Page 1

Velkommen til julehandel i Narvik 14. – 17. DESEMBER 2017

Vinn drømmereise

Nattåpent fredag 15. desember

Annonsebilag torsdag 14. desember 2017

Søndagsåpent 17. desember

fremoverlab


2

14.–17. desember 2017

Narviks egen superhelg! Endelig viser kalenderen at årets største handelshelg i Narvik er her. Kjøp & Vinn er helga der du både får gjort unna julehandelen og samtidig kan vinne en rekke fantastiske premier!

I

Narvik har julestemningen bredt seg over byen. Et hvitt teppe har lagt seg under det grønne, glitrende treet i sentrum, og langs hele Gate 1 skinner det av både stjerner, julepynt og ekte julestemning.

Vinn alt i fra gavekort til opplevelser Denne helga er det 13. gang Fremover og en rekke butikker i Narvik sørger for at førjulstida og julehandelen får det lille ekstra. Prinsippet er enkelt; handler du hos en av butikkene som er med på Kjøp & Vinn mottar du ett lodd per handel. Loddet fyller du ut og leverer tilbake til butikken, så er du med i trekningen av flotte premier. I år er premiene mange og forskjellige. Her finner du blant annet gavekort på butikker, senter og pizza, billetter til arrangementer, kunstig juletre og julesnadder med pålegg. For en heldig vil loddet til og med ta deg med til sydligere strøk – årets hovedpremie er nemlig en tur for to personer til Bilbao!

Utvidede åpningstider Med årene har Kjøp & Vinn utviklet seg til å bli en tradisjon i julehandelen for Narvik. Både på sentrene og butikkene i sentrum er det klart for å ta i mot handleglade denne helga, og du finner både utvidede åpningstider og ekstra tilbud hos flere.

Fredag er det nattåpent og søndag er det søndagsåpent, så det er absolutt muligheter for å gjøre unna store deler av julehandelen akkurat denne helga.

– Vi gleder oss! Leder av foreningen Schopping og Schnakking i Narvik, Christel Sundby, har stor tro på at folk ønsker å bruke butikkene i sentrum og gleder seg til Kjøp & Vinn-helga. – Det er gledelig at folk bruker butikkene gatelangs. Dette er den travleste helga for oss, så vi er godt forberedt og skal pynte med fakler for å få stemninga på topp, smiler Sundby. Helge Edvardsen, senterleder ved Amfi Narvik, forteller at alle på Amfi Narvik gleder seg til handelshelga. – Dette er ei helg vi ser frem til, og det er gøy at vi får mange besøkende fra kommunene rundt Narvik. Det er mange fine premier, og for oss er det ekstra stas at vinnerne av hovedpremiene de siste årene har handlet hos oss. Det kan altså lønne seg å ta turen hit, sier Edvardsen med glimt i øyet. Senterleder ved Narvik Storsenter, Kirsten Nystrand, er spent på årets Kjøp & Vinn-helg. – Det er fint at så mange kommer til Narvik denne langhelga, det setter vi stor pris på. Vi gleder oss like mye hvert år, og skal gjøre vårt ytterste for at det blir en god opplevelse for våre kunder, forteller Nystrand. Velkommen til Kjøp & Vinn 2017.

Hva er Kjøp & Vinn? Handler du i en av butikkene som er med på Kjøp & Vinn-kampanjen, mottar du et lodd per handel i butikken. Dette loddet fylles ut og leveres inn til butikken du handlet i. Når loddet er levert er du med i trekningen av mange flotte premier. Oversikt over butikker som er med på årets Kjøp & Vinn, finner du på side 13. Vinnerne trekkes tirsdag 19. desember.


14.–17. DESEMBER 2017

KJØP & VINN I NARVIK 14. – 17. DESEMBER 2017

KLARE FOR HANDELSHELG: Et samlet næringsliv gleder seg til å ta i mot besøkende til helga. (Foto: Rune Dahl/FremoverLab)

.................

....................

....................

Navn...........

.................

....................

....................

Tlf ............... Butikk.....

............

....................

............... ....................

en i butikken inn i gaveesken r!!! mie en og legg den Fyll ut seddeld i trekningen av flotte pre me da er Du

jehelgen.

søn

i kampan dag kl 18.00

fremoverlab

ANNONSEMAGASIN: Publisert: Torsdag 14. desember 2017 som innstikk i Fremover Produksjon: FremoverLab | Utgiver: Fremover as Trykk: Polaris Trykk Harstad | Opplag: ca 18 000 Tilgjengelig som e-avis og på fremover.no som blabar pdf-avis.

3


4

14.–17. DESEMBER 2017

Årets gavedryss! Å handle i Narvik denne helga kan lønne seg, både i form av bedre tid selve juleuken, men også i form av flotte premier som vil skape litt ekstra juleglede i år.

N

æringslivet i Narvik stiller opp med en stor gavesekk av flotte premier som du kan vinne under Kjøp & Vinn. I denne gavesekken finner du gavekort hos både Match (á 500,-), Fischer Klær (á 800,-), Peppes Pizza (á 2 x 500,-), Amfi Narvik (á 3 x 500,-) og Narvik Storsenter (á 3 x 500,-). Her finner du nydelig mat til julehøytiden fra Kuraas, som byr på julesnadder med pålegg (á 2 x 500,-). At gavesekken er stor er ikke så rart. Her finner du til og med et kunstig juletre av typen Kingswood fra Hageland til en verdi av 3.990,-! Noen ting bare må oppleves – og det gjelder også noen av årets premier. Ankenes Alpinklubb gir en heldig vinner et årskort (verdi 2.500,-), mens Narvik Hockeyklubb gir tre helgepass til kampen mellom Arctic Eagles og Gjøvik 13.-14. januar (á 200,- pr. stk). I tillegg til spennende idrettsopplevelser vil du kunne vinne flotte kulturopplevelser i Narvik. Vinterfestuka gir to konsertbilletter til Stein Torleif Bjella som kommer til VU 2018, mens Narvik kulturhus gir to billetter til «Twigs – Hele hælvetes slekta» den 25. januar (verdi 660,-).

Navn..........

..................

..................

Tlf.............

..................

..................

Butikk.......

..................

..................

....

..................

.....

..................

..................

........... Fyll ut seddelen Du er da med og legg den i gaveeske i trekningen av flotte premn i butikken innen søndag ier!!! kl 18.0

0 i kampanjehe

Hva er Kjøp & Vinn? Kjøp & Vinn er en handelskampanje i Narvik fra 14. - 17. desember. Denne langhelgen er det både nattåpent fredag og søndagsåpent. HVORDAN DELTA: Alle som handler i en av butikkene som er med på kampanjen, får en Kjøp & Vinn-seddel, en for hver handel du gjør i butikken. Denne fylles ut og leveres til butikken du handlet i. Når seddelen er levert er du med i trekningen av premiene.

Årets hovedpremie, sponset av Fremover, er en tur for to personer til fantastiske Bilbao i Spania! Turen går direkte fra Evenes til Bilbao, og her står opplevelsene i kø for den heldige vinneren. Verdien av premien er kr 20 000,-.

PREMIER: Se oversikt over hvilke butikker som er med på årets Kjøp & Vinn på side 13, og fullstendig premieoversikt på siste side. Trekningen skjer tirsdag 19. desember og alle vinnerne blir kontaktet og også annonsert i Fremover.

Nevnte vi at det er femstjerners hotell..? Det er med andre ord bare å handle i vei i Narvik denne helga!

Vi hjelper deg å oppnå oppmerksomhet i sosiale medier

Influencer eller ukjent?

FremoverLab er ditt lokale mediebyrå. Våre medierådgivere hjelper deg med produksjon, rådgivning og distribusjon av kommersielt innhold som treffer, engasjerer og påvirker din målgruppe. Vi kjenner deg og dine kunder.

CMYK: 0 100 100 7 RGB: 208 33 28 HEX: D0211C

lgen.

CMYK:: 0 60 30 0 RGB:: 244 102 114 HEX: E06672

jorId SkaVIk

atle krIStenSen

tereSe larSåSen

Annonsesektretær Tlf 90028493 joridsk@fremover.no

Medierådgiver Tlf 90138223 atlekr@fremover.no

Medierådgiver Tlf 48247516 teresela@fremover.no

CMYK:: 0 100 70 20 RGB:: 167 0 23 HEX: A70017

rune dahl

CMYK:: 0 0 0 65 RGB:: 88 82 76 HEX: 58524c

Byråleder Tlf 91155445 runeda@fremover.no

toVe kIrkefjord

tonje SollIe

Medierådgiver Tlf 48190474 toveki@fremover.no

Salgssjef Tlf 99696020 tonjeso@fremover.no

fremoverlab Markedsføring | Kommunikasjon | Reklame | Innholdsproduksjon | Sosiale medier | Grafisk design | Distribusjon


14.–17. desember 2017

Gi en konsertopplevelse til noen du er glad i

Det Betales

10. mars kl 19.00, Teatersalen

Vamp

12. mars kl 19.00, Teatersalen

Wenche Myhre+LKAB Big Band 15. mars kl 21.00, Lokstall1

Stein Torleif Bjella

11. mars kl 21.00, Lokstall1

Adam Douglas

13. mars kl 21.00, Lokstall1

Cezinando

16. mars kl 21.00, Lokstall1

Nordkraft presenterer Julie Bergan 12. mars kl 18.00, fri aldersgrense, Lokstall1

9 grader nord

14. mars kl 19.00, Teatersalen

Violet Road

17. mars kl 21.00, Lokstall1

Se program og kjøp billetter på vinterfestuka.no

Narvik kommune

Kongens gate 44 » Folkets Hus, 3. etasje » 8514 Narvik » Tlf: 76 95 03 50 » post@vinterfestuka.no » www.vinterfestuka.no

5


6

14.–17. desember 2017

årets hovedpremie!

Sjarmerende by: Hovedpremien i årets Kjøp & Vinn går til Bilbao i Baskerland, Spania. (Alle foto: G Travel, Vesterålen)

Og turen går til...

Bilbao!

En av dem som handler i en butikk som er med på Kjøp & Vinn denne helga vil få en ekstra flott julegave i år. Denne helga får du ikke bare gjort forberedelsene til jul – du kan også ende opp i Bilbao!

Å

rets hovedpremie under Kjøp & Vinn er en tur for to personer til Bilbao. For aller første gang kan du fly til Baskerland, Spania, direkte fra Evenes! Dette er et spennende og trendy reisemål.

Kunst, arkitektur, vin og mat Bilbao er sentrum for regionen Baskerland i Spania og er en by med ca. 345.000 innbyggere. Baskerland er en av Spanias mest spennende

regioner når det kommer til kunst og kultur – det er landets kulinariske paradis. De siste årene har Bilbao gjennomgått en radikal forandring, og fra å være en liten industriby, fremstår byen nå som en by med flott arkitektur, moderne kunstmuseer, spennende kunst i det offentlige rom og her finner du også det velkjente Guggenheimmuseet. San Sebastián er en av Spanias mest elegante kystbyer. Her finner du lange, gylne strender, stemningsfulle tapasbarer, en aristokratisk historie, en internasjonal filmfestival og flere Michelin-stjerner preger byen. I området ligger også det imponerende Rioja-distriktet, så mulighetene for flotte utflukter og gode mat- og vinopplevelser store. Vinneren av årets hovedpremie får bo på et lekkert femstjerners hotell, kun 300 meter fra Guggenheimmuseet. Hotellet Melia Bilbao er designet og inspirert av skulptøren Eduardo

Chillida og er preget av glade og sterke farger. Her ligger alt tilrette for et fantastisk opphold! G Travel Vesterålen arrangerer direkteturen til Bilbao, og daglig leder ved G Travel Vesterålen, Linn Magnussen, anbefaler reisemålet på det sterkeste. Premien er gitt av Fremover.

Årets hovedpremie inneholder: * Reise for 2 personer til Bilbao (18.-21. mai 2018) * Bo på 5 stjernes hotell inkl. frokost * Transport fra flyplassen til hotell * Sightseeing med guide i Bilbao * Reiselederservice fra G Travel Vesterålen under oppholdet

* VERDI kr 20 000,-


14.–17. desember 2017

7

Museum: Guggenheimmuseet i Bilbao.

Anbefaler: Daglig leder i G-Travel Vesterålen, Linn Magnussen, anbefaler Bilbao på det varmeste. Her er hun utenfor Guggenheimmuseet.

JULETILBUD! mat og drikke: Mulighetene for gode mat- og vinopplevelser er mange.

juletre luxus 210 m/400 led

-50% (Før kr 4.999,-)

Alt Av julevArer og juletrær

-25%

Nå har vi vaska golvet, og vi har børi ved. Det gjenstår det bare rens av møblene, og ferdig med det!

Vi har alt av vedlikeholds- og rengjøringsprodukter til dine møbler. Skinn, stoff, tepper m.m. VakkerT: Vakker arkitektur i Bilbao.

Fagmøbler Narvik Åpent frem til jul kl. 10 –19 Lør.10 –16 søn. kl. 10 –18

Fagernesveien 20 (ved Elkjøp) Tlf. 480 53 300


8

14.–17. desember 2017

Velkommen til koselig julehandel Gatelangs i Narvik Bygatene i sentrum av narvik består av mange koselige nisjebutikker og kafeer. denne helgen inviterer julepyntede butikker til både nattåpent og søndagsåpent. handle gatelangs og vær med i trekningen av flotte premier. legg handleturen til narvik i helgen!

Navn.................. .......

............................

Tlf.......................

...............

............................

.....................

Butikk................. ............................ ........................... Fyll ut seddelen og Du er da med i treknlegg den i gaveesken i butikken inne n søndag kl 18.00 ingen av flotte prem i kampanjehelgen. ier!!!

velkommen til schopping & schnakking!

Julegavebutikken! gi gaver som varer! Et gavekort blir aldri feil!

Willow Treefigurer gjelder torsdag-søndag

-15%

10 meter gavepapir gjelder t.o.m. 24. desember

-25%

alt av julevarer

-30% Games Workshop-produkter gjelder kun fredag

-10%

velkommen til julegavebutikken – galleri my. vi har stort utvalg av brukskunst i keramikk og glass, kopper, lysestaker, vaser og skulpturer, samt billedkunst fra et utvalg kjente kunstnere.

kongens gt 34, narvik (vis a vis scandic Hotel narvik) telefon 934 02 257 www.gallerimy.no

kunst glasskunst – keramikk – grafikk – gaveartikler ÅPent kl– 11-18. lØrDag 11-15. sØnDag 14-18. kunst – glasskunst – keramikk – grafikk – gaveartikler

BILLIGSALG! Fredag-søndag

Hamaperler gaveesker gjelder så langt lageret rekker

-40%

5,- 10,- 100,1,- 25,- 50,NarvikHobby

Kongensgt. 26 – 8514 Narvik – tlf: 76 94 72 98 / 974 27 642 OBS! Åpn.tider: Man.-fre.: 10-18 – Lør.: 10-15 – Søn.: 14-18

s c h o p p i n g & s c h n a k k i n g i n a r v i k - g å g at e l a n g s - d e t h a n d l e r o m h v o r d u h a n d l e r !


14.–17. desember 2017

s c h o p p i n g & s c h n a k k i n g i n a r v i k - g å g at e l a n g s - d e t h a n d l e r o m h v o r d u h a n d l e r !

Vi har julelys og julegavene ingen andre har. Velkommen til oss! Vi har den populære håndlagede natursåpen fra Alveland.

Interiør, lys, servietter og bordpynt til alle anledninger.

Eksklusiv hudpleie fra midnattsolens rike.

Alt du trenger til en

n, julega Hos oss finner du julepynte

fantastisk jul!

vene og fine, kunstige juletr

ær!

Julepynten finner du hos oss! Følg oss på Facebook og Instagram.

BELYSNING | INTERIØR | LYSKILDER | EL-MATERIELL Kongens gate 30, tlf. 769 46 180. narvikinterior narvik lys & interiør

Muck Boot – en støvel for enhver anledning

Dette er kongen av vanntett fottøy med uslåelig kom mfort. Muck Boot tar alle utfordringer på strak vrist. Is, søle, slaps og vann samt forskjellige temperaturer er ingen hindring g. Muck Boot finnes i herre-, dame- og barnemodeller i mange forskjellig ge farger.

PRIS FRA

999,–

Kongens gate 32/gate 1.

l? il ju ne t n a p Bål

Vi kjører NISSeprIS på hele vårt lager av bålpanner under «Kjøp & Vinn».

913 22 467

1.299,–

Her kan du gjøre et kupp!

re Løpe Årets modeller

-25%

Fjorårets modeller

-40%

(voksen str)

gratIS KaNtINg Gjelder KUN kjøp fredag og lørdag uke 50, eller så langt lageret rekker.

Følg oss på facebook

Dronningens gt 36B, Narvik. Tlf 76 94 29 38 Og husk: hos oss får du alltid gode råd og tips til din malejobb!

s c h o p p i n g & s c h n a k k i n g i n a r v i k - g å g at e l a n g s - d e t h a n d l e r o m h v o r d u h a n d l e r !

9


10

14.–17. desember 2017

s c h o p p i n g & s c h n a k k i n g i n a r v i k - g å g at e l a n g s - d e t h a n d l e r o m h v o r d u h a n d l e r !

Julegaver

Spar opptil

600,-

St. Barbara

599,-

50% 5

Før: 1199,-

NÅ fra kr.

799,-

S’cure fra kr

549,-

1699,-

Før: 1099,Alt av barneklær Jo-ha janus

499,Før: 999,-

25% Spar opptil

Skinnbag NÅ

799,-

899,-

1400,-

Før: 1999,-

F’lite Nå fra kr

Før: 1199,-

2990,-

Spar par kr. kr

400,-

stoKKe tripp trapp Kommer i mange farger.

didriKsons vinterdress Meget slitesterk og varmeisolert. Vanntett med heltapede sømmer og avtagbar hette. Luer og votter i matchende farger.

Kongens gt. 40 – 8514 Narvik – Tlf. 76 94 68 11 åpningstider fra 18.12: 9 –18, lille julaften 10 –15

KUNDE KLUBB Bli medlem

d! n a l e l u J l ti n e m m o k Vel

t N y p e l All ju lemmer ag for med d n sø l ti g a lder torsd Tilbudet gje

Hageland Narvik

ben. i kundeklub

-50%

Følg oss på

Sleggesvingen 5, 8514 Narvik – Tlf. 769 60 700 – www.hageland.no Vi tar forbehold om trykkfeil, forsinket levering eller at enkelte produkter raskt kan bli utsolgt.

Åpningstider Hverdager 10-19 Lørdager 10-18 Søndager 12-18

Stort utvAlg i kuNStige og ekte juletrær 790,vanlig gran ..................................................... 499,edelgran .................................................. fra 599,-

kunstige juletrær .............................. fra

s c h o p p i n g & s c h n a k k i n g i n a r v i k - g å g at e l a n g s - d e t h a n d l e r o m h v o r d u h a n d l e r !


14.–17. desember 2017

s c h o p p i n g & s c h n a k k i n g i n a r v i k - g å g at e l a n g s - d e t h a n d l e r o m h v o r d u h a n d l e r !

Helgetilbud

nytt eKsKlusiv t MerK e i butiK K en!

Div. Dale garn, baby ull

Vi har fått ralph lauren! Nattøy & morgenkåper.

Før kr. 52,-

30,-

JulegaveButikken!

Vi har strikkepakker med julemønster.

Kosedresser MorgenK åper nattøy

undertøy y

Diverse strikkemodeller

÷30%

Kongensgate 40 - tlf 769 44 308

OPTICRON T3 TRAILFINDER 8X25 DCF.GA GRØNN/SVART Prisgunstig, vanntett lommekikkert PRIS VEIL KR 1 195,-

Å Åpningstider: Man-fre 09:00 - 16:30 M r 10:00 - 15:00 LLø

Koselig nisjebutikk med høy kompetanse og kunns skap. Kom innom oss – vi hjelper deg gjerne! Kongens gate 38 – Tlf 76 94 42 55 – Narvik Følg oss på Instagram og Facebook

En dEl morgEnkåpEr

-35%

OPTICRON SAVANNA R PC 8X33 DCF.GA Ultralett kikkert med minimalistisk design. Nylansert høsten 2017 med oppgraderte prismecoatinger PRIS VEIL KR 1 995,-

TISSOT PRC 200 VEIL. PRIS 4.395,TISSOT TRADITION VEIL. PRIS 4.045,TISSOT BRIDGEPORT VEIL. PRIS 4.245,-

OPTICRON ADVENTURER 8x40 ZCF.GA Svart Robust kikkert for vinduspost og småturer. Adventurer 8x40 har ideell forstørrelse for all round-bruk. PRIS VEIL KR 895,-

OPTICRON DBA VHD 10X42 Takkantkikkert med ed-glass og flat field-okular PRIS VEIL KR 8 496,-

JULEGAVETIPS FRA URMAKEREN Klokker • Smykker • Kikkerter • Pulsklokker Smartklokker • Værstasjoner • Kortmapper

Kongensgate 44, 8514 Narvik Tlf: 755 77 775 Epost: tk@klokkeverden.no www.klokkeverden.no

TISSOT V8 VEIL. PRIS 3.995,-

s c h o p p i n g & s c h n a k k i n g i n a r v i k - g å g at e l a n g s - d e t h a n d l e r o m h v o r d u h a n d l e r !

11


12

14.–17. desember 2017

s c h o p p i n g & s c h n a k k i n g i n a r v i k - g å g at e l a n g s - d e t h a n d l e r o m h v o r d u h a n d l e r !

Julepynt

-50%

-50% Ytterjakker Alle kjoler og puter -30% Alle bukser -20% Stativ med klær Alle sengklær

fred: 10-22 lørd: 11-16 sønd: 14-17 Åpningstider før jul: Torsdag: 9-18 Fredag: 9-23

Lørdag: 10-16 Søndag: 14-18 Juleuka man-fre: 9-20 (lør 10-16).

NYHET

UKE 51 utvidet åpn.tider til kl.18 lillejulaften 10–16

Skandinavisk duftlys, snart i butikk. Velkommen til vår Julebutikk på Frydenlund.

Bestill juleblomstene i tide www.sonjablomster.no Vi leverer til alle anledninger

Tlf. 769 57 507 www.sonjablomster.no

INTERIØR & KLÆR Brugata 4 – Narvik – Tlf. 900 90 439

Alt du trenger av fisk til en vellykket julefeiring. Vi er de eneste som håndskjærer fisken hver dag – for den gode smakens skyld Åpningstider: Mandag-fredag: 09.30–16.30 Lørdag: 11.00–14.00

Kongensgate 42, 8514 narviK – tlf. 47 66 70 39 og 93 48 48 39

s c h o p p i n g & s c h n a k k i n g i n a r v i k - g å g at e l a n g s - d e t h a n d l e r o m h v o r d u h a n d l e r !


14.–17. DESEMBER 2017

juleshopping i nARViK 14. - 17. DeseMBeR 2017

Vi skaper

julestemning ul ing i Narvik sentrum!

Handle i Narvik fra torsdag 14. - 17. desember Vinn flotte pReMieR! Kjøp & vinn-butikkene: Narvik: Bjørg Fagmøbler Narvik Fiskehallen Galleri My Hageland Håndarbeidsbua Josefsen Lindahl Løiten Lys Narvik Lys & Interiør Overia Interiør & klær Panduro Narvik Hobby Sonja Blomster Urmaker Karoliussen Vinterfestuka Amfi: Apotek 1 Ark B.Young Bare Barn Brilleland Burger King Enklere liv Eurosko Eurospar Godteland Gullsmed Øiesvold H&M Intersport Jack & Jones Kappahl Kid Interiør Kozmos Kremmerhuset Lindex Marcus kafe Match Mester Grønn Narvesen Nikita Hair Nille Notabene Shoeday

Steinovnsbakeriet Myklevold Stormberg Sushi Point Telenorbutikken Tilbords Urban Vero Moda Vita Yoberry Narvik Storsenter: Baguetten Bik Bok Carlings Christiania Glasmagasin Clas Ohlson Coop Prix Cubus Dressmann Fischer klær Glitter G-Sport Gullsmed Borge Kicks Kitch’n Narvesen Narvik Hund og katt Nikita Hair Nille Norli Peppes Pizza Princess Ringo Barnas Verden Royal Optikk Senterkafeen Sko+Sånt Skoringen Spaceworld Soundgarden SpaSpa by Mikkelborg Steinovnsbakeriet Myklevold Sunkost Søstrene Grene Vitusapotek Svanen Vivikes

Julegata i Narvik har 65 sponsorer som sørger for julestemning i Narvik sentrum! Se alle her: nrnf.no/sponsorer Disse 34 bedriftene bidrar med kr 2000 eller mer: ADVOKATFIRMAET HIENN COOP NORD DNB FAME HÅRDESIGN FREMOVER FUTURUM HAGELAND NARVIK HÅLOGALAND RESSURSSELSKAP (HRS) KRAFTINOR KURAAS LKAB NORGE NARVIKGUTEN PUB MATHISEN & MATHISEN NARVIK HAVN NARVIK KULTURHUS NARVIK VANN NARVIKGÅRDEN NARVIKMEGLERN NORDEA NORDKRAFT NETT NORGES ARKTISKE STUDENTSAMSKIPNAD NOR-TRYKK OFOTEN SPAREBANK OMT BBL QUALITY GRAND HOTEL ROYAL SCANDIC NARVIK SKEIDAR NARVIK SPAREBANKEN 1 NORD-NORGE SPAREBANKEN NARVIK SWECO NORGE, NARVIK TARALDSVIK AS UIT, CAMPUS NARVIK VARME OG BAD/REIDAR HANSSEN ØKOPARTNER Vi ønsker våre medlemsbedrifter og samarbeidspartnere God Jul & Godt Nyttår!

Vinn drømmereise

Nattåpent fredag er 15. desemb

Søndagsåpent er 17. desemb

Narvikregionen Næringsforening.

13


14 vv

14.–17. desember 2017

Julehandel på Narvik Storsenter

nattåpent fredag: 10–23

SøndagSåpent øn nda a 14-18 Tilbud i buttikkenne

V i t ar i m ot d in

e

julegaveønske

r Kl. 20-23 Kjell på Clas Ohlson er i det gavmilde hjørnet og gir deg 25 % på kjøpet når du handler 3 varer. Kl. 21-23 Bli julefin på Kicks som legger gratis makeup Kl. 20-22 Møt nissemor og grøtnissen

• TIK K Spekemat • Jorids lefsebakeri

• Den Sorte Gryte • Russisk marked

Julestemningen finner du hos oss. Følg oss på instagram

Lik oss på Facebook

narvikstt o r senter.no - ÅP PENT (09) 10 - 20 ( 18 )


14.–17. desember 2017

KjøP & ViNN på Narvik StorSeNter 14.-17. deSember. smykker i forgylt sølv

smykker i sølv 60 cm

599,499,699,499,-

80 cm

9,999

799,-

øyeblikk som skinner

299,-

smykker og ørepynt i gult gull

799,-

0,16 ctt WP Veil 4 99 99,-

Nå å 3.4 499,-

armbånd i sølv

499,-

smykke i sølv

279,-

0,08 ct WP Veil 3 499,-

0,5

Nå 2.199,0,01 ct WSI2 Veil 2 199,-

Nå 1.499,-

prins og prinsesse – det fineste til den fineste

smykke i sølv

349,-

Følg oss på Gullsmed Borge As gullsmedborge

e s v t a e eg r l u j Å

Kongens gate 66, Narvik Storsenter - 8514 Narvik | Tlf. 955 57 494 | E-post: post@gullsmed.no

Følg oss på instagram

Lik oss på Facebook

narvikstt o r senter.no - ÅP PENT (09) 10 - 20 ( 18 )

tW 2c

SI

0,52 ct WSI 0 Veil 15 999,-

Nå 9.999,-

15


16

14.–17. desember 2017

AMFI Mye å glede seg til. Alltid.

Følg oss på

for å se hva som skjer

NATTÅPENT PÅ AMF AMFI NARVIK | Hverdager 10-20 Lørdager 10-18 | amfi.no/narvik

NATTÅPENT

TILBUD UNDER KJØP & VINN! TAKE AWAY BOKS

FREDAG 15. DESEMBER

KR

100,-

2 biter laks nigiri, 2 biter ebi nigiri, 3 biter california og 3 biter sakura. Tilbudet gjelder fra torsdag til søndag.

AMFI NARVIK Hverdager 10-20 Lørdager 10-18 | amfi.no/narvik

KJØP & VINN

TAKE AWAY TLF. 977 89 193

Sushi Point

torsdag 14. til søndag 17. desember NATTÅPENT: ÅPENT TIL

KL. 23.00

AMFI NARVIK

Nattåpent-tilbud!

Følg oss på for å se hva som skjer

Julaften .......................................... Stengt Romjula 27. – 30. desember ........ 10 – 18 Nyttårsaften .................................. Stengt

AMFI Mye å glede seg til. Alltid.

ÅPNINGSTIDER Søndag 18. desember.................... 14 – 18

Kl. 10-16:

Kl. 16-18:

kransekake miks

49,-

kjøp for 200 kr, få en pose med smultringer

Kl. 18-21:

Kl. 21-23:

julebrød

smultringer

29,-

5,-

Tilbudet gjelder alle våre utsalgssteder og kun nattåpent, fredag 15.12.

Amfi Narvik - Telefon 76 94 74 50

Tlf. 76 96 35 50 • bakeriet@myklevold.no Amfi Narvik | Narvik Storsenter | Verkstedbakken | Ballangen


17

14.–17. desember 2017

AMFI Mye å glede seg til. Alltid.

ÅPENT TIL

K L . 23.00 2 3 FI NARVIK 15. DESEMBER ÅPENT TIL

Klare for julehøytid? VI HAR NATTÅPENT KL 10-23

Nora

SUPERTILBUD under nattåpent UtvAlgtE strømpEbUksEr

2 stk.

300,-

20,-

50%

suPErtiLBuD

suPErtiLBuD

suPErtiLBuD

2 stk. jeans

Utvalgte dressjakker og dressbukser

Kjole

Velg fritt mellom jeans til jente og gutt. str. 116-164.

50%

Marlene

UtvAlgtE pYsJAmAs

-50%

(Ord.pris 449,-)

(Ord.pris 229,- pr. stk)

Våre julefavoritter Knallfin 299,julekjole Genser 129,Strømpebukse 119,med pynt Sløyfe fra 99,Prinsessefin Pensko 399,-

Stine Nydelig kåpe

Penvest Skjorte Sløyfe Bukse

199,269,99,329,-

Bisgaard sko

899,95

str. 98-164

Sigrid

Komplett dress (4 deler)

Dunkåpee

Skjorte, sløyfe, vest og bukse. (str. fra 3 mnd til 6 år). år)

str. 80-164

579,Lue

Sko 149,-

179,--

komplett dress

449,-

999,-

Lue

179,Hansker

139,-

Silje

Julegavetips! JuLEgavEtiPs

JuLEgavEtiPs

JuLEgavEtiPs

Ulltøffel

Skinntøffel med friksjonssåle

str. 18-25. utmerket til de minste

str. 24-40

i termo light, unisex.

499,-

399,-

Spesialister på barneutstyr! Baby Dan –Sikkerhedsgitter

Stokke Prampack

• Patentert design - utviklet i tett samarbeid med flyselskaper. • Enkel i bruk for familier på reise og flypersonell. • Brukervennlig. • Passer nesten alle barnevogner. Kan brukes til vanlige barnevogner og 30% av alle tvillingvogner. • Lett å bruke, bære og enkel å oppbevare når sammenrullet. før 1499,-

Tripp Trapp

20%

Alle farger på lager!

fra

1699,-

Joie Dreamer vippestol inkl tilbehør

Dreamer vippestol, inklusive spedbarnsinnlegg, leke, musikk, vibrasjon! Dette er en vippestol som vugger og underholder babyen. Den kan justeres og vipper også av barnets bevegelse. Blir svært liten sammenfoldet. før 1399,-

pr sett

Helen

499,-

Vi har et stort utvalg av sikkerhetsprodukter for all slags

Sikkerhetsgitteret har en innebygget indikator, som tydelig viser om gitteret er korrekt monteret. Varianten Grinden er trykkmonteret og derfor er det ikke alltid er nødvendig å lage huller I veggen. Dette sikkerhetsgitter er så smart laget at det kan åpnes fra begge sider og kan betjenes med én hånd. Åpninger fra 73 til 87 cm, og med ekstra forlengere kan gitteret tilpasses i åpninger helt opp til 100 cm. før 449,-

Den originale Tripp Trappen som vokser med barnet.

20%

Reima superundertøysett

sikring :)

Elena

20%

-20%

Gunn Inger

på alle bilstoler

Vi tar forbehold om utsolgte varer og feil i annonsen.

Amfi Narvik, tlf 769 63 555. Du finner oss i 2. etg, rett opp rulletrappen!

Thomas


18

14.–17. desember 2017

AMFI Mye å glede seg til. Alltid.

Følg oss på

for å se hva som skjer

NATTÅPENT PÅ AMF AMFI NARVIK | Hverdager 10-20 Lørdager 10-18 | amfi.no/narvik

Julestjerne

Julestjerne

35,-

Medium, Fairtrade

70,85,-

FAST LAVPRIS

Tilbudet gjelder Amfi Narvik uke 50, så langt beholdningen rekker.

Nattåpent! 15.DESEMBER

Alle varer

-25% i rabatt

AMFI NARVIK


19

14.–17. desember 2017

AMFI Mye å glede seg til. Alltid.

ÅPENT TIL

K L . 23.00 2 3 FI NARVIK 15. DESEMBER T N E P TÅ T NA

ÅPENT TIL

2 1 . 15

-25% VALGFRI VARE

Tilbudene gjelder kun 15. desember hos Kremmerhuset Narvik. Kan ikke kombineres med allerede nedsatte varer.

Nr. 51

Nr. 55

Nr. 58

Nr. 61

Nr. 8

Nr. 9

1-0,50 ct w.1piq 23 350,-

1-0,50 ct w.si 21 400,-

1-0,05 ct tw.si 4 680,-

1-0,10 ct tw.si 7 630,-

5-0,25 ct w.1piq 9 9 9 0,-

5-0,50 ct w.1piq 19 075,-

15 990,-

14 990,-

2 990,-

4 990,-

Nr. 37

Nr. 38

Nr. 26

Nr. 19

6-0,10 w.si 4 700,-

6-0,10 w.si 4 700,-

1-0,031 ct tw.si 3 240,-

2-0,10 ct w.si 4 780,-

3 990,-

3 990,-

1 990,-

3 590,-

6 590,-

11 950,-

220505 1 095,-

699,220528

220506 595,-

349,AMFI Narvik, Kongens gt 52 - tel 76 94 26 79 / 40 07 06 26

895,-

499,-


20

14.–17. desember 2017

AMFI Mye å glede seg til. Alltid.

for å se hva som skjer

NATTÅPENT PÅ AMF AMFI NARVIK | Hverdager 10-20 Lørdager 10-18 | amfi.no/narvik

Amfi Narvik - Tlf: 475 08 405

Stort utvalg av LEGO Black + decker motorsag Ord.pris 399,-

249,Utvalgte playmobil sett t med hest Ord.pris 139,90,-

89 ,90

Plasto traktorgraver Ord.pris 299,90,-

199 ,90

Steff f i dukke med hest Ord.pris 349,-

199 ,90

Barbie radiostyrt bil Ord.pris 1099,90,-

69990,-


21

14.–17. desember 2017

AMFI Mye å glede seg til. Alltid.

ÅPENT TIL

K L . 23.00 2 3 FI NARVIK 15. DESEMBER ÅPENT TIL

399,-

999,-

FØR 1155,-

Kasserollesett

FØR 2989,-

Stekepanne 28 Professional Plus Til alle koketopper

Sausetermos Holder sausen varm på bordet

199,FØR 315.-

399,FØR 799,-

Sabor Støpejernsgryte 4 liter

Biffbestikk 6 gaffel og 6 kniv NÅ

-20% Professional Plus kasserollesett med teflonbelegg 1,5 + 2 + 3 liter - Perfekt til melkemat. Til alle typer koketopper, også induksjon. Tilbords Narvik 94 05 93 97 tilbords.no

Nobili Alle varer fra Kähler

-50% Diverse Julenisser

-25% på hele butikken

*Gjelder under nattåpent 15.12, og gjelder kun fullprisvarer

3. etasje Amfi Narvik – Tlf.: 469 77 186

749,FØR 1499,-


22

14.–17. desember 2017

AMFI Mye å glede seg til. Alltid.

Følg oss på

for å se hva som skjer

NATTÅPENT PÅ AMF AMFI NARVIK | Hverdager 10-20 Lørdager 10-18 | amfi.no/narvik

HELGETILBUD Utvalgte gaver til de minste

30% Tilbudet gjelder 14.-17.12.2017


14.–17. desember 2017

AMFI Mye å glede seg til. Alltid.

ÅPENT TIL

K L . 23.00 2 3 FI NARVIK 15. DESEMBER ÅPENT TIL

Lapskaus fra Kuraas

Kveite i skiver

(ord.pris 109,- pr kg)

(ord.pris 249,- pr kg)

59

90 pr kg

139

00

pr kg

23


24

14.–17. desember 2017

juleshopping i nARViK 14. - 17. DeseMBeR 2017

Handle i Narvik og vinn flotte premier!

Årets hovedpremie: Årets Kjøp&Vinn-vinner får en tur for 2 personer til Bilbao 18.–21. Mai 2018 Reise for 2 personer: 5-stjernes hotell i Bilbao, direktefly, transfer og sightseeing med guide i Bilbao er inkl.

Verdi kr 20 000,-. Premien er gitt av

Navn ........ ................ ................ ................ Tlf............ ............ ................ ................ ................ Butikk...... ............ ................ ................ ................ Fyll ut sedde ................ len og legg Du er da .. den i gavee med i trekni ngen av flotte sken i butikk premier!!! en innen sønda g kl 18.00

i kampanjeh

Handler du i Narvik fra 14.-17. desember - er du med i trekningen av mange flotte premier! Reglene er enkle, handle i butikker som har Kjøp & Vinnseddel. Fyll ut seddelen og lever det til butikken og du er med i trekningen av flotte premier!

2 stk julesnadder m/pålegg á kr 500

gavekort á kr 500

elgen.

1 årskort

Verdi kr 2 500,-

2 billetter til «Twigs - hele hælvetes slekta» Torsdag 25. januar. Verdi kr. 660,-

gavekort á kr 800

FISCHER KLÆR AS

gavekort x 3 á kr 500

gavekort x 2 á kr 500

gavekort x 3 á kr 500

1 Kingswood kunstig juletre Verdi kr 3.990,-

2 stk konsertbilletter til stein Torleif Bjella, i Vinterfestuka 2018

3 x helgepass

til kampen: Arctic Eagles - Gjøvik 13.-14. januar 2018 Verdi kr 200,pr pass.

Profile for Fremover AS

Kjøp og vinn 2017  

Kjøp og vinn 2017  

Advertisement