 11.30 Øvet 13.15 Øvet

Mette Damgaard

563 565 548 501 - 502

Tirsdag

10.00 Begynder/Let øvet 11.15 Begynder 12.20 Øvet 14.00, 15.00

Mette Damgaard

550

Onsdag*

16.15 Meget øvet

Mette Damgaard

503 - 504

Onsdag

10.15, 11.30

Mette Damgaard

Efterår: 15 gange 60 min. Kr. 1295/995 - start uge 35 Forår: 20 gange 60 min. Kr. 1725/1325 - start uge 2 *Efterår: 15 gange 90 min. Kr. 2048/1748 - start uge 35 *Forår: 20 gange 90 min. Kr. 2730/2333 - start uge 2

18

Ane Lise Vendelbo


Reformer Pilates ROH Studio

Willemoesgade 14, 2100 København Ø Hold

Dag

Tid

Underviser

505 - 506

Onsdag

13.30, 14.45

Corina Simoni

507 - 508

Torsdag

15.00, 16.15

Corina Simoni

Efterår: 10 gange 75 min. Kr. 864/664 - start uge 35 Forår: 10 gange 75 min. Kr. 864/664 - start uge 2

19


Stavgang Østre Anlæg v/ indgangen på hjørnet af Stockholmsgade v/ Østerport St. Hold

Dag

Tid

Underviser

512

Mandag

11.00

Ane Lise Vendelboe

Efterår: 15 gange 60 min. Kr. 555/355 - start uge 35 Forår: 10 gange 60 min. Kr. 380/247 - start uge 2

Styrketræning og balanceøvelser med fysioterapeut Kildevæld Sogns Plejehjem

Helsingborggade 16, 2100 København Ø Hold

Dag

Tid

Underviser

524, 525

Tirsdag

15.00, 16.00

Katrine Thiesen

Efterår: 15 gange 60 min. Kr. 870/670 - start uge 35 Forår: 15 gange 60 min. Kr. 870/670 - start uge 2

Yoga Dansk Yoga Center

Kronprinsessegade 22 A, 1306 København K Hold

Dag

Tid

Underviser

533, 532

Mandag

11.30, 13.30*

Miranda Hellmann

526, 527 528

Tirsdag

09.45, 11.30 14.30

Hanneloa R. Jørgensen

529 - 531

Onsdag

10.30, 12.30, 14.30

Hanneloa R. Jørgensen

546, 547 534, 535

Torsdag

10.00, 12.00 14.00, 16.00

Hanneloa R. Jørgensen Tanja Hegelund

* Yoga-Pilates mix Efterår: 15 gange 90 min. Kr. 1295/995 - start uge 35 Forår: 20 gange 90 min. Kr. 1725/1325 - start uge 2

20


Yoga Sejlhuset

Edvard Thomsens Vej 45, 2300 København S Hold

Dag

Tid

Underviser

540

Tirsdag

11.00

Cathrine Nees

Efterår: 15 gange 90 min. 825/525 - start uge 35 Forår: 15 gange 90 min. Kr. 825/525 - start uge 2

Yoga i Valby

Valby Langgade 23, 1. sal, 2500 Valby Hold

Dag

Tid

Underviser

573, 574 566, 570 571 584

Mandag

10.00, 12.00 12.00, 14.00 15.15 13.45**

Krystyna Kowalski Berit Kambskard June Horup Krystyna Kowalski

575, 568 577, 576

Tirsdag

10.00, 12.00 10.30, 12.00

Tanja Hegelund Miranda Hellmann

578, 579 583 585 586, 587

Onsdag

10.00, 12.00 14.00 10.00* 12.00, 14.00

Berit Kambskard Berit Kambskard Pia Y. Metzger Ulla Stenfors

582

Fredag

15.30

Helle B. Gosewinkel

* Specialhold - Yoga for mænd ** Yoga for demensramte Efterår: 15 gange 90 min. Kr. 1295/995 - start uge 36 Forår: 20 gange 90 min. Kr. 1725/1325 - start uge 2

Yoga mod stress Sejlhuset

Edvard Thomsens Vej 45, 2300 København S Hold

Dag

Tid

Underviser

539

Tirsdag

9.15

Cathrine Nees

Efterår: 15 gange 90 min. 825/525 - start uge 35 Forår: 15 gange 90 min. Kr. 825/525 - start uge 2

21


Yoga - Pilates Mix Dansk Yoga Center

Kronprinsessegade 22 A, 1306 København K Hold

Dag

Tid

Underviser

532

Mandag

13.30

Miranda Hellmann

Efterår: 15 gange 90 min. Kr. 1295/995 - start uge 35 Forår: 20 gange 90 min. Kr. 1725/1325 - start uge 2

Yoga i Valby

Valby Langgade 23, 1. sal, 2500 Valby Hold

Dag

Tid

Underviser

536

Tirsdag

14.00

Miranda Hellmann

Efterår: 15 gange 90 min. Kr. 1295/995 - start uge 35 Forår: 20 gange 90 min. Kr. 1725/1325 - start uge 2

Yoga for gangbesværede og scleroseramte Københavns Roklub

Tømmergravsgade 13, 2450 København SV Hold

Dag

Tid

Underviser

542

Tirsdag

10.00

Krystyna Kowalski + Ricki Sørensen

Efterår: 15 gange 90 min. Kr. 1225/1025 - start uge 35 Forår: 20 gange 90 min. Kr. 1225/1025 - start uge 2

Støberiet

Blågårds Plads 3, 2200 København N Hold

Dag

Tid

Underviser

580, 581

Onsdag

11.00, 13.00

Lotte T. Sørensen

Efterår: 15 gange 90 min. Kr. 1274/927 - start uge 35 Forår: 15 gange 90 min. Kr. 1274/927 - start uge 2

22


Bevægelse og socialt samvær for seniorer På disse hold kombinerer vi fysisk aktivitet og hyggeligt samvær. Der trænes kondition, styrke, balance og smidighed med fokus på, at træningen skal være sjov og hyggelig, og samtidig effektiv. Efter træningen samles vi til en hyggelig snak.

København Motion og socialt samvær for seniorer Sejlhuset

Edvard Thomsens Vej 45, 2300 København S Hold

Dag

Tid

521-523

Mandag

10.00, 11.00, 12.00

Underviser

Efterår: 15 gange 60 min. Kr. 870/670 - start uge 35 Forår: 15 gange 60 min. Kr. 870/670 - start uge 2

Ålholm Kirke

Bramslykkevej 18, 2500 Valby Hold

Dag

Tid

Underviser

518, 519

Mandag

9.15, 11.00

Katrine Thiesen

Efterår: 15 gange 90 min. Kr. 995/695 - start uge 35 Forår: 15 gange 90 min. Kr. 995/695 - start uge 2

23


København Vandgymnastik og socialt samvær DGI-Byen

Tietgenesgade 65, 1704 København V

Bassin: 27°

Hold

Dag

Tid

Underviser

355

Fredag

11.30

Lene Vosbein

Efterår: 15 gange 90 min. Kr. 934/634 - start uge 36 Forår: 15 gange 90 min. Kr. 934/634 - start uge 2 Der sendes gratis adgangskort i forbindelse med deltagelse i DGI-Byen

Frederiksberg Varmtvandsbassin og socialt samvær Flintholm Svømmehal

Bernhard Bangs Allé 43, 2000 Frederiksberg Bassin: 1.35m, 33° Hold

Dag

Tid

Underviser

676

Torsdag

10.10

Dave R. Belgrave

689

Fredag

09.10

Katrine Thiesen

Efterår: 15 gange 90 min. Kr. 995/862 - start uge 35 Forår: 20 gange 90 min. Kr. 1327/1150 - start uge 2

Se holdbeskrivelser på side 10 - 13 24


HVER 8. HAR GIGT

Meld dig ind og støt kampen mod gigt Som medlem af Gigtforeningen støtter du forskning i gigt og bedre behandling. For 225 kr. om året er du med til at kæmpe for bedre vilkår og muligheder for mennesker med gigt.

Samtidig med at du støtter vores arbejde, får du viden og værktøjer til et bedre liv og adgang til en række fordele:

LedSager NR. 4, NOVEMBE

R 2017, 23. ÅRGANG

rup: Andreas Laudbegyndte

Kan søvnproblem behandles?

• Medlemsbladet LedSager med spændende artikler, gode råd og nyt om forskningen • Rabat når du træner i fitness dk

NR. 1, FEBRUAR

2018, 24. ÅRGANG

Forskning

jeg Det hjalp, da at tale om det

Forskning

LedSager Håndartrose

Kvinder er mest udsatte, men der er hjælp at hente Hvad betyder leddegigt for moderskab og arbejdsliv?

er

om sygdom

og eksistens

Tema d sker der, når Forsker: Hva forandrer alt? alvorlig sygdom ningen Magasin fra Gigtfore

Fastholdelse

arbejdsmarke Mød Jack, der det fik hjælp til at job, og Karina beholde sit , som man ikke ville høre på

Magasin fra Gigtfore ningen

• Rabat på træningsudstyr, bøger, forskellige hjælpemidler m.v. i Gigtforeningens webshop • Rabat på private behandlings- og træningsophold på Sano i Skælskør, Middelfart og Aarhus • Mulighed for at deltage i Gigtforeningens frivillige netværk i dit nærområde

Meld dig ind på www.gigtforeningen.dk eller ring til os på telefon 39 77 80 10.

25


Frederiksberg Varmtvandsbassin Flintholm Svømmehal

Bernhard Bangs Allé 43, 2000 Frederiksberg Bassin: 1.35m, 33° Hold

Dag

Tid

Underviser

691 - 694 695 - 697 616 - 618

Mandag

8.50, 9.30, 10.10, 10.50 11.30, 12.10, 12.50 18.00, 18.40, 19.20

Dave R. Belgrave Marianne Henriksen Filip Jocic

670 - 672

Tirsdag

12.45, 13.25, 14.05

Lena Maigaard

674 , 675 677 - 679

Torsdag

8.30, 9.10 11.40, 12.20, 13.00

Dave R. Belgrave Dave R. Belgrave

688, 690 601

Fredag

8.30,11.00 11.40

Katrine Thiesen

680 - 683

Lørdag

08.30, 9.10, 9.50, 10.30

Filip Jocic/ Emma Dedic

Efterår: 15 gange 40 min. Kr. 995/862 - start uge 35 Forår: 20 gange 40 min. Kr. 1327/1150 - start uge 2 Adgangsbillet er inkluderet i prisen

Frederiksberg Svømmehal

Helgesvej 26, 2000 Frederiksberg Bassin: 1.20m, 33-34° Hold

Dag

Tid

Underviser

611, 612

Onsdag

19.10, 19.50

Bettina S. Brammer

Efterår: 15 gange 40 min. Kr. 750/617 - start uge 35 Forår: 20 gange 40 min. Kr. 1000/722 - start uge 2 Der sendes gratis adgangskort i forbindelse med deltagelse i Frederiksberg Svømmehal.

Se holdbeskrivelser på side 10 - 13 26


Varmtvandsbassin Frederiksberg Hospital

Ndr. Fasanvej 57, vej 6, indg. 5, 2000 Frederiksberg Bassin: 1.20-1.80m, 33-34° Hold

Dag

Tid

Underviser

642 - 644 645 - 646 673, 669

Mandag

14.50, 15.30, 16.10 16.50, 17.30 18.10, 18.50

Marie Skov Berith Lyng Christina Friis

649 - 652 687 698, 699

Tirsdag

11.45, 12.25, 13.05, 13.45 15.55 16.35, 17.15

Filip Jocic Sara Esdahl Sara Esdahl

656 - 659

Onsdag

15.30, 16.10, 16.50, 17.30

Marianne Henriksen

665 - 668 684 - 686 653, 647

Torsdag

11.45, 12.25, 13.05, 13.45 15.55, 16.35, 17.15 17.55, 18.35

Marianne Henriksen Maria Skov Kathrine Thiesen

602 - 605 606 - 608

Fredag

09.00, 09.40, 10.20, 11.45 12.25, 13.05, 13.45

Filip Jocic Katja Rasmussen

613, 614

Lørdag*

9.00, 9.45

Aneta Janik/ Sara Esdahl

*Kvindehold Efterår: 15gange 40 min. Kr. 1275/1142 - start uge 35 Forår: 20 gange 40 min. Kr. 1700/1522 - start uge 2

27


Afspænding Mariendalshallen

Spejlsalen, Mariendalsvej 21C, 2000 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

619, 620

Mandag

10.00, 11.30

Lene Bonde

621

Tirsdag

12.30

Lene Bonde

Efterår: 15 gange 90 min. Kr. 1095/695 - start uge 35 Forår: 15 gange 90 min. Kr. 1095/695 - start uge 2

Kedelhallen

Kassen, Nyelandsvej 75A, 2000 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

622, 623

Tirsdag

09.30, 10.45

Lene Bonde

Efterår: 15 gange 75 min. Kr. 1020/787 - start uge 35 Forår: 15 gange 75 min. Kr. 1020/787 - start uge 2

Afspænding med Gotved-lærer Mariendalshallen

Spejlsalen, Mariendalsvej 21C, 2000 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

627, 628

Onsdag

10.00, 11.30*

Lis Krøyer

Efterår: 15 gange 90 min. Kr.1095/695 - start uge 35 Forår: 15 gange 90 min. Kr. 1095/695 - start uge 2 *) Reserveret Osteoporose

28


Afspænding med Gotved-lærer Kedelhallen

Kassen, Nyelandsvej 75A, 2000 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

629, 630

Tirsdag

12.00, 13.30*

Lis Krøyer

631, 632

Torsdag

10.00, 11.45

Lis Krøyer

Efterår: 15 gange 90 min. Kr. 1025/725 - start uge 35 Forår: 15 gange 90 min. Kr. 1025/725 - start uge 2

Afspænding med parafinbad Søster Sofies Minde

Sdr. Fasanvej 2 A, 2000 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

660

Fredag

14.30

John Kalo

Efterår: 15 gange 60 min. Kr. 955/755 - start uge 35 Forår: 15 gange 60 min. Kr. 955/755 - start uge 2

Ryghold Søster Sofies Minde

Sdr. Fasanvej 2 A, 2000 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

624

Onsdag

12.15

Aneta B. Janik

Efterår: 15 gange 60 min. Kr. 845/645 - start uge 35 Forår: 20 gange 60 min. Kr. 1127/860 - start uge 2

29


Ryghold med maskiner og gulvøvelser Diakonissestiftelsen

Dronningensvej 4, stuen, 2000 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

600

Tirsdag

18.00

Camilla Celine Dew-Hattens

Efterår: 15 gange 60 min. Kr. 875/575 - start uge 35 Forår: 20 gange 60 min. Kr. 1127/860 - start uge 2

Søster Sofies Minde

Sdr. Fasanvej 2 A, 2000 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

663

Mandag

11.30

Filip Jocic

664

Onsdag

14.00

Aneta B. Janik

Efterår: 15 gange 60 min. Kr. 845/645 - start uge 35 Forår: 20 gange 60 min. Kr. 1127/860- start uge 2

Styrketræning med barre- og gulvøvelser Bülowsvej Hallen

Bülowsvej 34, 1870 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

609, 610

Torsdag

13.00, 14.15

Tina Mariager

Efterår: 16 gange 75 min. Kr. 957/724 - start uge 35 Forår: 16 gange 75 min. Kr. 957/724 - start uge 2 Med øvelser inspireret af ballettræning og G.L.A.D får du opbygget en sund holdning og en bæredygtig krop. Ballettens øvelsesudvalg styrker kropsholdning, smidighed og balance, og er særligt egnet til personer med udfordringer i bevægeapparatet. Vi arbejder os langsomt igennem hele kroppen og styrker de bærende muskelgrupper samt bæring omkring led. Du får øget din krops spændstighed og kondition. Herved opnår du en bedre kropsbevidsthed og lærer hvordan du bruger kroppen hensigtsmæssigt og modvirker slid. Alt akkompagneret af skøn musik.

30


Styrke- og konditionstræning Mariendalshallen

Spejlsalen, Mariendalsvej 21C, 2000 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

633

Tirsdag

10.00

Ane Lise Vendelboe

Efterår: 15 gange 90 min. Kr. 1095/695 - start uge 35 Forår: 15 gange 90 min. Kr. 1095/695 - start uge 2 Hold

Dag

Tid

Underviser

626

Torsdag

16.05

Ane Lise Vendelboe

Efterår: 15 gange 75 min. Kr. 865/620 - start uge 35 Forår: 20 gange 75 min. Kr. 865/620 - start uge 2

Søster Sofies Minde

Sdr. Fasanvej 2 A, 2000 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

662

Onsdag

11.00

Aneta B. Janik

Efterår: 15 gange 75 min. Kr. 960/710 - start uge 35 Forår: 15 gange 75 min. Kr. 960/710 - start uge 2

Sund bevægelse - ned i vægt Diakonissestiftelsen

Dronningensvej 4, stuen, 2000 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

655

Mandag

18.00 (uden diætist)

Sarah Esdahl

Efterår: 15 gange 90 min. Kr. 875/575 - start uge 35 Forår: 15 gange 90 min. Kr. 875/575 - start uge 2

Se holdbeskrivelser på side 10 - 13 31


Velvære Bülowsvej Hallen

Bülowsvej 34, 1870 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

625

Onsdag

11.00

Ane Lise Vendelboe

Efterår: 15 gange 90 min. Kr. 1025/725 - start uge 35 Forår: 15 gange 90 min. Kr. 1025/725 - start uge 2

Yin yoga Bülowsvej Hallen

Bülowsvej 34, 1870 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

615

Mandag

11.00

Quinee Balsov Rasmussen

Efterår: 10 gange 90 min. Kr. 684/484 - start uge 35 Forår: 10 gange 90 min. Kr. 684/484 - start uge 2

Hermes Hallen

Steenwinkelsvej 19, 1966 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

634

Mandag

12.50

Quinee Balsov Rasmussen

638

Mandag

14.30

Quinee Balsov Rasmussen

Efterår: 10 gange 90 min. Kr. 684/484 - start uge 35 Forår: 10 gange 90 min. Kr. 684/484 - start uge 2

Se holdbeskrivelser på side 10 - 13 32


Yoga Frederiksberg Have Yoga - Yogasalen

Frederiksberg Runddel 1, 2000 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

637

Onsdag

11.00

Charlotte Kleberg

Efterår: 15 gange 90 min. Kr. 1095/695 - start uge 36 Forår: 15 gange 90 min. Kr. 1095/695 - start uge 2 Hold

Dag

Tid

Underviser

639

Fredag

10.30

Mona Mortensen

Efterår: 13 gange 90 min. Kr. 949/689 - start uge 38 Forår: 13 gange 90 min. Kr. 949/689 - start uge 2

Kedelhallen

Kassen, Nyelandsvej 75A, 2000 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

635, 636

Mandag

13.15, 15.00

Charlotte Kleberg

Efterår: 15 gange 90 min. Kr. 1025/725 - start uge 35 Forår: 15 gange 90 min. Kr. 1025/725 - start uge 2

33


Kinesiske helbredsøvelser og kampkunst Qi Gong Mariendalshallen

Spejlsalen, Mariendalsvej 21C, 2000 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

641

Onsdag

14.30*

Karin Nyberg

Tai Chi Chuan - indføring i slowsettets 3. del Mariendalshallen

Spejlsalen, Mariendalsvej 21C, 2000 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

640

Torsdag

14.30*

Karin Nyberg

* Efterår: 14 gange 90 min. Kr. 1022/649 - start uge 36 Forår: 16 gange 90 min. Kr. 1068/741 - start uge 2

1. Knivform og sværd Skolen på Duevej

Drengesalen, Duevej 63, 2000 Frederiksberg Hold

Dag

Tid

Underviser

648

Torsdag

17.00*

Karin Nyberg

* Efterår: 14 gange 90 min. Kr. 955/675 - start uge 36 Forår: 16 gange 90 min. Kr. 1091/771 - start uge 2

34


Frederikssund Varmtvandsbassin Frederikssund Hospital

Frederikssundsvej 30, 3600 Frederikssund

Bassin: 1.20m, 33-34°

Hold

Dag

Tid

Underviser

202 - 206

Mandag

09.20, 10.10, 10.50, 11.30, 12.10

Carina Granger Jensen/ Gitte Hansen

221 - 226

Tirsdag

12.00, 12.40, 13.20, 14.40, 15.20

Amalie Hjorth

207 - 209 218 - 220 217

Onsdag

11.00, 11.40, 12.20 13.00, 13.40, 14.20 18.15

Rikke Hjort Rikke Hjort Dorthe L.H. Jensen

212 - 216

Torsdag

09.30, 10.10, 10.50, 11.30, 12.10

Carina Granger Jensen

250 - 251

Lørdag

10.35, 11.15

Carina Granger Jensen

Efterår: 15 gange 40 min. Kr. 850 - start uge 35 Forår: 18 gange 40 min. Kr. 1020 - start uge 2 Badehætte påkrævet

Slangerup Svømmehal

Idrætsvej 5, 3550 Slangerup

Bassin: 1.20m, 33-34°

Hold

Dag

Tid

Underviser

200, 201

Onsdag

13.35, 14.15

Birgitte Deibjerg

Efterår: 15 gange 40 min. Kr. 850 - start uge 35 Forår: 15 gange 40 min. Kr. 850 - start uge 2 Hold

Dag

Tid

Underviser

227 - 229

Torsdag

11.00, 11.40, 12.20

Amalie Hjorth

Efterår: 15 gange 40 min. Kr. 850 - start uge 35 Forår: 15 gange 40 min. Kr. 850 - start uge 2

Se holdbeskrivelser på side 10 - 13 35


Gentofte Varmtvandsbassin Strandlund

Strandlund 102, 2920 Charlottenlund Bassin: 1.20m, 31-32° Hold

Dag

Tid

Underviser

700

Tirsdag

12.00*

Charlotte Falk-Rønne

Efterår: 15 gange 2x45 min. Kr. 1395/1046 - start uge 35 Forår: 20 gange 2x45 min. Kr. 1820/1365 - start uge 2 * På dette hold er der afspænding på land i 45 minutter og efterfølgende træning i varmtvandsbassin i 45 minutter.

Hold

Dag

Tid

Underviser

701 - 703 711 - 713

Tirsdag

13.30, 14.10, 14.50 15.30, 16.10, 16.50

Charlotte Falk-Rønne

707, 709

Torsdag

14.10, 14.50

Victoria Nerozia

710 704 - 706

Fredag

13.15* 14.00, 14.45, 15.30

Helle Hein Anna Stage Hansen

Efterår: 15 gange 40 min. Kr. 1050/788 - start uge 35 Forår: 20 gange 40 min. Kr. 1400/1050 - start uge 2

*Mandehold

Se holdbeskrivelser på side 10 - 13 36


Rygvenlig gymnastik Strandvejens Fysioterapi

Esperance Allé 2, 2900 Hellerup Hold

Dag

Tid

Underviser

730

Tirsdag

17.00

Charlotte Christiansen

Efterår: 15 gange 60 min. Kr. 1225/919 - start uge 35 Forår: 15 gange 60 min. Kr. 1225/919 - start uge 2

Stavgang Dyrehaven - Mødested:

Ved ”Den røde port”, 2930 Klampenborg Hold

Dag

Tid

Underviser

728

Mandag

09.00

Birgitte Dath

Efterår: 15 gange 90 min. Kr. 535/405 - start uge 34 Forår: 15 gange 90 min. Kr. 535/405 - start uge 2

37


38


Gribskov Varmtvandsbassin Gilleleje Fysioterapi

Fiskerbakken 19, 3250 Gilleleje Bassin: 1.20-1.60m, 33° Hold

Dag

Tid

Underviser

101 - 103 107 - 109 110 - 112

Mandag

10.00, 10.40, 11.20 14.00, 14.40, 15.20 16.00, 16.40, 17.20

Marianne Søndergaard Marianne Pedersen Marianne Pedersen

115, 116

Tirsdag

16.40, 17.20

Vibeke Fagerberg

119 - 121 123

Onsdag

14.40, 15.20, 16.00 18.00*

Vibeke Fagerberg Marianne Søndergaard

125 - 127

Fredag

11.40*, 12.40, 13.20

Heidi Young

144 - 147 148

Lørdag

09.00, 09.40, 10.20, 11.00 11.40

Marianne Pedersen

Efterår: 17 gange 40 min. Kr. 1255 - start uge 33 Forår: 20 gange 40 min. Kr. 1477 - start uge 2 *) Hold 123 + 125 = 60 min.

Efterår: Kr. 1690 Forår: Kr. 1988

Varmtvandsbassin Gribskov Svømmehal

Boagervej 26, 3200 Helsinge

Bassin: 1.20-1.60m, 33°

Hold

Dag

Tid

Underviser

151 - 153

Mandag

09.00, 09.45, 10.30

Vibeke Fagerberg

155 - 158

Tirsdag

10.00, 10.45, 11.30,12.15

Marianne Pedersen

160 - 162

Torsdag

09.00, 09.45, 10.30

Anne-Renée Hanssson

Efterår: 14 gange 45 min. Kr. 895 - start uge 36 Forår: 18 gange 45 min. Kr. 1195 - start uge 2

39


Vægttab i varmtvandsbassin Gilleleje Fysioterapi

Fiskerbakken 19, 3250 Gilleleje Bassin: 1.20-1.60m, 33° Hold

Dag

Tid

Underviser

130, 131

Mandag

18.00, 19.00

Marianne Søndergaard

141, 142 132, 133

Torsdag

16.00, 17.00 18.00, 19.00

Marianne Pedersen

Efterår: 17 gange 60 min. Kr. 1690 - start uge 33 Forår: 20 gange 60 min. Kr. 1988 - start uge 2

Diabeteshold Fysiocenter Helsinge

Vestergade 7 F, 3200 Helsinge Hold

Dag

Tid

Underviser

136

Mandag

11.00

Vibeke Studt

Efterår: 15 gange 60 min. Kr. 850 - start uge 35 Forår: 15 gange 60 min. Kr. 850 - start uge 2

Osteoporosehold - styrk dine knogler, muskler og led Fysiocenter Helsinge

Vestergade 7 F, 3200 Helsinge Hold

Dag

Tid

Underviser

138

Onsdag

15.00

Stine Thorup Andersen

Efterår: 15 gange 60 min. Kr. 850 - start uge 35 Forår: 15 gange 60 min. Kr. 850 - start uge 2

Se holdbeskrivelser på side 10 - 13 40


Pilates Fysiocenter Helsinge

Vestergade 7 F, 3200 Helsinge Hold

Dag

Tid

Underviser

137

Mandag

19.00

Anne-Renée Hansson

134 - 135

Onsdag

11.00, 12.30

Anne-Renée Hansson

Efterår: 15 gange 90 min. Kr. 1125 - start uge 35 Forår: 20 gange 90 min. Kr. 1500 - start uge 2

Reformer Pilates Gilleleje Fysioterapi

Fiskerbakken 19, 3250 Gilleleje Hold

Dag

Tid

170

Flere muligheder

Flere muligheder

Underviser

Efterår: 17 gange 90 min. Kr. 1195 - start uge 33 Forår: 17 gange 90 min. Kr. 1195 - start uge 2 Vi udbyder flere forskellige Reformer hold i samarbejde med Gilleleje Fysioterapi. Kontakt Gilleje Fysioterapi for tillmelding på telefon 48301017 eller mail fys@gilleleje-fysioterapi.dk.

Styrketræning Gilleleje Fysioterapi

Fiskerbakken 19, 3250 Gilleleje Hold

Dag

Tid

Underviser

183

Mandag

13.00

Gitte Raagaard

Efterår: 15 gange 60 min. Kr. 850 - start uge 35 Forår: 15 gange 60 min. Kr. 850 - start uge 2

Se holdbeskrivelser på side 10 - 13 41


Yoga DyrkYoga

Larsensvej 8, 3230 Græsted Hold

Dag

Tid

Underviser

181

Tirsdag

10.00

Lene Anine Krogh Mortensen

Efterår: 15 gange 90 min. Kr. 11625 - start uge 35 Forår: 18 gange 90 min. Kr. 1350 - start uge 2

Yoga og energiøvelser DyrkYoga

Larsensvej 8, 3230 Græsted Hold

Dag

Tid

Underviser

182

Torsdag

10.00

Lene Anine Krogh Mortensen

Efterår: 15 gange 90 min. Kr. 1125 - start uge 35 Forår: 18 gange 90 min. Kr. 1350 - start uge 2

Yoga og pilates med bold Gilleleje Fysioterapi

Fiskerbakken 19, 3250 Gilleleje Hold

Dag

Tid

Underviser

180

Tirsdag

9.30

Heidi Young

Efterår: 15 gange 90 min. Kr. 1125 - start uge 35 Forår: 20 gange 90 min. Kr. 1500 - start uge 2 Hold

Dag

Tid

Underviser

179

Fredag

10.00

Heidi Young

Efterår: 15 gange 75 min. Kr. 1050 - start uge 35 Forår: 20 gange 75 min. Kr. 1400 - start uge 2

42


Helsingør Varmtvandsbassin Helsingør Therm

Kronborg Ladegårdsvej 112, 3000 Helsingør

Bassin: 1.20m, 32-33°

Hold

Dag

Tid

Underviser

900 - 903 904

Onsdag

12.15, 13.00, 13.45, 14.30, 15.15

Marianne Pedersen

905, 906

Fredag

14.30, 15.15

Dorte Lyngkvist

907 - 909

Lørdag

08.00, 08.45, 09.30

Ida S. Jelager

Efterår: 15 gange 45 min. Kr. 1025 - start uge 35 Forår: 18 gange 45 min. Kr. 1230 - start uge 2

Kurbadet i Hornbæk A.R. Friisvej 16

Bassin: 1.20m, 33-34°

Hold

Dag

Tid

Underviser

940 - 942 946

Mandag

09.00, 09.40, 10.20 11.00*

Heidi Young

943 - 945

Tirsdag

09.00, 09.40, 10.20

Vibeke Fagerberg

Forår: 16 gange 40 min. Kr. 1990 - start uge 2

*) 30 min. Kr. 1590

Der er mulighed for at benytte Kurbadets faciliteter i form af spa, sauna m.v. i forbindelse med holdtræning.

Se holdbeskrivelser på side 10 - 13 43


KLEMMER DER HOLDER ERGONOMISKE KLEMMER, DER ER NEMME AT BRUGE Disse unikke, specialdesignede tøjklemmer har en enestående holdeevne og er nemme at bruge, selv for de mest skrøbelige hænder. Klemmerne er lavet af ét stykke plast uden metalelementer, beskadiges ikke af f rost og sol, knækker ikke og afsætter ikke pletter på vasketøjet.

KØB KLEMMERNE HER WWW.ILSEJACOBSEN.COM

44


Alexanderteknik Axeltorv Fysioterapi

Bjergegade 22C, 2. tv., 3000 Helsingør Hold

Dag

Tid

Underviser

961

Mandag

15.00

Anett Nilsson

Efterår: 15 gange 75 min. Kr. 790 - start uge 35 Forår: 18 gange 75 min. Kr. 950 - start uge 2

FysioPilates Axeltorv Fysioterapi

Bjergegade 22C, 2. tv., 3000 Helsingør Hold

Dag

Tid

Underviser

915, 913

Mandag

13.00, 15.00

Karen Louise Poulsen

922

Tirsdag

09.30

Karen Louise Poulsen

923

Onsdag

10.00

Karen Louise Poulsen

910

Torsdag

15.00

Karen Louise Poulsen

Efterår: 15 gange 75 min. Kr. 790 - start uge 35 Forår: 18 gange 75 min. Kr. 950 - start uge 2

Ryghold Axeltorv Fysioterapi

Bjergegade 22C, 2. tv., 3000 Helsingør Hold

Dag

Tid

Underviser

914

Fredag

9.30

Kristina Hensch

Efterår: 15 gange 75 min. Kr. 790 - start uge 35 Forår: 15 gange 75 min. Kr. 790 - start uge 2

Se holdbeskrivelser på side 10 - 13 45


Pilates Hellebæk Klædefabrik

Ndr. Strandvej 119, Bygning A, 1. sal Hold

Dag

Tid

Underviser

917

Torsdag

12.15

Tine Nilsson

912

Torsdag

10.30

Thorny Johannsdottir

Efterår: 15 gange 90 min. Kr. 950 - start uge 35 Forår: 18 gange 90 min. Kr. 1140 - start uge 2

Yoga Hellebæk Klædefabrik

Ndr. Strandvej 119, Bygning A, 1. sal Hold

Dag

Tid

Underviser

911

Onsdag

8.30

Heidi Young

Efterår: 15 gange 90 min. Kr. 950 - start uge 35 Forår: 18 gange 90 min. Kr. 1140 - start uge 2

Yoga Yoga Skolen Helsingør

Fabriksvej 10, 3000 Helsingør Hold

Dag

Tid

Underviser

951 , 950

Mandag

13.00*, 14.45

Jette Borly

954

Tirsdag

13.00

Iben Nielsen

952

Onsdag

11.30

Annett Atti

956

Fredag

14.45

Jette Borly

* Yoga-stolehold Efterår: 16 gange 90 min. Kr. 1113 - start uge 37 Forår: 17 gange 90 min. 1177- start uge 3

Se holdbeskrivelser på side 10 - 13 46


Yogapraxis

Engholmvej 19, 3500 Hornbæk Hold

Dag

Tid

Underviser

921

Mandag

11.30

Bitten Hammer Kjølsen

920

Tirsdag

10.00

Lene W. Simonsen

925, 926

Torsdag

10.00, 12.00

Kit Klinkby

Efterår: 15 gange 90 min. Kr. 950 - start uge 35 Forår: 18 gange 90 min. Kr. 1140 - start uge 2

Qi Gong Yogapraxis

Engholmvej 19, 3500 Hornbæk Hold

Dag

Tid

Underviser

919

Fredag

9.30

Troels Hammer

Efterår: 15 gange 90 min. Kr. 950 - start uge 35 Forår: 18 gange 90 min. Kr. 1140 - start uge 2

47


Hillerød Varmtvandsbassin Kimovo Aqua

Lokesvej 7, 3400 Hillerød

Bassin: 1.49m, 32,5°

Hold

Dag

Tid

Underviser

1100

Mandag

11.00

Connie Werther

16.00, 16.40

Stine Money

1106, 1107 Torsdag

Gratis adgang til sauna Efterår: 8 gange 40 min. Kr. 995 - start uge 33

48


Rudersdal Varmtvandsbassin Birkerød Svømmehal

Bistrupvej 1, 3460 Birkerød

Bassin: 1.25m, 33-34°

Hold

Dag

Tid

Underviser

838 - 840

Mandag

14.00, 14.40, 15.20

Katja Rasmussen

844 - 847

Onsdag

14.00, 14.45, 15.30, 16.15

Lena Maigaard

850 - 851 852

Torsdag*

14.00, 14.45 15.30

Lena Maigaard

Efterår: 15 gange 40 min. Kr. 975/909 - start uge 35 Forår: 20 gange 40 min. Kr. 1300/1212 - start uge 2 * Torsdagshold 45 min. Kr. 985/910 - start uge 35 * Forår: 20 gange 45 min. Kr. 1314/1214 - start uge 2

Kurhotel Skodsborg

Skodsborg Strandvej 139, 2942 Skodsborg

Bassin: 1.25m, 33-34°

Hold

Dag

Tid

Underviser

830 - 832

Onsdag

16.00, 16.30, 17.00

Aneta B. Janik

Forår: 16 gange 30 min. Kr. 1590/1550 - start uge 34 Efterår: 16 gange 30 min. Kr. 1590/1550 - start uge 2

Se holdbeskrivelser på side 10 - 13 49


Skovbrynet

Søengen 4, 2840 Holte

Bassin: 1.20 -1.90 m, 33-34°

Hold

Dag

Tid

Underviser

800 - 803 804, 805 806 - 809

Tirsdag

12.20, 13.00, 13.40, 14.20 15.00, 15.40 16.20, 17.00, 17.40, 18.20

Heidi Young Heidi Young Lisbeth Jørgensen

810 - 813 814 - 816 817 - 819

Torsdag

12.20, 13.00, 13.40, 14.20 15.00, 15.40, 16.20 17.00, 17.40, 18.20

Heidi Young Heidi Young Lisbeth Jørgensen

820 - 822

Fredag

15.00, 15.40, 16.20

Lisbeth Jørgensen

Efterår: 15 gange 40 min. Kr. 1175/1109 - start uge 34 Forår: 20 gange 40 min. Kr. 1570/1481 - start uge 2

Afspænding Impuls Motionscenter Røjelskær 13, 2840 Holte Hold

Dag

Tid

Underviser

870

Mandag

11.30 (forår 15 gange)

Helle West

872

Torsdag

11.15

Kari Bendix

Efterår: 15 gange 60 min. Kr. 1175/1075 - start uge 35 Forår: 20 gange 60 min. Kr. 1570/1437 - start uge 2

Fysioterapi i Holte

Rønnebærvej 14, 1. tv. 2840 Holte Hold

Dag

Tid

Underviser

873

Fredag

12.00

Kari Bendix

Efterår: 15 gange 60 min. Kr. 1175/1175 - start uge 35 Forår: 20 gange 60 min. Kr. 1570/1437 - start uge 2

50


Rødovre Varmtvandsbassin PTU Rødovre

Fjeldhammervej 8, 2610 Rødovre Bassin: 1.25m, 33-34° Hold

Dag

Tid

Underviser

1200, 1201 1202, 1203

Mandag

16.15,17.00 17.45, 18.30

Olena Christensen

Efterår: 15 gange 45 min. Kr. 1495/1345 - start uge 35 Forår: 15 gange 45 min. Kr. 1495/1345 - start uge 2

Vestbad

Nykær 26, 2605 Brøndby Bassin: 1.20 - 1.50m, 34° Hold

Dag

Tid

Underviser

1204 - 1206

Onsdag

11.30, 12.10, 12.50

Filip Jocic

1207 - 1209

Torsdag

11.30, 12.10, 12.50

Lotte Tang Sørensen

Efterår: 12 gange 40 min. Kr. 1095/995 - start uge 36 Forår: 12 gange 40 min. Kr. 1095/995 - start uge 2

Tårnby Varmtvandsbassin Kastrup Svømmehal

Røllikevej 4-6, 2770 Kastrup Bassin: 1.25-1.60m, 33-34° Hold

Dag

Tid

Underviser

455 - 457

Tirsdag

15.00, 15.45, 16.30

Susanne Petersen

Efterår: 15 gange 45 min. Kr. 805/655 - start uge 35 Forår: 15 gange 45 min. Kr. 805/655 - start uge 2

51


Ølstykke - Egedal Varmtvandsbassin Ølstykke Svømmehal

Stadionvej 14, 3650 Ølstykke

Bassin: 1.20 - 1.30m, 32,5°

Hold

Dag

Tid

Underviser

1300-02

Mandag

10.00, 10.40, 11.20

Mette Christensen

1306-08

Tirsdag

09.30, 10.10, 10.50

Mette Christensen

1303-05

Torsdag

13.00, 13.40, 14.20

Mette Christensen

1309-11

Fredag

12.00, 12.40, 13.20

Mette Christensen

Efterår: 13 gange 40 min. Kr. 625 - start uge 36 Forår: 16 gange 40 min. Kr. 770 - start uge 2 Gratis adgang til sauna

52


Ferie- og lukkedage Følgende undervisningssteder holder lukket i uge 7 og 42: DGI Byen Frederiksberg Svømmehal Flintholm Svømmehal Gribskov Svømmehal Kastrup Svømmehal Slangerup Svømmehal Valby Vandkulturhus Vestbad (lukket uge 8) Ølstykke Svømmehal Gigtskolens kontor er lukket i weekender samt på helligdage og mellem jul og nytår.

Undervisningssteder Du kan finde information om alle vores undervisningssteder på vores hjemmeside:

www.gigtskolen.dk

53


Bassintræning • Holdtræning Storkøbenhavn og Nordsjælland

Hensyntagende undervisning - for dig med fysiske skavanker

Peter Bangs Vej 5B · 2000 Frederiksberg · 49 76 31 00 · man, tirs, tors kl. 10-12 kontor@gigtskolen.dk · www@gigtskolen.dk · Find os på Facebook 54

Gigtskolens kursuskatalog 2018 2019 online  
Gigtskolens kursuskatalog 2018 2019 online