Page 1

CAMPUS

ESPORT

Esport a la UIB

Educació amb compromís


Presentació del Pla Escolar El Pla Escolar que proposam pretén ser una eina útil d’aproximació dels centres escolars a les instal·lacions esportives de la Universitat, i que faciliti a les escoles interessades la incorporació de les activitats aquàtiques al currículum de l’àrea d’Educació Física.

Objectius generals del Pla a. Conèixer i valorar el propi cos en un medi natural i no habitual b. Adquirir hàbits d’higiene personal i coneixements relacionats amb la prevenció dels problemes de salut més comuns a les piscines c. Resoldre els problemes de moviment, propulsió i respiració que es generen en el medi aquàtic

Organització del Pla L’estructura del Pla escolar de natació està preparada per rebre grups classe de 25 alumnes, aproximadament. En cas que es vulguin ajuntar dos grups a la mateixa hora i el resultat numèric d’alumnes excedeixi l’establert, CampusEsport aportarà més monitors. El nombre d’alumnes per grup s’establirà en funció de la seva edat i del seu nivell. Per garantir un bon control del grup, cada monitor tindrà al seu càrrec un màxim de 12/14 alumnes. La durada de cada sessió serà aproximadament de 45 minuts. A aquest temps cal afegir-hi el que es necessitarà als vestidors i a les dutxes i el que es tardarà per fer el trasllat des de l’escola fins a la instal·lació esportiva. Tots els detalls de l’organització es decidiran conjuntament amb el centre escolar.


Presentació del Pla Escolar Avantatges de participar en el Pla Els alumnes tenen la possibilitat d’accedir a unes magnífiques instal·lacions esportives que els permetran treballar uns continguts específics de l’Educació Física que encara no han vist. En aquestes instal·lacions, els usuaris disposaran de vestidors higienitzats, armariets individualitzats i dutxes. Mitjançant el treball que es dugui a terme, els alumnes perdran la por i milloraran la seva independència en el medi aquàtic. Les activitats també faran que obtinguin uns hàbits d’higiene i seguretat i el gust per realitzar tasques relacionades amb l’activitat física, la qual cosa rebaixa el sedentarisme, la inactivitat i els problemes de salut relacionats amb una manca d’activitat física (obesitat, etc.). Les activitats tindran un caràcter obert, la qual cosa propiciarà la participació total i que no hi hagi cap tipus de discriminació (sexe, aptitud física, cultura, etc.). D’aquesta manera, els alumnes adquiriran un caràcter més comprensiu i obert respecte de les diferències pròpies o alienes que hi puguin haver.

Experiència contrastada en la impartició del Pla Escolar Campusesport compta amb una àmplia experiència impartint el Pla escolar de natació des de fa més de dotze anys a molts de centres, com Àgora Portals, Lluís Vives, Queen’s College, Aula Balear, entre d’altres.

Millorar la seva independència en el medi aquàtic és una de les nostres prioritats


Les nostres instal·lacions Piscina La nostra piscina coberta de 34 metres per 21, disposa de 14 carrers i està preparada per satisfer un ús utilitari i recreatiu. Ha estat construïda amb material de primeríssima qualitat i amb tots els serveis per garantir alhora el màxim rendiment i funcionalitat. Disposa d’una lluminositat excel·lent, tant artificial com natural. La profunditat del vas és uniforme i al llarg de tota la piscina trobam el fons a dos metres. Està dotada d’un circuit de calefacció que manté la temperatura de l’aigua a 28°C i la de l’ambient, a 29°C-30°C, tant a la piscina com als vestidors.

Vestidors de la piscina Tenen capacitat per a 300 persones i disposen d’armariets individuals per a tots els usuaris. Temperatura estable a 29°C. Amplis vestidors masculins, femenins i per a grups. Fàcil accés a les dutxes i a la piscina. Il·luminació natural.


Les nostres instal·lacions Pistes de tennis i pàdel Una pista de tennis de green set i vuit pistes de pàdel de gespa artificial.

Camp de futbol de gespa artificial Camp de futbol-11 de gespa artificial de 8.000 metres quadrats amb orientació nord i que es divideix en dos camps de futbol-7.

Pistes poliesportives interiors Espai cobert de 45 metres per 27. Alçada de 10 metres d’espai lliure. Pis recobert de Taraflex. Convertible en tres espais independents per a la pràctica de diferents esports. Ideal tant per a entrenaments com per a competicions. Il·luminació natural.


Les nostres instal·lacions Sala de fitnes 300 metres quadrats per poder treballar amb maquinària de cardio, aparells de màxima qualitat o pesos lliures. Il·luminació perimetral. Sistema de renovació d’aire. Assessorament professional. Accés lliure per als abonats.

Sales d’activitats dirigides Dues sales d’activitats dirigides, de 125 i 175 metres quadrats, respectivament, per fer-hi activitats de sala. Parquet polit i flotant ideal per a activitats d’alt impacte o exercicis de terra. Il·luminació perimetral. Excel·lent sonorització. Gran superfície recoberta de miralls. Espatlleres i barres de dansa per complementar les activitats.

Adequació dels accessos per a discapacitats. Una instal·lació sense barreres: tota la instal·lació disposa d’accessos adaptats per a cadires de rodes amb rampes amb un desnivell petit. Inodors adaptats a totes les plantes. Accés sense obstacles a la piscina.


CAMPUS

ESPORT

Esport a la UIB CampusEsport Cra. de Valldemossa km. 7.5 (campus universitari) 07122 Palma, Illes Balears (+34) 971172554 · recepcio@campusesport.com

www.campusesport.com

Profile for Fundació Universitat Empresa de les Illes Balears

CampusEsport · Educació amb compromís · Presentació del Pla Escolar  

El Pla Escolar que proposam pretén ser una eina útil d’aproximació dels centres escolars a les instal·lacions esportives de la Universitat,...

CampusEsport · Educació amb compromís · Presentació del Pla Escolar  

El Pla Escolar que proposam pretén ser una eina útil d’aproximació dels centres escolars a les instal·lacions esportives de la Universitat,...

Profile for fueib