Page 1

Fyrklövern Magasin HÖST/VINTER

2019

HÄRLIGA ERBJUDANDEN

Säsongens nyhe ter!

DUKA MED STIL!

Inspiration recept & tips! Se hela vårt sortiment på www.fyrklovern.se

1


Massor av inspiration och riktigt fina erbjudanden!

2

Se hela vĂĽrt sortiment pĂĽ www.fyrklovern.se


VÄLKOMMEN! vis Aspvik by Micael B vår ser inde feld !S i

d 11

ur fat ert k c Va

Söt hjärtskål! Sid 13

Sid 14

30 % rabatt på utvalda paket

Vi har satt samman fina paket som vi just nu erbjuder 30 % rabatt på. Dessa paket är uppmärkta med den här symbolen. På vissa av paketen får du dessutom en gåva på köpet när du beställer! Det finns ett begränsat antal, så först till kvarn… Se fullständiga villkor på sid 27. Låt Benjamin Syrsa med vänner förgylla din jul!

Sid 23

10 % rabatt på hemdekoration

10%

rabatt

Vill du fynda nyheter eller favoriter ur vårt hem­dekorations­sortiment så ska du passa på nu! Vi har märkt ut dessa erbjudanden med den här symbolen. Se fullständiga villkor på sid 27.

”Vi på Fyrklövern brinner för att hjälpa dig att hitta uttryck för din personlighet och skapa ett hem du älskar”

En ny tid börjar! Välkommen till vårt nya höst- och vinternummer av Fyrklövern Magasin! Som ni säkert kommer att märka ser tidningen lite annorlunda ut än vanligt. Vad har då hänt sedan sist? Jo, en hel del. Jag har fått äran att ta över som ny VD för Fyrklövern vilket jag tycker är oerhört spännande! Men ännu viktigare är att vi har påbörjat arbetet med att utveckla vårt anrika 45-åriga företag för att kunna inspirera dig till en unik inramning av såväl upplevelser som minnen. Du är viktig för oss. Din smak och stil är viktig för oss. Jag är själv uppvuxen i en familj där hemmet var den trygga hamnen oavsett hur mycket det stormade utanför. Den känslan är lika viktig för mig idag. Hemmet för mig är ett ställe där jag ska kunna varva ner till vardags med min familj och samla ny energi genom att bjuda våra vänner på middagar och fester, där vi kan skratta, diskutera och njuta av fina stunder. Vi på Fyrklövern brinner för att hjälpa dig att hitta uttryck för din personlighet och skapa ett hem du älskar. Som du kanske redan sett så väljer allt fler magasin att visa våra produkter. Jag hoppas att du också tycker att det är kul att se din servis lyftas fram när du bläddrar i inrednings- och mat­tidningar. För att göra det riktigt enkelt för dig att lyckas med dukningen har vi lagt ut massor med tips och inspiration på vår Facebook, Instagram och hemsida – du följer väl oss där? Nu i höst och vinter har vi massor med fina nyheter till ditt hem. Mest stolta är vi över vår nya servis – Åsas Tomtejul Röd som passar i såväl moderna som klassiska hem och som garanterat kommer att sprida julstämning. Psst! Visste du förresten att Fyrklövern är störst på julserviser i Norden? Vi kan jul och hjälper dig gärna att skapa julmagi i ditt hem! I magasinet kommer du att hitta flera utvalda paket, som passar extra bra i höst och till jul, med superförmånliga priser till dig! Missa inte heller vårt generösa provduka hemmaerbjudande när du ska välja en servis. Välkommen att bläddra vidare och bli inspirerad! RENATA DAHLMAN, VD

3


4

Se hela vårt sortiment på www.fyrklovern.se


Åsas Tomtebod Åsa Götander startade sin Tomtebod 1993 i Småland. Här tillverkas fortfarande de flesta tomtarna. Tomtarna görs i ull, filt och fårskinn från Gotland – ett genuint konsthantverk. Konstnären Anne Rooslien har illustrerat tomtarna på serviserna.

Skapa dina egna jultraditioner med Åsas Tomtevärld

T

änk stämning, tradition, familj och vänner. Tänk nyfallen snö, tända ljus och doften av glögg. Tänk ett uppdukat bord och kärlek till mat. Tänk en varm och fridfull jul som skapar minnen för livet.

Vi på Fyrklövern älskar julen och traditionerna som hör julen till. Det är nu vi samlar de vi tycker allra mest om runt det dukade bordet. Vårt stora sortiment av julserviser har utökats med ytterligare en kollektion i Åsas Tomtevärld! Med vår nya servis Åsas Tomtejul Röd, vars dekor består av Åsa Götanders välkända tomtar, skapar du en härlig julstämning för såväl unga som gamla. Servisen Åsas Tomtejul Röd har ett gediget sortiment, tillverkat i fältspatporslin – som kan älskas och användas i generationer. Servisen är både diskmaskins- och mikrovågsugns­säker för att julfirandet ska bli så enkelt som möjligt! I Åsas Tomtevärld finns nu tre olika serviser; Åsas Tomtejul, Åsas Tomtejul Vit och Åsas Tomtejul Röd, som har fina erbjudanden i vårt nya magasin som du håller i handen. Fyrklövern är störst på julserviser i Norden – vi kan jul!

Välkommen in i Åsas underbara tomtevärld!

Se hela vårt sortiment på www.fyrklovern.se

5


Servisen ÅSAS TOMTEJUL RÖD

Nyhet!

Ny servis i Åsas Tomtevärld!

Nu lanserar vi vårt nya tillskott bland julserviserna – Åsas Tomtejul Röd. Servisen har ett modernt formspråk och är lätt att duka stämningsfullt med i såväl moderna som klassiska hem. En servis som kommer att älskas av både familj och vänner – i generationer!

UTVALT PAKET 30 % RABATT PAKETET ÅSAS TOMTEJUL RÖD BESTÅR AV: 12 Skålar 16 cm Kanna 1,5 liter (10010748)

NU 2564:(Ord pris 3663:-)

6

Se hela vårt sortiment på www.fyrklovern.se


Med reservation för slutförsäljning samt tryckfel.

Servisen ÅSAS TOMTEJUL VIT

Duka med hjärtat i jul! Med Åsas Tomtejul Vit, skapar du vit julmagi på bordet. Porslinet är mjukt rundat och dekorerat med Åsa Götanders omtyckta tomtar som illustrerats av konstnären Anne Rooslien bland snötäckta granar och guldinslag. Förutom det breda porslinssortiment i serien finns även glas och bestick.

Provduka hemma

UTVALT PAKET 30 % RABATT

med två mattallrikar och två förrättstallrikar från någon av Åsas Tomtejul serviser! Se fullständiga villkor sid 27

Åsa s

PAKETET ÅSAS TOMTEJUL VIT BESTÅR AV: 12 Muggar 34 cl Festfat 36 x 25 cm Cabaret med träfat (10009402)

To m

ju te d l Rö

Provduka hemma

NU 3833:-

it lV

(Ord pris 5476:-)

eju omt as T Ås

l

Åsas Tom tej u

Se sid 27

Se hela vårt sortiment på www.fyrklovern.se

7


Servisen ÅSAS TOMTEJUL

Provduka hemma Se sid 27

Duka upp med tomtar till jul!

Åsas Tomtejul är en av våra populära serviser i Åsas Tomtevärld, designad av Fyrklövern och konstnären Anne Rooslien efter Åsa Götanders handgjorda ulltomtar från de Småländska skogarna. Dekoren på de olika servisdelarna består av tomtarna Vilma, Valter, Viktor, Viktoria, Valle och Olle i ett snölandskap med guld­­skimrande granar. Servisen har en unik form och ett gediget sortiment – allt du behöver för att duka upp ett dignande julbord i tomtarnas tecken. Fyrklövern är störst i Norden på julserviser, vi kan jul!

UTVALT PAKET 30 % RABATT

Med reservation för slutförsäljning samt tryckfel.

PAKETET ÅSAS TOMTEJUL BESTÅR AV: Granfat 26 cm Ägg- och sillfat med skål 31 cm Ungsryta med glaslock 3 liter (10007600)

NU 3372:(Ord pris 4817:-)

8


Nyhet!

10%

rabatt

Åsas Tomtejul julkulor 12-pack, 8 cm (10010543)

NU 882:-

Nyhet!

(Ord pris 980:-)

Åsas Tomtejul lampa 55 cm Med 2 skärmar (10010292)

Åsas Tomtejul bestick Matgaffel 20 cm (10005591) NU 179:-/st (Ord pris 199:-/st)

NU 3942:-

(Ord pris 4380:-)

Matkniv 22 cm (10005590) NU 197:-/st (Ord pris 219:-/st) Matsked 20 cm (10005592) NU 179:-/st (Ord pris 199:-/st)

När julen plockas undan kan du med fördel byta till den krämvita linneskärmen som medföljer och behålla lampan framme året om.

Vinterkaka med apelsin 10 bitar Det här behöver du:

Så här gör du:

100 g smör 2 st ägg 2 dl socker 1 dl grädde 1 st apelsin, saft och skal från 2 tsk ingefära, malen 2 tsk nejlikor, mortlade 2 tsk kardemumma, malen 2 tsk kanel, malen 3 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver Ströbröd (till formen)

1. Smält smöret och låt det svalna.

Ett par polkagriskarameller, florsocker och kumquats till dekoration

2. Vispa ägg och socker luftigt. 3. Tillsätt smöret, grädden, apelsinskalet och apelsinsaften. 4. Blanda ner mjölet, kryddorna och bakpulvret. Rör till en slät smet. 5. Smöra och bröa en rund form. Häll smeten i formen och grädda i ugn, 175 grader, i cirka 40 minuter. 6. Låt kakan svalna och sikta över flor­socker och dekorera med polkagris­karameller och kumquats.

9


Servisen ASPVIK

Provduka hemma

Provduka hemma med två mattallrikar och två förrättstallrikar från Aspvik servisen! Se fullständiga villkor sid 27

10

Se hela vårt sortiment på www.fyrklovern.se


Servisen ASPVIK

UTVALT PAKET 30 % RABATT PAKETET ASPVIK BESTÅR AV: 12 Muggar 28 cl 12 Assietter 19 cm Fat på fot stort och litet Ø 32 och 19 cm Sockerskål 30 cl Mjölkkanna 25 cl (10010601)

å Söta sm rerar o k e d katter t! lilla fate

NU 5704:(Ord pris 8148:-)

Design & koncept: Micael Bindefeld Illustration & grafisk formgivning: Anna Handell

I samarbete med Sveriges främste fest­arrangör Micael Bindefeld, känd för sina vackert dukade bord, presenterar vi Aspvik! Inspirationen till den personliga dekoren har han hämtat från sin mormors handmålade porslin och sina resor världen över. Dekoren består av favoritblommorna från Micaels privata trädgård på Aspvik i Stockholms skärgård.

Kryddig vinterglögg

Med reservation för slutförsäljning samt tryckfel.

3 dl Licor 43 1 flaska vitt vin 2 dl kryddigt brännvin 0,5 citron, zest 0,5 apelsin, zest russin torkade tranbär stjärnanis grön kardemumma mandel apelsinskivor Blanda Licor 43, vitt vin, brännvin,  citron och apelsin zest i en kastrull. Krydda med russin, tranbär, stjärn­anis, och kardemumma efter smak. Värm försiktigt drycken till 90 grader och låt stå kallt i ett dygn. Servera i valfritt glas med russin, apelsin och mandlar.

Se hela vårt sortiment på www.fyrklovern.se

11


Nyhet!

Nyhet!

Lars Carlsons Bakande tomtar och tvåvåningsfat Figuriner 10-13 cm Tvåvåningsfat ø 21/28 cm (10009820)

NU 3366:-

(Ord pris 3740:-)

Tomtarnas Jul ljuslyktor Höjd 34 och 43 cm (10010207)

NU 2691:-

(Ord pris 2990:-)

Nyhet!

10%

rabatt

Siluett bestick Matgaffel 21 cm (10001134) NU 143:-/st (Ord pris 159:-/st) Matkniv 23 cm (10001133) NU 179:-/st (Ord pris 199:-/st) Matsked 21 cm (10001135) NU 143:-/st (Ord pris 159:-/st) Kaffesked 15 cm (10001136) NU 89:-/st (Ord pris 99:-/st)

Nyhet! Tomtemor & Tomtefar Höjd 50 cm Tomtemor (10009815) Tomtefar (10008728)

NU 2691:-/st (Ord pris 2990:-)

Lars Carlsons Tomtegård Tomtar på häst 15 cm Tomteflicka 13 cm Design Lars Carlson (10009816)

NU 3200:-

(Ord pris 3555:-)

12


Servisen TOMTARNAS JUL

UTVALT PAKET 30 % RABATT PAKETET TOMTARNAS JUL BESTÅR AV: Hjärtugnsform 30 och 26 cm Hjärtskål 18 cm Festfat 36 x 25 cm (10009484)

Provduka hemma Se sid 27

NU 2823:-

Med reservation för slutförsäljning samt tryckfel.

(Ord pris 4033:-)

Duka modernt med en servis i gammal stil! Med servisen Tomtarnas Jul skapar du stämning i klassisk jul­anda på bordet. Det detaljrika måleriet på porslinet är skapat av konstnären Anne Rooslien som fångat gårds­tomtarnas sysslor inför julen tillsammans med djuren. Fyrklövern är störst i Norden på julserviser och Tomtarnas Jul är en av våra mest älskade.

I sortimentet finns unika delar som exempelvis de hjärtformade skålarna som kan användas både till gröt, nötter, sill och julgodis. I det stora sortimentet finns även en kaffeservis! Måleriet på servisen är klassiskt medan formen är modern vilket tilltalar de som vill duka modernt med julstämning!

Se hela vårt sortiment på www.fyrklovern.se

13


Servisen CHRISTMAS MOMENTS Design: Maria Montazami Illustration: Anne Rooslien

UTVALDA PAKET CHRISTMAS MOMENTS 30 % RABATT PAKETET CHRISTMAS MOMENTS FIKA BESTÅR AV: 12 muggar 30 cl Fat på fot ø 31 cm 3-våningsfat med guldstång ø 28 cm (10008908)

NU 3541:(Ord pris 5058:-)

Provduka hemma Se sid 27

14

NU 3843:(Ord pris 5491:-)

Med reservation för slutförsäljning och tryckfel.

Värme, glädje och tradition var tre viktiga ingredienser för Maria Montazami när hon tillsammans med Fyrklövern och illustratören Anna Handell designade servisen Christmas Moments. Porslinets dekor består av en girlangklädd mistelinspirerad bård, stjärnor och äkta guld. En servis som skapar stämning på såväl adventsmiddagar som julbord. Merry Christmas Moments!

PAKETET CHRISTMAS MOMENTS MAT BESTÅR AV: Festskål 35 cm Skål med lock 3 liter Ungsform 39 x 24 samt 25 x 19 cm (10009462)

Se hela vårt sortiment på www.fyrklovern.se


Silvia Selterglas 25 cl (10007737) PRIS 229:Champagne-/ cocktailglas 32 cl (10008897) PRIS 289:Ljusstakar 18, 26 och 31 cm (10009863) PRIS 2710:-/set

Siluett Whiskyglas 26 cl (72-4901) PRIS 209:Vitvinglas 34 cl (72-4201) PRIS 179:Karaff 1,5 liter (72-4401) PRIS 1275:-

Låt din

dukning glittra i kristall

Moments Vinglas 31 cl (10003646) PRIS 229:Skål 12 cm (10003648) PRIS 425:Ljusstakar 18, 25 och 30 cm (10004014) PRIS 3994:-/set Lace by Lars Wallin Ölglas 47 cl (10007635) PRIS 249:Snapsglas 10 cl (10007636) PRIS 185:Vas 17 cm, ø 19 cm (10006719) PRIS 695:-

Se hela vårt sortiment på www.fyrklovern.se

15


Servisen VICTORIA

UTVALT PAKET 30 % RABATT PAKETET VICTORIA BESTÅR AV: Salladsskål 25 cm 12 Dessertskålar 17 cm Ugnsform 26 och 35 cm (10001505)

Provduka hemma Se sid 27

Dessertskål

NU 5185:-

Mest till fest, men gärna till vardags Victoria är namnet på servisen som togs fram med anledning av vår kronprinsessas bröllop. Servisen är tillverkad i fältspatporslin och har ett sirligt och slingrande mönster i blått och guld, designat av konstnären Anne Rooslien. Porslinet är tåligt och diskmaskins­säkert vilket gör att du kan duka till fest hur ofta du vill! 16

Se hela vårt sortiment på www.fyrklovern.se

Med reservation för slutförsäljning och tryckfel.

(Ord pris 7407:-)


ill Bjud in t ! H a l l o w ee n Pimpa dina servetter med läskiga inslag för en roligare dukning.

Skär av toppen på en grå pumpa och gröp ur den, sätt sedan ner en blötlagd oasis i botten och stick ner grenar av eucalyptus, ormbunksblad, rosor och små krysantemum så får du en vacker ”halloweenvas” till bordet. Givetvis måste de små spindlarna få vara med! Se hela vårt sortiment på www.fyrklovern.se

Pumpor är som vackra skulpturer. Spraya i silver, guld eller brons och låt dem skina kring det dukade bordet.

17


Servisen DIAMOND

Provduka hemma Se sid 27

Assiett 21 cm (10007152) PRIS 225:-

Guldkant på n! nyårsfeste

Design: Dyrberg/Kern i samarbete med Fyrklövern

Diamond bestick Matgaffel 21 cm (10005795) PRIS 199:-/st Matkniv 23 cm (10005794) PRIS 219:-/st Matsked 21 cm (10005796) PRIS 199:-/st Kaffesked 15 cm (10005797) PRIS 129:-/st

18

Se hela vårt sortiment på www.fyrklovern.se

Champagne-/cocktailglas 34 cl (10005793) PRIS 239:-


Använd terrinen på många olika sätt! Till fisksoppan, blomsterarrangemanget eller den krispiga salladen!

Enkla tilltugg till nyår

Skala och skiva gurka och klicka på en krämig räksallad. Toppa med rom!

Salt & peppar 7 cm (10005782) PRIS 495:-/set

Sätt karaktär på dukningen med de oemotståndliga salt- och pepparströarna i Diamondserien.

Våra lyxiga kuverttallrikar passar perfekt till nyår. Låt dem ta plats på bordet med en vackert upplagd dessert.

Snabbt servettrick! Gör en knut på linneservetten och stick i en kvist. 19


Provduka hemma Se sid 27

UTVALT PAKET 30 % RABATT PAKETET CELEBRATION BESTÅR AV: 6 portionsformar med träfat Festskål 35 cm Familjeugnsform 39 x 29 cm (10008534)

Det finns alltid något att fira! Celebration är en av våra absoluta storsäljare, framtagen som en hyllning till prinsessan Madeleines bröllop. Servisen har fått en böljande form med handmålade platinakanter och är designad av konstnären Anne Rooslien – en servis som är modern och samtidigt mjuk. Med Celebration är det enkelt att lyckas med dukningen hemma. Porslinet är vackert att servera på och passar vid de flesta till­fällena, sommar som vinter, vår som höst – det finns alltid något att fira! 20

NU 4825:(Ord pris 6893:-)

Se hela vårt sortiment på www.fyrklovern.se

Med reservation för slutförsäljning och tryckfel.

Servisen CELEBRATION


Bästsäljare! Lovisa mässingslampa Höjd 51 cm, ø 31 cm (10006854)

NU 4491:(Ord pris 4990:-)

10%

Nyhet!

Bow adventsljusstake 37 x 44 cm, (10010212) NU 4401:- (Ord pris 4890:-)

rabatt

Nyhet!

Ljusa er t e h y n r! e t n i v i

Nyhet!

Divine fönsterlampa Höjd 46 cm, ø 25 cm (10010233)

NU 3105:-

(Ord pris 3450:-)

Heart kristallhjärta 25 x 26 cm (10010234)

NU 2961:-

(Ord pris 3290:-)

Nyhet

Dansande ängel Höjd 33 cm (10010209)

NU 4041:-

(Ord pris 4490:-)

Nyhet!

Stardust vas Höjd 25 cm, ljusplatta ingår (10010265)

NU 7146:-

(Ord pris 7940:-)

Se hela vårt sortiment på www.fyrklovern.se

21


Servisen DISNEY JUL Frukostpaketet består av: 12 Muggar 40 cl 12 Assietter 20 cm 12 Skålar ø 14 och 25 cm Fat 32 x 23 cm Mjölkkanna 50 cl Kanna 1 liter (10010751) PRIS 14006:-

!

© Disney

Nyhet

22


Barnens högtid! Visst kommer man ihåg hur det pirrade i magen dagarna före jul. Mamma stökade i köket, kokade skinka och gjorde sillinläggningar medan pappa rullade köttbullar och farfar mortlade sin egen senap. Man längtade efter när granen skulle kläs och så höjdpunkten på julafton såklart – när hela familjen bänkade sig framför TV:n för att titta på Kalle Anka och hans vänner. För barnen betyder julen något alldeles speciellt. Vi har tagit fram flera stämnings­fulla produkter som garanterat kommer ge glädje i hemmet, inte minst för barnen. Som Benjamin ljusstake som vi tänder varje dag under julen och Disneyjulstjärnan som hälsar välkommen hem i fönstret. Kökshanddukarna och servetterna i bomull med disneymotiv skapar julstämning i köket och den underbara figurinserien med Disneykaraktärer kan du placera på såväl juldukningen som på bokhyllan eller i fönsterkarmen.

er Nyhet ey! i Disn

Disney adventsstjärna 32 cm (10010208)

NU 4491:-

(Ord pris 4990:-)

Benjamin Syrsa ljusstake Höjd 17 cm (10010184)

NU 3141:-

(Ord pris 3490:-)

Favorit i repris!

10%

rabatt

Musses Julafton – dags för julbak! Bolivar 11 cm, Moby Anka 12 cm, Ugn 8 cm, Ludwig von Anka 13 cm (10009821)

NU 4491:Disney-set 2 kökshanddukar 50 x 70 cm 12 servetter 40 x 40 cm (10010318)

(Ord pris 4990:-)

NU 1395:-

© Disney

(Ord pris 1550:-)

Se hela vårt sortiment på www.fyrklovern.se

23


Rosina Wachtmeister är konst­ nären vars naivistiska kattmotiv i fantastiska färgkombinationer blivit kända över hela världen. Rosina föddes 1939 i Wien och är bosatt i La Rocca i Italien.

Nyhet! ø 115 cm (10010210)

NU 3321:-

(Ord pris 3690:-)

Rosina Wachtmeister 80 år!

Pomegranate – matta för hemmets alla rum Favorit i Rosinaserien! På den runda mattan är katten Tigrotto avbildad under granatäppleträdet i Rosina Wachtmeisters italienska trädgård. Mattan är tvättbar och passar i hemmets alla rum!

Andra nyheter i textil!

10%

rabatt

Kuddar och pläd med kattmotiv

Med reservation för slutförsäljning och tryckfel.

Skapa stämning i soffan med katter! De verklighetstrogna motiven är framtagna för alla kattälskare, man kan nästan höra kattens kurrande. Kuddar och pläd är vävda av Art de Lys, ett anrikt franskt väveri med 125-årig historia. Kuddar 50 x 50 cm, 2 st Pläd 120 x 150 cm Innerkuddar kan köpas separat (10010722)

NU 4491:-/set (Ord pris 4990:-/set)

24

Se hela vårt sortiment på www.fyrklovern.se


Nyhet!

Sparkling Rose ring 14 K gult guld 15 diamanter 1 rosa kvarts PRIS 12750:-

Sparkling Rose Sparkling Rose är designad med mjuka feminina linjer i gult guld. En pudrigt rosa kvarts omsluts av diamantkantade guldblad. Ett smycke du kommer vilja bära till såväl vardag som fest! Ringen säljs i en begränsad upplaga om 199 exemplar.

Tänk på att du kan delbetala din beställning - för mer information kontakta vår kundtjänst på 040-665 45 50.

Sonja Ring, örhängen och hänge i gult eller vitt guld har alla glittrande diamanter som ramar in den djupt gröna till­ verkade smaragden. Den skapade smaragden har samma kemiska och optiska egenskaper som en äkta och har mycket hög kvalitet.

Sparkling Rose hänge 14 K gult guld 24 diamanter 1 rosa kvart PRIS 8950:-

Sparkling Rose örhängen 14 K gult guld 22 diamanter 2 rosa kvarts PRIS 9950:-

ig d a k Smyc ens t s ö h till ! r e t s e f Viracocha – jubileums­halsband från Lapponia

Sonja örhängen 14 K gult eller vitt guld 32 diamanter 2 syntetiska smaragder PRIS 15590:-

Sonja hänge 14 K gult eller vitt guld 16 diamanter 1 syntetisk smaragd PRIS 13160:-

Sonja ring 14 K gult eller vitt guld 16 diamanter 1 syntetisk smaragd PRIS 11990:-

Se hela vårt sortiment på www.fyrklovern.se

Fyrklövern fyller 45 år i år! Det firar vi med ett unikt jubileumssmycke i design av Björn Weckström, tillverkat av finska Lapponia. Samarbetet går i linje med Fyrklöverns tradition att arbeta med de bästa tillverkarna och formgivarna. Det underbara halsbandet Viracocha är en del av finsk designhistoria och ett hantverk för generationer. 925 sterling silver Säljs i en limiterad upplaga om endast 450 st Design Björn Weckström PRIS 7989:25


Nyhet!

Häst i brons – begränsad upplaga! Med den stilfulla hästen skapar du ny energi till såväl soffbordet som till sidobordet eller hyllan. Hästen är gjuten i brons ett klassiskt skulpturmaterial som ger vacker glans och framhäver såväl linjer som detaljer. Begränsad upplaga om endast 799 stycken.

Höjd 27 cm (10010211)

NU 6282:-

Med reservation för slutförsäljning och tryckfel.

(Ord pris 6980:-)

10%

rabatt

26

Se hela vårt sortiment på www.fyrklovern.se


Provduka hemma i lugn och ro – fri frakt och fri retur – Ibland kan det vara svårt att bestämma sig för vilken servis man vill ha. Vårt provduka-hemma-erbjudande är ett supersmidigt sätt att hitta din personliga favoritservis. 2 mattallrikar + 2 förrättstallrikar, endast 199:- fraktfritt.

199:-

4 delar för

Provduka hemma

Kampanjen gäller till och med 31/12 2019.

Din gåva

För att ta del av aktuella erbjudande i denna katalog se www.fyrklovern.se/erbjudande eller kontakta oss på 040-665 45 50

SLOW COOKER

värde 899:-

– utsökt resultat varje gång

30 % på utvalda paket

Bjud familjen på ett härligt långkok! Låt kött och grönsaker koka på låg temperatur under lång tid och skapa fantastiskt smakrika rätter, där råvarorna behåller sina närings­ämnen. Bäst av allt är att matlagningen sköter sig själv medan du ägnar din tid åt annat. Bekvämt, gott och hälsosamt!

Erbjudandet gäller vid beställning innan den 13/12. Skicka in svarskortet eller beställ via telefon eller mail. Kontakta oss för att höra mer om våra smidiga betalningslösningar. Praktiskt och bekvämt – betala i din egen takt.

• 230-240V 50Hz, 190W • Volym 3,5 liter

FAKTA OM VÅRA SERVISER • Endast hos Fyrklövern • Finaste fältspatporslin

• Handlitograferad dekor • Unik design • Brett servissortiment • Alla serviser utan metall är mikrovågsugnssäkra

Vill du ha tips och idéer kring dukning och fest är du välkommen till vår hemsida www.fyrklovern.se. Här kan du registrera dig för vårt nyhetsbrev och få ännu mer porslinsglädje och inspiration.

Facebook “f ” Logo

#fyrklövern

FÖRDELAR HOS FYRKLÖVERN

Vi kan det dukade bordet!

CMYK / .eps

Facebook “f ” Logo

• Fyrklövern är en av de största på serviser i Norden • Unikt sortiment av såväl klassiskt som modernt porslin • Samarbete med välkända designers och formgivare • 45 års erfarenhet • Personlig kundservice • 100 % nöjdhetsgaranti

CMYK / .eps

Fyrklövern

@fyrklovern_sverige 27


S H19 M V38 FM

17 x 34 cm (10010237)

NU 1611:-

(Ord pris 1790:-)

Nyhet!

10%

rabatt

Ameliekrukan – till vinterns vackraste blommor I Ameliekrukan, med roströda blommor, sätter du vinterns vackraste blommor. Krukan, som delvis är handmålad, passar lika bra hemma i vinter som i sommar med kryddor eller pelargoner.

Ångbåtsbron 1, Box 825, 201 80 Malmö | Tel. 040-665 45 50 | www.fyrklovern.se

Profile for fyrklovern3

Fyrklövern Magazine SE  

Fyrklövern Magazine SE