Heerlijck December Magazine 2021

Page 1

Editie 2021

Denk lokaal, koop lokaal


Inhoudsopgave 4 18 24 27 43 52

2

Gemert-Bakelse Lekkernijen Sport, hobby & vrije tijd Beauty, mode & lifestyle Denk lokaal, koop lokaal Wonen, huishouden & elektronica Bedrijvenoverzicht

Heerlijck December magazine


Colofon

Heerlijck December Magazine

Heerlijck December magazine is een uitgave van Gemert Media BV, uitgever van het Gemerts Nieuwsblad, BV Magazine en Heerlijck Vrij Magazine. Gemert Media BV Vliet 20 5422 VV Gemert T. 0492-371111 info@heerlijckdecembermagazine.nl www.heerlijckdecembermagazine.nl Acquisitie: René Paardekooper Petra Kramer Rob Vlemmings Redactie: Marcel Bosmans Siel Peijs Fotografie: Marcel Bosmans Jeroen Kuppens Danny van Gend Vormgeving: Gemert Media BV Oplage: 18.500 Verspreiding: Dinsdag 23 november samen met het Gemerts Nieuwsblad huis-aan-huis in de gemeenten Gemert-Bakel en Boekel Adverteren in Heerlijck December magazine? Wilt u meer informatie over adverteren in dit magazine? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Niets uit deze uitgave mag worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemmings van de uitgever. Aan deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor en door Gemert-Bakel GEMERT-BAKEL – Voor u ligt het tweede ‘Heerlijck December Magazine’. Een catalogus vol lokale producten en cadeaubonnen ter inspiratie voor Sinterklaas en Kerst. Enerzijds een stukje bewustwording voor de inwoners om aan de lokale economie te denken, anderzijds een mooi product voor ondernemend Gemert-Bakel om zich in te presenteren. “Gemert-Bakel heeft een divers aanbod aan winkels en horeca”, leggen uitgevers Rob Vlemmings en Marcel Bosmans van Gemert Media uit. “Dat maakt het aantrekkelijker om er te wonen en te werken. Deze bedrijven ondersteunen ook actief het verenigingsleven, waardoor het lidmaatschap van een sportclub of muziekvereniging betaalbaar blijft en vrijwilligersorganisaties evenementen kunnen blijven organiseren. Een groot deel van wat je lokaal uitgeeft, vloeit dus direct terug naar de gemeenschap. De middenstand is belangrijk, want zij helpt om onze dorpen leefbaar te houden. Niemand wil ook dat er leegstand in onze centra komt. We zijn ons er niet altijd van bewust dat we door lokaal te kopen samen Gemert-Bakel sterker kunnen maken en houden. ‘Denk lokaal, koop lokaal’ is de positieve boodschap die we ook met Heerlijck December Magazine willen uitdragen.”

Wat je ook in deze tweede editie kunt verwachten, is volgens Rob en René het volgende: een mooie catalogus waarin je thematisch producten vindt in de breedste zin van het woord. Cadeautips voor te klussen, speelgoed, mode en sport, maar ook Gemert-Bakelse lekkernijen en bonnen van restaurants en beautyzaken. Kortom: een echte must-have voor de inwoners van Gemert-Bakel en Boekel. “Achteraan in het magazine vind je alle bedrijven terug die erin staan, met daarbij de contactgegevens en de openingstijden. De producten staan thematisch in het magazine, dus als een ondernemer meerdere producten aanbiedt, kunnen deze producten – afhankelijk van het thema waar het onder valt – op verschillende pagina’s verdeeld in het magazine staan”, licht verkoopondersteuner Petra Kramer toe. “Zo krijg je per ondernemer veel attentiewaarde.”

René Paardekooper, media-adviseur van Gemert Media vult aan: “Iedereen kent het vuistdikke speelgoedboek van vroeger, dat in Sinterklaastijd met het Gemerts Nieuwsblad werd verspreid. Dat werd letterlijk gevreten. Wij hebben een vergelijkbaar product gecreëerd, maar dan een catalogus waarin alle producten van lokale ondernemers gebundeld zijn. Het concept is twee jaar geleden door onze collega’s van Goedemorgen Media in Laarbeek gelanceerd en omarmd door inwoners en ondernemers. Ook in Gemert-Bakel was het vorig jaar een succes.”

Druk- en zetfouten voorbehouden.

Heerlijck December magazine

3


Gemert-Bakelse Lekkernijen Chocolade spekken!!

20%

korting per zakje

In de smaken: Karamel, Wit, Melk chrispy, Puur, Melk. Normale prijs 3,95. Deze zijn te vinden op www.lekkernijgeschenken.nl of in de versautomaat aan de Eiermijndreef 1 in De Rips.

Vanaf

Chilly Bottle

Geïsoleerde meeneemfles van RVS in diverse designs, 500 ml.

Lekkernij geschenken

Koffie & Anders

IJstaarten

De hele maand december 2 bakjes Gimmertse champignons

Overheerlijke ijstaarten in verschillende smaken. Speciaal voor Sinterklaas en Kerst hebben we verschillende leuke themataarten. Verkrijgbaar in 6/8/10 persoons taart.

De Gebroeders

€ 25,00

Vanaf

14,95

€ 1,50

Landwinkel De Reijse Heerlijckheid

Cadeaukaart

Ken je iemand die helemaal gek is van onze pokébowls? Maak diegene blij met een Rauw & Gauw cadeaukaart voor Sint of Kerst.

Nu voor

€ 1,25

per 100 gram Fleur de Pré

Gepasteuriseerde Brie, heerlijk romig.

Rauw & Gauw

4 | Gemert-Bakelse Lekkernijen

Kaas & Anders

Heerlijck December magazine


Gratis cadeautje

Vanaf

€ 5,00

Cadeautje

Wat is het toch fijn om tijdens de feestdagen iets cadeau te doen! Daarom krijgt iedere betalende klant in de week van maandag 20 t/m vrijdag 24 december een heerlijck klein cadeautje om van te genieten tijdens de feestdagen!

Cadeaubon

Koop een cadeaubon van hartjegemert. Leuk om cadeau te geven. Deze is in de horeca en winkels in hartjegemert te besteden en te koop bij Bruna Wijn en Cigo. €5,00 - €7,50 - €10,00 - €25,00.

Hartje Gemert

Landwinkel De Reijse Heerlijckheid

Gemarineerde runderschnitzel

Dunne malse biefstuk. Om en om bakken. Naturel, gemarineerd of truffel marinade.

95 €per11 , 11

Kadootjesbonbons

per 100 gram

€ 2,

59

11 stuks in 5 smaken. Leuk als relatiegeschenk.

De Gimmerse Verleiding Slagerij Welten

Thuisproeverij

Het Solo speciaalbier mixpakket bestaat uit bieren uit het vaste assortiment. Een pakket ambachtelijke bieren om samen van te genieten. Perfect voor een thuisproeverij!

Rietmansalade 100 gram

12 bieren (3 personen)

€ 25,00

24 bieren (6 personen)

€ 50,

00

€ 0,99

Miranda’s Groenten en Fruit Solo Beer Brewery

Heerlijck December magazine

Gemert-Bakelse Lekkernijen | 5


Brabantse worstenbroodjes

Het Brabantse worstenbroodje is misschien wel de bekendste lekkernij van onze provincie. De worstenbroodjes van Lekker Brabant zijn altijd royaal gevuld en smaakvol gekruid, volgens traditioneel recept. Ze worden uiteraard, net als vroeger, met de hand gemaakt door ambachtelijke bakkers. Hoe ze smaken? Naar meer!

Kip

Dit noemen we nou kiplekker! Deze en veel andere grill producten worden dagelijks vers voor u bereid.

Verspakket

Makkelijk en verser dan vers. Maak binnen een handomdraai een bijzonder lekker gerecht met de verspakketten bij AH. Wat dacht je van Pompoenrollade met couscous? We hebben ruim 40 verschillende verspakketten, ontdek ze in onze winkel.

Gimmertse Kruidenbitter

Gimmertse Boterbabbelaar

Hier is de smaak van vanille en boter tot elkaar gebracht tot een our-Hollandse, vloeibare boterbabbelaar. Verrassend diep van smaak en boterzacht in de afdronk. Puur een traktatie, maar ook heerlijk naast een kopje koffie.

is een kruidenbitter die getrokken is van de fijnste kruiden, geselecteerd volgens oude receptuur (o.a. jeneverbes en kruidnagel). Een kruidenbitter met een rijk aroma en een bijzonder karakter.

Albert Heijn & Kapelaanstraat 25 Gemert 6 | Gemert-Bakelse Lekkernijen

Heerlijck December magazine


Varkenshaas in roomsaus

Meer dan 20 soorten koffie

meer dan 20 soorten koffie

Kant en klare varkenshaas in roomsaus. Ook verkrijgbaar in Jägersaus of Teriyakisaus.

Ook FairTrade en Biologisch! Kijk voor ons volledige assortiment op www.koffieenanders.com

per 100 gram

€ 1,59

Koffie & Anders

Slagerij Welten

Chocolade rovellie bollen!!

20% korting op 1 box

-20%

in december

Chocolade met een heerlijke praline vulling ( verschillende smaken in 1 box ) Normale prijs 6,00 Deze zijn te vinden op www.lekkernijgeschenken.nl of in de versautomaat aan de Eiermijndreef 1 in De Rips.

Bakmixen

Lekker smullen van cake, taart, pannenkoeken of plaatkoek!

Lekkernij geschenken

Landwinkel De Reijse Heerlijckheid

Kwart-over-12-uurtje naar keuze De hele winter woensdag t/m zondag DAGEN vanaf 11.00u lunchen bij 7 Gij&ik. Tegen inlevering van deze bon in de hele maand januari een kwart-over12-uurtje naar keuze (vlees, vis of vega) voor 10,-.

Ook op kerst avond GEN

12,50

€ 10,00

PER WEEK OPE

LUNCH TOT 16.00u

AVONDHAP 16.00u TOT 20.00u

PER

LUNCH

TOT

WEEK

OPEN

7 DAGEN PER WEEK OPEN

DE HELE DAG: LEKKER BORRELEN

16.00u

LUNCH TOT 16.00u

AVONDHAP

16.00u

TOT

20.00u CHECK

GIJENIK.NL VOOR ONZE AGENDA: LIVE MUZIEK, DJ'S & EVENEMENTEN

AVONDHAP 16.00u TOT 20.00u

DE

HELE

DAG:

LEKKER

BORRELEN DE HELE DAG: LEKKER BORRELEN

GIJ&IK

K GIJENIK.NL VOOR ONZE AGENDA: CHECK GIJENIK.NL VOOR ONZE AGENDA: E MUZIEK, DJ'S & EVENEMENTEN LIVE MUZIEK, DJ'S & EVENEMENTEN

GIJ&IK GIJ& IK P RO O S T

&

PROOST & PROEFLOKAAL

RIDDERPLEIN 35, 5421 CX GEMERT WWW.GIJENIK.NL

PROOST & PROEFLOKAAL

P RO E F L O K A A L

RIDDERPLEIN 35, 5421 CX GEMERT

RIDDERPLEIN

35,

Heerlijck December magazine

5421

CX

GEMERT

WWW.GIJENIK.NL

WWW.GIJENIK.NL

Gemert-Bakelse Lekkernijen | 7


steakENenSCAMPI puur STEAK Vers box Vers box Voorgerecht Amuse • Carpaccio à lamet Slager Vogels Tartelette bospaddestoelen

& truffel

Soep Voorgerecht • Huisgemaakte pompoensoep oosterse stijl met champignons, sesammaanzaadjes, oude kaas • Carpaccio a laenSlager Vogels • Loaded • Soepplukbrood, Italiaans broodje gevuld met tomatentapenade, kruidenkaas, zontomaatje, mozzarella, • Pompoensoep met pulled chicken tijm en rozemarijn

• Verse entrecote met rozemarijn en tijm, knoflook Hoofdgerecht • Verse scampi in marinade van scampi olie • Entrecote met truffel jus en knoflook-peper • Gepofte aardappels met zeezout • Gepofte aardappels met een kruiden melange • Aardappeltruffelgratin • Gekarameliseerde regenboogwortels • Seizoensgroenten met thijm gebalanceerd en gekruid voor in de oven. • Salade van pompoen, zontomaat, cranberry-raisinsmix, • Salade van rucola, granaatappelpitjes, rode ui, kikkererwten, cashewnoten, gekruid en een pecannoten, vijgen met een dressing passende dressing van olijf olie & balsamico azijn. • Stoofpeertje

Dessert Dessert Cheestoetje cake bastonge & amerene • Luchtig metmet kersen in port en Bastogne kruim of Tiramisu

kersen

Verschillende versboxen verkrijgbaar. Zie https://slagervogels.nl/ 8 | Gemert-Bakelse Lekkernijen

vers box

• Breekbrood met zee zout & trio van hocuspocus dip, tapenade en kruidenboter Hoofdgerecht

Heerlijck December magazine


Geniet ook deze decembermaand van onze bowls.

€ 5,50 -

€ 7,

Chocolade letters

Ambachtelijke chocolade letters gemaakt van Callebaut chocolade. Handgespoten of gegoten letters in de smaken wit, melk, puur of gold.

00

De Gebroeders

Kies voor de bestaande bowls, een fijne maandspecial of stel geheel naar eigen smaak samen. Gauw besteld, gauw in huis!

Vanaf

9,50

Rauw en Gauw

Cadeautip voor de feestdagen! Bestel uw cadeaubon(nen) voor ieder gewenst bedrag. Stuur ons een mailtje met het gewenste aantal, bedrag & uw adres en wij bezorgen de bon(nen) verpakt als een leuk cadeautje bij u thuis. Stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

3-pack Rabauw

€ 10,50

Ambachtelijk gebrouwen bier uit Gemert. Bestel via onze webshop (rabauw.org/webshop) of kom langs in onze Bierwinkel & Brouwlab aan het Ridderplein.

Rabauw

Brasserie Kop of Munt

Meer dan 160 smaken losse thee

meer dan 160 smaken thee

Cadeaubon

Kijk voor ons volledige assortiment op www.koffieenanders.com

Koffie & Anders

Heerlijck Bierpakket

Het Heerlijck bierpakket van Solo Beer is een cadeau voor de echte bier liefhebbers. Het pakket bevat 6 ambachtelijke bieren, van verfrissend witbier tot trendy blond.

€ 15,00 Nu de feestdagen eraan komen, is er toch niks leukers om een leuk cadeau te geven. Heeft u al eens gedacht aan een cadeaubon van Restaurant Nederheide. Deze is verkrijgbaar in ieder gewenst bedrag.

Solo Beer Brewery

Heerlijck December magazine

Natuurpoort Nederheide

Gemert-Bakelse Lekkernijen | 9


mert bestaat 24 24 s tGe sto'aa in m be t Do er m Ge s o' in m Do juni 1 jaar! juni 1 jaar! at 2aa4t 24 est bbo na ert m e zeGe G de 's n o va in st ng m be ri o t D ve er m le in 24 st Bij mino's Gemer sto'aa bein tm Do Do r! a ja ! 1 ar i n juni 1 ja juni 1jujaar!

2

medium pizza’s

€ 10,00 er 2021

alen t/m 31 decemb

Alleen geldig bij afh

20200617130818_4969.adpro.indd 1 20200617130818_4969.adpro.indd 1

6/17/2020 1:08:14 PM 6/17/2020 1:08:14 PM

20200617130818_4969.adpro.indd 1 20200617130818_4969.adpro.indd 1

6/17/2020 1:08:14 PM

Domino’s Gemert | Nieuwstraat 30B | Tel. 0492-743 300

20200617130818_4969.adpro.indd 1

10 | Gemert-Bakelse Lekkernijen

6/17/2020 1:08:14 PM

6/17/2020 1:08:14 PM

Heerlijck December magazine


Biefstuk steak

Super malse biefstuk gemarineerd met black garlic... Overheerlijk !!!

By Ypma wijn Benieuwd naar een goede wijn gemaakt in Gemert-Bakel, Peeldorpje uit ons 100 jarige De Rips, verkrijgbaar By Ypma wijngaard.

per 100 gram

€ 2,75

By Ypma Slagerij Welten

Luxe bonbondoos

15 handgemaakte bonbons

€ 12,95

Nu per doos

€ 13,50 De Gimmerse Verleiding

Heerlijck December magazine

Gemert-Bakelse Lekkernijen | 11


! d j i t t e Gourm 95

50 95

€55,,

50

€ 5,

Gourmetpakket Klassiek

rs.

per pe

Gourmetpakket Chique

• Filetlapje souvlaki • Hamburger • Pepersteak • Shoarmavlees • Indian kipfiletje (malse kipfilet met Indische smaak) • Crispy baconburger • Varkenssatélapje ± 300 gram vlees p.p.

Gourmetpakket Puur

5050 , 7 5 € ,

rs. • Hamburger per pe • Varkenshaassaté lapje • Pepersteak (malse biefstuk in pepermarinade) • Pulled Pork • Indian kipfiletje (malse kipfilet met Indische smaak) • Kalfsoester • Bourgondisch riblapje ± 300 gram vlees p.p.

eet v compl

9550 , 0 5 1 € , rs.

per pe

• Rib-eye steak met zeezout en zwarte peper • Varkenshaassaté lapje • Kalfsoester • Lamsworstje Ras el Hanout • Spiesje van ossenhaas met zongedroogde tomaat • Lamskotelet met Franse tuinkruiden • Coffee/black pepper kipfiletje • Slavinkje ± 300 gram vlees p.p.

Vis box gourmet vlees s r e v · • Scampi spiesjes · puur k j i l e t h • Gemarineerde czalmmootjes 9590 · am ba victoriabaarsjes d •gGemarineerde r 5 o € , er z

8,

rs.

per pe

n a p y t r a P 7,

Alle vlees pakketten zijn aan te vullen met:

e u c e arb

Aanvullend gourmetpakket “All inclusive’’

s e e l v vers

Het gourmetpakket “all-inclusive’’ omvat de volgende producten:

B

• Heerlijk breekbrood met onze • Rijkelijk opgemaakte schaal Brabantse huisgemaakte kruidenboter rundvleessalade • Heerlijk gekruide aardappelschijfjes • Verse rauwkost salade • Gesneden uienringen uit eigen keuken • Gesneden paprika reepjes - Seizoens salade • Gesneden champignonschijfjes - Slager Vogels salade - Huissalade Het ‘’All inclusive’’ gourmetpakket is te • Verschillende sauzen bestellen vanaf 4 personen. - Knoflooksaus (deze prijs komt dan boven - Cocktailsaus op het gekozen vlees pakket) - Zigeunersaus Van Musschenbroekstraat 4 - Shoarmasaus

k j i l r e e ) (h

9500

€ 5,

rs.

per pe

0492 352 023 • info@slagervogels.nl 5424 VB Elsendorp

Voor andere gourmetschotels zie onze website:

www.slagervogels.nl

Ook aanvulling mogelijk voor compleet verzorgd.

Van Musschenbroekstraat 4 • 5424 VB Elsendorp 0492 - 352 023 • info@slagervogels.nl

12 | Gemert-Bakelse Lekkernijen

Heerlijck December magazine


6-pack Rabauw

La Via del Tè

Nieuw design, de Camilla Jungle theemokken met filter

Koffie & Anders

€ 17,

95

Ambachtelijk gebrouwen bier uit Gemert. Bestel via onze webshop (rabauw.org/ webshop) of kom langs in onze Bierwinkel & Brouwlab aan het Ridderplein.

€ 18,50

Rabauw

Message Spoon

Leuk om cadeau te geven

Demoiselle Rood en Wit

Onze nieuwe huiswijn, Combineren mag!

2,

95

per stuk

Koffie & Anders

per stuk

9,95

6 voor de prijs van 5 Kaas & Anders

Boter, kaas en eieren

Op dinsdag, woensdag en donderdag, stukje Weydeland Jong Belegen, pakje weideboter en scharreleitjes.

€ 9,95 Kaas & Anders

500 gram Weydeland Jong Belegen Sinterklaasletter Ambachtelijk gemaakt A t/m Z mogelijk.

per stuk vanaf

€ 6,75 De Gimmerse verleiding

Heerlijck December magazine

Gemert-Bakelse Lekkernijen | 13


mert bestaat 24 24 s tGe sto'aa bein tm Do 24 tarbe Domino's Gemer m1er 24 tGe sju ! staat sto'aa in m ja be t Do er ni m Ge s o' ! in ar m ja Do juni 1 juni 1 jaar! 24 juni 1 jaar! aat

BijGeamaenrtkboeostp Domino's jazaar!’s een junip1iz van 2 gratis cadeautje

er 2021

alen t/m 31 decemb

Alleen geldig bij afh

20200617130818_4969.adpro.indd 1 20200617130818_4969.adpro.indd 1

6/17/2020 1:08:14 PM 6/17/2020 1:08:14 PM

20200617130818_4969.adpro.indd 1 20200617130818_4969.adpro.indd 1

6/17/2020 1:08:14 PM 6/17/2020 1:08:14 PM

Domino’s Gemert | Nieuwstraat 30B | Tel. 0492-743 300 14 | Gemert-Bakelse Lekkernijen

Heerlijck December magazine


Bestel aan de kraam of via 0610940708 / 0653431703 voor 21 december en we bezorgen de visschotel 24 december gratis in Gemeente Gemert-Bakel

Luxe visschotel 4-6 personen Opgemaakt met zalmfilet, palingfilet, Hollandse garnalen, makreelfilet, spekbokking, heilbotfilet.

per schotel

€ 60,

00

Gourmetschotel

Opgemaakt met 7 soorten vis. Keuze uit gemarineerd of naturel.

per schaal

€ 45,

00

Vishandel Henk Bos

Heerlijck December magazine

Gemert-Bakelse Lekkernijen | 15


HIGH TEA

€25,Geopend op: ZATERDAG en ZONDAG vanaf 12:00 uur:

LUNCH & HIGH TEA WOENSDAG t/m ZONDAG 18:00 uur:

DINER

p.p.

THAI STREETFOOD

2 x PER MAAND

€29,-

p.p.

ZONDAGAVOND KEUZEMENU Meer info:

WWW.VILLAPOLDER.NL 16 | Gemert-Bakelse Lekkernijen

€29,-

p.p.

Heerlijck December magazine


PUZZEL MEE

en MAAK KANS OP EEN

USAWA-KOFFIEPAKKET t.w.v. €50,-

#

ALBINISME BARISTA CAPPUCCINO COLOMBIA CONGO DAGBESTEDING DUURZAAMHEID FILTERKOFFIE GEMALEN GEMERT HOMEBLEND INDONESIË JOSEPHAT KOFFIE KOFFIEBAAL KOFFIEBOEREN KOFFIEBONEN KOFFIEBRANDERIJ KOFFIEMOLEN MEMO NICARAGUA PERBAKFIETS ROAST SPECIALTY TANZANIA USAWA

C

O

N

F

N

E

N

O

B

E

I

F

F

O

K

D

S

P

E

C

I

A

L

T

Y

A

I

C

N

O

A

U

G

A

R

A

C

I

N

F

T

L

A

E

F

P

K

U

C

N

E

E

R

O

A

S

T

P

L

F

E

O

E

R

O

E

O W O

I

I

E

P

O

I

R

F

H

T

Z

L

L

B

M

H

R

R

U

M

E

B

F

T

O

A

A

O

A

E

M

A

K

C

E

B

A

I

R

K

M

U

A

M M

I

B

O

C

I

R

K

E

E

O

C

E

S

M

B

E

F

F

I

F

A

F

B

M

F

O

I

B

A

H

I

G

F

N

F

N

I

A

E

F

N

E

S

L

W E

A

I

O

O

D

E

A

G

I

G

S

A

G

E

A

I

E

E

K

E

T

L

B

E

O

Ë

I

S

E

N

O

D

N

I

R

S

L

D

A

G

B

E

S

T

E

D

I

N

G

IJ

A

I

N

A

Z

N

A

T

A

H

P

E

S

O

J

Stop dit strookje met ingevulde gegevens in onze brievenbus aan de Kerkstraat 3A te Gemert of mail een foto van de volledig ingevulde puzzel naar info@usawa.coffee en maak kans.

ANTWOORD:

Naam: Tel.:

Kerkstraat 3A • Gemert • 0492-218960 • www.usawa.coffee Heerlijck December magazine

Gemert-Bakelse Lekkernijen | 17


ring

Sport, hobby & vrije tijd Jan van Haasteren Puzzels

Trui zwart vanaf

€ 33,50

De Sluizen en De Vakantiebeurs

De V.V. Gemert trui, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met nieuw logo en eventueel nummer of initialen. kijk ook op de ledenshop van v.v.Gemert voor alle items. Ook op www.mksportgemert.nl Bijpassende broek voor 29,95.

10,98

Van de Goor Speelgoed Top 1 Toys

MK Sport Gemert

ENORM GRAAT

GEREEDSCHAP TECHNIEK • VEILIGHEID • VERF • HORREN • SLEUTELS Haageijk 25 Gemert • tel. 0492 -361412 enormgraat@enormwinkel.nl www.enormgraat.nl

ENORM 18 | Sport,GRAAT hobby & vrije tijd

Heerlijck December magazine


Thuisfitness

Stanno Thermo set, lange broek en/of shirt lange mouw

Diverse thuis fitness artikelen, zoals matjes, gewichten, banden, shakebekers, springtouwen ect.

Voor warmte en droog houden. los € 27,95 per stuk.

MK Sport Gemert

vanaf

€ 5,95

Combi set tijdelijk

45,00

MK Sport Gemert

Hasbro Spellen

vanaf

5,00

Brennenstuhl Tester

Contactvrij opsporen van leidingen met wisselspanning. Contoleren van fase-, neutrale en aardingsleiding aan stopcontacten. Doorgangscontrole: bij zekeringen, gloeilampen enz. Polariteitscontrole: bij batterij. Weergave op LED-scherm. Klein en handig. Dankzij superheldere LED-lampjes ook als zaklamp te gebruiken. Inclusief 3 verwisselbare knoopcellen. dgenr. 2576120

Van de Goor Speelgoed Top 1 Toys

Enorm Graat

14,95 Nova Werklamp

Houten en metalen breinbrekers

€ 39,95

elk verpakt in een eigen luciferdoosje. Spaar ze allemaal, 15 verschillende.

LED werklamp 21W Met 5 meter kabel. Klasse II 1650 lumen 4000K Nova geel

per stuk

2,49

Van de Goor Speelgoed Top 1 Toys

Padel rackets en ballen Kwaliteit Padel rackets verkrijgbaar vanaf

€ 59,95 Afbeelding is Adidas aanbieding 99,95 met gratis ballen. Laat u goed adviseren door ons.

MK Sport Gemert

Heerlijck December magazine

dgenr. 5226495

Enorm Graat

Rotec Speedborenset

8-dlg. Speedborenset in koffer Type 230 Inhoud: 1x ø12, 14, 16, 18, 20, 22, 25 en 32mm dgenr. 4768754

29,95

Enorm Graat

Sport, hobby & vrije tijd | 19


Vuurwerk Zaterdag 27 november 2021 gaan we helemaal los tijdens onze vuurwerkdemo. Gewoon omdat het eindelijk weer mag. Heel veel aanbiedingen deze avond en heel veel gratis vuurwerk.

w o h s k r e d w r r e u Vu nnule gea De demo begint om 20.00 uur en na afloop van de demo volgt een spectaculaire vuurwerkshow met professioneel vuurwerk en een pyromusical. Jullie zijn welkom vanaf 18.00 uur. De gratis koffie staat klaar.

+2A1T% IS GR

Gezinspakket

ERK V UUR W E N K UIT ZOE

Het ideale vuurwerkpakket voor het hele gezin. Dit pakket is voorzien van 8 vuurwerkitems voor ieder wat wils.

Jeugdpakket Veel knallen voor weinig.

€ 49.19

€ 30,00 +21%

GR ATIS

V UUR W E UIT ZOE RK K EN

€ 91.78

€ 60,00

Kaweide 8A • Milheeze • WWW.ANOVUURWERK.NL 20 | Sport, hobby & vrije tijd

Heerlijck December magazine


Fidget Toys

Stanley Zweihaak 200mm • Uitschuifbare zweihaak • Kunststof balk met ingebouwde handgrepen • Roestvrij gehard stalen blad • Vastzetknop met vleugelmoer

Vanaf

0,99

Dgenr. 134417

€ 9,90

Van de Goor Speelgoed Top 1 Toys

Enorm Graat

Running telefoon armbanden

999 Games Kaartspellen

Running telefoon armbanden ook met led verlichting verkrijgbaar

vanaf

vanaf

7,98

€ 7,95 Van de Goor Speelgoed Top 1 Toys

MK Sport Gemert

Bitset Rotec OPTI-LINE

Knipmaatje

Het ‘knipmaatje’ is geknipt voor de kleine klus, handig voor bijvoorbeeld het knippen van bloemen en kruiden, maar ook voor slang en kabel. Deze snoeischaar is verkrijgbaar in de kleuren: blauw, rood en zwart

€ 5,95

Dgenr. 7475646

Enorm Graat

31 dlg. set incl. magn. Snelspanbithouder Inhoud PH (Phillips) : 2xPH1, 3xPH2 en 1xPH3 PZ (Pozi) : 2xPZ1, 8xPZ2 en 2xPZ3 TX (Torx) : 1xT10, 2xT15, 2xT20, 3xT25, 3xT30 en 1xT40 dgenr. 6725261

€ 19,95

Enorm Graat

Bahco Handzaag

€ 9,50

Bahco universele handzaag - NP - 550 mm / 22 inch Handgreep met comfortabele greep en ondersteuning Langdurige scherpte door de universele vertanding, hardpoint tanden. Voor het zagen van alle soorten hout. De universele vertanding met extra geharde tanden blijft lang scherp. Het met schroeven bevestigde twee-componenten handvat kan gebruikt worden voor markering van 45° en 90° hoeken dgenr. 510980 Enorm Graat

Heerlijck December magazine

Wit of zwarte loopsok Coolmax kwaliteit. 3 maten 36/39 40/43 44/47.

2 paar

€ 12,50

MK Sport Gemert

tot 31 dec. 2021 Sport, hobby & vrije tijd | 21


MAANDAG 3 MEI T/M ZONDAG 16 MEI 2021

20% KORTING

HU-KMG

op Sigma S2U Buitenlakken, primers en schakelverf

20% KORTING

op Sigma S2U Buitenlakken, primers en schakelverf 31 JANUARI 2022

VAN TIEL

Dorpsstraat 29 - Bakel

22 | Sport, hobby & vrije tijd

Heerlijck December magazine


Sequin Art

Rotec Gereedschapsbak

Schilderen op Nummer

Handige kunststof gereedschapskist met aluminium beugel. dgenr. 3765028

€ 9,95

Vanaf

4,99

Van de Goor Speelgoed Top 1 Toys

Enorm Graat

Vanaf

€ 5,00 Cadeaubon

Koop een cadeaubon van hartjegemert. Leuk om cadeau te geven. Deze is in de horeca en winkels in hartjegemert te besteden en te koop bij Bruna Wijn en Cigo. €5,00 - €7,50 - €10,00 - €25,00.

Hartje Gemert

Hockeybal

Emoticon hockeybal, in 3 uitvoeringen.

MK Sport Gemert

Per stuk

5,50

B&B OP D'N KREIJTENBERG

Cadeautip! ZOEKT U NOG EEN PASSEND GESCHENK? GEEF EEN OVERNACHTING CADEAU OP EEN UNIEKE LOCATIE BIJ B&B OP D’N KREIJTENBERG. NEEM CONTACT MET ONS OP DAN MAKEN WE UW GESCHENK COMPLEET! +31 (0)492 - 792140 Info@opdnkreijtenberg.nl Kreijtenberg 4, 5763 PR, Milheeze www.opdnkreijtenberg.nl @Opdnkreijtenberg

Heerlijck December magazine

Sport, hobby & vrije tijd | 23


Beauty, mode & lifestyle Wandelschoenen

Ketting met ronde letter

€ 16,95

Ketting van Stainless Steel met de letter van je geliefde, kindje of gewoon jezelf. www.mooi-jewels.nl

bij aankoop van wandelschoenen , gratis Meindl wandelsokken

Penninx Schoenen

Mooi Jewels

Een gloednieuwe geur van Marc Jacobs voor haar! Perfect Intense.

Kadobon + 20%!

Tegen inlevering van deze bon verhogen wij het bedrag van uw kadobon met 20%! 1 bon per persoon. Deze actie geldt t/m januari 2022

DA ‘t Hert

Vanaf

€ 24 | Beauty, mode & lifestyle

10,00

Een nieuw parfum aan ons Marc Jacobs assortiment is onlangs toegevoegd! De geur kun je het beste omschrijven als een verkwikkende, bloemige en zachte parfum.

2Byoux Bakel

Heerlijck December magazine


Gratis boekje Bij aankoop van een paar

Babyschoentjes een gratis boekje “voetje voor voetje”

Penninx Schoenen

Schapenvacht pantoffels

Armbandje met de naam van jouw kindje. Deze armbandjes hebben een elastiek bandje met kralen en witte letters. www.mybash.nl

€ 9,95 My Bash

Cadeaubon

®Donja HD schapenvacht pantoffels met klittenband sluiting. Verkrijgbaar in de maten 36 t/m 46.

Kinderarmbandje met naam

Verwen uzelf of een ander met een massage cadeaubon. Verkrijgbaar in de massagepraktijk.

Vanaf

€ 10,00

69,

95 Massagepraktijk Relax Refresh

Het Millus Handelshuis

Handgemaakte kralenarmbandjes

Ring 0,15 crt. Diamant met verhoogde zetting Ook mooi als aanzoekring

Naar wens gemaakt. Je kunt bij mij ook naamarmbandjes bestellen, leuk om cadeau te doen. - 11/12 dec it,s pop-up time op De Dorpscamping. - 19 dec ben ik te vinden op de kerstmarkt in Gemert.

€995,-

795,00

Per st uk

€ 6,95 Aanschuifringen 0,08 crt. Diamant

€ Extra korting bij aanschaf van de solitairring en 2 aanschuifringen

van €1445,- voor

€425,-

325,00

1315,00

Duthmann Juweliers

Heerlijck December magazine

Wear Chavo

Beauty, mode & lifestyle | 25


Commandeur 7 | Gemert | 0492 - 387016 | www.minn10.nl 26 | Beauty, mode & lifestyle

Heerlijck December magazine


‘Er komt stiekem veel moois en lekkers uit de buurt’ Biologische wijn, kruidenshampoos, ambachtelijk ijs, streekgroentes, speciaalbieren en in-huis gebrande koffiebonen van topkwaliteit. Gemert-Bakel kent tal van ondernemingen die hun producten bewust lokaal produceren en aanbieden. Met kwaliteit, duurzaamheid en verbinding als gemeenschappelijk streven. “Ik weet dat ik altijd super-verse en kwalitatief hoogwaardige producten heb. En omdat alles uit de buurt komt is het automatisch een stuk duurzamer.” Anneleen Raaijmakers van Landwinkel De Reijse Heerlijckheid hoeft niet lang na te denken over de voordelen van lokaal produceren. Acht jaar geleden gooiden zij en haar partner Frank van der Burgt het met hun groentekwekerij aan de Rooije Hoefsedijk in Gemert over een andere boeg. In plaats van te intensiveren kozen ze voor verbreding van het aantal groenten. “We wilden laten

zien waar alles vandaan komt en hoe het groeit en bloeit. Dat betekent tegelijkertijd dat we nu veel bewuster bezig zijn met het teeltproces en de manier van produceren. Onze grond moet in topconditie zijn.” Bij die gedachte paste ook een andere manier van distribueren. De vollegrondsgroentes, onder andere broccoli, prei en spitskool, worden verkocht in de eigen landwinkel. Het assortiment wordt aangevuld met bijvoorbeeld fruit van andere lokale telers en boerenkaas. Andersom levert de Reijse Heerlijckheid aan collega-boerderijwinkels, maar ook rechtstreeks aan lokale supermarkten als de Jumbo in Bakel of de Gemertse Albert Heijn. Raaijmakers: “Ik maak elke week een rondje om alles op te halen en weg te brengen. Het is een mooie samenwerking.” Een samenwerking waar volgens haar nog rek in zit: “Er wordt stiekem veel moois en lekkers in de buurt geproduceerd. Er liggen nog veel kansen.”

Gemert-Bakelse ondernemers kiezen bewust voor lokale productie-keten

Heerlijck December magazine

Denk lokaal, koop lokaal | 27


28 | Denk Lokaal, koop lokaal

Heerlijck December magazine


Dat het streven naar een duurzame manier van verbouwen gebaat is bij gezonde grond hoeft niemand de mensen van Heerlijck Hopveld, de tuinen van VELT-Gemert, uit te leggen. Op loopafstand van Gemert-centrum, aan het Hopveld, biedt een terrein van 3,5 hectare ruimte aan kruidenvelden, moestuintjes, een boomgaard, poelen en drachtweides. “In een klassiek Brabants dorpslandschap met omhaagde percelen”, vertelt Ido Cranen. “Het is een compleet ecologisch systeem. Wij gebruiken geen bestrijdingsmiddelen of kunstmest. Dan heb je natuur nodig en natuurlijke bestrijders. Ons hele terrein is met die gedachte opgezet. Geen enkel onderdeel bij ons is niet nuttig.” De tuinen hebben primair een educatieve functie, vervolgt Cranen: “Mensen kunnen hier leren tuinieren. We doen aan voorlichting. En we geven workshops waarin we mensen leren hoe ze kruiden zelf kunnen toepassen. Bijvoorbeeld voor het maken van een geneeskrachtige zalf of natuurlijke shampoo.” Een klein gedeelte van die producten, zoals oliën, shampoos en thee, produceert Heerlijck Hopveld zelf. Ze zijn te koop in de eigen tuinkamer, maar ook bij de VVV-winkel aan het Ridderplein. Geheel in lijn met de VELT-gedachte, betoogt Cranen: “Wij promoten een ecologische leefstijl. Dat houdt in dat je zoveel mogelijk zelf probeert op te lossen. Dichtbij huis en zonder veel gedoe. Dan heb je weinig klimaateffect en veel contact met je omgeving. We geloven dat dat heel ontspannend werkt en gezond is.” Daar kan Hans Ypma over meepraten. De inwoner van De Rips gooide na een ziekbed zijn leven om en transformeerde zijn rundveebedrijf succesvol tot wijnboerderij. “Ik wilde buiten bezig zijn”, motiveert de eigenaar van Wijngaard By Ypma die keus. “Een wijngaard vergt veel handwerk. Maar daar geniet ik van. Ik woon tegen het bos aan en sta dagelijks tussen fluitende vogels.” Ypma plantte zijn eerste druivenranken in 2018 met behulp van familieleden en vrienden. Dat resulteerde vorig jaar in 1000 flessen Peeldorpje, een fruitige witte wijn van de in Noordelijke streken goed gedijende druivensoort Souvignier Gris. Maar daar ging een zorgvuldig en intensief traject aan vooraf, bekent hij: “Ik wilde een eerlijk product op de markt zetten. En ik wilde het biologisch doen, geheel volgens de streek-

Heerlijck December magazine

gedachte. Maar ik wist eigenlijk niks van wijn. Mensen waarschuwden me ook. Het is een ingewikkeld proces waar veel bij komt kijken. Dat prikkelde me juist. Ik wilde bewijzen dat het wél kan; wijn maken in de Peel.” Inmiddels is de oogst van 2020 verwerkt in 1300 flessen witte wijn. Naast Peeldorpje ligt nu ook Jungske in de kelders, een fris-sprankelende wijn van de Johaniter-druif. “En komend jaar komt er nog een wijn aan”, belooft Ypma, die duidelijk geen spijt heeft van zijn keuze om wijnboer te worden. “Het heeft me veel gebracht. Op de eerste plaats goede wijnen. Daarnaast het contact met de mensen. Eerst werkte ik tussen de koeien. Alleen. Nu zijn er vrienden en vrijwilligers die komen helpen met de oogst. We hebben rondleidingen en proeverijen. Dat is allemaal heel gezellig.” Bovendien verwacht hij voor de toekomst nog veel moois in het vat: “Hoe ouder de wijnstokken worden, hoe dieper de wortels groeien en hoe minder trossen ze voortbrengen. Daardoor krijg je een rijkere, meer geconcentreerde smaak. En dat geeft meer karakter aan de wijn. Wie weet heb ik straks de ultieme Peelsmaak te pakken.” Karakter in het vat. Dat is ook bij Rabauw Craft Beer het voornaamste streven. De sociale brouwerij, gevestigd aan het Ridderplein in Hartje Gemert, produceert ambachtelijke speciaalbieren vanuit een tweeledige gedachte, vertelt Gijs Verhagen enthousiast: “We bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kans op werk. En we willen super-lekkere bieren brouwen.” Op de menukaart staan een onder meer een blond bier, een tripel en twee IPA’s. Verhagen wijst op de Puike Porter: “Die produceren we met bonen van Usawa Coffee. Dat geeft een hele mooie aroma.” Het is een voorbeeld van lokale samenwerking die volgens Verhagen bijdraagt aan het ondernemersklimaat in Gemert-Bakel. “Met Usawa hebben we vorig jaar ook kerstpakketten verzorgd. Als je samen optrekt kun je samen ook meer bereiken.” Verhagen juicht het gezamenlijke promotielabel Gemert Vorstendom dan ook van harte toe. “Wij vinden de historie van Gemert heel belangrijk. Het lijkt ons cool om vanuit die gedachte een historisch bierrecept uit te werken. Daarnaast staat een bier met Gemertse kruiden hoog op ons verlanglijstje.”

Denk lokaal, koop lokaal | 29


Voor zijn koffiebonen hoeft Verhagen in elk geval niet ver weg. Enkele deuren van zijn brouwerij, aan de Kerkstraat 3a, baten Pieter Staadegaard en Maikel Arts koffiebranderij annex proeflokaal Usawa Coffee uit. Bewust midden in het centrum van Gemert, vertelt Staadegaard: “Hier zijn we optimaal zichtbaar. Zodat we de Usawa-gedachte zo goed mogelijk over kunnen brengen.” Die gedachte begint met zorg voor elkaar. Usawa werd opgericht ter ondersteuning van de Josephat Torner Foundation, die mensen met albinisme in Afrika helpt. “Koffie brengt mensen samen”, zegt Staadegaard. “En Oost-Afrika kent een rijke koffie-cultuur. Koffie was dus een logisch product om de stichting financieel bij te staan.” Inmiddels is Usawa Coffee de spil in een productie-keten die volledig draait om verantwoordelijk ondernemen. Het basisproduct, de koffieboon, komt van biologische, ‘specialty coffee’ plantages in onder andere Tanzania, Colombia en Brazilië. De boeren ontvangen drie tot vier keer de fairtrade-prijs. Het branden van de bonen doen Staadegaard en Arts ambachtelijk en in eigen huis, met een koffiebrander die draait op zelf opgewekte groene stroom. Medewerkers van Mensen en Mogelijkheden (MeMo) verpakken de koffie in milieuvriendelijke zakken en blikken. De distributie, aan horeca, bedrijven en particulieren, gebeurt per elektrische bakfiets. Staadegaard: “We willen de kwalitatief meest hoogwaardige koffie uit de

30 | Denk Lokaal, koop lokaal

bonen halen. Daarom branden we zelf. Tegelijkertijd willen we onze verantwoordelijkheid nemen. Door lokaal te werken kunnen we alle schakels verenigen.” Ook Marianne van den Brandt van De Gimmerse Verleiding gelooft in die lokale ketensamenwerking. Zo bracht de ijssalon en chocolaterie afgelopen jaar een chocolade Gemertse gulden uit met VVV Gemert-Bakel. “En nu ontwikkelen we bonbons op basis van Gemertse likeur”, vertelt Van den Brandt. “Voor in de kerstpakketten van Albert Heijn.” De basis van De Gimmerse Verleiding ligt evenwel bij ambachtelijk gemaakt ijs, vervolgt ze: “Daar zijn we mee begonnen. En daar ben ik nog steeds trots op. Veel mensen kiezen écht voor de kwaliteit van ons ijs, gekoppeld aan de 90 smaken die we hebben. Dat succes konden we alleen maar bereiken door zelf het lekkerste ijs te produceren.” Daarnaast biedt De Gimmerse Verleiding een breed assortiment chocolade-producten, die al even ambachtelijk worden geproduceerd. Van den Brandt: “We kregen veel vraag naar gepersonaliseerde chocolade. Dat zijn we uit gaan bouwen. We hebben inmiddels vijf chocolatiers rondlopen en leveren door heel Nederland.” Toch houdt de eigenaresse van De Gimmerse Verleiding de focus op de eigen omgeving. “Er liggen hier nog zoveel kansen. Neem Gemert Vorstendom. Daar willen we graag iets voor ontwikkelen, maar het ontbreekt ons simpelweg aan tijd.”

Heerlijck December magazine


Kleed je goed, voel je goed!

Een mix van prachtige modemerken:

TESSA KOOPS IBANAFoliekleur:

DRYKORN

Orcal 970-920 bronze mat MORGAN

Full-colour: Cyaan 35% Magenta 55% Geel 80% Zwart 25%

JC874SOPHIE PMS C RGB:

GAUDI Code #926638 Rood 26 Groen 23 Blauw 27

EEFS SHAWLS

ELISA CAVALETTI

MET JEANS

COJ JEANS

TANGO SCHOENEN Commandeur 5 • 5421 LK Gemert • 06-14039195

PowerSlim:

Af van je overtollige kilo’s EN wens je een gezonde levensstijl? Bij aanschaf van een powerslim startpakket ontvang je 20% korting en een gratis informatiegesprek!! www.aerde.com Geldig tot 15 januari 2021.

Aerde Schoonheidsinstituut

Heerlijck December magazine

Beauty, mode & lifestyle | 31


#

Tegen inlevering van deze advertentie ontvangt u bij Lingerie le Net bij aankoop van 100 euro

10,

00* € korting

Lingerie le Net GEMERT, Nieuwstraat 4, 0492-792709 SON, Nieuwstraat 14, 0499-475725 EINDHOVEN, Nieuwe-Emmasingel, 040-2366803 UDEN, Sacramentsweg 17-19, 0413-782104

#

*Geldig tm 31 december 2021 en niet geldig in combinatie met andere acties.

32 | Beauty, mode & lifestyle

Heerlijck December magazine


Donja HD IJslands schapenvacht wanten

Collier geelgoud

Kleur; zwart. Verkrijgbaar in de maten XS t/m XXXL.

Armband geelgoud

876,00

599,00

776,00 € 499,00

€ 79,95 Het Millus Handelshuis

Armband met letter

Een armbandje met de letter van jouw kindje, je geliefde of een ander speciaal persoon. Mix & match met je andere armbandjes. www.mooi-jewels.nl

€ 14,95

Set collier en armband

1475,00

1275,00

Zolang de voorraad strekt. Alle sieraden zijn ook verkrijgbaar in geheel witgoud of geelgoud

Mooi Jewels

Duthmann Juwelier Nicole: broek Zhenzi

€ 79,

95

Leonne: jurk Summum

€ 159,95

Ervaar het gevoel van welness bij jou thuis met de producten van Janzen

Kies je lievelingsgeur en ervaar het gevoel van thuiskomen met de uitgebreide collectie aan body en home producten.

DA ‘t Hert

Heerlijck December magazine

Alle maatjes onder een dak. Maat 34 t/m 54.

‘ t Winkeltje Mode & Lifestyle

Beauty, mode & lifestyle | 33


Goudsmid

Remko

Goudsmid Remko Kerkstraat 24a • 5421 KX Gemert • 0492-367875 Openingstijden: Di. t/m do. 9.00-17.30 • Vr. 9.00-20.00 • Za. 9.00-16.00

Wij wensen alle mensen ee n fijne, gezellige en intieme Kerst en vooral ee n gezond en ee n gelukkig 2022. Om de feestdagen en het nieuwe jaar positief in te luiden hebben we in december en januari een mooie actie...

bij elke kleuring krijgt u een...

gratis masker

Binderseind 15 - 5421 CG Gemert Tel. 0492 364254 VISAGIE 34 | Beauty, mode & lifestyle

-

GRIME

-

TONEELKAPPER Heerlijck December magazine


Geselecteerde tassen op=op

25% korting

Penninx Schoenen

Hispanitas Korte laarsjes OP=OP

NU

20% KORTING

Tap je favoriete parfum!

Meer dan 50 verschillende soorten parfums. Handig bij te vullen wanneer deze op is en bovendien profiteer je dan van een speciale refill prijs.

DA ‘t Hert

Penninx Schoenen

Handgemaakte kralenarmbandjes

Nicole: vest Mat

Naar wens gemaakt. Je kunt bij mij ook naamarmbandjes bestellen, leuk om cadeau te doen. - 11/12 dec it,s pop-up time op De Dorpscamping. - 19 dec ben ik te vinden op de kerstmarkt in Gemert.

Susan: leder jasje Cigno Nero

€ 129,

95

€ 159,95

Per st uk

€ 6,95

Laarzen Via Vai

€ 199,95

Alle maatjes onder een dak, maat 34-54

Wear Chavo

Heerlijck December magazine

`t Winkeltje Mode & Lifestyle

Beauty, mode & lifestyle | 35


Schapenvacht pantoffels

Emma: broek Co’couture Susan: sweater Penn & Ink

€ 129,95 € 89,95

®Donja HD schapenvacht pantoffels met flexibele zool. Verkrijgbaar in de maten 36 t/m 46.

69,95

Het Millus Handelshuis

Donja HD IJslands schapenvacht wanten

Kleur; cognac. Verkrijgbaar in de maten XS t/m XXXL.

€ 79,95 Het Millus Handelshuis

Alle maatjes onder een dak. Maat 34 t/m 54.

`t Winkeltje Mode & Lifestyle

Scandal pour Homme

Scandal pour Homme is een nieuw parfum voor de MAN! Een sensueel, oriëntaals, energieke geur en is verkrijgbaar in verschillende maten.

DA ‘t Hert

36 | Beauty, mode & lifestyle

Heerlijck December magazine


DA CADEAUKAART

Alle tassen

Voor degene die geen keuze kunnen maken is er een DA cadeaukaart. Zo kun je jouw favoriete product bij ons uit de winkel kiezen! De DA cadeaukaart is verkrijgbaar vanaf 5 euro en is 3 jaar geldig.

per stuk

€ DA ‘t Hert

19,95

Boetiek Monique

Cadeaubonnen:

Deze feestdagen een cadeaubon van Aerde? Kies een bedrag naar keuze. In te wisselen voor een behandeling of producten. www.aerde.com

Aerde Schoonheidsinstituut

Heerlijck December magazine

Beauty, mode & lifestyle | 37


Sieraden met diamant, Oorstekers 0,50 crt. €1495,-

Ring 0,50 crt. €1395,Hanger exclusief collier 0,50 crt. €1295,-

1050,00 995,00 € 895,00 € €

Duthmann Juweliers

VOETINSTITUUT PENNINX

ORTHOPEDIE • PODOTHERAPIE www.devoetspecialist.nl • 0492-361553

Neem een EXTRA PAAR ZOLEN met

50% korting

38 | Beauty, mode & lifestyle

Voornemens om sportief het nieuwe jaar in te stappen?

op het TWEEDE PAAR*

*Actie is geldig van 1 januari tot 1 maart 2022. Op vertoning van deze advertentie.

Heerlijck December magazine


Susan: jurk Pom

Emma: blouse Lofty Manner

€ 159,

€ 69,95

€ 39,

95

95

Schapenvacht pantoffels

®Donja HD schapenvacht pantoffels met flexibele zool. Verkrijgbaar in de maten 36 t/m 46.

Het Millus Handelshuis

Alle maatjes onder een dak. Maat 34 t/m 54.

Laarzen Via Via

€ 209,95

Rokje lofty manner

Donja HD IJslands schapenvacht wanten Kleur; grijs. Verkrijgbaar in de maten XS t/m XXXL.

€ 79,95

€ 39,95 `t Winkeltje Mode & Lifestyle

Paco Rabanne Phantom

Het Millus Handelshuis

1915 Watch men Denim Raw

€ 99,00

Een nieuw, duurzame geur gemaakt van ecologische ingrediënten die op een verantwoorde manier worden geoogst. Phantom bestaat uit 2 geurakkoorden. 1; citroen, patchoeli en vetiver. 2; lavendel, vanille en salie.

DA ‘t Hert

Heerlijck December magazine

Duthmann Juweliers

Beauty, mode & lifestyle | 39


€ 229,00

Van Links naar rechts: Antoinette, Susan, Petra, Leonne. Al meer dan 40 jaar een begrip in Gemert. Alle maatjes onder een dak. Maat 34 t/m 54.

Citizen Super Titanium Ecco drive Herenhorloge Duthmann Juweliers

40 | Beauty, mode & lifestyle

`t Winkeltje Mode & Lifestyle

Heerlijck December magazine


Schapenvacht pantoffels

Forever Living Products

®Donja HD schapenvacht pantoffels met leder zool. Verkrijgbaar in de maten 36 t/m 46.

Interesse? Vraag een brochure aan via mvdh1944@gmail.com

69,95

Het Millus Handelshuis

Margriet van den Heuvel

Natuursteen armbandjes

Armbandje Roos Schattig armbandje met een roosje. Deze armbandjes hebben een elastiek bandje met kralen. www.mybash.nl

Armbandje met Miyuki kraaltjes en een natuursteentje. Past perfect bij onze andere armbandjes, maar ook leuk naast je horloge. www.mooi-jewels.nl

€ 9,95

€ 12,95

Mooi Jewels

My Bash

Donja HD IJslands schapenvacht wanten

®Donja HD pantoffels

In meerdere modellen op voorraad

Kleur; stone. Verkrijgbaar in de maten S t/m XXXL.

€ 79,95 Het Millus Handelshuis

Vanaf

69,95

Het Millus Handelshuis

Hispanitas

Hoge zwarte laarzen op=op

Vanaf

€ 5,00

169,95

129,95

Cadeaubon

Koop een cadeaubon van hartjegemert. Leuk om cadeau te geven. Deze is in de horeca en winkels in hartjegemert te besteden en te koop bij Bruna Wijn en Cigo. €5,00 - €7,50 - €10,00 - €25,00.

Penninx Schoenen

Heerlijck December magazine

Hartje Gemert

Beauty, mode & lifestyle | 41


Naast onze winkel in de Commandeur

ook Minn10 Menswear ONLINE!!

L N . 0 1 N N MI

Commandeur 7 | Gemert | 0492 - 387016 | www.minn10.nl 42 | Beauty, mode & lifestyle

Heerlijck December magazine


Wonen, huishouden & elektronica Bloemstuk met amaryllisbol

Mangohouten Sofa bijzettafel

van €22,95 voor

Bloemboetiek Johanna

€ 18,95

€ 69,00 Skôn hout

Er is al een

INDUCTIE KOOKPLAAT

op verschillende

ZELFS DEZE

INDUCTIE

KOOKPLATEN

van BOSCH nu tot

100,00 RETOUR

vanaf

359,00

VIA REFUND

IS BIJ ONS TE GEBRUIKEN BIJ AANSCHAF VAN EEN INDUCTIEKOOKPLAAT.

Druk en zetfouten onder voorbehoud. Zolang de voorraad strekt.

Heerlijck December magazine

Molenakkerstraat 102 • 5421 BP Gemert • tel. 0492 361 635 • specialistinwitgoed.nl

Wonen, huishouden & elektronica | 43


Microsoft Office pakket Uitvoering volume licentie.

€ 399,00

€ 150,00

Klassieke versies van de op pc geïnstalleerde Office-apps: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Publisher en Access.

Laptops • PC • Printer • Computer accessoires • Hulp aan huis

CoMPjoeter Oude Molenweg 22 C • 5425 VR De Mortel • 0492 842 138

SINT-, KERSTTIP: CADEUBON Cadeaubon verkrijgbaar in elk gewenst bedrag. Natuurlijk wordt dit mooi voor u ingepakt.

44 | Wonen, huishouden & elektronica

Heerlijck December magazine


Handgemaakte geurkaars op basis van sojawax

JBL Tune 510

Altijd verschillende geuren op voorraad.

€ 49,99

15,00

All I Wanted decoration

Welcom bij Vos

Airpods Vanaf

€ 149,00

€ 5,00 Cadeaubon

Koop een cadeaubon van hartjegemert. Leuk om cadeau te geven. Deze is in de horeca en winkels in hartjegemert te besteden en te koop bij Bruna Wijn en Cigo. €5,00 - €7,50 - €10,00 - €25,00.

Welcom bij Vos

Hartje Gemert

Commandeur 7A • Gemert • 06-13867441 • info@alliwanteddecoration.nl

Heerlijck December magazine

Wonen, huishouden & elektronica | 45


Het Millus Handelshuis: Een op maat gemaakt vloerkleed van fluweelzachte schapenvacht. Een schedel met gewei van een Afrikaanse springbok. Of een set natuurlijke wanten en pantoffels van duurzaam schapenwol. Met de brede collectie van Het Millus Handelshuis krijgt heerlijk wonen een even natuurlijk als exclusief karakter.

www.hetmillushandelshuis.nl

46 | Wonen, huishouden & elektronica

Heerlijck December magazine


Flitsmeister ONE

Natuursteen armbandjes

Armbandje met Miyuki kraaltjes en een natuursteentje. Past perfect bij onze andere armbandjes, maar ook leuk naast je horloge. www.mooi-jewels.nl

€ 49,99

€ 12,95

Welcom bij Vos

Mooi Jewels

Gewei windlichthouder

Donja HD IJslands schapenvacht wanten

Prijs vanaf

€ 33,00 All I Wanted decoration

Kleur; zwart. Verkrijgbaar in de maten XS t/m XXXL.

€ 79,95 Het Millus Handelshuis

Boxspring Hamburg Compleet

€ 124 9 nu va ,00 naf

€ 84

9,00

Rijkers Slaaprijk

Heerlijck December magazine

Wonen, huishouden & elektronica | 47


KERSTBOMEN Opgezet in 5 seconden met easyfix, alle soorten en maten bij:

Start verkoop vanaf zaterdag 27 november

P. VAN DER HEIJDEN • DEEL 88 • GEMERT • 06 - 22 54 78 83

749,00

Inductiekookplaat PIE645FB1M NA REFUND BOSCH

574,00

Volledig geïntegreerde vaatwasser SMV4HBX00N

NU

749,

589,

Warmtepompdroger WTW85495NL

Wasmachine WAN28095NL

00

Druk en zetfouten onder voorbehoud. Zolang de voorraad strekt.

48 | Wonen, huishouden & elektronica

00

Steelstofzuiger BBS612PCK

349,00

Molenakkerstraat 102 • 5421 BP Gemert • tel. 0492 361 635 • specialistinwitgoed.nl

Heerlijck December magazine


elektrisch verstelbaar met

2 motoren vanaf

Hoofdkussen Dynamic

90x200 cm vanaf

€ 499

€ 1750

2 stuks

€ 35 Matras Robijn

Genest pocketveringmatras met 7 comfortzones 24 cm dik. In alle maten

2 dekbedovertrek en/of hoeslaken e

50% korting Hoekbank Relax

acties

Relax fauteuils

december 2021

Start direct met relaxen!

Wij hebben een grote serie fauteuils op voorraad!

leverbaar in de maten: extra small, small, medium, large en extra large. Stof of leer, div. mogelijkheden voor rug en armen

Karpetten showroom modellen halve prijs op = op

zoals op foto incl 1x relax

€ 3490

Karpetten in alle maten leverbaar, ook rond en/of organische vormen

Haageijk 12-18 Gemert T 0492 36 14 96

WWW.ROOIJACKERS-GEMERT.NL Actieperiode december 2020

Heerlijck December magazine

Wonen, huishouden & elektronica | 49


Hi there musthave lover! Ben jij helemaal fan van het inrichten van je interieur? Wij ook! Wants&Needs is dé plek voor jouw musthaves for living. Wij zijn een online webshop met een uitgebreid aanbod Hi there musthave lover! aan meubels, woonaccessoires en verlichting. Met meer dan 30.000 hippe, betaalbare, Wants&Needs Giftcard Snijplank Reclaimed Ben jij helemaal fan en van het inrichten van je interieur? Wijiets ook! kwalitatieve unieke items zit er voor iedereen wel bij Wants&Needs in onze collectie.is dé plek

voor jouw musthaves for living. Wij zijn een online webshop met een uitgebreid aanbod vanaf aan meubels, woonaccessoires en verlichting. Met dan 30.000 hippe, betaalbare, 00 Wil je een product liever in het echt bekijken? Nomeer problemo! De deuren van95 onze nieuwe showroom in Gemert voor je geopend. kunt dagelijks een afspraak kwalitatieve en unieke items zijn zit er voor iedereenJewel iets bij in onze collectie.

€ 20,

€ 18,

maken van 10:00-17:00. Neem vooral contact met ons op! Zien we je snel?

Wil je een product liever in het echt bekijken? No problemo! De deuren van onze voor jou: een kortingscode 5% korting in showroom én een online! nieuweSpeciaal showroom in Gemert zijn voorvoor je geopend. Je de kunt dagelijks afspraak HKliving Koffiekopjes Kandelaar Resin maken van 10:00-17:00. Neem vooral contact met ons op! Zien we je snel? MUSTHAVES-FOR-LIVING set van 4

€ 23,95

€ 49,00

Speciaal voor jou: een kortingscode voor 5% korting in de showroom én online!

MUSTHAVES-FOR-LIVING Plaid Matt

Bloempot Face

€ 18,95

€ 9,95

Vaas Karnaz

Vaas Ivoor

€ 10,95

€ 14,95

_wantsandneeds

+31(0) 85 08 62 883

www.wantsandneeds.nl

info@wantsandneeds.nl

_wantsandneeds

+31(0) 85 08 62 883

Industrieweg 66A | 5422 VK | Gemert

www.wantsandneeds.nl 50 | Wonen, huishouden & elektronica

info@wantsandneeds.nl Heerlijck December magazine


Altijd een wisselend assortiment.

prijs vanaf

€ 15,00 JBL Partybox On The Go All I Wanted Decoration

Galaxy Buds+

€ 89,99 Welcom bij Vos

€ 239,00

Welcom bij Vos

Amber blokjes

De amberblokjes zijn handgemaakt volgens traditioneel recept. Deze heerlijke amberblokjes kun je op verschillende manieren gebruiken. € 5,95 per stuk

3 voor

€ 15,00

All I Wanted decoration

Norma boxspring Draadloos. Compleet

€ 3988,00 nu

€ 2599,00

Rijkers Slaaprijk

Heerlijck December magazine

Wonen, huishouden & elektronica | 51


Bedrijvenoverzicht `t Winkeltje Mode & Lifestyle

Albert Heijn Gemert

Nieuwstraat 34 5421 KP Gemert info@hetwinkeltjegemert.nl 0492-361962 www.hetwinkeltjegemert.com Maandag: 13.00 – 18.00 uur Dinsdag: 09.30 – 18.00 uur Woensdag: 09.30 – 18.00 uur Donderdag: 09.30 – 18.00 uur Vrijdag: 09.30 – 21.00 uur Zaterdag: 09.30 – 17.00 uur Zondag: gesloten

Kapelaanstraat 25 5421 DD Gemert info@ahgemert.nl 0492-361861 www.ahgemert.nl Maandag 08.00 – 22.00 uur Dinsdag 08.00 – 22.00 uur Woensdag 08.00 – 22.00 uur Donderdag 08.00 – 22.00 uur Vrijdag 08.00 – 22.00 uur Zaterdag 08.00 – 22.00 uur Zondag 08.00 – 22.00 uur

2-Byoux

All I Wanted decoration

Van de Poelstraat 1 5761 BW Bakel 2byoux@gmail.com 0492-344291 www.2byoux.com Maandag: gesloten Dinsdag: 10.00 – 17.00 uur Woensdag: 10.00 – 17.00 uur Donderdag: 10.00 – 17.00 uur Vrijdag: 10.00 – 17.00 uur Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur Zondag: gesloten

Commandeur 7a 5421 LK Gemert info@alliwanteddecoration.nl 06-13867441 www.alliwanteddecoration.nl Maandag: gesloten Dinsdag: 09.30 – 18.00 uur Woensdag: 09.30 – 18.00 uur Donderdag: 09.30 – 18.00 uur Vrijdag: 09.30 – 21.00 uur Zaterdag: 09.30 – 17.00 uur Zondag: gesloten

Aerde Schoonheidsinstituut

Ambachtelijke Slager Welten

Oude Bakelsedijk 14 5421 WP Gemert info@aerde.com 0492-365599 www.aerde.com Maandag: Gesloten Dinsdag: 09.00 – 21.00 uur Woensdag: 09.00 – 21.00 uur Donderdag: 09.00 – 21.00 uur Vrijdag: 09.00 – 17.30 uur Zaterdag: 09.00 – 13.00 uur Zondag: Gesloten

Schoolstraat 23 5761 BV Bakel 0492-345161 www.slagerijwelten.nl Maandag: 08.30 – 18.00 uur Dinsdag: 08.30 – 12.30 uur Woensdag: 08.30 – 18.00 uur Donderdag: 08.30 – 18.00 uur Vrijdag: 08.30 – 18.00 uur Zaterdag: 08.00 – 15.00 uur Zondag: gesloten

Ano Vuurwerk

Boetiek Monique

Kaweide 8A 5763 PX Milheeze info@anovuurwerk.nl 0492-343291 www.anovuurwerk.nl Vanaf maandag 29 nov. t/m woe. 28 dec. 7 dagen per week geopend van 10.00 – 20.00 uur 1e Kerstdag gesloten Losse verkoop 2021: Woensdag 29 december: 05.00 – 22.00 uur Donderdag 30 december: 07.00 – 22.00 uur Vrijdag 31 december: 07.00 – 19.00 uur

Kerkstraat 7 5421 KX Gemert info@boetiekmonique.nl 0492-369525 wwwboetiekmonique.nl Maandag: 13.00 – 17.30 uur Dinsdag: 09.30 – 12.30 uur / 13.30 – 17.30 uur Woensdag: 09.30 – 12.30 uur / 13.30 – 17.30 uur Donderdag: 09.30 – 12.30 uur / 13.30 – 17.30 uur Vrijdag: 09.30 – 12.30 uur / 13.30 – 17.30 uur Zaterdag: 9.30 – 16.00 uur Zondag: gesloten

Bed & Breakfast Op d’n Kreijtenberg

Brasserie Kop of Munt

Kreijtenberg 4 5763 PR Milheeze info@opdnkreijtenberg.nl 0492-792140 www.opdnkreijtenberg.nl Maandag: 24 uur geopend Dinsdag: 24 uur geopend Woensdag: 24 uur geopend Donderdag: 24 uur geopend Vrijdag: 24 uur geopend Zaterdag: 24 uur geopend Zondag: 24 uur geopend

Bloemboetiek Johanna Kerkstraat 3 5421 KX Gemert bloemboetiekjohanna@hotmail.com 0492-365690 www.bloemboetiekjohanna.nl Maandag: 09.00 – 18.00 uur Dinsdag: 09.00 – 18.00 uur Woensdag: 09.00 – 18.00 uur Donderdag: 09.00 – 18.00 uur Vrijdag: 09.00 – 18.00 uur Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur Zondag: gesloten

52 | Bedrijvenoverzicht

Kerkstraat 21 5421 KX Gemert info@brasseriekopofmunt.nl 0492-347371 wwwbrasseriekopofmunt.nl Maandag: 10.30 – 16.30 uur Dinsdag: 10.30 – 16.30 uur Woensdag: 10.30 – 16.30 uur Donderdag: 10.30 – 16.30 uur Vrijdag: 10.30 – 22.30 uur Zaterdag: 10.30 – 22.30 uur Zondag: 10.30 – 22.30 uur

CoMPjoeter Oude Molenweg 22 C 5425 VR De Mortel verkoop@compjoeter.nl 0492-842138 www.compjoeter.nl Maandag: gesloten Dinsdag: 13.30 – 18.00 uur Woensdag: 13.30 – 18.00 uur Donderdag: 13.30 – 18.00 uur Vrijdag: 13.30 – 18.00 uur Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur Zondag: gesloten (Ook hulp aan huis)

Heerlijck December magazine


DA Het Gouden Hert

Domino`s Pizza Gemert

Nieuwstraat 9 5421 KN Gemert 0492-361355 www.da.nl/da-drogisterij-parfumerie-het-gouden-hert-gemert-5421 Maandag: 09.00 – 18.00 uur Dinsdag: 09.00 – 18.00 uur Woensdag: 09.00 – 18.00 uur Donderdag: 09.00 – 18.00 uur Vrijdag: 09.00 – 21.00 uur Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur Zondag: gesloten

Nieuwstraat 30B 5421 KP Gemert 0492-743300 www.dominos.nl/winkel/ nl-gemert-30859 Maandag: 16.00 – 22.00 uur Dinsdag: 16.00 – 22.00 uur Woensdag: 16.00 – 22.00 uur Donderdag: 16.00 – 22.00 uur Vrijdag: 12.00 – 22.00 uur Zaterdag: 13.00 – 22.00 uur Zondag: 13.00 – 22.00 uur

De Gimmerse verleiding

Duthmann Goudsmid & Juweliers

Forever Living Products / Margriet van den Heuvel

Kerkstraat 19 5421 KX Gemert info@duthmann.nl 0492-365557 www.duthmann.nl Maandag: gesloten Dinsdag: 09.30 – 17.00 uur Woensdag: 09.30 – 17.00 uur Donderdag: 09.30 – 17.00 uur Vrijdag: 09.30 – 17.00 uur Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur Zondag: gesloten

Zand 1 5761 RM Bakel mvdh1944@gmail.com 06-10843300 www.uwaloewinkel.flp.com www.foreverliving.nl Op afspraak

Nieuwstraat 49 5421 KN Gemert info@ijssalondeverleiding.nl 0492-795580 www.ijssalondeverleiding.nl Maandag: 12.00 – 18.00 uur Dinsdag: 10.00 – 18.00 uur Woensdag: 10.00 – 18.00 uur Donderdag: 10.00 – 18.00 uur Vrijdag: 10.00 – 21.00 uur Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur Zondag: 12.00 – 17.00 uur

De Gebroeders Dorpsstraat 14 A 5761 BN Bakel info@de-gebroeders.com 0492-231093 www.de-gebroeders.com Maandag: Gesloten Dinsdag: Gesloten Woensdag: Gesloten Donderdag: Gesloten Vrijdag: 12.00 – 20.00 uur Zaterdag: 12.00 – 20.00 uur Zondag: 12.00 – 20.00 uur

Dirk Kappers Binderseind 15 5421 CG Gemert 0492-364254 www.dirk-kappers.business.site Maandag: gesloten Dinsdag: 08.30 – 12.00 / 13.00 – 18.00 uur Woensdag: 08.30 – 12.00 / 13.00 – 18.00 uur Donderdag: 08.30 – 12.00 / 13.00 – 18.00 uur Vrijdag: 08.30 – 12.00 / 13.00 – 18.00 uur Zaterdag: 08.00 – 13.00 Zondag: gesloten

Electro World Verberkt Helmondsestraat 21 5761 CP Bakel verberkt@electroworld.nl 0492-341280 www.electroworld.nl Maandag: 12.30 – 18.00 uur Dinsdag: 09.00 – 18.00 uur Woensdag: 09.00 – 18.00 uur Donderdag: 09.00 – 18.00 uur Vrijdag: 09.00 – 19.00 uur Zaterdag: 09.00 – 16.00 uur Zondag: gesloten

Enorm Graat Haageijk 25 5421 KW Gemert enormgraat@enormwinkel.nl 0492-361412 www.graat.enorm.nl Maandag: 09.00 – 18.00 uur Dinsdag: 09.00 – 18.00 uur Woensdag: 09.00 – 18.00 uur Donderdag: 09.00 – 18.00 uur Vrijdag: 09.00 – 18.00 uur Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur Zondag: gesloten

Heerlijck December magazine

Fam. van der Heijden Kerstbomen Deel 88 5421 RV Gemert 0492-367146 / 06-46566032 / 06-22547883 Maandag: 09.00 – 19.00 uur Dinsdag: 09.00 – 19.00 uur Woensdag: 09.00 – 19.00 uur Donderdag: 09.00 – 19.00 uur Vrijdag: 09.00 – 19.00 uur Zaterdag: 09.00 – 18.00 uur Zondag: 10.00 – 16.00 uur

Gall & Gall Gemert Kapelaanstraat 23 5421 DD Gemert info@ahgemert.nl 0492-361861 www.ahgemert.nl/gallgall Maandag: 12.00 – 21.00 uur Dinsdag: 09.00 – 21.00 uur Woensdag: 09.00 – 21.00 uur Donderdag: 09.00 – 21.00 uur Vrijdag: 09.00 – 22.00 uur Zaterdag: 09.00 – 22.00 uur Zondag: 12.00 – 19.00 uur

Gemert Media BV Vliet 20 5422 VV Gemert info@gemertmedia.nl 0492-371111 www.gemertmedia.nl Maandag: 08.30-17.30 uur Dinsdag: 08.30-17.30 uur Woensdag: 08.30-17.30 uur Donderdag: 08.30-17.30 uur Vrijdag: 08.30-17.30 uur Zaterdag: gesloten Zondag: gesloten

Gij & Ik Ridderplein 35 5421 CX Gemert info@gijenik.nl 06-10045316 www.gijenik.nl Maandag: gesloten Dinsdag: gesloten Woensdag: 11.00 – 01.00 uur Donderdag: 11.00 – 02.00 uur Vrijdag: 11.00 – 03.00 uur Zaterdag: 11.00 – 03.00 uur Zondag: 11.00 – 01.00 uur In de zomer 7 dagen per week geopend

Goudsmid Remko Kerkstraat 24a 5421 KX Gemert 0492 367 875 www.goudsmidremko.com Maandag: gesloten Dinsdag: 09.00 – 17.30 uur Woensdag: 09.00 – 17.30 uur Donderdag: 09.00 – 17.30 uur Vrijdag: 09.00 – 20.00 uur Zaterdag: 09.00 – 16.00 uur Zondag: gesloten

Heerlijck Hopveld Hopveld 21 5421 CE Gemert info@heerlijckhopveld.nl 06-23835181 www.heerlijckhopveld.nl Maandag: 24 uur geopend Dinsdag: 24 uur geopend Woensdag: 24 uur geopend Donderdag: 24 uur geopend Vrijdag: 24 uur geopend Zaterdag: 24 uur geopend Zondag: 24 uur geopend

Het Millus Handelshuis Berken 5 5763 BH Milheeze info@hetmillushandelshuis.nl 06-29357010 www.hetmillushandelshuis.nl online 24 uur per dag geopend Winkelbezoek op afspraak

Hotel Restaurant Nederheide Kaak 11 5763 PK Milheeze info@nederheide.nl 0492-820080 www.nederheide.nl Maandag: 11.00 – 20.30 uur Dinsdag: 11.00 – 20.30 uur Woensdag: 11.00 – 20.30 uur Donderdag: 11.00 – 20.30 uur Vrijdag: 11.00 – 20.30 uur Zaterdag: 11.00 – 20.30 uur Zondag: 11.00 – 20.30 uur

Hubo van Tiel Bakel Dorpsstraat 29 5761 BL Bakel bakel@hubo.nl 0492-341295 Whatsapp: 06-51472737 Maandag: 08.30 – 18.00 uur Dinsdag: 08.30 – 18.00 uur Woensdag: 08.30 – 18.00 uur Donderdag: 08.30 – 18.00 uur Vrijdag: 08.30 – 18.00 uur Zaterdag: 08.30 – 17.00 uur Zondag: gesloten

Bedrijvenoverzicht | 53


Kaas & Anders

Lingerie Le Net

Virmundtstraat 6A 5421 BW Gemert info@kaasenanders.nl 0492-330458 www.kaasenanders.nl Maandag: gesloten Dinsdag: 09.30 – 17.30 uur Woensdag: 09.30 – 17.30 uur Donderdag: 09.30 – 17.30 uur Vrijdag: 09.30 – 17.30 uur Zaterdag: 09.30 – 17.00 uur Zondag: gesloten

Nieuwstraat 4, 5421 KP Gemert info@lingerielenet.nl 0492-792709 www.lingerielenet.nl Maandag: 12.00 – 18.00 uur Dinsdag: 09.00 – 18.00 uur Woensdag: 09.00 – 18.00 uur Donderdag: 09.00 – 18.00 uur Vrijdag: 09.00 – 21.00 uur Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur Zondag: gesloten

Koffie & Anders Virmundtstraat 5 5421 BT Gemert info@koffieenanders.nl 0492-330457 www.koffieenanders.nl Maandag: gesloten Dinsdag: 09.30 – 17.30 uur Woensdag: 09.30 – 17.30 uur Donderdag: 09.30 – 17.30 uur Vrijdag: 09.30 – 17.30 uur Zaterdag: 09.30 – 17.00 uur Zondag: gesloten

Landwinkel De Reijse Heerlijckheid Rooije Hoefsedijk 82 5421 XP Gemert info@dereijseheerlijckheid.nl 0492-317181 www.dereijseheerlijckheid.nl Maandag: 09.00 – 17.30 uur Dinsdag: gesloten Woensdag: 09.00 – 17.30 uur Donderdag: 09.00 – 17.30 uur Vrijdag: 09.00 – 17.30 uur Zaterdag: 08.30 – 16.00 uur Zondag: gesloten

Lekkernij Geschenken Eiermijndreef 1 5764 RH De Rips info@lekkernijautomaat.nl 06-45179969 www.lekkernijgeschenken.nl Lekkernijautomaat is 7 dagen per week geopend van 07.00 – 20.00 uur

54 | Bedrijvenoverzicht

Longfields by Sophie Commandeur 5 5421 LK Gemert 0492-392244 www.longfields.nl Maandag: gesloten Dinsdag: 09.30 – 18.00 uur Woensdag: 09.30 – 18.00 uur Donderdag: 09.30 – 18.00 uur Vrijdag: 09.30 – 21.00 uur Zaterdag: 09.30 – 17.00 uur Zondag: gesloten

Massagepraktijk Relax & Refresh Speurgt 10 5761 PZ Bakel relax.refresh.massages@gmail.com 06-36445136 www.relaxenrefresh.nl Maandag: 19.30 – 21.30 uur Dinsdag: gesloten Woensdag: 19.30 – 21.30 uur Donderdag: 09.00 – 17.00 uur Vrijdag: 19.30 – 21.30 uur Zaterdag: 09.00 – 16.00 uur Zondag: gesloten Andere tijden in overleg

Minn10

Miranda`s Groenten en Fruit

Penninx Schoenen

Burgemeester Rietmanstraat 6 5421 JX Gemert 0492-368982 mirandasagf@kpnmail.nl www.mirandasgroentenenfruit.nl Maandag: 11.00 – 18.00 uur Dinsdag: gesloten Woensdag: 08.30 – 18.00 uur Donderdag: 08.30 – 18.00 uur Vrijdag: 08.30 – 18.00 uur Zaterdag: 08.30 – 13.00 uur Zondag: gesloten 27 december gesloten

Nieuwstraat 36 5421 KP Gemert info@penninxschoenen.nl 0492-366200 www.penninxschoenen.nl Maandag: 13.00 – 18.00 uur Dinsdag: 09.30 – 18.00 uur Woensdag: 09.30 – 18.00 uur Donderdag: 09.30 – 18.00 uur Vrijdag: 09.30 – 20.30 uur Zaterdag: 09.30 – 17.00 uur Zondag: gesloten

Rabauw

MK Sport Gemert

Ridderplein 33 5421 CX Gemert info@rabauw.org 085-0022202 www.rabauw.org Maandag: 11.00 – 17.00 uur Dinsdag: 11.00 – 17.00 uur Woensdag: 11.00 – 17.00 uur Donderdag: 11.00 – 17.00 uur Vrijdag: 11.00 – 17.00 uur Zaterdag: 11.00 – 17.00 uur Zondag: gesloten

Nieuwstraat 44 5421 KP Gemert info@mksportgemert.nl 0492-362342 www.mksportgemert.nl Maandag: 13.00 – 18.00 uur Dinsdag: 09.00 – 18.00 uur Woensdag: 09.00 – 18.00 uur Donderdag: 09.00 – 18.00 uur Vrijdag: 09.00 – 20.30 uur Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur Zondag: gesloten

Rauw en Gauw Kruiseind 51b 5421 NB Gemert info@rauwengauw.nl 06-34201148 www.rauwengauw.nl Maandag: gesloten Dinsdag: gesloten Woensdag: 16.00 – 20.30 uur Donderdag: 16.00 – 20.30 uur Vrijdag: 16.00 – 20.30 uur Zaterdag: 16.00 – 20.30 uur Zondag: 16.00 – 20.30 uur Bestellen kan de hele dag, tot 20.00 uur

MOOi! Jewels Oude-Bakelsedijk 2, 5421 WP Gemert info@mooi-jewels.nl 06-23465882 www.mooi-jewels.nl Alleen op afspraak

My Bash Oude-Bakelsedijk 2, 5421 WP Gemert info@mybash.nl 06-23465882 www.mybash.nl Alleen op afspraak

Rijkers Slaaprijk B.V.

Ondernemersvereniging Hartje Gemert Gemert info@hartjegemert.nl www.hartjegemert.nl

Kruiseind 45 5421 NB Gemert info@rijkersslaaprijk.nl 0492-361423 www.rijkersslaaprijk.nl Maandag: gesloten Dinsdag: 09.30 – 17.30 uur Woensdag: 09.30 – 17.30 uur Donderdag: 09.30 – 17.30 uur Vrijdag: 09.30 – 20.00 uur Zaterdag: 09.30 – 16.30 uur Zondag: gesloten

Commandeur 7 5421 LK Gemert info@minn10.nl 0492-387016 www.minn10.nl Maandag: gesloten Dinsdag: 09.30 – 18.00 Woensdag: 09.30 – 18.00 Donderdag: 09.30 – 18.00 Vrijdag: 09.30 – 21.00 Zaterdag: 09.30 – 17.00 Zondag: gesloten

Heerlijck December magazine


SKÔNhout

Usawa Coffee - koffiebranderij

Renseweg 41 5425 PE De Mortel info@skonhout.nl 06 23749677 / 06-21920588 www.skonhout.nl Alleen geopend op afspraak

Kerkstraat 3a 5421 KX Gemert info@usawa.coffee 0492-218960 www.usawa.coffee Maandag: 09.00 – 16.00 uur Dinsdag: 09.00 – 16.00 uur Woensdag: 09.00 – 16.00 uur Donderdag: 09.00 – 16.00 uur Vrijdag: 09.00 – 16.00 uur Zaterdag: gesloten Zondag: gesloten

Slager Vogels Elsendorpseweg 68a 5424 TB Elsendorp info@slagervogels.nl 0492-352023 www.slagervogels.nl Openingstijden winkel Maandag: gesloten Dinsdag: gesloten Woensdag: gesloten Donderdag: 09.00 – 18.00 uur Vrijdag: 09.00 – 18.00 uur Zaterdag: 09.00 – 15.00 uur Zondag: gesloten

Solo Beer Brewery Binderseind 31 5421 CH Gemert info@solobeer.nl 0492-347143 www.solobeer.nl Geopend op afspraak Zaterdag en zondag aanwezig Gratis bezorging binnen Gemert

Top 1 Toys Speelgoedhuis Van de Goor Nieuwstraat 43 5421 KN Gemert info@vandegoorspeelgoed.nl 0492-365845 www.vandegoorspeelgoed.nl Maandag: 13.00 – 18.00 uur Dinsdag: 09.00 – 18.00 uur Woensdag: 09.00 – 18.00 uur Donderdag: 09.00 – 18.00 uur Vrijdag: 09.00 – 20.30 uur Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur Zondag: gesloten

Villa Polder Eten, Slapen & Vieren Heuvel 4 5421 CN Gemert tim@villapolder.nl 0492-361912 www.villapolder.nl Openingstijden: Maandag: gesloten Dinsdag: gesloten Woensdag: 18.00 – 23.00 uur Donderdag: 18.00 – 23.00 uur Vrijdag: 18.00 – 23.00 uur Zaterdag: 11.45 – 23.00 uur Zondag: 11.45 – 23.00 uur

Vishandel Henk Bos Pastoor Poelplein 5421 PK Gemert vishandelhenkbos@gmail.com 06-10940708 www.vishandelhenkbos.webnode.nl Donderdag: 09.00 – 18.00 uur Zaterdag: 09.00 – 16.30 uur

Voetinstituut Penninx Nieuwstraat 28 5421 KP Gemert info@devoetspecialist.nl 0492-361553 www.devoetspecialist.nl Maandag: gesloten, wel telefonisch bereikbaar Dinsdag: 08.30 – 12.30 / 13.00 – 17.30 uur Woensdag: 08.30 – 12.30 / 13.00 – 17.30 uur Donderdag: 08.30 – 12.30 / 13.00 – 17.30 uur Vrijdag: 08.30 – 12.30 / 13.00 – 20.00 uur Zaterdag: uitsluitend op afspraak Zondag: gesloten

Heerlijck December magazine

VVV Heerlijck Vrij Gemert-Bakel

Wijngaard By Ypma

Ridderplein 49 5421 CX Gemert bert@vvvgemert-bakel.nl 0492-366606 www.vvvdepeel.nl/nl/gemert-bakel Maandag: 13.00 – 16.30 uur Dinsdag: 10.00 – 16.30 uur Woensdag: 10.00 – 16.30 uur Donderdag: 10.00 – 16.30 uur Vrijdag: 10.00 – 16.30 uur Zaterdag: 10.00 – 13.00 uur Zondag: gesloten

Oploseweg 9 5764 PJ De Rips 06-51695277 www.facebook.com/ wijngaard.by.ypma/ Maandag: 24 uur geopend Dinsdag: 24 uur geopend Woensdag: 24 uur geopend Donderdag: 24 uur geopend Vrijdag: 24 uur geopend Zaterdag: gesloten Zondag: gesloten

Wants&Needs | Musthaves for living

Witgoedspecialist v.d. Goor

Industrieweg 66A 5422 VK Gemert service@wantsandneeds.nl 085-0862883 www.wantsandneeds.nl Maandag: 09.00 – 17.00 uur Dinsdag: 09.00 – 17.00 uur Woensdag: 09.00 – 17.00 uur Donderdag: 09.00 – 17.00 uur Vrijdag: 09.00 – 17.00 uur Zaterdag: 11.00 – 16.00 uur Zondag: gesloten

Wear Chavo Molenakkerstraat 84 5421 BP Gemert chavo@hotmail.nl 0630817720 Instagram @wearchavo Verkooppunt: TRDS Fashion Commandeur Gemert

Welcom bij Vos Haageijk 7 5421 KW Gemert info@welcombijvos.nl 0492 – 366 626 www.welcombijvos.nl Maandag: 13.00 – 18.00 uur Dinsdag: 09.30 – 18.00 uur Woensdag: 09.30 – 18.00 uur Donderdag: 09.30 – 18.00 uur Vrijdag: 09.30 – 20.30 uur Zaterdag: 09.30 – 17.00 uur Zondag: gesloten

Molenakkerstraat 102 5421 BP Gemert info@specialistinwitgoed.nl 0492-361635 www.witgoedspecialist.nl Maandag: 08.30 – 12.00 / 13.30 – 18.00 uur Dinsdag: 08.30 – 12.00 / 13.30 – 18.00 uur Woensdag: 08.30 – 12.00 / 13.30 – 18.00 uur Donderdag: 08.30 – 12.00 / 13.30 – 18.00 uur Vrijdag: 08.30 – 12.00 / 13.30 – 18.00 uur Zaterdag: 08.30 – 16.00 uur Zondag: gesloten

Woninginrichter Gemert Haageijk 12-18 5421 KW Gemert info@rooijackers-gemert.nl 0492-361496 www.rooijackers-gemert.nl Maandag: gesloten Dinsdag: 09.30 – 17.30 uur Woensdag: 09.30 – 17.30 uur Donderdag: 09.30 – 17.30 uur Vrijdag: 09.30 – 20.30 uur Zaterdag: 09.30 – 16.00 uur Zondag: gesloten

Bedrijvenoverzicht | 55


Lokaal winkelen is ook

Heerlijck winkelen

Diverse snoep en dropblikken Vele Gemertse boeken

Diverse echte

Gemertse producten Het beeld van

Ridder Rutger

VVV Gemert-Bakel

Ridderplein 49 • 5421CX Gemert Tel 0492-366606 • info@vvvgemertbakel.nl

www.vvvgemert-bakel.nl