Heerlijck December Magazine 2020

Page 1

Editie 2020

Denk lokaal, koop lokaal


Inhoudsopgave 4 Gemert-Bakelse Lekkernijen 19 Beauty en lifestyle 28 Denk lokaal, koop lokaal 34 Wonen, huishouden en elektronica 46 Baby, kind en sport 48 Dier, tuin en klussen 51 Bedrijvenoverzicht

2

Heerlijck December magazine


Colofon Heerlijck December magazine is een uitgave van Gemert Media BV, uitgever van het Gemerts Nieuwsblad, BV Magazine en Heerlijck Vrij Magazine. Gemert Media BV Vliet 20 5422 VV Gemert T. 0492-371111 info@heerlijckdecembermagazine.nl www.heerlijckdecembermagazine.nl Acquisitie: René Paardekooper Petra Kramer Rob Vlemmings Redactie: Marcel Bosmans Fotografie: Marcel Bosmans e.a. Vormgeving: Gemert Media BV Oplage: 18.500 Verspreiding: Dinsdag 24 november samen met het Gemerts Nieuwsblad huis-aan-huis in de gemeenten Gemert-Bakel en Boekel Adverteren in Heerlijck December magazine? Wilt u meer informatie over adverteren in dit magazine? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ik neem de uitnodiging aan en koop lokaal! Stel je voor, een centrum in Gemert en Bakel waar geen winkeliers meer zitten. Dus niet meer even snel op de fiets springen om een leuk cadeautje te halen voor iemand die een hart onder de riem verdient. Niet meer op zaterdagmiddag een nieuw outfit scoren om s’ avonds meteen aan te doen. Of een nieuwe vaas halen omdat je de enige die je nog had zojuist op de grond hebt laten kletteren en je man besloot je te verassen met een bosje bloemen. Heel veel dingen die nu heel gewoon zijn en bijdragen aan een levendig centrum, ontbreken dan in het straatbeeld. We zijn binnen onze gemeente druk bezig met de centrumvisie voor Gemert. En natuurlijk zijn we niet blind voor ontwikkelingen als internet en het gemak wat dit met zich meebrengt. Corona doet er nog even een schep bovenop. Het advies “stay home” wordt gelukkig best goed nageleefd maar de keerzijden merken we in de winkelstraat. Winkels en winkeliers hebben en houden wat ons betreft nu en hopelijk tot ver in de toekomst een plek in ons centrum.

En dan hebben we nu ook dit “Heerlijck December Magazine”! Een catalogus vol lokale producten, informatie over lokale ondernemers en cadeaubonnen. Ik zie ernaar uit om hiermee inspiratie op te doen om de feestdagen, die toch wat anders zullen zijn dan normaal, net wat meer couleur locale te geven. Ik ben trots op onze ondernemers die er het beste van proberen te maken. Ik zie dit magazine als een uitnodiging aan ons om ze vooral te bezoeken en lokaal te kopen. Ik neem de uitnodiging aan!

En daar is voor nodig dat de gemeente meehelpt aan een aantrekkelijk centrum waar mensen op af willen komen. Want er komt ook weer een moment na Corona en daar moeten we ons maximaal op gaan richten. Ook is het nodig dat we met elkaar besluiten onze lokale ondernemers overeind te houden. En dat doen we door lokaal te kopen. Het klinkt simpel en eigenlijk is het dat ook. Gelukkig zien we in heel ons land en ook in Gemert-Bakel mooie initiatieven vanuit de ondernemers ontstaan om in beeld te blijven bij u, hun klanten. Vanuit de horeca zien we bezorgservices, borrelpakketten en afhaalconcepten ontstaan. En hopelijk is dat voldoende om het hoofd boven water te houden.

Voorpagina-foto: StormIT design

Niets uit deze uitgave mag worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemmings van de uitgever. Aan deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend. Druk- en zetfouten voorbehouden.

Inge van Dijk Wethouder Financiën en Economie

Heerlijck December magazine

3


Gemert-Bakelse Lekkernijen Pokebowl special

Geniet deze decembermaand van een heerlijke special van Rauw & Gauw. Een bowl met feestelijke ingrediënten, lekker op tweede kerstdag of iedere andere dag.

Rauw & Gauw

Borrelplank XL naar keuze voor 2 personen Onze befaamde borrelplank! Gezellig borrelen en een hapje eten. Dagelijks te bestellen tussen 16.00u - 20.00u. Geldig in januari en februari 2021

€ 24,00 Café Gij & Ik

Gourmetpakket

Dit jaar blijven we thuis met Sinterklaas. Speciaal voor de levensgenieters, vintage lovers en lekkerbekken kun je een feestelijk old-school gourmetpakket bij ons bestellen. Te bestellen vanaf 2 personen van 20 november tot en met 6 december per persoon à

€ 22,50

Voor de kinderen kost het VIER VIJF TWAALF gourmetpakket

€ 14,50

en daar doen we dan ook een LEUK SCHOENKADOOTJE bij.

Lezers van het decembermagazine ontvangen bij deze box een GRATIS KOP POMPOENSOEP per persoon met een lekker BREEKBROODJE EXTRA. Dat is dan drie gangen genieten op Pakjesavond.

Foodies & Zo

4 | Gemert-Bakelse Lekkernijen

Heerlijck December magazine


AH vlees: Het mooiste vlees voor kerst

Op zoek naar een mooi stuk vlees voor je kerstdiner? In ons assortiment vind je kwaliteitsvlees om mee uit te pakken. Van kalkoen tot ossenhaas, je bestelt het makkelijk online en komt het ophalen in onze winkel.

4 gegrilde kippenpoten

€ 4,

99

Albert Heijn Gemert

MUCHO MÁS

Maak je december diner af met één van onze 1000 prijswinnende wijnen. Wat dacht je van deze heerlijcke Mucho Mas wijnen?

Tegen inlevering van deze bon in week 50 (7 t/m 12 dec.)

Gall & Gall Gemert

Slagerij Snijders

Luxe visschotel 4-6 personen Opgemaakt met zalmfilet, palingfilet, Hollandse garnalen, makreelfilet, spekbokking, heilbotfilet.

per schotel

€ 60,

00

Vishandel Henk Bos

Heerlijck December magazine

Gemert-Bakelse Lekkernijen | 5


Chocolade wijnfles Leuk om te geven: de wijnfles in chocolade

€ 12,90 De Gimmerse Verleiding

€ 5,00 Kaas

Op de boterham, uit het vuistje of bij de borrel? Alle kazen, gemaakt op de boerderij

Landwinkel De Reijse Heerlijckheid

in december

-15%

Domino’s Pizza Gemert

Koppig Gemerts Streekbier! 75 cl

€ 7,95 De Heilige Losbol Blond

De smaak is fris en fruitig met een ietwat zoetige toon en een fijne bierbitter.

Pizza

Tomatensaus, mozzarella & pepperoni. Deze heerlijke traditional is belegd met smaakvolle pepperoniplakjes. Deze zijn perfect verdeeld over de gehele pizza zodat er bij elke hap optimaal genoten kan worden.

33 cl

€ 2,35

De Heilige Losbol Tripel

heeft een vol en zacht mondgevoel met frisse tonen en een kruidige bite

De Heilige Losbol wil ons leren: Om morgen een heilige te worden, moet je vandaag een losbol zijn. Proost! St. Annastraat 55 | 5421 KB Gemert 0492-361463 | www.hetoudevat.nl www.facebook.com/HetOudeVat www.instagram.com/HetOudeVatGemert

6 | Gemert-Bakelse Lekkernijen

Heerlijck December magazine


Cadeaukaart

Ken je iemand die helemaal gek is van onze pokébowls? Maak diegene blij met een Rauw & Gauw cadeaukaart voor Sint of Kerst.

Diamonds

De diamond collectie, heerlijk om eten.

95 €per 8 , 10

De Gimmerse Verleiding Rauw & Gauw

Pasta pakket

Een heerlijk lekkernijpakketje en nog veel meer mogelijkheden via onze website.

€ 35,

00

OESTERS

Wij houden een oesterproeverij op zaterdag 5 december!! Tevens liggen de bestellijsten ook weer klaar!!

Lekkernij geschenken

IJstaarten

Overheerlijke 8 persoons ijstaarten in verschillende smaken. Speciaal voor Sinterklaas en Kerst hebben we leuke themataarten. Andere maten mogelijk, vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Vishandel Henk Bos

De Gebroeders

Usawa Espresso met bewaarblik

Rabauw Sixpack Cadeauverpakking

250 gram

€ 7,45

Een mix van 6 ambachtelijk en lokaal gebrouwen speciaal bieren. Bestel via rabauwcraftbeer.com of loop binnen bij Gij&ik.

€ 14,50 Usawa

Heerlijck December magazine

Rabauw Craft Beer

Gemert-Bakelse Lekkernijen | 7


Perbakfiets.nl - WINTERPAKKET 4x 33 cl Rabauw Vrolijk Gerstfeest & 500 gram Usawa Winter Blend Hartverwarmend Rabauw winterbier met zoethout, kaneel en steranijs om samen van te genieten tijdens de donkere wintermaanden. Usawa Winter Blend is een heerlijk winters, diepzoete koffie met tonen van kers, donkere chocolade en toffee en heeft een heerlijk winters kruidige afdronk.

€ 19,99

€ 10,50 Perbakfiets.nl - BONENGANGPAKKET 250 gram Usawa Bonengang & 2x 33 cl Rabauw surprise beer De naam Bonengang, Gemerts meest bekende en beruchte paadje voert in de volksmond al terug tot het begin van de achttiende eeuw. De Usawa Bonengang is een op ambachtelijke wijze gebrande koffie met een vol romige en notige smaak. Een moderne medium roast specialty koffie, met een authentiek Gemerts verleden. Twee verschillende craftbieren van de Gemertse sociale bier brouwerij Rabauw. Wat er precies in het pakket zit? Dat is een verrassing!

PER BAKFIETS.nl VANDAAG BESTELD = VANDAAG IN HUIS

8 | Gemert-Bakelse Lekkernijen

Heerlijck December magazine


Bravilor Junior filterapparaat & Usawa specialty koffiebonen 500 gram & Usawa emaille koffiemok

€ 179,00

€ 22,50 Usawa Tanzania koffiebonen 500 gram & Biologische pure Chocolade Tanzania 100 gram & Usawa emaille koffiemok

Usawa specialty koffiebonen 500 gram & Usawa emaille koffiemok

€ 14,99

€ 21,45 Usawa specialty koffiebonen 500 gram & Usawa Superior koffiebonen 500 gram

Ook te bestellen via: Kerkstraat 3A • Gemert • 0492-218960

www.usawa.coffee Heerlijck December magazine

PER BAKFIETS.nl VANDAAG BESTELD = VANDAAG IN HUIS

Gemert-Bakelse Lekkernijen | 9


Thuisproeverij

Het Solo speciaalbier mixpakket bestaat uit bieren uit het vaste assortiment. Een pakket ambachtelijke bieren om samen van te genieten. Perfect voor een thuisproeverij!

€ 12,00

12 bieren (3 personen)

€ 25,00

24 bieren (6 personen)

€ 50,00

Panamera Chardonnay

Topwijn uit Californië! Een heerlijke houtgerijpte chardonnay met aroma’s van rijp geel fruit, abrikozen, vanille en kaneel.

Monsieur Merlot

HARING hele maand december

per stuk

€ 2,95 € 10,00 5 voor

6e gratis

Vishandel Henk Bos

Solo Beer Brewery

Een heerlijk chocoladepakket: De echte pasta met spoons

Poffertjes

10 Hollandse Poffertjes uit de oven met poedersuiker en boter. De poffertjes worden afgebakken in de oven. Daarna worden ze bestrooid met poedersuiker en wordt er lekkere zachte boter aan toegevoegd. Het ultieme genieten op Hollandse wijze.

€ 2,50

9,95

De Gimmerse Verleiding

€ 9,50

Lunchdeal Domino`s Gemert

10 | Gemert-Bakelse Lekkernijen

Gij&ik’s kwart-over-12 uurtje naar keuze (vlees of vis): soepje en twee ambachtelijke boterhammen. Geldig in januari en februari 2020. Café Gij & Ik

Heerlijck December magazine


Losse Thee

Notenbar

Meer dan 160 soorten losse thee bij Koffie & Anders, hier zit altijd een favoriet bij, kijk voor ons assortiment op onze website.

Vers gebrande en drooggeroosterde noten en pinda’s, ook in diverse mixen. Maar zeker een aanrader zijn de pinda’s en cashewnoten in honing en zeezout!

Per 50 gram vanaf

Pinda/Cashew in honing/zeezout 300 gram van € 5,70 voor

1,35

Koffie & Anders

4,95

Kaas & Anders

De hele maand december 2 bakjes Gimmertse champignons

€ 1,

50

vanaf

Thick Shake

Een ijskoude traktatie! Deze Thick Shake bevat echt roomijs en is extra vol van smaak!

€ 3,75

Landwinkel De Reijse Heerlijckheid

LEKKERBEKKEN hele maand december

3 voor

€ 10,00

Domino`s Gemert

Vishandel Henk Bos

Framboos Tomaat Roze peper

Usawa Bonengang met GRATIS bewaarblik

Gefermenteerde alcoholvrije drank met diepgang en complexiteit. Lekker bij: (runder)tartaar of carpaccio, schaal/schelpdieren, tapenades en olijven. Inhoud 75 cl.

1000 gram

€ 19,75 Usawa

Heerlijck December magazine

€ 8,45

Vien0% Spannend zonder alcohol

Gemert-Bakelse Lekkernijen | 11


Kerstpakketten en kadopakketten

Kaneelbroodje

Versgebakken kaneelbroodje uit de oven inclusief heerlijk zoete sweet vanilla icing dipsaus. Deze worden vers voor je bereid en gesneden. Met de toevoeging van onze zoete vanille dipsaus is dit nagerecht geschikt voor iedereen die nog even wilt genieten van een ware delicatesse.

Kerst- en kadopakketten van Monsieur Merlot! Origineel, op maat, kwaliteit. Geniet zelf of met collega’s van deze leuke en vooral heerlijke pakketten!

Prijs vanaf

25,00

Monsieur Merlot

Kaas

Goudse kaas, Boerenkaas, Boerderijkaas, Kruidenkaas, Geitenkaas, Komijnekaas, Brie, Camembert, Blue Stilton, Roquefort, Comté, Emmentaler, Gruyere en nóg veel meer kaas. Boeren Belegen per 500 gram van € 8,40 voor

€ 3,75

€ 7,50

Kaas & Anders

Domino`s Pizza Gemert

Slager Vogels heeft een geheel vernieuwd feestdagen assortiment! Bij een nieuw winkelconcept hoort namelijk ook een nieuw assortiment!

Slager Vogels heeft nu echt alles in huis zodat jij met de feestdagen onbezorgd kan genieten van een heerlijke feestmaaltijd. • Compleet verzorgde gourmetpakketten • Kies & mix gourmet • Nieuw!! Diverse complete kerstmenu’s • Diverse soorten vlees specialiteiten rund, kalf, lam, varken, gevogelte uit eigen streek.

Ben je benieuwd naar ons gehele feestdagen assortiment? Bekijk en bestel gemakkelijk online op

www.slagervogels.nl Openingstijden winkel: Donderdag en vrijdag: 09:00 - 18:30 uur • Zaterdag: 09:00 - 14:30 uur.

NIEUW! De relatie GESCHENKPAKKETTEN van Slager Vogels. Wil jij graag jouw medewerkers, jouw geliefde, jouw klanten of misschien gewoon iemand die je lief is een bedankje geven in deze bijzondere tijden?! Bij Slager Vogels vind je ook verschillende soorten relatiegeschenk pakketten voor jouw persoonlijk bedankje! Kijk voor meer informatie op

www.slagervogels.nl

Elsendorpseweg 68a • 5424 VB Elsendorp • Tel. 0492 352023 • E-mail. info@slagervogels.nl

12 | Gemert-Bakelse Lekkernijen

Heerlijck December magazine


Braam - Biet - Gember

Gefermenteerde alcoholvrije drank met diepgang en complexiteit. Lekker bij: rundvlees, varkensvlees, eend of gedroogde worst. Inhoud 75 cl.

€ 8,45

Vanaf

€ 5,00 Cadeaubon

Vien0% Spannend zonder alcohol

DIY Blue Stilton in Port

Koop een cadeaubon van hartjegemert. Leuk om cadeau te geven. Deze is in de horeca en winkels in hartjegemert te besteden en te koop bij Bruna Wijn en Cigo. €5,00 - €7,50 - €10,00 - €25,00

Hartje Gemert

Ballonnenboog

Met deze set doordrenk je zelf de Blue Stilton met Port in het schaaltje en samen met de Engelse toast geniet je van deze traditie.

Kan in elke gewenste kleur.

Vanaf

€ 21,50

€ Kaas & Anders

85,00

De Blauwe Ballon

Boerderij Automaat

Sinds september hebben wij een versautomaat. We hebben een groot assortiment zoals: aardappelen, uien, groente, fruit, eieren, zuivel. Kijk op www.lekkernijgeschenken.nl om uw bestelling te maken en deze met korting te verzilveren.

Kortingscode

vers2020*

Lekkernij geschenken

Heerlijck December magazine

*Deze bestelling staat dan klaar voor u in de versautomaat aan de Eiermijndreef 1 De Rips.

Gemert-Bakelse Lekkernijen | 13


AH lekker Brabant kaneel koek

’t Béste en ’t lekkerste uit Brabant We hebben een uniek aanbod streekproducten waaronder deze heerlijcke Brabantse kaneelkoek. Blijft smeuïg en bijzonder goed op smaak!

Albert Heijn Gemert

Chocoladebomb

Voor chocolademelk te maken. In melk, wit, puur en marshmellow.

Druif - Pedro Ximenez Honing

Gefermenteerde alcoholvrije drank met diepgang en complexiteit. Lekker bij: kaas, desserts met karamel en/of chocola. Inhoud 50 cl.

€ 10,

15

Per stuk

€ 3,25

De Gimmerse Verleiding

14 | Gemert-Bakelse Lekkernijen

Vien0% - Spannend zonder alcohol

Heerlijck December magazine


AH mini pizza’s:

San Marzano, Primitivo

Gezellig samen rond de tafel eten?

Fantastische Italiaanse wijn! Aroma’s van kersen, pruimen, chocolade en vanille. Een fluweelzachte, zwoele structuur en een heerlijk lange afdronk.

€ 12,

00

Wat dacht je van deze kant en klare steenoven pizza bodems uit de diepvries? Ideaal voor de pizzarette.

€ 3,07 Albert Heijn Gemert

Monsieur Merlot

Chocoladeletters

De lekkerste chocoladeletters van A t/m Z

Fles Cava

Voor de feestdagen koopt u de mooiste en lekkerste fles Cava bij Hema Gemert. Verkrijgbaar in diverse formaten.

Vanaf

€ 3,75

vanaf

€ 6,00 De Gimmerse verleiding

Antica

Italiaanse chocoladetruffels van Antica Torreneria Piemontese in meer dan 15 smaken, pick & mix een zakje vol, ook leuk en lekker om te geven!

€ 5,25

Per 100 gram

Hema Gemert

Koffie & Anders

Vanaf

€ 5,00

Olijven en Tapas Nieuw bij Kaas & Anders, de Tapas en Olijvenbar met vers geschepte olijven en heerlijke ensalada’s om van elke avond een feestje te maken! Per 100 gram Kaas & Anders

Heerlijck December magazine

€ 1,99

Cadeaubon

Koop een cadeaubon van hartjegemert. Leuk om cadeau te geven. Deze is in de horeca en winkels in hartjegemert te besteden en te koop bij Bruna Wijn en Cigo. €5,00 - €7,50 - €10,00 - €25,00

Hartje Gemert

Gemert-Bakelse Lekkernijen | 15


Heerlijck Bierpakket

Het Heerlijck bierpakket van Solo Beer is een cadeau voor de echte bier liefhebbers. Het pakket bevat 6 ambachtelijke bieren, van verfrissend witbier tot trendy blond.

â‚Ź 15,00

Druif - Venkel - Anijszaad

Gefermenteerde alcoholvrije drank met diepgang en complexiteit. Lekker bij: vissoep, gebakken (witvis), Toast met zalm- of tonijn(salade). Inhoud 75 cl.

â‚Ź 8,

45

Solo Beer Brewery

Kruidenmok La Via del Tè

6 nieuwe designs op de porseleinen theemok van La Via del Tè met filter, om nog meer te genieten van een kop heerlijke thee!

â‚Ź

15,95 Vien0% - Spannend zonder alcohol

Koffie & Anders

Wij bezorgen bij u thuis Indonesische/Maleisische rijs afel Deze kunt u thuis warm maken met mee geleverde instructies. Een rijsÂ…afel bevat 8 tot 10 verschiÂ?ende items. Wij bezorgen elke vrijdag en zaterdag in de regio Gemert-Bakel, Helmond en Eindhoven.

Selamat Makan! (Eet smakelijk!)

Nicky Manders Beste en kan via: .warungexpress.nl info@warungexpress.nl • 0654350299 • Dintel 1 • 5422VT Gemert 16 | Gemert-Bakelse Lekkernijen

Heerlijck December magazine


-20%

in december

€ 35,00 Pannenkoeken pakket

Bakmixen

Lekker smullen van cake, taart, pannenkoeken of plaatkoek!

Landwinkel De Reijse Heerlijckheid

Een heerlijk lekkernij pakketje en nog veel meer mogelijkheden via onze website.

Lekkernij geschenken

Bier Adventskalender

Een adventskalender met 24 ambachtelijke bieren van de mooiste brouwerijen in Nederland en België. Bestel via craftonly.nl of loop binnen bij Gij&ik!

€ 64,50

Rabauw Craft Beer

Cadeautip voor de feestdagen! Bestel uw cadeaubon(nen) voor ieder gewenst bedrag. Stuur ons een mailtje met het gewenste aantal, bedrag & uw adres en wij bezorgen de bon(nen) verpakt als een leuk cadeautje bij u thuis. Stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

Brasserie Kop of Munt

Donderdag 24 december gaan wij weer ZALM roken hele zijde

€ 25,00

halve zijde

€ 15,00 Keuze uit naturel of peper. Gratis gevacumeerd!!

Vishandel Henk Bos

Heerlijck December magazine

Gemert-Bakelse Lekkernijen | 17


Speciale speciaalbieren

Gourmetschotel

Een leuk kadootje of gewoon lekker zelf genieten? Kies bij ons uit meer dan 100 verschillende speciaalbieren!

per schaal

€ 45,

korting van 14-20 december

00 ✂

Opgemaakt met 7 soorten vis. Keuze uit gemarineerd of naturel.

10%

Gall & Gall Gemert

Koffiebonen

Koffiebonen uit alle windstreken vind je bij Koffie & Anders, licht of donker gebrand, voor iedere smaak een boon, uiteraard ook vanaf FairTrade en Biologisch! Per 250 gram

€ 5,15

Vishandel Henk Bos

Koffie & Anders

De beste kwaliteit vlees tegen een eerlijke prijs voor de boer én jou! Mals, smaakvol én verantwoord.

Naast compleet verzorgde barbecues en gourmet heeft Slager Vogels tegenwoordig ook verse vleeswaren, maaltijden, salades, soepen en relatiegeschenken in het assortiment! Benieuwd naar ons gehele assortiment?! Bezoek onze winkel of bekijk en bestel gemakkelijk online op

www.slagervogels.nl

Haal uw bestelling op een gewenst moment in de winkel op of laat Slager Vogels het bij jou thuisbezorgen!

Openingstijden winkel: Donderdag en vrijdag: 09:00 - 18:30 uur • Zaterdag: 09:00 - 14:30 uur.

Bezorgtijden: Donderdag t/m zaterdag van 15.00 tot en met 18.00 uur. Elsendorpseweg 68a • 5424 VB Elsendorp • Tel. 0492 352023 • E-mail. info@slagervogels.nl

18 | Gemert-Bakelse Lekkernijen

Heerlijck December magazine


Beauty en Lifestyle Laura Vita laarsjes OP=OP

119,95

99,95

CK one Eau de toilette 50 ml.

Vanaf

€ 15,00

Wij hebben een verrassend unieke collectie sieraden en mode accessoires. Kom eens gezellig snuffelen.

2Byoux Bakel

Penninx Schoenen

Calvin Klein

Bijzondere sieraden

€ 37,22

€ 19,99

Laarsjes Via Vai

Nicole, vest Zoey

Deze actie is geldig van 24 november 2020 t/m 31 januari 2021. Niet in combinatie met andere prijs of kortingsacties. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

DA ‘t Hert

Heerlijck December magazine

€ 99,95

€ 159,95

Emma, lederbikertje Cigno Nero Alle maatjes onder een dak 34-54

`t Winkeltje Mode & Lifestyle

Beauty en Lifestyle | 19


Nicole in een jas van Zhenzi

€ 109,95

Leren tas BearDesign

Susan in een gaaf geruit pak van Mos Mosh

blouse Only M en Laarsjes Via Vai

Prachtige soepel lederen tas van BearDesign! Met extra lang hengsel erbij. In zwart, groen en lichtbruin.

€ 75,00 2Byoux Bakel

Ring I zilver bladmotief Een ring met natuurlijke uitstraling die heerlijk draagt. Al mijn sieraden zijn in expositie bij De Kunstraad en daar ook verkrijgbaar.

€ 78,00 `t Winkeltje Mode & Lifestyle

Victoria Lagerweij – goudsmid

Wij wensen alle mensen ee n fijne, gezellige en intieme Kerst en vooral ee n gezond en ee n gelukkig 2021. Om de feestdagen en het nieuwe jaar positief in te luiden hebben we in december en januari een mooie actie...

bij elke kleuring krijgt u een...

gratis masker

Binderseind 15 - 5421 CG Gemert Tel. 0492 364254 VISAGIE 20 | Beauty en Lifestyle

-

GRIME

-

TONEELKAPPER Heerlijck December magazine


Handgemaakte armbandjes

Naar wens in alle kleuren en maten. Met zilver of gouden bedels en accenten. Elastiek of schuifknoop.

Optidee producten

Per se van 3 tje

€ 19,95

Het brede Optideeassortiment biedt voor elk wat wils op het gebied van goed slapen, dagelijks comfort en gemak.

Vanaf

€ 3,50 Negôssie

Hoeden, sjaals, handschoenen

Bij combi van 2 stuks: bijpassende handschoenen HALVE PRIJS!

2Byoux Bakel

Vanaf

19,95

Wear Chavo

Najaarsactie: Bicolor gouden ring

8.97

31 briljanten totaal 0.30 crt. H/Si

€ 6,99

€ 1750.00

€ 1395,00

Lancaster Eau de Lancaster

Showergel 200 ml. of bodymilk 200 ml. Deze actie is geldig van 24 november 2020 t/m 31 januari 2021. Niet in combinatie met andere prijs of kortingsacties. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Duthmann Juweliers

Heerlijck December magazine

DA ‘t Hert

Beauty en Lifestyle | 21


Susan, Jurk Msch Copenhagen

Emma, Jurk Pom Amsterdam

€ 89,95 € 119,95

€ 549,00

Citizen Eco-Drive Herenhorloge Radio controlled

Laarsjes Via Vai `t Winkeltje Mode & Lifestyle

24-uurs weergave, 300 dagen gangreserve, dag/datum, Eco-Drive, lokale tijd voor: 24 steden, eeuwigdurende kalender, gangreserve-indicator, radiogestuurd horloge - EUR, JPY, VS, China, stopwatch: max. 60 min., 1/1 Sek, tijdzones opvraagbaar.

Duthmann Juweliers

PowerSlim:

Af van je overtollige kilo’s EN wens je een gezonde levensstijl? Bij aanschaf van een powerslim startpakket ontvang je 20% korting en een gratis informatiegesprek!! www.aerde.com Geldig tot 15 januari 2021.

Aerde Schoonheidsinstituut

22 | Beauty en Lifestyle

Heerlijck December magazine


iXXXi ft. Forever Living Products

Interesse? Vraag een brochure aan via mvdh1944@gmail.com

By ieder1 Gemert, stel je eigen ring samen uit de mooie, vrouwelijke collectie. Combinaties ringen mogelijk in de kleuren zwart, zilver en goud.

Margriet van den Heuvel

Ieder 1

Calvin Klein

CK IN2U for him Eau de toilette 100 ml.

€ 49.88

Van links naar rechts: Nellie, Petra, Leonne, Susan, Maureen en Antoinette. Al meer dan 40 jaar een begrip in Gemert. Alle maatjes onder een dak 34-54.

€ 21,99

Deze actie is geldig van 24 november 2020 t/m 31 januari 2021. Niet in combinatie met andere prijs of kortingsacties. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

DA ‘t Hert

Heerlijck December magazine

`t Winkeltje Mode & Lifestyle

Beauty en Lifestyle | 23


NIEUW NIEUW NIEUW bij EMC Slank & Fit

Vanaf FEBRUARI bij ons de NIEUWSTE TREND

CALISTHENICS sporten met eigen

LICHAAMSGEWICHT Tim Leesberg @timleesberg

VOOR IEDEREEN GESCHIKT!

Alle leeftijden, zowel mannen als vrouwen • Training wordt door een PROFESSIONAL gegeven • Veilig en verantwoord sporten in de buitenlucht • Full body workout in 45 minuten • Streef naar sterke spieren én een evenwichtig atletisch lichaam • Zowel voor beginners als gevorderden • In kleine groepen of personal training • Bevordert je prestatie bij elke andere sport • Calisthenics-park gevestigd op het Geneneind 2c in Bakel, alleen toegankelijk voor EMC-leden Schrijf je nu in!

Voor meer informatie of aanmelding (vanaf december/januari):

0492-745159 emcslankenfit.nl

Exclusieve training aangeboden bij EMC Slank & Fit onder begeleiding van

Tim Leesberg

Met gecertificeerde toestellen.

Sint Wilbertsplein 8 • 5761 BK Bakel • info@emcslankenfit.nl Gelind 28 • 5421 BN Gemert • gemert@emcslankenfit.nl

24 | Beauty en Lifestyle

EMC SLANK & FIT Heerlijck December magazine


Zinzi zilveren ringen

actie 2+1 gratis

Duthmann juweliers

PRFM Maak een statement met PRFM! PRFM staat voor parfum met experience.

Nicole draagt een vest (panterprint) van Yesta

€ 74,95 Emma draagt een trui van Pom

€ 119,95 Laars / schoen Via Vai.

Alle maatjes onder een dak.

‘ t Winkeltje Mode & Lifestyle

Handgemaakte armbandjes

Naar wens in alle kleuren en maten. Met zilver of gouden bedels en accenten. Elastiek of schuifknoop.

Per se van 3 tje

€ 19,95

Niet weggooien maar vul het opnieuw met je favoriete parfum. Keuze uit vele verschillende geuren.

€14,50 50 ml. €19,50 30 ml.

Refill

€12,50 50 ml. €17,50 30 ml.

DA ‘t Hert

Heerlijck December magazine

Wear Chavo

Beauty en Lifestyle | 25


Oorbellen | citrien – topaas

Calvin Klein

Met een lengte van 6 cm hangen deze zilveren oorbellen prachtig vrij langs uw hals. Al mijn sieraden zijn in expositie bij De Kunstraad en daar ook verkrijgbaar.

CK IN2U for her Eau de toilette 100 ml.

€ 49.88

€ 21,99

€ 145,00 Victoria Lagerweij – goudsmid

Sjaals 1 sjaal

€ 6,99 2 voor

€ 12,

Deze actie is geldig van 24 november 2020 t/m 31 januari 2021. Niet in combinatie met andere prijs of kortingsacties. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Boetiek Monique

DA ‘t Hert

Jeh

Laura Vita laarsjes

50

Deze ringen zijn gemaakt van 925 sterling zilver, geoxideerd zilver en goldfilled!

OP=OP

119,95

€ 99,95

Vanaf

€ 99,00 Penninx Schoenen

Kadobon + 20%!

Vanaf Duthmann Juweliers

26 | Beauty en Lifestyle

10,00

Tegen inlevering van deze bon verhogen wij het bedrag van uw kadobon met 20%! 1 bon per persoon. Geldig t/m januari 2021

2Byoux Bakel

Heerlijck December magazine


Naast onze winkel in de Commandeur nu ook Minn10 Menswear online!!

JEANSGEMERT.NL

of

MINN10.NL

Commandeur 7 | Gemert | 0492 - 387016 | www.minn10.nl Heerlijck December magazine

Beauty en Lifestyle | 27


‘Lokaal kopen levert GEMERT-BAKEL - Lokaal kopen levert meer op: voor jezelf en voor Gemert-Bakel. “Inwoners en ondernemers hebben elkaar nodig”, zegt centrummanager Marinke Goosen. “Laten we lokale ondernemers nu zitten, dan hebben we in toekomst, als de coronabeperkingen verleden tijd zijn, geen levendig centrum meer”, zegt Goosen. “Dan kun je straks niet meer winkelen in eigen dorp, dicht bij huis uit eten of gezellig samen een terrasje pikken. Het gevolg is ook dat werkgelegenheid verdwijnt voor jou, je familie of je vrienden, gemeenschappelijke voorzieningen onder druk komen staan

mocht er iets mis zijn met het product. Winkeliers en horecaondernemers denken graag met je mee. Als ik zelf iets nodig heb ga ik het eerst lokaal zoeken. Staat het niet in de winkel of op de afhaalkaart, dan vraag ik gewoon of het wel geleverd kan worden. Ik merk dat ondernemers ervoor open staan om maatwerk te bieden. In de meeste gevallen kunnen ze het gewoon voor je regelen. Dat heb je niet als je online iets aanschaft.” Door lokaal te kopen bespaar je volgens Goosen in meerdere opzichten. “Voor iedere aankoop die je online doet moet weer een pakketbezorger op pad. Busjes rijden af en

Inwoners en ondernemers hebben elkaar nodig in Gemert-Bakel en evenementen en verenigingen in hun voortbestaan bedreigd worden, omdat de meeste sponsorinkomsten wegvallen. Dan haal je het hart uit de samenleving. Koop dus wat je nodig hebt in je eigen centrum en ga niet uit gemakzucht online shoppen, want daar bewijs je jezelf en je omgeving geen dienst mee.” Gezond zijn en blijven is nu nog belangrijker, zo benadrukt de centrummanager. “Mensen zitten in deze coronatijd al veel thuis achter de computer. Kijk ik naar mezelf dan krijg ik geen energie van de hele dag alleen maar muisklikkend achter het scherm zitten. Als je lokaal koopt, kom je buiten, ben je in beweging en onder de mensen. Ook al is het op anderhalve meter afstand en met een mondkapje op, je ziet elkaar toch weer even. Dat sociaal contact mis je, als je op internet een paar schoenen koopt en vervolgens weer terugstuurt omdat ze niet aan je verwachtingen voldoen. In een echte winkel zie je wat je koopt, krijg je gedegen advies en zijn de lijnen kort,

28 | Denk Lokaal, koop lokaal

aan om al die bestellingen te bezorgen. Dat is vervuilend. Denk aan al die uitlaatgassen, verpakkingsmaterialen en teruggezonden producten die weggegooid worden. Met al die busjes in onze wijken wordt het er ook niet veiliger op voor onszelf en onze kinderen. Toch absurd, als je ook gewoon om de hoek je inkopen kunt doen. Dat is bovendien goedkoper dan met de auto, bus of trein naar de stad gaan.” De support van hun dorpsgenoten kan voor winkeliers en horecaondernemers het verschil maken. “Het steuntje in de rug dat wij kunnen geven helpt ze om de moed erin te houden en door te gaan. Ik ben er trots op dat ondernemers in mogelijkheden blijven denken en zich voortdurend aanpassen aan de wisselende omstandigheden. Dat ze niet vol van de daken schreeuwen ‘kom maar gezellig winkelen’, maar er wel voor zorgen dat lokaal kopen veilig en verantwoord kan. Dat verdient onze waardering en steun. Als we het niet meer samen doen in Gemert-Bakel, dan is het einde toch zoek?”

Heerlijck December magazine


ons samen meer op’

Heerlijck December magazine

Denk lokaal, koop lokaal | 29


Remko Goudsmid Remko Kerkstraat 24a 5421 KX Gemert 0492-367875 Wij zijn geopend: Di. t/m/ Do. 9.00-18.00 Vr. 9.00-20.00 Za. 9.00-16.00

Bij inlevering van deze bon

✁✁

Goudsmid

10% korting

op een aankoop in de winkel* *geldt niet voor reparaties en batterijen Actie geldig tot 1 januari 2021

MINI ME collectie TR&DS Naast onze wekelijks wisselende damescollectie hebben we nu een leuke toevoeging voor de mini’s! De kids collectie gaat vanaf 1-2 jaar tot 7-8 jaar. Moeder en dochter kunnen gezellig samen komen shoppen en met elkaar matchen.

Commandeur 12 | 5421 LK Gemert

30 | Beauty en Lifestyle

Heerlijck December magazine


All eyes on you is het motto van ons bedrijf, je kan terecht voor dames, heren en kindermode.

Cadeaudoos interieurparfum

Houdt u van kwaliteit? Maak dan kennis met de eindejaarspromotie van Marcus Spurway! Deze cadeaubox bevat het ‘trio Tendresse Satinée‘.

€ 72.40

€ 58,00

Deuforia

Shoeby Fashion

Cadeaubonnen:

Deze feestdagen een cadeaubon van Aerde? Kies een bedrag naar keuze. In te wisselen voor een behandeling of producten. www.aerde.com

Aerde Schoonheidsinstituut

Heerlijck December magazine

Beauty en Lifestyle | 31


Kleed je goed, voel je goed!

Een mix van prachtige modemerken: DRYKORN

DAYZ

Prachtige materialen, kwaliteit en tijdloos Foliekleur: Orcal 970-920 bronze mat JACKY LUXURY

NEW, uniek, fijne stoffen

LES DEUX

55% Geel 80%vesten Zwart van 25%prachtig mohair wol Vrouwelijk, elegantFull-colour: en stoer Cyaan 35% Magenta Handgemaakte Er 23 bestaat Code #926638 Rood 26 Groen Blauwer 27van elk maar 1 PMS 874 C RGB:

JC – SOPHIE

EEFS

Prachtige materialen, romantisch en vrouwelijk

IBANA

Lederen items van hoogwaardig kwaliteit kalfsleer

MORGAN DU TOI

Handgemaakte shawls en omslagdoeken van prachtige materialen met unieke details Er bestaat er van elk maar 1

MET jeans en COJ Denim

Hip, vernieuwend en leuk van prijs

ELISA CAVALETTI

Vrouwelijk, uniek en handgemaakte details

Spijkerbroeken in verschillende wassingen en modellen

+ SOON MORE

Commandeur 5 • 5421 LK Gemert

VOETINSTITUUT PENNINX

ORTHOPEDIE • PODOTHERAPIE www.devoetspecialist.nl • 0492-361553

Neem een EXTRA PAAR ZOLEN met

50% korting

32 | Beauty en Lifestyle

Voornemens om sportief het nieuwe jaar in te stappen?

op het TWEEDE PAAR*

*Actie is geldig van 1 januari tot 1 maart 2021. Op vertoning van deze advertentie.

Heerlijck December magazine


€ 119,

00

Ballonbouquet

Vanaf

€ 18,95 De Blauwe Ballon Silk, een ruime collectie handgemaakte zilveren armbanden en ringen met een stoer uiterlijk voor hem en haar.

1915 Watches

De 1915 watch milano blue is een modieus olijfhouten horloge. Een combinatie van karakteristiek olijfhout, met de strakke wijzerplaat van geborsteld aluminium geeft het horloge een serene uitstraling.

Duthmann juweliers

Ieder 1

Ring | zilver - goud - topaas

Niche parfums

Een unieke ring met koninklijke allure. Al mijn sieraden zijn in expositie bij De Kunstraad en daar ook verkrijgbaar.

€ 447,00

Niche parfums zijn kwalitatief hoogstaande karakterparfums. Maak kennis met de parfums van Marcus Spurway. Rechtstreeks vanuit Cannes.

€ 43,70

Victoria Lagerweij – goudsmid

Gabor Bags Cadeautip!

nu met

20% korting

Deuforia

Penninx Schoenen

Heerlijck December magazine

Beauty en Lifestyle | 33


Wonen, huishouden en elektronica Schapenvacht pantoffels

®Donja HD schapenvacht pantoffels met klittenband sluiting. Verkrijgbaar in de maten 36 t/m 46.

69,

95

Happy Plugs

De draadloze oortjes met noise cancelling waardoor storende omgevingsgeluiden worden verminderd. Fashion en stijl zijn zichtbaar in alle producten van Happy Plugs.

nu voor

€ 149,99 Welcom bij Vos

Het Millus Handelshuis

10%

Het Millus handelshuis heeft een brede collectie natuurlijke en bijzondere producten. Hoge kwaliteit koeienhuiden en zachte schapenvachten, persoonlijk door ons geselecteerd. Stuk voor stuk unieke items van het Nederlandse merk ®Donja Home Decorations. Wij leveren ook maatwerk schapenvacht vloerkleden naar persoonlijke wens. Open op afspraak.

Het Millus Handelshuis

34 | Wonen, huishouden en elektronica

korti op al ng l es* bij ver meld HDM1 ing: 0

* Behalve op uitverkoop en maatwerk. Geldig tot 31 maart 2021.

Heerlijck December magazine


JBL Go 2

Bloemenabonnement

Een flexibel bloemenabonnement voor thuis of op kantoor, laat je verrassen zo vaak je wil. Wij schikken het boeket in een (leen)vaas.

€ 34.99

€ 29,99 JBL Go 2 bluetooth speaker (verkrijgbaar in verschillende kleuren).

Telecombinatie Gemert

Bridgewater

Heerlijke geurzakjes verkrijgbaar in verschillende geuren.

vanaf

€ 15,00 per keer

€ 4,50 per stuk of 3 voor

€ 12,90

Bloem & Zo Dirks Woonstijl

f vana

KERSTBOMEN

00

, 2 1 €

Opgezet in 5 seconden met easyfix, alle soorten en maten bij:

Start verkoop vanaf zaterdag 28 november

P. VAN DER HEIJDEN • DEEL 88 • GEMERT • 06 - 22 54 78 83 Heerlijck December magazine

Wonen, huishouden en elektronica | 35


Donja HD IJslands schapenvacht wanten

100%Leuk

Kleur; zwart. Verkrijgbaar in de maten XS t/m XXL.

een super leuk cadeautje Dat is toch 100% leuk!

Voetenbadje

€ 69,

95

6,95

Dirks Woonstijl

Het Millus Handelshuis

Panzerglass spray

Verwijderd 99,99% van de bacteriën. Geschikt voor het reinigen van smartphones, laptops, tablets etc. 8 ml. 30 ml. of 100ml.

BOSCH stofzuiger BGN2A111

€ 89,95

vanaf

€ 6,99

Witgoedspecialist van de Goor

Welcom bij Vos

✁ 36 | Wonen, huishouden en elektronica

Heerlijck December magazine


Italiaans Design leder tassen

Apple Airpods

vanaf

Het Millus Handelshuis

€ 59,95

Urenlang muziek luisteren en gesprekken voeren met deze bluetooth oordopjes van Apple.

Vanaf

€ 149,00

Telecombinatie Gemert

Pilaar

Longhorns en geweien Unieke exemplaren.

€ 30,00 De Blauwe Ballon

Vanaf

€ 249,95 Het Millus Handelshuis

Garen in de winkel

15%

(m.u.v. andere lopende acties en borduurgaren)

korting ✁

Wolwinkel Het Zwarte Schaap

Heerlijck December magazine

Wonen, huishouden en elektronica | 37


Van de Poelstraat 3 5761 BW Bakel 0492-574014

Wever 27 5751 KT Deurne 0493 - 78 58 07

Voor Sinterklaas- en

Kerst (bloem)decoratie moet je bij Bloemsierkunst Bart van Well zijn. Wij hebben een ruim assortiment aan (bloem)decoratie, dagelijks veiling verse bloemen. Kunt u nu geen keuze maken? Kies uit een mooi bloemenabonnement of cadeaubon van ons.

38 | Wonen, huishouden en elektronica

Heerlijck December magazine


Apple iPad 10.2 (2020)

Anny-X hondentuig vanaf

€ 389,00

Y model - op 4 plaatsen verstelbaar. Wasbaar. In vele kleuren en maten. Anny-X verkooppunt.

Vanaf

€ 41,90 Het Millus Handelshuis

Donja HD IJslands schapenvacht wanten Kleur; stone. Verkrijgbaar in de maten S t/m XXXL.

€ 69,95

De nieuwste generatie Apple iPad. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren.

Telecombinatie Gemert

Het Millus Handelshuis

Norma boxspring

Boxspring Hamburg

Draadloos.

€ 3988,00 nu

Compleet

Compleet

€ 1249,00 nu vanaf

€ 849,00

€ 2599,00

Rijkers Slaaprijk

Heerlijck December magazine

Rijkers Slaaprijk

Wonen, huishouden en elektronica | 39


2x 2x Laptops • PC • Printer • Computer accessoires • Hulp aan huis

66

5

CoMPjoeter NU,-

Oude Molenweg 22 C • 5425 VR De Mortel • 0492 842 138

Espresso volautom

699,-

TI 355 F09DE 2

Warmtepompdroger TED375WP

energieklasse A++, 8 kg inhoud

Wasmachine

2x 2x

-30%

via Siemens *Prijs is na 30,- cashback x 2Stofzuiger 40,- kassako (geldig t/m 12-01-2020) C2 BlackenPearl Aan de kassa betaalt u 629,-

Steelstofzuiger

WAT28493NL EXCLUSIV SERIE 6

999,-

x

Triflex Lotus wit HX1SMULO

499,-

669,-

199,-

599,-* NU,NU,-

NU

669,

699,-

949,-

Wasmachine

*

WAT28493NL EXCLUSIV SERIE 6

1x

Espresso volautoma

699,Espresso volautomaat TI 355 F09DE

5

TI 355 F09DE *Prijs is na 30,- cashback via Siemens (geldig t/m 12-01-2020) en 40,- kassakorti Aan de kassa betaalt u 629,-

349,-

Volledig geïntegreerde en 40,- kassakorting. t/m 12-01-2020) Wasmachine(geldig Aan de kassa betaalt u 629,*Prijs is na 30,- cashback via Siemens

WAT28493NL EXCLUSIV SERIE 6 -30%

vaatwasser G5073SCVI

299,-*

energieklasse A++, 46dB

-30%

Steelstofzuiger BBS612PCK UNLIMITED EXCLUSIV SERIE 6 *Prijs is na 30,- cashback via Bosch.nl, geldig t/m 12-01-2020. Aan de kassa betaalt u 329,-

NU

Wasmachine WED135WPS

energieklasse A+++, 8 kg inhoud, 1400 toeren

40 | Wonen, huishouden en elektronica

949,-

***

VAN DE GOOR WITGOED V.O. VAN DE GOOR WITGOED V.O.F. Molenakkerstraat 102, 5421 B Molenakkerstraat 102, 5421 BPDruk-Gemert * Kijk voor de actievoorwaarden op witgoedspecialist.nl/witcoin en zetfouten onder voorbehoud. Aanbieding

VAN DE GOOR WITGOED V.O Molenakkerstraat 102, 5421

* Kijk voor de actievoorwaarden op witgoedspecialist.nl/witcoin

Druk- en zetfouten onder voorbehoud. Aanbiedingen geldig tot 2 weken na publicatie

Druk en zetfouten onder voorbehoud. Zolang de voorraad strekt. *Excl. inbouwen ***Ga naar witgoedspecialist.nl/wensweken

* Kijk voor de actievoorwaarden op witgoedspecialist.nl/witcoin

Heerlijck December magazine

Druk- en zetfouten onder voorbehoud. Aanbied


Wellmark:

Stijlvol, duurzaam en gemaakt met liefde De zeeppompjes worden gevuld met vegan handzeep.

iPhone 12

Alle iPhone 12 modellen zijn nu verkrijgbaar met of zonder abonnement.

Vanaf

€ 15,99 Dirks Woonstijl

Welcom bij Vos

Donja HD IJslands schapenvacht wanten

Casetastic Clutch

Kleur; cognac. Verkrijgbaar in de maten XS t/m XXL.

€ 29.99

€ 24,99

€ 69,95

Een beschermhoes, portemonnee en schoudertas voor je smartphone in één! Verkrijgbaar in verschillende kleuren en voor verschillende smartphones.

Telecombinatie Gemert

Het Millus Handelshuis

Schapenvacht pantoffels

Abonnementen

®Donja HD schapenvacht pantoffels met leder zool. Verkrijgbaar in de maten 36 t/m 46.

Ook als uw abonnement momenteel niet via ons loopt kunt u bij ons terecht voor de getoonde providers. Wij geven onafhankelijk advies op maat.

69,95

Het Millus Handelshuis

Welcom bij Vos

Mobiparts Wireless Fast Charger Eenvoudig en snel draadloos je mobiele telefoon opladen.

Telecombinatie Gemert

34,99

Vanaf

€ 24,99

€ 5,00 Cadeaubon

Koop een cadeaubon van hartjegemert. Leuk om cadeau te geven. Deze is in de horeca en winkels in hartjegemert te besteden en te koop bij Bruna Wijn en Cigo. €5,00 - €7,50 - €10,00 - €25,00

Hartje Gemert

Heerlijck December magazine

Wonen, huishouden en elektronica | 41


elektrisch verstelbaar met

2 motoren vanaf

Hoofdkussen Pearl

25% korting

€ 1670

€ 16,95

Matras Luna

Relaxfauteuils

7-zone pocket 27 cm dik. In alle maten

2e dekbedovertrek en/of hoeslaken

25% korting Hoekbank Relax

acties

leverbaar in de maten: extra small, small, medium, large en extra large. Stof of leer, div. mogelijkheden voor rug en armen

december 2020

Karpetten showroom modellen halve prijs op = op

zoals op foto incl 1x relax

€ 3296

Karpetten in alle maten leverbaar, ook rond en/of organische vormen

Haageijk 12-18 Gemert T 0492 36 14 96

WWW.ROOIJACKERS-GEMERT.NL Actieperiode december 2020

42 | Wonen, huishouden en elektronica

Heerlijck December magazine


Schapenvacht pantoffels ®Donja HD schapenvacht pantoffels met flexibele zool. Verkrijgbaar in de maten 36 t/m 46.

69,95

Woodwick: maandaanbieding

25%

korting Keuze uit 2 geuren per maand 2 nieuwe geuren in de aanbieding.

Het Millus Handelshuis

Dirks Woonstijl

PanzerGlass

PHILIPS Senseo

Dé glasberscherming voor uw smartphone of tablet. Beschermd uw toestel tegen val-, druk en stootschade en krassen.

prijs vanaf

HD6554 zwart

€ 59,95

€ 19,99 Telecombinatie Gemert

Witgoedspecialist van de Goor

Donja HD IJslands schapenvacht wanten

Kit van Katia Elements of nature CAL2020

Kleur; grijs. Verkrijgbaar in de maten XS t/m XXL.

Diverse kleuren beschikbaar.

€ 66,00

€ 44,00

€ 69,95 Het Millus Handelshuis

Welcom Giftcard Leuk om te geven tijdens de feestdagen!

Welcom bij Vos

Heerlijck December magazine

Wolwinkel Het Zwarte Schaap

Wonen, huishouden en elektronica | 43


Microsoft Office pakket

Schapenvacht fietszadel hoes

Uitvoering volume licentie.

100% naturel.

€ 399,00

€ 150,002

€ 23,

95

x

Klassieke versies van de op pc of Mac geïnstalleerde Office-apps: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Publisher en Access.

2x Het Millus Handelshuis

CoMPjoeter

Wasparfum

66

Wasparfum is een toevoeging op je wasmiddel. Enkele druppels zijn voldoende om de was heerlijk te parfumeren! Verkrijgbaar in 12 verschillende geuren. 2x

Vanaf

€ 8,95

Cadeaubon:

Sint-, kersttip: cadeaubon verkrijgbaar in elk gewenst bedrag. 669,Natuurlijk wordt dit mooi voor u ingepakt.

NU,-

Dirks Woonstijl

599,Espresso volautom *

NU 699,-

699,-

2x

Wasmachine

2x

2

x

1x Espresso v Siemens via *Prijs is na 30,- cashback TI 355 F09DE 2x kassako 40,en 12-01-2020) t/m (geldig 30,- cashba is na *Prijs Espresso volautomaat x 10 de (geldig t/m 12-01-2020) én maa2k kans op 1 van de kassa betaalt u 629,-Aan de kassa betaalt u 6 TI 355Aan F09DE x 0,s t.w.v. €25 2 den Wit*Prijs Gou is na 30,- cashback via Siemens 349,Volledig coin

699,-*

669,- WAU28T95NL

-30%

SMV46JX10

energieklasse A+++, 8 kg-30%inhoud, * 1400 toeren

1x

599,-

829,-

WTW85492NL

energieklasse A++, -30% 8 kg inhoud

TI 355 F09DE

749,-

*Prijs is na 30,- cashback via Siemens (geldig t/m 12-01-2020) en 40,- kassakorting. Aan de kassa betaalt u 629,-

NU,-

NU

699,-

3

x

NU,-

1x

Espresso volautoma

699,Espresso volautomaat TI 355 F09DE1x

TI 355 F09DE

*Prijs is na 30,- cashback via Siemens (geldig t/m 12-01-2020) en 40,- kassakorti Aan de kassa betaalt u 629,-

VAN DE GOOR WITGO volautomaat 319,-**Espresso 299,Molenakkerstraat 102 Steelstofzuiger VAN DE GOOR WITGOED V.O.F. WAT28493NL EXCLUSIV SERIE 6

WAT28493NL EXCLUSIVTISERIE 355 6F09DE

299,-*

*Prijs is na 30,- cashback via Siemens

t/m 12-01-2020) en 40,- kassakorting. Wasmachine(geldig Aan de kassa betaalt u 629,-

349,Wasmachine -30%

-30%

349,-

*

799,-

349,- BBS612PCK Unlimited

en zetfouten onder voorbe Molenakkerstraat 102, 5421699,BP DrukGemert

*Prijs is na 30,- cashback via Siemens * Kijk voor dekassakorting. actievoorwaarden op witgoedspecialist.nl/witcoin en 40,(geldig t/m 12-01-2020) 2 accu’s *** Aan de kassa betaalt u 629,-30%

Inductiekookplaat * Kijk voor de actievoorwaarden op witgoedspecialist.nl/witcoin PIE645FB1M

299,-*

Steelstofzuiger

Druk- en zetfouten onder voorbehoud. Aanbiedingen geldig tot 2 weken na publicatie

BBS612PCK UNLIMITED EXCLUSIV SERIE 6 ***

4 kookzones, direct select bediening -30%

Wasmachine WW8BM6420BW/EN QUICKDRIVE

699,-*

5

599,-*

669,-

*

299,-

669, Gouden* Wit

669,-

energieklasse A++, 46dB

599,-

Espresso volautomaat

én maak k

(geldig t/m 12-01-2020) en 40,- kassakorting.

Aan de kassa betaalt u 629,geïntegreerde vaatwasser

Wasmachine WAT28493NL EXCLUSIV SERIE 6 -30%

TI749,355 F09DE

Acties lopen via Samsung en zijn geldig t/m 31-12-2019

Negôssie

Warmtepompdroger

5

2x

*Prijs is na 30,- cashback via Bosch.nl, geldig t/m 12-01-2020. Aan de kassa betaalt u 329,-

***

VAN DE GOOR WITGOEDWasm V.O. WW8BM VAN DE GOOR WITGOED V.O.F. Molenakkerstraat 102, 5421 B Molenakkerstraat 102, 5421 BPDruk-Gemert * Kijk voor de actievoorwaarden op witgoedspecialist.nl/witcoin en zetfouten onder voorbehoud. Aanbieding

VAN DE GOOR WITGOED VAN V.OD Molen Molenakkerstraat 102, 5421

Druk en zetfouten onder voorbehoud. Zolang de voorraad strekt. *Excl. inbouwen VAN DE GOOR WITGOED V.O.F. ** Prijs na cashbackactie Bosch ***Ga naar witgoedspecialist.nl/wensweken Molenakkerstraat 102, 5421 BP Gemert * Kijk voor de actievoorwaarden op witgoedspecialist.nl/witcoin VAN DE GOOR WITGOED V.O.F. * Kijk voor de actievoorwaardenhuishouden op witgoedspecialist.nl/witcoinen elektronica Druk- en zetfouten onder voorbehoud. Aanbiedingen geldig tot 2 weken na publicatie 44 | Wonen, Heerlijck December magazine Molenakkerstraat 102, 5421 Gemert onder voorbehoud. Aanbied * Kijk voor de actievoorwaarden op witgoedspecialist.nl/witcoin Druk-BP en zetfouten * Kijk voor de actievoorwaarden op witgoedspecialist.nl/witcoin

Druk- en zetfouten onder voorbehoud. Aanbiedingen geldig tot 2 weken na publicatie


Hoog, houten bakje gevuld met Hyacinten en gezellige seizoensgebonden materialen

€ 69,95 BLACK+DECKER Kruimeldief BHHV315B-QW

Witgoedspecialist van de Goor

€ 16.95

14,95

Bloemboetiek Johanna

Sonos One SL

Sonos One SL smarthome wifi speaker. Verkrijgbaar in wit en zwart. OP=OP actie.

€ 199.00

€ 179,00 Telecombinatie Gemert

Giftset

€ 42,50

incl. 2x 250ml geur. Lampe berger: Ook verkrijgbaar in andere modellen.

Dirks Woonstijl

Sojawas kaarsen

€ 69,95

Cadeau groot of klein? In de decembermaand moet je bij Bloem & Zo zijn. Wij hebben biologische kaarsen met een geurtje in een vrolijk kleurtje.

Schapenvacht pantoffels

®Donja HD schapenvacht pantoffels met flexibele zool. Verkrijgbaar in de maten 36 t/m 46.

Het Millus Handelshuis

JBL PartyBox 100

vanaf

€ 2,95 Bloem & Zo

Heerlijck December magazine

Draagbare Bluetoothpartyluidspreker met lichteffecten (oplaadbaar).

€ 299,00

€ 259,00

Welcom bij Vos

Wonen, huishouden en elektronica | 45


Baby, kind en sport Houten Babyspeelgoed

Nieuw houten Babyspeelgoed van Jipy in roze en blauwe uitvoeringen.

Vanaf

4,99

Kinder PSV Pyjama

€ 19,95

Ook verkrijgbaar: Fanartikelen PSV en Ajax.

Van de Goor Speelgoed Top 1 Toys

MK Sport Gemert

Bright lichtgevende voetbal

€ 39,95 Bright lichtgevende voetbal, als je een foto/filmpje maakt met flits, dan licht deze bal op.

MK Sport Gemert

vanaf

€ 14,

95

Supergave spullen van de populaire vloggers Enzo Knol en Djamila.

Vanaf

4,99

Pyama’s van Feetje

Deze heerlijk zachte pyjama’s van Feetje zijn een echte musthave voor jouw kindje! In alle kleuren verkrijgbaar. In de maten 56 t/m 128.

New Kids Mini & Teens

46 | Baby, kind en sport

Van de Goor Speelgoed Top 1 Toys

Heerlijck December magazine


Wit of zwarte loopsok Coolmax kwaliteit. 3 maten 36/39 40/43 44/47.

2 paar

€ 12,50 tot 31 dec. 2020

MK Sport Gemert

Keezen spellen

vanaf

Keezen spellen vanaf 2 personen tot een complete set voor maximaal 8 personen.

Van de Goor Speelgoed Top 1 Toys

€ 17,99

Clementoni Puzzel per stuk

6,00

Twee voor

10,00

Hockeybal

Per stuk

Emoticon hockeybal, in 3 uitvoeringen.

Van de Goor Speelgoed Top 1 Toys

MK Sport Gemert

Trui zwart vanaf

Gratis boekje

€ 33,50 De V.V. Gemert trui, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met nieuw logo en eventueel nummer of initialen.

Bij aankoop van een paar

Babyschoentjes een gratis boekje “voetje voor voetje”

Bijpassende broek voor 29,95.

Penninx Schoenen

MK Sport Gemert

Knuffelbeer 1.35m

5,50

Stanno Thermo set, lange broek en/of shirt lange mouw Voor warmte en droog houden. los € 24,95 per stuk.

€ 59,99 Van de Goor Speelgoed Top 1 Toys

Heerlijck December magazine

MK Sport Gemert

Combi set tijdelijk

42,50

Baby, kind en sport | 47


Dier, tuin en klussen WERA 30-dlg bitset

Een 30-delige bitset met één universele houder en sterke magneet, geschikt om direct op de machine aan te sluiten.

€ 34.76

€ 19,95

Loeplamp 12 Watt Zwart

€ 29,99

- 8x PH Bits (1,2,3) - 9x PZ Bits (1,2,3) - 6x Torx Bits (T10,15,20,25,30,40) - 3x Plat Bits (4,5/5,5/6,5) - 3x Hex-Plus Bits (4,0/5,0/6,0)

Lichtgewicht en compacte tafel loeplamp. De lamp heeft een krachtige 3+12 diopter 10 cm glazen lens en is ideaal voor gedetailleerd werk met kleine onderdelen.

Enorm Graat

Enorm Graat

Garen in de winkel

(m.u.v. andere lopende acties en borduurgaren)

15% korting

Wolwinkel Het Zwarte Schaap

48 | Dier, tuin en klussen

Heerlijck December magazine


Nebo Little Larry Power pocket light Is een krachtige LED lamp in pen formaat. - Aluminium body - C.O.B. technologie - 250 lumen - Metalen clip 180 graden (roteerbaar) - Magnetische onderzijde

KWB 62-dlg. boren en bitsset

€ 9,

95

Kunststof koffer met optimale vulling aan bits en bithouders voor alle (accu)boormachines. Talrijke hout-, metaal-, steenboren en zeskantdoppen.

€ 25.74

€ 19,95

Enorm Graat

Enorm Graat

Extra sleutel

OPTI Schroefverwijderbitset 17-dlg.

Ook autosleutels met startonderbreker. Klaar terwijl u wacht.

€ 29,95

Inhoud: Schroefbits 1x PH1, PH2 en PH3 1x PZ1, PZ2 en PZ3 1x T10, T15, T20, T25, T30 en T40 4x schroefverwijderbit 1x snelspanbithouder

Enorm Graat

Carwash

Vanaf

Nu 5 wasbeurten voor

Het meest uitgebreide wasprogramma: • Voorwassen • Velgen reinigen • Hogedruk wielwassen • Bodemwassen • Hogedruk dorpel reinigen • Dubbel borstelwassen • 2x drogen • Hoogglans polish met repair effect

€ 39,50

€ 50,00

Prijs €15,00

Hubo Van Tiel Bakel

Nova Werklamp

€ 41.95

€ 29,95 LED werklamp oplaadbaar. 10W - 1000 lumen. Laadtijd 6 uur. Gebruiksduur hoog: 3 uur. Gebruiksduur laag: 6 uur. Powerbank functie voor het opladen van de telefoon.

Vogels autobedrijf

Enorm Graat

Heerlijck December magazine

Dier, tuin en klussen | 49


ring

Accu tuinmachines van Makita of Ego Bij de lokale tuinmachine specialist! In de maand december op een accumaaier van EGO of MAKITA

€ 14,95 Wolf Snoeischaar RR2500

Voor snelle en eenvoudig snoeiwerkzaamheden, voorzien van papegaaibek. De snijkop is in een hoek van 30° geplaatst en zo het onaangename overstrekken van de pols verhinderd. De messen zijn speciaal geslepen en voorzien van een hostaflon antikleef laag.

10% korting

Enorm Graat

Vanaf

€ 5,00 Cadeaubon

Noot Tuinmachines

Koop een cadeaubon van hartjegemert. Leuk om cadeau te geven. Deze is in de horeca en winkels in hartjegemert te besteden en te koop bij Bruna Wijn en Cigo. €5,00 - €7,50 - €10,00 - €25,00

Hartje Gemert

ENORM GRAAT

GEREEDSCHAP TECHNIEK • VEILIGHEID • VERF • HORREN • SLEUTELS Haageijk 25 Gemert • tel. 0492 -361412 enormgraat@enormwinkel.nl www.enormgraat.nl

ENORM GRAAT 50 | Dier, tuin en klussen

Heerlijck December magazine


Bedrijvenoverzicht `t Winkeltje Mode & Lifestyle

Autobedrijf Vogels

Boetiek Monique

Café Gij & Ik

Nieuwstraat 34 5421 KP Gemert info@hetwinkeltjegemert.nl 0492-361962 www.hetwinkeltjegemert.com Maandag: 13.00 – 18.00 uur Dinsdag: 09.30 – 18.00 uur Woensdag: 09.30 – 18.00 uur Donderdag: 09.30 – 18.00 uur Vrijdag: 09.30 – 21.00 uur Zaterdag: 09.30 – 17.00 uur Zondag: gesloten

Komweg 41 5421 LA Gemert info@vogelsautobedrijf.nl 0492-361472 www.vogels-renault.nl Maandag: 09.00 – 18.00 uur Dinsdag: 09.00 – 18.00 uur Woensdag: 09.00 – 18.00 uur Donderdag: 09.00 – 18.00 uur Vrijdag: 09.00 – 18.00 uur Zaterdag: 09.00 – 16.30 uur Zondag: gesloten

Ridderplein 35 5421 CX Gemert info@gijenik.nl 06-10045316 www.gijenik.nl Maandag: 11.00 – 0100 uur Dinsdag: gesloten Woensdag: 11.00 – 01.00 uur Donderdag: 11.00 – 02.00 uur Vrijdag: 11.00 – 03.00 uur Zaterdag: 11.00 – 03.00 uur Zondag: 11.00 – 01.00 uur

2Byoux

Bloem & Zo

Van de Poelstraat 1 5761 BW Bakel 2byoux@gmail.com 0492-344291 www.2byoux.com Maandag: gesloten Dinsdag: 10.00 – 17.00 uur Woensdag: 10.00 – 17.00 uur Donderdag: 10.00 – 17.00 uur Vrijdag: 10.00 – 17.00 uur Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur Zondag: gesloten

Virmundtstraat 74a 5421 BX Gemert info@bloem-zo.nl 0492-390122 www.bloem-zo.nl Maandag: gesloten Dinsdag: 09.00 – 18.00 uur Woensdag: 09.00 – 18.00 uur Donderdag: 09.00 – 18.00 uur Vrijdag: 09.00 – 20.00 uur Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur Zondag: gesloten

Kerkstraat 7 5421 KX Gemert info@boetiekmonique.nl 0492-369525 facebook.com/boetiekmonique instagram @boetiekmonique Maandag: 13.00 – 17.30 uur Dinsdag: 09.30 – 12.30 uur / 13.30 – 17.30 uur Woensdag: 09.30 – 12.30 uur / 13.30 – 17.30 uur Donderdag: 09.30 – 12.30 uur / 13.30 – 17.30 uur Vrijdag: 09.30 – 12.30 uur / 13.30 – 17.30 uur Zaterdag: 9.30 – 16.00 uur Zondag: gesloten

Aerde Schoonheidsinstituut

Bloemboetiek Johanna

Oude Bakelsedijk 14 5421 WP Gemert info@aerde.com 0492-365599 www.aerde.com Maandag: Gesloten Dinsdag: 09.00 – 21.00 uur Woensdag: 09.00 – 21.00 uur Donderdag: 09.00 – 21.00 uur Vrijdag: 09.00 – 17.30 uur Zaterdag: 09.00 – 13.00 uur Zondag: Gesloten

Kerkstraat 3 5421 KX Gemert bloemboetiekjohanna@hotmail.com 0492-365690 www.bloemboetiekjohanna.nl Maandag: 09.00 – 18.00 uur Dinsdag: 09.00 – 18.00 uur Woensdag: 09.00 – 18.00 uur Donderdag: 09.00 – 18.00 uur Vrijdag: 09.00 – 18.00 uur Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur Zondag: gesloten

Albert Heijn Gemert

Bloemsierkunst Bart van Well

Kapelaanstraat 25 5421 DD Gemert info@ahgemert.nl 0492-361861 www.ahgemert.nl Maandag 08.00 – 22.00 uur Dinsdag 08.00 – 22.00 uur Woensdag 08.00 – 22.00 uur Donderdag 08.00 – 22.00 uur Vrijdag 08.00 – 22.00 uur Zaterdag 08.00 – 22.00 uur Zondag 08.00 – 22.00 uur

Van de Poelstraat 3 5761 BW Bakel De Wever 27 5751 KT Deurne info@bloemsierkunstvanwell.nl 0492-574014 www.bloemsierkunstvanwell.nl Maandag: 09.00 – 18.00 uur Dinsdag: 09.00 – 18.00 uur Woensdag: 09.00 – 18.00 uur Donderdag: 09.00 – 18.00 uur Vrijdag: 09.00 – 18.00 uur Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur Zondag: gesloten

Heerlijck December magazine

Brasserie Kop of Munt Kerkstraat 21 5421 KX Gemert info@brasseriekopofmunt.nl 0492-347371 wwwbrasseriekopofmunt.nl Maandag: 10.30 – 16.30 uur Dinsdag: 10.30 – 16.30 uur Woensdag: 10.30 – 16.30 uur Donderdag: 10.30 – 16.30 uur Vrijdag: 10.30 – 22.30 uur Zaterdag: 10.30 – 22.30 uur Zondag: 10.30 – 22.30 uur

CoMPjoeter Oude Molenweg 22c 5425 VR De Mortel verkoop@compjoeter.nl 0492-842138 www.compjoeter.nl Maandag: gesloten Dinsdag: 13.30 – 18.00 uur Woensdag: 13.30 – 18.00 uur Donderdag: 13.30 – 18.00 uur Vrijdag: 13.30 – 18.00 uur Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur Zondag: gesloten (Ook hulp aan huis)

Let op: door de maatregelen omtrent Corona kunnen de openingstijden afwijken. Kijk voor de actuele openingstijden altijd even op de website van de desbetreffende onderneming.

Bedrijvenoverzicht | 51


DA Het Gouden Hert

De Warung Express

Nieuwstraat 9 5421 KN Gemert 0492-361355 www.da.nl/da-drogisterij-parfumerie-het-gouden-hert-gemert-5421 Maandag: 09.00 – 18.00 uur Dinsdag: 09.00 – 18.00 uur Woensdag: 09.00 – 18.00 uur Donderdag: 09.00 – 18.00 uur Vrijdag: 09.00 – 21.00 uur Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur Zondag: gesloten

Dintel 1 Commandeur 8 5422VT Gemert 5421 LK Gemert info@warungexpress.nl info@dirkswonen.nl 06-54350299 0492-363848 www.warungexpress.nl www.dirkswonen.nl Maandag: gesloten Maandag: 13.00 – 18.00 uur Dinsdag: gesloten Dinsdag: 09.30 – 18.00 uur Woensdag: gesloten Woensdag: 09.30 – 18.00 uur Donderdag: gesloten Donderdag: 09.30 – 18.00 uur Vrijdag: afhalen Vrijdag: 09.30 – 21.00 uur 14.00 – 16.00 uur Zaterdag: 09.30 – 17.00 uur bezorgen Zondag: gesloten 16.00 – 19.00 uur Zaterdag: afhalen Domino`s Pizza Gemert 14.00 – 16.00 uur bezorgen Nieuwstraat 30B 5421 KP Gemert 16.00 – 19.00 uur 0492-743300 Zondag: gesloten www.dominos.nl/winkel/ nl-gemert-30859 Deuforia Maandag: 16.00 – 22.00 uur Elzent 42 Dinsdag: 16.00 – 22.00 uur 5422 AZ Gemert Woensdag: 16.00 – 22.00 uur 06-28717331 Donderdag: 16.00 – 22.00 uur Op afspraak Vrijdag: 12.00 – 22.00 uur Zaterdag: 13.00 – 22.00 uur Zondag: 13.00 – 22.00 uur

De Blauwe Ballon Sint Severusstraat 21 5421 KL Gemert info@de-blauweballon.nl 0492-363804 www.de-blauweballon.nl Op afspraak

De Gimmerse Verleiding Commandeur 9 - 11 5421 LK Gemert info@ijssalondeverleiding.nl 0492-795580 www.ijssalondeverleiding.nl Maandag: 12.00 – 18.00 uur Dinsdag: 10.00 – 18.00 uur Woensdag: 10.00 – 18.00 uur Donderdag: 10.00 – 18.00 uur Vrijdag: 10.00 – 21.00 uur Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur Zondag: gesloten

De Gebroeders Dorpsstraat 14 A 5761 BN Bakel info@de-gebroeders.com 0492-231093 www.de-gebroeders.com Maandag: Gesloten Dinsdag: Gesloten Woensdag: Gesloten Donderdag: Gesloten Vrijdag: 12.00 – 18.00 uur Zaterdag: 12.00 – 18.00 uur Zondag: 12.00 – 18.00 uur Na de kerst gesloten.

Dirks Woonstijl

Dirk Kappers

Binderseind 15 5421 CG Gemert 0492-364254 www.dirk-kappers.business.site Maandag: gesloten Dinsdag: 08.30–12.00 / 13.00–18.00 uur Woensdag: 08.30–12.00 / 13.00–18.00 uur Donderdag: 08.30–12.00 / 13.00–18.00 uur Vrijdag: 08.30–12.00 / 13.00–18.00 uur Zaterdag: 08.00–13.00 Zondag: gesloten

Duthmann Goudsmid & Juweliers Kerkstraat 19 5421 KX Gemert info@duthmann.nl 0492-365557 www.duthmann.nl Maandag: gesloten Dinsdag: 09.30 – 17.30 uur Woensdag: 09.30 – 17.30 uur Donderdag: 09.30 – 17.30 uur Vrijdag: 09.30 – 17.30 uur Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur Zondag: gesloten

EMC Slank & Fit Bakel Sint Wilbertsplein 8 5761 BK Bakel info@emcslankenfit.nl 0492-745159 www.emcslankenfit.nl Maandag: 07.15 – 12.00 / 15.00 – 21.30 uur Dinsdag: 07.15 – 12.00 / 15.00 – 21.30 uur Woensdag: 07.15 – 12.00 uur Donderdag: 07.15 – 12.00 / 15.00 – 21.30 uur Vrijdag: 07.15 – 12.00 / 16.00 – 20.00 uur Zaterdag: 07.15 – 12.00 uur Zondag: 09:00 – 12.00 uur

EMC Slank & Fit Gemert Gelind 28 5421 BN Gemert gemert@emcslankenfit.nl 0492-745159 www.emcslankenfit.nl Maandag: 07.30 – 12.00 / 18.00 – 21.00 uur Dinsdag: 07.30 – 12.00 / 18.00 – 21.00 uur Woensdag: 18:00 – 21.00 uur Donderdag: 07.30 – 12.00 / 18.00 – 21.00 uur Vrijdag: 07.30 – 12.00 uur Zaterdag: 07.30 – 12.00 uur Zondag: gesloten

Enorm Graat Haageijk 25 5421 KW Gemert enormgraat@enormwinkel.nl 0492-361412 www.graat.enorm.nl Maandag: 09.00 – 18.00 uur Dinsdag: 09.00 – 18.00 uur Woensdag: 09.00 – 18.00 uur Donderdag: 09.00 – 18.00 uur Vrijdag: 09.00 – 20.00 uur Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur Zondag: gesloten

Fam. van der Heijden Kerstbomen Deel 88 5421 RV Gemert 0492-367146 / 06-46566032 / 06-22547883 Maandag: 09.00 – 19.00 uur Dinsdag: 09.00 – 19.00 uur Woensdag: 09.00 – 19.00 uur Donderdag: 09.00 – 19.00 uur Vrijdag: 09.00 – 19.00 uur Zaterdag: 09.00 – 18.00 uur Zondag: 10.00 – 16.00 uur

Foodies & Zo O.L. Vrouwestraat 33 5423 SH Handel info@foodiesenzo.nl 0492-321655 www.foodiesenzo.nl Lunch: Dagelijks van 12.00 – 16.00 uur Diner: Woensdag t/m Zondag vanaf 17.00 uur Bezorgservice: Dagelijks van 12.00 – 19.00 uur Zondag open vanaf 10:00 uur

Let op: door de maatregelen omtrent Corona kunnen de openingstijden afwijken. Kijk voor de actuele openingstijden altijd even op de website van de desbetreffende onderneming.

52 | Bedrijvenoverzicht

Heerlijck December magazine


Gall & Gall Gemert

Het Millus Handelshuis

Kapelaanstraat 23 5421 DD Gemert info@ahgemert.nl 0492-361861 www.ahgemert.nl/gallgall Maandag: 12.00 – 21.00 uur Dinsdag: 09.00 – 21.00 uur Woensdag: 09.00 – 21.00 uur Donderdag: 09.00 – 21.00 uur Vrijdag: 09.00 – 22.00 uur Zaterdag: 09.00 – 22.00 uur Zondag: 12.00 – 19.00 uur

Berken 5 5763 BH Milheeze info@hetmillushandelshuis.nl 06-29357010 www.hetmillushandelshuis.nl Winkelbezoek op afspraak

Gemert Media BV Vliet 20 5422 VV Gemert info@gemertmedia.nl 0492-371111 www.gemertmedia.nl Maandag: 08.30-17.30 uur Dinsdag: 08.30-17.30 uur Woensdag: 08.30-17.30 uur Donderdag: 08.30-17.30 uur Vrijdag: 08.30-17.30 uur Zaterdag: gesloten Zondag: gesloten

Goudsmid Remko Kerkstraat 24a 5421 KX Gemert 0492 367875 Maandag: gesloten Dinsdag: 09.00 – 18.00 uur Woensdag: 09.00 – 18.00 uur Donderdag: 09.00 – 18.00 uur Vrijdag: 09.00 – 20.00 uur Zaterdag: 09.00 – 16.00 uur Zondag: gesloten

Hema Gemert Nieuwstraat 33 5421 KN Gemert 0492-366196 www.hema.nl Maandag: 09.00 – 18.00 uur Dinsdag: 09.00 – 18.00 uur Woensdag: 09.00 – 18.00 uur Donderdag: 09.00 – 18.00 uur Vrijdag: 09.00 – 21.00 uur Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur Zondag: gesloten

Het Oude Vat St. Annastraat 55 5421 KB Gemert info@hetoudevat.nl 0492-361463 www.hetoudevat.nl Maandag: 10.00 – 18.00 uur Dinsdag: 09.30 – 18.00 uur Woensdag: 09.30 – 18.00 uur Donderdag: 09.30 – 18.00 uur Vrijdag: 09.30 – 18.00 uur Zaterdag: 09.00 – 18.00 uur Zondag: 13.00 – 17.00 uur

Hubo van Tiel Bakel Dorpsstraat 29 5761 BL Bakel bakel@hubo.nl 0492-341295 www.hubo.nl/bakel Maandag: 08.30 – 18.00 uur Dinsdag: 08.30 – 18.00 uur Woensdag: 08.30 – 18.00 uur Donderdag: 08.30 – 18.00 uur Vrijdag: 08.30 – 18.00 uur Zaterdag: 08.30 – 17.00 uur Zondag: gesloten

Ieder 1 Goudsmid Nieuwstraat 1 5421 KN Gemert info@ieder1goudsmid.nl 06-23019123 www.ieder1goudsmid.nl Maandag: gesloten Dinsdag: 10.00 – 17.30 uur Woensdag: 10.00 – 17.30 uur Donderdag: 10.00 – 17.30 uur Vrijdag: 10.00 – 17.30 uur Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur Zondag: gesloten

Kaas & Anders

Longfields by Sophie

Virmundtstraat 6A 5421 BW Gemert info@kaasenanders.nl 0492-330458 www.kaasenanders.nl Maandag: gesloten Dinsdag: 09.30 – 17.30 uur Woensdag: 09.30 – 17.30 uur Donderdag: 09.30 – 17.30 uur Vrijdag: 09.30 – 17.30 uur Zaterdag: 09.30 – 17.00 uur Zondag: gesloten

Commandeur 5 5421 LK Gemert sophie1999@live.nl 06-14039195 www.longfields.nl Maandag: gesloten Dinsdag: 09.30 – 18.00 uur Woensdag: 09.30 – 18.00 uur Donderdag: 09.30 – 18.00 uur Vrijdag: 09.30 – 21.00 uur Zaterdag: 09.30 – 17.00 uur Zondag: gesloten

Koffie & Anders

Margriet v.d. Heuvel – Camps

Virmundtstraat 5 5421 BT Gemert info@koffieenanders.nl 0492-330457 www.koffieenanders.nl Maandag: gesloten Dinsdag: 09.30 – 17.30 uur Woensdag: 09.30 – 17.30 uur Donderdag: 09.30 – 17.30 uur Vrijdag: 09.30 – 17.30 uur Zaterdag: 09.30 – 17.00 uur Zondag: gesloten

Zand 1 5761 RM Bakel mvdh1944@gmail.com 06-108433300 www.uwaloewinkel.flp.com Op afspraak

Landwinkel De Reijse Heerlijckheid Rooije Hoefsedijk 82 5421 XP Gemert info@dereijseheerlijckheid.nl 0492-317181 www.dereijseheerlijckheid.nl Maandag: 09.00 – 17.30 uur Dinsdag: gesloten Woensdag: 09.00 – 17.30 uur Donderdag: 09.00 – 17.30 uur Vrijdag: 09.00 – 17.30 uur Zaterdag: 08.30 – 16.00 uur Zondag: gesloten

Lekkernij Geschenken Eiermijndreef 1 5764 RH De Rips info@lekkernijautomaat.nl 06-45179969 www.lekkernijgeschenken.nl Lekkernijautomaat is 7 dagen per week geopend van 07.00 – 21.00 uur

Minn10 Commandeur 7 5421 LK Gemert info@minn10.nl 0492-387016 www.minn10.nl Maandag: gesloten Dinsdag: 09:30 - 18:00 Woensdag: 09:30 - 18:00 Donderdag: 09:30 - 18:00 Vrijdag: 09:30 - 21:00 Zaterdag: 09:30 - 17:00 Zondag: gesloten

MK Sport Gemert Nieuwstraat 44 5421 KP Gemert info@mksportgemert.nl 0492-362342 www.mksportgemert.nl Maandag: 13.00 – 18.00 uur Dinsdag: 09.00 – 18.00 uur Woensdag: 09.00 – 18.00 uur Donderdag: 09.00 – 18.00 uur Vrijdag: 09.00 – 21.00 uur Zaterdag: 09.00 – 1700 uur Zondag: gesloten

Let op: door de maatregelen omtrent Corona kunnen de openingstijden afwijken. Kijk voor de actuele openingstijden altijd even op de website van de desbetreffende onderneming.

Heerlijck December magazine

Bedrijvenoverzicht | 53


Monsieur Merlot Wijnhandel & Wijnproeverijen Dorpsstraat 27 5761 BL Bakel info@monsieurmerlot.nl 06-14228693 www.monsieurmerlot.nl Maandag: gesloten Dinsdag: gesloten Woensdag: gesloten Donderdag: gesloten Vrijdag: 09.00 - 12.00 / 15.00 - 20.00 uur Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur Zondag: gesloten

My Precious Originals Kruiseind 51a 5421 NB Gemert info@mypreciousoriginals.nl 06-54984967 www.mypreciousoriginals.nl Maandag: gesloten Dinsdag: gesloten Woensdag: 10.00 – 17.00 uur Donderdag: 10.00 – 17.00 uur Vrijdag: 10.00 – 19.00 uur Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur Zondag: gesloten

Negôssie Wethouder Jaspershof 19 5422 BZ Gemert christelmaas@hotmail.com 06-23624127 www.christelmaas.nl www.optidee.nl/christel-maas Op afspraak

New Kids Mini & Teens Nieuwstraat 5 5421 KN Gemert newkidsbydemi@outlook.com 0492-218921 www.facebook.com/New-Kids-byDemi-1548798318683631 Maandag: 11.00 – 18.00 uur Dinsdag: 09.30 – 18.00 uur Woensdag: 09.30 – 18.00 uur Donderdag: 09.30 – 18.00 uur Vrijdag: 09.30 – 21.00 uur Zaterdag: 09.30 – 17.00 uur Zondag: gesloten

54 | Bedrijvenoverzicht

Noot Tuinmachines Burg. vd Wildenberglaan 36a 5764 RE De Rips info@noottuinmachines.nl 06-51527799 www.noottuinmachines.nl Ma. t/m vrij.: geopend op afspraak Zaterdag: 08.00 – 13.00 uur Zondag: gesloten

Ondernemersvereniging Hartje Gemert Gemert info@hartjegemert.nl www.hartjegemert.nl

Penninx Schoenen Nieuwstraat 36 5421 KP Gemert info@penninxschoenen.nl 0492-366200 www.penninxschoenen.nl Maandag: 13.00 – 18.00 uur Dinsdag: 09.30 – 18.00 uur Woensdag: 09.30 – 18.00 uur Donderdag: 09.30 – 18.00 uur Vrijdag: 09.30 – 20.00 uur Zaterdag: 09.30 – 17.00 uur Zondag: gesloten

Perbakfiets.nl Ridderplein 33 5421 CX Gemert 085-0022202 www.perbakfiets.nl Maandag: 09.00 – 18.00 uur Dinsdag: 09.00 – 18.00 uur Woensdag: 09.00 – 18.00 uur Donderdag: 09.00 – 18.00 uur Vrijdag: 09.00 – 18.00 uur Zaterdag: gesloten Zondag: gesloten

Rabauw Craft Beer

Shoeby Fashion

Ridderplein 33 5421 CX Gemert info@rabauwcraftbeer.com 085-0022202 www.rabauwcraftbeer.com Maandag: gesloten Dinsdag: gesloten Woensdag: gesloten Donderdag: 13.00 – 17.00 uur Vrijdag: 13.00 – 17.00 uur Zaterdag: gesloten Zondag: gesloten

Nieuwstraat 18a 5421 KP Gemert 0492-390199 www.shoeby.nl/winkels/gemert Maandag: 13.00 – 18.00 uur Dinsdag: 09.30 – 18.00 uur Woensdag: 09.30 – 18.00 uur Donderdag: 09.30 – 18.00 uur Vrijdag: 09.30 – 21.00 uur Zaterdag: 09.30 – 17.00 uur Zondag: gesloten

Rauw en Gauw

Slager Vogels

Kruiseind 51b 5421 NB Gemert info@rauwengauw.nl 06-34201148 www.rauwengauw.nl Maandag: gesloten Dinsdag: gesloten Woensdag: 16.00 – 20.30 uur Donderdag: 16.00 – 20.30 uur Vrijdag: 16.00 – 20.30 uur Zaterdag: 16.00 – 20.30 uur Zondag: 16.00 – 20.30 uur Bestellen kan de hele dag, tot 20.00 uur

Elsendorpseweg 68a 5424 TB Elsendorp info@slagervogels.nl 0492-352023 www. slagervogels.nl Openingstijden winkel Maandag: gesloten Dinsdag: gesloten Woensdag: gesloten Donderdag: 09.00 – 18.30 uur Vrijdag: 09.00 – 18.30 uur Zaterdag: 09.00 – 14.30 uur Zondag: gesloten Bezorgtijden maandag t/m zaterdag van 15.00 – 18.00 uur

Rijkers Slaaprijk

Slagerij Snijders

Kruiseind 45 5421 NB Gemert info@rijkersslaaprijk.nl 0492-361423 www.rijkersslaaprijk.nl Maandag: gesloten Dinsdag: 09.30 – 17.30 uur Woensdag: 09.30 – 17.30 uur Donderdag: 09.30 – 17.30 uur Vrijdag: 09.30 – 20.00 uur Zaterdag: 09.30 – 17.00 uur Zondag: gesloten

Molenakkerstraat 87 5421 BM Gemert info@slagerijsnijders.nl 0492-361222 www.slagerijsnijders.nl Maandag: 08.30 – 12.30 / 13.30 – 18.00 uur Dinsdag: gesloten Woensdag: 08.30 – 12.30 / 13.30 – 18.00 uur Donderdag: 08.30 – 12.30 / 13.30 – 18.00 uur Vrijdag: 08.30 – 12.30 / 13.30 – 18.00 uur Zaterdag: 08.30 – 15.00 uur Zondag: gesloten

Let op: door de maatregelen omtrent Corona kunnen de openingstijden afwijken. Kijk voor de actuele openingstijden altijd even op de website van de desbetreffende onderneming.

Heerlijck December magazine


Solo Beer Brewery

Witgoedspecialist v.d. Goor

Binderseind 31 5421 CH Gemert info@solobeer.nl 0492-347143 www.solobeer.nl Alleen op afspraak. Zaterdag en zondag aanwezig

Molenakkerstraat 102 5421 BP Gemert info@specialistinwitgoed.nl 0492-361635 www.witgoedspecialist.nl Maandag: 08.30 – 12.00 / 13.30 – 18.00 uur Dinsdag: 08.30 – 12.00 / 13.30 – 18.00 uur Woensdag: 08.30 – 12.00 / 13.30 – 18.00 uur Donderdag: 08.30 – 12.00 / 13.30 – 18.00 uur Vrijdag: 08.30 – 12.00 / 13.30 – 20.00 uur Zaterdag: 08.30 – 16.00 uur Zondag: gesloten

Telecombinatie Gemert Nieuwstraat 40a 5421 KP Gemert info@telecombinatiegemert.nl 0492-368826 www.telecombinatiegemert.nl Maandag: 10.00 – 18.00 uur Dinsdag: 09.30 – 18.00 uur Woensdag: 09.30 – 18.00 uur Donderdag: 09.30 – 18.00 uur Vrijdag: 09.30 – 21.00 uur Zaterdag: 09.30 – 17.00 uur Zondag: gesloten

TR&DS Fashion Commandeur 12 5421 LK Gemert info@trendsbydemi.nl www.trendsbydemi.nl Maandag: 13.00 – 18.00 uur Dinsdag: 09.30 – 18.00 uur Woensdag: 09.30 – 18.00 uur Donderdag: 09.30 – 18.00 uur Vrijdag: 09.30 – 20.00 uur Zaterdag: 09.30 – 17.00 uur Zondag: gesloten

Usawa Coffee - koffiebranderij Kerkstraat 3a 5421 KX Gemert pieter@usawa.coffee 0492-218960 www.usawa.coffee Maandag: 09.00 – 16.00 uur Dinsdag: 09.00 – 16.00 uur Woensdag: 09.00 – 16.00 uur Donderdag: 09.00 – 16.00 uur Vrijdag: 09.00 – 16.00 uur Zaterdag: gesloten Zondag: gesloten

Van de Goor Speelgoed Top 1 Toys

Nieuwstraat 43 5421 KN Gemert info@vandegoorspeelgoed.nl 0492-365845 www.vandegoorspeelgoed.nl Maandag: 13.00 – 18.00 uur Dinsdag: 09.00 – 18.00 uur Woensdag: 09.00 – 18.00 uur Donderdag: 09.00 – 18.00 uur Vrijdag: 09.00 – 21.00 uur Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur Zondag: gesloten

Victoria Lagerweij - Goudsmid

VVV Heerlijck Vrij Gemert-Bakel

Wolwinkel het Zwarte Schaap

De Mortel info@puurplan.nl 06-38115921 www.dekunstraad.nl op afspraak

Ridderplein 49 5421 CX Gemert info@vvvgemert-bakel.nl 0492-366606 www.vvvdepeel.nl/nl/gemert-bakel Maandag: 13.00 – 16.30 uur Dinsdag: 10.00 – 16.30 uur Woensdag: 10.00 – 16.30 uur Donderdag: 10.00 – 16.30 uur Vrijdag: 10.00 – 16.30 uur Zaterdag: 10.00 – 13.00 uur Zondag: gesloten

Nijverheidsweg 8 5421 WN Gemert wolwinkelhetzwarteschaap@hotmail. com 0492-364952 www.facebook.com/ wolwinkelgemert Maandag: 13.30 – 18.00 uur Dinsdag: 13.30 – 18.00 uur Woensdag: 13.30 – 18.00 uur Donderdag: 13.30 – 18.00 uur Vrijdag: 13.30 – 18.00 uur Zaterdag: 10.00 – 15.00 uur Zondag: gesloten

Vien0% Koolhof 21 (laatste loods links) 5425 RH De Mortel anne@vienul.nl 06-38701466 www.vienul.nl Maandag: 09.00 – 17.00 uur Dinsdag: 09.00 – 17.00 uur Woensdag: 09.00 – 17.00 uur Donderdag: 09.00 – 17.00 uur Vrijdag: 09.00 – 17.00 uur Zaterdag: gesloten Zondag: gesloten

Vishandel Henk Bos Pastoor Poelplein 5421 PK Gemert Vishandelhenkbos@gmail.com 06-53431703 www.vishandelhenkbos.webnode.nl Donderdag: 09.00 – 18.00 uur Zaterdag: 09.00 – 16.30 uur

Voetinstituut Penninx Nieuwstraat 28 5421 KP Gemert info@devoetspecialist.nl 0492-361553 www.devoetspecialist.nl Maandag: gesloten, wel telefonisch bereikbaar Dinsdag: 08.30 – 12.30 / 13.15 – 17.30 uur Woensdag: 08.30 – 12.30 / 13.15 – 17.30 uur Donderdag: 08.30 – 12.30 / 13.15 – 17.30 uur Vrijdag: 08.30 – 12.30 / 13.15 – 20.00 uur Zaterdag: 08.30 – 12.30 Zondag: gesloten

Heerlijck December magazine

Wear Chavo Molenakkerstraat 84 5421 BP Gemert chavo@hotmail.nl 06-30817720 Bestellingen via instagram pagina @wearchavo Op afspraak

Welcom bij Vos Haageijk 7 5421 KW Gemert info@welcombijvos.nl 0492 – 366626 welcombij.nl/winkels/welcom-bijvos-gemert Maandag: 13.00 – 18.00 uur Dinsdag: 09.30 – 18.00 uur Woensdag: 09.30 – 18.00 uur Donderdag: 09.30 – 18.00 uur Vrijdag: 09.30 – 21.00 uur Zaterdag: 09.30 – 17.00 uur Zondag: gesloten

Woninginrichter Gemert Haageijk 12-18 5421 KW Gemert info@rooijackers-gemert.nl 0492-361496 www.rooijackers-gemert.nl Maandag: gesloten Dinsdag: 09.30 – 17.30 uur Woensdag: 09.30 – 17.30 uur Donderdag: 09.30 – 17.30 uur Vrijdag: 09.30 – 21.00 uur Zaterdag: 09.30 – 17.00 uur Zondag: gesloten

Denk lokaal, koop lokaal! Let op: door de maatregelen omtrent Corona kunnen de openingstijden afwijken. Kijk voor de actuele openingstijden altijd even op de website van de desbetreffende onderneming.

Bedrijvenoverzicht | 55


Heerlijck vrij winkelen

Lokaal winkelen is ook Diverse echte Een bijzonder boek over

Gemerts Erfgoed Nu

€ 9,96

Gemertse producten vanaf

€ 0,50

Vanaf

Een heerlijcke

Brabantse dropmix

€ 5,25

€ 10,00 Bij aankoop van een VVV bon kans op mooie prijzen. Daar kun je alle kanten mee op.

VVV Gemert-Bakel

Ridderplein 49 • 5421CX Gemert Tel 0492-366606 • info@vvvgemertbakel.nl

www.vvvgemert-bakel.nl