Page 1

17 maart 2013, nummer 4 HĂŠt nieuwe, moderne vrouwenblad, gratis voor jou huis-aan-huis verspreid!

een m o r ede w t e e d n M e d n li b r e v r g o o oo d e os f r o m ty u a e B meta ir & a H s r Dekke


Goede Smaak Heb jij dat ook, dat je niet kunt kiezen in een restaurant? Het Japanse ‘’All you can eat’’ concept van Ichizai is perfect voor vrouwen die op een avond verschillende kleine gerechtjes willen proeven. ‘Inderdaad’, zegt eigenaar Calvin, ’Je kunt op een speelse manier al onze specialiteiten mixen en matchen. Je bepaalt zelf wat je eet en hoeveel je eet. Allemaal tegen een vaste prijs!’ Bij Ichizai kom je op culinair gebied werkelijk niets tekort, of je nu vlees- of visliefhebber bent . Ook de bediening is er allervriendelijkst, hebben wij van ZIJ ervaren. Bovendien is het ook nog eens goed voor je portemonnee! ‘Al onze salades, sushi’s, kushi’s, tempura, teppanyaki (bakplaat) gerechten en grillgerechten zijn dagvers’, zegt Lindsey vrolijk. Zij is één van de vaste serveersters. ‘Ik werk hier erg graag. Het is hier super gezellig en veel van onze gasten zijn vaste klanten. Ze komen graag terug omdat ze weten dat hier goed is. Bovendien is het hier erg geschikt voor grotere gezelschappen, feestjes of (bedrijfs-)borrels.‘ ‘Op mijn beurt ben ik erg blij met Lindsey en de andere dames’, zegt Calvin, ‘Ik sta voor de comfortabele en gastvrije sfeer die zij samen met mijn vrouw Heleen inhoud geven. Ik nodig alle ZIJ lezeressen van harte uit Ichizai zelf eens te ervaren!’

Marktstraat 1 I 5171 GM Kaatsheuvel

I website: www.ichizai.nl I e-mail: info@ichizai.nl I tel: 0416 530240

Diana weet raad Ik ben oprecht verbaasd als Diana van Hulten (52) van Candor Coach & Counselling vertelt over de mogelijkheden om in je eentje (!) met haar te werken aan je relatie. ‘Ja’, zegt Diana, ‘ook als je partner geen relatietherapie wil, ben je niet machteloos. Ook dan kunnen we op zoek naar de knelpunten en de mogelijke oplossingen. Ik help vrouwen en mannen in te zien wat er werkelijk gaande is en hoe ze erin staan. Maar vooral…wat ze eraan kunnen doen! Van vrouwen wordt heel veel verwacht’, vervolgt Diana met een blik van verstandhouding, ‘logisch dat ze af en toe hulp kunnen gebruiken. Iedereen die zich zorgen maakt, voor bepaalde keuzes staat of gewoon eens van zich af wil praten, kan bij mij terecht. Ook als je ontevreden bent over jezelf.’ Diana volgde gespecialiseerde opleidingen en woonde lange tijd in het buitenland, ze weet dan ook veel van gemixte relaties en de gebruiken van andere culturen. Onze tip: Laat belangrijke relaties met wie dan ook (je partner, familie, samengesteld gezin of collega) niet door je vingers glippen! Maak gebruik van Diana’s gratis inloopspreekuur op dinsdag- en woensdagochtend (8.30-9.30 uur) of bel voor een gratis intakegesprek. De meeste zorgverzekeraars vergoeden haar hulp.

Tuinstraat 2 I 5144 NT Waalwijk I 06 223 56877 I e-mail: info@candorcc.com I website: www.candorcc.com


ZIJ weer!

Colofon

ZIJ van Pen & Performance wordt met enthousiasme gemaakt door Gerdy Zijlmans van Gerdy’s Grafisch Adviesbureau en Judith Deliën van Pen & Performance.

Gerdy’s Grafisch Adviesbureau Pen& Performance Leuk hè, onze cover met Ilse van de Corput? Hoofdsraat 112 Koningsdiep 15 Zij is in het dagelijks leven naast vrouw van 5171 DG Kaatsheuvel 5172 AT Kaatsheuvel Jaap en moeder van een zoon en dochter 06-38122176 0416-281955 / 06-12754839 ook onderwijzeres. Wedden dat veel van info@ggab.nl info@penenperformance.nl www.ggab.nl www.penenperformance.nl jullie lezeressen haar herkennen? Dat is nou precies de kracht van ZIJ. Herkenbare Lezersservice vrouwen in herkenbare situaties. Ilse trok Laat ons weten wat je van ZIJ de stoute schoenen aan en kreeg een vindt via www.zijvirtueel.nl of prachtige metamorfose van Dekkers Hair facebook of twitter en laat je & Beauty. Lees de spontane reactie van reactie achter! Ilse in onze vaste rubriek Kijk haar nou! Als je ook op je paasbest voor de dag wil Advertenties komen, moet je beslist dit blad van voor Meer informatie over tot achter lezen. Want in déze editie gaat adverteren in ZIJ of op het natuurlijk over Pasen. En ik heb goed onze website nieuws: deze editie is weer leuk! Vrolijk www.zijvirtueel.nl is en gevarieerd als altijd, met twee schattige telefonisch kakelverse kids! Er zit voor iedereen wat bij, als verkrijgbaar via je maar vrouw bent. Hoewel, wij van ZIJ hebben Pen & Performance op vernomen dat menig man ons blad ook leest. Gelijk 0416-281955 of heeft ie! Ook hebben we gehoord dat lezeressen hun mobiel via man of buurvrouw tippen om te adverteren in dit 06-12754839 blad. Daar worden wij natuurlijk erg blij van. Kortom, geniet van deze ZIJ én van Pasen en maak dankbaar gebruik van de speciale ZIJ-aanbiedingen.

ZIJ-Koffie Goed nieuws voor vrouwelijke koffiedrinkers. ZIJ heeft nu ook haar eigen ZIJ-koffie! Koffie drinken is enorm ‘ingebakken’ in onze cultuur. Veel Nederlanders kunnen de dag niet beginnen zonder een kop verse koffie. Daarnaast heeft koffie ook een belangrijke sociale betekenis, zowel privé als op het werk. Met regelmaat stel ik dan ook de vraag, ‘Zullen we snel een bakkie doen?’, maar als ik er even bij stil sta, is in de loop van de tijd de koffie die ik schenk of krijg aangeboden, wel flink veranderd. Tegenwoordig spreken we zelfs van een echte koffiecultuur! Tot zo’n twaalf jaar geleden was filterkoffie de meest populaire koffie, maar na de komst van de Senseo zijn veel Nederlanders overgegaan op koffiepads. Door die omwenteling is ook de cultuur rond het koffie drinken sterk veranderd. In plaats van een hele pot koffie te zetten, wordt tegenwoordig ieder kopje afzonderlijk gezet. Buiten de deur laten we ons graag extra verwennen en bestellen we meestal een ‘koffie verkeerd’, cappuccino of espresso. Tegelijkertijd verlangen we ook thuis steeds betere kwaliteit. We gaan terug naar de boon! Daarom presenteert ZIJ op zaterdag 6 april haar eigen vrouwelijke én uitgesproken koffie. We zijn erg benieuwd naar jouw reactie! Kom dus ook en lees er alles over verderop in deze editie.


Kijk haar nou! ‘Waar ben ik aan begonnen?’ verzucht Ilse van den Corput (35) als ze breed lachend binnenstapt. ‘Ik vind het geweldig, maar tegelijkertijd enorm spannend!’ Kapster en certified color specialist Svetlana Breedveld, stelt Ilse direct op haar gemak als ze bevestigt dat het haar niet kort geknipt gaat worden. ‘Je hebt een mooi klassiek gezicht, ik ga je haar een moderne omvorming geven met een vrij fijne wikkel. Je haar zal er meer volume van krijgen en je natuurlijke krul wordt ermee versterkt.’ Ilse heeft jaloersmakend felle blauwe ogen, schoonheidsspecialiste en visagiste Sietske Dekkers heeft op basis van een kleurenanalyse geconstateerd dat Ilse een ‘warm lentetype’ is. Daarmee wordt bevestigd dat de haarkleur van Ilse alleen maar even hoeft te worden opgefrist. ‘Een warm bruine spoeling geeft het haar een mooie gloed’, zegt Svetlana. Sietske noemt het ‘een beetje liefde geven’. Dat kunnen we allemaal wel gebruiken! Als vervolgens in het haar ‘lucht’ is geknipt en de bovenkant mooi glad is geföhnd, is Sietske aan de beurt. De ogen van Ilse geeft ze een sprankeling met prachtige lentekleuren anno nu van Alcina. Violet, magic blue en een vleugje apricot. Op de lippen komt lovely peach. Ilse straalt van oor tot oor. ‘Geweldig!’ Dat zegt genoeg!

Gasthuisstraat 46 I 5171 GG Kaatsheuvel I (0416) 280877 I e-mail: admin@kapperjoep.nl I website: www.dekkershairbeauty.nl

De Vakvrouw ‘Van stofjes word ik hebberig!’, vertrouwd Esther Hoogkamer-van Brunschot (39) mij toe. Ze straalt als een kind in een snoepwinkel. Haar mooie stoffen zijn ook om op te vreten, net als haar ontwerpen. Daar wordt íedereen hebberig van! ‘Met Hippe Frutsels heb ik mijn oude hobby weer opgepakt, maar dan als mijn bedrijf. Ik maak van alles met stof en stoffeer complete kinderkamers. Ik lever uitsluitend maatwerk, mensen die kwaliteit weten te waarderen en oog hebben voor detail zijn bij mij helemaal op hun plek. Ik ben wat je noemt een perfectionist.’ Esther lacht er smakelijk om, maar ik zie dat ze ware kunstwerkjes levert. Haar schortjes, dekbedden en badjasjes zijn zo mooi, dat is vakwerk, ze zijn een lust voor het oog. Niet in de laatste plaats om de prachtige kleurencombinaties en de vrolijke motiefjes. ‘Ik gebruik uitsluitend de beste kwaliteit, mijn stoffen zijn lekker dik en blijven ook na vele wasbeurten mooi,’ vervolgt Esther. Mijn drie dochters zijn mijn inspiratiebron maar ook voor jongens én volwassenen creëer ik mooie dingen. Wat mijn ogen zien, maken mijn handen.’ Wie zelf wil ervaren hoe mooi de kinderbadjassen van Hippe Frutsels zijn, kan nu gebruik maken van een geweldige korting. Met de ZIJ-actiecode, betaal je geen € 40,- maar slechts € 25,-!

Reiger 40 I 5161 TZ Sprang-Capelle I 06 526 538 44 I e-mail hippefrutsels@ziggo.nl I website: www.hippefrutsels.nl


KOFFIE, Bloem & Sfeer Goed nieuws voor vrouwelijke koffiedrinkers. ZIJ heeft nu ook haar eigen ZIJ-koffie! Vrouwen die twee of drie kopjes koffie per dag drinken, hebben tot 15 procent minder kans om depressief te worden. Bovendien lijkt het drinken van drie koppen koffie per dag, de bron van een eeuwige jeugd te zijn! Dus lieve ZIJ-lezeressen, neem gerust nog een kop koffie. Of liever gezegd, neem voortaan een kopje van onze speciale ZIJ-koffie. Deze koffie is speciaal voor ZIJ gebrand. De smaak is vrouwelijk én uitgesproken, net als ZIJ zelf! Puur en uniek vanwege één boon, uit Ethiopië. Single origin! Geniet van de volle aroma en de iets bloemige, zoete afdronk. ZIJ-koffie kom je nergens anders tegen en laat zich goed mengen met melkproducten. Wij van ZIJ kwamen enkele weken geleden bijeen om samen met andere koffieliefhebbers, onder deskundige begeleiding van Caffè Juliën, de juiste koffie te kiezen. Caffè Juliën is gebaseerd op de Italiaanse traditie van goede koffie... Espresso! Juliën Majoie: ‘Ik ben een ware koffieliefhebber en enthousiast ondernemer. Na vele bezoeken aan mijn zus in Italië, aan haar hotel in Riccione en mijn jarenlange ervaring in de horeca en koffiebranche, heb ik de smaak van koffie flink te pakken. Het pure genot van een goede kop koffie en de liefde voor verschillende melanges, dat gevoel, die beleving wil ik delen. Het liefst met iedereen! Vandaar Caffè Juliën, vandaar ook mijn webshop. Dit is mijn passie.’ We hebben veel plezier gehad en zijn overtuigd van onze keuze. We zijn erg benieuwd naar jouw reactie! Op zaterdag 6 april presenteert ZIJ haar eigen vrouwelijke én uitgesproken koffie in samenwerking met Caffè Juliën en Ambianze Bloem & Sfeer. Voor elke vrouw (en man) die van koffie houdt… KOFFIE, Bloem & Sfeer ZATERDAG 6 APRIL VAN 13.00 -17.00 UUR, Ambianze Bloem & Sfeer, Hoofdstraat 28, 5171 DD Kaatsheuvel Jij komt toch ook? Helemaal GRATIS! Meld je (samen) aan via info@zijvirtueel.nl en ontvang 1 euro korting op onze speciale ZIJ-koffie*. *Zolang de voorraad strekt!

Caffè Juliën I (013) 8227365 I 06 436 896 68 I e-mail: info@caffejulien.nl I website: www.caffejulien.nl


Happy Kids Natuurlijk wil ook jouw peuter de wereld ontdekken! Spelen, leren, samen doen en zélf doen. De Peuterinstuif is daarvoor de ideale plek. Eigenaresse Sophie Mensink zegt enthousiast: ‘Hier kan je kind van twee tot vier jaar zich onder professionele begeleiding volop ontwikkelen. In een veilige, geborgen omgeving met vertrouwde gezichten. In de groep doet je kind andere ervaringen op dan thuis. Je zoon of dochter leert hier versneld sociaal, zindelijk en zelfstandig te zijn. Peuters maken hier spelenderwijs kennis met dagelijkse dingen, ontmoeten leeftijdsgenootjes, maken plezier en kunnen in hun eigen tempo vaardigheden opdoen. Zo is hij of zij straks goed voorbereid op de basisschool!’ Omdat de peuterschool onder de Wet Kinderopvang valt, kun je kinderopvangtoeslag aanvragen. Dat vinden wij van ZIJ heel erg fijn. Kortom, met de Peuterinstuif hebben grootouders die oppassen meer tijd voor zichzelf en leren je kinderen met leeftijdsgenoten om te gaan, twee vliegen in één klap! Deze extra opvang wordt aangeboden tussen 8.45 en 11.30 uur en van 12.45 tot 15.30 uur. Het is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. De genoemde tijden, zijn vaste tijden.’ Kijk voor meer informatie op www.kinderdagverblijfthuys.nl en volg het laatste nieuws. Kinderdagverblijf

Hoofdstraat 21 I 5171 DJ Kaatsheuvel I (0416) 283792

‘t ....... huys

Vof

I e-mail: thuys@home.nl I website: www.kinderdagverblijfthuys.nl

Present Time Hoera, het is (bijna) lente! Wie verheugt zich niet op de komst van warme en zonnige dagen? Elly-Anne Wittebol (47) en haar dochter Anne (21) zijn er vroeg bij dit jaar. Zij hebben alvast de vrolijke ZIJ PR Party-zonnebrillen opgezet, die ze recent wonnen door hun mening te geven op www.zijvirtueel.nl. Elly-Anne komt uit Sprang-Capelle en volgt ZIJ sinds de eerste editie met veel belangstelling. Dochter Anne woont tegenwoordig in Rijen. Zij kent ZIJ vooral via haar moeder en de ZIJ PR Party. Beiden zijn nieuwsgierig en willen graag overal bij zijn, zeker als er wat te winnen valt! Dat ze samen op een foto staan, is vrij uniek en al helemaal met een roze bril van ZIJ. Deze brillen zijn geschonken door Omdat… uit Kaatsheuvel. Omdat…verzorgt een cadeau met gevoel. Met minimale inspanning, maximaal effect! Men heeft ruime ervaring in relatiegeschenken en motivatiecadeaus voor elke gelegenheid en levert aan kleine en grote bedrijven maar ook aan verenigingen. Wij van ZIJ doen regelmatig zaken met Omdat… Nu ze van zakelijke klanten al vele complimenten hebben gekregen over hun cadeaus en service, zijn ze recent met een webshop gestart voor particuliere klanten. Moeder Elly-Anne en dochter Anne zijn zeer benieuwd, jij ook? Ga dan naar www.omdat.nl.

Vondelstraat 2 I 5171 ED Kaatsheuvel I 0416-785876

I e-mail: info@omdat.nl

I

www.omdat.nl


IN DE HOOFDROL

MAGNETIC JEWELLERY

www.latuabellezza.nl

Nieuwsgierig naar magneetsieraden? Organiseer een Party, met een extra cadeau in maart en april!

www.dramarij.nl

Feestjes vier je met taarten die een lust voor het oog zijn!

ZIJ

www.taartbazaar.nl

MASTERPIECE

Gezien in

“In het leven willen we theater, in het theater leven”

www.toverballon.nl

HULDE AAN HET BRUIDSPAAR

Ballonnen? De mooiste verpakking van lucht!

Voor de mooiste plaatjes voor groot en klein

www.rpq.nl

POMPDELUX

LOVELY PICTURE

Open huis zaterdag 23 maart van 11.00 tot 16.00 in Kaatsheuvel graag aanmelden via sms (0622791699) of via mail mve@pompdelux.com mve@pompdelux.com

SHOP STIJLVOLLE & TRENDY KINDERKLEDING


Kakelverse kids Esmay

geboren op 7 juli

Willem

geboren op 6 oktober

Mede mogelijk gemaakt door R.P.Q foto & video centrum Kaatsheuvel www.rpq.nl Ook voor uw geboortekaartjes!

Voor jezelf beginnen...... ‘Als je voor jezelf begint, komt er een hoop op je af. Vaak meer dan je in eerste instantie had verwacht. Je bent er nog niet als je weet wat je wilt gaan verkopen of adviseren. Het kiezen van de juiste locatie, naam en bijpassende huisstijl is minstens zo belangrijk!’, zegt Gerdy Zijlmans van Gerdy’s Grafisch Advies Bureau (GGAB). Zij ondersteunt je op deze momenten. Zij neemt je werk uit handen en geeft een eerlijk advies. Naast het ontwerpen van je logo en website en het verzorgen van je drukwerk, geeft Gerdy ook onder¬steuning bij het inrichten van social media.’ Bovendien’, zegt Gerdy, ‘is projectbegeleiding een belangrijk onderdeel van GGAB. Mijn ondersteuning van samenwerkingsverbanden als Trouwhoofdstad en Combifeestje bijvoorbeeld, ervaar ik als een uitdaging, waar anderen juist drempels zien.’ De kracht van ondernemen, is volgens Gerdy realistisch zijn en willen investeren in nieuwe plannen! Neem vrijblijvend contact met Gerdy op als je meer wilt weten over de mogelijkheden om je bedrijf of project te laten begeleiden.

Hoofdstraat 112 I 5171 DG Kaatsheuvel

I 06 381 221 76

I e-mail gerdy@ggab.nl I website: www.ggab.nl


e foto.indd1 1

Fashion Highlights

Wie iets met mode heeft, wil er natuurlijk op haar paasbest uitzien! ‘De meeste vrouwen willen graag goed voor de dag komen, zegt Hetty van der Pluijm , eigenaresse van Penachio, ‘maar niet iedereen vindt het makkelijk om de juiste keuzes te maken. Wij van Penachio halen graag het beste uit iedere vrouw, wie advies wil, kan bij ons terecht. Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je alleen maar even komt snuffelen. Wij kunnen je laten zien hoe je je uitstraling kunt versterken. Kleur en stijl zijn daarbij erg bepalend. Als er nieuwe kleding binnenkomt, passen we eerst zelf, zo weten we precies hoe een bepaald kledingstuk valt en bij welk type figuur het tot zijn recht komt. Anita, Donna en Jeanette, onze verkoopsters in Kaatsheuvel, zijn net als ik stijladviseuses. Wij vinden het geweldig als een vrouw zegt: ‘Help, ik wil iets nieuws!’ Dan kunnen we pas echt aantonen dat we verstand van mode hebben en dat we elke vrouw kunnen laten stralen met het juiste kledingstuk. Wij pakken iets uit het rek waar onze klant zelf niet aan gedacht zou hebben. Afgelopen woensdag hadden we weer een goed bezochte modeshow. Onze kleding van fijne merken is zeer geschikt voor iedere ZIJ-lezeres. Ongeacht leeftijd, smaak of gelegenheid!’

Hoofdstraat 45 I 5171 DJ Kaatsheuvel I Tel: (0416) 283 833 I volg ons ook op facebook I website: www.penachio.nl

Ook adverteren in ZIJ? 5 september 2012, nummer 2

Hét nieuwe, moderne vrouwenblad, gratis voor jou huis-aan-huis verspreid!

ZIJ is een modern blad speciaal voor vrouwen en hun gezin. Het wordt gratis huis-aan-huis verspreid in de regio Kaatsheuvel, Loon op Zand, De Moer, Sprang-Capelle en Waalwijk (landgoed Driessen, het centrum en Bloemenoord). ZIJ verschijnt in oplages van maar liefst 20.000 stuks! Dit blad wordt ondersteund met een eigen website www.zijvirtueel.nl en social media. De volgende editie verschijnt op zondag 23 juni 2013. De verspreiding vindt plaats via De Waalwijker. Adverteren in ZIJ kan al vanaf € 75,- ex BTW! Indien je interesse hebt, kun je vrijblijvend contact opnemen met Judith Deliën via info@zijvirtueel.nl of mobiel via 06-127 548 39.

14-8-2012 22:15:12


Flower Power Altijd leuk om Pascal Zijlmans te spreken. Zijn brede lach is zijn handelsmerk en werkt aanstekelijk! Als ondernemer in bloemen en eigenaar van Ambianze, is hij niet alleen geliefd om zijn prachtige boeketten, maar ook vanwege zijn vernieuwende accessoires en bijzondere cadeauartikelen. Maar er is meer! Tijd om Pascal zelf eens aan het woord te laten in deze vaste rubriek. ‘Elke tak, steen of stronk is een bron van inspiratie, zelfs op vakantie. Ik denk altijd in plaatjes. Wat kan ik ervan maken? Over elk detail is nagedacht, tot en met de verpakking. Ik heb een veelzijdig team, waar ik erg gelukkig mee ben. Samen zorgen we ervoor dat klanten met de meest uiteenlopende wensen bij ons slagen en zich welkom voelen. Op dit moment zijn de Scentchips erg populair, we hebben maar liefst 75 geuren!’ Wij van ZIJ vinden ze inderdaad heerlijk en de bloemenabonnementen vinden we ook heel bijzonder. Vanaf € 15,- per keer kun je jezelf of een ander, zoals je oma bijvoorbeeld, wekelijks of maandelijks in de bloemetjes laten zetten. Het basismateriaal krijg je te leen en het wordt aan huis afgeleverd. Geweldig toch? Pascal wenst ons tenslotte een Vrolijk Pasen. ‘Het is een heerlijk feest met het ontluikende ijlmans Bloem & Sfeer voorjaar als nieuw begin en de ontbijttafel als blikvanger!’

Z

ambian e

Hoofdstraat 28 I 5171 DD Kaatsheuvel I (0416) 853988

I e-mail: info@ambianze.nl I website: www.ambianze.nl

Wie de schoen past...

Het is overduidelijk dat we met twee heel enthousiaste klanten spreken als Miranda Ophorst (36) en Liesbeth Schellekens (43) aan het woord zijn over De Schoenenschuur. Deze hartsvriendinnen uit Raamsdonk en Waspik hebben zonder dat ze het van elkaar wisten, voor dezelfde kleur outfit gekozen! ‘Ja, ongelooflijk hè? Dat overkomt ons vaker’, zegt Liesbeth. ‘Onze smaken lijken sterk op elkaar, vandaar dat we allebei zo tevreden zijn over De Schoenenschuur. We gaan graag samen shoppen en zijn niet alleen dol op mooie spullen maar ook op koopjes. De schoenen, tassen en accessoires van De Schoenenschuur zijn dan ideaal. Modieus én zeer betaalbaar.’ ‘Sinds ik er geweest ben,’ vult Miranda aan, ‘rij ik er graag een blokje voor om. Normaal ging ik naar Oosterhout, maar dat hoeft sindsdien niet meer. Het is er altijd gezellig. Eigenaren Marion en Pieter zetten een kop koffie, maken gezellig een praatje en geven je goed advies. Bovendien is hun assortiment heel erg uitgebreid, je weet gewoon niet wat je ziet!’ Liesbeth vervolgt: ‘Mijn man heeft me trouwens al een paar keer verrast met een cadeaubon van De Schoenenschuur. Dat heb ik het liefst’, lacht ze spontaan, ‘kan ik heerlijk zelf op Damesschoenen, Tassen & Accessoires jacht!’

Schoenenschuur

Marktstraat 31 I Kaatsheuvel

I 06 - 41475179

I e-mail: bert97@home.nl I website: www.deschoenenschuur.nl


Van Harte ‘Wij van ZIJ feliciteren Antoon Pooters en zijn team van harte met hun 12,5-jarig jubileum! Wat is de tijd gevlogen sinds Antoon op zijn hobbykamertje startte in september 2000. Hoewel wij vrouwen meestal ons mannetje wel staan, is het o zo fijn een écht mannetje in te kunnen schakelen als computerstress zich meester van je heeft gemaakt. Compupower verlost je vakkundig van falende laptops, haperende internetverbindingen of kwijtgeraakte bestanden. Compupower biedt complete oplossingen voor elke situatie, van advisering, aanschaf, installatie en configuratie tot en met onderhoud. Elk probleem of wens staat op zichzelf, vandaar dat men je het hemd van je lijf vraagt. Compupower begeleidt elke klant op maat en is tevens een belangrijke partner voor de zakelijke markt. ‘Net als de particuliere klant, bieden wij ook ondernemers het complete pakket,’ vertelt eigenaar Antoon Pooters met zichtbare trots. ‘Kom gerust eens winkelen in onze zaak aan de Peperstraat in Kaatsheuvel. Vrouwen houden toch van goede service, een scherpe prijs en een uitgebreid assortiment? Een groot gedeelte van onze voorraad bestaat uit computers op maat, notebooks, componenten, supplies en accessoires. De komende drie weken hebben we super scherpe jubileumaanbiedingen! Kijk voor alle details op onze website, facebook en de speciale folder op je mat.’

Peperstraat 16 I 5171 EC Kaatsheuvel I 0416 - 352920

Voor alles op fietsgebied adviseert

I e-mail: info@compupower.nl I website: www.compupower.nl

Wielersportspecialist

Kees Noorloos


Trouwe klant Opvallende actie! We ruiken de lente en Pasen is in aantocht. Hét weekend om het er uitgebreid van te nemen en heerlijk te genieten van een lekkere barbecue of Paasgourmet met een aperitief en bavarois als nagerecht. Van het vooruitzicht om binnenkort weer gezellig buiten te kunnen eten, worden wij van ZIJ al helemaal blij. Joost Donders kijkt ook uit naar het voorjaar. ‘Ik heb lang genoeg binnen gezeten. Die koude en natte periode ben ik eerlijk gezegd wel zat. Geef mij de zon maar! Ik ben van oorsprong slager en dol op barbecueën. Dat merken en proeven onze klanten ook, van elke bestelling maak ik een feest. Ik gebruik uitsluitend ambachtelijke vleesproducten en verse salades, fruit en sauzen. Ik vraag mijn klanten precies naar de omstandigheden en maak dan een reële inschatting. Daardoor krijgt de klant een goede prijs voor de beste kwaliteit. En alles gaat vuil mee retour, niks afwassen dus!’ Joost Geelen is eveneens fan van de lente. ‘Als het barbecueseizoen begint, is het allemaal net wat vrolijker. Joost en ik werken het hele jaar met veel plezier samen. We verzorgen niet alleen particuliere feestjes maar ook catering voor bedrijven, evenementen en personeelsfeesten. Mijn winkel draait ondertussen natuurlijk ook door. Vanaf begin maart kan men bij ons weer dagelijks terecht voor vers geschilde asperges en prachtige aardbeien! Wisten jullie trouwens dat ik ook werkfruit bezorg en biologische groenten verkoop?’ Als vrouw vinden we het heerlijk als alles compleet verzorgd is, we weinig boodschappen hoeven te doen, geen uren in de keuken staan en het allemaal net wat luxer is. Als we korting krijgen, is het feest helemaal compleet! Joost & Joost begrijpen dat en voeren actie! Vanwege de opening van het barbecueseizoen, krijgen ZIJlezeressen maar liefst 10% korting op barbecuebestellingen in de maand april. Wie bestelt voor 40 personen of meer, krijgt bovendien gratis (!) een geweldige wokpan, XL paellapan of bbq-wagen met afzuiginstallatie te leen.

Joost Donders I Grevelingen 1 I 5171 AB Kaatsheuvel I (0416) 276447 I e-mail: joost@joostdonders.nl I website: www.joostdonders.nl Joost Geelen AGF I Peperstraat 9 I 5171 EC Kaatsheuvel I (0416) 540120 I e-mail: joost@joostgeelenagf.nl I website: www.geelenagf.versvooru.nl

Zij editie 4  
Zij editie 4  

Het nieuwe moderne vrouwenblad, gratis voor jou huis-aan-huis verspreid!

Advertisement