Catàleg #ConcursSJO17 (Sant Josep Oriol, Barcelona, Catalunya) - Gegants del Pi

Page 1

CatĂ leg #ConcursSJO17


CONCURS FOTOGRÀFIC de les Festes de Sant Josep Oriol 2017 #CONCURSSJO17 Agraïm molt especialment la participació de tots els qui han aportat les seves imatges al concurs. © De les imatges, els respectius autors. © Dels textos i de l’edició, l’Associació d’Amics dels Gegants del Pi Organitza: Associació d’Amics dels Gegants del Pi. Amb la col·laboració de: Ajuntament de Barcelona, Basílica de Santa Maria del Pi, La Casa dels Entremesos, Diputació de Barcelona, Federació d’Entitats de Cultura Popular i Tradicional de la Barcelona Vella, Generalitat de Catalunya i els comerços, entitats i veïns del barri que fan possibles les Festes i aquest concurs. Jurat del #ConcursSJO17: Josep Lluís Badal (Associació d’Amics dels Gegants del Pi), Jordi Espuny (Associació del Retaule de Sant Josep Oriol) i Roger Colomé (Esplai del Pi). Més informació a www.gegantsdelpi.cat Twitter, Instagram (@gegantsdelpi) / Facebook, Youtube (Els Gegants del Pi) C/ Cardenal Casañas, 16. 08002 Barcelona.

-2-


EXPOSICIÓ De dissabte 10 de juny a dilluns 10 de juliol de 2017. Sala d’actes de la Casa dels Entremesos (plaça de les Beates, 2. 08002 Barcelona). Inauguració i entrega de premis: dissabte 10 de juny a les 10h.

Si esteu llegint això és que ja teniu a les vostres pantalles vàries el catàleg de la segona edició del concurs fotogràfic de les Festes de Sant Josep Oriol a Instagram. L’enhorabona als premiats i les més sinceres felicitacions a tots els participants. Realment enguany el nivell del concurs ha pujat. I no només el nivell, sinó que el nombre d’imatges presentades és molt major (l’any passat eren 141 i aquest cop són 232). De fet, també el nombre de participants ha augmentat significativament (40 el 2016 i 56 enguany, el que suposa un increment d’un 40%). Amb aquestes dades, és un plaer poder-vos presentar aquestes planes que ja parlen per elles mateixes. Si l’any passat destacàvem les novetats que s’esdevenien, enguany podem dir que aquestes novetats s’han consolidat. Llàstima de l’aiguat que va fer suspendre l’Emmulassa’t! i el posterior Ball Folk. De ben segur que l’any vinent tindrem el doble de ganes d’acompanyar la Mulassa pel Gòtic, i més sabent que estarà d’aniversari... Per acabar, volem concloure aquestes línies amb el que li diríem a qualsevol que no conegués les Festes: si seguiu pàgina a pàgina aquest llibretó, de ben segur que descobrireu un petit tresor festiu que quan arriba el març s’esdevé pels volts del Pi. Gaudiu-ne.

-3-


1r premi

-4-

@sergiguisa


2n premi

@mllbotija

-5-


3r premi

-6-

@xevinoya


@1roger @abel_plana @a.alcalap -7-


@aina_lopez

@aitorgarrido

-8-


@aitorgarrido

@akairis -9-


@andreuhrta - 10 -


@bcnfoto

- 11 -


@bichos_de_colores - 12 -


@dani_mosquera @castellsalaire

@eloipalmeiro

- 13 -


@epuigdollers

@fotoclick86

@falconsamunt - 14 -


@francesc_martinez

- 15 -


@gabrielbcolonia

- 16 -


@gabrielbcolonia - 17 -


@gabrielbcolonia

- 18 -


@gabrielbcolonia

- 19 -


@gabrielbcolonia

- 20 -


@gabrifotos

@ionamaclean - 21 -


@gemmaea5 @icsandre

- 22 -


@janskott1000

@jcbonache

@joana2510 - 23 -


@jordilavan7

@jorditorrente

@juanma.avilespradas @lamotxilerafeliz - 24 -


@judphoto

@jcbonache

- 25 -


@lapann2

@lauranton

@martaail - 26 -


@lazzigags

@marta_sastre

- 27 -


@lluisgelis

@martacortina - 28 -


@marti_ay

@nurmor - 29 -


@nicoalonso_

@pongoteckel

@orimestres - 30 -


@raquiche @rocferva

@ruthlt - 31 -


@sergiguisa

@surfingwithona

@sgilsanchez - 32 -


@timmarinammar

@vintduros

- 33 -


@wattsss_3

- 34 -


@wattsss_3

- 35 -


@xavioriol6

@xexumosquera

- 36 -


@xevinoya

- 37 -


Amb el suport de:


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.