Vacaturekrant Weekblad de Brug wk 21-2023

Page 1

Bijlage Weekblad de Brug
VACATURE KRANT WERKEN AAN DE TOEKOMST

B&B FABRICS is sinds 1991 gespecialiseerd in het ontwikkelen van interieur- en decoratiestoffen. We ontzorgen retailers en groothandels wereldwijd met de mooiste collecties en de beste service. We willen ons team graag uitbreiden en hebben een paar mooie vacatures. Zoek jij een leuke baan in een creatief familiebedrijf? Kijk dan op onze website.

BE PASSIONATE Samen

met ons team van enthousiaste en ervaren medewerkers doen wij wat we het allerleukste vinden: Wij ontwikkelen onze eigen collecties interieur- en decoratiestoffen en verrassen hiermee wereldwijd onze klanten.

BE READY We houden onze collecties op voorraad in ons magazijn in Berlicum en zijn dus altijd klaar om uit te leveren. We blijven onze processen continu verbeteren en onze collecties worden alleen maar mooier. Wij zijn klaar voor de toekomst!

BE ONE Samen met ons team en onze klanten zorgen we voor succes. Samen werken, leren en successen vieren. Uiteindelijk met maar één doel; klanten ambassadeurs maken! We gaan niet voor minder.

Are you ready?
KIJK VOOR MEER INFO OP ONZE WEBSITE: WWW.BBFABRICS.COM
E-COMMERCE MANAGER 24-32 UUR ACCOUNTMANAGER 32 - 36 UUR LOGISTIEK MEDEWERKER 32 - 36 UUR

Colofon

De Vacature Krant is een uitgave van:

Jan en Jan Media

Vliet 20, 5422 VV Gemert Tel. 0492-371112

info@janenjanmedia.nl www.janenjanmedia.nl

Acquisitie: Jan en Jan Media

Teksten:

Daan Daniëls, Wendy van Lijssel

Eindredactie: Wim Poels

Opmaak: Jan en Jan Media

Druk:

Janssen/Pers Rotatiedruk

Verspreiding: Jan en Jan Media

Oplage:

16.000 exemplaren, huis-aan-huis verspreid in Berlicum, Den Dungen, Dinther, Gemonde, Halder, Heeswijk, Loosbroek, Maaskantje, Middelrode, Sint-Michielsgestel.

Niets uit deze uitgave mag worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. Aan deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Adverteren in de Vacature Krant?

Neem contact op met onze media-adviseur Jan van de Vossenberg 06-27273810 / of kantoor 0492-371112 of mail naar verkoop@janenjanmedia.nl .

3 Vacature Krant
JAN EN JAN MEDIA
Inhoud
4
Investeren in de toekomst 9
13
Joseph succesvolle immigrant Minder mensen buiten beroepsbevolking

Ondernemersvereniging Sint-Michielsgestel en plaatselijke Elde college gaan Bedrijfshoppen

‘We investeren in

SINT-MICHIELSGESTEL -Het Elde College locatie SintMichielsgestel en Ondernemersvereniging Sint-Michielsgestel hebben de handen ineengeslagen. Zij zijn samen doende met een nieuw praktijkgericht project voor vmbo theoretisch gemengd en havoleerlingen van leerjaar 3. Daarbij gaan leerlingen het volgende schoolseizoen Bedrijfshoppen.

4 Vacature Krant

de toekomst’

Door Wendy van Lijssel

Jongeren komen in kleine groepjes op visite bij Gestelse bedrijven om te zien en ervaren hoe een vak in de praktijk écht werkt. Bedrijven, groot en klein en op alle fronten, zijn uitgenodigd om hieraan mee te werken of op andere wijze een bijdrage te leveren. In het kader van verbinding, samen sterk en we hebben elkaar nodig vaart de ondernemersvereniging van Sint-Michielsgestel al geruime tijd een koers waarbij nadrukkelijk de samenwerking wordt gezocht met bedrijven, instellingen en organisaties buiten hun eigen vereniging “Alleen ben je nergens. We hebben elkaar allemaal nodig en door samenwerken versterk je elkaar. 1 + 1 = 3”, aldus Alwien Geerts. Hij is ondernemer en voorzitter van Ondernemersvereniging Sint-Michielsgestel. Die vereniging maakt zich niet alleen sterk voor de eigen leden, maar zet zich ook graag in om samen met andere partijen een positieve, maatschappelijke en sociale bijdrage te leveren in de gemeente. Ook Jongeren worden hierin niet vergeten. Dat statement moet meer zijn dan mooie woorden op papier.

Dat ondervinden decaan Andrea van Kempen en docent Loopbaan Oriëntatie Begeleiding (LOB) Marleen van Gerven van het plaatselijke Elde College. Zij zochten en hebben die verbinding inmiddels gevonden met OV-Sint-Michielsgestel. Samen zijn ze bezig met het op poten zetten van een nieuw project. Andrea en Marleen leggen uit: “Vanaf leerjaar 1 zijn we op onze locatie al bezig om samen met leerlingen te kijken waar hun interesses, vaardigheden en talenten liggen. Dat doen we niet alleen vanuit boeken. Er is bijvoorbeeld T@W, wat staat voor Talent@Work, er zijn activiteiten in spelvorm, projecten in onder andere economie en duurzaamheid en er is een schooltuin. Zo hebben we diverse projecten in zowel onder-als bovenbouw”, vertellen de dames.

Zij stellen alles in het werk om ervoor te kiezen dat leerlingen uiteindelijk een goede vervolgstudie kiezen. Iets wat bij ze past en wat ze leuk vinden. Om leerlingen te informeren, adviseren en interesseren, wordt altijd gezocht naar manieren om die lessen zo breed en interessant mogelijk aan te bieden en het pakket praktijkgericht leren uit te breiden.

Zo werd twee jaar geleden voor het eerst een beroepenspeeddate gehouden. Daarbij gingen ouders/verzorgers en bedrijven en instellingen uit het eigen netwerk individueel met leerlingen in gesprek en vertelden over hun beroep. Het was een dusdanig succes dat er een vervolg aan gegeven werd .De dames vinden het belangrijk om leerlingen kennis te laten maken met allerlei beroepen door het hen ook

écht in de praktijk te laten zien en ervaren. Zij zijn doorlopend doende om in dat kader op een creatieve manier nieuwe activiteiten en projecten in het leven te roepen.

Voor hun nieuwste project hebben ze de samenwerking gezocht en gevonden met Alwien, maar ook Ralf Immens van de OV-Sint-Michielsgestel (niet op de foto). “Vanuit de overheid worden scholen gestimuleerd om meer praktijkgericht onderwijs te bieden en jongeren de praktijk laten beleven. Wij haken hierop in en zijn samen met de OV-SintMichielsgestel doende met het organiseren van een middag waarop we in het nieuwe schooljaar gaan Bedrijfshoppen. Het gaat hierbij om circa 75 leerlingen van vmbo theoretisch gemengd en havo leerjaar 3. De bedoeling is dat zij in kleine groepjes bezoekjes gaan brengen aan bedrijven. Dat kan en mag echt van alles zijn. Van een kapper, administratiekantoor, timmerbedrijf tot een supermarkt en advocatenkantoor. Hoe meer, hoe liever. Dan kunnen onze leerlingen gericht kiezen waar ze willen gaan kijken, zich ter plekke een beeld vormen van wat het vak inhoudt en zich laten informeren door iemand die het vak uitoefent”, aldus Andrea en Marleen enthousiast.

Dat is ook de OV-Sint-Michielsgestel. “Als je samenwerkt, versterk je elkaar. We hebben elkaar allemaal nodig. Dit is win, win. We investeren in de toekomst. Leerlingen van het Elde zijn de werknemersof gevers van de toekomst”, aldus Alwien. Tijdens een ledenvergadering van OV-Sint-Michielsgestel presenteerden de dames hun plannen. Tot hun vreugde werd het initiatief positief ontvangen. Er zijn zelfs al bedrijven die aangegeven hebben mee te doen. OV-Sint-Michielsgestel en het Elde College kunnen het Bedrijfshoppen alleen van de grond krijgen als ondernemers mee doen. Natuurlijk bepaalt een bedrijf zelf hoeveel tijd zij willen investeren en wat zij willen doen. Een rondleiding, presentatie of wellicht een activiteit. Er zijn overigens meerdere wegen die naar Rome leiden. Andere wegen. Andrea en Marleen: “Als een bedrijf geen kans ziet voor deelname aan het Bedrijfshoppen, maar wel om bijvoorbeeld een gastles te verzorgen of plek heeft voor een (snuffel)stage dan zijn we daar ook heel blij mee”, om hoopvol te verzuchten: “We hopen echt op veel respons.”

Voor informatie stuur een mailtje naar m.v.gerven@eldecollege.nl en/of a.v.kempen@eldecollege.nl of secretariaat@ovsmg.nlof scan de QR-code en meld je aan voor de Bedrijfshopdag en/of een van de andere LOB-activiteiten.

5 Vacature Krant

Vacature

Meewerkend voorman

Wat ga je doen? Wat krijg je ervoor terug?

Je werkt zelfstandig en in teamverband aan uitdagende groenprojecten in de omgeving van Den Bosch/Eindhoven

Samen met enthousiaste collega’s zorg je er als ‘kartrekker’ voor dat de werkzaamheden op een goede manier worden uitgevoerd

Je waarborgt de kwaliteit van onze projecten in de openbare ruimte Je pakt diverse werkzaamheden op, denk aan: het aanplanten van bomen of plantsoenen en het onderhouden van wijken

✔ Een uitstekend salaris

✔ Vast dienstverband is bespreekbaar

✔ Een gezellige vrijdagmiddagborrel

✔ Collega's waar je blij van wordt

✔ Waardering voor jouw inzet en initiatieven

✔ Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen

Interesse? rens@biggelaargroen nl 06-38283161

Word jij onze nieuwe collega?

Werken bij een gezond, ambitieus en echt Brabants familiebedrijf? Dat komt goed uit. Want wij zijn op zoek naar leuke collega’s! Bekijk al onze vacatures op www.lunenburg.nu/vacatures WITGOED MONTEUR AIRCO MONTEUR GEZOCHT!

VACATURE

GEERTS

MET EEN ZACHTE G

Één ticket beschikbaar:

ACCEPTANT SCHADEVERZEKERINGEN

ONZE WENSEN ZIJN:

Liefst minimaal 32 uur

Minimaal WFT schade

Kennis van volmacht is een pré Brabantse gemoedelijkheid

Minimaal 2 jaar ervaring

Passen bovenstaande kenmerken bij jou? Dat klinkt ons als muziek in de oren!

Wil jij werken in een fijnfamiliebedrijf met 34 leuke collega’s?

Stuur dan je cv naar alwien@geertsbv.nl

Kom jij bij ons op de afdeling werken?

GEMONDE Dorpstraat 13

ROSMALEN

Burg. Woltersstraat 1

(073) 5 516 516

geertsadviesgroep.nl

Voor

Ondernemersvereniging Sint-Michielsgestel
plezier naar je werk?
Met
onze gezellige markten zijn wij op zoek naar een: VERKOOPMEDEWERKER én een: VRIJDAG- en/of ZATERDAGMEDEWERKER
of app Robert (06-22454136), mail naar smits75@kpnmail.nl of kom langs bij
kraam!
Bel
onze
maandag
Sint-Oedenrode,
Om het nieuws bij de mensen thuis te brengen? Vul online het bezorgersformulier in op www.janenjanmedia.nl of mail je aanvraag naar bezorging@janenjanmedia.nl. Voor meer info bel tijdens kantooruren naar 0492 - 37 11 12
de
je het ook voor doet, redenen genoeg om bezorger van De Rosbode te worden. Of om lekker gezond stappen te zetten?
We staan op
in
vrijdagochtend in Middelrode en zaterdagochtend in Son. Ga je examen doen en zoek je nog een leuke, goedbetaalde vakantiebaan, dan ben je ook bij ons aan het goede adres!
Voor
money? Waar

Sinds 1933 90 jaar

BEN JIJ EEN AANPAKKER DIE GRAAG FYSIEK WERK DOET?

GA BIJ ONS AAN DE SLAG ALS

BETONTIMMERMAN GRONDWERKER

WIJ BIEDEN

Pannekoekenhuys & uitsPanning Werstkant 17 • Berlicum Tel. 073-5030509

Wo. t/m vr. geopend van 16.00-20.00 uur

Za. & zo. geopend van 12.00-20.00 uur (nabij Camping De Hooghe Heide) www.de-pimpernel.nl

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU !!

Mogelijkheid tot behalen VCA

Klein team waarin iedereen gelijk is Je werkt aan een totaalproject waardoor de werkzaamheden divers zijn

KENNISMAKEN?

mail: info@gebrvanderaabv nl of bel 073-5941267 website www gebrvanderaabv nl

WAT STAAT JE HET BEST?

Ons jonge, dynamische en enthousiaste team is op zoek naar

MEDEWERK(ST)ERS in de bediening 18+

Kom jij ons versterken?

Wij bieden: leuke collega’s, fijne werktijden, goed salaris en een mooie korting voor familie.

Kom jij ons team versterken?

Heb je interesse? Zowel fulltime als parttime bel dan 073 – 5030509 of mail naar info@de-pimpernel.nl

Wij zijn op zoek naar

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar monteurs!

Heb jij twee rechter handen, ben je een aanpakker en oplossingsgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als zonweringsmonteur ben jij degene die de woonwens van onze klanten waarmaakt door het installeren, afstellen en uitleg geven over de werking van onze zonwering, raambekleding en terrasoplossingen.

Wij zijn op zoek naar monteurs!

Heb jij twee rechter handen, en oplossingsgericht? Dan jou! Als zonweringsmonteur woonwens van onze klanten installeren, afstellen en uitleg werking van onze zonwering, terrasoplossingen.

Wij leiden je op tot ervaren monteur

Heb jij twee rechter handen, ben je een aanpakker en oplossingsgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als zonweringsmonteur ben jij degene die de woonwens van onze klanten waarmaakt door het installeren, afstellen en uitleg geven over de werking van onze zonwering, raambekleding en terrasoplossingen.

Met intentie tot vaste aanstelling

Wij leiden je op tot ervaren

Met intentie tot vaste aanstelling Je komt te werken in een gezellig team

Wij leiden je op tot ervaren monteur

Met intentie tot vaste aanstelling

Je komt te werken in een hecht en gezellig team

Je komt te werken in een hecht en gezellig team

Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan?

85 info@ambiancevanleeuwen.nl www.ambiance.nl/vanleeuwen

073 551 36 85 info@ambiancevanleeuwen.nl

Neem dan contact op met Robert van Leeuwen via robert@ambiancevanleeuwen.nl

Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan?

Neem dan contact op met Robert van Leeuwen via robert@ambiancevanleeuwen.nl

Kan jij niet wachten om aan Neem dan contact op met via robert@ambiancevanleeuwen.nl Bedrijvenweg 17 5272 PA Sint-Michielsgestel

Bedrijvenweg 17 5272 PA Sint-Michielsgestel 073 551 36 85 info@ambiancevanleeuwen.nl www.ambiance.nl/vanleeuwen
www.ambiance.nl/vanleeuwen
Bedrijvenweg 17
073 551 36
Sint-Michielsgestel

Joseph uit Syrië werkt in de horeca

‘Als iemand wil, dan

SINT-MICHIELSGESTEL - Eigenaar Jan Olijslager brengt een vers kopje ko ie. Op hetzelfde moment dat hij omkeert om er ook een voor hemzelf te halen, draait Joseph Sayegh het koekje op het schoteltje om. Het kleine, ingepakte, lekkernij ligt nu met de bovenkant naar boven. Oog voor detail. Het typeert Joseph. Zijn hart klopt voor de horeca en het naar de zin maken van zijn gasten in lunchcafé Toren 4 in Sint-Michielsgestel.

Joseph is nu 31 jaar. Geboren en getogen in Syrië. Werkend in de hoofdstad Damascus. Ook daar in de horeca. “In Syrië heb ik horecamanagement gestudeerd. Horeca is echt mijn ding, het mensen naar de zin maken.” Het leven lachte Joseph toe, tot de verschrikkelijke burgeroorlog uitbrak in zijn land. Joseph moest in 2015 vluchten voor zijn leven en via enkele omwegen kwam hij in Nederland terecht. Eerst in Ter Apel, daarna in SintMichielsgestel. Een vluchteling in een voor hem vreemd land.

Het zit niet in de aard van Joseph om te wachten, maar hij kon niet anders. “Zolang je wacht op een verblijfsvergunning, mag je niet werken. Dat was wel een moeilijke tijd. Want eigenlijk wil je aan de gang”, vertelt Joseph in perfect Nederlands. “Je wilt de taal leren, aan het werk gaan. Anders doe je niet mee in de maatschappij.”

Verplicht onderdeel van het verkrijgen van een verblijfsvergunning is de inburgeringscursus. Op het Koning Willem I-college in Den Bosch leert hij Nederlands. “Als iemand wil, dan kan ie echt vooruit”, valt Jan Olijslagers Joseph bij. Toen hij officieel zijn Nederlanderschap kreeg, hebben we dat hier groots gevierd.” Joseph: “Ik raad iedereen aan om te gaan werken. Dan leer je ook sneller de taal. Het is daarbij wel enorm fijn geweest dat mensen uit Sint-Michielsgestel me geholpen hebben. Zonder hulp kun je niets.”

Hulp kreeg Joseph ook bij Toren 4. Van de vorige eigenaar kreeg hij de kans om een dag in de week stage te lopen. “Ik werd hier direct warm ontvangen. Bij de gemeente wisten ze dat ik graag in de horeca wilde stage lopen en zo kwamen we met elkaar in contact. Ik ben begonnen met een beetje meehelpen in de keuken. Zo is het eigenlijk begonnen. Zo fijn. Je kent de taal eigenlijk nog niet goed, maar krijgt wel de kans. En als je eenmaal de taal kent, dan gaat het leven open.”

Want voor hij de taal echt onder de knie had, dat duurde wel zo’n twee jaar. En dan werd de het lunchcafé ook nog eens overgenomen door Jan. “De vorige eigenaar zei, ‘die Joseph, die kan wel iets’. Ik heb hem een contract voor een jaar gegeven en hij is nooit meer weggegaan. Inmiddels heeft hij een contract voor onbepaalde tijd. Dat is in de horeca niet gebruikelijk. Maar als ze goed zijn, dan geef je ze een contract.” Joseph werkt inmiddels ruim vijf jaar bij Toren 4. “Iedereen kent hem, hij is een bekende Gestelaar. Als ie er een keer niet is, missen de vaste gasten hem direct.”

Voor Jan was het als werkgever een abc’tje om Joseph vast in dienst te nemen. Maar het ging niet altijd even makkelijk, zo ervaarde hij. “Zeker in het begin was het af en toe wel lastig. Joseph ging gewoon als ieder ander verdienen, maar wat hij verdiende ging wel weer van zijn uitkering af. Het duurde even voor alles goed was geregeld.”

Joseph snapte het wel. “Ik vond dat wel eerlijk. Ik wilde gewoon behandeld worden als iedere andere Nederlander. Inmiddels voel ik me ook een echte Nederlander. Ik heb een eigen appartement en doe volop met de maatschappij mee.”

10 Vacature Krant
Door Daan Daniëls

kan ie echt vooruit’

Joseph is dankbaar voor de kansen die hij heeft gekregen, in wat hij zijn tweede thuisland noemt. Hij is ook dankbaar voor de mogelijkheden die Jan hem heeft geboden. “Jan staat altijd open voor mensen die willen werken. Hij wil investeren in mensen.”

En inmiddels herhaalt de geschiedenis zich. Een jongeman uit Afghanistan, die met zijn familie moest vluchten, is begonnen in de keuken bij Toren 4. Joseph. “Ik probeer hem te helpen waar ik kan. Geef hem advies. Hij leert snel en is de beste afwasser die we ooit hebben gehad. Met wat ik heb meegemaakt probeer ik hem wegwijs te maken.”

Ver in de toekomst durft Joseph niet te kijken. Hij geniet van het werk dat hij nu mag doen en het leven dat hij leidt. “Je blijft altijd dromen, maar als je stappen zet en zelf groeit, dan is dat al heel mooi.”

11 Vacature Krant

Ben jij opzoek naar een uitdagende, leidinggevende functie? Kom dan werken bij Toekomst Schoonmaakbedrijven!

www.werkenbijtoekomst.nl

BRABANTSE GEZELLIGHEID, PERSOONLIJKE

AANDACHT EN WAARDERING!

!

We hebben diverse openstaande vacatures bij Toekomst Schoonmaakbedrijven als projectleider bij Vanderlande, assistent projectleider en diverse ambulante schoonmaak functies in de regio's Meierijstad, Sint-Michielsgestel, Den Bosch en Tilburg .

K O M W E R K E N B I J T O E K O M S T S C H O O N M A A K B E D R I J V E N

Steeds minder mensen buiten beroepsbevolking

Het krimpen van de niet-beroepsbevolking is een van de bevindingen in de achtste editie van De arbeidsmarkt in cijfers, die onlangs bij het cbs verscheen. De publicatie geeft een breed overzicht van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in 2022. Mensen buiten de beroepsbevolking hebben geen betaald werk, hebben niet recent naar werk gezocht en/of zijn niet op korte termijn beschikbaar voor werk. Veelal gaat het om mensen die gepensioneerd zijn of niet meer werken vanwege ouderdom. Maar ook ziekte, zorg of een opleiding worden als reden genoemd.

In 2022 waren er ruim 3,3 miljoen mensen van 15 tot 75 jaar die niet deelnamen op de arbeidsmarkt. Dat is een kwart van alle 15- tot 75-jarigen. Het aantal mensen buiten de beroepsbevolking is daarmee het kleinst sinds het begin van de telling in 2003. Vooral in 2022 nam de niet-beroepsbevolking snel af. Dat meldt het CBS op grond van een nieuwe analyse. en drie maanden. Gemiddeld maakte dat jaar 82 procent van de 65-jarigen geen deel uit van de beroepsbevolking. Drie jaar later, aan het begin van 2018, was de AOW-gerechtigde leeftijd gestegen naar 66 jaar. Het percentage 65-jarigen buiten de beroepsbevolking daalde in dat jaar naar 64. Ook bij 66-jarigen deed zich een daling voor naarmate de AOW-leeftijd verder steeg, maar minder sterk.

In 2003, bij de start van de cijferreeks, nam ruim 30 procent van de 15- tot 75-jarigen niet deel aan de arbeidsmarkt. In de economisch voorspoedige periode van 2007 en 2008 was er ook al een sterke daling. Tussen 2009 en 2018 schommelde het percentage tussen de 27 en 28, waarna weer een daling inzette, die stokte in de coronajaren 2020 en

2021. In 2022 liep het aandeel buiten de beroepsbevolking snel terug, van 27 naar 25 procent.

Degenen die vanwege pensioen of hoge leeftijd niet op zoek zijn naar betaald werk of daarvoor niet beschikbaar zijn, vormen verreweg de grootste groep binnen de niet-beroepsbevolking. Wel wordt het percentage van de oudste leeftijdsgroep (45 tot 75 jaar) buiten de beroepsbevolking kleiner. Ouderen werken steeds vaker en blijven ook langer aan het werk. Bij vrouwen van 45 tot 75 jaar was de afname (van 59 procent in 2003 naar 43 procent in 2022) nog sterker dan bij mannen van die leeftijd (van 40 naar 32 procent).

Bij de daling van het percentage ouderen buiten de beroepsbevolking speelt uiteraard mee dat prepensioenregelingen als de VUT zijn afgeschaft en dat de AOW-leeftijd is verhoogd. In 2015 werd de AOW-gerechtigde leeftijd verhoogd naar 65 jaar

1,6 miljoen mensen namen in 2022 niet deel aan de arbeidsmarkt vanwege hoge leeftijd. Daarnaast waren er 785 duizend personen die vanwege ziekte of arbeidsongeschiktheid niet zochten en/of niet beschikbaar waren. Het volgen van een opleiding of de zorg voor het gezin zijn ook redenen om niet te zoeken naar werk of niet beschikbaar te zijn. Zo nam ook het aantal mensen af dat niet deelneemt op de arbeidsmarkt vanwege een studie, van 359 duizend in 2021 naar 324 duizend in 2022. Er waren in 2022 ook wat minder mensen die wel beschikbaar waren voor werk, maar niet hadden gezocht. Bron cbs.nl

13 Vacature Krant

zou willen eten?

Banketbakkerij de Rouw te Vught maakt dagelijks voor vele Fijnproevers heerlijk gebak en taarten. Door jong en oud wordt onze zaak bezocht. De zorg voor al deze klanten ligt op dat moment in handen van onze medewerkers.

Banketbakkerij de Rouw te Vught maakt dagelijks voor vele Fijnproevers heerlijk gebak en taarten. Door jong en oud wordt onze zaak bezocht. De zorg voor al deze klanten ligt op dat moment in handen van onze medewerkers.

We zijn op zoek naar een

We zijn op zoek naar een

VROLIJKE VERKOOPASSISTENT(E)

VROLIJKE VERKOOPASSISTENT(E)

Omdat de selectie grondig is en de opleiding een aantal weken duurt dien je aan de volgende eisen te voldoen: Zin hebben om te werken, vriendelijk en dienstverlenend zijn, een verzorgd uiterlijk hebben en circa 20 uur per week beschikbaar zijn. Maandags en vrijdags.

Interesse? Solliciteer online.

Omdat de selectie grondig is en de opleiding een aantal weken duurt dien je aan de volgende eisen te voldoen: Zin hebben om te werken, vriendelijk en dienstverlenend zijn, een verzorgd uiterlijk hebben en circa 20 uur per week beschikbaar zijn. Maandags en vrijdags. Interesse? Solliciteer online.

Wij zijn ook op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde zaterdaghulpen

Wij zijn ook op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde Zaterdaghulpen tussen de 14 en 15 jaar oud (ouder mag ook)

tussen de 14 en 15 jaar oud (ouder mag ook)

Ben jij geschikt? Reageer dan online onder

Ben jij geschikt? Reageer dan online onder www.derouw.nl/carriere/vacatures

www.derouw.nl/carriere/vacatures

Patisserie de Rouw, Kloosterstraat 1, 5261 CT Vught, www.derouw.nl

Patisserie de Rouw, Kloosterstraat 1, 5261 CT Vught, www.derouw.nl

gezellig samen koken Jummie fans maker Naomi FRISSE IDEEËN Join the family! Solliciteer op jobs.jumbo.com DE GEZELLIGSTE FULL- OF PARTTIME BAAN! gezellig samen koken Jummie fans maker Naomi FRISSE IDEEËN Join the family! Solliciteer op jobs.jumbo.com DE GEZELLIGSTE FULL- OF PARTTIME BAAN! Sint michielsgeStel Jumbo sint tel nieuwStraat & Kloosterpad ezellig& ociaal michielsgeStel ehulpzaam Team Kassa VerSterK JiJ onS team?! oor jou? ! opgeruimd& netJeS of ga naar: JobS.jumbo.com Sint michielsgeStel Kwaliteit fruit Team AGF VerSterK JiJ onS team?! oor jou? ! of ga naar: JobS.jumbo.com groenten& Voorraad checken Jumbo sint michielsgeStel nieuwStraat & Kloosterpad Sint michielsgeStel sint michielsgeStel traat & Kloosterpad gezellig& Sociaal ssa onS team?! kenni kenniS Team DKW vaanVullen an voorrdeaad VerSterK JiJ onS team?! hulpvaardig oor jou? ! of ga naar: umbo.com Jumbo sint michielsgeStel nieuwStraat & Kloosterpad Sint michielsge Jumbo sint michielsge nieuwStraat & Kloosterpad gezellig& Sociaal behulpzaam Team Kassa VerSterK JiJ onS team?! ietS Voor jou? Scan miJ! opgeruimd& netJeS of ga naar: JobS.jumbo.com gezellig samen koken Jummie fans maker Naomi FRISSE IDEEËN Join the family! Solliciteer op jobs.jumbo.com DE GEZELLIGSTE FULL- OF PARTTIME BAAN! sint michielsgeStel traat & Kloosterpad gezellig& Sociaal assa onS team?! Jumbo Sint-Michielsgestel Nieuwstraat 40 • Kloosterpad 9 Vanaf 16 jaar
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.