LA PRINCESA EMPRESONADA

Page 1


AQUEST CONTE HA SIGUT CREAT I IL·LUSTRAT PELS ALUMNES DE 5 ANYS DE LA CLASSE DELS PIRATES. LA HISTÒRIA NAIX ARREL D’UNA PROPOSTA PER COMMEMORAR EL 9 D’OCTUBRE ANOMENADA “ELS CASTELLS”. CADASCÚ HA APORTAT UN PERSONATGE O UN ELEMENT I UNINT-LOS HEM INVENTAT “LA PRINCESA EMPRESONADA”.


HI HAVIA UNA VEGADA UNA PRINCESA QUE ESTAVA EMPRESONADA A LA TORRE MÉS ALTA D’UN CASTELL PERQUÈ AMB UN MAPA DEL TRESSOR DELS PIRATES VA FURTAR UN ANELL QUE SEMPRE PORTAVA A LA MÀ.


I PLORAVA I PLORAVA DE TRISTA QUE ESTAVA. FINS QUE UNA PAPALLONA QUE ES VA CONVERTIR EN LA FADA TECNA VA FER MÀGIA PER AJUDAR-LA A TROBAR UN CAVALLER QUE LA SALVARA. “VADAVIM, VADAVUM, QUE APAREGA UN CAVALLER EN UN PUNT”. I COM EIXE DIA FEIA SOLET EL CAVALLER ESTAVA JUGANT A TENIS I AL SAMBORI.


PERÒ VA ANAR A L’ARMARI A PEL SEU VESTIT, VA AGAFAR EL SEU CAVALL PINTURERA I VA EIXIR ESCAPAT CAP AL CASTELL.


DE CAMÍ AL CASTELL VA TRAVESSAR UNA SELVA ON VA VORE HIPOPÒTAMS I ELEFANTS. UN POBLE ON HI HAVIA TENDES QUE VENIEN CONTES, NINES, XOCOLATE I UN CINE. I VA COMPRAR UNA NINA PER REGALAR-LI-LA A LA PRINCESA PERQUÈ ERA EL SEU JOGUET PREFERIT. I UN PONT ON UNA SIRENA LI VA INDICAR EL CAMÍ.


PERÒ COM EL CAMÍ ERA LLARG I EL CAVALL ANAVA MASSA ESPAIET LI VA DEMANAR A LA FADA TECNA QUE CONVERTIRA EL CAVALL EN UNA RÀPIDA MOTO. “VADAVIM VADAVUM, CONVERTEIX-LO EN UNA MOTO EN UN PUNT”.


I QUAN VA ARRIBAR AL CASTELL VA CANVIAR LA NINA PER L’ANELL. I ES VAN ENAMORAR.Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.