Page 1


BABYMAD

FÅ FRISKLAVET LEVERET TIL D

Frisk, økologisk babymad i alle regnbuens farver. 100% sundhed og vitalitet til dit barn - helt uden tilsætningstoffer. Og leveret lige til døren.


T BABYMAD DØREN FRISK ØKOLOGI GIV DIN BABY EN GOD START PÅ LIVET


Smily Rainbow er Danmarks første diner transportable for babyer. Ønsket om at give deres baby den lækreste og mest ernæringsrigtige mad og for at undgå at skulle købe supermarkedernes industrielt fremstillede glas med langtidsholdbar mos, får forældre til at tilbringe timer i køkkenet hver uge for at lave deres egen babymad. I processen mister de værdifuld tid med deres baby. Dette dilemma har fået tidligere karrierejurist, Christina Hansen, til at lancere Smily Rainbow. Et helt nyt koncept, som tilbyder levering af frisk, økologisk og hjemmelavet babymad til forældre i København K, Ø, N, NV, V, Frederiksberg, Gentofte, Lyngby eller Holte - direkte til deres bopæl, vuggestue eller arbejdsplads. Smily Rainbow leverer sund og nærende gourmet babymad med den mission at give værdifuld tid tilbage til baby- og småbørnsforældre. Forældre kan nemt bestille via hjemmesiden www.smilyrainbow.com.

SPAR VÆRDIFULD TID “Mødre har ofte en masse modstridende følelser om babymad”, fortæller grundlægger Christina Hansen og fortsætter: “Mens vi alle ønsker at give vores babyer den friske og hjemmelavede babymad og ikke den på glas fra supermarkedet, så tager det værdifuld tid væk fra vores babyer. Det er også svært hele tiden at skulle variere maden og finde på noget nyt. Jeg kender det, for sådan havde jeg det selv”. SPIS REGNBUEN Smily Rainbow leverer ikke kun babymad, der er frisk og økologisk, men også efter princippet om, at baby skal spise regnbuen. ”Hvis man hver dag giver sin baby mad fra alle 5 farvegrupper, er man med til at sikre, at barnet får de næringsstoffer, det har brug for”, fortæller Christina.


“Hver farve indeholder forskellige vitaminer, mineraler og antioxidanter, der arbejder sammen i synergi. Så den bedste måde at sikre, at din baby får alle de næringsstoffer, den har brug for, er at servere en bred vifte af farverige frugter og grøntsager til måltiderne”, siger Christina Hansen. Smily Rainbow bygger på sund ernæring kombineret med friskhed. ”I modsætning til industrielt forarbejdet babybad, som ofte er tilsat vand, bager jeg frugten og grøntsagerne og fjerner altså vandet fra produktet. Det giver et mere koncentreret næringsindhold og en dejlig sød smag”, forklarer Christina Hansen.

Ærter med persille og smør

Hirse med havtorn

BOOK ET GRATIS MOMMYPARTY Et Mommyparty er din mulighed for at smage Smily Rainbows friske, økologiske babymad og grød sammen med mødrene i din mødregruppe. Kvit og frit. KLIK HER OG LÆS MERE

Bagte blommer med stjerneanis


OM SMILY RAINBOW Smily Rainbow er grundlagt i 2014 af småbørnsmor Christina Hansen, som tilbyder sund, økologisk, gourmet babymad leveret til babys hoveddør. Smily Rainbow er Danmarks første diner transportable til babyer. Forældre kan nemt afgive deres ordrer online, og vil få frisklavet babymad leveret lige til døren, arbejdspladsen eller vuggestuen. Christina Hansen anvender lokale, økologiske ingredienser til sin håndlavede babymad, og hun tilpasser sine opskrifter efter årstidens frugt og grønt. Smily Rainbow bygger på filosofien om at give baby sund og frisklavet mad i regnbuens farver og samtidig spare travle familier for tid i køkkenet, som de i stedet kan bruge på en mere værdifuld måde sammen med deres barn.

Læs mere om Smily Rainbow og deres skønne produkter her: WWW.SMILYRAINBOW.COM

Smily Rainbow  

Annonce og artikel om Smily Rainbow til MIN BABY #9.