Page 1


PLEJEPRODUKTER

SKØN PLEJE TIL GRAVIDE Et nyt liv er begyndt. Hav tillid til din intuition og Moder Jord.

UDVIK L SAMAR ET I BE MED JO JDE RDE MØDRE -


DET BEDSTE TIL

GRAVIDE OG

Weledas kropsplejeprodukter til gravide og ammende er din tro følgesvend i løbet af denne særlige tid. Helt naturlige, gavnlige og nøje udvalgte ingredienser er blevet specielt kombineret for at opfylde gravide og nybagte mødres behov.

NYBAGTE MØDRE


Under graviditeten behøver kroppen ekstra pleje. Derfor har Weleda udviklet 2 helt særlige produkter til graviditetsperioden: Stretch Mark Massage Oil, som modvirker strækmærker, og Perineum Massage Oil, som modvirker bristninger under fødslen.

STRETCH MARK MASSAGE OIL Massageolie udviklet i samarbejde med jordemødre og læger. Weleda Stretch Mark Massage Oil har mandelolie som basis, der med sit høje indhold af essentielle fedtsyrer intensivt tilfører huden fugt, der holder huden smidig og beskytter mod udtørring. Graviditet tager hårdt på dine muskler og din hud, og derfor er der tilsat økologisk arnica, der får musklerne til at slappe af og virker beroligende på huden. Næringsrig hvedeolie plejer og forfiner huden ved hjælp af det høje indhold af A-, D- og E-vitaminer, der stimulerer hudens aktiviteter og hjælper med til at regenere huden. Den stærke kombination af planteolier og lægeplanter gør huden mere elastisk og forebygger strækmærker.

INGREDIENSER

Mandelolie

Arnica

Hvedeolie

Læs mere om Weledas STRETCH MARK MASSAGE OIL


PERINEUM MASSAGE OIL Fødselsforberedelsesolie til massage og pleje af mellemkødet inden fødslen. Denne særlige iIntimolie øger smidigheden i mellemkødet og mindsker risikoen for bristninger ved fødslen. Massageolien er baseret på mild mandelolie, der i kombination med den E-vitaminrige hvedekimolie øger elasticitet og spændstighed i bindevævet. Regelmæssig massage med olien vil også forbedre blodgennemstrømningen og dermed smidigheden. Den milde blanding af essentielle olier er nøje udvalgt til at kunne bruges i det sarte område. Olien bør ikke anvendes før 34. graviditetsuge, idet den indeholder virksomme essentielle olier, som hjælper med at blødgøre bindevævet, hvilket ikke bør ske for tidligt i graviditeten. Olien kan også bruges af veganere.

INGREDIENSER

Mandelolie

Læs mere om Weledas PERINEUM MASSAGE OIL

Hvedeolie

Limonene


Weleda har også 2 produkter til den nybagte mor: Nursing Oil, som plejer brystet og øger cirkulationen, og Nursing Tea, som har en stimulerende effekt på mælkeproduktionen.

NURSING OIL

INGREDIENSER

Brystolie, der plejer ømme bryster, og hjælper med mælkeproduktionen. Massageolie til bryster med essentielle olier af fennikel og kommen, som har været brugt i århundreder af kvinder til at stimulere mælkeproduktionen. Olien er udviklet af farmaceuter og jordemødre i samarbejde med Weleda, og virker plejende og lindrende på ømme bryster. De stimulerende lægeurter og den fugtgivende mandelolie fremmer cirkulation i brystet, og får muskelspændinger til at slappe af. Kan anvendes flere gange dagligt, og kan også anvendes af veganere.

Jeg smører min mave hver morgen og aften med Weledas svangerskabsolie. Sidste gang fik jeg ingen strækmærker, men min mave blev heller ikke enorm, og jeg tog ikke meget på. Jeg har ellers haft strækmærker på brysterne og inderlåret siden puberteten, men jeg slap mærkeligt nok, da jeg var gravid sidst. Jeg synes i hvert fald, at olien er lækker. ESMERALDA

Læs mere om Weledas NURSING OIL

Mandelolie

Fennikel

Kommen


SE OGSÅ WELEDAS PRODUKTER TIL BABY

NURSING TEA

INGREDIENSER

Stimulerende ammete med udvalgte økologiske urter, som kan drikkes under hele ammeperioden. Anis, kommen, fennikel og bukkehornskløver med lidt citronverbena har en stimulerende effekt på mælkeproduktionen.

Anis

Bukkehornskløver

Urterne har været kendt i århundreder på grund af deres særlige mælkestimulerende egenskaber.

Læs mere om Weledas NURSING TEA

Citronverbena

Weleda  

Annonce og artikel om Weleda til GRAVIDA #8.

Weleda  

Annonce og artikel om Weleda til GRAVIDA #8.

Advertisement